Written by AbangNara | February 1st, 2010

natasha hudson

Kalau anda baca BiPop semalam, pastinya anda tak akan terlepas membaca kebengangan Natasha Hudson kepada seorang rakan artis bukan Melayu yang mengacau rumah tangga dia. Kami rasa kami tau siapakah artis bukan Melayu tersebut tapi saja nak bagi anda teka dulu. Klunya ialah artis tue memang cun dan femes sebagai seorang pengacara. Kalau tak silap kami dia pun merupakan seorang model yang agak popular la jugak.

Mengikut Natasha Hudson, si artis bukan Melayu nie memang seorang penggoda. Malah time dia goda bekas suami Natasha Hudson nie, diorang masih lagi bergelar suami isteri. Itu yang Natasha panas sangat tue. Kawan baik Natasha sendiri katanya pernah nampak artis bukan Melayu nie keluar dengan bekas suaminya.

Ok kami akui kalau kami digoda oleh artis bukan Melayu nie berkemungkinan besar kami akan cair jugak. Memang cun beb. Tapi Natasha Hudson pun cun jugak. Kiranya dua-dua pun sama cun la. Mungkin teknik godaan yang digunakan agak tinggi sampai mampu mencairkan hati bekas suami Natasha Hudson.

Dan kalau anda pernah terbaca bahawa Natasha Hudson pernah buat ujian DNA untuk menentukan siapakah ayah kepada si artis bukan Melayu nie, semua itu bohong belaka. Bak kata Natasha, tak ada kerja dia nak gi check DNA anak orang lain. DNA anak sendiri pun tak tercheck lagi. Tak gitu?

Rasa-rasa korang tau tak siapa artis bukan Melayu yang pernah mengganggu kebahagian rumah tangga Natasha Hudson nie? Meh teka jom!!!

78 responses to (Kuiz)Siapa Artis Bukan Melayu Yang Kacau Rumah Tangga Natasha Hudson?

  1. Lily says:

    Dahpne Iking….something like that la her name…
    Tapi, i’m quite confused…
    Dia ni ada kes gak kan…
    scandal gak kan….

    0
    0
    • Ryta says:

      Setuju….rasa2nya mmg macam D.I pun! Sebabnya takde pengacara ngan model bukan Melayu yg fofular like her. Semalam masa g jalan2 kat kedai buku Popular, terpandang kat 1 majalah ni…cover dia D.I.
      Cover dahla pakai baju seksi, tgk gambar kat dalam….mak aii….ala2 nak jual diri pun ada (amik gambar pakai spender lagi!) Patutlah lelaki yang tak tahan godaan dan iman senipis bawang boleh cair!

      0
      0
    • betull..tahniah anda pemenang yg kami cari..

      0
      0
    • futuremagistrate87 says:

      daphne kan ngan ceo adidas msia…biar betik!

      0
      0
      • mummy ann says:

        hanna tan ade anak ke? Yg ade anak pun D.I jer. Dan klu Natasha kt penah keje ngan dia…sape lagi. D.I ler???

        0
        0
    • ratu mia says:

      act,bkn dephne….i noe sumone…penah gaduh ngan an julie dulu….tp dier mmg bad women arr….perampas…i xbrape ingat nm dier…

      0
      0
  2. rosh says:

    ooo…dia ker??
    dia nyer kes pun tak settle lg kan??
    dan dia sdiri pun dh bcerai ngan suami dia…

    0
    0
  3. Ryta says:

    Agak2 sape ek? Pengacara bukan Melayu tu janda ke @ solo lagi Bagi la klu sket BN…..

    0
    0
  4. LaLuNa says:

    aku rasa daphne iking…cemana eja tah nama die

    0
    0
  5. sekadar meneka..sape lagi pengacara bukan melayu kalo bukan Daphnie Iking!

    0
    0
  6. peminat bn says:

    ye, i pun rasa daphnie iking..hoho, agak pelik napa natasha tu still nak amek pot ex-hubby dia keluar dgn sape pun, bukan dh cerai ker? if still love each other, kenapa mesti cerai…tak faham..tak faham

    0
    0
    • rezab says:

      Allamak…baca x abis…dia kuar ngan ex hubby natasha time diorg masih suami isteri…tu la yg bengang sgt tuu…

      0
      0
  7. tulip says:

    Sah Daphne Iking..

    0
    0
  8. fifie says:

    daphne iking la kot..

    0
    0
  9. lalallalalalallall.. says:

    sudah terang lagikan bersuluh…. daphne iking…
    ntah hape2….

    0
    0
  10. tunggu je bang nara ni gitau. teka2 kang kalu salah jadi fitnah pulak. bila beautiful nara nak bukak cerita?hehhee

    0
    0
  11. Piston Pecah says:

    owh..daphne iking…bukan dah kawin ek???hoho..

    slm hari wilayah bro..ko ek?

    0
    0
  12. sakura says:

    hyeee kwn2 dah lunch ke sume???

    0
    0
  13. nothing 2 say says:

    nasib baik bukan vj hannah

    0
    0
  14. aries april says:

    sapa ar arts tu?
    mcm2x skrng ni….

    0
    0
  15. junnosuke nezharyo says:

    ai aries…….

    0
    0
  16. Clipkertas says:

    hii…. aries, kura, mane hilang poco2 ngan pp?
    antu, bee, weiya ngan kak black pun tak der d’tghari yg panas terik nih?

    pet jgn ckp ler… lu die mencelah 5min jerk…
    eclipse dah lame mnghilang….

    windu banget la kat korang2…… bile kite nak borak sesame lg cam bulan lepas??

    0
    0
    • aries april says:

      i clip..
      diaorng smua cti..kan wlyh ct ari ni..
      tu yg ilang smua…

      0
      0
    • fifie says:

      pp ade nih clip..br balik dr setel sume bil
      adeiii nk tgu next gaji lame gile,duit dah tggl ciput..

      bile la nk dpt duit tepijak ek???
      hehehhee

      0
      0
      • Clipkertas says:

        tu la pasal…. klu kite pijak ader duit… pijak sane ade duit… pijak sini ader duit…
        kn best….

        huhuhuuu
        dunia ini banyak dugaan nya,,, kene tabah mengharungi dugaan dan cabaran,,, supaya kite jd manusia yg beriman,, dan sntiasa lah beramal soleh dgn niat nawaitu kerana-Nya… insyallah… rezeki berpihak pade kite… ape yg penting berusaha seterusnya bertawakal….
        insyallah….

        0
        0
        • aries april says:

          tu nmnya dgaan pp./sabo ya?
          nnt ada jln klaur..

          0
          0
        • fifie says:

          AMIN..rezeki mmg ade dimane2,its juz de matter of time..skjap or lambat
          but 1 thing 4 sure,duit xkan dtg begolek tanpa usaha..kan kan?? :)

          0
          0
  17. hamba Nya says:

    itulah namanya HUKUM KARMA Natasha… dulu bekas suami mu yg pertama merasa, sekarang giliran ko pulak merasa.. Allah itu adil.. Maha Adil. Lu cilok gua, gua cilok lu..

    0
    0
    • fifie says:

      yeahh hamba Nya ini pon menyokong hamba Nya di ats tu..huhuhu

      0
      0
      • AK says:

        betul tu….setujuuuuuu……bak kate cam lagu justin timberlake tu: “what goes around comes around”….bile kite buat jahat dgn org lain, org buat jahat plak dgn kite….Allah byr cash kat awk, wahai natasha hudson…..

        0
        0
  18. ALOLA says:

    ikan dolphine

    0
    0
  19. hana says:

    daphne iking!!! confirmed!!!

    0
    0
  20. ax8891 says:

    bgtaw je la spe….

    0
    0
  21. bol rada bol says:

    what u giveeee……u get backkkkkk

    0
    0
  22. Toyot says:

    Daphne Iking. Dah ada anak sorang dan dah bercerai. Dia ada kes dgn Darren Tan. Masih bicara.

    Memang betul hukum karma untuk Natasha. Buat kat husband dia yang pertama dulu. Sebenarnya, apa yang kita tak suka tulah yang terbaik untuk kita.

    0
    0
  23. ozman says:

    i think jenna jameson la

    0
    0
  24. akmal says:

    laki die pon..kalu dah kawen tak yahla nk layan ppuan lain…huuhu

    0
    0
  25. BlackBerry00 says:

    whoever she is
    muslim or non
    kalu boleh tu jgnlah kaco stairhome (rumahtangga) org len…

    0
    0
  26. May says:

    mmg la si Daphne Iking…………….konon2 dna ank pompuan si daphne ni bawa dna laki si natasa hadson tue…ntah hapa2222222……….

    0
    0
    • Luna says:

      hahha…ye??wahh…hebat woii.._kenapa bah ko berubah kenapa bah—pakai buang punya lagu ngam utuk DI kalu mmc ni!

      0
      0
  27. gadis melayu says:

    mmg daphne iking pown!!!

    0
    0
  28. joepoyo says:

    lady gaga ! confirm!

    0
    0
  29. ahling says:

    jojo pn lawa..tp die blom kawin,xde anak..hahaha

    0
    0
  30. Duniaku says:

    Benci lah teka meneka nih.. bkn fav subjek aku time skolah dulu.. huhuh

    0
    0
  31. mia says:

    hahaha…rasain lu…

    0
    0
  32. Zalia says:

    hmmm..mcm daphne iking..tp bile baca blog minah ni dia mesti tulis post yg ala2 dia tu angel gitu..daph ni kan ke dh cerai dgn laki dia..then kuor suratkhabar kata laki dia nk saman sorang businessman Cina ni sbb goda daph dulu..ni tibe2 natasha ckp daph goda laki dia..aik mane satu ni?konpius tol..tp tu la si natasha ni..Allah swt itu Maha Adil..timbal balik ape dia buat dulu..kite x berhak judge dia..tp kite bole fikir sendiri kan..hehehe..

    0
    0
  33. anti natasha says:

    hem natasha, u yang ada problem lepas tu nak salahkan orang pulak…dia ni betul2 pandai meraih simpati dan kontroversi….lagi satu anak daphne ngan husband dia memang anak diorang pun….kan daphne dah pregnant masa diorang buat majlis di bali…kalau tak tau cerita jangan main tuduh…Tuhan balas kat korang balik baru tau

    0
    0
  34. A'aaN tun says:

    daphine king baek tuu…………
    kalo aku dapt …peh!!

    natasha hudson pon……….peh!!!!!!!

    xboley tahan laah der……………

    0
    0
  35. ater says:

    Daphne ada masalah dia sendiri… Ex hubby nak tutup malu ‘kedapatan’ bermistress… She knew about her hubby’s China mistress beberapa bulan sebelum bersalin.. so, give her a break ya all..

    0
    0
    • Luna says:

      betul…?? nah mcm2 keluar teori diorg ni..teka nama lain lah..semua pun DI…bukan melayu…tak semestinya DI…marsah milan londoh tak ada dlm list>???

      0
      0
    • aha says:

      Aha… betul.. I nampak gambar2 china mistress dalam blog dia, siap peluk2 n ciom2 dkt katil dgn hubby DI. Tpi blog tu dah lama takde. Kalu x silap time tu DI baru jer pregnant 5/6 bulan gitu…

      0
      0
  36. wiracyborg says:

    marsha blom kawin lg la

    0
    0
  37. smile says:

    D .I bek pon..
    mb N.H tue yg panas baran….

    0
    0
  38. jandos says:

    Guiliana Rancis kut

    0
    0