Written by AbangNara | January 26th, 2009

Being a rich, famous and beautiful teenager is a blessing for this sexy female Malaysia actress, Juliana Evans. In newspaper yesterday, Juliana Evans told us that even someone’s else husband tried to tackle her.

Maybe because all of the males already looked at these hot pictures of her partying, socializing and clubbing. No wonder they can think Juliana Evans as a open minded girl.

Honestly, we don’t care what you do to fill your free time, as long as your keep your beautiful face and body for us to enjoy for the next few years.

More hot pictures of the beautiful Juliana Evans and friend clubbing and partying by reading the full article.

Baca Yang Ini Pulak:-

123 responses to More Hot Pictures Of Juliana Evans Clubbing And Partying

  1. Michael Yip says:

    Sometimes we just can’t help it right?
    Some people just have it.
    We can only just sit back and observe what the person can do or will do.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  2. yeah,it’s time for us to enjoy it

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  3. ad says:

    nie dlm ms dya nih!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. mohd zett says:

    depend to her of how she go through with her “open minded” attitude.everyone has their own perspectives in handling own life,i think.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  5. naz says:

    juliana evas x malu…
    x ingt akhirat ker??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
    • mr.t says:

      juliana suppose to have good role play as an artist. as a muslim as well.. she didn’t felt ashame at all….. think ur own, think about ur parents & think what peoples think about u….juliana. don’t embarrass ur family.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
      • ahmad says:

        but Juliana embarrass my religion
        she insult the syiar of Islam.

        Islam told not to reveal our aurat and dont hug with any man or women if they is not your mahram.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
  6. asllian says:

    alah……mungkin cara dia…..
    tapi lebih elok dia ambil masa dgn lakukan aktiviti faedah…
    btw dia tetap cantik….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
    • mr.t says:

      preety is not enough… the most important is attitude…it no use if ur preety but attitude very bad…..in a second GOD can take back her preety.. Remember!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
      • mr.a says:

        alah, ade je yg buruk, perangai pon buruk.
        dlm gamba ni, xde sorg pon laki hensem… buruk jugak perangai.
        selain juliana evans, buruk je yg lain… perangai pon buruk jugak…
        ntah2 some of them pakai tudung part time.

        the most important thing is not to judge people if you don’t really know about them.
        judging people membuta tuli pon termasuk dlm perangai buruk gak.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  7. flower says:

    enjoy gler..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  8. ni says:

    mak aih
    x sangka la plk minah nih…
    ape sudah jadik ni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. Javad kazemian says:

    Memang tak dinafi, dia ni dah tak ingat akhirat… muka je cantik, tapi akhlak takde… pa ka hey you!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  10. bobolia says:

    astaghfirullah……..sungguh jijik perlakuan artis2 malaysia yg terikut dengan budaya barat freemason……sedarlah Armageddon dan kiamat dah dekat …….berapa tahun je lagi nak Perang Armageddon….masa tu dajjal keluar korang nak ikut sapa?????

    kelab malam ni mmg punca maksiat habis……wahai org ramai….mari kita bersatu hati pergi membakar semua kelab malam pusat segala punca maksiat…..kita2 pergi ramai2 kump ribu2 org dan bakar……

    baru aku paham sekrang kenapa Amrozi bom kelab mlm kat Bali

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • kireng_man_oyok says:

      jd ko pgi la bakar lau brani…jgn dok cakap jerrrrr….tah2 ko yg kne bakar pas tu…haha..bodoh btol bdak ni..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • Saiful Ikram says:

      They’re goin’ to rid themselves up. No wonder…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. kids says:

    huuiiiiiiii bapak seksi weyh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  12. sir says:

    if die rase kat clubbing tuh boleh bawak die kejln yg benar…die teruskan…lah..manusia nie bile dah knl dunia itu ape die akan lupe siapa penciptanya..jadi pilih lah yg yg betul2 membuat die rase benar….ingat tuhan tuh mah berkuasa seklip mata jew..dunia nih akan musnah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mr.t says:

      i very agree with u… world’s life is just 1 percent… the rest 99% is akhirat… why must she leave the 99%

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  13. i like simple says:

    yeah…..that is the real part that i dont understand about ju….dont be like that…im really sad…change k

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. dove says:

    btol ke ni ju?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Abomosleem says:

    Ni je ke gmbr ju?? Prbuatan ni mmg slh, tp sbg insan lemh, msih ade ruang untk brubh.. Tp en, zarina ann julie lg truk!! Korng pkirlh sndiri..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. apple baby says:

    Pergi club je pun, bukan dia melancap ke. Kalo korang melancap lagi dosa besar.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • nia says:

      g club dose gak…y ko nk sokong dye asl lak….ko ny x skolah perh….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • hmmm says:

        bodohnya si apple bby ni…sama bodoh nga artis tuh.xpela..nk loncat,dia muda lg tuu.org muda lambat matii 2 yg dia clubbing x igt akhirat.yg sekor lg tu,bknke minah yg blakon impian ilyana.?

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  17. nia says:

    dak2 skunk bdoh,ske sgt g club….
    x ingt akhirat….da kiamad bru nk tanbat ke pe…..?????
    jgn ikut prngi juliana……jgn jd bdoh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • kireng_man_oyok says:

      ko jeleous bab muke ko mcm katak kne lnggar bas x cntik cam juliana..skati dier la nak g club bukan ko yg bgi dia makan….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • Saiful Ikram says:

        Itu sebablah kita digalakkan bermuhasabah diri, bukan dengan mencari kesalahan orang lain. Perbetulkan kesalahan kita dulu, barulah kita boleh perbetulkan orang lain. Dan, jangan suka mengata tentang aib dan keburukan orang lain, takut terkena batang hidung sendiri. Renungkan…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  18. raxkoon says:

    elok dsule oleh para2 lelaki yg mmiliki senjata tunggal yg panjang……amacam ok ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  19. raxkoon says:

    gua minat gle2 kt die mgkn hya gua yg bleh bwk die ke pangkal jalan wakakakaki ….kalu julia minat e-mail2 la harharhar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. raxkoon says:

    ataupon bleh trus cntact i ye..ye..ye…byk yg macho2 yg mcm pngemis jgk die nk……byk duit kot2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. VENGEANCE says:

    lantak laa….dah itu lifestyle die…korang nak kecoh pehal?btw…keep on rockin ju!!just be yourself,do wuteva u want…aku still sokong ko…peace!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  22. weeer says:

    murahan minah ni…agak2 brapa klau nk sewa dia 1 mlm?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  23. hamba allah says:

    use your young ages to be your wonderful moment with a good manner and attitude. take alert with your pretty and charming face from doing a sin,sometime the devil can take advantage of your beauty to destroy your pride. you must remember!! beauty will not last longer, the human can forget your beauty when you are old but they cannot forget your bad attitude forever!!!!! juliana.. if you read this, think about it again, and again and again. you are charming to me but i hope you can take care of yourself out there,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Saiful Ikram says:

      We shall not be boasting for what we did have. God forbid it.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. NICO says:

    i think juliana is great biasalah something people make happy something sad so not imposebble juliana
    make happy in the club is logic ok… so don’t kutuk juliana.is real maybe you all pun kalau sedih have problem you akan pergi club menari minumkan…!!!

    please..please..please jangan kutuk juliana evans

    for juliana i’m pray for you still happy and succes in you work ..remember this ,everything in the world make you be happy.. ok keep smile..^_^ .love you..

    GOD BLESS YOU..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • whatevveerr says:

      ohmigod ko bahasa!!!
      anyway kalo sedih amik lah air semayang baca quran tak pun u cry lah yer sampai dh lega bru lah relax kan

      seriously you need to do something with your language men, nnt if u sedih u pegi club jumpe mat salleh tak kan nk ckp cmnih kot. eeee malu! :p

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  25. sofia says:

    juliana,mengucaplah dua kalimah syahadah…kalau dah bapa org british and mak pula org melayu terus lah mengucap juliana….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Saiful Ikram says:

      Suatu hari nanti dia (Juliana) akan mengucap, insyaAllah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. blurbsssssssssssssssssss says:

    have nice ride to the helll………………..

    ok……:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  27. kon-sama :) says:

    hav u no shame fuckin bitch!!,,

    r u even muslim??

    fuck off n die u fuckin BITCH,ASS HOLE,JACKASS!!
    haha:)

    hmmm.. i even wonder if ur still virgin

    r u?? hmm,, :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  28. lans says:

    Juliana Evans oeang Bodoh. 5 tahun lepas dia adalah pesakit mental. tu sebab kawan2 dia adalah pesakit mental. korang buang masa je cakap pasal dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. wawa says:

    bagi aq smue artis same jew………….suke juliana lah nak wat pe pon…..nanti akhirat kang die yang tanggung dosa die sendri……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • seri says:

      semoga dia cepat2 sedar kesilapan dia tu.aku,korang dan sume jangan terikut2 perangai dia dah la.yang penting, kita dah tegur dia nak ikut ke x dia punya pasal….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. din brongko says:

    sume artis ni dlm lakonan ok jew…
    bila luar je… ish3!!!!!
    hehehe..”]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Saiful Ikram says:

      Artis dangdut, Ifa Raziah beberapa tahun dulu pernah berkata, “Semua artis adalah hipokrit!” Apa kata anda?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. din brongko says:

    sume artis ni dlm lakonan ok jew…
    bila luar je… ish3!!!!!
    hehehe..”]
    nila lah die orang ni nk insaf…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. seri says:

    biar la kat dia.tak kan dia xtau,benda yg dia buat tu salah.tapi dia nak buat juga.kat sekolah pun cikgu mesti bagitau apa yg elok,apa yg xelok.yg penting kita jangan terikut2 perangai liar tu dah la.tengok boleh,ikut jangan…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kireng_man_oyok says:

      laaa…x payah la ko nak memandai ajar2 org…tngok diri n prangai korang dulu…tah2 lbih trok lgi dr juliana tu kot..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • whatevveerr says:

        sbb diorg tak g clubbinglah diorg ckp cm nih doe…
        plus takkan nk tunggu semua jd alim ulama bru leh nk ajar org. at least dier ajar org tuh utk kebaikan diri sendiri jugak.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. acir says:

    hye juliana..muke awk cam muka awek saya lar..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. nobody says:

    god you people leave her alone…yeah dia memang lawa itu rezeki dia okay?macam mana you all taw perangai buruk?kalau tak jumpa dia lagi jangan nak judge…let her live her life…its not her fault maybe dia tak dapat ajaran islam sepenuhnyer whatever it is selagi tak murtad dia tetap seorang muslim…people deserve second chances so don’t go bashing on her just doakan that one day she will sedar and go to the right path…let her live her life…you all ni yang mengutuk dia tu baik sangat ke?instead of worrying about her sins…you all should just worry about your own…tak semestinya pergi clubbing dia tak baik…and im sure hati dia baik…so leave her alone let her live her lives its you that will pay for her sins for why do you care what she does…plus if you guys nak dia insaf sangat dont go and harass her like that you all think budak zaman sekarang teruk sangat buat ada jugak yang pakai tudung sembahyang semua sama je teruk…so biar la dia…if you all tak kenal dia jangan nak judge…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • whatevveerr says:

      bila org nasihat org lain, common answer

      1. u tu baik sgt ker nak nasihat org
      – sbb dier rase dier x buat lah dier nasihat. mcm bile ko tgk org makan tangan kiri padahal ko makan tgn kanan mesti ko ckp eh makan tangan kirilah hah cmtuh, x gitu.

      2. org pakai tudung pun jahat
      mmglah der.pakai tudung tuh x menetukan keimananlah pandai!x siapa pun ckp org pakai tudung tuh baik sengal doe ko hahaha. abis kalo cmtuh lelaki cmner plak? pk2lahhhhh

      3. hati baik
      mmglah org x ckp pun hati jahat. hati jahat nih cm busuk hati semua kan? tp org mempersoalkan dier pegi clubbing semua tuh jer. ader dier tulis die nih menganiaya org semualah. ader x? xder kan.

      so guys, come up with a great answer. kinda bored reading the same comment over and over again. masuk debatelah. at least boleh belajar cr jawapan yg cmbest right?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. apple pie says:

    its normal lar teenager cam dye ney goes 4 party.. i also like partying n clubbing.. its fun..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DOTA says:

      betul2…………………x30

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • buruk says:

        mereka (seolah-olah orang yang) pekak, bisu dan buta; dengan keadaan itu mereka tidak dapat kembali (kepada kebenaran)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kireng_man_oyok says:

          jd org pekak,bisu dn buta x leh kembali ke..?
          hmmm…jd ko yakin ke ko bleh kmbali nanti…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. [...] Read more on Beautiful Nara [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. [...] Read more on Beautiful Nara [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Anonymous says:

    Hensem la mamat yang peluk jue tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  39. anonymous says:

    there’s better thing to do than just to crictisis her here. Why don’t you think about your own sins and leave her alone. I mean like come on ! it’s not like she’s gonna read your comment here. You’ll just get more sin for saying bad stuff about her. Nak sedarkan dia, pergi depan depan cakap kat dia that she’s doing the wrong thing. Do you have the gut to do that?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. azreesamEvo says:

    karghhh…kah..Nak terLoya tgk Mamat2 yg bergambar dgn dia. Mcm “beauty & the Beast” !! Hmmm anyway…kalau rupa x elok..perangai elok tetap dihormati. & ftrmore..yes she’s cute..still 2 young. 1 day hope she will “survive” all ths kind of lifestyle..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. sycca says:

    well,it depend on individual 2 do whatever they like…
    but she very beautiful although she not make up compared with other actor or actress..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. shahrizal says:

    assalamualaikum,
    apa khabar juliana dan pembaca yang membaca….

    juliana saya nak cakap sikitlah,,saya tahu , kehiduapan sekarang ni penuh dgn sosial nya.mana kan tidak , kata orang kalau tak bersosial tak lah kata ranggi ,bujang dan sebagainya.. itu saya tak kisah terpulanglah kat individu iu sendiri nak menilai setiap kehiduapan masing-masing…juliana ,,awk seorng yang cantik,dengan cara pemakaian awak, kena dengan cara hidup awak. tapi kalau awak tukar sikit fesyen awak daengan pakaian yang tiak menjolok mata lagi lah cantik,,contoh lakonan awak juliana , SAYANG CENDANA , saya pun boleh terpikat dengan awak juliana. tapi kalau lah boleh saya nak lihat juliana memakai baju kurung . mesti cantik……………. saya harap juliana baca tentang COMMENT saya ni……

    terima kasih ,,,

    assalamualaikum,,,,,

    shaharizal……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. adaaalaahhh says:

    korang nak tau tak, so juliana evans ni sama kolej ngan aku, HELP college…dia gugurkan anak dia n sam bunkface ohh…tu la member2 pompuan aku cerita…yang sebenar, wallahualam..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • zz says:

      pepandai jer wat crita… yg mengumpat tu la byk lg dosa nye dr si jualiana ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. sarah says:

    i nak mamat yang peluk jue tu la hensem sangat2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. helmy says:

    taubat2la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. alim man says:

    kenapa kau jd gitu…muka cantik,body sempoi tapi………………………………..akhlak kau rosak…baik kau jadi badut sarkas lg bagus…aku baru plan nak gi minang kau…tapi…………………..cancel!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. robinhood says:

    kite jgnlh reda dengan kemungkaran org lain kerana lambat laun kita yang kena…jika tuhan nk menurunkan bala….seperti tsunami adakah orang yag jahat je yang kena tentu tidak bukan,,,,sebab apa orang baik pun kena?? sebab dia tidak mencegag maksiat dengan tangannya ,lidahnya,hatinya dan internetnya……..renngkan2

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. Siapa? says:

    JULIANA EVANSSS….<<-Sape die nie?explain sket sape2 yg tau..pelakon cite ape die ni?tk penah nmpk pun…femes ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. setiuwap says:

    comelweh..kahkahkah…saye gong….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. setiuwap says:

    sohor ke dok,,raso supo aku hok sohor,hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. wolverine says:

    apara korang kutuk dai..patutnya korang nasihat kat dia..agar berubah..bukan maki sumpah seranah..buta jer dapat dosa free..macam ni ker attitude muslim sejati??patutnya lau btul dia terjatuh dalam lobang kesesatan korang hulurkan tangan tolong dia..bukan makin tanam dia..melayu-melayu..tak paham aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. janda baex! says:

    biak p la kt dia,bkn dia sönghang je arts sosial,rmai g apa,tp sume hipokrit xnk ngaku!btl la wardina ckp,artis malaysia xleh djdkn ikon,mksd dia 2 yg pangai haprak tahap labu 2!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. antu says:

    lbih baek x yah pkai bju,bogel je,nie owg zman skunk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cute_guLz says:

      weyh antu!!ko pkir ko bguz sgt kw hah nux ckp org cm2..cermin la dri 2 dew..meluat ak org cm ny..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. Kaye Breiner says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. cute_guLz says:

    bez la u ..i like..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  56. Shawna Wipf says:

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. porno izle says:

    This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing websites that understand the value of providing a quality resource for free. Thanks for this great resource!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Ustaz Muda says:

    Marilah bersama sama muhasabah diri….. Segala komen n teguran untuk kebaikan adalah amat digalakkan tetapi harus diingat untuk menegur adalah secara berhemah agar si penerima lembut hati untuk berubah…. Berdakwah secara jujur dan lembut adalah sesuatu yg paling afdal…… amin…….
    Maaf saya pohon kerana yg buruk adalah dari saya dan yg abik sesungguhnya datang dari Allah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. mizz says:

    bgus jugak komen kau ustaz muda. i’m support u la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Afiq Syakim says:

    Bagi saya.. Awak perlu sedar akan perbuatan awak. Lakonan awak memang best Liana, tapi ingatlah there’s a chance to be the good when you are teenagers. Akim sentiasa menyokong mu, Lakonan Inikah cinta? memang mengasyikan. Sedarlah Juliana Evans! Awak memang pun cantik tapi jangan tersalah okey?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Muhd Akim Hafeez says:

    Assalamualaikum! Syafiq awak betul sangat, Juliana saye nak kata pada awak.. Awak sedarlah mulai sekarang, saya tahu awak cantik.. Awak janganlah pergi tempat disco, kat sana banyak perkara boleh berlaku.. maksiat terutamanya. ‘Saya sokong awak’ Baik kau kata cinta pada Akim.. Awak dialu2kan! AFIQ HAKIM <3 JULIANA EVANS

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Porno Indonisa says:

    Love you Juliana Evans, Ketiak kamu bau masam tapi nyaman. Saye nak awak disco je Ah! Ah! Ah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  63. Vionnet says:

    nk kutuk2 pon tak lut gak….
    mmg la dye ney bnyk wat dose tp mati dye nnt sure ke dye ke nerake??ne taw smpai seru dye brubah n trime hidayah tuhan mse tuh dan2 dye mninggal syurge gak dye pegi…kte yg mcm baik ney nk kutuk2 org da taw ke mne pegi lpas mati?dlm Islam beri tgor adlah wajib sesme Islam tp beri kutukn dan membine amat DILARANG!! renung2 ar ea….huhu!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. misstaurus says:

    agknye dorg neh x takut azab Allah ker??? sayang…jue, muke u da chantek p peribadi hampeh…insaf2 larh yea..sblum Allah tarik blek nkmat yg dye da bg tu..na menyesal pon da ta gune jue…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. cruzita says:

    jealous zizan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Merely wanna remark on few general things, The website design and style is perfect, the articles is rattling excellent : D.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Hello, i discovered your page through yahoo and hope you keep providing more fine articles.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Junita Wroe says:

    iron rich food group

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. barakobamamati says:

    juliana pakai tudung la.muka dah cantik lagi cantik pakai tudung tutup aurat dosa pun kurang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Milton Milam says:

    I actually bookmarked your webblog and webpage cause it provides really various awesome information and facts. Superb writings keep it up.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. It’s arduous to search out knowledgeable folks on this matter, but you sound like you understand what you’re speaking about! Thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Is There A Way A Minor Can Make Money Online For Free?: I am looking for any legitimate sites that i can make a li

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Hi there, I have to say thank you to this autor belonging to the web business. Every is obvious and also productive. The whole picture can typically be wonderful for me personally. You remember to phon for me exactly what is the web theme everything that application? web site once again and also continue on top efforts.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. ikea says:

    Is there a purpose of this short article if you don’t mind me requesting?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Nice to become visiting your blog again, it has been months for me. Properly this article that ive been waited for so lengthy. I will need this article to total my assignment in the university, and it has exact same topic with your post. Thanks, wonderful share.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  77. Chelsea Latz says:

    Hey just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem solved soon. Many thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Manusia says:

    artis, penyanyi, perdana menteri dan sumua yg ad di alam ni sme je di sisi Allah. salah tetap salah. bakpe yg kite nk bela sangat artis yg melanggar ajaran ISLAM.

    Fikir la skit(jangan bnyk sngt)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. The guidelines you shared here are actually useful. Rrt had been such a fun surprise to have that waiting for me right after i woke up this very day. They’re continually to the point and straightforward to learn. Thanks a ton for the valuable suggestions you might have shared ideal here.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Nana Poyser says:

    Hi there, You’ve carried out an incredible job. I will undoubtedly digg it and personally recommend to my friends. I’m certain they’ll be benefited from this website.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Its rare for me to discover something on the internet thats as entertaining and intriguing as what youve got here. Your page is lovely, your graphics are outstanding, and whats more, you use reference that are relevant to what you are saying. Youre definitely one in a million, good job!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. Renate says:

    Aw, this was a really quality article. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a very good post… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Hi guys, please Just read this article about OJ. Paul: …an IP location database can be used to generate powerful and accurate results. Webmasters and content managers use this facility to alter content, all based on demographic preferences of online visitors. As a result, the website likeability factor increases, without leveraging the necessity of manually checking in every user profile… Isn’t he reason?.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. fishing says:

    awesome template as well as very good article. thanks for this information.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Brock says:

    Found you website as a result of bing I have to admit I m astounded together with your articles!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. hehehe says:

    biase la artis kan…arapkan muka jer cantik perangai semua ke laut…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0