Written by AbangNara | September 30th, 2010

gambar jejai pakai topi

Sebagai seorang penulis blog yang tegar, kami sentiasa mencari gambar-gambar artis kesayangan anda untuk dikongsi bersama di blog ini. Antara gambar artis yang sentiasa mendapat sambutan hangat sudah tentulah pelakon pujaan ramai, Fasha Sandha. Lebih-lebih gambarnya bersama dengan jejaka terhangat Malaya, abang Jejai.

Semasa kami mengushar gambar-gambar mereka berdua, kami perasan sesuatu yang agak pelik. Kenapa dalam semua gambar, Jejai pakai topi? Tak ternampak sekali pun gambar rambut dia. Adakah Jejai mengalami komplikasi rambut gugur? Atau Jejai perasan yang dia nampak lebih kacak apabila bertopi?

Kami serahkan tugas untuk membongkar misteri ini kepada anda semua. Kalau anda tak percaya, ushar lagi gambar-gambar Fasha Sandha dan Jejai dan lihatlah dengan mata kepala anda sendiri yang Jejai sentiasa memakai topi di dalam-dalam gambar tersebut.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Semua gambar diambil dari Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

gambar jejai pakai topi

[jetpack-related-posts]

493 responses to (KUIZ)Kenapa Jejai Sentiasa Pakai Topi?

  1. segerombolan perompak says:

    agak nye sbb rmbut nye botak kt tgh kot…hiihi

    0

    0
  2. fea says:

    yeahaaa…1st

    0

    0
  3. budi says:

    mengalami masalah keguguran rambut kut

    0

    0
  4. segerombolan perompak says:

    x pn dah mmg dia suke stail gtu…kunun2 encem kot~~

    0

    0
  5. Dauspozi says:

    Berdasarkan perhatian aku,

    Jejai botak kot kat atas tu… Bahagian tengah… Fulamak… berkilau kalau kena cahaya matahari… =)

    0

    0
    • Kuncu_jahat says:

      hehehehehe… betul3… botak tgh… xpun si fasha ni saound..”bang malulah org tgk u botak”…so jejai pun cover la gune cap…ehh ikut suke jejai la nak pakai topi ke botak ke ke tidak ke… aku xkisah…

      0

      0
  6. emilda says:

    DIE BOK TENG!!HAHAHAHAHA~

    0

    0
  7. abg rambut segak says:

    BAWANG kan ada…

    0

    0
  8. abg rambut segak says:

    rambut atas yg botak tak apa…

    0

    0
  9. cute t says:

    rambut dia kembang kot….x pn bergentel2…

    0

    0
    • Kuncu_jahat says:

      hhehehehe… aku suke comment ko…

      0

      0
    • Anti pompuan perampas says:

      Kalau tak pakai topi mesti confirm sebijik rupa org florest petik kelapa sawit yg ramai kt Felda tasik Chini tu…..bagi pashau pisau cukur…kepala botak xpe, jgn pocket botak… Kalau pocket botak..gerenti pasha sendat x mau…

      0

      0
  10. beauty91 says:

    maybe jejai nmpk tua kalo xde topi or tak nmpk macho…..hehehehe

    0

    0
  11. ana says:

    botak kot

    0

    0
  12. bias is just ignorance says:

    oooh… ni bukan muhrim berpeluk sakan tak pulak korang kutuk, semalam stephanie bukan main korang kutuk kutuk… bias ape korang ni.

    note: ‘korang’ merujuk kepada mereka-mereka yang kutuk stephanie semalam (ataupun sebelum semalam lagi).

    nota bulu kaki: berat sebelah betullah ‘korang’

    0

    0
    • budi says:

      alahai..dh tak larat dah nk kutuk..pekak badak je org mcm ni..yg stephanie tu dh melampau yg teramat sgt..yg ni pun sama je la..

      0

      0
      • Tiffany says:

        bias is just ignorance…

        ko SANGAT ketinggalan zaman. si pasha sendat ni dah bergunung-gunung org kutuk dah. gambar2 tu dah lama dah org tengok, dah selamat kena kutuk kaw2.

        ko ni sepupu sepapat liah tu ke yg sesuka tuduh org berat sebelah? lenkali baca semua entry blog ni dulu.

        0

        0
        • nobody says:

          ye tiffany, aku sokong komen ko tuh…

          utk bias is just ignorance, sila baca semua entri2 berkaitan pasha sendu dlm blog ni dulu yer sebelum suka suki ko je nk kata org berat sebelah?

          lg pun, gamba2 pasha setakat ni lagi sopan la drp stephanie tu.. at least takde la gambo pakai bikini dengan sebelah tangan memeluk jantan hidung belang dan sebelah lagi gelas arak ye..

          nota bulu kaki: tak suke tul org komen tanpa usul periksa cam ‘bias is just ignorance’..

          0

          0
        • Anti pompuan perampas says:

          Nampak sgt dia tu betul2 ignorance person!!!

          0

          0
      • sebokmama says:

        sokong2 si budi,akak suka tgk Pasha ni tp bila dgr cerita dia dgn Mamat ni akak jd meluat tengok dia dah…tp cite dia yg bes akak layan gak khe keh….andaikan Jejai tu x Bumblee bee tp ada WIRA bee mau ke Pasha tu…nak kata hensem x juga, manis pun x ada..mungkin Aura harta dia tu yg mmbuatkan mata memandang terus hensemm gila….peh x da maknanya…

        0

        0
        • ciku says:

          btol tu, dah entri ni fokus pada rambut jejai, duk la komen sal rambut dy.kang lari topik lak klu komen bende lain..huhu

          0

          0
        • sebokmama says:

          alamak kena komen psal ramabut jejai je ke x leh nak umpat psall lain ke?…alamak akak dah salah komen da….

          0

          0
        • zizi says:

          laki aku hensem giler tapi pokai..poket kosong..
          rumah keta harta benda semua aku yang sediakan..
          semua urusan pun aku yang tanggung..

          tapi ramai gak anak2 dara tergila2kan diyer..pelik tol aku.. harap muka jer hensem.. apa raaaaaaaaaaaa..

          xper la klu korang nak.. aku pun dlm poses cerai ni.. sapa yang gatal sngt nak laki aku tu.. hambeklah kau! ganti la tmpt aku menanggung biawak hidup tu!

          0

          0
        • bella ni.... says:

          reply to comment zizi : i pon ade sorang member yg mcm kes u ni… laki die xhnsm, xkeje pulak.. anak 2org + laki die, wife yg kene tanggung… kalo xkeje tp duk umah jage ank xpe gak, ni ape pon x… dah tu snyp2 ade affair dgn pmpn lain… i nmpk dpn mate kepala sndri, die bt hal, die pny perangai sume… ish, heran btl i ngn spesis cmni… rase takot lak nk kawin…. masih adakah lelaki yg baik diluar sana??

          0

          0
        • Anti pompuan perampas says:

          Ha…la…aura harta!!! Habis segala benda kat Perak yg bolehh ditukar menjadi duit di sapu oleh bapak dia si Ramli Ketua Penyamun tu….rete rakyat Perak berbilion di”urus”kan oleh bapak dia dulu…rete rakyat yg diwasiat ke Ramli penyamun tu…kalau setakat Gaji & Elaun MB….byk mana la sangat!!!! Korang anak beranak sampai 7 keturunan jwb la nanti kat akhirat!!!
          Nik Aziz pun MB juga dh dekat 20tahun tp stil duduk kt rumah kayu dia lg, pakai kerusi rotan yg dah 40 thn kot!!!!

          0

          0
      • aries_april says:

        KORANG NI…
        SLLU KLAUR TJUK..ORNG SRH CKP PSL RMBT JA..
        BKN PSL LAIN….
        :-)

        0

        0
    • BumbleBee says:

      pasal fasha dh berderet2 org kutuk dier dlm entry yg len… so org dh malas nk komen bab tu kt entry bru yg ade dier lg…

      0

      0
  13. aries_april says:

    i lap pasha

    0

    0
  14. abg rambut segak says:

    ada seorang kenalan i kan….mandi je dia tak pakai topi. selama 4 tahun kat uni. dia cakap x biasa…rasa x sedap. ketagih ke ape?

    0

    0
  15. aries_april says:

    tp napa dia pkai topi ek?
    rmbt bnyk ggr kot

    0

    0
  16. tah2 berkemilau kot kek tongah :P

    0

    0
  17. WAT EVA says:

    jom try tanya nora danish nak???LOL…
    Mesti dia ada jwapannya…..

    0

    0
  18. confius... says:

    Page yg di bt sendiri oleh pasha sendat nie.. x bley bleh lah bcoz sume caption pic diowg ada tulis beatipul fasha with prince charming…haha..poyo yg amat…last2 ada pic time raya kantoi dia yg add caption 2 sendiri..dia tulis our first time raya tgther…dia nie mmang suka syok sendirilah noh….

    0

    0
    • Miss pocO says:

      PERASANNNNNN…

      0

      0
    • Tiffany says:

      normal tu si pasha syok sindri…

      0

      0
    • nobody says:

      dh tak heran, kalu pasha syok sndiri…

      tp, yg aku kagum ngn dia ni, kutuk la macam mana pon, dia tetap cm tu gak, kuat betul mental dia ye..? hehehe…

      0

      0
    • mummy_iman says:

      yup rasanya dia yg upload dgn letak caption2 kt gambar tu.. sungguh lah syok sendiri…

      0

      0
      • pascual says:

        dia x syok sendiri.she’s gorgeous.lg pon tu hak dia la nk ltk pic dia kn.dia nk pose mcm mn pon kn.bkn dia ltk gmbr u pon mummy.u baik jg ank dr lyn gosip..

        0

        0
        • zizi says:

          wakaka..
          pascual ni kipas berani mati si pasa sendat..
          dia sorng jew yg nyokong pasa kat sini.

          0

          0
        • Kuncu_jahat says:

          zizi..dia bukan kipas berani mati ni… tp rasenye dia si pasha kut… kalo org kutuk jejai.. pun dia akan pertahankan… caiiyookkk la pascual

          0

          0
        • aries_april says:

          u all smua slh…
          pascual ni dr dlu lg ada..
          dai akn skong smua yg slh..
          korang x prcy..
          korang bca blik smua entry…
          msti korang angn ngan statement dia

          0

          0
        • -PITBULL- says:

          HAHA….kpd org2 yg xtau lg si pascual ni mmg ske back up org2 ROSAK..try la bce komen2 lame dia dlm blog2 lain…and the worse skali dia ni paling back up this bitch moron,maybe dia sndiri pun ske and lyan gul mcm ni agaknya…so xleh nak blame pascual coz dia sndiri pun KOROK + TERUK dlm bab2 agama nih.. x_x”
          mmg pmikiran bgaikan binatang..

          0

          0
        • so what says:

          komen ko mmg ganazz tp sgt bernas PITBULL.. pascual dr dulu pnyokong brani mati pasha..pastu carik psl ngan pengutuk2 pasha..ish3..pnyokong ngan idol same jer perasan!!

          0

          0
        • pascual says:

          kalo u baik sgt n pandai sgt dalam agama buat apa u menyibuk kat ruangan gosip mcm ni?baik u ddk kat sejadah n berzikir.u kat sini pon sibuk nak mgata org mcm binatang n sdp2 kata aku cetek agama tu sruhan dlm agama ke?nk ckp psl agama tp diri sendiri mcm S**DAL..

          0

          0
        • jahat benar says:

          KAU PEDULI APA PASCUAL..KAU YG SYOK SNDIRI..BIAR LAH MUMMY CKP APA ..DAH NE TMPT LAMAN SOCAIL..APA KAU INGAT..PIIIIRAH.

          0

          0
        • so what says:

          aku nak nyampuk utk pascual..ko mmg menunjukkan ciri2 org cetek agama..ko bace entri2 lain..baper ramai yg kutuk ko..ko takder perasaan dah ker? or ko dah x terase sbb spjg idup ko mmg ko dh biase kene maki..haha!! yg ko dr atas x abis2 gelar pengutuk fasha bodoh, boleh lar plak!!

          well, ko nk kate org sundal boleh tak cermin dulu wanita agung yg ko pertahankan sjk dulu lg tu? yg sundal jugak yg ko defend kan? so what???
          ko suke fasha ada 2 sbb..maybe ko pompuan mcm fasha or ko ni lelaki yg suke kt pompuan camtu..so sesape yg x besetuju ngan ko sure ko gelar bodoh kan?aku dr dulu mmg x pnh besetuju ngan ko..so what?

          0

          0
        • -PITBULL- says:

          tengok la..btapa rmai nye org bnci kan ko dow pascual..
          mmg kne maki hamun nye la dlm nih..
          erm..aku xlah warak mane atleast aku tau gak btas2 & hukum haram dlm agama nih..and aku xlah back up ape bnda yg salah and xbnar…
          bkn mcm ko nih pascual,back up pd bnda yg salah and back up pompuan mcm ni dari mula lg??
          so sape s**dal skrg???
          atleast cetek2 agama aku pun xback up org mcm nih..
          ko?lg lahanat agaknya dow… ;)

          0

          0
        • Jahat benar says:

          Hahaha..pascual..xtakut pun..bodoh pnya binatang..hahaha

          0

          0
        • Kuncu_jahat says:

          so what, jahat benar, pitbull… korang dah kena bodoh lum ngan si pascual ni? bebaik korang… si pascual ni ‘pandai sgt’… tu pasal dia suka ckp org bodoh…. hehehheehhehehe…. tp mmg dia dh suke kite xleh sekat kemahuan diala… kite bukan kutuk kan… kite cume nk ckp benda yg betul je..ye x? pascual… teruskan la xtvt ko menyokong artis2 yg corrupt nie….

          0

          0
        • ko pn same says:

          x semua yg pascual ckp tu salah..ade jgk part yg betul contohnye she’s gorgeous and jejai mmg prince charming pada FS so betullah statement FS dlm caption dia tu..if put aside her attitude and perhatikan betul2 mmg dia cantik pe..
          lagi satu pascual cakap betulla korang sume ni dgn lantangnye menyundalkan FS, cakap die jahat, liar n sebagainye sedangkan none of you know her personally..betul ke die mcm tu? klu x betul kn da buat fitnah..buat fitnah bukan dosa ke? klupn betul memburuk2kn saudara seagama x dosa ke?who are you to judge people?nk tegur pn biarla berhemah because apa yg keluar dari mulut (or taip) menggambarkan akal fikiran korang sume..

          0

          0
        • jahat benar says:

          ARRRGH KAU PUN SAME….BUKN MAIN PNJG NSIHAT KAU CKP “APA YG KLUAR DRI MULUT (OR TAIP)MGAMBARKN AKAL FIKRN KORNG SUME…” YG AKU TEGOK KAU CKP BODOH KAT KOMEN ZIZI APA CETA?ELEHHHH….KAU NEY PAKU DULANG PAKU SERPIH….MULA2 MCM AKU TABIK DGN TGURN KAU TP DH KU PRHATIKN RUPANYA SMA JUGA KAU DGN PASCUAL

          0

          0
        • JAHAT BENAR says:

          RUMAH TANGGA ND HANCUR PUN KAU CKP FITNAH JUGA KH?KAU MAU BUKTI APA LGI….DAH BNYAK BUKTI DIA MEMANG ARTIS SUNDAL N MURAH…AKU RASA BAIK LH KAU BGI NSIHAT KAT ARTIS SUNDAL TU…!! DRPD KAU CKP X SRUPA BIKIN

          0

          0
  19. byk makan bicin(ajinomoto)..

    0

    0
  20. Miss pocO says:

    tak sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • aries_april says:

      tp mira ska….
      ahaks

      0

      0
    • pascual says:

      XSUKA TP KOMEN KO BERDERET.BODOH..KALO BENCI JGN AMIK TAU LANGSUNG..

      0

      0
      • Kuncu_jahat says:

        Aku dr td baca ko ni mmg suke bodohkan org ehh pascual…. setahu aku.. org yg suke bodoh2kan org ni yg sebenarnye bodoh… lecturer aku yg ada title Dr. dan Ir. … pun xpenah kate student dia bodoh kalo marah… ehhh aku rasela.. ni mmg pasha ni.. hahahahahaha….
        Anyway…. sukehati kola nak bodohkan org.. tp aku rase org yg kutuk2 pasha ni xde pun kate pasha bodoh … this is the price dat she has to pay being artist…public figure…

        0

        0
        • pascual says:

          KUNCU JAHAT AKU RASA KO NI MESTI MINAT KAT AKU SGT2 KAN??TIAP KALI KO MST REPLY LPS APA YG AKU KOMEN..

          0

          0
        • -PITBULL- says:

          haha…2 mknanya dia xminat ko la…
          nmpak sgt bdo la ko nih…

          0

          0
        • aries_april says:

          sapa minat ko?
          smau bnci ko..
          statement nk mnga ja..tp ayt siot giler..
          cr pblsiti mrhn..ko ni arts gak ke?
          rsnya..ko msti arts…
          skong sgl krja jht arts yg x btul…

          0

          0
        • jahat benar says:

          TU TNDA NYA ORG BENCI BETUL DGN KAU….OTAK KAU DAH BETABURR…BODOH

          0

          0
        • Kuncu_jahat says:

          hahahahahahahhahahahah aku minat ko? cermin la diri tu dulu… pitbull thanx a lot kerana memahami… cume aku seronok je nak balas komen2 ko… mmg ko ni suke perasan sendiri ehhh? samala cam artis hebat ko ni…..

          0

          0
  21. beLLa says:

    ni ke yang dkatekan jejaka idaman malaya tuh?? ee..xgemorr den.
    aku rase rmbot dye sikit kot. ;p

    0

    0
  22. aries_april says:

    jejai ni xda la handsome cam arron aziz tu…
    tp…d sbbkan kkayaan mak bapa dia..
    trpikat kak pasha ngan dia

    0

    0
    • Clipkertas says:

      dah dr dulu si minah nie kejor…
      smpai lar nie pun.. asik2 ckp “saya bhgia skrg….” bosan!!

      i tgu sgt dorg nie bile laaa,,, nak kawen..ker….x kawen??
      minah nie x leh dpt harte mamat nie sepenuhnyer..
      Nora trsenyum bab tu.. anak die yg akan mewarisi harta si mamat nie….
      jgn trnganga ‘O’ sudah…!

      0

      0
    • Hani Bunny says:

      Haha..Jgn dibandingkan dgn AAron Aziz. Aaron tu kacak banget.. Klau dia miskin sy pun nak.. Sorry buat lawak..

      0

      0
  23. wlau bertopi ke..tak ke..tetap juga tak suka si jejai ni…boncilah………!

    0

    0
  24. saya says:

    errr..bgi komen ni leh dpt duit tak?haha..

    0

    0
  25. Miss pocO says:

    nampak x isyarat tgn fasha yg tgh pakai bju t merah tu…

    xde maruah langsung aku tgok….

    0

    0
    • aries_april says:

      mira rsa dia bt V la akak..for peace…
      tp x jelas sngt…

      0

      0
    • damia zahra says:

      bukn tgn fasha ar tu..maybe tgn jejai or org len kot..
      *wink2x

      0

      0
    • pascual says:

      eh poco u tgk btul2 la.jgn nak main tuduh je.da trg2 dia tunjuk peace la.lgpon kalo dia nk tunjuk f**k pon apa slh nya kn??u mcm xpenah je.jari dia.dia tunjuk jari pon nk kecoh satu kampong.

      0

      0
      • Kuncu_jahat says:

        belacan n miss poco… pascual ni si pembela pasha..diani pasha kut.. hahahahaha..nasib korang x kena bodoh dgn dia… diani pandai tau.. tu sebab selamba je bodoh2kan org…

        0

        0
        • so what says:

          pascual pandai? perasan jer pandai..aku dr dulu bace dh komen2 dia yg mcm org kurang agama n kurang akal jer..ade ker kate kalo pasha tnjuk f*** pun xper kan? nmpk sgt dia obses kt pasha smpai minah tu watper pun sume ok dan baik kt mata dia.. 2×5 lar tu!!

          0

          0
        • jahat benar says:

          RATA2 APA YG SI PASCUAL KATA…ORG BELAS DENGAN KATA2 KESAT….HAHHAHAHA…NYATA NYA ORG X TAKUT PUN KAT KAU PASCUAL…KAU INGAT DGN KATA2 KAU ORG AKAN TRDUDUK DIAM..HAHHAHA…MKIN GELAK AKU DGN TERSERLAHNYA KBODOHAN KAUU….

          0

          0
        • aries_april says:

          dia ni statement brni mati.
          ati ape x tau la..kental
          x sdr ke apa dia bt tu slh.

          0

          0
      • mia says:

        betul tu..aku sokong..

        0

        0
  26. BlackBerry00 says:

    naperlah jejai ni jadi rebutan…????
    hensem lagi nara, tau…!!!!

    0

    0
    • Clipkertas says:

      stuju k.black…
      hehehe… jejai jd rebutn sbb poket die penuh isi kak..
      huhu…mane yg mate $$ tu mmg sukerrrrrr….sgt

      bohsan la ngan pasha sandat niehh!!..
      moga2 cpt2 la kawen…………….. klu dah jodoh die laaa….
      hik hik

      0

      0
  27. Reena says:

    Kata duit banyaaakk..yun nam hair care kan ader…apa susah..

    0

    0
  28. NiTa says:

    Ala dah dia suka nak pakai topi….!!

    0

    0
  29. makngah says:

    ntah2,jejai botak tgh pale.. silap2 leh sama ngan zaibo

    0

    0
  30. fza says:

    heran aku.kalo mak pak die byk duit pun mcmla minah ni xley cari laki kaye lain..papehal pun nora lagi comey dari minah ni

    0

    0
  31. badai says:

    LANTAK mamat ni lar nk pakai topi pun…mmg x hensem ponnnn…hoho

    0

    0
  32. ayu says:

    ada kutu bah..

    0

    0
  33. fea says:

    saje…fesyen…kottt :) hehe

    0

    0
  34. guruh pusaka langit says:

    BN membuka ruang untuk orang mengata dan mengaibkan orang lain. mungkin anda banyak alasan lain namun hakikatnya ia menimbulkan dosa dengan mengata dan mengaibkan pihak lain. tidak kah BN merasa itu semua. Banyaknya dosa dengan blog anda ini.apatah lg jika mendapat keuntungan dan digunakan utk anak bini..taubat lah BN.

    0

    0
  35. fasha longgar says:

    cuba buat permeriksaan kat gynae…ini bukn sja siap peluk gerenti dh bt tu prbuatn terkutuk….mak bapak dia x tau malu juga kot…thats why silonggar mcm ne..x ada tguran org tua..x ada didikan agama…DENGAN BANGGA NYA DIA BERKELAKUAN MCM NE….KAU NE MUNGKIN OVER PERASAAN X LONGGAR…?KAU PERASAN SEOLAH KAU TU LAH PALING CNTIK..MAKA NYA TAK TAU MALU BUAT KEJA X SENONOH..PUIIII

    0

    0
    • sebokmama says:

      marah nampak….sabar2…tp apa2 pun akak sokong awak…he he

      0

      0
      • fasha longgar says:

        HUEHUHUE…SAYA BAB2 CLONGGAR NEY MEMANG SAYA X SUKA..PNTNG TENGOK GMBAR DIA…SEBAB2 PRNGAI DIA X TAU MALU…KTURUNAN JAHANM

        0

        0
    • pascual says:

      bodoh nya komen ko mesti mcm org nya juga..sdp ko ckp org xda didikan agama,nk slh kan mak ayah dia.hbis tu yg ko nk emo kat sini ini ke hsil didikan mak ayah ko?ko gelar org fasha longgar tu suruhan dlm agama ke??

      0

      0
    • Kuncu_jahat says:

      beb.. akupun xdela suke pun ngan si pasha ni.. tp xyahla ckp dia dh main ke ape ke… cukup komen ape yg dia tnjuk kat pic2 dia… yg kite xnmpak..xyahla kite cakap.. ok x? kang xpasal2 si pascual tu kata awakni bodoh… aku fobia sbnrnye org ckp bodoh kat org lain ni… pasha ni kalo tgk mmg ade rupe.. cantikla.. tp mgkin yg kurang cantik.. sikapnya… tp xpe.. kita doakan je.. dia berubah sikap jd cantik…. aminnn

      0

      0
      • jahat benar says:

        TP RASA NYA BODOH LAGI KOMEN2 KAU PASCUAL…!!!

        0

        0
        • K says:

          aku blame gak parents si fasha ni psl open-minded sgt. anak bekepit2 dan gi clubbing tunggang arak takkan diorang tak tau. pastu fashajejai ni pnh kantoi gi bercuti kat bangkok..mane parents dia?

          0

          0
        • pascual says:

          ala K u bercuti dgn gf u xkan la u nak gtau parents u??mst la secret kan?kan?

          0

          0
        • opoi says:

          aku tak bercuti dgn gf..
          aku bercuti dgn wife.. halal..
          takde secret2..

          buat benda sorok2 ni tak berkat..
          orang mungkin tak nampak.. tp TUHAN nampak..

          0

          0
        • K says:

          weh pascual..aku bkn ‘fuckerable’ mcm idola ko dan ko jugak. tlg jgn samakan aku ok! ko lain lar..dr dulu x pnh blaja agama. 2 psl ko mcm org gile isem dlm blog ni! sampaikan fasha hebat pun ko tau..haha..desperate for good comments bout her. well, parents ko kot yg tak kesah ko gi bercuti ngan buah hati. pandai ko simpan secret. x mcm idola ko tu..buat maksiat menunjuk2 bg org tau konon jejai tu milik dia

          0

          0
        • Jahat benar says:

          Pascual..ni placur kh..atau anak binatng..pge mana2 x gto mak bapak dia..bodoh nya cbodoh ney

          0

          0
  36. mome says:

    cuaca panas terik….

    0

    0
  37. Hani Bunny says:

    Orang pakai topi nih ade several reasons. My analysis as of 2010 :D

    1. a bald head
    2. wearing cap looks like teenagers (muda sentiasa..)
    3. klau tak pakai tak ensem, klau pakai nampak good looking gilerr
    4. rambut susah nk manage
    5. mase potong rambut ter’tobek’ kepala tu.. so, kena cover by cap la..

    sesaje je..ermm..

    0

    0
  38. aries_april says:

    trfkr jga..apa prsaan mak pak bla tngk ank2x mcm ni ..
    blum kawen g dh bebas bt smua ni..
    close smpai x ksh…

    mak pak kna ambl prhtian ngan ank2x sma…x blh lps tngn n 100 % prcya pda ank..even ank tu ank yg plng kta prcya…
    mak pak skrng …dh kabur mata bla ank2x ksi duit lbh skit….butakan mata dgn apa yg trjdi dpn mata..
    i x nafikan…ia trjdi dngn fmly i yg trdkt..si mak bt x ksh dr mata dtngnya duit tu…..

    0

    0
    • Clipkertas says:

      tu la i pun trfikir gak….
      kekdg tu depan mate mak pak jgk dorg wat,, tp kate brgurau… blkg lebih dr tu……
      tp betul ker mak pak skrg lebih takutkn anak…
      dunia dah trbalik…
      klu kite kecik2 dulu,, kite takut ngan mak pak kite… cam ne tuh!!?

      0

      0
      • aries_april says:

        huhuhu..dunia akhr zman..smau brbah..

        amboi akak..ngna mira pn i i no?
        :-)

        0

        0
        • Clipkertas says:

          i pun nak nmpak mude gak… hik hikk…
          ** akak rase dewasa sgt…
          tak kn jejai jer tutup rmbut nmpak mude…. hehehehee

          0

          0
  39. ain says:

    dah macam anjing aku tgk lelaki yg suka pakai rantai nie…bongek

    0

    0
  40. anieamer says:

    rambot die botak tgh……ari2 si pompuan gedik tu dok tarik2 rmbut die….

    0

    0
  41. fasha longgar says:

    INI BUKAN BAGAI PINANG DBELAH DUA..INI DNMAKAN BAGAI BERUK DAN KERA…BRFIKR MGUNAKAN NFSU SERAKAH….BUKAN GUNA OTAK…X TAU MALU LAH MEREKA KAT GMBR TU…ESOK2 KALAU SMPAI JODOH..ANAK CUCU MEREKA PLAK BUAT PRNGAI SEPERTI APA YG MEREKA BUAT…BANGGA LAH SI KERA DAN SIBERUK NEY…SEPERTI MNA MEREKA BNGGA DENGAN PERBUATAN MEREKA MASA INI

    0

    0
    • aries_april says:

      i x thu nk pnggl u apa….
      nk pnggl fasha u x ska dia..
      BTW..x slh klau u nk tgr…tp..jgn la smakan dia ngna bntg2x lain…
      tu mnghina nmanya…

      i pn x brpa brkenan ngan aksi2x dia orng tnjk ni..mngalah orng yg dh kawen..

      0

      0
    • pascual says:

      KO PON JGN MARA KALO ANK CUCU KO PRANGAI EMO MCM KO.KO JG KAIN KO LA.KOT PRANGAI KO LG MCM JHANAM.

      0

      0
      • Kuncu_jahat says:

        ko pun sama emo… hahahahah adeke aku panggil ko jahanam… hehehehehe….ko pun jgn marah kalo anak cucu ko nnti suke maki2 dan bodoh2kan org mcm perangai ko gak…. hehehehehe ko pun sama la.. jaga kain ko gak…

        0

        0
      • jahat benar says:

        PIIIRAH…!! KAU PASCUAL XTAKUT PON DGN AYAT2 KAUUU…

        0

        0
        • jahat benar says:

          KAU TU PASCUAL AYAT JER LEBIH….

          0

          0
        • jahat benar says:

          KAU CKP “JGA KAIN SNDIRI”….SO WHAT… KAU BUAT KOMEN HAL ORG KNPA…..BIAR LAH DIA DGN KOMEN DIA..KAU APA PEDULI…KAU JAHIT BETUL2 KAIN KAU TU..JGN TAU CKP

          0

          0
        • aries_april says:

          hahahaha….kain sndri carik..tngk kain orng carik lak..ahahahah
          :-)
          lwak la ko ni pascual

          0

          0
        • K says:

          pascual..pascual..ko komen org boleh aje tp bile org komen fasha ko sentap suruh jage kain sendiri..
          kain ko lg rabak wehh..takkan tak perasan kot!!

          0

          0
  42. sheena says:

    hmmmmm dia perasan tat he’s still young….cos
    selalunya youngsters yg selalu pakai cap…
    but too bad…he looooks so old …..

    0

    0
    • pascual says:

      OOH YEAH??

      0

      0
      • sharp shooter says:

        pascual, aku bace dh komen2 ko dr dulu smpai la yg nih..omg..u sound so emotional n st***d tau! patut lar ko pernah digelar pak pandir blog nih! dah lar tu pascual..jgn sound mcm idiot kat sini. kau pertahankan si fasha ko tp ko takder nice things to say about her. thats why cara ko asyik nak gado aje sbb ko takder point. kesian kau kan..

        0

        0
        • jahat benar says:

          BETUL TU SHARP SHOOTER,,,DIA JOINT KOMEN2 NE SKDAR NAK BGI ORG TAU AKAN KE’IDIOT’AN NYA…CARI GADO..TP ORG X TAKUT PON..X MNDATGKN HASIL.. KESIAN TUI

          0

          0
        • sharp shooter says:

          actually dia takder point baik2 pun nak defend si fasha tuh..so dia end up carik psl dgn pengutuk fasha..dia sorang2 jer kat sini berjuang bermati2an utk fasha..hehe!

          0

          0
        • jahat benar says:

          hahahaha….dia dagang..anak yatim tiada tmpt nak mgadu..hahahhaha…ksian hmprak..dah lh otak dia btabur…hahahhahaa

          0

          0
  43. LAWAK JEW... says:

    Rambut dia nie jenis ketak2….pas 2 x bley nak bt fringe asyik dok bleh tengah jew…byangkan rambut curly pas 2 belah tengah…hahaha…lawak kot muka dia…besalah setiap owg ada kelebihan dan kekurangan dia… kelebihan dia tang $$$$ kekurangan dia tang rambut ketak2….hahaha

    0

    0
    • Hani Bunny says:

      Lawak ar.. Rambut ketak-ketak.. Lame dah tak guna ayat power tu cos dulu rambutku pun ketak-ketak gak, mcm dawai.. Tapi skrg, dah rebonding.. :D

      Masalah ketak2? Tiada lagi…

      0

      0
  44. kasut pink says:

    Tunang aku pon suke bertopi. Ade2 mase je die x pakai topi. Mmg da jd habit. Die ckp dah bertahun die tak ade sikat. Dah pakai topi sejak skolah padahal bkn ada masalah kulit kepala @ rambut pon. Die cakap die selesa bertopi, senang x pyh nak set2 rambut.

    0

    0
  45. nic@pet says:

    topi yang sama je dia pakai,, minat JAY2 kot

    0

    0
  46. annedesilva says:

    SILA KOMEN PASAL TOPI DAN RAMBUT SAHAJA..hihihihihihiih

    0

    0
  47. aReaL says:

    Ah a La… Aku Baru Perasan…..

    0

    0
  48. Joe says:

    Dahi luas terbentang mcm Jay Jay…….Wakakakakaka, tak boleh go

    0

    0
  49. nic@pet says:

    kurang rambut tapi duit dia xkurang

    0

    0
  50. li says:

    kalau korg prasan muke fasha ni skali imbas nk mcm luna maya,,,
    cm 2 gk ngn luna maya,,nk mcm fasha skit,,

    p/s: skali imbas je,,,klu 2,3 kali ade beza nyeee

    0

    0
  51. KotakKatik says:

    orang yang snap pic x terase ape ape kew??? hahahahah
    comfirm la tuh die minat jay jay …. x dapat disangkal lagi huahuahuahuahuahuahua

    0

    0
  52. jogo says:

    tapi gambar last pakai baju merah asal sekeping je badan dia tak de bende menarik pon…..jatuh semacam jerrrr

    0

    0
    • pascual says:

      JATUH SEMACAM??BODOH.KO NK CKP DIA X VIRGIN SBB TU JATUH?AKU XFAHAM DGN PMIKIRAN BODOH MCM KO NI.

      0

      0
      • Kuncu_jahat says:

        hahahahahhaahahhahahha…. si pascual pasha yg emo….

        0

        0
      • zizi says:

        apasal kau yang terasa sangat ni?

        0

        0
        • sharp shooter says:

          waduh..kebodohanmu smakin terserlah pascual..per mslh ngan ko hah? mule2 aku rase ko ni emo..tp makin lame aku rase ko ni mental pulak..baik ko cpt2 mkn ubat sblm pnyakit mental ko melarat

          0

          0
        • jahat benar says:

          hahahha BANYAK YG BENCI DAH KAT KAU TU PASCUAL….MSIH NAK JOIN..TU LAH SAL TERRRRLEBIIH BODOH….MULUT PINCANG…TERLEBIH BODOH…ASUH BODOHHH

          0

          0
        • aries_april says:

          mulut lidah bisa sngt…

          0

          0
        • pascual says:

          zizi aku tau ko jeles fs dpt laki kaya.ko skt hati kan? cos ko kna mnanggung biawak idup kat umah.

          0

          0
        • zizi says:

          yang penting aku lagi hebat dari pasa sebab takyah nak kikis duit lelaki tak hemsem mcm jejai.. :)

          aku mampu buat empayar aku sendiri.. aku dah hantar parents aku 5 kali ke mekah..

          kau ada, pascal? apa yang kau nak banggakan ttg diri kau?

          0

          0
        • Jahat benar says:

          Eleh pascual..kmi x jelz pon dgn kata2 biawak hidup cm kau ne babi

          0

          0
        • pasa heheheh says:

          hahaha amek kau pascual
          kena sejibik!

          0

          0
  53. muiz says:

    rambut jenis kering…pastu kelemumur plak berkeping2…nk shampoo pun tk bleh sbb kulit kpla sensitif…so terpaksa la pakai penutup kepala…

    0

    0
  54. Mia says:

    takut org dpt baca aper dlm kotak pikiran dia….dlm kotak pikiran dia berbaris artis yg nak diayatnye…..kalu x pun dia ade MEMBELA kat atas kepala dia…takut malaikat yg kat bahu tangkap lak belaan dia

    0

    0
  55. najmi says:

    rasa macho kot pakai topi :P

    0

    0
  56. hothotheat says:

    kaple die ta normal..mcm org len..na cover pki cap je la kot

    0

    0
  57. adza says:

    fasah : baby, u pakai la topi.. i suka tgk u pakai topi.. u nampak comel la..

    jejai : really?? nanti i selalu pakai topi ye.. my ex wife takde suruh i pakai topi. sbb i x comel kot

    fasah : babyyyy.. u tetap comel utk i..

    hahahahahaha…

    0

    0
  58. Amber says:

    Pinjam statement Syarifah Amani : I feel silly when I don’t wear a cap…

    0

    0
  59. trisa says:

    SEMUA TEKAAN U OLL SALAH.I KENAL SGT JEJAI NI.KENAPA DIA PAKAI TOPI???

    MASA JEJAI MUDA,DIA ADA RACE LUMBA KETER DAN ACCIDENT.PASTU KEADAAN DIA PARAH DI MANA TENGKURAK KEPALA DIA HANCUR SBELAH.

    KEPALA DIA BKN MCM KITA BULAT TP PENYEK SEBELAH/BELUBANG KT TEPI MCM KENA CEDOK.

    SBB TUH MASA WEDDING TENGKOLOK DIA BESAR SEMACAM.SO,UTK COVER SMUA TUH DIA PAKAI LA TOPI.

    (bkn utk membuka aib jejai,tp utk membetulkan fact dan menghentikan perbualan mengarut nih semua)

    0

    0
  60. TABUAN says:

    ORANG BERTOPI SALAH..
    TAK BERTOPI PUN SALAH.. …
    LANTAK DIA LAH NAK BERTOPI KE TAK NAK..
    KALO DIA BOTAK PUN LANTAK DIA LAH..

    PASAL RAMBUT PUN NAK JADI BAHAN CERITA KE ?

    MEMANG DAH HUKUM ALAM APER…
    CUKOP MASA NANTI RAMBUT AKAN BERKURANGAN.

    PASTU BOTAK MACAM KEPALA PAT BAWAH JUGAK… LICIN AJE!

    TAK TAHU LAH KALO KEPALA BAWAH KORANG BERAMBUT LAH KAN !

    WAHAHAHAHA! :D

    0

    0
  61. anti pacat sandat says:

    kalo dia xpkai topi, xjd jejai la..dh muka sebijik mcm indon yg keja buruh kasar..

    0

    0
  62. ckrin says:

    xkesah la yg pasti muka dia sebiji mcm mat bangla tukang kebun blkg kantin sebelah kedai makcik kiah kona sikit belah kiri

    0

    0
    • poyos says:

      ngong jerk

      0

      0
    • pascual says:

      YEKE??XKESA LA TP DUIT DIA BERKEPOK U.APA ADA PD RUPA KAN??KALO ENSEM @ CANTIK MCM U TP POKET KERING PON RS NYA XDA SAPA PON NAK..:(

      0

      0
      • aries_april says:

        ko tau ke pkt dia kering…enth2x lbh pd jejai

        0

        0
        • jahat benar says:

          KALAU XKESAH PERGI BLAAA…LH…JGN NAK TUNJUK DSINI AKAN KBODOHAN KAU

          0

          0
        • aries_april says:

          BIAR LA DIA …
          KT TNGK..SMPAI MNA DIA DNGN EGO KBSHAN DIA TU

          0

          0
        • sharp shooter says:

          well pascual..ko bangga2kan duit dan poket jejai..ko bagaimana? jgn sebok puji dia melambung2 tp ko sendiri sengkek xder per2..

          duit bkn sgala2nye kat dunia ni…kalo mcm ko duit byk pun tp otak mental, prangai buruk dan mulut mcm siot pun takder saper gak yg nak..maybe fasha nak lar kot!! taste dia mmg org mcm ko pascual!

          0

          0
  63. eszol says:

    rambut huduh

    harap je kaya

    jendul lebih

    0

    0
  64. Dina Sephia says:

    gusi hitam.. hisap rokok kuat ke??

    0

    0
    • pascual says:

      XLA.GUSI ITAM TU TGH TREND KAT EUROPE.TU YG DIA COLOR KAN GUSI DIA TU.DUIT TAK TAU NAK BUAT APA.DUIT KAT ACC BERLEBIH SGT.

      0

      0
      • aries_april says:

        ko ni..tau smau psl si jejei n fasha..
        konpon ko ni orng dkt ngan dia orng…
        ko ni.PA fassha kot////

        0

        0
        • K says:

          sampai camtu skali ko defend fasha n jejai. gusi itam tu trend kt europe yg perlu diikuti? hahahhahahahahahahahaha

          0

          0
        • jahat benar says:

          STAHU AKU KAT EUROPE GUSI HITAM YG MNANDAKN BODOH..PASL DIA X TAU BFIKR DH…PASL OTAK DIA X FULL KAT PALA…MAKA MBWA KEURAT SARAF MNJDI HITAM..PALA HOTAK KAU BJAMBUL

          0

          0
  65. joe says:

    kesian ak nengok pompuan ni…

    0

    0
    • pascual says:

      KSIAN??U YG PATUT DI KESIAN KAN.APA YG NAK DI KSIAN KN?JEJAI BNYK $$$ N SAYANG KAN DIA.THEY LOOK HAPPY TOGETHER.WATS D PROBLEM?COS JEJAI XENSEM.AT LEAST JEJAI GOT MONEY WALAU X ENSEM.DR XENSEM N XBERDUIT MCM U.APA ADA PD RUPA?DA TUA NNT YG ENSEM AKN JD HODOH.TP $$$$$$$$$$$$$$$$$?????????

      0

      0
      • zizi says:

        RM$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$???
        semua tu hak ALLAH kan?
        bila2 masa DIA boleh amek balik..
        contoh: tetiba jejai sakit kuat.. duit berkepok2 pun habis guna tap sakit tak sembuh2..
        contoh: tetiba tanah runtuh kat kawasan rumah jejai.. habis semua harta benda ranap..
        contoh: pengebom berani mati mengebom kawasan penyimpanan aset jejai.. semua rentung hangus jadi abu..

        so? pascual, semua yang pada kita milik ALLAH.. tahu kan?

        0

        0
      • aries_april says:

        ko ni..ska2x ja kta dia x da duit..
        ko x knl dia..
        ko ktk orng..1 hr ko x bodohkan orng x leh ke?

        0

        0
        • sharp shooter says:

          pascual ni hidup bertuhankan duit gamaknye..
          tak abis2 komen jejai byk duit..takder modal lain ker? kalo jejai kaye, ramai lg lelaki lg kaye dr jejai tp takler poyo n sosial mcm mamat nih..

          pascual, aku nak ko defend dua manusia pujaan ko ni dgn point lain yg lebih membina selain dr duit,duit, duit..im sure u have nothing good to say bout them!!!

          0

          0
        • aries_april says:

          skong ni…
          dia defend cam orng xda point..blik kta jejai bnyk duit..
          ada lg orng yg bnyk duit…xda la pl jd cam ni…sapa pn kta kat dnia ni..kjb ja allah ksi pnjm..esk2x tu xda dh la.
          jgn ANGKUH NGAN APA KTA ADA

          0

          0
        • jahat benar says:

          MCM PELACUR..NAK KATA DUIT JER

          0

          0
        • aries_april says:

          pascual ni demand ngan duit ja..
          ko laki tu buta pn dia x ksah…jnji poket cam jejai..tul x pascual…ahahahahahaha

          0

          0
        • so what says:

          yup aries..jgn bebangga sgt ngan duit yg byk tu..Allah kalo nak tarik sekelip mata ilang sume tu..
          pascual sjak dulu lagi “tumpang bangga” jer ngan jejai nyer duit. komen dia sama aje. fasha lawa, jejai berduit, fasha cun org jeles, jejai kaya org jeles..and so on..

          0

          0
        • aries_april says:

          i x nk la ktwakan orng…tp ko ni pascual..x malu ke bla ada orng ktuk2x ko..kan dh smua orng smakan ko ngan si pasha…
          ko brbah la..
          kmi smua kat sni akn trma ko,,,,
          jgn rsau…
          klau x nk tkr nma pn..kmi stil angp ko kwn..but…brbh la…

          0

          0
        • pascual says:

          aries, aku mmg langsung xheran kalo org kat blog ni benci aku.aku kat sini bkn nak cari kawan pon.

          0

          0
        • pasu heheheh says:

          ngko mmg mencari musuh jew.. sama jew perangai mcm fasya

          pascual = fasya

          0

          0
        • Jahat benar says:

          Pergi lh msuk kubur pascual..dh tntu kau x ada kwn

          0

          0
  66. MissLaserTapiCun says:

    Fasha…

    0

    0
  67. MissLaserTapiCun says:

    still tak percaya jejai yg tak ensem tu bley dpt pompuan2 cantek mcm fasah and norah

    0

    0
    • pascual says:

      KENA PERCAYA OK..

      0

      0
      • zizi says:

        tak dak sapa pun nak kat jejai tu.. pasa sendat sorg jew yang nak..

        0

        0
        • pascual says:

          XDA SAPA NK KAT JEJAI?ABIS TU YG SI ND TERKEJAR MCM ORG GILER TALAK TU APA CITE?TIZ YG MIANG TU KCAU2 JEJAI TU APA BNDA?

          0

          0
        • pasu heheheh says:

          tak adanyer si Nora nak terkejar2 jejai.. tak perlu nak kejar.. memang Nora still ada hak.. jejai tu bapa kepada anak mereka, okey!

          fasya jew yang cemas, sebab tu kata Nora gila talak.. dah tentu2 Nora kata TAK AKAN KEMBALI MENJADI ISTERI jejai.. boleh belah la lu jejai..

          tiz pun tak adanya nak miang ke jejai.. tiz nak test power jew.. barulah nampak.. fasya tahu juga nak melenting bila orang kacau balak dia.. dia tu ganggu suami orang tak hengat!!!! belah la lu fasya!

          0

          0
      • jahat benar says:

        YEAHHH…KENA PERCAYA ATAS KEBODOHAN KAU JUGA..HAHHAHA

        0

        0
  68. Leo says:

    kebanyakkan entri pasal fasha, mesti orang akan kutuk macam2 punye… sebab bile orang dah tak suke… dia buat ape pun orang rase nak kutuk je.
    Bang Nara plak letak cite pasal topi jejai je, orang sume dok mai kutuk n kutuk.. Cite mcm ni takde ape pun cume pasal dia selalu pakai topi je ke mana, tapi sebab si fasha n si jejai ni orng tak suke, jadi macam2 kutukan kua kan… Sebab di sini bebas berkomen leee…..
    teguran saye… harap kua entri yang lebih baik ye… hehe
    Diharap komen ini membina .. jangan marah…

    0

    0
    • BumbleBee says:

      tul gak…kadang2 pelik jugak ngan BN ni…cter byk pusing2 artis yg sama jer. Cycle of artist yg paling kerap kluar kalo x CT, RCW…takpun FS…xpun ND…xpun Maiza xpun DD…Lisa surihani, memey) .. dan majority psal artis pempuan….hmphh~

      p/s: artist tu x bikin kontroversi tp BN kuarkan cter psal dier gak…lalu kuarlaa tajuk2 yg remeh temeh seperti entry ni…psal kerap pakai topi….hmphh.sorry BN, just nk entry diimprove dan cover sumer artist..no bias~

      0

      0
  69. murni says:

    Drama FS terbaru, Chinta. What a sad story.

    0

    0
    • Kuncu_jahat says:

      Memula ingat nk layan gak cite tu.. tp wat sakit ati je.. xlogikla..jahat sgt abg kandung sendiri sggup wat adik dia cmtu.. yg adik lak..helehhhhh lembut hati sgt… sepatutnye kena la pertahankan diri sendiri… asik lembut ati je… mmg kena buli jela….

      0

      0
    • Nor says:

      aku…. kalau aku tak suka org nya.. dramanya pun aku tak suka….sedih ka..riang ka…ada ku kesah…yg cetek akal ja nak tgk lakonan si suara itik pulang ptg berlakon….

      0

      0
    • Dia says:

      Dinasihatkan supaya org tua jejai terima lah kenyataan cinta keras anak kalian terhadap fasha…biar pun dgn hati yg berat…bagilah mereka peluang membina masjid…lagi berdoa biarkan mereka berterusan melakukan dosa mcm tu….mgkn jodoh mereka…td pun aku terbaca dalam BH hal rumahtangga rita rudaini dan suaminya dah goyah…biaalah kalau tak ada restu buatlah apa pun….akan ada padahnya..

      0

      0
  70. BumbleBee says:

    rambut dier busuk…takpun ternak kutu….lol

    p/s: gurau2 jer…jangan ade fans diorg ni melatah yer

    0

    0
  71. akupunyesuke says:

    ensem ke x blakang kire de..yg penting poket masyukkk….

    0

    0
  72. anyss says:

    hishhh..krn duit muka hodoh cmni pn kire tampan gk…
    uwekkkkkkkk…..

    0

    0
  73. onizuka says:

    pic last…breast dia dah jatuh…bnyk tgn dah ehem2…

    0

    0
  74. diet beb ... says:

    topi tak bertopi lantak dia la ….bkn hamsem pown …..hamsem duit mak bapak dia ader ………bagi buaya pown buaya tak nak mkn …….hu hu hu …

    0

    0
  75. Suke aku tgk lakonan fasya dlm drama besiri chinta. Fasya dah layak jd primadona filem melayu. Gud job fasha

    0

    0
  76. Ampunk Gurl says:

    jejai dulu pernah accident racing kereta. then satu suis kt kepala dah rosak. that’s why kekadang dia punyer angin ader ‘swing’ sikit. Fasha yg byk mainkan peranan dlm idup jejai. Sbb tu jejai syg giler kt fasha. Apa2 pon Fasha mmg very talented. Best giler dia acting dlm CHINTA:-)

    0

    0
    • aries_april says:

      btul ke orng yg prnh xcdent ni…angng dia swing skit?
      coz i ada kwan yg ska angn ni..rmai gak i tngk mcm tu…
      psl pa ek?

      0

      0
      • zizi says:

        pasal ada wayer dah putusla.. jadi ada time tak dapat stabil otak diyer tu..

        0

        0
        • aries_april says:

          kwn i tu..
          mmg wyr dh pts orng kata…dh kawen…dlu slt x tngl..now pn cam tu gak..
          tp..gatal skit skrng lps xcdnt tu…
          abis indon dia bwa…

          0

          0
        • Clipkertas says:

          hik hik…
          wayer =urat saraf….

          klu suatu mase anti brlaku ape2 kat jejai… sian,,,, fasha..
          sbb tu org luar tak suke klu die nie asyik2 ckp poyo psl prcintaan die… sbb die pun dah short..

          0

          0
  77. cili says:

    yup. aku suka dgn lakonannya. meninggalkan kesan. menjadi je kalo dia bwk watak.

    0

    0
    • emlin says:

      yes! tau xpe..

      0

      0
      • so what says:

        bakat leh tahan fasha ni..hebat gak berlakon..syg buruk prangai..kalo tak sure dah ramai peminat.

        0

        0
        • aries_april says:

          uhuhuhuhuh..lakonan dia mmg hebat..lyk pgang title primadona mesia…

          prgai…no cmnt la..
          dnia arts mmg cam ni

          0

          0
        • PapaRazzi says:

          yes,dia belakon bgus cume perangai dia je lah yg slek…
          if tak,sure rmai peminat ske kan dia…

          0

          0
        • aries_april says:

          skong tu papa…
          i x prnh miss citer dia brlakon…

          0

          0
        • pascual says:

          XKESALA SO WHAT KALO TAK RAMAI PEMINAT.TP MAKCIK2 KAT KAMPUNG TU RAMAI YG SUKE TGK DRAMA DIAN ORG2 YG KONONNYA BENCI DGN SI FS PON KALO CITE FS BERDUYUN BEREBUT DDK DPN TV..KAN?KAN?U PON SM SO WHAT.MNGAKU JE.

          0

          0
        • so what says:

          sori pascual..aku tak bodoh mcm ko yg suke pd pompuan nih. makcik kt kg mmg ramai tengok coz diorang x bukak internet dan they dont know much about fasha. gambar bepeluk2 dia mane lar sume org dpt tengok sbb dlm paper dan magazine dia akan beraksi manje dan konon2 pompuan mlayu terakhir. lagipun org tengok drama dia x semestinye org sokong dia. drama melibatkan byk individu lain..tu pun ko nak aku ajar ko ker bengong?

          0

          0
        • Jahat benar says:

          Org tengok pun sl kutok..perasan betul..klu x nak org kutuk x sah lh jd artis..sk x lh urg kutuk kau bodoh

          0

          0
        • Jahat benar says:

          Org tengok pun sl kutok..perasan betul..klu x nak org kutuk x sah lh jd arti..x lh urg kutuk kau bodoh

          0

          0
  78. Periuk says:

    Walaupun den tak berapo suko minah ni, dulu suko la pasal lomah lombut, tapi lopeh kes-kes ni semua, tak suka dah, tapi den takkan kutuk dio dopan2 dalam ni, lagi menambahkan doso adolah..Dio doso tak pakai tudung, kito doso koring ngutuk dio..Takdo kesudahan pun kecualilah pemilik mano-mano blog hiburan mau berhijrah dongan tak lagi menyediakan medium atau platform untuk orang ramai kutuk mengutuk, fitnah memfitnah para artis..

    Tapi yolah kan, blog inilah memboghi duit, masyuk jo daripada pengiklanan, mano mau orang nak tutup nyo..Astaghfirullah..

    0

    0
    • aries_april says:

      pda sapo yg knl fasha ni…she nice person pda mata i…i knl dia dh 10 thun..n i know she very well..

      even dia sdkit krs kpla….

      0

      0
    • emlin says:

      yo tak yo..boto sangat lah tuh kato hang..den setuju bonar..hikhikhik

      0

      0
      • so what says:

        Fasha ni nice tp dia kene lar pandai jage maruah dan nama baik..sifat kurang rase ‘malu’ dia ni yg byk menjatuhkan dia. byk sgt dah kontroversi she created tp dia maintain poyo tanpa rase bslh..kalo dia brubah dia akan diterima smule oleh peminat2 sbb dulu ramai giler minat dia..now peminat2 dia yg i kenal sume dah cabut lari..

        0

        0
        • PapaRazzi says:

          yes,if dia boleh betul2 brubah maybe peminat akn ske kan dia kembali..
          coz dah tlalu byk kes la dia ni yg mbuat kan pminat lari or xske kan dia lg..if dia brubah maybe rmai lg rmai pminat akn minat kat dia smula..

          btw,periuk..kte bkn mgutuk dia..if kita memberi nasihat xpe la…salah 1 tanggungjawab ssame Islam & mpjuangkan bnda yg benar….;)

          0

          0
        • aries_april says:

          fasha mmg nice person..x smbong lgsg…tp skit kras kpla dia x leh kta pe…dr sek mmg cam ni g dia

          0

          0
        • so what says:

          sifat keras kepala ni yg menjatuhkan dia aries..nasihat lar kwn u tu spy overhaul dan betulkan alignment prangai dia tu..meluat lar org nengok..

          0

          0
        • aries_april says:

          kna tnggu reunion la nk advise dia…tu pn klau dia dtng la…
          :-)

          0

          0
        • pascual says:

          XPYHLA KAU NK SIBUK NSIHAT KAN FASHA.SUKE HATI DIA LA NK BUAT APA,NAK PKAI APA.DIA TU SAPA N KO TU SAPA.TU PERSONAL LIFE DIA.ORG LUAR XPAYAH NAK SIBUK MSUK CMPUR.DIA PON MANUSIA MCM KITA.NAK BERSERONOK.MCM KAU JUGAK ARIES NK PELUK2 DGN BF KO DAN SEWAKTU DGN NYA.JGN LAK KORANG SIBUK MNGATA FS SDGKAN KORANG LG TRUK DR FS.DR SBUK KN HAL FS BAIK KO NSHT SEDARA MARA KO KE XPON DIRI KO SENDIRI.

          0

          0
        • pascual says:

          ARIES NI MST JELES DGN FS.YELA KWN KO SI FS CNTIK N JADI ARTIS.KO PON DL TRINGIN TP XLAYAK KAN..XPE ARIES BUKAN REZEKI KAU.CUBE LAGI OK.:P

          0

          0
        • pascual says:

          BUAT APA DIA NK HIPOKRIT???TU DIRI DIA YG SEBENAR. LECE LA NK KUAR DGN BF PON NK SELINDUNG2.LGPON AKU RS EVEN RAMAI YG KATA BENCI FS TP BL CITE FS MST NAK TGK.TERMASUK KAU KN SO WHAT?

          0

          0
        • so what says:

          Pascual, asal org kutuk fasha, ko kate org jeles..tu aje lar komen ko dr dulu sampai skrg. bile pemikiran ko nak maju agaknye? dah berapa ramai kat sini suro ko bg komen yg bijak sket..tp till now ko tak mampu menjadik bijak kan pascual? aku dah kate yg ko takder any other gud points to talk bout her. so modal ko is org jeles..jeles..jeles..go and get a life dude/gal!!

          sukati lar kalo ko peluk2 dgn psgn ko tp ko takyah tuduh org lain buat camtu gak! per hal ko nak ckp aries pun camtu?dah fasha buat, slh ker org tegur? kalo taknak ditegur gi lar dok dlm gua sorang2..or suro fasha pujaan hati ko tu jadik artis pakai topeng.biar org tak kenal dia n kalo dia nak berbogel pun takder saper akan tegur..

          fasha ko dah bkn tahap x hipokrit tp dia ni spesis artis yg x tau malu..gamba berpeluk, clubbing, minum arak dan tededah sane sini pun bangga nak ditayang tanpa rase malu. yg membezakan antara manusia dan haiwan ialah sifat malu..tak slh lar kan dia kene kondem sbb org mluat dgn sifat x tau malu dia.hrp2 dia get d message n brubah pelan2.ko pun patut malu pascual psl dah teruk ko kene kutuk dlm blog ni dek komen2 ko yg ehem2..takkan ko pun dah takder sifat malu gak mcm fasha..damn!!

          0

          0
        • pasu heheheh says:

          pascual.. ngko ni kan, mcm dunia ni hak ngko dgn fasya jew kan? dunia ni hak ALLAH okey!

          helo! selagi ngko dan fasya beragama islam, kitorang semua ni saudara ngko dgn fasya.. menjadi kewajipan kitorng (fardu kifayah) untuk saling mengingati.. terutama kalau dah teruk bebenor perangan mcm fasya tu..

          kalau ngko takmo mengaku kitorang ni saudara seislam ngko, means ngko bukanlah islam..

          0

          0
        • Jahat benar says:

          Eh pascual..kau ckp”xpylh nk.sibuk..”tp kau bt komen kau bls..dlm otak kau bnyk bodoh lh bodooooh

          0

          0
        • fasha longgar says:

          pasa,, jejai ja yg tkejar2….org lain x ada yg kejar dia lebih…tk laku dh..dh pgi tailand madu kasih…hahahha..so jejai lh pksa tngung yea pascual yea..nak ckp lagi pascual… ?huhuhuu

          0

          0
  79. zizi says:

    agak2 jejai n pasa ni pakai seluar dalam tak?

    0

    0
  80. miss ina says:

    muke serai eh jejai ni cm org nepal y keje kt petrol pam shell umah aku 2 laa

    0

    0
  81. abul says:

    muka pun mcm kg ja..tu pun harap kaya..cuba kalau motong getah..sah2 fasha sandha pun tak mau

    0

    0
  82. abul says:

    jejai rasa muka dia hensem cikit kot pakai topi kalau tak pakai muka dia sah2 mcm siam burma yang mai keja kat malaysia ni wakakakaka

    0

    0
  83. miss ina says:

    tgu c jejai ni ‘terduduk’ sok bru c jejai ni tau fasaha camane

    0

    0
    • zizi says:

      terduduk.. wakaka.. apasal aku terbayang jejai ‘terduduk’ kat pasa sendat?
      adoyai.. ampon..ampon..

      0

      0
  84. aku yg suke kutuk says:

    wei korang perasaan or aku yg baru perasaan si jejai nih mcm juling….isk…sory jejai….

    0

    0
  85. HANSON says:

    what the heck!WE LOVE FASHA SANDA PAGE?? heh~
    she is not even an idol. who will love her? i mean she’s only full of scandal with a ‘rich’ man despites her own carrier in acting. is this page actually created by her?? or maybe her lovely Jejai??? heckss!!

    0

    0
  86. emlin says:

    kalu fasha..pasti ramai yg komen..

    0

    0
  87. edrina says:

    kaya tapi tak mau bli yu nam hair care

    0

    0
  88. akusukeapeakutulis! says:

    sbb die dh botak kat bahagian atas tu sbb pikir byk sgt sbb fasha kikis duit dia.. aku jay jay pon same botak ats… rambut pjg yg berwarna tu sekadar hiasan semate..

    0

    0
  89. Pretty says:

    Suka tengok lakonan fasha …. very good acting Fasha!

    0

    0
    • sharp shooter says:

      luar dlm filem dia good acting..syabas fasha!!

      0

      0
      • jahat benar says:

        dgn pminat2 dia sndiri pun dia bgus blkon…TAHNIAH JUGA..!!

        0

        0
        • aries_april says:

          JB..mean?
          :-)

          0

          0
        • jahat benar says:

          DULU DIA X NGAKU PON ADA HUBUNGN DGN CJEJAI….SMPAI STENGAH2 PMINAT PRCYA…DH MSJID DBINA RUNTUH…TUP..TUP…BARU NE MENGAKUI…BARU NAK TUNJUK..HEBAT BETUL LAKONAN NYA…

          0

          0
        • so what says:

          betol3..lakonan dia terlalu berkesan sampaikan kat dunia luar lakonan pun dia nk acting.. cakap x serupe bikin..kaki propa minah nih!!

          0

          0
        • aries_april says:

          hhaaah…biasa la…dnia arts mmg cam ni..
          :-)
          zizi pn bleh2x x nganku ngna bang bung..last2x kta thu…

          skrng zahida ngan syafie afdal..
          huhuhu
          :-)

          0

          0
        • SCREW YOU!!! says:

          lol…dia mmg terer blakon la..dlm & luar filem…hahaha!!!

          0

          0
        • pascual says:

          ARIES,AKU RS AKU NI TAU SAPA KO.YELA KONON NAK NSHT.TP PDHAL KO MMG CEMBURUKAN FASHA KN?KO SK TGK DIA JATUH.PURE2 NAK BG NSIHAT LA KNON.KALO NK JD ARTIS CKPLA.XPYH SBUK NK BRUKKAN KWN SENDIRI.

          0

          0
        • sharp shooter says:

          LOL pascual..aries burukkan fasha? please lar..fasha mmg dah lame buruk laku dan rekod buruk. wake up beb!!

          0

          0
        • pasu heheheh says:

          pascual kenal aries?
          aries satu sekolah dengan fasya?

          pascual = fasya

          heheheh

          0

          0
        • fasha longgar says:

          PASCUAL KALU AKU MEMANG NAK KAUUU JATUH/TERGOLEK/TERSEKSA…KALAU BOLEH HABIS TRUS X TIMBUL LAGI..HAHAHHAHAH…X ADA MKNA NYA CMBURU KAT KAU….KAU TU YG PERASAN LEBIHHHHH….APALH MALANG NYA KAU YEA..HAHHAHA

          0

          0
        • JAHANT BENAR says:

          DIA KNAL KAT PASA KH KAU PEDULI APA….BIAR ORG TAU KEHANGITAN KAU….KAU TU YG HIPOKRIT…DPN LAIN BLKNG LAIN..MSUK MJLH PUN KAU CKP LAIN…PATUT LH KAU NE X BNYK KWN PASL TRLALU HANGIT…

          0

          0
  90. tutu manja says:

    jejei botak,,,nk cover so bia la dia……hehehehe

    0

    0
  91. dato' k palsu says:

    muko jejai memang burok…hensem lagi aku…kihkihkih

    0

    0
  92. i love u cik wan says:

    semua pi kt club…. meh kt doa pasni gambr kt tmpt senonoh skit

    0

    0
  93. dia says:

    Nara tgk lah…sambutan hangat kalau fasha jejai punya pic dan story……tp byk nya tmbh dosa ja…maki, caci, kutuk, seranah..Nara pun kena sama ni….hehehe

    0

    0
    • K says:

      fasha dan jejai yg bepeluk2 camtu ko taknak tegur ker tentang dosa pahala?
      ko nak kitorang puji dan ckp baik2 lar eh dgn 2 makhluk ni? ko rase dia phm bahasa?

      0

      0
  94. MissLaserTapiCun says:

    aku tak suke fasha tp aku admit dia mmg cantik, talented.. tu realitinyer.. kesalahan dia cume dia tu obsessed dgn lelaki.. laki kaye, berduit.. sape tak suke cars’ addict cm jejai? aku pun suke tp aku pilih yg ensem & macho only.. ngeh ngeh..

    0

    0
  95. foxxie says:

    Kesian la fasha dah la kena buat fan page sendiri…cepat la kawen nanti takut rejek lagi mcm qabil ambak buat statement dulu

    0

    0
  96. hitlon says:

    pakai rantai com berok…panggil jairok jek la…

    0

    0
  97. Reena says:

    Kalo jadi kawin…agaknyer..makin bertambah bengang la nora danish..yelah secara automatik Rayqal bakal mendapat fasha sebagai mak tiri..huhuhu..disaster..

    0

    0
  98. LOL topi pun jadi isu ka?awt xadd ja facebook n twitter jejai jerrr;p

    lg satu…glh tny nora danish…;p pe daaa…

    0

    0
  99. hitam says:

    kalau dapat anak mesti LEGAM sbb HITAM+HITAM…LOL

    0

    0
    • sharp shooter says:

      rupe x lawa xper kalo prangai elok ..tp ni mslhnye rupe buruk prangai buruk..oh nooooooooooo!!!!!!!!!!!

      0

      0
  100. kak wok says:

    mcm2 jenis topi jejai pki.mcm model topi..pki lah songkok lak, tak pn kopiah..

    0

    0
  101. nas says:

    mmg sah nak duit jek fasha ni…cintalah kunun…muka cam mamat lombok….kalu tuhan tarik kekayaan dia nanti haaaa cane ko fasha…serunuk bukan maen gambo…dah tak ingat halal haram…mamat camni ke nak bimbing ko oii fasha…

    0

    0
  102. xoxo GG says:

    aku perasan dulu time nora kapel dgn mamat ni, 1 gambar je yg tsebar, tp time fasha kapel. bermacam2 gmbr posing sakan..nampak sgt terdesak..

    0

    0
  103. andrea says:

    Ni semua gambo dia sendiri tempel kat internet nak jadi fofular la konon ish boleh jadi couple yg dibenci ramai

    0

    0
    • JAHAT BENAR says:

      DAN JUGAK..ARTIS YG TERSEKSA..HAHAHHA…PALING DBENCI..~KESIAN DIA…KESIAN DIA..KESIAN DIA..KESIAN DIA…~

      0

      0
  104. zz says:

    Trisa betul…I know from my husband yg jejai dulu penah accident lumba kereta kat shah alam. Husband I tak mentioned pula paa tengkorak kepala penyek tu, tapi dia kata keadaan jejai memang agak parah di bahagian kepala… makanya..mungkin jejai bertopi sbb scars from the past?

    0

    0
  105. kotak katik says:

    yg penting gigi putih..gusi itam..uwekkkk

    0

    0
  106. Erin says:

    i really curious how his hair….hehe…nk tgk gk rmbt yg mamat yg sering dikaitkn ngn hot gulz…

    0

    0
  107. mmg misteri betul la….xkan pakai rambut palsu kut???

    0

    0
  108. sajaje says:

    hensem ape jejai..okla tu,,muka melayu,,,

    0

    0
  109. MisZ NoNi says:

    aku dah comment pasal fasha ni kt entry yg lain, aku copy je lah, hah ni dia —–>

    fasha sandha hipokrit.. berangan lak tu.. dulu majalah mana ntah inteview dia, time2 dia berlakon jd anak mami dulu… wartawan tanya dia “fasha , u ni dr penang kan, u anak mami ka?” dia cakap “xlah , fasha bukan anan mami, family fasha dr johor”.. apa kes kau fasha sanda ooi??

    nama kau “SANDHA” tu pun dh sah sah nama MAMAK.. berangan nak mampus.. suara kau pun dh lemak sengau semacam tu pun dh trademark anak mami.. jgn jadi hipokrit la.. apa salah nya kalau kau mengaku.. kalau dh bosia tu bosia gak.. ko bukannya pandai pun.. setahu aku artis2 penang ni pandai omputih (cam jeslina hashim) tapi ko ni haram.. xcaya? cuba cari status2 dia kt twitter, kt beautifulnara pun ada, x hingin aku nk follow dia kt twitter..

    inggeris berterabur… kena masuk british council perempuan ni… belajar la dulu sebelum ko berangan nk tulis omputih kt twitter.. walaupun aku x suka gak kt nora danish, tp bahasa inggeris dia mmg better la dr fasha sandha… MAMAK penang,.. x sedar diri.. cam bagus je.. sambut bday pun penuh ngan botol arak.. apa nak jadi ngan ko ni fasha?? mana akhlak ko? yg aku heran stesen tv kt malaysia ni banyak lak rancangan hiburan tp semua hipokrit gak cam fasha sandha, bukan nk exposekan artis2 malaysia betul2.. tahniah buat BeautifulNara sebab tulus dan ada bahan bukti yg kukuh utk kita tunjukkan betapa rosaknya akhlak artis2 malaysia..

    patut la korang semua jadi artis dan x jadi org2 mulia sepaerti cikgu atau ustazah, sebab korang semua kurang pelajaran dan kurang akhlak… buat Fasha sanda, tolong la gi cari British Council terdekat, gi sign up Introduction to English 101… BONGOK, tp berangan nak tulis dlm bahasa omputih…

    0

    0
  110. Princess_avril says:

    i sokong comment Misz noni tu…hehehehehe

    btw jejai tu rasanya dia dpt sponsor kedai topi kat p.mlm kot….dat y asyik pakai topi…brand red bull plak tu….haish!

    0

    0
  111. CHENTA ZIERA says:

    DIA PAKAI TOPI SEBAB DIA INGAT MCM 2 BARU NAMPAK ENCEM

    0

    0
  112. nanny girl says:

    JEJAI YANG BUROK YANG AMAT…..

    0

    0
  113. zzs says:

    pakai susuk kot??? koh koh koh…. takut terlanggar pantang larang ker… keh keh keh…kesian….

    0

    0
  114. Lia says:

    Nk kata hnsem xde la…pelik la,nape rmi gurlz trgila2 kt mamat ni. Sbb dia ank org kaya ke? Klo kaya pn maybe fmly dia,klo xkaya…rse si fasha pn xpndang…hehehe

    0

    0
  115. Liyalicious says:

    bnyk kutuk kot….hik hik

    0

    0
  116. SENGAL says:

    Duniawi semata2…

    0

    0
  117. anonimus says:

    jejai huduh, fasha sendat
    great combination. jejai rmbt botak kt tgh kot. g la yun nam haircare XDD

    0

    0
  118. it's me says:

    dulu dia pernah x-c-den….kulit kepala dia koyak kat depan…so botak la…ada parut!!!!

    0

    0
  119. licca says:

    botak le tu…sbb tu dia panjangkan rmbut belakang….ooiii….jejai anj aku nasihatkan kau pegi le brubat d yun nam haircare…umur kau pun da masuk 34 da tua dah jgnlah trip2 muda…aku rasa lah kau byk makan aji no moto ni….huahuahua..

    0

    0
  120. antu kuboq says:

    muka x leh gee la……hahaha

    0

    0
  121. SchaPelacur says:

    kesian fasha ni tiap2 malam dok melayan lelaki yg bukan suami dia yang sah…dia ni org islam ke bukan? org islam yg tak solat pon tau dosa tp tak tau la aku mgkn fasha ni tak kena sunat dulu…Fasha..ni nasihat saya ye…wanita yg buruk sifatnya bukn la utk lelaki yg baik dan lelaki yg jahat seklipon akan mcari wanita yg baik sbg isteri…tanyalah diri anda layakkah anda mjadi menantu kepada seorang yg berpengaruh..silalah guna akal yg waras…pintu taubat msh terbuka…

    0

    0
  122. szy says:

    abg aku ensem ckit dr jejai..oklah kalo jejai slalo pakai topi & fasha apa lg cptlah cari tudung lg sgt sgt sesuai!!!!!

    0

    0
  123. nescafe says:

    sbb jejai penah accident kete dulu masa kt ipoh..ade scar kt kepala die..

    0

    0
  124. 1nie says:

    jejai pki topi sbb ade parut kt kepala die…dulu die penah accident..teruk jgk la…

    0

    0
  125. pakya says:

    Mesti ada sebab kalau cover tu. Pak Ya tgk Jejai ni, sekali imbas sebiji mcm wajah bapak2 indon yg banyak kerja kat construction site.. kalau bukan kerana fulus dia, tak mungkin le artis mcm Fasha nak dekat.

    0

    0
  126. we have just commenced my own wordpress blog site about gps watches made by garmin. I was just curious about what concept you happen to be utilizing here so i could utilize it as well. Thanks

    0

    0
  127. red lips says:

    you all see pic 5 fasha take pic with jejai.and she do fuck.

    0

    0