Written by AbangNara | December 15th, 2010

kuiz penyanyi

Penyanyi ini sudah lama agak tiada khabar berita. Tapi suatu ketika dahulu memang tersangatlah femes. Kehebatan vokalnya memang superb. Kalau anda bijak bestari, tekalah siapa penyanyi berbaju merah ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to (KUIZ)Siapakah Penyanyi Berbaju Merah Ini?

  1. miss suka masak says:

    nora

    0
    0
    • farass says:

      setuju.. nora… ;)

      0
      0
    • PAKCIK ZB says:

      betul! 10 markah utk anda.. hehehee :)

      0
      0
      • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/hukum-tidur-selepas-waktu-subuh-dan.html says:

        Alhamdulillah manis sungguh nora bertudung =)

        0
        0
        • Belinda says:

          Bertudung (tutup atas) tapi bentuk badan bawah berlekuk-lekuk. Especially yg bawah tengah tu. Seluar ketat nampak bentuk peha dan kaki. Serupa aje tak payah pakai tudung. Lengan nampak terserlah, sepatutnya yg nampak cuma muka dan dua tapak tangan.

          0
          0
        • timba says:

          at least die pakai tudung . takkan nak tengok bola pakai jubah kot ???????

          0
          0
        • Hmmmm says:

          laaa ada je cari salah orang. nobody’s perfect maam

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku rasa yang ni lagi ok le kalo nak di bandingkan dengan artis yang bertudung tapi rambut terkeluar macam Tok Ti,, n lagi baik dia (Nora) dari artis yang pakai seksi2 n nampak semua tu…

          kalo nak suruh nampak muka n tapak tangan kener wajibkan le semua rakyat malaysia yang muslim buat mcm tu,,, kalo nak di ikutkan mungkin artis (nora) ni kurang faham tau xfaham cara bertudung,, Tapi kalo teng yang lebih arif seperti Dato’ Dr M………….. yang ustazah tu pun pakai nampak gak lengan,,,bukan muka n tapak tangan….

          jadi kalo nak cari salah memang ramai le,,, tapi pk yang mana lebih baik le,,, yang pakai seksi2 dan mcm kafir atau yang pakai berciri Muslim tapi xberapa nak sepenuhnya…

          0
          0
        • pisau cukur says:

          pet, Dato’ Dr M……………….. yg ustazah tu pon bkn nya takat nmpk lengan ja, siap mekap tebai dan cukuq kening dah la ni…dl tak salam lain jantina tp la ni dh main salam2 skali harung ha hehehe… donia donia… apa nk jadi noo

          0
          0
        • [email protected] says:

          sokong sangat,,, pisau cukur
          kalo nak petikaikan mcm2 boleh
          tapi lebih baik kita pertikaikan yang lagi teruk dari tu…
          yang pakai seksi2,,, nampah mercu ke mercu tu xnak lak komen tau kutuk2….

          0
          0
        • pisau cukur says:

          pet, betul tu… nak komen tu biaq komen betui2 jangan dok main maki carut orang lain tak elok tu….macam2 ragam manuis ala ni kn aiihhhhh

          0
          0
    • Dia adalah Nora, terkenal dengan lagu Dilema,pernah berduet dengan Vince AF1 dalam lagu Dilema 2003.

      0
      0
  2. zaleha says:

    NORA

    0
    0
  3. nazrin says:

    Nora Ariffin !!

    0
    0
  4. yan says:

    nora!

    0
    0
  5. nana says:

    seronok tengok nora .. terserlah wajah keibuan ..

    0
    0
  6. clanzgurl says:

    nora….penyanyi di persimpangan di lema

    0
    0
  7. yaya says:

    NORA

    0
    0
  8. mommy nana says:

    haha i know. Nora.

    0
    0
  9. Kasih says:

    nora ariffin… mmg superb vokal nya…. :)

    0
    0
    • Erin says:

      voice vokal dia mmg best but dia nie sombong.. sbb 2 TAK naik2 sgt…dh lama dlm dunie seni pun still b’lagak..

      0
      0
  10. Nora…kala doh klate tu gak :D

    0
    0
  11. nalala says:

    Nora le!!!

    0
    0
  12. saya comei says:

    wan nora afiza binti wan arifin..suaminya johan nawawi…nora ore kelate

    0
    0
  13. comey81 says:

    NORA ler…yg penah top ngn lagu di persimpangan dilema tuh…saya suke lagu tuh..suke…

    0
    0
  14. mizz mira says:

    sekali pndang dah taw dah nora..

    0
    0
  15. Reena says:

    Mek nora la..

    0
    0
  16. miss_pinky says:

    nora gak.
    :)

    0
    0
  17. dean says:

    hehhehehe… suma betul xda yg salah… bang nara x mncabar la teka teki kali nih… hehhehehe

    0
    0
  18. mlankolia81 says:

    yelah sdr nara.. Bgle kami teka-teki-tekuk yg cucah2 cikit… Biar bselirat urat kpala kami pkir jwpnnyer nnti… heheh

    0
    0
  19. Miss pocO says:

    kasih…!

    ko still di sini…?

    0
    0
  20. cilipadi says:

    meh sini nk kasi teka teki paling susah…siapakan akak berbaju merah tidak bertudung n pakcik berbaju hijau kilat2 kat tepi pagar tuh???…ha jawab jgn xjawab…

    0
    0
  21. lulu says:

    err…x tau…

    0
    0
  22. MEOW says:

    memer suhaiza la…kn badan die mcm mak org

    0
    0
  23. baby blur says:

    nnora ni dah b uka tdung laaa now. i tgk dlm keluarga di 9..

    0
    0
  24. ain says:

    yes!nora la

    0
    0
  25. Ulat Sutera says:

    apa kata pas ni abg nara ttup bhgn2 ttentu muke artis tu klu nk wat teka teki..hehe bru mcabar skit kitaorg nk teka..ni cdangan je abg nara..;))

    0
    0
  26. [email protected] says:

    nora… di persimpangan di lema

    0
    0
  27. xx says:

    FASHa sandha

    0
    0
  28. azza says:

    100% nora

    0
    0
  29. villa says:

    azwan ali??btol x? hahaha

    0
    0
  30. anamy says:

    NORA! <3

    0
    0
  31. maueh says:

    comelneee NORA…..klu RCW CAM GITU ALANGKAH BAGUSNYA

    0
    0
  32. mek qlate says:

    misha omar!!!!

    0
    0
  33. landax says:

    NORA ZAIN!hahhahXD

    0
    0
  34. Wanida says:

    Penyanyi baju merah? yg berdiri ke yang duduk?

    kalu yg duduk tu cam uji rashid je..

    0
    0
    • gurly says:

      wahaha..wanida, uji rashid cantek sket kot..sbnanya aku x cam sgt td..sape yg pkai tdung tu..owhh nora rupenya!

      0
      0
  35. lady gaga says:

    skali pandang pun da tau mmg nora la…!!

    0
    0
  36. hajimaru says:

    nora x bukak tudung la skrg..yg rancangan keluarga di 9 tu lama punya..dia tayang balik..pndai je anda wat fitnah..dpt dosa free je..

    0
    0
  37. celah punggung says:

    siti nurhaliza!!

    0
    0
  38. kerusimeja says:

    nora..wah x sangka dia pun bagi sokongan pada red warrior..saya pun bg sokongan pada red warrior jgk coz suami saya org kelantan..tp saya org selatan..

    0
    0
  39. hanna says:

    mestila nora.
    boleh cam la…ketara habis

    0
    0
  40. Sri Bridal says:

    saya yakin betul..
    saya pilih..NORAAAAA !!
    :-D

    0
    0
  41. miya says:

    kak nora la…dia kan org kelantan..mesti la sokong kelantan..

    0
    0
  42. jue says:

    nora lar :-)

    0
    0
  43. eemmm says:

    ni nora nii..kan die org klntan…

    0
    0
  44. notrodamus says:

    NORA DANISH

    0
    0
  45. umi eez says:

    la….nora la tu……..

    0
    0
  46. anavannviel says:

    paris hilton kot kehkehkeh..

    0
    0
  47. shera says:

    nora pun msuk stadium tngok bola..

    0
    0
  48. Dhia Widyan says:

    nora sandiwara ni…org kota bharu..anak dato’ dia neh..asal cuti skolah adala muka dia n family kat k.b…shopin la tu…hik3

    0
    0
  49. pattzy says:

    nora la

    0
    0
  50. kak Timah says:

    mmg k nora la..maintain comel lote lg…

    0
    0
  51. aida says:

    nora ni..hihi

    0
    0
  52. mas mausfad says:

    semestinye la nora

    0
    0
  53. NOOR FAEZAH says:

    nora

    0
    0
  54. mima says:

    nora lah weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………………

    0
    0