Written by AbangNara | January 21st, 2010

twitter liyana jasmay

Lama betul rasanya kami tak buat kuiz. Cuba korang baca apa yang ditulis oleh Liyana Jasmay di Twitternya kat atas tue. Nampak sangat-sangat taking care, penyayang dan seperti dalam in love. Tapi untuk siapakah pesanan di atas itu ditujukan? Rasa-rasanya korang tau tak?

Kami bagi satu klue yang mampu membuatkan anda terus dapat meneka. Orang yang dimaksudkan oleh Liyana Jasmay di atas tue baru menang satu pertandingan baru-baru nie. Haaaaaaaa, apa lagi. Sila teka. Jangan malu-malu.

P.S: Pening kepala pagi-pagi bangun tidur adik kami nyanyi lagu Liyana Jasmay. Aku tak percaya cinta, aku tak percaya cinta. Sumpah tak best lagu tue di telinga kami.

65 responses to (KUIZ)Siapa Yang Liyana Jasmay Taking Care Sangat?

  1. mayrien says:

    aizad

    0
    0
  2. Clipkertas says:

    1st kerr??

    alaaa… minah nie perasan gedik tul!!!
    aku tak percaya cinta….. pehh!!!!
    perasan avril larvin m’sia… piiiirahhhh…
    aku org nom. 1 kutuk dier/////????????

    0
    0
  3. mayrien says:

    huhuh..aku pun tak gemar la ngan lagu tu…skang ni si pelakon yg nak menyanyi tpaksa guna mixer sbb nak kasi suara tu tak sumbang…huahuhaa

    0
    0
  4. LaLuNa says:

    aizat la of kos..!!

    0
    0
  5. serai_patah says:

    aizat

    0
    0
  6. Sherina says:

    eh tapi gambar profile tu mcm bukan muka liyana jasmay jer…minah kat gambar ni putih…liyana coklat2 sket..huhu

    0
    0
  7. intanizani says:

    liyana jasmay suke wat gaya cheeky dia
    tu yg macam comel
    kalau berlakon tak comel pun
    sebab tak mekap
    kalau mekap terus berubah jadi kiut sikit
    nyanyi mmg tak sesuai
    dia berangan nak jadi miley cyrus
    takpelah, bg can uolss…

    0
    0
  8. leen_82 says:

    mencik aku dengar lagu tu..kalu dengar…aku terus tutup radio..akibat terkejut..hhehheheh

    0
    0
  9. BumbleBee says:

    aiyoh…cmner laa minah ni bleh dibenarkan nyanyi? mentang2 dh ade nama as pelakon…kasik je dier kuar single yg ntah ape2 tu…adoiii…

    belakon je la…nyanyi x yah.. ni AF bru nk kuar, kasik je org len yg betul2 berbakat tunjukkan bakat nyanyi…ko dok diam2..

    0
    0
  10. ati says:

    usahkan lagu dia…penyanyi dia pon sy x suka. dolu mmg minat sgt masa dia blakon jd anak rosyam nor tp skrg menyampah tgk gelagat dia…dia punya gedik tu x ingat. pastu bila cakap je i u i u. artis yg berpengalaman pun takde ckp mcm tu….

    0
    0
  11. Berry_Hitam00 says:

    comel tapi ngada2..

    0
    0
  12. rehan says:

    mesti la aizat..

    bagi aku lagu dia sedap jer.. blh layan time driving.. tak de la sumbang sgt pn suara dia..tmbh2 dia pn da letak effort utk belajar vokal.. so, y not we just support her instead of insulting her..

    yang gedik atau menyendeng kat aizat tu kisah peribadi dia.. tak de kena mengena dgn single dia.. so..meh la kita support artis malaysia..

    0
    0
  13. Bean Moreno says:

    dah tentula aizat…sape lagey bro…tapi die ni agak ngada2la…dulu suke gak tgk tapi skang minat ku dah berubah kepada satu lagey liyana…liyana samsudin…kasi buat coverage pasal die ni…wakaka

    0
    0
  14. Honeys says:

    haha…da ramai da jawab aizat…mmg btol aizat kan BN…
    lgpn kat fb die pon ade gamba kat album die wat wat cupcake, n salah satu corak icing kat ats cupcake tu cmni :-
    A <3 LJ …..haha…jengjengjeng…

    0
    0
  15. twitter/me says:

    follow me…!

    0
    0
  16. nha says:

    Eekkss meremang bulu….
    Surelah Aizat.
    Tapi lantak ko lah labu…

    0
    0
  17. jass suria says:

    hermm saper lagi klu bukan si aizat tuh.. kasi gegarrrrrrr……..

    0
    0
  18. azharramli says:

    alah senang jerrr..dah tentu orang yang dia sayang…

    0
    0
  19. cintaqaseh says:

    mestilah untuk aizat..sapa lagi..=)

    0
    0
  20. luckystarian says:

    die dah tau la tuh yg twitter die di sek jadi perhatian wartawan blog picisan …

    tu yg makin mrnjadi2 tuh update twitter sebut pasal bende2 gini …

    nak dapat publisiti murahan dgn cara camni .. geli ar…

    0
    0
    • budakbertuah says:

      hahaha..aku setuju. makin ramai yang baca twitter dia, makin la menjadi-jadi perangai dia. aku penah baca majalah la yang dia cakap dia nak kekalkan imej rock tapi cute..masalahnya, CUTE KEE~~??? lagi cute lisa surihani kottttt..

      0
      0
  21. yula says:

    tak bole blah la budak ni
    ade pg bile tak aku tngok rancangan ns lmak kopi O
    dorang jmput mnh ni nyanyi…
    tau la nak kene bngun pg pegi mnyanyi tp buat la diri tu
    mcam org mandi.
    muke mcm xmndi pastu gediz…ckp i,i,u,u
    dato siti pun bhase diri saye..

    0
    0
  22. alice says:

    kelakar lah baca comment post ni…hahahaha…kalau korg nak tau aku lagi teruk…lepas kisah papadom tu baru aku tau keujudan artis ni…

    0
    0
  23. pinkapplejuice says:

    lagu aku xpercaya cinta 2 sama mcm lagu GIRLFRIEND nyanyian AVRIL LAVINGE, siapa setuju?

    hei hei hei
    aku x percaya cinta
    aku x percaya cinta
    aku x percaya C I N T A

    hei hei hei
    i don’t like your girlfriend
    no way no way
    i think you need a new one
    hei hei hei
    i can’t be your girlfriend

    0
    0
  24. pinkypanthers says:

    hmmm….
    aku x minat minah ni….
    gedik sgt…

    0
    0
  25. jed hijau says:

    bagi can la kat dorang nak cinta2…..

    Apalah korang…..kalau makwe/pakwe korang…pandai lak korang sayang2….

    Apa2 ajelah…….jangan marah….bye…..

    0
    0
  26. Piston Pecah says:

    aizat la kot…tapi pesal tak da perkataan ‘he’…LJ suka guna perkataan tuh bila merujuk pada aizat…

    0
    0
  27. Geli Hati says:

    SUARA DIA X SEDAP

    0
    0
  28. airin says:

    baik liyana lupakan hasrat nyanyian tue, biar abg aizat je nyanyi, liyana pun bagus dlm lakonan, terus fokus menjadi primadona filem malaysia menggantikan kak erra yg bila2 akan bersara,

    0
    0
  29. iman says:

    lets..come to my site ohkodok.blogspot.com cite best

    0
    0
  30. lyna says:

    ape yg die tulis tu doesn’t mean a thing la.
    mengkontroversi-kan ayat camtu pulak.
    =.=”

    0
    0
  31. mini says:

    xoxo.da mcm gossip girl lak.liana jasmay ni tergedik-gedik.da tu brangan nak jd mcm miley cyrus.xsesuai la.knon nak jd idol pd kanak2.bdk2 pun xsk ko.terlampau gedik.suara dala…

    0
    0
  32. gosipgurl_fea says:

    kalau Aizat dok gemuk tara tu jugak ada dia mau ka lani hehehehehe

    0
    0
  33. chumil says:

    avril nyanyi live pon xbulih jual…xcaya p search online nuh..pe barat komen sal live dy..mesia pon de kumin gak..konsert pon btal sbb tulah..

    0
    0
  34. GadisAyu says:

    oh.gile dkt aizat ke

    0
    0
  35. luna says:

    ok lah…teruskan berangan2 … jap lagi…dia plagiat lagu miley – party in usa…bagi lah tajuk..pesta di malaysia!! hahahah

    0
    0
  36. dak_mlayu says:

    mse cite castelo bes gk dak ni…
    p skang gedik smcm…
    pehal???

    0
    0
  37. AK says:

    ek eleh si mangkuk sorang ni…..dulu aizat montel camtu, aku x rase ko nak kat dia, betul x liyana??….skrang aizat dah kurus macho camtu, baru ko nak nyendeng2 kat dia….blah la minah…..tambah lak skarang aizat dah femesssss…..lg la ko melekat kat dia….uuuwwweekkkk….

    0
    0
  38. aizatlah sape lgi…eleh c hidung kembang 2 itu pun dy nk,,alah lgi pun sbb dy bnyk duit bleh kebas.. tlong r nk jd ikon bdak2 cium dulu buritku..bru ko bleh jdi ikon kanak2…wakakakaka…:-)!!! tlonglah nk jdi MILEY CYRUS.. utk pngetahuan, sbnarnya miley cyrus malaysia ialah SHILA OIAM DGN RASMINYA ,miley cyrus pun dh stuju… liyana jasmay tlong r dye x knal pun!!!!!!

    0
    0
  39. HIPOKRIT PNYE LIYANA JASMAY!!!!!!MACAM R MUKE 2 COMEL CNGT CM MILEY…..MACAM MUKE BABI AQ TGOK DA R………WAKAKAKA.NK RAPAT NGAN AIZAT KONON,TTTTAAAAAIIIIIKKKK LA…..AIZAT DA KURUS N BNYAK DUIT BWU KO NK LYN EK…MATA DUITAN BTOOLL…..DASAR PISAU CUKUR…..

    0
    0
  40. ku disini says:

    gedik!dahla suara x sdp!nyampah!

    0
    0