Written by AbangNara | March 5th, 2010

kuiz

Tora datang lagi dengan mainan ~~~~~ Eh silap. Kami datang lagi dengan kuiz meneka gambar. Adakah anda rasa anda sudah cukup hebat dengan dunia seni Malaysia nie? Kalau pandai, tekalah siapakah selebriti wanita bertopi di atas nie. Kami taknak bagi klu. Kalau pandai tekalah ~~~

P.S: Tengah planning nak buat contest untuk anda semua. Ada idea yang menarik? Leh sharekan kat sini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

146 responses to (KUIZ)Siapakah Selebriti Wanita Bertopi Ini?

  1. torres says:

    heliza

  2. natts says:

    let me guess.. if i’m rite, this ladies belong to Heliza AF..kalau betul, bagilah hadiah yang sesuai.kalau buat contest pun ok,BN ramai fans. confirm dapat sambutan.harap BN dapat bagi answer..I’M waiting!

  3. AnneDeSilva says:

    HELIZA…
    compom..
    new image katanyaaa…

  4. AnneDeSilva says:

    dia pakai sarung tangan basuh pinggan tu kee???hehehhehe

  5. yumni says:

    heliza ne…

  6. akizila says:

    heliza kan??

  7. w.a.n.n.a says:

    semestinya heliza….skunk dy buat imej baru..imej bertopi

  8. Yanie says:

    tudung??

  9. kaWan says:

    heliza ek??

  10. liyana says:

    emmmm heliza AF5..

  11. fifie says:

    heliza ke ni??

  12. lee says:

    heliza

  13. kechik says:

    heliza…imej bertopi tp tudung tetap ada…

  14. rose says:

    heliza..yes betul bagilah hadiah

  15. flygurl says:

    first time tengok dh leh agak heliza.
    betul kan!
    heliza af5.

  16. dila tomey says:

    Heliza..

  17. BumbleBee says:

    pelik2 jer style artis bertudung nih….

    • ctmunirah says:

      bertudung tapi nyanyi.. tak tau ke suara tu aurat..
      dulu mana ada benda benda cemni..
      sapa agak2 kome yang menyebabkan artis bertudung menyanyi lagu lagu yang tak de unsur2 dakwah ni??

      • sfk says:

        cik ctmunirah.maaf sy sekadar nk mperbtul kn sesuatu.suara wanita bukan aurat.tp suara itu mendatangkn fitnah.sbb tu ppuan tidak digalakkan bersuara nyaring atau mendayu, merdu, n sebagainye.kalo suara itu aurat,kite ppuan ni xleh bercakap lgsung.

  18. hantupensil says:

    hahhaha…awek akuuuu…hehe

  19. FTNer says:

    itu bibir heliza tuh..

  20. Ayuhara says:

    Heliza…

  21. Lidya says:

    Kompem Heliza AF. Ni utk album baru dier

  22. noryla says:

    kompem heliza.. tgk raut muke da tau tu heliza..

  23. Diana says:

    Heliza!!~ heheheheh

  24. epid says:

    heliza af..album baru..imej baru..tutup aurat gaya moden..

  25. lysa says:

    heliza beghehh ni…tau dah…

  26. pim says:

    heliza……

  27. fea says:

    heliza af loorrrr :p

  28. biscute says:

    apsal sume teka heliza nih?
    betul ke tu?
    aku nk teka lain plak….
    puteri sarah… huhu…..

    • Honeys says:

      hahah…
      sy pon mule2 igt puteri sarah..
      tp tgk majoriti kata heliza..
      da lame x tgk heliza so x cam sgt..

  29. cikpuanezah says:

    Heliza AF! eehh..ni image baru dia ke?

  30. jmr says:

    yup..ni kompom2 heliza AF ni..aku cam bibir dia..mulus gituh..€

  31. Sah2 site nurheliza….

  32. Zaza Muhammad says:

    yg berkenaan tu kang dah admin dah warning… wpun benci skali pun ke mana2 artis atau sesapa je, mind ur language!!!!
    nk jwb nk jwb…heliza hehehehe

  33. vios_vaio says:

    Heliza Af..wahhhh..dengar citer bukan main lagi dia dgn company dia eh..siap involve dalam hartanah segale…produce konsert kat IB..not bad..tapi cam tak confident je dgn kredibiliti dia..tak baikkan aku..ngeeeee~

  34. sayasukagosip says:

    Heliza…..gmbr ad dlm fb die..

  35. pinky says:

    heliza af…

  36. ilani... says:

    farawahida kot….agak2 la…haha

  37. ina says:

    tu kan heliza……
    imej baru kte dia……..

  38. tahoo says:

    yat kot..pop kuiz

  39. Kancilbiru says:

    heliza………

  40. koji says:

    heliZA NI.. budak sama u d sabah… biasa saja..

  41. sue says:

    datuk ct nurhaliza…sah

  42. khairil says:

    new heliza image for new album panggil namaku…betul x

  43. nomet0 says:

    ala..heliza..

  44. akmakema says:

    mmg heliza pown!!! :D
    yg lain teka slain dari heliza tu, korang salah..kekekekek

  45. mamamira says:

    heliza..dh penah tgk rasanya gambar ni..hmm..kasi la i menang!!! hihi

  46. [email protected] says:

    ak rse farah waheeda kot…..

  47. ALOLA says:

    helizzzzzzzaaaaa

  48. MaS PuTRi says:

    Kenapa Mata i je yang nampak pempuan ni macam Siti Nurhaliza??

    KISAH CINTA DENGAN ZAQUAN ADHA

    ANGPAU BANYAK… NAK BELI APA EKK??

  49. [email protected] says:

    heliza…comfirm die

  50. jemapoh says:

    rosnah mat aris kot

  51. aries_april says:

    heliza laa…..
    hihihihihihihi

    pa pn…gd night smua

  52. aries_april says:

    asl muka den x klaur kat ats

  53. questravilla says:

    helikopter,,,

  54. dyesebel says:

    HELIZA…kat FB dia ade pic ni…

  55. aljabbar says:

    macam farawaheda pun ader jgk…

  56. fiona_85 says:

    bila nak tahu result ni…

  57. F I T says:

    heheh betul a..image location tu pun dah ada jawapan..adoii lupa nak cek kat situ :P

    Hadiah-Hadiah Terbaik Untuk Lelaki

  58. afdsmkad says:

    HELIZAAAAAAA~

  59. BangNara says:

    HOHOH.anda semua mmg bijak. jawapannya ialah heliza. tapi tak ada hadiah sebab ramai sangat bagi jawapan betul. tunggu contest nanti ek

  60. farah says:

    haliza

  61. ziman says:

    heliza af5 dari bibirnya telah ku ketahui

  62. eyriqazz says:

    saya tau,saya tau…erra fazzira..

    p/s:gaya buta artis.jumpa anuar zain kat london beberapa tahun lepas pun tak kenal…hik3

  63. Ryta says:

    Ntah2 Nek Jijah kot! Dia jadik muda sbb selawat tetiap kali basuh muka ala2 Kak Nita! Hohoho…

  64. or9 giLe says:

    nape plak heliza??

    kn die pkai tudung..

    • Inochi says:

      dia pakai tudung.. pas tu pakai topi gak. masa dia nyanyi kt dinner kitorg pn.. dia gna imej cam ni~

  65. Nurul says:

    mesti la heliza.. :D

  66. mario says:

    burok lah sarong tgn dia tu..

  67. HatiSenang says:

    HAHAHAHA….
    STEADY AH HELIZOT..!!

  68. speSIAL says:

    kalau aku….
    anak dara….
    Carrie Underwood

  69. nuraain says:

    saya tau sape tu………HELIZA!!!!

  70. abang musang says:

    Mesti la Heliza Helmi

  71. Leo says:

    right klik view image picture ni, terang2 ade tulis name helizahelmicun7…
    haha..

  72. roMeo says:

    Haa.. biar aku teka len drp yg len.. JENNIPER LOPEZ..

  73. asmawati.irasmi says:

    HELIZA HELMI

  74. rufayda says:

    norish karman

  75. khylla says:

    ofcoz heliza!!!!!!!!!!!!

  76. fache says:

    i teka datin illyka yg bakal muncul dgn lagu ala2 lady gaga tu. teka je lah… since ramai yg teka heliza. i bg jwpan yg lain sket. hehehehe

    • Zaaqyah says:

      hehee..rmai dh dpt teka heliza..bgus jwpn fache..unik..hahaa sya plak rasa, tu gmbo mkcik sya tuh..heheee

  77. akula says:

    heliza misbun..

  78. allieya says:

    nie heliza helmi (AF) so jgn lupa bagi hadiah kat i yer….

  79. kk says:

    Heliza AF.

  80. faeqah says:

    heliza……….konfem betul

  81. Lolcats says:

    we are the best….

  82. JUE says:

    saya plak nampak macam artis tu ialah….FASHA SADHA!!

  83. suzana says:

    mcm muka era fazira

  84. sally says:

    heliza lurrr…

  85. ely says:

    natasha hudson atau heliza kot

  86. mawar says:

    heliza lor..sape lg

  87. shaz says:

    dato’ siti nurhaliza

  88. ni aku la says:

    heliza

  89. kecikorg says:

    eliza…af…

  90. myne says:

    konfem megan fox

  91. aku says:

    of coursa la heliza

  92. nisya says:

    aku rase cam camelia la..

  93. atia says:

    aku rase fasha sandha….btl tak..??

  94. JOBS-VIEW says:

    confirm Heliza AF5..

    [noTA kaKI]
    akU taK luPA..”asAL daRI kmPUNG..” ;)

  95. Yusnita Yusof says:

    Heliza laa….AF tu…..Confirmmm…..

  96. naruto says:

    aku rase a farawahida.. kuang3..

  97. Dah tak pakai tudung ke? says:

    HELIZA AF

  98. intan says:

    alah…senang je tu…HELIZA AF tuh

  99. kecum says:

    eh eh ini muka aku..hehehehhee

  100. DeeDee says:

    memula ingat daphne iking.

    rupanye heliza. huhu..

  101. comel says:

    heliza ler……….kuang3

  102. pnfarah says:

    skali tgk dah aku tau..ini heliza..senang la bang…bg susah sket.. :P

  103. shisha says:

    ni la aku!

  104. intan says:

    heliza.. conpom..

  105. errr says:

    heliza lah…

  106. amy says:

    faradhiya ka ?? cam lips dya jak. .

  107. LaNuN says:

    Heliza ngan imej terbaru dia…
    cute kan?

  108. hamba Allah says:

    Nie artis paling bodoh aku pernah knal..buat malu org ISLAM jer…tutup aurat tp xtau hukum agama…Heliza oh heliza…kecian kat ko…insaflh sebelum terlambat…

  109. pocoyo says:

    comfirm HELIZA…klu betullah heliza..korang kena bagi aku wang 1 juta ringgit…..

  110. abieyazaly says:

    heliza af ler…

  111. mrs adam says:

    heliza la..

  112. lady gaga says:

    camelia lah…sah mmg dy..

  113. Julie Anne says:

    intan sarafina..wakakaka

  114. Well, this was kind of boring but whatever.

  115. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  116. kienah says:

    Da tntu larh heliza… die nie mmg slalu nmpx cntik jewp kan..
    i like!!!!!

  117. Shee says:

    Heliza Helmi