Written by AbangNara | December 4th, 2009

artis wanita

Cantik kan si pelakon wanita di atas tue? Pakej muka dah ada tapi kami pun tak tau apa kenapa sampai sekarang dia kurang popular. Mungkin tak ada kontroversi hangat kot.

Kami bagi klue sikit untuk anda teka. Dulu kami pernah letak gambar dia pakai kimono kat sini. Sebijik macam awek Jepun. Yang gambar kat atas nie tak tau la sebijik macam awek negara mana pulak.

Kalau pandai tekalah. Kalau tak pandai, buat-buat tak tahu udahlah. Hahaha.

P.S: Ada yang hantar email tanya boleh dipercayai ke vsHub nie? Sampai ke barang yang diorder ke rumah nanti? Kami berani jamin 100% yang barangan anda order menerusi vsHub akan sampai ke depan pintu rumah anda. Kalau tak sampai bagitau kami, kami akan kerat jari kaki ayam kat belakang rumah kami. Kalau nak maklumat lanjut, sila baca artikel lama kami pasal vsHub.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

465 responses to (KUIZ)Siapakah Pelakon Wanita Ini?

  1. [email protected] says:

    1 ker

  2. violet says:

    faiza elai kot

  3. violet says:

    xx galmour coz xder kontroversi,
    law ada mesti meletop…
    huhu

  4. aries_april says:

    ni bkn faizah ilai ker?

    • violet says:

      aah…kak nara ckp tol tu faiza….
      huhu…

      asal bj dye cm tu..
      tersembul tutt…
      huhu

      • aries_april says:

        heheheheheh…
        duit brlakon x dpt g…
        xda duit tu…
        tu yg pkai bju x ckp kain…

      • [email protected] says:

        sebab dia sebenarnya mcm jantan sket kat luar… ganas

        • violet says:

          mana ko taw

        • [email protected] says:

          ader member cakap…
          dia cakap sebelum minah ni jadi pelakon ler….
          tp skarang dah cun melecun

        • violet says:

          oic..
          cik tom ke
          huhu

        • [email protected] says:

          ader le orang bagtau,,,

  5. violet says:

    napa eg nk posing cmtu…
    x der ke posing yg laen….
    sdp la abg yg amik gmbr dye nih..
    cuci mata.
    huhu

  6. [email protected] says:

    baju dia kat TUTTTTTTTTTT 2 nampak tajam semcm jer

  7. yula says:

    keding maa…
    ketek itam

  8. junnosuke says:

    ble mse lak ad page bru ni???

  9. cili says:

    dasat sungguh betina nih! jadi model porno terus kan bagus.

    • longsengah says:

      pompuan2 yg suke sexy ni baik sebenarnya….baik?selalu bagi ‘sedekah’ menghiburkan mata & nafsu lelaki di khalayak…free lagi..megah bila diperhatikan…ciptaan Tuhan le katakan….

  10. aMmey says:

    muka dya cm plakon indon 2
    yg drama ank ku bkn ank ku 2
    nma pa tah wtk dya adel

    faizah elai
    (elai) ni nma dya gk ke pak dya ke

  11. anNeDeSiLva says:

    faiza elai ni dlu berlakon ok..
    then dh jadi artis lupa diri plak..
    org jadik artis makan kaya dia jadik artis makin miskin pasal tu baju tak ckup duit nk beli kain terus singkat mcm tu..huhuhuh

    • yula says:

      huhuhu…btoi2 anne

    • violet says:

      tp skrg jrg nmpk dye berlakon…

    • [email protected] says:

      huhuhu…. 2 tanda2 artis x laku annne…
      kalo artis yang banyak duit lama2 dia dapat beli baju yang dapat tutup aurat….
      mcm wardina nora shila rusli n mak kesayangan semua nurkumalasari

      • anNeDeSiLva says:

        tula pasal..
        maknanya dorg tu bebetol kaya..
        tgok tudung la lilit sana sini..
        maknanya rezki dorg betambah2 la murah…
        yg pakai sengkat2 ni sume sengkek…

        ni kalau tak silap dia tgah berlakon filem AKU MISKIN TAKDE DUIT….BAJU SENTENG JUAL BODY..ahahahha
        lebih kurang mcm tu la..heheheh

        • [email protected] says:

          pandai jer anne,,,

          tapi semalam aku baca surat kabar
          aku TENGK SHILA RUSLI PUNYA TUDUNG LAIN MCM BETOL….

          xtau le tudung ke SERBAN dia pakai…nampak sekali mcm bola sepak

        • BumbleBee says:

          tul laa pet…skang dier dh tunjuk2 leher dh… lama2 tunjuk jambul pulak…

          to artis pompuan….yg bukan aurat wanita hanya muka dan tapak tangan lerr….kalo tunjuk dagu pun dh kire aurat…inikan plak leher… apolaaa… sakit mata aku tngok artis pempuan bajet tutup aurat biler tutup rmbut jer… dh jahil, tunjuk kejahilan secara terang-terangan lg…sighh

        • violet says:

          wah cntik tjuk flm
          leh pnjm
          huhu

        • junnosuke says:

          x glemer pun faezah elai..

        • More pict source here…

  12. anNeDeSiLva says:

    tayang body gini..
    sengal..
    seksi gilerr…

  13. BumbleBee says:

    pempuan ni makin seksi plak… x popular agaknya tu yg makin x cukup kain.

  14. hantupensil says:

    mak aih posing…
    bhaye tul kak nara bg gmbar panas2 pagi nih..
    hehehe

    • [email protected] says:

      pesal pic ko len mcm ni

      • EclipsE says:

        dan asl pic ko kpala teleng lak ney??

      • yula says:

        panas2 aku lg panas untuk muncul lagi
        hangat2 lina hangat xmuncul2
        wakakakahh……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    • violet says:

      dah mai dh….

    • anNeDeSiLva says:

      kak nara kasik kita bakar lemak mata daaa…
      tu pasal gambar panas..

      • [email protected] says:

        huhu… perut x tahan nak gelak tengk korang ni,,,,

        antu cati ler pic lain,,,,

        pic aku semua pandang sebelah sana ler…

        SEBAB KALO AMBIK PIC MCM anne 2 nant orang cakap AMBIK GAMBAR PASPOD ker

  15. yula says:

    adeh..mggu depan dah stat keje
    bosan2

  16. EclipsE says:

    p/s : ari ney ari jumaat…muahahahaha…
    ayat siapakah itu…………huhu

  17. east woman says:

    faezah elai

  18. aries_april says:

    faizah ni mkin ari mkn sexy lak dia yg?
    standard artis mlysia..
    klau x sksi…xda orng nk bt pblsti mrhn…

    kak nara…
    ni klaur mjlh mn ni?
    klau kluar playboy edisi mlysia..
    antu orng 1st ckp..
    coz dia thu kat nk black area bnda tu d jual…
    @ klaur mjlh buah mangga tu?

    • hantupensil says:

      hahahaha….
      edisi jalan chowkit…

    • [email protected] says:

      huhuhu….. antu jugak jadi contoh….

  19. [email protected] says:

    mana poco2 xkuar lagi ni….

  20. yula says:

    yom p klcc ahad ni
    ade pc fair
    lips anne jom arr..kowang kt kl kan

    • hantupensil says:

      xpayah la..
      mahal… kalo ada pc fair bek ko pg plaza lowyat..
      lagi murah..
      serius xtipu…

      • EclipsE says:

        aku br p lowyat isnin ari tue…
        nk survey laptop…
        ade yg murah…tp kualiti xbgsla…
        kdg2 kat lowyat tue cina2 byk menipu jer…

        • hantupensil says:

          dah name pun cine…
          tapi kalo nak beli kat situ kena survey dlu..
          baru beli..
          kalo x kena tipu…

        • EclipsE says:

          aku tetiap mgu g survey kat situ…
          xgak trn2 harga…
          ble tng aku tnye dia up2 price…
          ble aku tnye dia bg murah lak…hehehe…

    • EclipsE says:

      ala…pc fair tue kt mn2 pon ade…
      ari tue kat cheras dgn kajang…
      aku dh p….
      rmi tol org…
      pening kpl aku bsesak2 dgn org…

    • [email protected] says:

      aku nak p gak ler… ant jupe kat sana…
      ko dah nak ganti pc ko ke YULA

      • [email protected] says:

        yula kalo ko nak beli nant aku suruh kawan ofice aku tolong dia orang it
        kalo beli mst dapat murah… satu ofice kte orang kalo nak beli semua suruh dia

      • yula says:

        ala ni aku nk ajak kowang p klcc
        yg tang len tu biar la ari len
        kat low yat tu kdang2 dowang repe blik yg lame pas tu dowang jual blik

        aa..pet aku nak p tngok lptop apel ke
        kalu ade pear ke durian ke aku bl

    • hantupensil says:

      tapi kat pc fair ramai amoi seksi..
      hahahaha.. 8)

      • [email protected] says:

        gatai antu

  21. baby manja says:

    HAI…MORNING.
    LEH JOIN SKALI..

    • hantupensil says:

      bole2…
      meh join… hehehe

    • [email protected] says:

      boleh jer… kak nara xmarah pun

      • hantupensil says:

        kak nara marah ko jek pet..
        hahahah

      • aMmey says:

        hah baby ni pe admire kt ko pet
        hahha………

        • [email protected] says:

          baby aku ejaan dia lain cket…

  22. EclipsE says:

    weh korg perasan x?
    pic anne teleng belah kiri…
    pet belah kanan…wakakaka…
    dua2 patah tengkuk…..huhuhu

    • [email protected] says:

      BB dari tadi lagi x puas ati gan pic aku…

    • hantupensil says:

      hahaha.. mcm ade jdoh jek..
      hehehe

    • aMmey says:

      diorg nk kis kot
      hehe……

      • anNeDeSiLva says:

        kuang asam punya eclipse…
        ko nk jodohkn anne dgn PET???
        mintak simpang…
        anne senget sbb tangkap gambar kamera tu mang disengetkan k..
        bkn mcm pet yg mang original senget..wahwahwah..

      • EclipsE says:

        xla…dorg nak men babacak…huhu…
        blkg pokok…

        • [email protected] says:

          korng boleh le nak cakap ape skng ni…
          nant juper aku ler yang korang berebut nak jadikan BF korang

        • aMmey says:

          2dia
          pet peqasan dah………………

    • yula says:

      ko ni lips ade2 jek
      dah lme aku nk tnye kowang kat pc kowang pic aku kuar pic baby ke pic aku

  23. anNeDeSiLva says:

    anne pon mang nk cari laptop yg murah2..
    betol ckp antu kalau kat lowyat ada yg bagus tp kena rajin survey sume kedai….
    ada yg tipu ada yg ok..
    laptop skunk pon dh mahal kan..
    pet kawan ko tu dapatkan murah kan?
    murah sgt kew?
    bajet dlm bape?

    • hantupensil says:

      murah je la anne..
      kalo nak spec standart jek..
      dalan 1600++ belh dapat dah…

    • [email protected] says:

      anne tengk ler berapa harga bajet ko anne…
      xle murah sangt… tp memang orang xleh tpu le dia… sebab dia tau semua pasal PC

      • anNeDeSiLva says:

        1600 leh dapat ekk?
        sbb kalau stakat nk upgrade dak IT opis anne leh buat..
        sogok dua ploh hengget tutpla mulut dia…hahahhaha
        nantila anne pi pecah tabung tgok2 kalau ada duit..
        kalau tak terpaksala mintak kat korg..hehheheh

        • [email protected] says:

          boleh jer kot,,, nant aku cube tanyakan…. huhuhu…

        • anNeDeSiLva says:

          ko tolong tanyakan ape pet??
          toolong tanya kutip derma utk anne beli laptop eh??
          mulia sungguh hatimu pet..huhuhuhu

    • aMmey says:

      mcm hp la
      da ori da cokia
      ckp ori tp cokia ja

  24. baby manja says:

    HEHEHE…..
    T.Q KORNG….
    ASL KO LETK NME HNTUPENSIL,ASL XLETK HNTUMATA KN PIC KO MATA…???

    • [email protected] says:

      PENSEL 2 menuntujukan dia JANTAN

    • hantupensil says:

      tu ade maksud yg tersendiri…
      hehehe..gmba tu sekadar hiasan…
      xde kena mngena dengan yg hidup atau yg dah mati

      • aries_april says:

        aries thu mksdnya…
        heheheheh
        tul x antu?

      • anNeDeSiLva says:

        pensil maksud dia lelaki??
        pepandai ko jek kan pet..
        abes kalau pompuan letak gambar ape lak??
        kuih karipap??
        sengal punya pet..heheheh

        • [email protected] says:

          anne aku x cakap pun x karipap…..

          letak KUIH APAM lagi ok kot

          xpun KUIH PAU

        • hantupensil says:

          hahaha….
          anne jgn letak gmba karipap lak yea..
          kang aku gelak lak kang..
          hehehe

        • [email protected] says:

          kita orang memang suka gurau kat cni….

          ni pun xramai yang masuk….

          ramai lagi MAK LAWAK KAT CNI,,,

          baby manja nant petang jumpa kak LADY mohon sembah dia dulu… nant kalo x mintak dia kapak ko nant

      • baby manja says:

        KORNG NI KLAKR LA……….
        WAT AKU GELI ATI…..
        KEKEKEKEEE…………….

      • yula says:

        antu suke skodeng org tu tak pic mate
        ko jage2 nnti ko die skodeng

    • aMmey says:

      dy jd antu cz pnsel la pnybab dy jdik antu
      trkna tkam gan pensil

      • [email protected] says:

        huhu… kene tikam kat mata kot…
        msti kener pensil warna biru 2

        • baby manja says:

          UH..BARU AKU TAU……..
          K.NARA,XDR GOSIP LAIN KER….??

        • [email protected] says:

          kita orang memang suka gurau kat cni….

          ni pun xramai yang masuk….

          ramai lagi MAK LAWAK KAT CNI,,,

          baby manja nant petang jumpa kak LADY mohon sembah dia dulu… nant kalo x mintak dia kapak ko nant

  25. aries_april says:

    faizah ni korang rsa…
    cntk ker x?

    • hantupensil says:

      xkot..
      seksi jek…hehehe.
      tu pun da bole jadi daya penarik pe..

    • [email protected] says:

      boleh tahan le kot … tp xleh lawan Sofia JEn

    • aMmey says:

      cntik…tp lau xmekup npk muka dy lobang2 gk
      body dy lawa,tngi n slim

  26. aries_april says:

    ask korang keja x?

  27. aries_april says:

    anne…
    lpa lak nk tnya…
    ko nya side daddy…
    ada yg keja chef x?

    • [email protected] says:

      abg ipar aku pun chef hehehe

    • anNeDeSiLva says:

      chef???
      ada..
      dia pandai buat kuih..
      before ni anty anne penah buat buku masakkan dgn Nora….
      pastu dia pandai giler buat kuih muih./…
      belah ayah anne sume pandai masak…
      asl tanya???

  28. baby manja says:

    BETOL2………
    KEJE MMG TENSION LGI2 KLU KEJE NGN ORG GLER…….

    • [email protected] says:

      ko kejer kat hospital sakit jiwa ker

    • aMmey says:

      adik baby.
      kklu nk bls klik ja kt reply
      jgn bka box bru nah
      pnat nk ligan
      hehehe

    • hantupensil says:

      lor..keja kat hospital tanjung rambutan ke?
      baby nih dokter ke?

      • [email protected] says:

        DR jaga orang mcm ko LER ANTU

      • anNeDeSiLva says:

        dokter ayam..hehehe

        • baby manja says:

          SIAN AKU…..
          KORG NI………..
          MNTG2 AKU ORG BARU,HEK…HEK2………

        • [email protected] says:

          kener le timer akikat….
          semua oarng baru memang akn lalui semua ni….
          terutama kener kejerkan oleh si annne n kak lady…

  29. anNeDeSiLva says:

    pet..
    ko tak abes2 dgn mohon sembah kak lady ko tu..

    ko tak tau aku ni chif geng parang..
    aku libas email ko nanti langsung tak leh chat kat BN nanti….

    • [email protected] says:

      baby manja mohon sembah gan anne dulu…..
      lebih baik buat cepat2 nantkan dia antor WEIYA kejerkan ko….

      WIEYA 2 manusia paling ganas kat BN ni….
      muka dia kalah muka NING BAIZURA tme berak

    • hantupensil says:

      hahaha..
      kan ketua gagak hitam dah bersuara…
      hehehe..
      ape lagi pet..
      sembah derhaka la kat anne nih…

      • [email protected] says:

        ampun RaTU kebaya,,, hampa pacar yang ensem mohon sembah derhaka untuk chat kat BN

      • anNeDeSiLva says:

        tu pasal la…
        dia tak hormat betol chif mafia yg ada kat sni…
        antu..
        kalu dia lebih2 sgt libas jek dia jgn kasik channnnnnn….

        kalau nk sembah derhaka suh dia ….
        mandi air ikan masin 7 baldi..
        air stokin antu 2 baldi ckup(takot dia pengsan)
        air coli wanita yg mati dibunuh 4 tong…..

        • [email protected] says:

          xsenonoh anne ni… i bra 2…

        • anNeDeSiLva says:

          tu namanya sembah utk org2 derhaka mcm ko pet…baru namanya kejam…

        • aMmey says:

          hah coli…….
          tgk dak smlm
          brita ka pa xtaw
          bra direka khas leh wt pkai tutp idung mult tme urgent

        • [email protected] says:

          o yeker… kalo laki mcm mana…

          aku nak cari bra kat ner 2

  30. EclipsE says:

    teleng dgn skodeng p mn ha?
    hlg dh??

  31. BumbleBee says:

    Penceramah muda yang juga bekas penyanyi rock, Akhil Hayy tidak layak berceramah dan mentarbiah orang lain berdasarkan latar belakang agama yang cetek selain hanya mengharapkan populariti sebagai artis semata-mata.<< Pengarah JAIS.

    • hantupensil says:

      ermm..
      macam2 la JAIS nih…

    • EclipsE says:

      biar betik?
      hahahahaha…
      ceramah kat wawa jerla…
      dlm blk tdo…huhu

      • [email protected] says:

        bebaloi2 kener mcm 2,,, hehehhe

      • BumbleBee says:

        itu aku baca dlm metro muka depan…mcm2. AH sker laa dpt publisiti lg utk populariti dier yg dh merudum tuh..

        • [email protected] says:

          DR BEE NARA memang laju dalam nak cari kees2 baru ni

        • BumbleBee says:

          hehe…ntahlaa Pet. Cuma x puas ati…dlm tahun ni je..brape byk kali muka AH jd tajuk utama Hmetro. kalo xde cter pun dier tetibe mencapab kuar surat khabar ckp psal artis sesat tu…yg tetibe Awie terperasan n amok plak..hihi..

          agaknya editor metro ni ade kire2 ngan AH kot…ekeke..(gurau).

  32. yula says:

    bercinta sudah lama
    berkasih dan bermesra
    sedang elok…ehekk..eeeheekkk….uwekkk..
    telekat ayaq teh lak

  33. [email protected] says:

    DI HARI YANG MULIA NI MAI LER KITA SAMA2 BUAT KEJER KAT OFICE,,,,,

    KECIAN KAT MAJIKAN KORANG BAYAR GAJI PK KORANG X BUAT KEJER…..

    TENGK POCO ARI JUMAAT X KELUAR2 KAT CNI…..

    BUAT SOLAT TAUBAT KOT DIA

    • EclipsE says:

      mlm td dia bt solat isthikarah….
      ko x bt ker leng??hehehe…

      • [email protected] says:

        aku smua solt buat,,,,

    • hantupensil says:

      bos aku suh lepak sini…
      hehehe… dia sian kat aku wat keja bnyak sgt

  34. anNeDeSiLva says:

    anne ingat nk buat perubahan pada rambut….
    hurmmm..
    nk ke x…pning..

    • EclipsE says:

      btla….
      tp ko jgn ptg rmbt ko…
      juz amik sabut kelapa…
      ikat kat blkg rmbt asl…
      mst cun…
      curly2 lg…heheheheh

    • hantupensil says:

      anne wat rmbut afro..
      mesti cun…
      hehehe

      • anNeDeSiLva says:

        anne nak curly kat rambotla..
        ok x eclipse?

        • EclipsE says:

          ok…
          aku pon nak bt camtu gak…
          half curly….
          ats lurus…
          bwh curl…
          tp klu rmbt dye cntek bt..
          klu hitam…xcntk sgt…

        • [email protected] says:

          buat jer cm RAMBUTAN tau PULASAN merah terpacak

        • yula says:

          2 thun pas aku buat rmbut tu
          now dah rebonding
          tp anne kalu tmbam jng buat kerinting
          nnti jd mak atasinci lak
          huhuhuhu

        • [email protected] says:

          mak ATASINCI 2 ala2 ADIBAH NOR

  35. yula says:

    out dl nak msk sat
    ptg ni aku join

    • [email protected] says:

      OK BYE YULA…

      • EclipsE says:

        ko nak msk pe yula??

        • yula says:

          nk masak pet jauh sngat

        • [email protected] says:

          sempat lagi nak kener kan aku… bila nak masak kalo ko masak KAT BN ni

  36. [email protected] says:

    U ALL BLACK P MANA EK LAMA X NAMPAK DIA,,,,
    rindu kau kat anak2 dia

    • EclipsE says:

      ko pnh jmpe anak dia ker leng??

      • [email protected] says:

        pesal panggil LENG kat aku BB…
        xpenah juper pun buat gempak jer ckp rndu kat anak dia

  37. [email protected] says:

    ANNE botak kan jer kepala ko mcm syarifah amani….
    …………………………………………………………………………………….
    …………………………………………………………………………………….
    xyah ko nak pening nak gayakan mcm mana…………….
    mcm toyol je nant

  38. tOmEii says:

    askum……
    malu tul nk msuk cni…..
    dh lme xjoin u all……

    • [email protected] says:

      tomeii muncul kembali….
      xper kita orang kenal ko lagi…

    • yula says:

      ek eleh wat malu2 lak tomei ni
      asal br nk msuk ni
      windu la

      • [email protected] says:

        YULA p le masak……
        bila leh makan ni kalo ko dok cni jer

      • tOmEii says:

        huhu…..
        aq pon wndu kt ko….
        tu psl msuk nie…..
        wndu kt sume gang2 lme….hihihih

    • hantupensil says:

      weh tomeii mane ko menghilang..
      huhuhuh…

  39. aries_april says:

    bnyk2x orng kat dnia ni?
    sapa korang nk jmpa…
    n napa korang nk jmpa dia….?
    reason korang msti la releven k?

    • EclipsE says:

      aku nak menemui para penciptaku….
      reason korg sume tau…

      • [email protected] says:

        aries oyak ogre ler BB…
        mu nih dok pehe ko….

      • aries_april says:

        aries nk jmpa orng kuat pngiat teater kat mlysia ni…
        aries nk ckp..napa teater cma main kat istana bdya ja?
        ingt orng KL ja yg ska teater…
        try la bt kat slrh mlysia…
        coz aries mmg mnt teater ni…
        tp kat png xda orng bt teater pn…
        bkn xda pnts teater…
        ank2x png smua rmai yg main teater tu…
        tp cr prsmbhn dia orng x sma la cam artis kita…

      • aries_april says:

        eclipse..
        aries tnya orng lah…
        ALLAH tu kan bkn orng…

    • yula says:

      nak jumpa tunang aku dah semiggu aku xjumpa
      esok aku leh jimpa dia nak lik kl mlm ni

      • [email protected] says:

        aku nak jupe YULA……
        sebab dia nak p masak…rindu lak kat dia…
        lama tol dia p MASAK

      • aries_april says:

        hang ada kedah ker skrng ni sha?

      • tOmEii says:

        gatai nooo…..
        dh jmp jgn peluk2 palk tau…..
        tgu nikh dl……
        hahahaha

      • baby manja says:

        AKU NK JMP ORG YG DH LME AKU XJMP,RINDU KT DIA……

  40. baby manja says:

    EEEEEEEEEE

    • hantupensil says:

      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    • [email protected] says:

      baby ape kener gan ko ni…. sakit gigi ker,,,,
      ke makcik tanjung rambutan pukul kepala ko

      • baby manja says:

        AKU TGH GERM NI KOMN AKU XMSK……

        • [email protected] says:

          ko kener guna pc baru 2

  41. junnosuke says:

    wei asl lak pggil mnah ni cm awek jpun..
    tlong la x sesuai..
    dhla x der mke jpun lngsung..
    klu bgi soklan pun sapa band2 plg top kt jpun pun..
    blum tntu leh jwab lgi..

  42. [email protected] says:

    lapar nyer ari ni……………..

    • EclipsE says:

      aku pon lpr….
      lpr sgt2….
      mkn ape yg sdp ek??

      • [email protected] says:

        kek tahi lembu poco

  43. junnosuke says:

    wei geng smpi blan 12 jela kte dpat borak…
    taun dpan aq dh x der kt opis lgi…
    sdihnyer…

  44. tOmEii says:

    lo xde org dh ker…..

  45. aries_april says:

    bnyk2x ngra kat dnia ni…mn korang nk p…
    antu xyah ckp..
    reason dia ttp sma..
    israel…even dia thu tmpt tu x leh p…
    :-)

    • [email protected] says:

      RUSIA

      • [email protected] says:

        JORDAN

        • aries_april says:

          aries lak canada…
          napa korang nk p sna?

        • [email protected] says:

          rusia sebab negera dia unik, jordan sebab aku nak p tengk KOTA PETRA… hehhe

        • EclipsE says:

          aku nak p korea….
          sejak aku tgk winter sonata…

    • junnosuke says:

      jepun..
      klu bole tggal kt sne trus..

    • hantupensil says:

      memandai jek kate aku nak pi israel..
      ish2…

  46. yula says:

    kowang leh tak jng lompat katak penat nak kejor
    mn nak kejo gulai lg

    • aries_april says:

      ank dara ddk dapo ja…xleh lwt BN

      sha thaks ya?
      love yr mak cik..
      heheheheehehehe

      • [email protected] says:

        nant kalo ko kawin mati gak laki ko sebab lapo ni yula….

      • yula says:

        its ok
        isk hangit gulai aku

      • tOmEii says:

        aries ank dara xleh tp bini org blh kn……huhu

  47. tOmEii says:

    wei korg bestny la korg dpt jmp ntikn……
    aq xleh g la…..
    ada kursus……
    sedeyny……..
    cmne nie…….

    • anNeDeSiLva says:

      asl tomeii??
      mehla dtg…

      • tOmEii says:

        nk sgt dtg tp memg xleh…..
        kna g kurss……
        jelesny kt korg…..

      • [email protected] says:

        ponteng le khusus 2… ambik MC

      • tOmEii says:

        nk sgt g tp xlehla…..
        kne g kurss…..
        jelesny kt korg…..

  48. anNeDeSiLva says:

    ape bising2 nie??hehhehehe
    ada lg ke sume org???

  49. violet says:

    test2….
    tum pa sa ayer

    • anNeDeSiLva says:

      ishh..
      jangan tumpahkan air..
      nanti sape nk lap..hehehhe

      • violet says:

        pet la lap
        dye kan jg air

        • [email protected] says:

          2 arahan KAK NARA xleh bantah

  50. [email protected] says:

    aku nak buat temu duga le dulu….

    BABY MANJA
    1. asal mana
    2. dok mana
    3 umur berapa
    4. laki ke pepuan
    5. dah kawin ke belum
    6. cantik mcm anne, cun mcm aries, ganas mcm kak lady ke….tau sopan mcm wieya……..ke ko keras kepala mcm poco2

    • baby manja says:

      WAA…PET
      KO NK CR BKL ISTRI KE

      • [email protected] says:

        msti ko pepuan kan… huhuhu….
        semua orang msuk cni kener jawap solan ni

        • anNeDeSiLva says:

          soalan no 6 tu tak tahan..hehehe

        • [email protected] says:

          sebenarnya nak tanya yang no 6 jer,,,, nant kan korang cakp pe lak kalo aku terus tanyer mcm 2……

          antu maner tinggalkan aku sorang kat cni

        • awekcun says:

          HEHEHE..
          KEMBANG KEMPIS IDUNG ANNE KNE PUJI.

    • violet says:

      hahaha..
      seb bek aku x der
      law ada…
      taw la

    • EclipsE says:

      pet aku ko xnak interbiu ker??

      • [email protected] says:

        BB nant pakwe ko marah aku intV ko….
        tunang ko 2 dah le orang SINGERR

  51. awekcun says:

    HAI..
    ASSALAMUALAIKUM…

    • [email protected] says:

      awekscun pe kaber

      • awekcun says:

        KHR BAIK..
        KO INTERVIEW APE
        ADA VACANCY KEJE KE

      • EclipsE says:

        ko ney mst cun sgt2 ney…

        • anNeDeSiLva says:

          tgok nama pon dh taw..uhuuh

        • awekcun says:

          XDE LA.
          BIASA JE..
          AKU SUKA TGK AWEK CUN.
          TU YG AKU LETAK NICKNAME AWEKCUN.
          HEHEHEHE…

        • hantupensil says:

          lor..jantan ke?
          hehehe

        • anNeDeSiLva says:

          ooooo…..

        • awekcun says:

          AKU GIRL LA..
          BKN LESBIAN TAU.

        • [email protected] says:

          anne bagi lagu WANITA TERINDAH KAT awekcun

        • anNeDeSiLva says:

          ko suhla dia search lagu tu..

        • awekcun says:

          NAPE LAK PET

        • [email protected] says:

          awekscun cari ler lagu 2

          penyanyi dia PIKAN MAMBO
          tajuk lagu WANITA TERINDAH

          dwld kat cni senang cket www. 4shared. com

        • [email protected] says:

          pinkan mambo

        • awekcun says:

          KO CRKAN LA UTK AKU..
          BEST SGT KE LG TU

  52. anNeDeSiLva says:

    ishh pet..
    ko kata anne cantik?/
    terharunya..hahahah….

    pet asl anne YM ko tak balas??
    ko dok bercintan cintun dgn aries ehhh?

  53. junnosuke says:

    ok lips thanx igatkn aq..
    aq pun akn igatkn ko jgak slalu..
    huhu..
    aq cm nk ngagis jer..
    dhla dgar lgu cm nk psah slma2nyer plak..

  54. [email protected] says:

    nama BABY MANJA 2 kan sama gan orang yang minat KOMEN aku 2….

    mana ler tau dia tukar nam sket ker… huhuhu

    • hantupensil says:

      hahaha…
      pet..dah2..
      pegi la masjid tuh..
      mintak keampuan cepat…
      hehehe

    • weiya says:

      ala pet..itu pun nak kecoh..setakat sorang jer..tak pun ade yg kesian kat ko tu yg dia kata suka komen ko tu..saje nak buat bg ko terangkat skit ker

      • [email protected] says:

        huhuhu…. no komen….
        tp aku kener cari gak sapa orang 2…

        • weiya says:

          dah tu..ko ayat la skit kut2 dia nak ngaku…mesti ayat ko tak power kan pet…weiya pernah jumpa faezah elai ni..kat c4 kepong..cantik gak la…blh laa

        • awekcun says:

          PET..BABY MANJA NIE NK KAWIN GAK SAMA NGAN AKU TAUN DPN.
          KO SLH ORG LE…
          HEHEHEEE..
          TERUSKAN PENCARIAN ANDA..
          HUHUHUUU…

  55. anNeDeSiLva says:

    tula weiya….
    anne ingat nk kerintingkan..
    anne pon takla gemok..
    chubby jek..
    then ingat nk buat sket perubahanla..
    asyk rebonding jek…
    bosan..

  56. anNeDeSiLva says:

    weiya mesti say Asalamualaikum kat anne dlu..
    anne kan mafia gagak hitam…

    ko jek yg slalu tak say hye kat anne pet…

    • [email protected] says:

      aku ker…. hai annne SIHAT X ARI NI,,,, DAH LAMA ke MASUK BN ARI NI….DAH SARAP BELUM NI

  57. [email protected] says:

    KORANG HAYATI LIRIK LAGU NI……
    MANUSIA SEKARANG BANYAK MELAKUKAN KESILAPAN MCM NI…..
    LAGU NI SATU PENGAJARAN TAU……..

    TP ORANG MALAYSIA XBOLEH BUAT LAGU MCM NI……

    Lirik Pinkan Mambo – BCT (Benih Cinta Terlarang)

    Cinta yang tak seindah yang dulu
    Berakhir tak dapat aku sandarkan lagi
    Sesungguhnya.. kau cinta pertama dalam hidup

    Apakah ini sudah waktunya
    Kau buang aku setelah kau dapat semua
    Mungkinkah ku haruskan bunuh diri saja
    Sesungguhnya kamu.. kau cinta pertama dalam hidup

    Kamu tak percaya
    Ini hasil benih cinta kita
    Kamu menyuruhku harus gugurkan saja
    Atau lebih baik kamu bunuh aku saja

    Reff
    Sakit hatiku mendengar keinginan kamu
    Kau tinggalkan aku untuk menanggung sendiri
    Bila memang mungkin harus tak harapkan lagi
    Mungkin lebih baik aku saja yang menghilang

    Back to Reff

    Sakit hatiku mendengar keinginan kamu
    Kau tinggalkan aku untuk menanggung sendiri
    Bila memang mungkin harus tak harapkan lagi
    Mungkin lebih baik aku saja yang menghilang

    Bila memang mungkin harus tak harapkan lagi
    Mungkin lebih baik aku saja yang menghilang

  58. EclipsE says:

    pet ko nak tau x sp org yg msg ko tue??

    • [email protected] says:

      SAPA yang xsesonoh xnak bagi tau nama dia 2…..
      nak kene bunuh orng 2 niiii

  59. anNeDeSiLva says:

    jangan cuba mencipta harapan..
    jika kau hanya mainkan perasaan….
    yg sekian lamanya..
    dambakan kehadiranmu…
    jgn biar ku mencintaimu..
    melainkan kau merasa begitu..
    kerana hati ini..
    tak ingin diluka lg…

  60. [email protected] says:

    AWEKCUN AKU DAH ADER LAGU 2 TP NAK BAGI MCM MANER KAT KO………..

    BABY MANJA DAH NAK KAWIN KER MANA KO TAU

    • tOmEii says:

      1 geng la tue……huhuhu

    • weiya says:

      pet dah patah hati..

    • awekcun says:

      DIA KWN AKU LA..
      DIA FOLLOW AKU JOIN BN.
      HEHEHE..
      DIA ADA KT SBLAH AKU NIE..

      • [email protected] says:

        cakap ler awl2…..
        baby manja gan baby yang sorang lagi 2 orang sama ker

      • junnosuke says:

        kim slam kt org sbelah tu…

        • [email protected] says:

          awekcun aku xkesah pun… heheh janji semua leh kawn… no hal ler…

        • baby manja says:

          AKU STUJU TU……
          KTE LEH KWN KN…….

        • [email protected] says:

          boleh no hal ler…

        • awekcun says:

          HM…AKU PUN XAMIK ATI PUN GURAUAN KO SLAMA NIE..
          AKU TAU KO XDE NIAT PAPE PUN.
          HEHEHEEE..
          OKLA..AKU PUN NK GI SEMBHYANG ZOHOR.

        • baby manja says:

          PET,AKU KUAR LU….LAIN KLI KTE SMBG K……
          BUBYE PET…….AKU KN RINDU MU SLALU……

        • baby manja says:

          KTE MSH LEH KWN DLM NI….
          JGN RISAU LAKI AKU XMARH PN……….

  61. pEnArI pOcO2 says:

    salam sume…
    sakit tengkuk tgk pic kat atas tuh…

    • [email protected] says:

      semalam aku kan mimpikan ko poco…heheh ko kansuruh aku mimpikan ko……
      tp dalam mimpi aku 2 kodatang dalam keadaan lain cket bukan bentuk azali POCO2 tp dalam bentuk POCONG2…
      hehehe

  62. [email protected] says:

    u all aku nak p JUMAAT dulu ler nant petang aku join korang lagi… tp ari ni aku masuk lambt cket ler dalam kol 2.30 tau kol 3…… bye u all gan lupa makn lak…..

  63. yula says:

    yula…
    yula…
    yula…datang lagi

  64. aries_april says:

    pndai la ko…
    muka aries ni cam punggung aym pn ko kta cun…
    thu ker ko muka aries cam na?

  65. weiya says:

    geng..weiya out jap ade client

  66. aries_april says:

    weiya…
    ko ksi lain la email add…
    mmg xda…
    aries dh cri…
    aries ksi aries nya…
    ko x add g….

  67. aries_april says:

    korang smua dh lunch ker?
    eclipse ngan anne xyah jwp…
    dia orng diet ja mmnjang…even bdn dh cntk….

  68. aquagirlz says:

    yuhuuu….

  69. aquagirlz says:

    ko mmg antu la hantu…
    hoooo….

  70. EclipsE says:

    slmt thari….
    aku diet lg…
    hehehe…
    mkn kerepek jer…
    muka pon dh mcm kerepek…huhu

  71. awekcun says:

    PET..LAGU TU KO MSK JE KT SINI.
    NTI AKU CR..

  72. jane says:

    NARA arini harian metro ada citer sensasi akhil hayy….panassssssssss update aaar kat sini

  73. neez_zeen says:

    faizah elai tuh ye..
    amb0ii…
    seksa k0t??ekekeke…

    • longsengah says:

      x sexy pun,’serba serbi’ saiz S jer…tulang plak tu,saje pose nk nmpak mcm minah gersang…desperate kot?

  74. Zaza Muhammad says:

    hmm dah ade org jwb…. faezah elai aka LaDolce Amira :D

  75. toki_Gatal says:

    faezah elai ke tu..???cam sial jer..huhuhu…!!!

  76. -DarkHeart- says:

    nmpak mcm sape 2..ingat org indon ke..adui…memalukan tul la..mane g mak n ayh dia ni…:P

  77. Mrs. Dark Heart says:

    Takder cara laen kot nk femes..tepaksa la tekangkang, telentang, tertonggeng..w’pun saiz stakat camtu..cian..

  78. -DarkHeart- says:

    lol…mane mrs nih???

  79. -DarkHeart- says:

    haha..now u here..welcome dear:)

  80. -DarkHeart- says:

    lol..mcm ni sume org dah dpt tgk la…huhuuhu!!xde maruah la…

  81. pehal pulak minah pakistan ni??
    desperate ker??
    hampeh tol perangai…
    harap2 dapat la berubah jadi baik pas nih….huhu..

  82. Shameless says:

    x jelas sangat la mua..kalau ambik dari dpan mudah sikt nak cam

  83. Sherina says:

    Hi, saya baru di sini…

    baru nak start baca gossip2 kat sini huhu (ketinggalan sket..huhu)

    Dia ni ada berlakon drama “CINTA SEMPURNA” kat astro oasis masa bulan puasa thn lepas (kalau tak silap). Dia bawak watak seorang doctor, pakai tudung, girlfriend kepada ustaz dlm drama tu…cuba pegi youtube..search ‘cinta sempurna’…

  84. yana says:

    i think he is faezah elai

  85. liza says:

    hahaha nape wat cam 2 x baik tau
    malu skit

  86. syaila says:

    bini no 2 saiful apek…madu nasha aziz

  87. chem says:

    jadila yuna yg sangat p0pular kerana bakat… rupa pun ade… manis & ayu lagi btudung

  88. bebek says:

    senang je… bekas girlfriend Barack Obama tuuu

  89. elai says:

    faizah elai..balakon cte sayang cendana pown seksi gak…. ntah pape jer…

  90. hurmm berlakon pun xbest perangai pun huduh