Written by AbangNara | December 4th, 2009

artis wanita

Cantik kan si pelakon wanita di atas tue? Pakej muka dah ada tapi kami pun tak tau apa kenapa sampai sekarang dia kurang popular. Mungkin tak ada kontroversi hangat kot.

Kami bagi klue sikit untuk anda teka. Dulu kami pernah letak gambar dia pakai kimono kat sini. Sebijik macam awek Jepun. Yang gambar kat atas nie tak tau la sebijik macam awek negara mana pulak.

Kalau pandai tekalah. Kalau tak pandai, buat-buat tak tahu udahlah. Hahaha.

P.S: Ada yang hantar email tanya boleh dipercayai ke vsHub nie? Sampai ke barang yang diorder ke rumah nanti? Kami berani jamin 100% yang barangan anda order menerusi vsHub akan sampai ke depan pintu rumah anda. Kalau tak sampai bagitau kami, kami akan kerat jari kaki ayam kat belakang rumah kami. Kalau nak maklumat lanjut, sila baca artikel lama kami pasal vsHub.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

465 responses to (KUIZ)Siapakah Pelakon Wanita Ini?

  1. petra@dubies says:

    1 ker

    0

    0
  2. violet says:

    faiza elai kot

    0

    0
  3. violet says:

    xx galmour coz xder kontroversi,
    law ada mesti meletop…
    huhu

    0

    0
  4. aries_april says:

    ni bkn faizah ilai ker?

    0

    0
  5. violet says:

    napa eg nk posing cmtu…
    x der ke posing yg laen….
    sdp la abg yg amik gmbr dye nih..
    cuci mata.
    huhu

    0

    0
  6. petra@dubies says:

    baju dia kat TUTTTTTTTTTT 2 nampak tajam semcm jer

    0

    0
  7. yula says:

    keding maa…
    ketek itam

    0

    0
  8. junnosuke says:

    ble mse lak ad page bru ni???

    0

    0
  9. cili says:

    dasat sungguh betina nih! jadi model porno terus kan bagus.

    0

    0
    • longsengah says:

      pompuan2 yg suke sexy ni baik sebenarnya….baik?selalu bagi ‘sedekah’ menghiburkan mata & nafsu lelaki di khalayak…free lagi..megah bila diperhatikan…ciptaan Tuhan le katakan….

      0

      0
  10. aMmey says:

    muka dya cm plakon indon 2
    yg drama ank ku bkn ank ku 2
    nma pa tah wtk dya adel

    faizah elai
    (elai) ni nma dya gk ke pak dya ke

    0

    0
  11. anNeDeSiLva says:

    faiza elai ni dlu berlakon ok..
    then dh jadi artis lupa diri plak..
    org jadik artis makan kaya dia jadik artis makin miskin pasal tu baju tak ckup duit nk beli kain terus singkat mcm tu..huhuhuh

    0

    0
    • yula says:

      huhuhu…btoi2 anne

      0

      0
    • violet says:

      tp skrg jrg nmpk dye berlakon…

      0

      0
    • petra@dubies says:

      huhuhu…. 2 tanda2 artis x laku annne…
      kalo artis yang banyak duit lama2 dia dapat beli baju yang dapat tutup aurat….
      mcm wardina nora shila rusli n mak kesayangan semua nurkumalasari

      0

      0
      • anNeDeSiLva says:

        tula pasal..
        maknanya dorg tu bebetol kaya..
        tgok tudung la lilit sana sini..
        maknanya rezki dorg betambah2 la murah…
        yg pakai sengkat2 ni sume sengkek…

        ni kalau tak silap dia tgah berlakon filem AKU MISKIN TAKDE DUIT….BAJU SENTENG JUAL BODY..ahahahha
        lebih kurang mcm tu la..heheheh

        0

        0
        • petra@dubies says:

          pandai jer anne,,,

          tapi semalam aku baca surat kabar
          aku TENGK SHILA RUSLI PUNYA TUDUNG LAIN MCM BETOL….

          xtau le tudung ke SERBAN dia pakai…nampak sekali mcm bola sepak

          0

          0
        • BumbleBee says:

          tul laa pet…skang dier dh tunjuk2 leher dh… lama2 tunjuk jambul pulak…

          to artis pompuan….yg bukan aurat wanita hanya muka dan tapak tangan lerr….kalo tunjuk dagu pun dh kire aurat…inikan plak leher… apolaaa… sakit mata aku tngok artis pempuan bajet tutup aurat biler tutup rmbut jer… dh jahil, tunjuk kejahilan secara terang-terangan lg…sighh

          0

          0
        • violet says:

          wah cntik tjuk flm
          leh pnjm
          huhu

          0

          0
        • junnosuke says:

          x glemer pun faezah elai..

          0

          0
        • More pict source here…

          0

          0
  12. anNeDeSiLva says:

    tayang body gini..
    sengal..
    seksi gilerr…

    0

    0
  13. BumbleBee says:

    pempuan ni makin seksi plak… x popular agaknya tu yg makin x cukup kain.

    0

    0
  14. hantupensil says:

    mak aih posing…
    bhaye tul kak nara bg gmbar panas2 pagi nih..
    hehehe

    0

    0
  15. yula says:

    adeh..mggu depan dah stat keje
    bosan2

    0

    0
  16. EclipsE says:

    p/s : ari ney ari jumaat…muahahahaha…
    ayat siapakah itu…………huhu

    0

    0
  17. east woman says:

    faezah elai

    0

    0
  18. aries_april says:

    faizah ni mkin ari mkn sexy lak dia yg?
    standard artis mlysia..
    klau x sksi…xda orng nk bt pblsti mrhn…

    kak nara…
    ni klaur mjlh mn ni?
    klau kluar playboy edisi mlysia..
    antu orng 1st ckp..
    coz dia thu kat nk black area bnda tu d jual…
    @ klaur mjlh buah mangga tu?

    0

    0
  19. petra@dubies says:

    mana poco2 xkuar lagi ni….

    0

    0
  20. yula says:

    yom p klcc ahad ni
    ade pc fair
    lips anne jom arr..kowang kt kl kan

    0

    0
    • hantupensil says:

      xpayah la..
      mahal… kalo ada pc fair bek ko pg plaza lowyat..
      lagi murah..
      serius xtipu…

      0

      0
      • EclipsE says:

        aku br p lowyat isnin ari tue…
        nk survey laptop…
        ade yg murah…tp kualiti xbgsla…
        kdg2 kat lowyat tue cina2 byk menipu jer…

        0

        0
        • hantupensil says:

          dah name pun cine…
          tapi kalo nak beli kat situ kena survey dlu..
          baru beli..
          kalo x kena tipu…

          0

          0
        • EclipsE says:

          aku tetiap mgu g survey kat situ…
          xgak trn2 harga…
          ble tng aku tnye dia up2 price…
          ble aku tnye dia bg murah lak…hehehe…

          0

          0
    • EclipsE says:

      ala…pc fair tue kt mn2 pon ade…
      ari tue kat cheras dgn kajang…
      aku dh p….
      rmi tol org…
      pening kpl aku bsesak2 dgn org…

      0

      0
    • petra@dubies says:

      aku nak p gak ler… ant jupe kat sana…
      ko dah nak ganti pc ko ke YULA

      0

      0
      • petra@dubies says:

        yula kalo ko nak beli nant aku suruh kawan ofice aku tolong dia orang it
        kalo beli mst dapat murah… satu ofice kte orang kalo nak beli semua suruh dia

        0

        0
      • yula says:

        ala ni aku nk ajak kowang p klcc
        yg tang len tu biar la ari len
        kat low yat tu kdang2 dowang repe blik yg lame pas tu dowang jual blik

        aa..pet aku nak p tngok lptop apel ke
        kalu ade pear ke durian ke aku bl

        0

        0
    • hantupensil says:

      tapi kat pc fair ramai amoi seksi..
      hahahaha.. 8)

      0

      0
  21. baby manja says:

    HAI…MORNING.
    LEH JOIN SKALI..

    0

    0
  22. EclipsE says:

    weh korg perasan x?
    pic anne teleng belah kiri…
    pet belah kanan…wakakaka…
    dua2 patah tengkuk…..huhuhu

    0

    0
  23. anNeDeSiLva says:

    anne pon mang nk cari laptop yg murah2..
    betol ckp antu kalau kat lowyat ada yg bagus tp kena rajin survey sume kedai….
    ada yg tipu ada yg ok..
    laptop skunk pon dh mahal kan..
    pet kawan ko tu dapatkan murah kan?
    murah sgt kew?
    bajet dlm bape?

    0

    0
    • hantupensil says:

      murah je la anne..
      kalo nak spec standart jek..
      dalan 1600++ belh dapat dah…

      0

      0
    • petra@dubies says:

      anne tengk ler berapa harga bajet ko anne…
      xle murah sangt… tp memang orang xleh tpu le dia… sebab dia tau semua pasal PC

      0

      0
      • anNeDeSiLva says:

        1600 leh dapat ekk?
        sbb kalau stakat nk upgrade dak IT opis anne leh buat..
        sogok dua ploh hengget tutpla mulut dia…hahahhaha
        nantila anne pi pecah tabung tgok2 kalau ada duit..
        kalau tak terpaksala mintak kat korg..hehheheh

        0

        0
    • aMmey says:

      mcm hp la
      da ori da cokia
      ckp ori tp cokia ja

      0

      0
  24. baby manja says:

    HEHEHE…..
    T.Q KORNG….
    ASL KO LETK NME HNTUPENSIL,ASL XLETK HNTUMATA KN PIC KO MATA…???

    0

    0
  25. aries_april says:

    faizah ni korang rsa…
    cntk ker x?

    0

    0
  26. aries_april says:

    ask korang keja x?

    0

    0
  27. aries_april says:

    anne…
    lpa lak nk tnya…
    ko nya side daddy…
    ada yg keja chef x?

    0

    0
    • petra@dubies says:

      abg ipar aku pun chef hehehe

      0

      0
    • anNeDeSiLva says:

      chef???
      ada..
      dia pandai buat kuih..
      before ni anty anne penah buat buku masakkan dgn Nora….
      pastu dia pandai giler buat kuih muih./…
      belah ayah anne sume pandai masak…
      asl tanya???

      0

      0
  28. baby manja says:

    BETOL2………
    KEJE MMG TENSION LGI2 KLU KEJE NGN ORG GLER…….

    0

    0
  29. anNeDeSiLva says:

    pet..
    ko tak abes2 dgn mohon sembah kak lady ko tu..

    ko tak tau aku ni chif geng parang..
    aku libas email ko nanti langsung tak leh chat kat BN nanti….

    0

    0
    • petra@dubies says:

      baby manja mohon sembah gan anne dulu…..
      lebih baik buat cepat2 nantkan dia antor WEIYA kejerkan ko….

      WIEYA 2 manusia paling ganas kat BN ni….
      muka dia kalah muka NING BAIZURA tme berak

      0

      0
    • hantupensil says:

      hahaha..
      kan ketua gagak hitam dah bersuara…
      hehehe..
      ape lagi pet..
      sembah derhaka la kat anne nih…

      0

      0
      • petra@dubies says:

        ampun RaTU kebaya,,, hampa pacar yang ensem mohon sembah derhaka untuk chat kat BN

        0

        0
      • anNeDeSiLva says:

        tu pasal la…
        dia tak hormat betol chif mafia yg ada kat sni…
        antu..
        kalu dia lebih2 sgt libas jek dia jgn kasik channnnnnn….

        kalau nk sembah derhaka suh dia ….
        mandi air ikan masin 7 baldi..
        air stokin antu 2 baldi ckup(takot dia pengsan)
        air coli wanita yg mati dibunuh 4 tong…..

        0

        0
  30. EclipsE says:

    teleng dgn skodeng p mn ha?
    hlg dh??

    0

    0
  31. BumbleBee says:

    Penceramah muda yang juga bekas penyanyi rock, Akhil Hayy tidak layak berceramah dan mentarbiah orang lain berdasarkan latar belakang agama yang cetek selain hanya mengharapkan populariti sebagai artis semata-mata.<< Pengarah JAIS.

    0

    0
    • hantupensil says:

      ermm..
      macam2 la JAIS nih…

      0

      0
    • EclipsE says:

      biar betik?
      hahahahaha…
      ceramah kat wawa jerla…
      dlm blk tdo…huhu

      0

      0
      • petra@dubies says:

        bebaloi2 kener mcm 2,,, hehehhe

        0

        0
      • BumbleBee says:

        itu aku baca dlm metro muka depan…mcm2. AH sker laa dpt publisiti lg utk populariti dier yg dh merudum tuh..

        0

        0
        • petra@dubies says:

          DR BEE NARA memang laju dalam nak cari kees2 baru ni

          0

          0
        • BumbleBee says:

          hehe…ntahlaa Pet. Cuma x puas ati…dlm tahun ni je..brape byk kali muka AH jd tajuk utama Hmetro. kalo xde cter pun dier tetibe mencapab kuar surat khabar ckp psal artis sesat tu…yg tetibe Awie terperasan n amok plak..hihi..

          agaknya editor metro ni ade kire2 ngan AH kot…ekeke..(gurau).

          0

          0
  32. yula says:

    bercinta sudah lama
    berkasih dan bermesra
    sedang elok…ehekk..eeeheekkk….uwekkk..
    telekat ayaq teh lak

    0

    0
  33. petra@dubies says:

    DI HARI YANG MULIA NI MAI LER KITA SAMA2 BUAT KEJER KAT OFICE,,,,,

    KECIAN KAT MAJIKAN KORANG BAYAR GAJI PK KORANG X BUAT KEJER…..

    TENGK POCO ARI JUMAAT X KELUAR2 KAT CNI…..

    BUAT SOLAT TAUBAT KOT DIA

    0

    0
  34. anNeDeSiLva says:

    anne ingat nk buat perubahan pada rambut….
    hurmmm..
    nk ke x…pning..

    0

    0
  35. yula says:

    out dl nak msk sat
    ptg ni aku join

    0

    0
  36. petra@dubies says:

    U ALL BLACK P MANA EK LAMA X NAMPAK DIA,,,,
    rindu kau kat anak2 dia

    0

    0
  37. petra@dubies says:

    ANNE botak kan jer kepala ko mcm syarifah amani….
    …………………………………………………………………………………….
    …………………………………………………………………………………….
    xyah ko nak pening nak gayakan mcm mana…………….
    mcm toyol je nant

    0

    0
  38. tOmEii says:

    askum……
    malu tul nk msuk cni…..
    dh lme xjoin u all……

    0

    0
  39. aries_april says:

    bnyk2x orng kat dnia ni?
    sapa korang nk jmpa…
    n napa korang nk jmpa dia….?
    reason korang msti la releven k?

    0

    0
  40. baby manja says:

    EEEEEEEEEE

    0

    0
  41. junnosuke says:

    wei asl lak pggil mnah ni cm awek jpun..
    tlong la x sesuai..
    dhla x der mke jpun lngsung..
    klu bgi soklan pun sapa band2 plg top kt jpun pun..
    blum tntu leh jwab lgi..

    0

    0
  42. petra@dubies says:

    lapar nyer ari ni……………..

    0

    0
  43. junnosuke says:

    wei geng smpi blan 12 jela kte dpat borak…
    taun dpan aq dh x der kt opis lgi…
    sdihnyer…

    0

    0
  44. tOmEii says:

    lo xde org dh ker…..

    0

    0
  45. aries_april says:

    bnyk2x ngra kat dnia ni…mn korang nk p…
    antu xyah ckp..
    reason dia ttp sma..
    israel…even dia thu tmpt tu x leh p…
    :-)

    0

    0
  46. yula says:

    kowang leh tak jng lompat katak penat nak kejor
    mn nak kejo gulai lg

    0

    0
  47. tOmEii says:

    wei korg bestny la korg dpt jmp ntikn……
    aq xleh g la…..
    ada kursus……
    sedeyny……..
    cmne nie…….

    0

    0
  48. anNeDeSiLva says:

    ape bising2 nie??hehhehehe
    ada lg ke sume org???

    0

    0
  49. violet says:

    test2….
    tum pa sa ayer

    0

    0
  50. petra@dubies says:

    aku nak buat temu duga le dulu….

    BABY MANJA
    1. asal mana
    2. dok mana
    3 umur berapa
    4. laki ke pepuan
    5. dah kawin ke belum
    6. cantik mcm anne, cun mcm aries, ganas mcm kak lady ke….tau sopan mcm wieya……..ke ko keras kepala mcm poco2

    0

    0
  51. awekcun says:

    HAI..
    ASSALAMUALAIKUM…

    0

    0
  52. anNeDeSiLva says:

    ishh pet..
    ko kata anne cantik?/
    terharunya..hahahah….

    pet asl anne YM ko tak balas??
    ko dok bercintan cintun dgn aries ehhh?

    0

    0
  53. junnosuke says:

    ok lips thanx igatkn aq..
    aq pun akn igatkn ko jgak slalu..
    huhu..
    aq cm nk ngagis jer..
    dhla dgar lgu cm nk psah slma2nyer plak..

    0

    0
  54. petra@dubies says:

    nama BABY MANJA 2 kan sama gan orang yang minat KOMEN aku 2….

    mana ler tau dia tukar nam sket ker… huhuhu

    0

    0
  55. anNeDeSiLva says:

    tula weiya….
    anne ingat nk kerintingkan..
    anne pon takla gemok..
    chubby jek..
    then ingat nk buat sket perubahanla..
    asyk rebonding jek…
    bosan..

    0

    0
  56. anNeDeSiLva says:

    weiya mesti say Asalamualaikum kat anne dlu..
    anne kan mafia gagak hitam…

    ko jek yg slalu tak say hye kat anne pet…

    0

    0
  57. petra@dubies says:

    KORANG HAYATI LIRIK LAGU NI……
    MANUSIA SEKARANG BANYAK MELAKUKAN KESILAPAN MCM NI…..
    LAGU NI SATU PENGAJARAN TAU……..

    TP ORANG MALAYSIA XBOLEH BUAT LAGU MCM NI……

    Lirik Pinkan Mambo – BCT (Benih Cinta Terlarang)

    Cinta yang tak seindah yang dulu
    Berakhir tak dapat aku sandarkan lagi
    Sesungguhnya.. kau cinta pertama dalam hidup

    Apakah ini sudah waktunya
    Kau buang aku setelah kau dapat semua
    Mungkinkah ku haruskan bunuh diri saja
    Sesungguhnya kamu.. kau cinta pertama dalam hidup

    Kamu tak percaya
    Ini hasil benih cinta kita
    Kamu menyuruhku harus gugurkan saja
    Atau lebih baik kamu bunuh aku saja

    Reff
    Sakit hatiku mendengar keinginan kamu
    Kau tinggalkan aku untuk menanggung sendiri
    Bila memang mungkin harus tak harapkan lagi
    Mungkin lebih baik aku saja yang menghilang

    Back to Reff

    Sakit hatiku mendengar keinginan kamu
    Kau tinggalkan aku untuk menanggung sendiri
    Bila memang mungkin harus tak harapkan lagi
    Mungkin lebih baik aku saja yang menghilang

    Bila memang mungkin harus tak harapkan lagi
    Mungkin lebih baik aku saja yang menghilang

    0

    0
  58. EclipsE says:

    pet ko nak tau x sp org yg msg ko tue??

    0

    0
  59. anNeDeSiLva says:

    jangan cuba mencipta harapan..
    jika kau hanya mainkan perasaan….
    yg sekian lamanya..
    dambakan kehadiranmu…
    jgn biar ku mencintaimu..
    melainkan kau merasa begitu..
    kerana hati ini..
    tak ingin diluka lg…

    0

    0
  60. petra@dubies says:

    AWEKCUN AKU DAH ADER LAGU 2 TP NAK BAGI MCM MANER KAT KO………..

    BABY MANJA DAH NAK KAWIN KER MANA KO TAU

    0

    0
  61. pEnArI pOcO2 says:

    salam sume…
    sakit tengkuk tgk pic kat atas tuh…

    0

    0
    • petra@dubies says:

      semalam aku kan mimpikan ko poco…heheh ko kansuruh aku mimpikan ko……
      tp dalam mimpi aku 2 kodatang dalam keadaan lain cket bukan bentuk azali POCO2 tp dalam bentuk POCONG2…
      hehehe

      0

      0
  62. petra@dubies says:

    u all aku nak p JUMAAT dulu ler nant petang aku join korang lagi… tp ari ni aku masuk lambt cket ler dalam kol 2.30 tau kol 3…… bye u all gan lupa makn lak…..

    0

    0
  63. yula says:

    yula…
    yula…
    yula…datang lagi

    0

    0
  64. aries_april says:

    pndai la ko…
    muka aries ni cam punggung aym pn ko kta cun…
    thu ker ko muka aries cam na?

    0

    0
  65. weiya says:

    geng..weiya out jap ade client

    0

    0
  66. aries_april says:

    weiya…
    ko ksi lain la email add…
    mmg xda…
    aries dh cri…
    aries ksi aries nya…
    ko x add g….

    0

    0
  67. aries_april says:

    korang smua dh lunch ker?
    eclipse ngan anne xyah jwp…
    dia orng diet ja mmnjang…even bdn dh cntk….

    0

    0
  68. aquagirlz says:

    yuhuuu….

    0

    0
  69. aquagirlz says:

    ko mmg antu la hantu…
    hoooo….

    0

    0
  70. EclipsE says:

    slmt thari….
    aku diet lg…
    hehehe…
    mkn kerepek jer…
    muka pon dh mcm kerepek…huhu

    0

    0
  71. awekcun says:

    PET..LAGU TU KO MSK JE KT SINI.
    NTI AKU CR..

    0

    0
  72. jane says:

    NARA arini harian metro ada citer sensasi akhil hayy….panassssssssss update aaar kat sini

    0

    0
  73. neez_zeen says:

    faizah elai tuh ye..
    amb0ii…
    seksa k0t??ekekeke…

    0

    0
    • longsengah says:

      x sexy pun,’serba serbi’ saiz S jer…tulang plak tu,saje pose nk nmpak mcm minah gersang…desperate kot?

      0

      0
  74. Zaza Muhammad says:

    hmm dah ade org jwb…. faezah elai aka LaDolce Amira :D

    0

    0
  75. toki_Gatal says:

    faezah elai ke tu..???cam sial jer..huhuhu…!!!

    0

    0
  76. -DarkHeart- says:

    nmpak mcm sape 2..ingat org indon ke..adui…memalukan tul la..mane g mak n ayh dia ni…:P

    0

    0
  77. Mrs. Dark Heart says:

    Takder cara laen kot nk femes..tepaksa la tekangkang, telentang, tertonggeng..w’pun saiz stakat camtu..cian..

    0

    0
  78. -DarkHeart- says:

    lol…mane mrs nih???

    0

    0
  79. -DarkHeart- says:

    haha..now u here..welcome dear:)

    0

    0
  80. -DarkHeart- says:

    lol..mcm ni sume org dah dpt tgk la…huhuuhu!!xde maruah la…

    0

    0
  81. pehal pulak minah pakistan ni??
    desperate ker??
    hampeh tol perangai…
    harap2 dapat la berubah jadi baik pas nih….huhu..

    0

    0
  82. Shameless says:

    x jelas sangat la mua..kalau ambik dari dpan mudah sikt nak cam

    0

    0
  83. Sherina says:

    Hi, saya baru di sini…

    baru nak start baca gossip2 kat sini huhu (ketinggalan sket..huhu)

    Dia ni ada berlakon drama “CINTA SEMPURNA” kat astro oasis masa bulan puasa thn lepas (kalau tak silap). Dia bawak watak seorang doctor, pakai tudung, girlfriend kepada ustaz dlm drama tu…cuba pegi youtube..search ‘cinta sempurna’…

    0

    0
  84. yana says:

    i think he is faezah elai

    0

    0
  85. liza says:

    hahaha nape wat cam 2 x baik tau
    malu skit

    0

    0
  86. syaila says:

    bini no 2 saiful apek…madu nasha aziz

    0

    0
  87. chem says:

    jadila yuna yg sangat p0pular kerana bakat… rupa pun ade… manis & ayu lagi btudung

    0

    0
  88. bebek says:

    senang je… bekas girlfriend Barack Obama tuuu

    0

    0
  89. IDA@KDH says:

    Rasa2 nya faezah elai…yang berlakon x best 2….dah lah rupa x elokperangai pun x elok..

    0

    0
  90. elai says:

    faizah elai..balakon cte sayang cendana pown seksi gak…. ntah pape jer…

    0

    0
  91. hurmm berlakon pun xbest perangai pun huduh

    0

    0