Written by AbangNara | May 19th, 2010

kuiz lagi

Dari sumber yang kami dapat, artis ini ditangkap gambarnya semasa Parti Freedom A’ Famosa. Apa dia buat kat sana kami tak tahu. Mungkin saja teman member-member dia melawat A’ Famosa. Atau dia sendiri nak gi tengok A’ Famosa kot. Cubalah teka kalau korang bijak ~~~

P.S: Korang tengok gambar nie rasa-rasa salah siapa?

136 responses to (KUIZ)Siapakah Artis Wanita Bersama Lelaki Berambut Seperti Landak Ini?

  1. ryeena says:

    keranamu saerah..

  2. Amber says:

    geng simply simply kan? … perangai pun simply simply.. haha…

    • nanianne says:

      ape la mak dia kata ble tgk gmbo ni agknyer? smplysiti??? eeuuwww!!!! harga mengalahkn brand international… da la aku x minat dia,ble tgk brg dia hrga cmtu lg la aku xska++++++++

      • dayang says:

        ye ke mahal..? sib baek x pnah terniat pun nk beli..
        pelik aku ngan artis2 yg kuarkan produk2 kecantikan ni..
        ade yg sesetengah tu, diri sdiri sblum jd artis pun x brape nak cun.. bila ditransformasikan baru jd cun pun nk kuar produk rahsia kecantikan konon..
        confuse aku!

  3. iza says:

    sape lagi kalau bukan saerah

  4. aloy says:

    Saerah la tue…!!!

  5. FTNer says:

    ini team simplysilly nih..cayalah..bertambah glamer akak ko lepas ni

    macam lagu silly lilly pulak..haha

  6. fatim says:

    siti saerah bt taruddin

  7. haza says:

    saerah…saerah..
    akak punya la baik…tp bkn slh akk ko pun…
    mungkin salah kawan baik ko…tak lain tak bukan…siapa ek?
    huhuhuh…lu pk la sndr saerah…

  8. haza says:

    saerah…saerah..
    akk ko punya la baik..tp bkn salah dia pn…
    maybe salah kawan baik ko…tak lain tak bukan…siapa ek?
    huhuhu…lu pk la sndr…

  9. Rooney says:

    NANA NURGAYA

  10. cicit says:

    dah la gemok

  11. megahertz says:

    alahaaaii saerah..

  12. wandy_84 says:

    tgk muke pn da tau saerah.. dlm adk bradik dia la plg X LAWA

  13. kim says:

    kalo cun xpe gakk,,adoiyyaa

  14. Hangat says:

    dia ni dikira aritis kah?asyik tumpang glam kakak dia jer..menyemak jer

  15. kiki says:

    nanti kuar statement : itu bukan saya…itu pelanduk 2 serupa….
    statement kakak : adik saya seorang yang baik…itu bukan dia…adik saya xpakai baju macam tu…dia ada ramai kawan tapi tahu batas….

  16. Dauspozi says:

    mcm adik siti jek… hmm…

    P/s: Artis Wanita Berkelakuan Seperti ^%$&$$: http://gengblogger.com/read/129637

  17. latiffah jawi says:

    Xbaik kutuk die..die pon mcm org biase jugak.. Dlam sume adik bradik bkan sume ley jd sempurna.. So jgn slahkan die sebab die adik sitinurhaliza.. Klaw die tumpang pon da nsib die korang aderrr?? Mgkn kejian2 begini wat die lg pressure so jus accept her as adik dato ct..mgkin pasni die lg bijak gne kelebihan yg dianugerahi tu

  18. Rooney says:

    Korang ni banyak buang masa kutuk dia aje.

    Biar la dia nak bergambar macam mana pun.

    Tengok gambar tu pun takde lah teruk mana.

    Biasa je aku tengok.

    Macam yang korang nampak-nampak orang di tepi jalan tu, tapi korang tak kisah la pulak kan?

    • lulu says:

      setuju

    • cemomot says:

      tul2..

      • martha says:

        bukan apa, people just compare her wit her 2 others sister..very different o dioarang punya attitude…saeda n siti kan sopan, lemah lembut, x pnah pakai sleeveless d dpn umum, x pnah bgamBar sebegitu rupa…..org kisah sbnar nya yg tepi2 jalan tu klu peluk2…sakit mata kan tengok…mau tegur, susah pla…tiba2 kena tampar nti…tp dalam kes saerah ni, dia mcm tumpang keglameran kakak dia, tp at d same time, x pandai jaga nama baik kakak dia…peminat siti perlu bersuara…..itu sj

        • yang suke perhati says:

          adik aku pon cam cam setan gak pakaian dier..lantak diela..dua2 adik beradik ni pon same jew..kita ckp negatif pon bkn kita dpt apa..drg jgk yg kaya sebab kebodohan peminat..siti da dpt audi dulu..skg dpt estima plak..pergh..bg aku pon lg bek..

        • observer says:

          setuju…

  19. nora says:

    betui tu

  20. adikyusrykru says:

    xsilap aku…kwn baik dia fasha sandha..btul x…hehe

  21. Leo says:

    Saerah la.. emm xde ape nk heran pon… adek CT je… so…? haha.. bukan CT… Kalau Ct bergambar mcm ni dgn lelaki ni terkejut jgk.. heh…

  22. lulu says:

    ntahi future husband dia. dia kan da nak kawen?

  23. budakbertuah says:

    sah-sah si saerah tu kan?

  24. rocco says:

    org susah bile da senang mudah lupe diri..
    cubelah bile da senang bertambah syukur dgn Allah..
    ni x..

  25. cicit says:

    plastik sume tu.artis2 ni mne leh caye.kadang2 wat statement mcm org bodoh je.same gak mcm ct

  26. pokai says:

    ntah… sape tu?

  27. dena says:

    kesian……………

  28. kwn jiran siti says:

    mmg r die pnye pasal…tp jge r nme kakak..fmily…agama…hadoi..

  29. miss says:

    hmm, sepatutnya dok umah baca yassin utk arwah ayah dia.. tapi biarla kan… hak dia la nak buat apapun..

    • halkum says:

      die kan bujang…so sedang menambah dosa utk arwah bapanya la tu…tahniah saerah…

      • cyg says:

        hurmm…betul la..rasa ms arwah bpk dia idup lagi, dia tak macm ni kan…bile da meninggal mkin menjadi2…tp betul la ckp halkum…sian arwah..

        • mamamummy says:

          tengok pun tau..saerah la……betui..betui..time arwah abah depa ada..saerah x plak dok wat prangai pelik2..sopan ja cam ct..ntah apa2 saerah ni…

  30. cemomot says:

    sape lg adik situ nurhaliza r….

  31. entah says:

    macam tutttttt

  32. entah says:

    kalu rope tuh x lawa, bio le akhlak lawa… neh dua2 x lawa

  33. agaga says:

    sbb dy xlawa la dy nak jd cenggitu..nk dpt perhatian..dah xde aset g nak tunjuk..tunjuk la ape yg bole memaketkan diri..muahahah

  34. insan says:

    sosial..

  35. Zhen An says:

    konfem saerah …. hahahahha ….

  36. cili says:

    wlpn dah berubah ke arah kemodenan, rupa kg nya tetap xleh lari.kikiki…

  37. Piston Pecah says:

    inilah sebab siti saerah ni nak kurus ek?senang dapat jantan gini..haha

  38. Pehal says:

    Muka buruk + perangai buruk = HUDUH!

  39. st says:

    korang dengki!! ada aku kesah????

  40. mamamummy says:

    tengok pun tau..saerah la……adek buat hal akak pun kena tempiasnya..time arwah abah depa ada..saerah x plak dok wat prangai pelik2..sopan ja cam ct..ntah apa2 saerah ni…

  41. kukumalu says:

    belajar x pandai..nyanyi pun xsedap.. muka cm makcik…ala2 je..dpt akak glamer n kaya pun xreti nk manfaat dukla jd bukan2..simply city nacihatkanla adek mu yg malang ni

  42. cthasny says:

    Apasal dia ni mcm nih? Pelik betul… jagalah nama baik family mcm kakak dia jaga….ye ke? Ooops!

  43. pecacai says:

    kakak bukak belah atas sikit, adik lak bukak atas byk2 hu hu hu.. dah la dua2 muka huduh perangai lagi la huduh kui kui kui

  44. ct says:

    B0le thn ct saerah keseksian dia ni…Kakaknye s0pan jek,dia plak y lbh2..Tren skunk,adik artis plak y lebih2 dr kakak..huh

  45. yang suke perhati says:

    sejak ayah da xde patot insapla..ni macam lg bebas..sian ayah dlm kubur..kalau btol pic ni gambar saerah!

  46. kwn jiran siti says:

    ayah dah x de pon mak die ad g… ntah ap la perasaan org tua tu…ksian…

  47. cik anom says:

    clean & clear tu saerah kan.
    nanti akan kuar lah statement…ni gmbr dlu2 lah, teknik super impose lah,ni time kuar dgn kawan2 ahli keluarga pun ada…bla..bla..bla..bla..
    alasan biasa yg dah lapok..ntah pape..
    nak jdi artis tak jadi,so cari lah publisiti murahan

  48. Izat says:

    kakak dia yg 2 org tu lawa gler tp xde lah perangai gni..
    org x lawa mmg mcmni kut..

  49. fifie says:

    hahah pkaian pon dh simply2 jugak ye…adoiii

  50. SIti says:

    nak tunjuk bf la tu.. macam2 perangai artis suam2 kuku ni..

  51. lysa says:

    saper lg kalau x adek kesayangan dato’ siti tu..kan? kan?

  52. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    saerah yg x laku.

  53. adeknowray says:

    ala….xleh la nk bandingkan dia dgn siti…. adik beradik pun diorg tu individu yg berlainan…. masing2 ader selera masing2…. takkan la adik beradik korg pun ader hobi n warna kegemaran yg sama dgn korg……???

    aku bkn la fanatik siti n bkn juga anti siti….. aku juga xla sokong si saerah nie cumer pelik la…gambar mcmnie pun org nk kutuk abis2an…

  54. chem says:

    tidak seperti kakaknya~~~

  55. Zaza Muhammad says:

    biasa sesgt tgk saerah ni pakai baju cenggitu, singkat etc..
    harap2 family dia dah nasihatkan dia. klu dia camni gak, org dah pesan so dia tanggung le sendri.
    ari tu tgk video dia nyanyi ngan kakak2 dia, family punye function clearly nmpk saerah tindik kat lidah, nmpknye depan family dah mcm tu, blakang family.. no idea le. video tu, ade lam youtube.. klu gamba btul le leh kate superimpose or the power of photoshop, klu video… takan CGI kot..

    • din says:

      bodoh la korang ni, ape dia nak buat yang korang sibuk apahal? bukan dia mointak duit ak bapak korang pun, kaco laki korang pun, kalau korang islamik sgt apsal ko tak gi baca website agama ke, kolum nasihat ke, yang korang dok melangok tgk website gossip apahal? yang tukang create website pon banggang, ko dapat duit pakai gossip artis, pastu selit selit la, nasihat agama sikit.. apsal tak buat blog keagamaan? mcm bagus je semua kat sini, padahal hipokrit nak mampos, pakai tudung mulut cam sial gak…

      • ichigo says:

        cik din, gaya mcm tak suka..tapi baca jugak..hahah..kelakar la org2 spesis mcm ni nih..

        ang korang dok melangok tgk website gossip apahal? –> awak tu buat apa plak masuk website ni?haha..aparaa..

  56. Feyza says:

    Artis ker pompuan tue??

  57. miss annur says:

    kalo saerah pakai produk simply siti bleh cantik mcm kakak2 nya, confirm sy trus beli produk tu.. harga blakang kira..

    • Izat says:

      xde lah leh lawa mcm kakak2nyer.. tp klu kulit tu jadi halus mulus tu logik la kut pakai simplyct tu..

  58. gincooo says:

    rambut mcm berus gigi anak jin…
    kerana saerah aku tak jadi beli simply silly..
    muka berkerak… tu lom ketiak lg tu..

  59. ginger says:

    kah…kah…kah…adui…dier ni prasan cantik…geli ketiak aku nengok….

  60. siti nurhalizaiiiii says:

    hermmmmmmmmmmmmmmmmm…………

  61. Miss_hujaN says:

    Gewdik jerk ..

  62. jane says:

    tak minat

  63. jenny says:

    tak minat

  64. org kampung says:

    saerah oii…tolong le jaga maruah tu…pake sexy huduh betul …kaki pun debab ..itam plak tu…sorok le ckit..

  65. normala says:

    simply stupid!

  66. anonymous says:

    Manohara la..

    • anna says:

      btulkah c saerah 2 macam bkan jak coz hitam sangat, tapi klu btlllah dia……..tak tau nak kate pa??????????

  67. […] semua memang bijak sebab sekali tengok je dah dapat tau yang wanita di dalam gambar bersama lelaki berambut landak itu adalah Saerah, adik Siti Nurhaliza. Nampak sangat senang sangat kuiz yang kami bagi kat anda semua. Jadi untuk kali ini, kami bagi […]

  68. manjalara says:

    si saerah ni tindik lidah, sbb lidah dia penek kod sbb itu bertindik, ni la kalau dah tak sedar diri

  69. Iluna says:

    kesian dia..i minat dia tau.wakakkakaa

  70. emptyH says:

    saerah..kmbalilah spt dulu…ikutlh cm prangai akak tu k…
    bersopan santun lagi bbudi bahasa………ct……………..

  71. mona says:

    saerah ni ibarat bawang putih .bawang merah.teringin nak cari datuk kaya,tapi tak laku lagi.

    kalau nak cantik ,buatlah perangai cantik sikit.kalau tak pakai bedak akak dia simpy simpy.patutnya siti kena buktikan bahawa adiknya saerah pakai produk simpy simpy jadi cantik barulah orang cofiden.ni adik sendiri tak kempen dan tak pakai ingat orang nak ke beli kalau adik dia tak confiden..

    saerah ni nyanyi tak laku,penuh kontreversi je.tak padan duduk kampung terkejut datang kat kolompo.orang yang ori kolompo eloklah pakai tudung,sopan santun,tak tayang ketiak hitam,lulusan university,oversea.anak orang berada.

    saerah akak nak nasihat sikit lelaki kolompo tak suka awek pakai baju takde lengan ,perangai tak elok.namanya je orang bandar tapi nak buat bini ,nak beranak ,nak jadi keluarga dia .dia masih nak perempuan baik-baik dan perangai elok.diorang tak tertarik kalau u pakai baju singkat macam tu.

    nak pegi club dia heret lah u ,nak dipegang-pegang bolehlah.tapi nak buat bini mesti nak cari perangai elok dan bersopan santun supaya tak malu di bawa ke rumah mak bapak dia..

  72. fasha here says:

    Dng cara mcm nilah Saerah rasa dia boleh naikkan nama dia.. Kesian.

  73. mejah says:

    tak paa….ramai yang nakkan orang mcm dia tu….sosial extream…..orang senang..apa nak kisah..

  74. Bek Mamas Rosmas d' tetes! says:

    depa ni tak ngat kat mak bapa depa betul… Kesian kat Arwah bapa Siti Nurhaliza…….

    apa nak buat sama dengan kakak perangainya….. Kakak perampas suami orang… angkat angkat terangkat….

    adik ni pun nak gak… tapi adik tak lawa… perut berlapis… siti pun duit banyak bagi le kat adik ko ni…. supaya dapat dato…… saerah…. gunakan simply siti…… kerana rahsia kakak ko tu bukan rahsia lagi

    emosi sungguh bek mama…. sebab bek mama sokong Tengku Zawiah….. ahaks!!!

  75. LadyLynn says:

    SITI SAERAHH GOMOKKKK.. SUARAA DAH LA TAK BEST. ORANG KAMPONG JE ADE HATI NAKPEGI CLUBBING. PAKAI SLEEVELESS. MEMANG GELI LA.!!!!! PEGI BALIK KUALA LIPIS GI JUALL KUIH LA MINAH.

  76. iza says:

    saya puji saerah sb di x plastik cam kakak2 dia yg 2.. wat apa nak hipo tunjuk baik pada semua org sedangkan hakikatnya tuhan saja yg tahu ditambah lak wartawan dok cover kebaikan mereka kalau kita tahu hakikat sebenar mereka lagi kita sakit hati baik cam ni ha x yah nak selindung lagi….

  77. NobodyButYou says:

    Bukan senang jadi artis ye..nak menyenangkan hati semua pihak..ade yang puji, ade yang kutuk, ade yang sokong, ade yang hine..hehhe mcm2…public figure la katekan….

    • it's me says:

      ala public figure ke tak public figure ke, kalau kite ni hidup ikut ajaran Islam betul2 takde yang susahnyer..itu la name nye hidup tu berkat, xde rase susah2 ke serabut ke..

  78. salju says:

    org dah jd public figure jagalah nama baik..apath lagi saerah ni…kesian mama siti nurhaliza..for saerah, tak plastik pun, fkir2kanlah nama baik keluarga and kakak awak…!!!

  79. nn, says:

    2 la,kwn lg dgn minah S**d*l ci pasah su**al 2. pangai lebih kurg je. gmbr nie time die mbok kat party fredom aq pun pasan die nie. mmg hot gler la. bdm beso mcm 2 joget bleh thn. mcm la akk2 die 2 x penh g clubin. tpu je… org bdoh je yg x cye. agk2 la die ni klu nk sosial pun. pk r akk ko 2 cm bek je kan?? tp pangai die nie??? aduhaiii….

  80. baiti jannati says:

    enthla.. yg brambut lndk tu, tobat maksiatla weh…………

  81. lyka says:

    knfm la saerah bro…nak crik publisiti murahn la ne hahahah…nk kalah kn akak dia la tu,bab tu la dia wat cm tu….

  82. meon says:

    mesti ct malu..huhu

  83. farra says:

    aku knal laki ni.mmg social nk mampossss…adik die la ni kapel ngn ex-husband kakak ipa aku (akak laki aku).aku sgt2 le bnci ngn ex-hsband akak ipa aku 2 sbb dorg dvorce smate2 nk p kat pmpn tu.da le sexy nk mamposs..

    yg aku sgt2 sdh sbb akak ipa aku tu p jmp adik laki rmbut mop kat ats ni…sound la np nk kcu laki org kn…tp adik die bley report kat husband akak ipa aku tu (dlu la..skg ni da ex) then blk je umah akak ipa aku dpt pelempang.siotttt….dasar social nk mampos dorg sume ni.

    rajin clubbing ni.sakit ati aku tgk pic dorg.GERAM!!!!!!!!!

  84. […] (KUIZ)Siapakah Artis Wanita Bersama Lelaki Berambut Seperti Landak Ini? (129) […]

  85. porno izle says:

    I was extremely pleased to locate this website.I wanted to thank you with regard to this excellent read!! I certainly appreciated every little bit of it and I’ve you bookmarked to look at new things you publish.

  86. Hello Website owner. I actually appreciate this posting in addition as the web page all in all! That piece of writing is really plainly prepared and also really very easily understandable. Your present Blog theme is impressive too! Would definitely be beneficial to know wherever My partner and i can get that. Please maintain up the fantastic position. We require much more this sort of web masters such as you on the web and in addition significantly less spammers. Fantastic man!

  87. bae says:

    wauuuuuu..
    saerah!

  88. choc says:

    da la xde suare!! brgn jd artis konon!! sedarla dri tu ckit!! jgn hrp ko nk bjye klu perangai ko cmni! bt malu keluarga je…!!