Written by AbangNara | December 15th, 2010

kuiz penyanyi

Penyanyi ini sudah lama agak tiada khabar berita. Tapi suatu ketika dahulu memang tersangatlah femes. Kehebatan vokalnya memang superb. Kalau anda bijak bestari, tekalah siapa penyanyi berbaju merah ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to (KUIZ)Siapakah Penyanyi Berbaju Merah Ini?

  1. miss suka masak says:

    nora

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • farass says:

      setuju.. nora… ;)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • PAKCIK ZB says:

      betul! 10 markah utk anda.. hehehee :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/hukum-tidur-selepas-waktu-subuh-dan.html says:

        Alhamdulillah manis sungguh nora bertudung =)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Belinda says:

          Bertudung (tutup atas) tapi bentuk badan bawah berlekuk-lekuk. Especially yg bawah tengah tu. Seluar ketat nampak bentuk peha dan kaki. Serupa aje tak payah pakai tudung. Lengan nampak terserlah, sepatutnya yg nampak cuma muka dan dua tapak tangan.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • timba says:

          at least die pakai tudung . takkan nak tengok bola pakai jubah kot ???????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Hmmmm says:

          laaa ada je cari salah orang. nobody’s perfect maam

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          aku rasa yang ni lagi ok le kalo nak di bandingkan dengan artis yang bertudung tapi rambut terkeluar macam Tok Ti,, n lagi baik dia (Nora) dari artis yang pakai seksi2 n nampak semua tu…

          kalo nak suruh nampak muka n tapak tangan kener wajibkan le semua rakyat malaysia yang muslim buat mcm tu,,, kalo nak di ikutkan mungkin artis (nora) ni kurang faham tau xfaham cara bertudung,, Tapi kalo teng yang lebih arif seperti Dato’ Dr M………….. yang ustazah tu pun pakai nampak gak lengan,,,bukan muka n tapak tangan….

          jadi kalo nak cari salah memang ramai le,,, tapi pk yang mana lebih baik le,,, yang pakai seksi2 dan mcm kafir atau yang pakai berciri Muslim tapi xberapa nak sepenuhnya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pisau cukur says:

          pet, Dato’ Dr M……………….. yg ustazah tu pon bkn nya takat nmpk lengan ja, siap mekap tebai dan cukuq kening dah la ni…dl tak salam lain jantina tp la ni dh main salam2 skali harung ha hehehe… donia donia… apa nk jadi noo

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          sokong sangat,,, pisau cukur
          kalo nak petikaikan mcm2 boleh
          tapi lebih baik kita pertikaikan yang lagi teruk dari tu…
          yang pakai seksi2,,, nampah mercu ke mercu tu xnak lak komen tau kutuk2….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pisau cukur says:

          pet, betul tu… nak komen tu biaq komen betui2 jangan dok main maki carut orang lain tak elok tu….macam2 ragam manuis ala ni kn aiihhhhh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dia adalah Nora, terkenal dengan lagu Dilema,pernah berduet dengan Vince AF1 dalam lagu Dilema 2003.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. zaleha says:

    NORA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. stormz says:

    nora

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Gee Jah says:

    nora!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. nazrin says:

    Nora Ariffin !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. yan says:

    nora!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. nana says:

    seronok tengok nora .. terserlah wajah keibuan ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. clanzgurl says:

    nora….penyanyi di persimpangan di lema

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. yaya says:

    NORA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. mommy nana says:

    haha i know. Nora.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Kasih says:

    nora ariffin… mmg superb vokal nya…. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Erin says:

      voice vokal dia mmg best but dia nie sombong.. sbb 2 TAK naik2 sgt…dh lama dlm dunie seni pun still b’lagak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Nora…kala doh klate tu gak :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. nalala says:

    Nora le!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. saya comei says:

    wan nora afiza binti wan arifin..suaminya johan nawawi…nora ore kelate

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. comey81 says:

    NORA ler…yg penah top ngn lagu di persimpangan dilema tuh…saya suke lagu tuh..suke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. mizz mira says:

    sekali pndang dah taw dah nora..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Reena says:

    Mek nora la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. fyna says:

    nora~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. lia3003 says:

    nora

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. miss_pinky says:

    nora gak.
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. dean says:

    hehhehehe… suma betul xda yg salah… bang nara x mncabar la teka teki kali nih… hehhehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. mlankolia81 says:

    yelah sdr nara.. Bgle kami teka-teki-tekuk yg cucah2 cikit… Biar bselirat urat kpala kami pkir jwpnnyer nnti… heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Miss pocO says:

    kasih…!

    ko still di sini…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. N.O.R.A

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. cilipadi says:

    meh sini nk kasi teka teki paling susah…siapakan akak berbaju merah tidak bertudung n pakcik berbaju hijau kilat2 kat tepi pagar tuh???…ha jawab jgn xjawab…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. lulu says:

    err…x tau…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. MEOW says:

    memer suhaiza la…kn badan die mcm mak org

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. baby blur says:

    nnora ni dah b uka tdung laaa now. i tgk dlm keluarga di 9..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ain says:

    yes!nora la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Ulat Sutera says:

    apa kata pas ni abg nara ttup bhgn2 ttentu muke artis tu klu nk wat teka teki..hehe bru mcabar skit kitaorg nk teka..ni cdangan je abg nara..;))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. [email protected] says:

    nora… di persimpangan di lema

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. xx says:

    FASHa sandha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. azza says:

    100% nora

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. villa says:

    azwan ali??btol x? hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. anamy says:

    NORA! <3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. maueh says:

    comelneee NORA…..klu RCW CAM GITU ALANGKAH BAGUSNYA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. mek qlate says:

    misha omar!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. landax says:

    NORA ZAIN!hahhahXD

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Wanida says:

    Penyanyi baju merah? yg berdiri ke yang duduk?

    kalu yg duduk tu cam uji rashid je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gurly says:

      wahaha..wanida, uji rashid cantek sket kot..sbnanya aku x cam sgt td..sape yg pkai tdung tu..owhh nora rupenya!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. lady gaga says:

    skali pandang pun da tau mmg nora la…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. hajimaru says:

    nora x bukak tudung la skrg..yg rancangan keluarga di 9 tu lama punya..dia tayang balik..pndai je anda wat fitnah..dpt dosa free je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. celah punggung says:

    siti nurhaliza!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. kerusimeja says:

    nora..wah x sangka dia pun bagi sokongan pada red warrior..saya pun bg sokongan pada red warrior jgk coz suami saya org kelantan..tp saya org selatan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. hanna says:

    mestila nora.
    boleh cam la…ketara habis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Sri Bridal says:

    saya yakin betul..
    saya pilih..NORAAAAA !!
    :-D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. miya says:

    kak nora la…dia kan org kelantan..mesti la sokong kelantan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. jue says:

    nora lar :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. eemmm says:

    ni nora nii..kan die org klntan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. notrodamus says:

    NORA DANISH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. umi eez says:

    la….nora la tu……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. anavannviel says:

    paris hilton kot kehkehkeh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. shera says:

    nora pun msuk stadium tngok bola..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Dhia Widyan says:

    nora sandiwara ni…org kota bharu..anak dato’ dia neh..asal cuti skolah adala muka dia n family kat k.b…shopin la tu…hik3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. pattzy says:

    nora la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. kak Timah says:

    mmg k nora la..maintain comel lote lg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. aida says:

    nora ni..hihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. mas mausfad says:

    semestinye la nora

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. NOOR FAEZAH says:

    nora

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. mima says:

    nora lah weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0