Written by AbangNara | September 3rd, 2010

pelakon purdah

Pelakon ini memang sentiasa dipenuhi dengan kontroversi. Dari dulu sehinggalah sekarang. Mungkin dia memang dilahirkan untuk menceriakan industri hiburan tanah air dengan cerita-cerita sensasinya.

Kalau pandai tekalah. Kalau betul boleh claim kuih almond london ~~~

213 responses to (KUIZ)Siapakah Pelakon Berpurdah Ini?

  1. me~ says:

    fashaaa~~hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. yaya says:

    nora danish..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. abangnara says:

    malas la main kuiz ngan korang. power sgt. pening kepala ~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. ape2 je says:

    sure la fasha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. mabuk77 says:

    fisha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ketupat says:

    hehe .. abg nara dah kalah ..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. mayrien says:

    fasha sandahh la..sape lagik ..eehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. nina says:

    FAZURA!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. nobody says:

    pasha sendat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. aries_april says:

    its me….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. badrul muhayat says:

    ni fazura, tgk kaki pun dah tau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. linda says:

    skali tengok dah tau fasha.. haha.. x yah bagi clue pun dah tau abg nara.. jgn marah heh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. antupensil says:

    pacattt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aniesa says:

    sahih2 la fasha..sbb ari ni kuar gambo ni kat paper kosmo…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. anti-free hair says:

    abg nara. kih3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. zuracute86 says:

    fasha sandha,hahaaa…cpt bang nara,nk kuih tu…hheeeee….:))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. semut says:

    fasha sandha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Azlieyna_geminigirl says:

    Sah dah fasha sandha..artis paling kontroversi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. nightmare says:

    fasha sandha aka pempuan miang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. fasha sandha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. rimi says:

    fasha lor.
    nk almod london.
    courier cpt sket!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. anieamer says:

    fasha tersandar…!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Orang_biasa says:

    jejai lar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. AB says:

    sendat!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. meluat fasha says:

    fosha sindhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. lynn says:

    fasha la sape lg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Az says:

    Sah fasha sandhaa…kompom..pat la bang nara bagi hadiahnye,posto..2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. JeJAI says:

    uihh..nie gelpren no 30 aku nie.. Fasha daa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. daydeck86 says:

    Fasha Sandha a.k.a. Fasha Sendad

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Az says:

    Bankrup BN,sume nk klaim almond london,i tk nk hadiah lah,i nk klaim bang nara jer,boleh gitu?ahaakkz…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Kancilbiru says:

    fasha sandha ler…awek jeJAI…hahaha…bak sini elmen landen sebekas! :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. fisha says:

    anak pakcik HASSAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. zeti says:

    fasha sandha..nak claim kuih almond!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. wan says:

    fasha ler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. aboi says:

    fasha sundal….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • NO KOMEN says:

      dah lah abg nara cepat bg kuih 2…semua dh jawab.. ape ni berani main kuih tp x berani bg hadiah.. murah je almond.. cepat2 nk bwk balik ni.. nk gempak ckp abg nara bg kuih.. nk jd xm pasha sendat.. hahahahahha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. makuchai says:

    Wahida ! yg terbaru ni dia dah pakai purdah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. alphariz says:

    Fasha sanda

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. abangnara says:

    bankrup eden nak bagi almond london sorang satu balang. hahaha. seketul sorang leh la. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. izan says:

    fasha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. adib says:

    rosnah mat aris

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. adib says:

    norlia ghani

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Norulhuda says:

    Fasha Sandha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. lala says:

    fasha sandha, kt kosmo online ad cerita pasl dia :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. lyeinalilies says:

    FASHA SANDHA….nk almond london dr umh bang nara..xkire mlm ghaye gk sy ketok pintu umh…haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. puteri says:

    kakak tiri.FASHA SANDHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. omei says:

    pasha sendu..hikhikhik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. nobody says:

    fasha sendat..hahaha..dh tgk gambar nih kat kosmo pg tadi…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. perut gendut says:

    NI SYANIE KAN???? AKU YAKIN DGN JAWAPAN AKU!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. mamarempit says:

    MR pun nk teka gak…
    Fazura….Gol & Gincu…

    bak mai almond london….nk raye dh nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Tudung ekspress says:

    PASHA. kalo dh abis almond london. ferero roche pun jadik le. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. dida says:

    sape lg….fushiah sondrah la….queen of controversy what….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. aqma says:

    fasha sandha of course..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. myself.... says:

    sharifah aini….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. namala says:

    FAZURA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. syhaimiraml_*(@yahoo.com says:

    itu adalah bang nara bila bertukar jantina…huhuhu~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. amirah says:

    alah tengok mta pun dah tau dah fasha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. anna says:

    sape lg kalo bukan Fazura…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. ntah says:

    sekali tgk macam fazura, 2x tgk macam fasha

    fashura kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. nuci says:

    syarifah aini la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. ratu hantu says:

    kakak ku…..
    fasha……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Aan says:

    fasha kurap…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. burung hntu says:

    awek jejai lerrr pe lgi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. betolcakapaku says:

    syarifah aini..komfom! kah3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. pika says:

    FAZURA!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. shah says:

    fasha sandha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. HAK’ALAHH TU PON XTAWU KE??
    NI KENCHANA DEWI LAH!!!
    ERKK, SEMPRIT DE X??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. bittersweet says:

    msti la sanisa huri…xpon cik ton semeon…kankn..
    (*fasha sendut..la..)
    *jemput mampir ke..http://colorovlife.blogspot.com/..k

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. dot2 says:

    fasha sandh lar sape lg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. budakbaik says:

    bang nara….

    saya yakin betul bang nara…

    saya kunci jawapan dia fasha sandha..

    wakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. jimmy says:

    Nak lari dari topic sikit… cuba tgk fb Diana Danielle… DD tulis kalau buka aurat, berdosa dll.. apekah DD akan bertudung lepas ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Miss Poco says:

    pic ni amic dr akhbar KOSMO…arini nyer…

    dah tentula pasa sendat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. puteri santubong says:

    FASHA SANDHA la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Amber says:

    dalam gambar ni nampak posing dia agak kekok… cam tak biasa tutup aurat… kalo tengok gaya pose dalam gambar lain yg tak tutup aurat… lagi pendek lagi pandai posing minah ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. nua says:

    comformla fasha sanda……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. mak tiri says:

    pamela anderson.. baru betol..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. IBU says:

    fasha sanda ni …baru tgk kat kosmo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. xx says:

    fazura la tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. zaihas says:

    siti tg perak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. uba says:

    siput sarawak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. mary says:

    Raja Azmi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. sundel bolong says:

    freddie fernandaz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. sundel bolong says:

    tp nmpk mcm ada asap rokok dari tudungnya…mesti fasha sendat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Cik yah propa says:

    Lady Gaga….aduh mata ku keroro sekejap…bertukar pulak die jadi Beyoncit…ea..eah…jadi power ranger pulak…nge nge ngee…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. el.. says:

    michael jackson da…..( Gambar dulu- dulu) skrg dh arwah dh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. gayah says:

    mesti Louisa chong atau meggie cheung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. nooren says:

    erra fazira

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. adibak says:

    datuk ct

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. lina hangat says:

    anjelina jolie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. cat women says:

    datin jejai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. spider says:

    noor kumalasari

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. uji says:

    michelle yeoh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. uji says:

    azwan ali kot???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. SoLaR says:

    cm siot je..klu fasha sendat 2..adeii gelii tgk hipokrit..ekekeke.jgn bertudung nk publisiti agi dh..lalalala

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. norsharina says:

    berpurdah pon nmpak 2 ketoi tu watpa. sia-sia je tutup atas nun cek oii..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. SoLaR says:

    erkk 2 ketoi???mana2 nk tgk!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. miss suka masak says:

    hurm…

    nampak cam fasha…tapi ada iras2 fazura lak…

    tapi gaya pose n jelingan mata 2 cam fasha…

    fasha sandha la 2 kot….

    sweet~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. anna says:

    makcik gerai katin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. gosipgurl_fea says:

    =_=

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. minamie says:

    Fasha sanda….betul ke ejaan nie???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Aprikotmanis says:

      FS..FS..FS..FS.. of courzes..
      abg Nara oi.. abes la elmen landen ramai nk claim ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. pura2tak tau says:

    rasenye macam Maizawati jer…cun jer tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. mcm ner korg leh xtahu…

    pkai purdah jarang semua leh teka…serupa xyah pkai purdah pn xpaaa…

    pe lorh fasha ni jatuh martabat purdah hehehe btul ke x niii…btullh kn…selalu klu kai purdah jarang2 nikn untk dance org arb mesir meletup2 dlm video klip music diolang…ayo ama poringge…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. Nauzah says:

    Pengakuan fasha dalam kosmo : Buat masa ini, belum ada sebarang perancangan untuk bernikah sebab saya bahagia dengan kehidupan sekarang.

    kalau ikut hukum Islam? bercinta sebagai suami isteri jauh lebih mulia..

    wallahu’alam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. lysa says:

    fasha sandha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. Cik yah propa says:

    Hantu KOM KOM…,jaga jaga die cekik darah org tau…wanted list tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Lady Noel says:

    Sapa lagi, si pelakun yang miang + gatai tu laa… yang dok asyik sapu laki orang, kalau belakun asyik nak bekemban, mesti watak kena rogol…maklum la seronok tunjuk tubuh seksi meksi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. hana says:

    uiks almond london??plakon ni sama mahal dgn harga almond london rupanya……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. john says:

    fasha sundal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. london almond says:

    haha…trgelak gelak baca tekaan korang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. leman says:

    mesty fasha sandar……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. DiNdA kAnDa says:

    futsal sandle kot…:P..promote jubah raya yer..no,no,no,no..tak sesuaiii gtu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. dyanna says:

    fasha sandha..allhamdulilah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. Ana says:

    alhamdulillah.. baguslah kalo berpurdah artis ni..tp nmpk sgt sekadar tuk bergaya..
    purdah tu jarang, aurat x tutup btl2 (masih nmpk kaki) dan bdn posing maut. huhu, bkn apa.. xbaik la kalo ini dijadikan cth bg org yg xtau berpurdah dlm erti kata sbnr (menutup aurat ikut syariat) tu camner.
    hak dan batil dicampur aduk kan.
    apa2 pun… inshaAllah, moga ini initial step tuk dia tergerak hati tuk bertaubat, tutup aurat mengikut syariat dan yg penting dpt hidayah Allah (serta terus tetap dlm hidayahNya). amin!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. el.. says:

    fasha sandha la, masa ne tgh mabuk, balik clubing dia langsung x perasan pakai sopan cam2 x caya esok pagi tanya dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. gemini says:

    anak puntianak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. bella luna says:

    pasah ungu…hahahahahaha!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. atyn k says:

    fasha yg konon2 dah tak sendat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. husin says:

    fasha sendat tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. jimmy says:

    fasha & memey.. artis yg selalu kena kutuk dlm tenet..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • uji says:

      haha ada juga yg serius bagi tekaan yg betul….dah termasuk dlm perangkap BN…kalau nak sgt almond london tu bersepah di jual dgn harga rm 10 setompok (selonggok)….kalau tak pun minta ja dgn puan fasha sandar @ datin jejai….sbb teka namanya dgn betul….pasti dia bangga dgn anda yg telah meneka dgn betul…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. Mia says:

    Haaa….aku taw,uji rashid…huhu,bak cni elmond!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. taubau says:

    harun salim bachik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. Ema says:

    “fasha sendattttt …ler

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. sasa says:

    konpem sarina anak chef wan laa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. diyana says:

    pasha sandha la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. ternama says:

    fasha SENGAL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. noname says:

    kot ye pon tak ske seseorang artis..tak yah ar letak gambar n kasi org komen kutuk2 dlm bln pose ni.bukan dlm bln pose je,bln2 lain gak..ni saje cari dosa kering ke ape.?? dah tahu ramai org tak ske artis ni, yg siap wat kuiz bagai pastu org yg dtg komen kutuk2 caci2.. aduh.. lu pikirla sendiri..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SWEET says:

      BANG NARA MEMANG GITU
      SUKA LETAK GAMBAR FASHA
      KEMUDIAN TU
      APA LAGI DIORANG PUN
      KUTUK LA

      SAJA BANG NARA
      PROVOK

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. muiz says:

    dah…times up…tempuh kuiz dah tamat…bn sila bg tekateki lain ya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. 87 says:

    elehhhhhhhh..
    sp lg klau tak si fasha sendat tuuu………..
    hahahhahaha
    dah nak jd alim kot
    smoga cpt brubah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. along says:

    Waheeda… Wasini.. Lusana.. har har har

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. maria yang says:

    kompem fasha ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. kahkahkah says:

    rs cam gaya mek nab belakang umah aku jerkkk…memg conform.!!! smlm dia mtk ngn aku kain merah nak tutup muka kena minyak panas…!!..confrim ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. anti sendat says:

    si sendat tak henggat tu la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. NoTTy GulZ says:

    ek ele….itu fasha sanda la…aper barang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. noname says:

    azwan ali….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. fasha sandha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. n says:

    Azwan ali kot….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. ieyna says:

    alaa…….
    fasha sandha kan??????????/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. KotakKatik says:

    fasha sandha …. popular da dier … drama muke die jer …. kalau berbakat rezeki memang ader .. ader aku kisah (tetibe jer)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. Misz Noni says:

    fasha sandha hipokrit.. berangan lak tu.. dulu majalah mana ntah inteview dia, time2 dia berlakon jd anak mami dulu… wartawan tanya dia “fasha , u ni dr penang kan, u anak mami ka?” dia cakap “xlah , fasha bukan anan mami, family fasha dr johor”.. apa kes kau fasha sanda ooi??

    nama kau “SANDHA” tu pun dh sah sah nama MAMAK.. berangan nak mampus.. suara kau pun dh lemak sengau semacam tu pun dh trademark anak mami.. jgn jadi hipokrit la.. apa salah nya kalau kau mengaku.. kalau dh bosia tu bosia gak.. ko bukannya pandai pun.. setahu aku artis2 penang ni pandai omputih (cam jeslina hashim) tapi ko ni haram.. xcaya? cuba cari status2 dia kt twitter, kt beautifulnara pun ada, x hingin aku nk follow dia kt twitter..

    inggeris berterabur… kena masuk british council perempuan ni… belajar la dulu sebelum ko berangan nk tulis omputih kt twitter.. walaupun aku x suka gak kt nora danish, tp bahasa inggeris dia mmg better la dr fasha sandha… MAMAK penang,.. x sedar diri.. cam bagus je.. sambut bday pun penuh ngan botol arak.. apa nak jadi ngan ko ni fasha?? mana akhlak ko? yg aku heran stesen tv kt malaysia ni banyak lak rancangan hiburan tp semua hipokrit gak cam fasha sandha, bukan nk exposekan artis2 malaysia betul2.. tahniah buat BeautifulNara sebab tulus dan ada bahan bukti yg kukuh utk kita tunjukkan betapa rosaknya akhlak artis2 malaysia..

    patut la korang semua jadi artis dan x jadi org2 mulia sepaerti cikgu atau ustazah, sebab korang semua kurang pelajaran dan kurang akhlak… buat Fasha sanda, tolong la gi cari British Council terdekat, gi sign up Introduction to English 101… BONGOK, tp berangan nak tulis dlm bahasa omputih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • detective conan says:

      nora family dia agak educated thats y she can speak very well compare to fasha sandha..aku rasa fasha takat spm jer kot..laser gak mulut ko ek hehe..fasha baca ni confirm meraung

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mia says:

      amboi jahatnya mulut kau..hehe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. fasha… order la tongkataliori untuk abang jejai….

    tongkataliori.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. Reena says:

    Kakak ND pun cun gak..dulu masuk dewi remaja. Nadia Danish kalau tak silap aku. Kira adik beradik ND ni lelawa & educated lah gak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  141. ali says:

    walah…fazura ke fasha ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. anyss says:

    cnfirm FASHA SUNDAL!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. jaja says:

    bini najib tak tau malu nak ikut laki je …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. liaaaaa says:

    minah ni dah tak se gah dulu..dah zaman kejatuhan dah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. Hani Bunny says:

    Mase hari raya haritu saye tgk MHI hosted by Nurul Syuhada Nurul Ain & Wardina..

    Saye tak perasan topic ape tapi tetibe wardina tanye fasha soalan best. Lebih kurang mcm nila.. “Fasha sanggup ke bermadu?” And then Fasha answered, “Ya, asalkan suami tu adil.” Ade la dia tambah lagi comment, tapi saye tak berani nk detail out kat sini.

    Bile soalan tu beralih kat Ladyana, she said dia tak sanggup and tak pasti lagi cos tak pernah ade experience lagi. Good answer from her.

    Erm.. Maybe Fasha mmg betul2 sanggup kut if true takdir dia akan bermadu with other women. Wait & see je lah ye…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. cloudarif says:

    mariah carey

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. wewen says:

    sudah msti fasha sanda……………………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. alinn (: says:

    FASAH SANDHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. porno izle says:

    Aw, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate alot and never seem to get something done

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  151. Dear Web site owner. My partner and i actually enjoy that article and your internet site all in all! Your piece of writing is actually quite plainly written and very easily understandable. Your Blog style is amazing as well! Would be great to discover exactly where I can acquire that. If possible continue to keep up the excellent job. We require a lot more this kind of web masters like you on the net and much less spammers. Great mate!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  152. zuma says:

    pacat sendat la ha3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  153. icha says:

    si pacat sandha le…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. kak esah says:

    fasha sondol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  155. ra shanda says:

    whatever u all say bout her.. she still my favourite whateverla u all sibuk memanjang suka hatila..haha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  156. rahsia says:

    fasha the pretty la huhu. fasha u tetap lawa gilerr…apapn org nak kata pd u jgn ambik tau. ya my dear..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  157. exgf says:

    fasha my fav le..i love fasha..muah..hidup artis malaysia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  158. bad girl says:

    ada aku kisah… suka hatila..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  159. MacManaman says:

    fasha sundal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  160. siti payung says:

    megutuk orang je la keje ko orang ni ……korang pun tak sempurna jgk…kesian…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  161. jejailani says:

    fasha sundal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  162. I can tell that your particular understanding of this topic is profound and complete. What a delicacy to find someone blogging whom not merely possesses knowledge but additionally the ability to communicate through simple to imagine and remember info-bytes. Blog much more!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0