Written by AbangNara | September 30th, 2010

gambar jejai pakai topi

Sebagai seorang penulis blog yang tegar, kami sentiasa mencari gambar-gambar artis kesayangan anda untuk dikongsi bersama di blog ini. Antara gambar artis yang sentiasa mendapat sambutan hangat sudah tentulah pelakon pujaan ramai, Fasha Sandha. Lebih-lebih gambarnya bersama dengan jejaka terhangat Malaya, abang Jejai.

Semasa kami mengushar gambar-gambar mereka berdua, kami perasan sesuatu yang agak pelik. Kenapa dalam semua gambar, Jejai pakai topi? Tak ternampak sekali pun gambar rambut dia. Adakah Jejai mengalami komplikasi rambut gugur? Atau Jejai perasan yang dia nampak lebih kacak apabila bertopi?

Kami serahkan tugas untuk membongkar misteri ini kepada anda semua. Kalau anda tak percaya, ushar lagi gambar-gambar Fasha Sandha dan Jejai dan lihatlah dengan mata kepala anda sendiri yang Jejai sentiasa memakai topi di dalam-dalam gambar tersebut.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Semua gambar diambil dari Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

493 responses to (KUIZ)Kenapa Jejai Sentiasa Pakai Topi?

  1. segerombolan perompak says:

    agak nye sbb rmbut nye botak kt tgh kot…hiihi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
    • cath zee says:

      tak bley blah sey muke mamat ne

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
      • pascual says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 32
      • Periuk says:

        Bahaso Singapore ko ekau pakai ni..Seh la, dowh la, blah la, apo tu? Idak la den paham dongan baso bebudak sekarang ni..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • aries_april says:

          ko pn gna bhsa sndri…biar la dia nk gna bhsa pn..
          longhat kat mesia ni bnyk..
          cam i nk gna longhat png..
          tu hak msng….

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          PASCUAL MULUT KAU PEGI BLAH LH…HAHHAHAHHA

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • minah senget says:

        betui3 memang sah botak tu hahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • queenriana says:

        xhensem langsung si jejai nie…
        mungkin pompuan nie nk kt die sbb laki nie berharta kot..cz aku penah dgr yg mak pompuan ni kalu nk cari menantu nk yg berharta…entah2 mak ngn ank 2×5..huhuhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • lily says:

      suratan atau kebetulan..ngeh3..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gilo says:

      kepalo ado kurap & kayap…

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • intan says:

      botak tgh jer hokay lagi…ni dah botak sampai depan kepala kottt! asik kena kikis jer…padan muka!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • mulut_becok says:

      naper ek satu pic tue fasha tunjuk jari f*ck tue ek…?? dah x der jari lain ker nak tunjuk…??

      bang nara tolong semak balik gambar fasha n jejai nie…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Kuncu_jahat says:

        ha ‘a la becok…betul kate ko…middle finger…mybe it means…”f**k me” hehehehehe…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • JersiNo20 says:

          ha’ah ak sokong.mst rambut die BOTAK!! dlu ak ade manager slalu pkai topi, ghupenyer botak. APA LG DUIT BNYK, YUN NAM HAIR CAIR LA!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • NatsuDragneel says:

          maner ader rambut BOTAK….KEPALA BOTAK ader arr…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • pascual says:

          kotor nya fikiran engkau kuncu jahat.da trg2 pic tu dia bkn tunjuk jari f**k.pic tu cm terpotong skit.skt ht btul u dgn si jejai n fs kn?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
        • Kuncu_jahat says:

          owhh..xdelah nk sakit hati… apesal plak nk sakit hati… biasalah..kdg2..terbusuk hati je… heheheheh terseronok join benda2 lagha mcm ni kan….. ohhh ampunkan saya pasha jejai….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • kubis says:

          dah mmg kasi tunjuk jaru f**k. mata hang kabur kot

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Periuk says:

          Dah kono provokasi, memang la minah tu tunjuk jari tongah..Cubo kalau ustaz mano togur dio, sure menunduk2 ajo..

          Den raso semuo orang ponah tunjuk jari tongah, tapi dalam keto la, luar tak berani.. :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          I RSA DIA BT PEACE LA..TU JUST HALF PIC..
          MAYBE…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        aku rasa dier buat sign ‘peace’ tu…tp gmbr sekerat x nmpak jari telunjuk tu yg nmpak cm dier naikkan jari hantu jer…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • pascual says:

          yup.btul tu.dia tunjuk peace bkn mcm si kuncu bodoh tu ckp.dala bodoh.buta plak tu.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • Kuncu_jahat says:

          terina kasihla pascual yg pandai… ko pandai sgt ye? mybe ko ni ade title Dr sebelum nama ko kan??? sbb yelah akuni belum ade title Dr. kat depan nama aku lg… aku xbute lg..tp pic tu yg sekerat.. biasela.. kalo xnak org buat spekulasi.. jgn jd ‘pandai sgt ‘ tyg gmbar yg bole org wat tanggapan.. anyway.. mybe pascual ni adik pasha ke???

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • nia says:

        rasanya dia bkn tunjuk middle finger tu, tp dia buat tanda ‘peace’. cuma jari telunjuk dia xtermasuk dlm gambar..so yg ternampak jari tgh je la. rasanye je la kot..betulkan sy klu sy salah.. :)

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • jig says:

        Dia tunjuk ‘peace’ le! Tapi bila gambar tu dah dipotong, cuma nampak middle finger je. Perhatikan balik betul-betul.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • wintergurl says:

      sokong

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jejal Jr. says:

      aku rasa topi dia tu topi keramat kot.
      stp malam jumaat di kemenyan..
      jadi dia sentiasa pakai utk nampak machoo.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • tania says:

      jejai nice hair hihi ;D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tania says:

      mmm…yg pic itam puteh tue..fasha cantik…tp jejai tue duta red bull..ek? ke …suke minum berkarton2 sampai dpt snowcap red bull free noh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • FASHION says:

        nk komen, komen je la..de gak yg dok gadoh2 ni..ape da..peace no war..huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • azura says:

      kalu xpakai topi x hensem kut…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. fea says:

    yeahaaa…1st

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. budi says:

    mengalami masalah keguguran rambut kut

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. segerombolan perompak says:

    x pn dah mmg dia suke stail gtu…kunun2 encem kot~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Dauspozi says:

    Berdasarkan perhatian aku,

    Jejai botak kot kat atas tu… Bahagian tengah… Fulamak… berkilau kalau kena cahaya matahari… =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kuncu_jahat says:

      hehehehehe… betul3… botak tgh… xpun si fasha ni saound..”bang malulah org tgk u botak”…so jejai pun cover la gune cap…ehh ikut suke jejai la nak pakai topi ke botak ke ke tidak ke… aku xkisah…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. emilda says:

    DIE BOK TENG!!HAHAHAHAHA~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. abg rambut segak says:

    BAWANG kan ada…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. abg rambut segak says:

    rambut atas yg botak tak apa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. cute t says:

    rambut dia kembang kot….x pn bergentel2…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Kuncu_jahat says:

      hhehehehe… aku suke comment ko…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anti pompuan perampas says:

      Kalau tak pakai topi mesti confirm sebijik rupa org florest petik kelapa sawit yg ramai kt Felda tasik Chini tu…..bagi pashau pisau cukur…kepala botak xpe, jgn pocket botak… Kalau pocket botak..gerenti pasha sendat x mau…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. beauty91 says:

    maybe jejai nmpk tua kalo xde topi or tak nmpk macho…..hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • K says:

      penah ker jejai macho? wakaka
      dia poket tebal sbb bertuah bapak penah masuk politik..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. ana says:

    botak kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. bai says:

    trademark kot. hehehe

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  13. bias is just ignorance says:

    oooh… ni bukan muhrim berpeluk sakan tak pulak korang kutuk, semalam stephanie bukan main korang kutuk kutuk… bias ape korang ni.

    note: ‘korang’ merujuk kepada mereka-mereka yang kutuk stephanie semalam (ataupun sebelum semalam lagi).

    nota bulu kaki: berat sebelah betullah ‘korang’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • budi says:

      alahai..dh tak larat dah nk kutuk..pekak badak je org mcm ni..yg stephanie tu dh melampau yg teramat sgt..yg ni pun sama je la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Tiffany says:

        bias is just ignorance…

        ko SANGAT ketinggalan zaman. si pasha sendat ni dah bergunung-gunung org kutuk dah. gambar2 tu dah lama dah org tengok, dah selamat kena kutuk kaw2.

        ko ni sepupu sepapat liah tu ke yg sesuka tuduh org berat sebelah? lenkali baca semua entry blog ni dulu.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • nobody says:

          ye tiffany, aku sokong komen ko tuh…

          utk bias is just ignorance, sila baca semua entri2 berkaitan pasha sendu dlm blog ni dulu yer sebelum suka suki ko je nk kata org berat sebelah?

          lg pun, gamba2 pasha setakat ni lagi sopan la drp stephanie tu.. at least takde la gambo pakai bikini dengan sebelah tangan memeluk jantan hidung belang dan sebelah lagi gelas arak ye..

          nota bulu kaki: tak suke tul org komen tanpa usul periksa cam ‘bias is just ignorance’..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Anti pompuan perampas says:

          Nampak sgt dia tu betul2 ignorance person!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sebokmama says:

        sokong2 si budi,akak suka tgk Pasha ni tp bila dgr cerita dia dgn Mamat ni akak jd meluat tengok dia dah…tp cite dia yg bes akak layan gak khe keh….andaikan Jejai tu x Bumblee bee tp ada WIRA bee mau ke Pasha tu…nak kata hensem x juga, manis pun x ada..mungkin Aura harta dia tu yg mmbuatkan mata memandang terus hensemm gila….peh x da maknanya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ciku says:

          btol tu, dah entri ni fokus pada rambut jejai, duk la komen sal rambut dy.kang lari topik lak klu komen bende lain..huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sebokmama says:

          alamak kena komen psal ramabut jejai je ke x leh nak umpat psall lain ke?…alamak akak dah salah komen da….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zizi says:

          laki aku hensem giler tapi pokai..poket kosong..
          rumah keta harta benda semua aku yang sediakan..
          semua urusan pun aku yang tanggung..

          tapi ramai gak anak2 dara tergila2kan diyer..pelik tol aku.. harap muka jer hensem.. apa raaaaaaaaaaaa..

          xper la klu korang nak.. aku pun dlm poses cerai ni.. sapa yang gatal sngt nak laki aku tu.. hambeklah kau! ganti la tmpt aku menanggung biawak hidup tu!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • bella ni.... says:

          reply to comment zizi : i pon ade sorang member yg mcm kes u ni… laki die xhnsm, xkeje pulak.. anak 2org + laki die, wife yg kene tanggung… kalo xkeje tp duk umah jage ank xpe gak, ni ape pon x… dah tu snyp2 ade affair dgn pmpn lain… i nmpk dpn mate kepala sndri, die bt hal, die pny perangai sume… ish, heran btl i ngn spesis cmni… rase takot lak nk kawin…. masih adakah lelaki yg baik diluar sana??

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Anti pompuan perampas says:

          Ha…la…aura harta!!! Habis segala benda kat Perak yg bolehh ditukar menjadi duit di sapu oleh bapak dia si Ramli Ketua Penyamun tu….rete rakyat Perak berbilion di”urus”kan oleh bapak dia dulu…rete rakyat yg diwasiat ke Ramli penyamun tu…kalau setakat Gaji & Elaun MB….byk mana la sangat!!!! Korang anak beranak sampai 7 keturunan jwb la nanti kat akhirat!!!
          Nik Aziz pun MB juga dh dekat 20tahun tp stil duduk kt rumah kayu dia lg, pakai kerusi rotan yg dah 40 thn kot!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • aries_april says:

        KORANG NI…
        SLLU KLAUR TJUK..ORNG SRH CKP PSL RMBT JA..
        BKN PSL LAIN….
        :-)

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • BumbleBee says:

      pasal fasha dh berderet2 org kutuk dier dlm entry yg len… so org dh malas nk komen bab tu kt entry bru yg ade dier lg…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    i lap pasha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  15. abg rambut segak says:

    ada seorang kenalan i kan….mandi je dia tak pakai topi. selama 4 tahun kat uni. dia cakap x biasa…rasa x sedap. ketagih ke ape?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aries_april says:

    tp napa dia pkai topi ek?
    rmbt bnyk ggr kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. tah2 berkemilau kot kek tongah :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. WAT EVA says:

    jom try tanya nora danish nak???LOL…
    Mesti dia ada jwapannya…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. confius... says:

    Page yg di bt sendiri oleh pasha sendat nie.. x bley bleh lah bcoz sume caption pic diowg ada tulis beatipul fasha with prince charming…haha..poyo yg amat…last2 ada pic time raya kantoi dia yg add caption 2 sendiri..dia tulis our first time raya tgther…dia nie mmang suka syok sendirilah noh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Miss pocO says:

      PERASANNNNNN…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tiffany says:

      normal tu si pasha syok sindri…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nobody says:

      dh tak heran, kalu pasha syok sndiri…

      tp, yg aku kagum ngn dia ni, kutuk la macam mana pon, dia tetap cm tu gak, kuat betul mental dia ye..? hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mummy_iman says:

      yup rasanya dia yg upload dgn letak caption2 kt gambar tu.. sungguh lah syok sendiri…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pascual says:

        dia x syok sendiri.she’s gorgeous.lg pon tu hak dia la nk ltk pic dia kn.dia nk pose mcm mn pon kn.bkn dia ltk gmbr u pon mummy.u baik jg ank dr lyn gosip..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • zizi says:

          wakaka..
          pascual ni kipas berani mati si pasa sendat..
          dia sorng jew yg nyokong pasa kat sini.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kuncu_jahat says:

          zizi..dia bukan kipas berani mati ni… tp rasenye dia si pasha kut… kalo org kutuk jejai.. pun dia akan pertahankan… caiiyookkk la pascual

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          u all smua slh…
          pascual ni dr dlu lg ada..
          dai akn skong smua yg slh..
          korang x prcy..
          korang bca blik smua entry…
          msti korang angn ngan statement dia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • -PITBULL- says:

          HAHA….kpd org2 yg xtau lg si pascual ni mmg ske back up org2 ROSAK..try la bce komen2 lame dia dlm blog2 lain…and the worse skali dia ni paling back up this bitch moron,maybe dia sndiri pun ske and lyan gul mcm ni agaknya…so xleh nak blame pascual coz dia sndiri pun KOROK + TERUK dlm bab2 agama nih.. x_x”
          mmg pmikiran bgaikan binatang..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          komen ko mmg ganazz tp sgt bernas PITBULL.. pascual dr dulu pnyokong brani mati pasha..pastu carik psl ngan pengutuk2 pasha..ish3..pnyokong ngan idol same jer perasan!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          kalo u baik sgt n pandai sgt dalam agama buat apa u menyibuk kat ruangan gosip mcm ni?baik u ddk kat sejadah n berzikir.u kat sini pon sibuk nak mgata org mcm binatang n sdp2 kata aku cetek agama tu sruhan dlm agama ke?nk ckp psl agama tp diri sendiri mcm S**DAL..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          KAU PEDULI APA PASCUAL..KAU YG SYOK SNDIRI..BIAR LAH MUMMY CKP APA ..DAH NE TMPT LAMAN SOCAIL..APA KAU INGAT..PIIIIRAH.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          aku nak nyampuk utk pascual..ko mmg menunjukkan ciri2 org cetek agama..ko bace entri2 lain..baper ramai yg kutuk ko..ko takder perasaan dah ker? or ko dah x terase sbb spjg idup ko mmg ko dh biase kene maki..haha!! yg ko dr atas x abis2 gelar pengutuk fasha bodoh, boleh lar plak!!

          well, ko nk kate org sundal boleh tak cermin dulu wanita agung yg ko pertahankan sjk dulu lg tu? yg sundal jugak yg ko defend kan? so what???
          ko suke fasha ada 2 sbb..maybe ko pompuan mcm fasha or ko ni lelaki yg suke kt pompuan camtu..so sesape yg x besetuju ngan ko sure ko gelar bodoh kan?aku dr dulu mmg x pnh besetuju ngan ko..so what?

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • -PITBULL- says:

          tengok la..btapa rmai nye org bnci kan ko dow pascual..
          mmg kne maki hamun nye la dlm nih..
          erm..aku xlah warak mane atleast aku tau gak btas2 & hukum haram dlm agama nih..and aku xlah back up ape bnda yg salah and xbnar…
          bkn mcm ko nih pascual,back up pd bnda yg salah and back up pompuan mcm ni dari mula lg??
          so sape s**dal skrg???
          atleast cetek2 agama aku pun xback up org mcm nih..
          ko?lg lahanat agaknya dow… ;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jahat benar says:

          Hahaha..pascual..xtakut pun..bodoh pnya binatang..hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kuncu_jahat says:

          so what, jahat benar, pitbull… korang dah kena bodoh lum ngan si pascual ni? bebaik korang… si pascual ni ‘pandai sgt’… tu pasal dia suka ckp org bodoh…. hehehheehhehehe…. tp mmg dia dh suke kite xleh sekat kemahuan diala… kite bukan kutuk kan… kite cume nk ckp benda yg betul je..ye x? pascual… teruskan la xtvt ko menyokong artis2 yg corrupt nie….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ko pn same says:

          x semua yg pascual ckp tu salah..ade jgk part yg betul contohnye she’s gorgeous and jejai mmg prince charming pada FS so betullah statement FS dlm caption dia tu..if put aside her attitude and perhatikan betul2 mmg dia cantik pe..
          lagi satu pascual cakap betulla korang sume ni dgn lantangnye menyundalkan FS, cakap die jahat, liar n sebagainye sedangkan none of you know her personally..betul ke die mcm tu? klu x betul kn da buat fitnah..buat fitnah bukan dosa ke? klupn betul memburuk2kn saudara seagama x dosa ke?who are you to judge people?nk tegur pn biarla berhemah because apa yg keluar dari mulut (or taip) menggambarkan akal fikiran korang sume..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • jahat benar says:

          ARRRGH KAU PUN SAME….BUKN MAIN PNJG NSIHAT KAU CKP “APA YG KLUAR DRI MULUT (OR TAIP)MGAMBARKN AKAL FIKRN KORNG SUME…” YG AKU TEGOK KAU CKP BODOH KAT KOMEN ZIZI APA CETA?ELEHHHH….KAU NEY PAKU DULANG PAKU SERPIH….MULA2 MCM AKU TABIK DGN TGURN KAU TP DH KU PRHATIKN RUPANYA SMA JUGA KAU DGN PASCUAL

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • JAHAT BENAR says:

          RUMAH TANGGA ND HANCUR PUN KAU CKP FITNAH JUGA KH?KAU MAU BUKTI APA LGI….DAH BNYAK BUKTI DIA MEMANG ARTIS SUNDAL N MURAH…AKU RASA BAIK LH KAU BGI NSIHAT KAT ARTIS SUNDAL TU…!! DRPD KAU CKP X SRUPA BIKIN

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. byk makan bicin(ajinomoto)..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Miss pocO says:

    tak sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tp mira ska….
      ahaks

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      XSUKA TP KOMEN KO BERDERET.BODOH..KALO BENCI JGN AMIK TAU LANGSUNG..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kuncu_jahat says:

        Aku dr td baca ko ni mmg suke bodohkan org ehh pascual…. setahu aku.. org yg suke bodoh2kan org ni yg sebenarnye bodoh… lecturer aku yg ada title Dr. dan Ir. … pun xpenah kate student dia bodoh kalo marah… ehhh aku rasela.. ni mmg pasha ni.. hahahahahaha….
        Anyway…. sukehati kola nak bodohkan org.. tp aku rase org yg kutuk2 pasha ni xde pun kate pasha bodoh … this is the price dat she has to pay being artist…public figure…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          KUNCU JAHAT AKU RASA KO NI MESTI MINAT KAT AKU SGT2 KAN??TIAP KALI KO MST REPLY LPS APA YG AKU KOMEN..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • -PITBULL- says:

          haha…2 mknanya dia xminat ko la…
          nmpak sgt bdo la ko nih…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          sapa minat ko?
          smau bnci ko..
          statement nk mnga ja..tp ayt siot giler..
          cr pblsiti mrhn..ko ni arts gak ke?
          rsnya..ko msti arts…
          skong sgl krja jht arts yg x btul…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          TU TNDA NYA ORG BENCI BETUL DGN KAU….OTAK KAU DAH BETABURR…BODOH

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kuncu_jahat says:

          hahahahahahahhahahahah aku minat ko? cermin la diri tu dulu… pitbull thanx a lot kerana memahami… cume aku seronok je nak balas komen2 ko… mmg ko ni suke perasan sendiri ehhh? samala cam artis hebat ko ni…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. beLLa says:

    ni ke yang dkatekan jejaka idaman malaya tuh?? ee..xgemorr den.
    aku rase rmbot dye sikit kot. ;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries_april says:

    jejai ni xda la handsome cam arron aziz tu…
    tp…d sbbkan kkayaan mak bapa dia..
    trpikat kak pasha ngan dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Clipkertas says:

      dah dr dulu si minah nie kejor…
      smpai lar nie pun.. asik2 ckp “saya bhgia skrg….” bosan!!

      i tgu sgt dorg nie bile laaa,,, nak kawen..ker….x kawen??
      minah nie x leh dpt harte mamat nie sepenuhnyer..
      Nora trsenyum bab tu.. anak die yg akan mewarisi harta si mamat nie….
      jgn trnganga ‘O’ sudah…!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Hani Bunny says:

      Haha..Jgn dibandingkan dgn AAron Aziz. Aaron tu kacak banget.. Klau dia miskin sy pun nak.. Sorry buat lawak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        hahaha..i pn nk gak…tp dia dh kawen la..ahaks

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • abg rambut segak says:

        i rasa i pun good looking jugak…just not as wealthy as him.huh..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          xkya x per…
          jnji ada bd bhsa..tau halal haram…
          tp jgn la x smpai xda hrta..
          mkn psr lak ank dara orng nnt

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. wlau bertopi ke..tak ke..tetap juga tak suka si jejai ni…boncilah………!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. saya says:

    errr..bgi komen ni leh dpt duit tak?haha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Miss pocO says:

    nampak x isyarat tgn fasha yg tgh pakai bju t merah tu…

    xde maruah langsung aku tgok….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      mira rsa dia bt V la akak..for peace…
      tp x jelas sngt…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      bukn tgn fasha ar tu..maybe tgn jejai or org len kot..
      *wink2x

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      eh poco u tgk btul2 la.jgn nak main tuduh je.da trg2 dia tunjuk peace la.lgpon kalo dia nk tunjuk f**k pon apa slh nya kn??u mcm xpenah je.jari dia.dia tunjuk jari pon nk kecoh satu kampong.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kuncu_jahat says:

        belacan n miss poco… pascual ni si pembela pasha..diani pasha kut.. hahahahaha..nasib korang x kena bodoh dgn dia… diani pandai tau.. tu sebab selamba je bodoh2kan org…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          pascual pandai? perasan jer pandai..aku dr dulu bace dh komen2 dia yg mcm org kurang agama n kurang akal jer..ade ker kate kalo pasha tnjuk f*** pun xper kan? nmpk sgt dia obses kt pasha smpai minah tu watper pun sume ok dan baik kt mata dia.. 2×5 lar tu!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          RATA2 APA YG SI PASCUAL KATA…ORG BELAS DENGAN KATA2 KESAT….HAHHAHAHA…NYATA NYA ORG X TAKUT PUN KAT KAU PASCUAL…KAU INGAT DGN KATA2 KAU ORG AKAN TRDUDUK DIAM..HAHHAHA…MKIN GELAK AKU DGN TERSERLAHNYA KBODOHAN KAUU….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          dia ni statement brni mati.
          ati ape x tau la..kental
          x sdr ke apa dia bt tu slh.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mia says:

        betul tu..aku sokong..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. BlackBerry00 says:

    naperlah jejai ni jadi rebutan…????
    hensem lagi nara, tau…!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Clipkertas says:

      stuju k.black…
      hehehe… jejai jd rebutn sbb poket die penuh isi kak..
      huhu…mane yg mate $$ tu mmg sukerrrrrr….sgt

      bohsan la ngan pasha sandat niehh!!..
      moga2 cpt2 la kawen…………….. klu dah jodoh die laaa….
      hik hik

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  28. Reena says:

    Kata duit banyaaakk..yun nam hair care kan ader…apa susah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. NiTa says:

    Ala dah dia suka nak pakai topi….!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. makngah says:

    ntah2,jejai botak tgh pale.. silap2 leh sama ngan zaibo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. fza says:

    heran aku.kalo mak pak die byk duit pun mcmla minah ni xley cari laki kaye lain..papehal pun nora lagi comey dari minah ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      mmg nora cun tp xsehebat fasha kan??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kuncu_jahat says:

        pascual mane ko tau fasha tu hebat? ko ni pasha ke?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • strawbery_ijau says:

          haha..terkena pn c pascual ni…dah sah2 dia ni pasha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          TERKENA?TERKENA APA PLAK?YELA NAMA PON STRAWBERRY HIJAU KAN MSH KEHIJAUAN LG PMIKIRAN KO.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          abis x kan strawberry kcing lak..
          krng kkngan otk dia..ko lak kata kat dia..
          ko ni siot ja pascual

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jahat benar says:

        TP NORA CUN JUGA XSEHEBAT KAU

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sharp shooter says:

          camner ko tau pasha tu hebat? ko pun slh sorang yg pernah test dia ker? oooppppppsss…telebih suda..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • like says:

          ..aq suke komen ko sharp shooter..enth2 mmg die penh ‘try’ kot..haha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kuncu_jahat says:

          ye ke penah try pasha… tah2 angan2 je lebih …pastu dia syok sendiri je.. nak plak si pasha ni pndg org ‘pandai’ mcm pascual ni.. xde maknenye….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. badai says:

    LANTAK mamat ni lar nk pakai topi pun…mmg x hensem ponnnn…hoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ayu says:

    ada kutu bah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. fea says:

    saje…fesyen…kottt :) hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. guruh pusaka langit says:

    BN membuka ruang untuk orang mengata dan mengaibkan orang lain. mungkin anda banyak alasan lain namun hakikatnya ia menimbulkan dosa dengan mengata dan mengaibkan pihak lain. tidak kah BN merasa itu semua. Banyaknya dosa dengan blog anda ini.apatah lg jika mendapat keuntungan dan digunakan utk anak bini..taubat lah BN.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. fasha longgar says:

    cuba buat permeriksaan kat gynae…ini bukn sja siap peluk gerenti dh bt tu prbuatn terkutuk….mak bapak dia x tau malu juga kot…thats why silonggar mcm ne..x ada tguran org tua..x ada didikan agama…DENGAN BANGGA NYA DIA BERKELAKUAN MCM NE….KAU NE MUNGKIN OVER PERASAAN X LONGGAR…?KAU PERASAN SEOLAH KAU TU LAH PALING CNTIK..MAKA NYA TAK TAU MALU BUAT KEJA X SENONOH..PUIIII

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sebokmama says:

      marah nampak….sabar2…tp apa2 pun akak sokong awak…he he

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fasha longgar says:

        HUEHUHUE…SAYA BAB2 CLONGGAR NEY MEMANG SAYA X SUKA..PNTNG TENGOK GMBAR DIA…SEBAB2 PRNGAI DIA X TAU MALU…KTURUNAN JAHANM

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      bodoh nya komen ko mesti mcm org nya juga..sdp ko ckp org xda didikan agama,nk slh kan mak ayah dia.hbis tu yg ko nk emo kat sini ini ke hsil didikan mak ayah ko?ko gelar org fasha longgar tu suruhan dlm agama ke??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kuncu_jahat says:

      beb.. akupun xdela suke pun ngan si pasha ni.. tp xyahla ckp dia dh main ke ape ke… cukup komen ape yg dia tnjuk kat pic2 dia… yg kite xnmpak..xyahla kite cakap.. ok x? kang xpasal2 si pascual tu kata awakni bodoh… aku fobia sbnrnye org ckp bodoh kat org lain ni… pasha ni kalo tgk mmg ade rupe.. cantikla.. tp mgkin yg kurang cantik.. sikapnya… tp xpe.. kita doakan je.. dia berubah sikap jd cantik…. aminnn

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jahat benar says:

        TP RASA NYA BODOH LAGI KOMEN2 KAU PASCUAL…!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • K says:

          aku blame gak parents si fasha ni psl open-minded sgt. anak bekepit2 dan gi clubbing tunggang arak takkan diorang tak tau. pastu fashajejai ni pnh kantoi gi bercuti kat bangkok..mane parents dia?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          ala K u bercuti dgn gf u xkan la u nak gtau parents u??mst la secret kan?kan?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • opoi says:

          aku tak bercuti dgn gf..
          aku bercuti dgn wife.. halal..
          takde secret2..

          buat benda sorok2 ni tak berkat..
          orang mungkin tak nampak.. tp TUHAN nampak..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • K says:

          weh pascual..aku bkn ‘fuckerable’ mcm idola ko dan ko jugak. tlg jgn samakan aku ok! ko lain lar..dr dulu x pnh blaja agama. 2 psl ko mcm org gile isem dlm blog ni! sampaikan fasha hebat pun ko tau..haha..desperate for good comments bout her. well, parents ko kot yg tak kesah ko gi bercuti ngan buah hati. pandai ko simpan secret. x mcm idola ko tu..buat maksiat menunjuk2 bg org tau konon jejai tu milik dia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jahat benar says:

          Pascual..ni placur kh..atau anak binatng..pge mana2 x gto mak bapak dia..bodoh nya cbodoh ney

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. mome says:

    cuaca panas terik….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Hani Bunny says:

    Orang pakai topi nih ade several reasons. My analysis as of 2010 :D

    1. a bald head
    2. wearing cap looks like teenagers (muda sentiasa..)
    3. klau tak pakai tak ensem, klau pakai nampak good looking gilerr
    4. rambut susah nk manage
    5. mase potong rambut ter’tobek’ kepala tu.. so, kena cover by cap la..

    sesaje je..ermm..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aries_april says:

    trfkr jga..apa prsaan mak pak bla tngk ank2x mcm ni ..
    blum kawen g dh bebas bt smua ni..
    close smpai x ksh…

    mak pak kna ambl prhtian ngan ank2x sma…x blh lps tngn n 100 % prcya pda ank..even ank tu ank yg plng kta prcya…
    mak pak skrng …dh kabur mata bla ank2x ksi duit lbh skit….butakan mata dgn apa yg trjdi dpn mata..
    i x nafikan…ia trjdi dngn fmly i yg trdkt..si mak bt x ksh dr mata dtngnya duit tu…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Clipkertas says:

      tu la i pun trfikir gak….
      kekdg tu depan mate mak pak jgk dorg wat,, tp kate brgurau… blkg lebih dr tu……
      tp betul ker mak pak skrg lebih takutkn anak…
      dunia dah trbalik…
      klu kite kecik2 dulu,, kite takut ngan mak pak kite… cam ne tuh!!?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        huhuhu..dunia akhr zman..smau brbah..

        amboi akak..ngna mira pn i i no?
        :-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Clipkertas says:

          i pun nak nmpak mude gak… hik hikk…
          ** akak rase dewasa sgt…
          tak kn jejai jer tutup rmbut nmpak mude…. hehehehee

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ain says:

    dah macam anjing aku tgk lelaki yg suka pakai rantai nie…bongek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      ayat ko pon mcm HANJING,,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jahat benar says:

        PASCUAL PON HANJING BODOH..BABI

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        klau pkai rntai mmg x d bnrkan dlm islm pd yg llki.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • K says:

          kenape dgn ko pascual?
          ko mcm nk gaduh dgn semua org.
          biarla org nak komen apa pun. ko mrh org mengata fasha tp mslhnye fasha tu layak ker dipuji?
          ko tanye diri ko sendiri..patut ker ko menyokong org yg terang2an mlakukan maksiat?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jahat benar says:

          pascual tu ayat jer lebih..bodoh otak dia cacat..hahaha..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. anieamer says:

    rambot die botak tgh……ari2 si pompuan gedik tu dok tarik2 rmbut die….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. fasha longgar says:

    INI BUKAN BAGAI PINANG DBELAH DUA..INI DNMAKAN BAGAI BERUK DAN KERA…BRFIKR MGUNAKAN NFSU SERAKAH….BUKAN GUNA OTAK…X TAU MALU LAH MEREKA KAT GMBR TU…ESOK2 KALAU SMPAI JODOH..ANAK CUCU MEREKA PLAK BUAT PRNGAI SEPERTI APA YG MEREKA BUAT…BANGGA LAH SI KERA DAN SIBERUK NEY…SEPERTI MNA MEREKA BNGGA DENGAN PERBUATAN MEREKA MASA INI

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • aries_april says:

      i x thu nk pnggl u apa….
      nk pnggl fasha u x ska dia..
      BTW..x slh klau u nk tgr…tp..jgn la smakan dia ngna bntg2x lain…
      tu mnghina nmanya…

      i pn x brpa brkenan ngan aksi2x dia orng tnjk ni..mngalah orng yg dh kawen..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fasha longgar says:

        OPPSSS..SORY DEAR..TQ ATAS TEGURAN..SWEAR X BT G… =)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sebokmama says:

          he he…akak dah ckp sabar2…ha kan dah kena tegor membina…tak pa2 kita kwan2 kena tegor menegor ye tak…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • fasha longgar says:

          YESH DEAR…. =)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          muah tuk u..
          tp jgn jnji ngan i…dngn dr sndr…
          :-)
          bru btul..

          sis….tu la..ssma islm n as friend..y not kan?
          kna la tgr…klau mira slh..akak pn jgn lp tgr mira ek?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          fasha longgar??
          pakai gedel la baru ketat..hihihihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kuncu_jahat says:

          hehehehehe betul tu sebokmama… tp rasenmye si fasha longgar ni ok.. sbb si aries tegur.. dia rilex je… cayalah fasha longgar…. yela kdg2 kiteni manusia terlepas ckp kan….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          hahaha,,,dia mmg ok…sstngh tu ja x ok..bla tgur..
          melatah x sdh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kuncu_jahat says:

        betul tu aries… tegur sekali si pascual tu.. asik bodohkan org je…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          dia tu bgai smbah air kat daun keladi..
          x melekat pnya…
          BTW..sapa yg leh trma nsht ssma kta..ok..
          :-)
          i ska orng mcm tu..

          tp klau orgn yg dh xleh trma..n ska cr psl..tu trplang pd dr sndr tuk brbah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      KO PON JGN MARA KALO ANK CUCU KO PRANGAI EMO MCM KO.KO JG KAIN KO LA.KOT PRANGAI KO LG MCM JHANAM.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kuncu_jahat says:

        ko pun sama emo… hahahahah adeke aku panggil ko jahanam… hehehehehe….ko pun jgn marah kalo anak cucu ko nnti suke maki2 dan bodoh2kan org mcm perangai ko gak…. hehehehehe ko pun sama la.. jaga kain ko gak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jahat benar says:

        PIIIRAH…!! KAU PASCUAL XTAKUT PON DGN AYAT2 KAUUU…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          KAU TU PASCUAL AYAT JER LEBIH….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          KAU CKP “JGA KAIN SNDIRI”….SO WHAT… KAU BUAT KOMEN HAL ORG KNPA…..BIAR LAH DIA DGN KOMEN DIA..KAU APA PEDULI…KAU JAHIT BETUL2 KAIN KAU TU..JGN TAU CKP

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          hahahaha….kain sndri carik..tngk kain orng carik lak..ahahahah
          :-)
          lwak la ko ni pascual

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • K says:

          pascual..pascual..ko komen org boleh aje tp bile org komen fasha ko sentap suruh jage kain sendiri..
          kain ko lg rabak wehh..takkan tak perasan kot!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. sheena says:

    hmmmmm dia perasan tat he’s still young….cos
    selalunya youngsters yg selalu pakai cap…
    but too bad…he looooks so old …..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      OOH YEAH??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sharp shooter says:

        pascual, aku bace dh komen2 ko dr dulu smpai la yg nih..omg..u sound so emotional n st***d tau! patut lar ko pernah digelar pak pandir blog nih! dah lar tu pascual..jgn sound mcm idiot kat sini. kau pertahankan si fasha ko tp ko takder nice things to say about her. thats why cara ko asyik nak gado aje sbb ko takder point. kesian kau kan..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          BETUL TU SHARP SHOOTER,,,DIA JOINT KOMEN2 NE SKDAR NAK BGI ORG TAU AKAN KE’IDIOT’AN NYA…CARI GADO..TP ORG X TAKUT PON..X MNDATGKN HASIL.. KESIAN TUI

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sharp shooter says:

          actually dia takder point baik2 pun nak defend si fasha tuh..so dia end up carik psl dgn pengutuk fasha..dia sorang2 jer kat sini berjuang bermati2an utk fasha..hehe!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          hahahaha….dia dagang..anak yatim tiada tmpt nak mgadu..hahahhaha…ksian hmprak..dah lh otak dia btabur…hahahhahaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. LAWAK JEW... says:

    Rambut dia nie jenis ketak2….pas 2 x bley nak bt fringe asyik dok bleh tengah jew…byangkan rambut curly pas 2 belah tengah…hahaha…lawak kot muka dia…besalah setiap owg ada kelebihan dan kekurangan dia… kelebihan dia tang $$$$ kekurangan dia tang rambut ketak2….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Hani Bunny says:

      Lawak ar.. Rambut ketak-ketak.. Lame dah tak guna ayat power tu cos dulu rambutku pun ketak-ketak gak, mcm dawai.. Tapi skrg, dah rebonding.. :D

      Masalah ketak2? Tiada lagi…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • LAWAK JEW... says:

        ntah jejai nie g lah bt rebonding…x pun bt lah treatment bg lembut skit rambut 2…duit kan bnyak alah takat g saloon 1,2 rat 2 apa jew…susah2 jew mintaklah n.d kenalkan ngan thomas pkar rambut dlm iklan sunsilk 2..hikhik

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        hahahahaha
        :-)
        ko ni funny la hany

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. kasut pink says:

    Tunang aku pon suke bertopi. Ade2 mase je die x pakai topi. Mmg da jd habit. Die ckp dah bertahun die tak ade sikat. Dah pakai topi sejak skolah padahal bkn ada masalah kulit kepala @ rambut pon. Die cakap die selesa bertopi, senang x pyh nak set2 rambut.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. nic@pet says:

    topi yang sama je dia pakai,, minat JAY2 kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      minat la tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • annedesilva says:

        kemungkinan besar.. ;)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sebokmama says:

        betul2…mungkin dah terbiasa kot…mcm kitalah klau dah biasa pkai tudung, bila terlupa pkai nmpak mcm janggal je…he he kes akak la tu belum pkai tudung 100%…cuma 40%..pegi keje x pkai konon vogue lah tu x tau api neraka tu lg vogue….YA ALLAH bukakanlah pintu hati ku ini utk menjadi hambamu yg solehah,,,aminkan ramai ramai ye…TOLONGGGG

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. annedesilva says:

    SILA KOMEN PASAL TOPI DAN RAMBUT SAHAJA..hihihihihihiih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. aReaL says:

    Ah a La… Aku Baru Perasan…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Joe says:

    Dahi luas terbentang mcm Jay Jay…….Wakakakakaka, tak boleh go

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. nic@pet says:

    kurang rambut tapi duit dia xkurang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. li says:

    kalau korg prasan muke fasha ni skali imbas nk mcm luna maya,,,
    cm 2 gk ngn luna maya,,nk mcm fasha skit,,

    p/s: skali imbas je,,,klu 2,3 kali ade beza nyeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. KotakKatik says:

    orang yang snap pic x terase ape ape kew??? hahahahah
    comfirm la tuh die minat jay jay …. x dapat disangkal lagi huahuahuahuahuahuahua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. jogo says:

    tapi gambar last pakai baju merah asal sekeping je badan dia tak de bende menarik pon…..jatuh semacam jerrrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      JATUH SEMACAM??BODOH.KO NK CKP DIA X VIRGIN SBB TU JATUH?AKU XFAHAM DGN PMIKIRAN BODOH MCM KO NI.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kuncu_jahat says:

        hahahahahhaahahhahahha…. si pascual pasha yg emo….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zizi says:

        apasal kau yang terasa sangat ni?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sharp shooter says:

          waduh..kebodohanmu smakin terserlah pascual..per mslh ngan ko hah? mule2 aku rase ko ni emo..tp makin lame aku rase ko ni mental pulak..baik ko cpt2 mkn ubat sblm pnyakit mental ko melarat

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          hahahha BANYAK YG BENCI DAH KAT KAU TU PASCUAL….MSIH NAK JOIN..TU LAH SAL TERRRRLEBIIH BODOH….MULUT PINCANG…TERLEBIH BODOH…ASUH BODOHHH

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          mulut lidah bisa sngt…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          zizi aku tau ko jeles fs dpt laki kaya.ko skt hati kan? cos ko kna mnanggung biawak idup kat umah.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zizi says:

          yang penting aku lagi hebat dari pasa sebab takyah nak kikis duit lelaki tak hemsem mcm jejai.. :)

          aku mampu buat empayar aku sendiri.. aku dah hantar parents aku 5 kali ke mekah..

          kau ada, pascal? apa yang kau nak banggakan ttg diri kau?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jahat benar says:

          Eleh pascual..kmi x jelz pon dgn kata2 biawak hidup cm kau ne babi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pasa heheheh says:

          hahaha amek kau pascual
          kena sejibik!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. muiz says:

    rambut jenis kering…pastu kelemumur plak berkeping2…nk shampoo pun tk bleh sbb kulit kpla sensitif…so terpaksa la pakai penutup kepala…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Mia says:

    takut org dpt baca aper dlm kotak pikiran dia….dlm kotak pikiran dia berbaris artis yg nak diayatnye…..kalu x pun dia ade MEMBELA kat atas kepala dia…takut malaikat yg kat bahu tangkap lak belaan dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. najmi says:

    rasa macho kot pakai topi :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. hothotheat says:

    kaple die ta normal..mcm org len..na cover pki cap je la kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. adza says:

    fasah : baby, u pakai la topi.. i suka tgk u pakai topi.. u nampak comel la..

    jejai : really?? nanti i selalu pakai topi ye.. my ex wife takde suruh i pakai topi. sbb i x comel kot

    fasah : babyyyy.. u tetap comel utk i..

    hahahahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sharp shooter says:

      seram sejuk aku..tbyg cara fasha bckp dgn sore tecekik dan gaya gedik dia tu..hohoho

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Amber says:

    Pinjam statement Syarifah Amani : I feel silly when I don’t wear a cap…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. trisa says:

    SEMUA TEKAAN U OLL SALAH.I KENAL SGT JEJAI NI.KENAPA DIA PAKAI TOPI???

    MASA JEJAI MUDA,DIA ADA RACE LUMBA KETER DAN ACCIDENT.PASTU KEADAAN DIA PARAH DI MANA TENGKURAK KEPALA DIA HANCUR SBELAH.

    KEPALA DIA BKN MCM KITA BULAT TP PENYEK SEBELAH/BELUBANG KT TEPI MCM KENA CEDOK.

    SBB TUH MASA WEDDING TENGKOLOK DIA BESAR SEMACAM.SO,UTK COVER SMUA TUH DIA PAKAI LA TOPI.

    (bkn utk membuka aib jejai,tp utk membetulkan fact dan menghentikan perbualan mengarut nih semua)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mummy_iman says:

      yer ker… cm dlm ripley belive it or not lah pulak.. hmmm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • TABUAN says:

      TAKPELAH LAH KALO KEPALA DIA DAH KEMEK/ LEKOK SEBELAH…
      NORA DANISH/ FASHA SANDHA DAN
      POMPUAN2 YG SEWAKTU DGN DIA TAK KISAH PUN..

      YG PENTING BEG DUIT DIA KEMBONG GELEMBONG.

      ( $_ $)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kuncu_jahat says:

      ohhh trima kasih di atas statement awak… hmm sian gak si jejai ni… pjg umur dia..ALLAH dh bg 2nd chance utk dia … semoga jejai gune chance yg ALLAH bg ni sebaik-baiknye…aminnnn

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • muiz says:

      owhh…gtu kesahnyer…nape tk story dr awal… sian plak dgn dia

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ellyn says:

      TRUE! Di kalangan budak2 kereta.. tahu cerita ni.. Dia accident dah lama..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. TABUAN says:

    ORANG BERTOPI SALAH..
    TAK BERTOPI PUN SALAH.. …
    LANTAK DIA LAH NAK BERTOPI KE TAK NAK..
    KALO DIA BOTAK PUN LANTAK DIA LAH..

    PASAL RAMBUT PUN NAK JADI BAHAN CERITA KE ?

    MEMANG DAH HUKUM ALAM APER…
    CUKOP MASA NANTI RAMBUT AKAN BERKURANGAN.

    PASTU BOTAK MACAM KEPALA PAT BAWAH JUGAK… LICIN AJE!

    TAK TAHU LAH KALO KEPALA BAWAH KORANG BERAMBUT LAH KAN !

    WAHAHAHAHA! :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. anti pacat sandat says:

    kalo dia xpkai topi, xjd jejai la..dh muka sebijik mcm indon yg keja buruh kasar..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. ckrin says:

    xkesah la yg pasti muka dia sebiji mcm mat bangla tukang kebun blkg kantin sebelah kedai makcik kiah kona sikit belah kiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • poyos says:

      ngong jerk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      YEKE??XKESA LA TP DUIT DIA BERKEPOK U.APA ADA PD RUPA KAN??KALO ENSEM @ CANTIK MCM U TP POKET KERING PON RS NYA XDA SAPA PON NAK..:(

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        ko tau ke pkt dia kering…enth2x lbh pd jejai

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          KALAU XKESAH PERGI BLAAA…LH…JGN NAK TUNJUK DSINI AKAN KBODOHAN KAU

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          BIAR LA DIA …
          KT TNGK..SMPAI MNA DIA DNGN EGO KBSHAN DIA TU

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sharp shooter says:

          well pascual..ko bangga2kan duit dan poket jejai..ko bagaimana? jgn sebok puji dia melambung2 tp ko sendiri sengkek xder per2..

          duit bkn sgala2nye kat dunia ni…kalo mcm ko duit byk pun tp otak mental, prangai buruk dan mulut mcm siot pun takder saper gak yg nak..maybe fasha nak lar kot!! taste dia mmg org mcm ko pascual!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. eszol says:

    rambut huduh

    harap je kaya

    jendul lebih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Dina Sephia says:

    gusi hitam.. hisap rokok kuat ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      XLA.GUSI ITAM TU TGH TREND KAT EUROPE.TU YG DIA COLOR KAN GUSI DIA TU.DUIT TAK TAU NAK BUAT APA.DUIT KAT ACC BERLEBIH SGT.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        ko ni..tau smau psl si jejei n fasha..
        konpon ko ni orng dkt ngan dia orng…
        ko ni.PA fassha kot////

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • K says:

          sampai camtu skali ko defend fasha n jejai. gusi itam tu trend kt europe yg perlu diikuti? hahahhahahahahahahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          STAHU AKU KAT EUROPE GUSI HITAM YG MNANDAKN BODOH..PASL DIA X TAU BFIKR DH…PASL OTAK DIA X FULL KAT PALA…MAKA MBWA KEURAT SARAF MNJDI HITAM..PALA HOTAK KAU BJAMBUL

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. rambut dia botak tengah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. joe says:

    kesian ak nengok pompuan ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      KSIAN??U YG PATUT DI KESIAN KAN.APA YG NAK DI KSIAN KN?JEJAI BNYK $$$ N SAYANG KAN DIA.THEY LOOK HAPPY TOGETHER.WATS D PROBLEM?COS JEJAI XENSEM.AT LEAST JEJAI GOT MONEY WALAU X ENSEM.DR XENSEM N XBERDUIT MCM U.APA ADA PD RUPA?DA TUA NNT YG ENSEM AKN JD HODOH.TP $$$$$$$$$$$$$$$$$?????????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zizi says:

        RM$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$???
        semua tu hak ALLAH kan?
        bila2 masa DIA boleh amek balik..
        contoh: tetiba jejai sakit kuat.. duit berkepok2 pun habis guna tap sakit tak sembuh2..
        contoh: tetiba tanah runtuh kat kawasan rumah jejai.. habis semua harta benda ranap..
        contoh: pengebom berani mati mengebom kawasan penyimpanan aset jejai.. semua rentung hangus jadi abu..

        so? pascual, semua yang pada kita milik ALLAH.. tahu kan?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        ko ni..ska2x ja kta dia x da duit..
        ko x knl dia..
        ko ktk orng..1 hr ko x bodohkan orng x leh ke?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sharp shooter says:

          pascual ni hidup bertuhankan duit gamaknye..
          tak abis2 komen jejai byk duit..takder modal lain ker? kalo jejai kaye, ramai lg lelaki lg kaye dr jejai tp takler poyo n sosial mcm mamat nih..

          pascual, aku nak ko defend dua manusia pujaan ko ni dgn point lain yg lebih membina selain dr duit,duit, duit..im sure u have nothing good to say bout them!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          skong ni…
          dia defend cam orng xda point..blik kta jejai bnyk duit..
          ada lg orng yg bnyk duit…xda la pl jd cam ni…sapa pn kta kat dnia ni..kjb ja allah ksi pnjm..esk2x tu xda dh la.
          jgn ANGKUH NGAN APA KTA ADA

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          MCM PELACUR..NAK KATA DUIT JER

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          pascual ni demand ngan duit ja..
          ko laki tu buta pn dia x ksah…jnji poket cam jejai..tul x pascual…ahahahahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          yup aries..jgn bebangga sgt ngan duit yg byk tu..Allah kalo nak tarik sekelip mata ilang sume tu..
          pascual sjak dulu lagi “tumpang bangga” jer ngan jejai nyer duit. komen dia sama aje. fasha lawa, jejai berduit, fasha cun org jeles, jejai kaya org jeles..and so on..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          i x nk la ktwakan orng…tp ko ni pascual..x malu ke bla ada orng ktuk2x ko..kan dh smua orng smakan ko ngan si pasha…
          ko brbah la..
          kmi smua kat sni akn trma ko,,,,
          jgn rsau…
          klau x nk tkr nma pn..kmi stil angp ko kwn..but…brbh la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          aries, aku mmg langsung xheran kalo org kat blog ni benci aku.aku kat sini bkn nak cari kawan pon.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pasu heheheh says:

          ngko mmg mencari musuh jew.. sama jew perangai mcm fasya

          pascual = fasya

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jahat benar says:

          Pergi lh msuk kubur pascual..dh tntu kau x ada kwn

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. MissLaserTapiCun says:

    Fasha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. MissLaserTapiCun says:

    still tak percaya jejai yg tak ensem tu bley dpt pompuan2 cantek mcm fasah and norah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      KENA PERCAYA OK..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zizi says:

        tak dak sapa pun nak kat jejai tu.. pasa sendat sorg jew yang nak..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          XDA SAPA NK KAT JEJAI?ABIS TU YG SI ND TERKEJAR MCM ORG GILER TALAK TU APA CITE?TIZ YG MIANG TU KCAU2 JEJAI TU APA BNDA?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pasu heheheh says:

          tak adanyer si Nora nak terkejar2 jejai.. tak perlu nak kejar.. memang Nora still ada hak.. jejai tu bapa kepada anak mereka, okey!

          fasya jew yang cemas, sebab tu kata Nora gila talak.. dah tentu2 Nora kata TAK AKAN KEMBALI MENJADI ISTERI jejai.. boleh belah la lu jejai..

          tiz pun tak adanya nak miang ke jejai.. tiz nak test power jew.. barulah nampak.. fasya tahu juga nak melenting bila orang kacau balak dia.. dia tu ganggu suami orang tak hengat!!!! belah la lu fasya!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jahat benar says:

        YEAHHH…KENA PERCAYA ATAS KEBODOHAN KAU JUGA..HAHHAHA

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          ko pndai ja kta tiq miang..ko pn sma naik miang nya..enth ko ni scandal jejai

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          DAN KAU X SEDAR YG CPASA DH RUNTUH KN MSJID..BOLEH KAU X SEDAR?HITAM HATI BETUL KAU NEY

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Nor says:

          pascual pun terkejar2 jejai sama kan?….nak duit nya la tu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Leo says:

    kebanyakkan entri pasal fasha, mesti orang akan kutuk macam2 punye… sebab bile orang dah tak suke… dia buat ape pun orang rase nak kutuk je.
    Bang Nara plak letak cite pasal topi jejai je, orang sume dok mai kutuk n kutuk.. Cite mcm ni takde ape pun cume pasal dia selalu pakai topi je ke mana, tapi sebab si fasha n si jejai ni orng tak suke, jadi macam2 kutukan kua kan… Sebab di sini bebas berkomen leee…..
    teguran saye… harap kua entri yang lebih baik ye… hehe
    Diharap komen ini membina .. jangan marah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      tul gak…kadang2 pelik jugak ngan BN ni…cter byk pusing2 artis yg sama jer. Cycle of artist yg paling kerap kluar kalo x CT, RCW…takpun FS…xpun ND…xpun Maiza xpun DD…Lisa surihani, memey) .. dan majority psal artis pempuan….hmphh~

      p/s: artist tu x bikin kontroversi tp BN kuarkan cter psal dier gak…lalu kuarlaa tajuk2 yg remeh temeh seperti entry ni…psal kerap pakai topi….hmphh.sorry BN, just nk entry diimprove dan cover sumer artist..no bias~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. murni says:

    Drama FS terbaru, Chinta. What a sad story.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kuncu_jahat says:

      Memula ingat nk layan gak cite tu.. tp wat sakit ati je.. xlogikla..jahat sgt abg kandung sendiri sggup wat adik dia cmtu.. yg adik lak..helehhhhh lembut hati sgt… sepatutnye kena la pertahankan diri sendiri… asik lembut ati je… mmg kena buli jela….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nor says:

      aku…. kalau aku tak suka org nya.. dramanya pun aku tak suka….sedih ka..riang ka…ada ku kesah…yg cetek akal ja nak tgk lakonan si suara itik pulang ptg berlakon….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dia says:

      Dinasihatkan supaya org tua jejai terima lah kenyataan cinta keras anak kalian terhadap fasha…biar pun dgn hati yg berat…bagilah mereka peluang membina masjid…lagi berdoa biarkan mereka berterusan melakukan dosa mcm tu….mgkn jodoh mereka…td pun aku terbaca dalam BH hal rumahtangga rita rudaini dan suaminya dah goyah…biaalah kalau tak ada restu buatlah apa pun….akan ada padahnya..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. BumbleBee says:

    rambut dier busuk…takpun ternak kutu….lol

    p/s: gurau2 jer…jangan ade fans diorg ni melatah yer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. akupunyesuke says:

    ensem ke x blakang kire de..yg penting poket masyukkk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. anyss says:

    hishhh..krn duit muka hodoh cmni pn kire tampan gk…
    uwekkkkkkkk…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. onizuka says:

    pic last…breast dia dah jatuh…bnyk tgn dah ehem2…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • zizi says:

      pascual tak menjawab di sini.. wakaka..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jahat benar says:

        ZIZI AKU DH AGAK DH DIA TUKR NIC NME….PSL NMA PASCUAL NE TERSANGAT LAH BUSOOOK….HAHAHAHHAA

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • emalin says:

      main suka buat fitnah je korg ni apehal???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pasu heheheh says:

        ngko lak nape emalin? ngko pehal lak emo?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ko pn same says:

          sedap mulut je memfitnah breast org diramas2..breast ko lawa benar ke?
          ngata FS perangai jahat asik buat dosa abis yg ko duk fitnah dia itu ini x dosa?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          HAHAHAH DH TERANG DIA MNYUNDAL KAT THAILAND……DAH KAU TAU DOSA BT PA KAU MSUK KAT SINI…..CAKAP X SRUPA BIKIN..PIIIRAHHHH…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. diet beb ... says:

    topi tak bertopi lantak dia la ….bkn hamsem pown …..hamsem duit mak bapak dia ader ………bagi buaya pown buaya tak nak mkn …….hu hu hu …

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  77. Suke aku tgk lakonan fasya dlm drama besiri chinta. Fasya dah layak jd primadona filem melayu. Gud job fasha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • poyos says:

      sedihlah drama CHINTA tuh……aku pelik ngn org yg suke mengutuk org nih…..kenapa yer??kat luar mesti dia jenis mcm tuh gak kan????? xpon jenis kesepian ke??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • SWEET says:

        Semlm aku nengok drama CINTA nangis juga aku. Berkesan sungguh Fasha berlakon. Tahniah Fasha.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tu la…
          2x kna rgol tu..
          dlm msa 2 hari..klau kat dnia sbnar…conpon orng tu gila..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • poyos says:

          aku pon menangis semlam tgok citer chinta nih….berkesan di hatiku…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nor says:

      primadona dlm filem dan diluar filem…mmg layak…blow job fasha….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Ampunk Gurl says:

    jejai dulu pernah accident racing kereta. then satu suis kt kepala dah rosak. that’s why kekadang dia punyer angin ader ‘swing’ sikit. Fasha yg byk mainkan peranan dlm idup jejai. Sbb tu jejai syg giler kt fasha. Apa2 pon Fasha mmg very talented. Best giler dia acting dlm CHINTA:-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      btul ke orng yg prnh xcdent ni…angng dia swing skit?
      coz i ada kwan yg ska angn ni..rmai gak i tngk mcm tu…
      psl pa ek?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zizi says:

        pasal ada wayer dah putusla.. jadi ada time tak dapat stabil otak diyer tu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          kwn i tu..
          mmg wyr dh pts orng kata…dh kawen…dlu slt x tngl..now pn cam tu gak..
          tp..gatal skit skrng lps xcdnt tu…
          abis indon dia bwa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Clipkertas says:

          hik hik…
          wayer =urat saraf….

          klu suatu mase anti brlaku ape2 kat jejai… sian,,,, fasha..
          sbb tu org luar tak suke klu die nie asyik2 ckp poyo psl prcintaan die… sbb die pun dah short..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. cili says:

    yup. aku suka dgn lakonannya. meninggalkan kesan. menjadi je kalo dia bwk watak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • emlin says:

      yes! tau xpe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • so what says:

        bakat leh tahan fasha ni..hebat gak berlakon..syg buruk prangai..kalo tak sure dah ramai peminat.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          uhuhuhuhuh..lakonan dia mmg hebat..lyk pgang title primadona mesia…

          prgai…no cmnt la..
          dnia arts mmg cam ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • PapaRazzi says:

          yes,dia belakon bgus cume perangai dia je lah yg slek…
          if tak,sure rmai peminat ske kan dia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          skong tu papa…
          i x prnh miss citer dia brlakon…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          XKESALA SO WHAT KALO TAK RAMAI PEMINAT.TP MAKCIK2 KAT KAMPUNG TU RAMAI YG SUKE TGK DRAMA DIAN ORG2 YG KONONNYA BENCI DGN SI FS PON KALO CITE FS BERDUYUN BEREBUT DDK DPN TV..KAN?KAN?U PON SM SO WHAT.MNGAKU JE.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          sori pascual..aku tak bodoh mcm ko yg suke pd pompuan nih. makcik kt kg mmg ramai tengok coz diorang x bukak internet dan they dont know much about fasha. gambar bepeluk2 dia mane lar sume org dpt tengok sbb dlm paper dan magazine dia akan beraksi manje dan konon2 pompuan mlayu terakhir. lagipun org tengok drama dia x semestinye org sokong dia. drama melibatkan byk individu lain..tu pun ko nak aku ajar ko ker bengong?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jahat benar says:

          Org tengok pun sl kutok..perasan betul..klu x nak org kutuk x sah lh jd artis..sk x lh urg kutuk kau bodoh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jahat benar says:

          Org tengok pun sl kutok..perasan betul..klu x nak org kutuk x sah lh jd arti..x lh urg kutuk kau bodoh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Periuk says:

    Walaupun den tak berapo suko minah ni, dulu suko la pasal lomah lombut, tapi lopeh kes-kes ni semua, tak suka dah, tapi den takkan kutuk dio dopan2 dalam ni, lagi menambahkan doso adolah..Dio doso tak pakai tudung, kito doso koring ngutuk dio..Takdo kesudahan pun kecualilah pemilik mano-mano blog hiburan mau berhijrah dongan tak lagi menyediakan medium atau platform untuk orang ramai kutuk mengutuk, fitnah memfitnah para artis..

    Tapi yolah kan, blog inilah memboghi duit, masyuk jo daripada pengiklanan, mano mau orang nak tutup nyo..Astaghfirullah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      pda sapo yg knl fasha ni…she nice person pda mata i…i knl dia dh 10 thun..n i know she very well..

      even dia sdkit krs kpla….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • emlin says:

      yo tak yo..boto sangat lah tuh kato hang..den setuju bonar..hikhikhik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • so what says:

        Fasha ni nice tp dia kene lar pandai jage maruah dan nama baik..sifat kurang rase ‘malu’ dia ni yg byk menjatuhkan dia. byk sgt dah kontroversi she created tp dia maintain poyo tanpa rase bslh..kalo dia brubah dia akan diterima smule oleh peminat2 sbb dulu ramai giler minat dia..now peminat2 dia yg i kenal sume dah cabut lari..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • PapaRazzi says:

          yes,if dia boleh betul2 brubah maybe peminat akn ske kan dia kembali..
          coz dah tlalu byk kes la dia ni yg mbuat kan pminat lari or xske kan dia lg..if dia brubah maybe rmai lg rmai pminat akn minat kat dia smula..

          btw,periuk..kte bkn mgutuk dia..if kita memberi nasihat xpe la…salah 1 tanggungjawab ssame Islam & mpjuangkan bnda yg benar….;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          fasha mmg nice person..x smbong lgsg…tp skit kras kpla dia x leh kta pe…dr sek mmg cam ni g dia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          sifat keras kepala ni yg menjatuhkan dia aries..nasihat lar kwn u tu spy overhaul dan betulkan alignment prangai dia tu..meluat lar org nengok..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          kna tnggu reunion la nk advise dia…tu pn klau dia dtng la…
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          XPYHLA KAU NK SIBUK NSIHAT KAN FASHA.SUKE HATI DIA LA NK BUAT APA,NAK PKAI APA.DIA TU SAPA N KO TU SAPA.TU PERSONAL LIFE DIA.ORG LUAR XPAYAH NAK SIBUK MSUK CMPUR.DIA PON MANUSIA MCM KITA.NAK BERSERONOK.MCM KAU JUGAK ARIES NK PELUK2 DGN BF KO DAN SEWAKTU DGN NYA.JGN LAK KORANG SIBUK MNGATA FS SDGKAN KORANG LG TRUK DR FS.DR SBUK KN HAL FS BAIK KO NSHT SEDARA MARA KO KE XPON DIRI KO SENDIRI.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          ARIES NI MST JELES DGN FS.YELA KWN KO SI FS CNTIK N JADI ARTIS.KO PON DL TRINGIN TP XLAYAK KAN..XPE ARIES BUKAN REZEKI KAU.CUBE LAGI OK.:P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          BUAT APA DIA NK HIPOKRIT???TU DIRI DIA YG SEBENAR. LECE LA NK KUAR DGN BF PON NK SELINDUNG2.LGPON AKU RS EVEN RAMAI YG KATA BENCI FS TP BL CITE FS MST NAK TGK.TERMASUK KAU KN SO WHAT?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          Pascual, asal org kutuk fasha, ko kate org jeles..tu aje lar komen ko dr dulu sampai skrg. bile pemikiran ko nak maju agaknye? dah berapa ramai kat sini suro ko bg komen yg bijak sket..tp till now ko tak mampu menjadik bijak kan pascual? aku dah kate yg ko takder any other gud points to talk bout her. so modal ko is org jeles..jeles..jeles..go and get a life dude/gal!!

          sukati lar kalo ko peluk2 dgn psgn ko tp ko takyah tuduh org lain buat camtu gak! per hal ko nak ckp aries pun camtu?dah fasha buat, slh ker org tegur? kalo taknak ditegur gi lar dok dlm gua sorang2..or suro fasha pujaan hati ko tu jadik artis pakai topeng.biar org tak kenal dia n kalo dia nak berbogel pun takder saper akan tegur..

          fasha ko dah bkn tahap x hipokrit tp dia ni spesis artis yg x tau malu..gamba berpeluk, clubbing, minum arak dan tededah sane sini pun bangga nak ditayang tanpa rase malu. yg membezakan antara manusia dan haiwan ialah sifat malu..tak slh lar kan dia kene kondem sbb org mluat dgn sifat x tau malu dia.hrp2 dia get d message n brubah pelan2.ko pun patut malu pascual psl dah teruk ko kene kutuk dlm blog ni dek komen2 ko yg ehem2..takkan ko pun dah takder sifat malu gak mcm fasha..damn!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pasu heheheh says:

          pascual.. ngko ni kan, mcm dunia ni hak ngko dgn fasya jew kan? dunia ni hak ALLAH okey!

          helo! selagi ngko dan fasya beragama islam, kitorang semua ni saudara ngko dgn fasya.. menjadi kewajipan kitorng (fardu kifayah) untuk saling mengingati.. terutama kalau dah teruk bebenor perangan mcm fasya tu..

          kalau ngko takmo mengaku kitorang ni saudara seislam ngko, means ngko bukanlah islam..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jahat benar says:

          Eh pascual..kau ckp”xpylh nk.sibuk..”tp kau bt komen kau bls..dlm otak kau bnyk bodoh lh bodooooh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fasha longgar says:

          pasa,, jejai ja yg tkejar2….org lain x ada yg kejar dia lebih…tk laku dh..dh pgi tailand madu kasih…hahahha..so jejai lh pksa tngung yea pascual yea..nak ckp lagi pascual… ?huhuhuu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. zizi says:

    agak2 jejai n pasa ni pakai seluar dalam tak?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. miss ina says:

    muke serai eh jejai ni cm org nepal y keje kt petrol pam shell umah aku 2 laa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  83. abul says:

    muka pun mcm kg ja..tu pun harap kaya..cuba kalau motong getah..sah2 fasha sandha pun tak mau

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  84. abul says:

    jejai rasa muka dia hensem cikit kot pakai topi kalau tak pakai muka dia sah2 mcm siam burma yang mai keja kat malaysia ni wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  85. miss ina says:

    tgu c jejai ni ‘terduduk’ sok bru c jejai ni tau fasaha camane

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • zizi says:

      terduduk.. wakaka.. apasal aku terbayang jejai ‘terduduk’ kat pasa sendat?
      adoyai.. ampon..ampon..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. aku yg suke kutuk says:

    wei korang perasaan or aku yg baru perasaan si jejai nih mcm juling….isk…sory jejai….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. HANSON says:

    what the heck!WE LOVE FASHA SANDA PAGE?? heh~
    she is not even an idol. who will love her? i mean she’s only full of scandal with a ‘rich’ man despites her own carrier in acting. is this page actually created by her?? or maybe her lovely Jejai??? heckss!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • emlin says:

      hello cum on…ada ke u dgr dia dgn rich man selain dr si jejai yg tak hensem ni??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pascual says:

        ada.dgn TMJ dulu,equestrian malaysia QABIL AMBAK.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pasu heheheh says:

          taste fasya memang yang poket penuh jew..
          tapi TMJ dgn QABIL serta DATO’ S tak sudi nak layan fasya..
          JEJAI tu jew yg sudi me’layan’ fasya..

          heheheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • poyos says:

      ko dlu minum susu kera ke aper?? sebab tuh ko suke mengata org kan…ehehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • TABUAN says:

      @ HANSON : Carrier…..???????? hahaha!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. emlin says:

    kalu fasha..pasti ramai yg komen..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  89. edrina says:

    kaya tapi tak mau bli yu nam hair care

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. akusukeapeakutulis! says:

    sbb die dh botak kat bahagian atas tu sbb pikir byk sgt sbb fasha kikis duit dia.. aku jay jay pon same botak ats… rambut pjg yg berwarna tu sekadar hiasan semate..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Pretty says:

    Suka tengok lakonan fasha …. very good acting Fasha!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sharp shooter says:

      luar dlm filem dia good acting..syabas fasha!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jahat benar says:

        dgn pminat2 dia sndiri pun dia bgus blkon…TAHNIAH JUGA..!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          JB..mean?
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jahat benar says:

          DULU DIA X NGAKU PON ADA HUBUNGN DGN CJEJAI….SMPAI STENGAH2 PMINAT PRCYA…DH MSJID DBINA RUNTUH…TUP..TUP…BARU NE MENGAKUI…BARU NAK TUNJUK..HEBAT BETUL LAKONAN NYA…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          betol3..lakonan dia terlalu berkesan sampaikan kat dunia luar lakonan pun dia nk acting.. cakap x serupe bikin..kaki propa minah nih!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          hhaaah…biasa la…dnia arts mmg cam ni..
          :-)
          zizi pn bleh2x x nganku ngna bang bung..last2x kta thu…

          skrng zahida ngan syafie afdal..
          huhuhu
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • SCREW YOU!!! says:

          lol…dia mmg terer blakon la..dlm & luar filem…hahaha!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pascual says:

          ARIES,AKU RS AKU NI TAU SAPA KO.YELA KONON NAK NSHT.TP PDHAL KO MMG CEMBURUKAN FASHA KN?KO SK TGK DIA JATUH.PURE2 NAK BG NSIHAT LA KNON.KALO NK JD ARTIS CKPLA.XPYH SBUK NK BRUKKAN KWN SENDIRI.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sharp shooter says:

          LOL pascual..aries burukkan fasha? please lar..fasha mmg dah lame buruk laku dan rekod buruk. wake up beb!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pasu heheheh says:

          pascual kenal aries?
          aries satu sekolah dengan fasya?

          pascual = fasya

          heheheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fasha longgar says:

          PASCUAL KALU AKU MEMANG NAK KAUUU JATUH/TERGOLEK/TERSEKSA…KALAU BOLEH HABIS TRUS X TIMBUL LAGI..HAHAHHAHAH…X ADA MKNA NYA CMBURU KAT KAU….KAU TU YG PERASAN LEBIHHHHH….APALH MALANG NYA KAU YEA..HAHHAHA

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • JAHANT BENAR says:

          DIA KNAL KAT PASA KH KAU PEDULI APA….BIAR ORG TAU KEHANGITAN KAU….KAU TU YG HIPOKRIT…DPN LAIN BLKNG LAIN..MSUK MJLH PUN KAU CKP LAIN…PATUT LH KAU NE X BNYK KWN PASL TRLALU HANGIT…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. tutu manja says:

    jejei botak,,,nk cover so bia la dia……hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. dato' k palsu says:

    muko jejai memang burok…hensem lagi aku…kihkihkih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. i love u cik wan says:

    semua pi kt club…. meh kt doa pasni gambr kt tmpt senonoh skit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. dia says:

    Nara tgk lah…sambutan hangat kalau fasha jejai punya pic dan story……tp byk nya tmbh dosa ja…maki, caci, kutuk, seranah..Nara pun kena sama ni….hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • K says:

      fasha dan jejai yg bepeluk2 camtu ko taknak tegur ker tentang dosa pahala?
      ko nak kitorang puji dan ckp baik2 lar eh dgn 2 makhluk ni? ko rase dia phm bahasa?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. MissLaserTapiCun says:

    aku tak suke fasha tp aku admit dia mmg cantik, talented.. tu realitinyer.. kesalahan dia cume dia tu obsessed dgn lelaki.. laki kaye, berduit.. sape tak suke cars’ addict cm jejai? aku pun suke tp aku pilih yg ensem & macho only.. ngeh ngeh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. foxxie says:

    Kesian la fasha dah la kena buat fan page sendiri…cepat la kawen nanti takut rejek lagi mcm qabil ambak buat statement dulu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. hitlon says:

    pakai rantai com berok…panggil jairok jek la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. Reena says:

    Kalo jadi kawin…agaknyer..makin bertambah bengang la nora danish..yelah secara automatik Rayqal bakal mendapat fasha sebagai mak tiri..huhuhu..disaster..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. LOL topi pun jadi isu ka?awt xadd ja facebook n twitter jejai jerrr;p

    lg satu…glh tny nora danish…;p pe daaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. hitam says:

    kalau dapat anak mesti LEGAM sbb HITAM+HITAM…LOL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sharp shooter says:

      rupe x lawa xper kalo prangai elok ..tp ni mslhnye rupe buruk prangai buruk..oh nooooooooooo!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. kak wok says:

    mcm2 jenis topi jejai pki.mcm model topi..pki lah songkok lak, tak pn kopiah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. nas says:

    mmg sah nak duit jek fasha ni…cintalah kunun…muka cam mamat lombok….kalu tuhan tarik kekayaan dia nanti haaaa cane ko fasha…serunuk bukan maen gambo…dah tak ingat halal haram…mamat camni ke nak bimbing ko oii fasha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. xoxo GG says:

    aku perasan dulu time nora kapel dgn mamat ni, 1 gambar je yg tsebar, tp time fasha kapel. bermacam2 gmbr posing sakan..nampak sgt terdesak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. andrea says:

    Ni semua gambo dia sendiri tempel kat internet nak jadi fofular la konon ish boleh jadi couple yg dibenci ramai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • JAHAT BENAR says:

      DAN JUGAK..ARTIS YG TERSEKSA..HAHAHHA…PALING DBENCI..~KESIAN DIA…KESIAN DIA..KESIAN DIA..KESIAN DIA…~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. zz says:

    Trisa betul…I know from my husband yg jejai dulu penah accident lumba kereta kat shah alam. Husband I tak mentioned pula paa tengkorak kepala penyek tu, tapi dia kata keadaan jejai memang agak parah di bahagian kepala… makanya..mungkin jejai bertopi sbb scars from the past?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. kotak katik says:

    yg penting gigi putih..gusi itam..uwekkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. Erin says:

    i really curious how his hair….hehe…nk tgk gk rmbt yg mamat yg sering dikaitkn ngn hot gulz…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. mmg misteri betul la….xkan pakai rambut palsu kut???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. sajaje says:

    hensem ape jejai..okla tu,,muka melayu,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. MisZ NoNi says:

    aku dah comment pasal fasha ni kt entry yg lain, aku copy je lah, hah ni dia —–>

    fasha sandha hipokrit.. berangan lak tu.. dulu majalah mana ntah inteview dia, time2 dia berlakon jd anak mami dulu… wartawan tanya dia “fasha , u ni dr penang kan, u anak mami ka?” dia cakap “xlah , fasha bukan anan mami, family fasha dr johor”.. apa kes kau fasha sanda ooi??

    nama kau “SANDHA” tu pun dh sah sah nama MAMAK.. berangan nak mampus.. suara kau pun dh lemak sengau semacam tu pun dh trademark anak mami.. jgn jadi hipokrit la.. apa salah nya kalau kau mengaku.. kalau dh bosia tu bosia gak.. ko bukannya pandai pun.. setahu aku artis2 penang ni pandai omputih (cam jeslina hashim) tapi ko ni haram.. xcaya? cuba cari status2 dia kt twitter, kt beautifulnara pun ada, x hingin aku nk follow dia kt twitter..

    inggeris berterabur… kena masuk british council perempuan ni… belajar la dulu sebelum ko berangan nk tulis omputih kt twitter.. walaupun aku x suka gak kt nora danish, tp bahasa inggeris dia mmg better la dr fasha sandha… MAMAK penang,.. x sedar diri.. cam bagus je.. sambut bday pun penuh ngan botol arak.. apa nak jadi ngan ko ni fasha?? mana akhlak ko? yg aku heran stesen tv kt malaysia ni banyak lak rancangan hiburan tp semua hipokrit gak cam fasha sandha, bukan nk exposekan artis2 malaysia betul2.. tahniah buat BeautifulNara sebab tulus dan ada bahan bukti yg kukuh utk kita tunjukkan betapa rosaknya akhlak artis2 malaysia..

    patut la korang semua jadi artis dan x jadi org2 mulia sepaerti cikgu atau ustazah, sebab korang semua kurang pelajaran dan kurang akhlak… buat Fasha sanda, tolong la gi cari British Council terdekat, gi sign up Introduction to English 101… BONGOK, tp berangan nak tulis dlm bahasa omputih…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  112. Princess_avril says:

    i sokong comment Misz noni tu…hehehehehe

    btw jejai tu rasanya dia dpt sponsor kedai topi kat p.mlm kot….dat y asyik pakai topi…brand red bull plak tu….haish!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. CHENTA ZIERA says:

    DIA PAKAI TOPI SEBAB DIA INGAT MCM 2 BARU NAMPAK ENCEM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. nanny girl says:

    JEJAI YANG BUROK YANG AMAT…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. zzs says:

    pakai susuk kot??? koh koh koh…. takut terlanggar pantang larang ker… keh keh keh…kesian….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. Lia says:

    Nk kata hnsem xde la…pelik la,nape rmi gurlz trgila2 kt mamat ni. Sbb dia ank org kaya ke? Klo kaya pn maybe fmly dia,klo xkaya…rse si fasha pn xpndang…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. Liyalicious says:

    bnyk kutuk kot….hik hik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. SENGAL says:

    Duniawi semata2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. anonimus says:

    jejai huduh, fasha sendat
    great combination. jejai rmbt botak kt tgh kot. g la yun nam haircare XDD

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. it's me says:

    dulu dia pernah x-c-den….kulit kepala dia koyak kat depan…so botak la…ada parut!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. licca says:

    botak le tu…sbb tu dia panjangkan rmbut belakang….ooiii….jejai anj aku nasihatkan kau pegi le brubat d yun nam haircare…umur kau pun da masuk 34 da tua dah jgnlah trip2 muda…aku rasa lah kau byk makan aji no moto ni….huahuahua..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. antu kuboq says:

    muka x leh gee la……hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. SchaPelacur says:

    kesian fasha ni tiap2 malam dok melayan lelaki yg bukan suami dia yang sah…dia ni org islam ke bukan? org islam yg tak solat pon tau dosa tp tak tau la aku mgkn fasha ni tak kena sunat dulu…Fasha..ni nasihat saya ye…wanita yg buruk sifatnya bukn la utk lelaki yg baik dan lelaki yg jahat seklipon akan mcari wanita yg baik sbg isteri…tanyalah diri anda layakkah anda mjadi menantu kepada seorang yg berpengaruh..silalah guna akal yg waras…pintu taubat msh terbuka…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  124. szy says:

    abg aku ensem ckit dr jejai..oklah kalo jejai slalo pakai topi & fasha apa lg cptlah cari tudung lg sgt sgt sesuai!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. nescafe says:

    sbb jejai penah accident kete dulu masa kt ipoh..ade scar kt kepala die..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  126. 1nie says:

    jejai pki topi sbb ade parut kt kepala die…dulu die penah accident..teruk jgk la…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  127. pakya says:

    Mesti ada sebab kalau cover tu. Pak Ya tgk Jejai ni, sekali imbas sebiji mcm wajah bapak2 indon yg banyak kerja kat construction site.. kalau bukan kerana fulus dia, tak mungkin le artis mcm Fasha nak dekat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. we have just commenced my own wordpress blog site about gps watches made by garmin. I was just curious about what concept you happen to be utilizing here so i could utilize it as well. Thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. red lips says:

    you all see pic 5 fasha take pic with jejai.and she do fuck.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0