Written by AbangNara | May 13th, 2009

artis wanita malaysia

Dah lama rasanya tak menguji kebijaksanaan pembaca-pembaca blog kami. Soalannya mudah aje, siapakah penyanyi wanita di dalam gambar di atas?

Nak klu? Lagu dia sangat popular di Hot FM. Hampir setiap hari kot boleh dengar. Nak klu lagi? Dia dah lama menyanyi cuma agak kurang femes.

Kalau pandai tekalah. Hehe. Jawapannya kami akan bagitau esok. Selamat mencuba!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

118 responses to (KUIZ)Siapakah Penyanyi Wanita Ini?

  1. DelimaSaraa says:

    ye ye aku yang pertama..ye ye ye..hahaha

    0
    0
  2. Aarin says:

    nak jawab!nak jawab!

    Alyah..

    0
    0
  3. miowww says:

    alyah

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      ooowwwh….ye ke ni alyah bekas gf singa ganaz tu???
      kompius aku??

      0
      0
      • singa ganaz says:

        hahaha… dahlah nama anak aku pun alya…..

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          anak ngan gf xsama ler pakcik singa.

          0
          0
        • singa ganaz says:

          mmg ler x sama…. pasal ex-gf aku dulu rozita che wan tu tri..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aduuh….nape gigi aku tetibe patah plak nih….?
          xsangka pakcik singa ni bks exbf rozita….
          aduuh…..patah lagi satu….adededehhh….

          0
          0
        • singa ganaz says:

          patah gigi ke patah hati…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          xde sbb aku nak patah hati ngan pakcik oiii…
          aku kan dah ade buah hati….tu, dia tu….hahahahah.

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          poco, singa sms aku..dia kat ko menangis teresak2 sebab ko patah hati dia couple ngan rozita..

          tp aku nak cakap kat ko, b4 this dia kapel ngan jijah..pastu tengah kapel bebetul dia tertawan ngan NK..pastu dia rijek lah jijah….nak jadi ceriter, NK kapel ngan lokman dlm senyap2…dia bawak ht yang lara, gi memikat rozita..tp aku dengar2 dia dok nak tekel alyah pulak skarang ni..wahai singa, apa nak jadi ngan ko ni….betul2 tak leh caya lah ko ni..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          ooooo…..ye ke camtu…..aku g ngumpat dulu yer ngan ko…yg lain x boleh dgr….

          (NGUMPAT SLOW2)
          saraa….setau aku la sok sek…pakcik singa tu dulu pnh ade affair ngan makcik jah, tp makcik jah tinggalkan dia sbb dah ade bf baru…pastu kan, dia cintan ngan NK plak, malangnya NK pun jap jer ngan pakcik ni sbb dah ade Lukman….
          Pastu kan Saraa….sok sek sok sek….pakcik ni kan cube nak takel adik ekin plak…ala…si sheera tu la….tp si sheera buat2 xlayan plak sbb bdn pakcik ni byk bulu…geli katenyerr…
          Pastu kan Saraa…sok sek sok sek….konon2 nyer bgtau bekas bf Rozita, ish ade ke patut….Rozita xnak kat pakcik ni pasal bulu mata Rozita tu same jer saiznya ngan bulu pakcik ni…
          Sian kan aku ngok pakcik ni….xde saper sudi….
          KO JER LE AMIK DIA SARAA….AKU SOKONG 100%.
          hahahahahahah….

          0
          0
        • singa ganaz says:

          hahaha… korg semua jgn gaduh2 dok nk berebut aku….
          semua dapat…. tunggu amik nombor giliran kay.. hahaha…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          poco….aku dengar- aku dengar….betul tu gosip tu..

          tp kan poco, aku takut k.nara bukak pages baru jer..singa yang dahagkan cinta..hahaha…
          aku rasa singa layak ngan delimajelita, kembar siam aku tuuu, atau si minnieycomey tuu…tp kalu ngan aku, aku tk layak sebab aku buah, takdek bulu banyak..kalau aku dinamakan rambutansaraa maybe aku terimalah si singa ni…tp mummy aku kasi nama delimasaraa, so, aku kena tunggu buah naga jer wujud kat sini jd boyprenk aku…

          naga, cepat dtg melamar aku…aku tguuuuuuuuuuu

          0
          0
        • singa ganaz says:

          hahaha… xpe xpe… jgn gaduh2 semua dapat… hahaha…

          naga muncul cepat…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          dah singa aku takut, ko panggil naga plak dah…
          sekali disemburnyer ngan api dari mulut…hangus blok kak nara ni.
          hahahahahah….

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aiiik….pakcik singa pun curi2 dgr kite mengumpat!
          sahlah pakcik singa ni qaypo….

          0
          0
        • singa ganaz says:

          hahaha… qaypo tuh mcm mana eh…

          0
          0
        • minnie comey says:

          mane abg iparrrr poco??haha..si genius yg bijak lg bijaksana..lame xtgk korg bercinta lam ni..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          jgn kacau lar…ada kat sebelah aku nih…
          tgh berkuruh tu…

          0
          0
        • minnie comey says:

          haha..sumbat ngan bulu singe..bangunla die t..owh..patotla senang ati je ko nulis komen..xpe,aku cover..20sen..kasik 20sen rahsia tutup aaa…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          bakal abg ipar ko jgk ler dik buat per le kak co nak bg 20 sen kat ko byk sgt tuh…..nanti kak co suh abg ipar ko tu bg kurang sikit, kira2 20 hinggit…

          0
          0
        • minnie comey says:

          aku up lg 2 hengget..22 hengget..maun??rahsia tutupp..haha..

          0
          0
  4. pim says:

    alyah……best betul lagu dia…

    0
    0
  5. miowww says:

    0
    0
  6. singa ganaz says:

    dulu dia dgn band sblm nyanyi solo…
    tp lupa apa nama band dia…

    0
    0
  7. Anne says:

    Saya taw…..
    nama dia Alyah..tak mungkin kerna sayang…..heheheheheh

    0
    0
  8. BudaKGeniUS says:

    AKU RASALA KAN..

    Dia nia Alyah..

    Sebab naluri kejantanan aku berkobar-kobar menyatakan,
    bahawasanya beliau yg berkenaan,
    Seperti gambar yg tertera seperti diatas,
    adalah Alyah..

    Sape Alyah?
    Hah,itu la yg kita nak isu kan disini..
    Isu yg bagaimana?
    Samelah kita bincang2 kan disini utk mencapai satu konklusi yg wajar & rasional,
    Utk mentakrifkan isu tersebut..sekian..
    q=P

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      isu nye kat sini adalah dulu awek cun ni milik saper????

      0
      0
      • BudaKGeniUS says:

        Awek cun nie x silap aku masa sekolah dulu dia ada balak,
        tapi disebabkan aku x sekolah same ngan dia,
        so aku tak tau ar plak mase sekolah dulu sape balak dia,

        Then lepas sekolah dia kapel lain,
        Mase dia kapel tu,
        Aku tak tau area mane dia dok,
        So aku tak tau ar sape kapel dia tu,

        Then skg masa dia popular,
        Dia ade digosipkan dgn seseorg,
        Sape seseorg tu,
        Hah,yg inilah nak kita bincangkan..
        Same2 la kita membincangkan key..

        hahahahaha

        0
        0
    • DelimaSaraa says:

      entah..aku tak tau???tp kalau tu lah alyah, memang suara best giler ar..

      0
      0
    • singa ganaz says:

      mmg alyah pun…. pasal x mungkin erra fazira ataupun nasha aziz malah bukan sama sekali fasha sandut..

      0
      0
  9. iu says:

    ALYAH

    0
    0
  10. Zaza Muhammad says:

    alyah……. Berbakat besar tp x femes sesgt sbb xde kontroversi atau gossip2 ntah2 apa2…. dia juara bintang RTM.. penyanyi asal Papa Jahat… best apa sore dia. xde klon sesapa…. Unik dan tersendiri

    0
    0
  11. ain says:

    nama penyanyi ni:ALYAH
    lagu populardi hotfm:TAK MUNGKIN KERANA SAYANG
    …ermmm toi ka??aku rs btoi kot
    dia ni memg penyanyi lma..bla lgu dia org suka bru la dia femes

    0
    0
  12. ain says:

    nara..klu jwpan btoi ni nk bg hadiah ka hikhik

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      ain, nape lame menyepi ni…wasiatpun ko xtinggalkan..hahahah…sampai ati ko ain….kitorang merindui ko….
      ape hai ko ni ain????

      0
      0
      • BudaKGeniUS says:

        AIN,KO GI HONEYMOON DGN NEKOUNAM KE?

        Lama nye….
        Senyap mcm tiang tepon..
        Tepon pun x senyap..
        AHAhahaha…

        p/s: Ain tension,nekounam x ajak dia pi jalan2..hahahah

        0
        0
      • ain says:

        weh bt pa aku nk tggai wasiat kt ko..rugi besaq la aku..aku dh kmbali haha

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          aku ingatkan ko dah boring ngan kitorg tu pasal la nak tanya wasiat kat ko….hahahahahah…
          ko ke mane selame ni ain????

          0
          0
  13. akudandirimu says:

    ni bukan amelina ke?aku rase amelina la

    0
    0
  14. Lovelyvic says:

    Alya… tak mungkin kerana sayang…
    huhuhu…
    dia ni bekas anggota kumpulan Papa Jahat ni..
    eh apa ke plak nama kumpulan tu…
    jap search jap…
    Ha… the Fabulous Cat Kan? KAN?

    0
    0
  15. bahulu hangit says:

    Noor Hasliah Abu Hassan (alyah) juara bintang HMI RTM thn 2000 dan peserta OIAM seangkatan ngan dayang nurfaizah,suki n faizal tahir..

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      Oh ye ke?
      Salah la tekaan aku td ye?
      Dia tak pernah masuk The Fabulous Cat ye?
      heheh…. mana le aku dpt info. ni…

      0
      0
    • Lovelyvic says:

      Salah ke tekaan aku tadi?
      Dia tak pernah masuk kump. The Fabulous Cat ye?
      Heheheh… mana le aku dpt info ni…
      alahai malu nyer

      0
      0
      • mien.. says:

        eh,mmg btul la….die pn pnh jd ahli kump.fabulous cat dlu…pas2 dh kluar dh skang ni..jd solo blk…

        0
        0
  16. bahulu hangit says:

    betol la..die penah la join kump. The Fabulous cat tu..lagu papa jahat ngan rimas tu suare die la kan…mmg mantop pon suare die nie..

    0
    0
  17. sorry, bagi sy, rasanya lagu alyah lebih popular berbanding dia sebabnya nama komersial dia kurang kukuh…

    0
    0
  18. S!ezan says:

    ni Alyah..lagu dia mmg best..

    0
    0
  19. badboy says:

    sekali pandang macam mengandung…
    rupanya punggung dia daaaa…

    0
    0
  20. x-not-x says:

    alyah ni kalau tak silap…

    0
    0
  21. tidaksegilakamu...!! says:

    jawapannyer ialah………. ALYAH… yeahhh….!!!!

    0
    0
  22. sazzy says:

    aleeyah

    0
    0
  23. […] Betapa ramainya dapat menjawap soalan kuiz kami yang bertanyakan identiti sebenar penyanyi wanita di dalam gambar di atas. Jawapannya memang tak lain tak bukan ialah Alyah, penyanyi lagu Tak Mungkin Kerana Sayang. […]

    0
    0
  24. LaRa says:

    best jgk lagu Tak Mungkin Kerana Sayang….sora dia pun ok

    0
    0
  25. LaRa says:

    eh aku ker nie yg 1st komen…hehe cam x cya lak…hik2

    0
    0
  26. akmal says:

    la ni awek aku larr alyah… xkn xknal kot…

    0
    0
  27. hamba allah says:

    alyah yer la sahabat kami… salam sahabat dan salam perjuangan… sahabatcrew-

    0
    0
  28. Hello dude,i like Your homepage ideal a lot. attain u have suggestion for my website? thanks for Ones attention

    0
    0
  29. porno izle says:

    I would like to thank you for the efforts you have made in writing this post. I am hoping the same best work from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to start my own BlogEngine blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a fine example of it.

    0
    0