Written by AbangNara | April 26th, 2010

kuman ku2 icu

Mengikut blog Azwan Ali yang merupakan salah seorang blogger dalam Projek Alpha 2, Kuman KU2 telah dimasukkan ke wad ICU di Hospital Tawakal. Puncanya masih tidak diketahui. Sama-samalah kita doakan yang terbaik untuk beliau. Kami akan updatekan dari masa ke masa tentang keadaan terkini Kuman KU2.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to Kuman KU2 Kini Dalam ICU

  1. fa says:

    membimbangkan artis2 skrg~

    0
    0
  2. kira_e says:

    amin..

    0
    0
  3. ash says:

    semoge kuman cpt semboh..

    0
    0
  4. ksksks says:

    OMG O.o

    0
    0
  5. oh tahun ni macam tahun bersedih bagi artis..moga kuman ni sembuh lah..lawak dia best gak!

    0
    0
    • kiki says:

      mgkin, allah nk tunjukkan supaye kite jangan terlalu obses dengan hiburan…zaman sekarang artis disanjung2…kalau manusia xambil iktibar xtahu la…

      0
      0
  6. aizuddin says:

    moga cepat sembuh..amin

    0
    0
  7. elmo cute says:

    smoga kuman cpt sihat.. Amin..!

    0
    0
  8. pari says:

    emmm..akhir ni byk plak artis mninggal..sakit..tp yg aku tgk artis yg baik jerk..mksud aku yg xbyk kntrovesi pnas2 la..

    0
    0
  9. din says:

    cepatla tobat artis2 skang ni..

    0
    0
  10. cikmin says:

    semoga kuman cepat sembuh..

    0
    0
  11. BlackBerry00 says:

    mudah2an cepat sembuh
    risau dengar artis skrang ni..

    0
    0
  12. FTNer says:

    semoga cepat sembuh. lately banyak sangat kisah sedih tentang artis..

    0
    0
  13. Dengan Dia kita hidup dan kembali says:

    mmm…another story from an artist..hope he get well soon..yang tak ingt nak mati belom diberi petunjuk..yang biasa2 plak kena dugaan..ade hikmah agaknya..

    0
    0
  14. cili says:

    bykkan beristighfar. ingat Tuhan. moga cepat sembuh.

    0
    0
  15. JAI says:

    Apa berita terkini bro??

    0
    0
  16. SIOT says:

    ARTIS MUDA2 MENINGGAL. SEMOGA CEPAT SEMBUH

    0
    0
  17. Zaza Muhammad says:

    semoga cepat2 sembuh…

    0
    0
  18. ctzen says:

    WAHAI para artis yang masih berseronok2 dgn duniawi tu
    kematian tidak mengira usia
    bawak2 lah berubah peel
    atau mungkinkah kalian TAHU tarikh kematian kalian?
    baru nak bersedia?

    0
    0
  19. Fact-oriented Person says:

    Semoga Kuman Ku2 cepat sembuh dgn izin-Nya..sebab bagi aku Kuman ni bagus je orangnya, lawak jugak kadang2 tu. Tak buat kontroversi, itu yg paling bagus. Cuma kerana badan dia yg agak obesiti tu memang bahaya skrg ni..mudah terdedah kpd pelbagai penyakit. Get well soon.

    0
    0
  20. Tiffany says:

    Kalau Kuman sembuh, harapnye dia fikirkan la masa hadapan dia.
    Dia PERLU turunkan berat badan untuk kesihatan dia.
    Tak perlu nak melenting atau apa-apa, tak perlu terlebih bangga dgn berat badan berlebihan.
    Kena usaha jgk turunkan berat badan ke berat badan normal.
    Bukan nak suruh jadi kurus kering, sampai tahap berat badan ideal pun dah cukup.

    Saya bukan nak mengutuk tapi ini nasihat untuk kebaikan Kuman.
    Saya simpati pada Kuman.
    Rancangan The Biggest Loser adalah contoh terbaik untuk semua orang yg berbadan besar.
    Bukan kata buruk, tapi fikirkan kesihatan sendiri.
    Memang ada orang kurus yang sakit jugak, tapi orang berat badan berlebihan mempunyai risiko yang sangat tinggi.

    Fikir-fikirkan lah…

    0
    0
  21. rosemawar says:

    ikhtibar buat semua artis…bertaubatlah dan jangan ingat kehidupan ini HAPPY HOUR sahaja.

    0
    0
  22. Ayie says:

    hrp2 cepat sembuh. Nnt klau dah smbuh, hrp2 kena trnkan sket berat bdn elak drpd pnyakit kegemukkan. Anyone here know how to increase the appetite.? Share wif me…huhu

    0
    0
  23. zaz says:

    Doakan semoga cepat sembuh…

    0
    0
  24. zulkahar says:

    kepada yg berdekatan degan kuman, hampirilah ia sedekahkan doa dengan ikhlas, bacalah ayat-ayat suci al-quran yg bakal menyembuhkan kuman, mgkin ada rahmat buat kamu semua yang seangkatan dengannya….
    amin ya rabbalalamin…….

    0
    0
  25. undergrounder says:

    apa lah korang ni dok pandang rendah orang yang cari rezeki dengan menjadi artis

    bagus tu sorang orang bertaubat tapi cara ayat korang tu seolah jadi artis ni haram disisi islam

    korang pikir jadi artis ni 24jam dok leka ngan happy hour tak ingat akhirat

    typical malays mentalities

    *sigh*

    semoga bro kuman cepat sembuh dan amalkan cara pemakanan yang sihat

    0
    0
  26. bro says:

    undergrounder, mana hg blajaq golongan artis tu xharam?

    0
    0
  27. elmo cute says:

    Pe pkmbangn kuman skrg? Nk tau ni.. Smoga kuman sihat je.. Amin…

    0
    0
  28. hani says:

    kepada undergrounder>>>… mungkihkah kamu pengikut ayah pin…… atau puak yang sewaktu dengannyer…. betullah dunia dah nak kiamat

    0
    0
  29. sedar says:

    ALLAH sbnrnya nk beri kesedaran kpd para artis2 ni sbnr nya…nk biar mereka igt yang mati itu tidak mengira waktu….klu tengok artis2 m’sia skunk nih…mengalahkan artis hollywood…huhhh

    0
    0
  30. undergrounder says:

    apa lah korang ni
    hanya Allah saje yang layak menilai siapa kita disisi-Nya

    tapi cara korang reply ni dah macam melantik diri sendiri sebagai pembantu Allah dalam menilai tahap ibadah seseorang artis..

    ada artis yang pi haji pi umrah hasil dari kerjaya mereka sebagai artis… tang tu apa pulak hukumnya guna duit hasil kerja sebagai artis pergi ke tanah suci?

    typical melies douechbag mentalities

    0
    0
  31. Virgina Lady says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  32. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  33. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

    0
    0