Written by Bella | August 13th, 2015

Tidak dapat dinafikan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha nampaknya sedang menikwati bulan madu yang agak mewah di Bora-Bora Island, Perancis.

Biasanya tempat yang memiliki pandangan indah tersebut hanya dikunjungi dan menjadi lokasi  kegemaran bintang Hollywood untuk lari sebentar daripada dunia glamor. Setahu kami, belum ada lagi artis Malaysia yang berbulan madu di sana.

Difahamkan, pasangan ini telah menetap di The St. Regis Bora Bora Resort yang harga biliknya boleh mencecah sehingga RM 5,000 untuk satu malam. Kalau mampu apa salahnya bukan?

Jom kita lihat beberapa lagi foto romantis Hairul Azreen dan Hanis Zalikha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

47 responses to (LAGI 18 FOTO) Bulan Madu Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Di Bora-Bora Island

  1. Atiqah says:

    yeaaaay!

    0
    0
    • Anonymous says:

      tak yah la amek gambar pompuan pakai 2 piece tu..
      igtkan dah abes..ade lagi??
      kualiti gambar out..camera ken maen mahal

      0
      0
  2. Anonymous says:

    bestnya.. tpi kesian kalau org yg x brape mmpu nk g honeymoon tgk artikel ni..

    0
    0
    • positive says:

      Then, kenala kerja keras & lebih rajin klu nak ke Bora2. jadikan org lain sbg inspirasi. klu x dpt ke bora2, target boracay/maldives pun jadilah.

      0
      0
      • Anonymous says:

        ko ingt klu kje keras sgt dpt lah?? kerajaan sendiri tgh kerja keras dgn bg rakyat gst.. dgn mata wang jatuh.. bkn kta nk g luo ngara.. lua negeri pun pikir byk kali..

        0
        0
        • benci melayu pendengki says:

          dah tau xde duit dok diam..banyak bising..dah ko x mampu nk g mana ko nak org jadi mcm kau..melayu penuh dengan kedengkian.dia mampu suka hati dia la…ko dok diam2 bayar je gst..

          0
          0
        • Dengki Dengki Je Keje says:

          jgn jadikan gst alasan org lain nk kena hidup cara ko.. ikut kemampuan masing2… buangkan sifat hasad dengki tgk kelebihan orang lain! x suka okkkkk org mcm ni

          0
          0
        • Anonymous says:

          takde duit buat cara mcm takde duit jgn nak mendengki je..
          dia ada duit biarla…
          atleast boleh jugak ko tgk bentuk bora2 tu camne. klau tak asyik tengok port dickson saja.

          0
          0
    • apa pon tak boleh says:

      dah tau ko tak mampu yg gatal bukak artikel ni kenapa..janganlah dengki tgk org senang…tp jadikan semangat utk berjaya mcm dorang..ko kat rumah makan tido pemalas..pastu tau nk dengki org hidup mewah..cari duit malas.lepas tu tgk org hidup m ewah dengki.

      0
      0
      • farah says:

        xyah la bergaduh.. hal kecik je pon.. ce sembang elok2

        0
        0
        • Budak Cool says:

          kalo da cam2 nye dengki nye.. mmg prangai nye cam2 la..so ni la cara k tegur org2 kuat dengki ni.. usaha x nak..complain x abes2..

          0
          0
  3. kobes bunge says:

    Alhamdulillah.. bahagia nampaknya.. x salah kt mana pon jika mampu

    0
    0
  4. shca says:

    untung laaaaaaaaaaaa . T_T
    nak pergi jugak .

    0
    0
  5. juma says:

    miss_k kata acah2 kaya

    0
    0
    • AA says:

      Mmg kaya la weh. Kalau tak betul2 kaya, kau ingat boleh nak acah2 mcmni. Haha tinggi sgt kos nak acah2. Boo miss_K dah lah bangang english, jeles dgn org berduit tak cover2 dah.

      0
      0
    • Dengki Dengki Je Keje says:

      jelous lettew.. x dapat nak cari apa silap dalam gambar tu.. aurat etc pastu nk konon2 cakap gteww hihihi.. kesian ;)

      0
      0
  6. akula says:

    ringgit tengah jatuh ni..korang tak takut ke wei belanja mewah2 . kang balik honeymoon bankrap pulak..

    0
    0
    • dafi gegurl says:

      tak lah sampai bankrup kot…kena jimat cermat jerlah…asal dah sampai bora bora katanyer..

      0
      0
  7. mimi says:

    tumpang suka tgok…. aku xmmpu ..xpe xjeles pun ..ukur bju bdn sendiri….
    tgh muda bila lg kan ….. : )

    0
    0
  8. Anonymous says:

    ek eleh…

    0
    0
  9. miss kepoh jeles says:

    miss kepoh mesti jeles tgk ni..miss kepoh kan miskin dan xde rupa..sebab tu dia sellau jeles bila tgk perempuan yg cantik dan kaya..sebab dia x dpt merasa..kahkahkah.cuba tgk dekat ig dia selalu kutuk perempuan cantik,femes dan kaya..sebab miss kepoh non hado apooo..tin kosong..duk kutuk rupa org yg dah sememangnya org tau cantik..dari miss kepoh non hado rupaaaaa.kahkahkahh kesian miss kepohh.. :’D

    0
    0
    • kikipopoh says:

      betul.. sapa la empunya bdn miskepoh tu..
      ngutuk org tah hengat nak mati punya style.
      org yg takde kena mengena dgn dunia artis pun kena.. dah kenapa?

      0
      0
  10. anonym says:

    udah2 ler tu meluat tgok korang punya menunjok2 tu uuwekkkkk,dasr kampongan tetibe jadi kayer!!!

    0
    0
  11. kiah pekasam says:

    abg nara oiii xpyhlah asyik duk kepoh psl hal dia ni haaa naik mnyampah lh baca…tahu korang kaya byk duit kan..sbb dlm dunia ni korang jelah yg byk duit blh g sni choiiiii

    0
    0
    • Budak Cool says:

      eh bia la nara nk kecoh psl dowg ni…sweat ape./..
      at least dy x wat salah…yg ko kecoh sgt psl nara nak post gmbar2 dowg ni asl.??
      jeles gak??

      0
      0
    • Anonymous says:

      ehhh…yg ko hangin kenapa pulak? tak nak ambil tau jgn baca. skip jer entry ni. bnyk lg entry lain ko blh tngk. dah tau menyampah, nak jg baca. so sapa yg sakitkan ht sendiri sebnrnya? bn share ja. lgpun suami isteri halal kottt.

      0
      0
  12. anon says:

    jenuh ler c laki nak amik hati bini…berhabih sakan ni adoiii

    0
    0
  13. zura says:

    alhamdulillah.rezeki hanis & hairul..

    seronok tengok semua gambar dorang kat sana..
    mudah2an ada rezeki lebih nak juga merasa kat sana.. inshaAllah.

    0
    0
  14. Linda Evangelistahh says:

    Kesssian lahai si Hanis kena pura2 muslimah dahal dlm hati nak je ber two piece macam pompuan bra pink yg dia usha tu hahaha

    0
    0
    • Budak Cool says:

      ini la dy…org yg negative minded…
      org tu x wat salah…nk cbe cari salah dy..haih..org cmni..
      hati nye kotok!!

      0
      0
  15. aihh says:

    one advise to hanis… make sure sentiasa ‘ketat’ dan wild at bed…

    0
    0
  16. minah senget says:

    alhamdulillah…rezeki masing-masing…
    buat apa kita nak pertikaikan…dah memang diaorg mampu nk pi Bora-Bora…
    bagi yang kita tak mampu nk pi Bora2..
    pergilah Batu Feringghi ke Penang ke Langkawi ke…
    kira bersyukurlah tu kalo dpt pi…sekurang2nya ada gak tempat boleh pi dgn kemampuan yang kita ada..
    chill ok…
    ingatlah Allah takkan sesekali menyekat rezeki seseorang itu..

    0
    0
  17. bunga says:

    Gila best tempat ni…!!

    0
    0
  18. CANTIK says:

    syoknya pulau ni…jernih dan cantik air….nmpk mcm x tercemar.. nasib baik ada hanis & hairul…merasa la jgk nak tgk bora bora ni…

    0
    0
  19. minah_23 says:

    xdapat pegi bora-bora nih pg lah tempat laen..pny banyak pulau2 kt malaysia nih..dorang mampu boleh lah pg..law aq nanti hanimun kt pangkor jer udah..hahaha..

    0
    0
  20. Mak jah says:

    Pfuhhh dashsyat woi..
    Tayang sampai angkat cam tu .. Dahsyat untung la ko Anis!!!
    Dulu time mak Jah bukan madu naik lorry g Cameron highland makan strawberri aje

    0
    0
  21. Dianajohorkerangbusuk says:

    Depa ni sbenarnye keja apa eh byk bnor duit nye? Hanis tu aku tau le model/pengacara/etc.. tp x kan la juta2 duit masyuk. Si laki dia tu rasanye x de le glamer sgt, stakat berlakon sikit2, then menang fear factor, pun x kan la kaya benau2… musykil le. Dr b4 kawen ari tu sampai honeymoon nampak mewah je lifestyle. Seriously… dh cam retis hollywood daj gayanye. Ke jual dadah?

    0
    0
  22. Bintang Hati says:

    Lepas bersalin Marion Caunter pulak pegi bora-bora island ni posing sakan.Yelah,dia kan beach lover !

    0
    0
  23. anon says:

    He’s hot, but she’s not, she’s a plain jane….
    Manusia2 akhir zaman ni riak sungguh, serba serbi nak di tayang….

    0
    0
  24. huda says:

    bora-bora island ni memang cun habis, honeymoon kat sane perghhh…romantik gile…

    0
    0
  25. Jiran lama hairul says:

    Dia mmg org berduit…family background org yg hebat2…semua atas usaha dia…biarla dia nk p honeymoon mana2 pon…ade je yg x kene dgn org…miskin salah kaya salah…klu org merempat ntah apela yg nk dikata…hidup ni kena berlapang dada belajar mensyukuri ape yg ada…org ade kite tengok…kite xde jgn nk bersungut…doakan yg baik2 utk org..jiwa tu kena bersih…baru semua org syg…sekian…wallahualam..

    0
    0
  26. zomba says:

    aritu kemain mcm nk rahsia2 g honeymoon mana..tup2 siap bwk photographer bagai..hikhik

    0
    0