Written by AbangNara | November 5th, 2012

Mengejutkan sungguh dakwaan daripada kru produksi drama yang bertajuk Darah Panas ini. Tak sangka pula Sharnaaz Ahmad sanggup melakukan perkara sebegini. Kalau ini benar-benar terjadi, pastinya reputasi Sharnaaz akan jatuh di mata peminat-peminatnya.

sharnaaz

Tragedi ini berlaku kepada seorang kru yang bernama Hafiz. Hafiz menguruskan bahagian pakaian. Oleh kerana terpaksa pakaian terpaksa ditukar, Hafiz tiba di tempat penggambaran lewat beberapa jam. Kata Hafiz kepada B*Pop semalam:-

Apabila saya turun daripada kereta, pengurusnya memanggil saya. Dia tanya kenapa saya lambat? Kemudian Sharnaaz pula panggil saya. Dia cakap “kau ingat aku balaci kau, tunggu lama”. Saya minta maaf. Saya cakap saya beli pakaian. Tiba-tiba Sharnaaz tolak saya dan cengkam leher saya dengan tangannya sehingga badan saya rapat ke dinding. Siku saya terkena kayu dan berdarah. Parut masih ada lagi. Tindakannya memang kurang ajar.

Fuh. Seram gila kan? Tragedi ini seolah-olah mengesahkan lagi khabar angin sikap panas baran Sharnaaz Ahmad. Mungkin Sharnaaz perlu belajar mengawal kemarahannya. Orang kata, kalau dah kahwin panas baran akan kurang secara automatik. Mungkin Sharnaaz perlu berkahwin secepat mungkin. Hehehe.

P.S: Rumah bertemakan Wild West untuk dijual.

116 responses to Kru Produksi Drama Dakwa Dicengkam Leher Oleh Sharnaaz Ahmad

  1. Mia says:

    Lewat beberape jam..beberape jam weh..ko igt org len x de keje len nak tggu ko berjam2

    0

    0
    • Anonymous says:

      shiela hamzah.. ganas nye laki ko.. nnti ko lambat je terus kena cekik naya je..
      ND lala ko tak takut ke ngan bakal menantu ko ni? cegah sblm terlambat…
      panas baran ni ssh nak buang.. kdg2 klau dh kawin lg menjadi2..

      0

      0
      • i'm not a monster says:

        aku bukan nak mengata tp sharnaaz ni mcm panas baran skit, tgk kt twitter hr tu mcm mana, tp mungkin jugak nak suruh drama ni “LAKU” kot, nama drama pun darah panas, so maybe promote jer kot, ntah lah ikut suka hati ko lah sharnaaz, x ada kena mengena dgn aku ;p

        0

        0
      • Please Guna Otak says:

        ni bakal2 nak pukul bini bila kawin besok.

        0

        0
      • Azwan Propa Meletopz says:

        time keje pun nk shopping? klu haku pun hangin tp tindakan shanaaz agak melampau nak tangankan anak org lak, hafiz tu jantan ke separuh2????

        0

        0
      • Olga says:

        perghhh… i dh lama mendambakan lelaki ganas yg sgy hensem mcm c Sharnaaz ni! best woo.! kalau main mesti hardcore!
        ala2 tangan i kena gari lps tu kena belasah dgn canaz ni sambil kena fcuk! yummmy!

        0

        0
      • Anonymous says:

        time tu la ko nak syok pun Olga.. dh lunyai satu badan baru sedar nak cari mahkamah syariah

        0

        0
      • Anonymous says:

        olga ni jantan, noktah

        0

        0
      • Anonymous says:

        olga,kak cham dan puppet yg lain adalah org yg sama. sekian.

        0

        0
      • LontonG RayA says:

        Aku rase mesti si hafiz tu yg melebih-lebih. mesti dh selalu buat hal camni, sekali kena sembur baru ko ada akal..artis2 seblum ni bleh la ko nk memainkan.. tu yg dia naik lemak…skang hambek ko. Tak logik langsung laa weei kalau ko dh mintak maaf tetiba org nk tolak ko smpai nk cekik2 leher bagai dh tentu2 laa ko duk sebok nk mengencing si shanaz time tu kan.. Mamat ni dh slalu buat mcm ni tu yg org x leh nk blah dh

        0

        0
        • WillamTye says:

          Apa yg tak logik nya bhai??? Ko tau ke si sharnaaz ni memang perangai tak reti hormat orang??? Dia ingat satu Kolumpo bawah tapak kaki budak umo 27 tahun dia tu..kalau tak caya, ko pi la tanya bdk2 crew production yg penah ambil dia sbg pelakon. Aku konfiden kata si Sharnaaz ni spesis jantan iman ke laut, menunjuk2 dia baik demi pompuan…nak ambil hati mak bapak sheila tapi kalau dah perangai iblis, nak sembunyi macamana? Kalau baran dah dtg, tak boleh sembunyi langsung attitude!! Sharnaaz Ahmad ni dah sampai tahap perlu bantuan psychiatry…Schizophrenic sialllll !!

          0

          0
      • sedih says:

        kalo gitu lakunya dah le.nanti dah kawin susah.ND.tolak le cara baik.Mareka x sesuai

        0

        0
    • fiona says:

      tau x dia angin sbb nk pi jmpa awek dia,xkira la brp lama pn org tu lmbt msti ada sbb kan,habis tu klu lmbt ja boleh pukul org sesuka hati ka mia????
      ka awak mmg jenis suka dipukul..hehehe..soryy.

      0

      0
    • DinDa says:

      Scary gler..mesti xtenteram klu hidup dgn dia ni..
      Kesiannn kat shila amzah…beware je…
      benda kecik pun sampai nak cekik sana sini…
      *pssst* takut kot2 sharnaaz ni ada ‘mental problem’..

      0

      0
    • Anonymous says:

      mcm psycho je mamat ni

      0

      0
    • noh says:

      x bleh bla gambar sharnaz kat atas ni.. huhu.. abg nara saje je letak gmbr ni eh.. kui3

      0

      0
    • mamabosan says:

      taw xpe kalo lewat bape puluh minit xcapai sejam ada ampun jugak

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      wow! kak cham taste sgt dgn jantan ganas2 ni! so sexy! best tau dpt bersuamikan lelaki ganas! barulah jantan!

      0

      0
    • kaki kesian says:

      ND boleh bincang .tolak cara baik

      0

      0
  2. lulu says:

    cerita bukan bidadari sudah jd realiti ke??

    0

    0
    • MEW TWO EX says:

      Ganas la , baru macho ! Nape nk bandingkan Sharnaaz dgn Iqram , Shanaz 100 kali lg ensem , plus Iqram tu LEMBOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTT

      0

      0
    • SashaSandha says:

      Shila Amzah , ko tunggu apa lg ? angkat lah kaki , biar pasnie aku plak mengorat Sharnaaz , suka nya lelaki yg ganas mcm nie , ailoikeee ! terbayang2…..

      0

      0
  3. sailormoon says:

    amboi garangnye…
    1st ke???
    hehehehhe…

    0

    0
  4. Azroi says:

    Lepas kahwin kurang panas baran?

    Kalau bini tak kena cekik, tu tandanya kurang la. Kalau kena cekik jugak, alamat pendek jodoh la.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ayah aku pun panas baran.tp ALHAMDULILLAH…mak aku x pernah kena tangan ke,kaki ke,…

      0

      0
      • Anonymous says:

        wlaupun tak kena fizikal tp mental siapa tahu.. pendam dlm hati la dh jd laki,

        0

        0
      • mizaza says:

        yup…sama ngn ayah aku. even panas baran, tp x penah la mak aku or anak2 kena tgn… paling2 tidak pon die campak brg like die nyer rokok ke, kunci keta ke ( pinggan mangkuk x penah la.. ) hoho

        0

        0
      • Anonymous says:

        org panas baran ni pun penyayang orangnya.cuma dia x dapat control panas baran dia tu.macam bapak aku ni kalau barang dia cari x jumpa,siap la semua org dlm rumah kena marah.tp xde la sampai nak bagi penyepak ke penampo.kita kena pandai la.kalau dia marah tu diam je.kalau menjawab ibarat menyiram minyak atas api la.tp org jenis panas baran ni,marahnya kejap je.

        0

        0
    • Menyampah says:

      Azroi..pendek jodoh x ap la gak..jgn pendek umo d buatnya nti…nayoooo…

      0

      0
    • DIA says:

      tak semua org panas baran nee akan pukul anak bini,
      mcam abg ipar saya mmg panas baran, mmg family semua tahu tahap baran dia. dulu masa kerja dia baiki mesin 3 jam tak elok2, alih2 dia minta mancis ngan bos dia coz nak bakar mesin tuu. pernah dia baling hammer kat cermin coz mesin tu asik rosak jew. terkejut beruk semua org. kalau dia dah naik hangin tuu semua org tak berani nak tegur termasuk bos dia.
      tp kakak n anak2 dia tak pernah dia cuit, apatah lagi nak pukul.

      0

      0
      • suke baca gossip says:

        bezanyer, abg ipar awak baran dgn mesin (harta benda)…..

        sharnaaz ni, baran dgn umat manusia…..

        abg ipar awak klu baran die luahkan pada mesin,pada cermin bukan pada akk awak dan ank2 die…

        mungkin sharnaaz ni lepas kahwin, die nk tahan kemarahan dgn isteri die, die bantai mesin basuh ke, mesin rumput ke kan…. x gitu?? kalau die brani cekik org, dulu pun pernah ade kes dgn guard kan…. mmg da terbiasa kut baran dgn sesama umat manusia… xpelah, doakan je agar sikap itu dpt dikurang kan…

        0

        0
      • nhis says:

        org baran ni sume EQ rendah.. even if IQ tinggi :P

        0

        0
  5. saje2 says:

    hui takutnye

    0

    0
  6. mizz says:

    try abg nara plak kene cengkam leher ngn sharnaz…ape abg nara akn buat?

    0

    0
  7. boo says:

    tengok muke da tau ‘panas’.. huh!

    0

    0
  8. aloha says:

    Fuh ngeri je dengo. Tetibe teringt watak arif dalam cite Bukan Bidadari

    0

    0
  9. janda baik says:

    betol2 kurang ajar..shila hamzah berhati!!!!

    0

    0
  10. mek joyah says:

    aiyoyoyo sharnaaz jgnlah baran sgt. cuba la kawal kemarahan tuh. nnt dah kahwin lagi byk cabaran. kesian dekat shilalalas kalau kau still dengan perangai sebegini.

    0

    0
  11. ohyeah! says:

    teringat dia berlakon dalam cerita bukan bidadari. memang menjadi watak tu..aku pun rasa macam dia ni panas baran. hopefully boleh berubah.. jgn lah baran2 sangat ye. kecian shila.. hihi

    0

    0
    • xy says:

      aku rasa shila patut blajo seni mempertahankan diri siap2. nnt boleh praktik disaat memerlukan..macam cite bukan bidadari tuuu.. haha

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

        A…ah memang betol takot bila shila dh kawin ngan dia nanti sms ngan kawan pon tk boleh nanti darah dia naik ada je tudohan2 yg sewaktu ngan nye …….shahnaz ni dia keturunan keling ke ? kalau keturunan bangsa tu memang tersangattttttttttttttttttttttttt laaaaaa panas baran …..n tersangatttttttttttttttttttt laaaaaaa cemburu …….shila u maseh sempat lagi nk berpikir nk or tknak kawin ngan jantan panas baran ni……..pak ND lala tolong nasehat kn si shila ni n suroh dia pikir betol2 sebelom shila ni masok dia alam rumah tangga ok …

        0

        0
      • Nananarita says:

        Aku pnh kople ngn anak india muslim…..mak ai dia pny baran gielr teruk.mg xleh salah ckit.penampar la jwbnya kne kt muka aku.pnh 1ari ,aku nk g kje dia hntr ktorg gdh dlm keta alih2 dia pg pukul mulut aku smpai bengkak mulut aku.kne mc aritu.nk tau part plg kurang ajar bila dia leh sumpah mak dia pukimak n sumpah allah mcm2. Kje berendam ngn air mata je…

        Tp pas pukul dia ckp dia myesal la.sumpah xbt lgi la, itulah ini la.nsb bek aku dhputus ngn dia…syukur sgt2…..korg xkn lepas drpd kene pukul wpun salah kecil….ingat wahai wanita!!!!!! Kita ni ada maruah. Jgn bgi dorg pukul sbb makbpa kita pn xsgup nk pukul anak sdri……..

        0

        0
      • Akuwanita says:

        Aku pnh kople ngn anak india yg bapa nya msk islam….punya la azabkople ngn dia…..mmg pantang salah ckit lao x, penampar la jwbnya hinggap kt muka aku ni.pnh 1 ari, aku nk g kje,dia hntr aku alih2 ktorg gdh dlm keta, dia leh pukul mulut aku smpai bgkak mcm mulut donald duck dh mulut aku….jwbnya aku kne mc la aritu….
        Tu belum lagi dia maki2 mak dia pukimak….allah pun dia maki cmtu gk…..mmg xtaunpe xbetul ngndia…..tu belum lgi, aku kene sepak ngndia.mmg dh puas sgt…..
        Hepi sbb dhbreakngn dia. Ingatla kt ni wanita. Kt ada maruah makbpa kt pn xsgup nk belasah anakdorg cmtu……Tu belum kwen…..

        0

        0
  12. sha lala lala says:

    perghh..seram hbs mamat ni..psycho ke?jgn smp membunuh sudah

    0

    0
  13. syikin says:

    org yg panas baran mmg bole out of control kdg2 smpi dia sndri x sdar prbuatan die menyakiti org lain tp ble marah dh surut rase nyesal….byk kn istighfar dan kalo dh kronik sgt bwk la g berubat.

    0

    0
  14. MM says:

    MEMANG DIA NI PANAS BARAN PUN..KAN DIA PUN CAKAP..CONTROL LA SIKIT WEY..TAK BOLEH BAYANG ANAK BINI DIA NANTI KENA MARAH KALAU SIKIT JE TAK KENA.HMM

    0

    0
  15. Sharnaaz Bodoh says:

    Sharnaaz Ahmad…..meh sini aku pulas kote kau….

    0

    0
  16. fiona says:

    mmg dia ni pns baran,xkira la org lmbt cmna pn sbb org tu buat keja juga kan,dia bkn vvip,dia marah sgt kt org tu coz ms tu nk pi jmpa awek dia nk p china?x ka bodoh pnya perangai cmni,sblm ni dia prnah maki security,teruk security tu kena,video pn ada,tp dia x ngaku,berlakon xhebat mana pn,sbb dia bcnta dgn pnyanyi terkenal je kan..btl x abg nara?

    0

    0
  17. hot mama says:

    lebih baik Shila Hamzah cepat2 blah…nanti tak pasal tiap2 hari makan cekik manusia tu..Aku paling benci kalau org naik tangan x kira lelaki sm lelaki or lelaki sm perempuan

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Dia cakap tak terima surat saman, xkanla crew mandai2 nk buat cerita. bukan sharnaaz sorg je yg dorg handle,artis lain xde kes cmni pun. takuuutttt dpt BF baran cmni, orang luar pun dia berani pukul, ni kan pulak nnt dah kawin anak sendiri,anytime!

    0

    0
  19. Cik Nad says:

    orang kata.. sikap panas baran susah nak berubah.. takotnye..

    0

    0
  20. Fairy says:

    Aku suka Shila. I think she deserve someone better than these guy. Bukan sebab apa, sebab baran Sharnaaz ni lah. Come on Shila. u masih muda, masih banyak masa.

    0

    0
  21. ila says:

    ~> Shila Amzah… wlupun awak sngt celik musik n nyanyian tp jgnlah buta menilai cinta… buka minda lebih luas krna bnyk lg calon yg lebih sesuai… yg lebih cute n yg *sejuk dingin dari this guy.. adoyhaiii sikap dia mmg ssh nk diubah… keegoannya juga menyerlah… apa pun xboleh dah…

    0

    0
  22. peace yoh says:

    perghhh..garangnyerr..leh masuk WWF nie lawan Man Kind

    0

    0
  23. Kepologi says:

    kalau wajah ensem pn x guna gak kalau panas baran….ish..org panas baran ni takut tau..apa2 hal nti leh jdi…to shila..berhati2 la…masa bercinta memg la semua manis..nti kalau dh dapat bru tahu langit tinggi ke rendah…..dh kerap kali la dgr si shanaz ni panas baran…bukan kes ni jer..

    0

    0
  24. Geram says:

    biasanya la org panas baran ni cepat marah n terlalu pandai pulak memujuk bila dia dh wat silap…kes benar y banyak aku dgr…

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      ye lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dh bedal dh bokop muka kena penumbok dia pas tu nk step pujok nk nuat ape !!! cmana nye romentik pon kalau dh panas baran nk buat ape !!!!!

      0

      0
  25. yayaya says:

    actually, org panas baran ni sbnrny xsedar pon sbb tgh panas giler2. lame2 lps tu bru dorg perasan ape yg dorg dh buat. dlu lecturer ak mcm tu gak, seriously seram giler tp lps dh btenang dia mintak mmaf sbb dia mmg xsedar ape yg dia yg buat..

    0

    0
  26. iza says:

    panas baran ssh nk diubati..slh satu emotional disorder..
    kene org tu sendri yg ade inisiatif utk brubah.. kne msuk klas ‘anger management’.. atau slalu dgr kuliah agama.. mybe boleh mmbntu..

    0

    0
  27. nyah tetek says:

    dari awal pun aku tak berkenan dgn sharnaz nidahkalo perangai panas baran ko ensem pon terus jadi burok sume poyo mcm bagus eeee geli aku nk dekat

    cuba contohi mcm kamal adli walau muka biase je tapi perangai dia cool n hormat org terus sume tentang dia aku dah suka
    i love u kamal
    muahhhh

    0

    0
  28. entah la says:

    pe yg aku bc dlm paper semalm lg terk bara nsi shanaz nie…org lambat dia cekik2 dia lambt leh pulak…tah lar ms bercinta nie mmg la dia control tangan n kaki dia dari sepak shila esok dah nikah…mau lebam2 dikerjakannya…

    0

    0
  29. akufarabiniadie says:

    betol3… klu jenis x naik tgn xpe, ni siap nk gadoh dgn org pasal kecik pnya hal…mmg btl2 panas baran. sy pon ade pengalaman dgn lelaki pns baran… mmg rs2nya susah nk buang sifat panas baran tu kecuali bertaubat dan sentiasa merendahkan diri pd ALLAH… Insyaallah, blh sembuh penyakit panas baran! tp nasib laki aku x penah nk naik tgn.mulut jer panas… hahahahaaaa

    0

    0
  30. . says:

    sedihnya kalau dh kawin dpt laki y panas baran…alamatnya makan hati berulam jantung la nti ko shila…

    0

    0
  31. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    Betol ke cite niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eeeeeeeeeeeeeeeeeeee minah jambu cukop tatot ngan jantan panas baran ni ……sikit sikit darah naik sikit sikit darah naik eeeeeeeeeeeeeeeejaohg kan lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeee…..oi shila lebih baik kau pikir 40 kali sebelom kau kawin ngan si shahnaz ni….takot nanti lepak lepuk muka u kena penampar si shahnaz ni ! belom kawin je dia dh tunjok kn prangai dia kt 1malaysia ape lagi bila dh kawin nanti ! kalau u dh kawin ngan dia nanti mesti dia suroh u stop nyanyi n suroh u stayyyyyyyyyyy je kt rumah salah silap rumah mak bapak sendiri pon dia tk kasi pegi huh ape punye jantan cngini ……eeeeeeeeeeeeeeeeeee tknk lah minah jambu……mari kite sama sama bayang kn kalau shahnaz ni di atas katil dia macmana……

    0

    0
  32. Audrey Hepburn says:

    Orang zaman batu mana yg kata lepas kahwin boleh hilang panas baran? Kalau dah baran, sampai ke tau pun perangai tetap sama, KECUALI, dia betul-betul insaf dan sentiasa sedar diri. Orang baran ni ingat senang ke nak berubah.

    So, Shila, dah awal-awal nampak perangai jantan ni cemana. Masa bercinta memang la semua jadi wangi. Kentut pun wangi. Dah menikah nanti, baran dia tu tetiba jadi 100 kali ganda lebih teruk (sebenarnya dah terkeluar the true colour la).

    Kepada semua gadis-gadis, bacalah berapa banyak berita cerai dan kes polis mengenai lelaki baran yang sesuka hati pukul bini (perempuan pukul lelaki tu cerita lain sebab sekarang ni kita cerita pasal lelaki baran). So, kalau masa bercinta dah asyik kena marah, maki hamun, cakap kasar, anda tinggalkan dan kahwinlah dengan lelaki yang lain. Takde maknanya dia boleh berubah.

    Baran ni suatu yang ‘develop’. Benda yang ‘develop’ ni, bila dah lama, dia jadi macam sebati.

    0

    0
  33. zukzekzukzek says:

    Bajet bagus je mamat ni..

    0

    0
  34. noraabas says:

    bila artis lambat..dikatekan besar kepala..bila kru n produksi x ready..pandai lak nak menyaman artis..sesiapa pon pasti marah..cakap blh la..suruh org sabar konon..x kena btg idung blh la..ingat nd lala 2 bdh ke nak biarkan anaknya menderita

    0

    0
  35. Burik Busuk says:

    Sharnnaz

    0

    0
  36. buat ape la nak gaduh….industri kita ni kecil ajer…cuba bawak berbincang dan tak perlu nak keras kepala….

    mohon ‘Like’ dan support wedding photographer page saya …

    http://www.facebook.com/atanahmadphotography

    0

    0
  37. akugilagila says:

    Fuhhhh!! Bahaya gila dapat berlakikan laki mcm ni…tgk gaya serupa dgn ayah aku..dia pnya pns barannya hnya Allah sja yg thu..mak aku mlwn ckp skit,bg pnmpar,lwt msk skit,mkn lg pnmpar,bkn stkt pnmpar…pijak,cekik,sampai turun darah mak aku dibuatnya…so itu adalah jantan seumpama binatang!! Skg dh divorce..slmt mak aku dunia akhirat,kasuk islam berkahwin dgn laki melayu..n ini dptnya…
    P/s: syarnazz agk2la sikit…ikutkn hati smua manusia ada panasnya…tp smua tu kta blh kawal kn..ikutkn hati mmgla mati…to shila awk adlh artis yg sy minati..krn awk adlh arts yg sgt merendah diri n x sombong dgn pmnt…sy rasa awk mmpu mncegahnya ok..masa utk awk berfkr lbh mndalam lg msh terang buat awk…jgnla kemudian ari baru awk nk rasa mnyesalnya….apa2pon luv u guys!

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Cekik jgn tak cekik…. gagagagaga….

    0

    0
  39. akusygshila says:

    shila pls la..sblm awk kawen dgn si sharnaz ni..sy hrp awk blh fikir sedalam2nya..jgn krn cinta n syg nanti awk merana..mkn hati dgn perangai baran dia..sharnaz lu klau nak kawen dgn shila..syg n cinta dia, lu kena control lu punya baran. lu naik tgn nai kaki naik suara kat shila. gua rembat lu. igt lu sorang saja blh rembat n cekik org??????

    0

    0
  40. dewi says:

    muka tak la smart sangat, tapi kalau penyabar mesti terserlah kehenseman..
    pasal ko panas baran la jadi makin tak smart rupa tu.. tapi dengar2 ini bkn first time dia maki2 cari gaduh dgn org, crew2 production ye? patotla blakon pun suam2 kuku jer. harap bcinta dgn shila jela yg naikkan nama dia.

    0

    0
  41. arjuna kasih says:

    kesian shila amzah.. cari lah yg lg baik, u deserved better.. cri yg kool mcm ayah sdiri lg elok

    0

    0
  42. koyak says:

    mamat ni mmg jenis panas baran + control macho. kaki club + kaki tonggang dekat LOFT doraisamy…ini bukan tomahan sebab saya dok 1 table dgn mamat ni.
    dok table blakang DJ nk cover line punya pasal.

    0

    0
  43. taikotai says:

    panas baran + kaki mabuk = mampos shila hamzah kena henyak

    0

    0
  44. mommy says:

    honestly speaking.. kalau betul la perangai dia mcm tu.. sebagai ayah kepada sape2 bakal isteri dia ni… sy suh pk byk kali.. bhy la kalau lelaki panas2 ni… bahaya sgt2. dia time romantik.. pijak semut tak mati. kalau dh marah… eeeeeiiii//

    0

    0
  45. Anonymous says:

    1. entah2 dia cekik & bantai sbb org tu nk ngorat shila amzah?
    2. entah2 side effect steroids sbb nk bagi badan tough?
    3. entah2 kan dia ni melakonkan kembali adegan dera di dalam drama bukan bidadari? tapi yg ni tajuknya aku bidadari?

    Gagagagagagagaga…..

    0

    0
  46. Anonymous says:

    ABANG NARA,

    PLEASE MIND UR SENTENCE!
    Oleh kerana terpaksa pakaian terpaksa ditukar, ?????????

    JANGAN SEBAB NAK CEPAT POST CERITA BARU, AYAT TONGGANG TERBALIK..TU BARU BAHASA MELAYU TU..KALAU ENGLISH? HUHU..RANAP LA! TOLONG LA ABANG NARA OIIII

    0

    0
  47. bfvc says:

    tak sesuai dengan shiela hamzah….

    0

    0
  48. MJ says:

    Shila..lepas ni cepatkan jarum jam tangan anda sekali dengan jam dinding rumah 30 minit awal…langkah berjaga2 disamping mula mencari – cari kursus asas taekwando..

    0

    0
  49. nur says:

    nabi penah pesan,kalau marah p amik wudhu’..

    0

    0
  50. slay says:

    shanaz ni mmg poyo elok la ngn anak andy lala tu berkepit berkemut 24 jam..oi mat lu baru lagi la jgn nk tunjuk belang

    0

    0
  51. kak Nera says:

    patutnye die kene paham, tunggu menunggu ni dah jadi sebahagian daripada job description dalam penerbitan. kalau tak artis yg buat hal.. crew pulak yang lambat. tapi kebanyakkannye artis la yg selalu lambat… smalam nampak die duk shopping ngan shila n family kat ikea. begitu lemah lembut aku tgk.. pijak semut pun xmati..

    0

    0
    • Anonymous says:

      engko niiii…..tengah shopping xkan nak panas baran kot.lgpun org panas baran ni bukan xde nilai kasih sayang.bila dorang cool,dorang adalah insan yg sgt penyayang.tapi bila marah,semua barang melayang.hahaha

      0

      0
    • Akus says:

      BIASALAH..BRLAKON JERK LEBIH..TU NAPENYER KEPURA2AN..

      0

      0
  52. ... says:

    takde makne nyer shila nak tinggalkan shanaz…sbb shila saaaayang sgt shanaz…mama shila pun sayang shanaz…org panaz baran ni ada obatnyer…iaitu selalulah berdamping dgn AlQuran…

    0

    0
    • si comel fryna says:

      Betul tu.. Mcm cite runtun qalbu..kamal adli berlakon.. Sye minat kamal adli..sharnaaz pulak mmmm..bosan!

      0

      0
  53. entah la says:

    org tengah bercinta mmg la pijak dinasour pun tak mati…cb kalo dah dpt nanti…dah jd suami isteri sah…mau jadi mangsa keganasan rumahtangga…org panas baran nie bkn leh bt suami tau…bt pe nak seksa2 diri kawin gan org panaz baran nie…kang tak pasal2 lebam2 muka n badan…nsb kalo tak ronggak gigi kene tumbuk…

    0

    0
  54. Akus says:

    mngada2 sngt!! tunggu lmbt skit pun x bleh..ko ingt ko tu sape…setakat retis pun nk brlagk! jgn nk demand sngtlah wey..

    0

    0
  55. bedah PS says:

    bak kate org kg aku…there are always two sides of a story…si hapiz udoh story…jadi nyer kite dengor plak apa story si shanaz…haa baru ler adil

    0

    0
  56. Sshh says:

    kalau dh kawin sok masih panas baran gak x tahu la nk ckp..nti kalau shila y x jadi mangsa panas baran dia..abis nti barang kt rumah y jdi arwah d sebabkan oleh panas baran shanaz….biasanya la org y panas baran ni bila dia ok pijak semut pn x mati…

    0

    0
  57. Saja says:

    kawan baik aku dia pnya bapaknya panas baran..dia memg x pukul emaknya tpi barang kt uma bnyk y jahanam…

    0

    0
  58. lelaki sejati says:

    sebab tu abang cakap better kawin dengan suami org mcm abang ni…lelaki dah berkawin ni sabar orgnya..mcm abang…sabar dan tenang….lelaki bujang ni x matured…hahahaha…

    0

    0
  59. Anonymous says:

    mungkin y kate, alaa lewat bape jam jer, msti diepn selalu lewatkn…. klo kite di tempat sharnaaz mgkin kitepn hagin, lgi2 klo kite ad hal len.. jgan hipokrit la yer, tggu half hr pn dah berasap.. tp xde la sokong tidakan sharz.. kite xtau perkre sbnarnykn..

    0

    0
  60. MAMA says:

    panas baran ni….adalah semulajadi dalam diri seseorang, takkan dapat diubah-ubah, klu dah tau jangan nak mencampakkan diri kita dalam kebinasaan. Rupe hsome pun tk de makna dan tak kemanapun, klu harapkan rupa jer! sure hancur. So don play with fire!

    0

    0
  61. Zaki says:

    Shiela, nasihat saya memang kena fikir 20 kali kalau nak kahwin dgn orang panas baran. Kakak angkat saya kahwin dgn orang panas baran. Memanglah jodoh mereka panjang sampai sekarang iaitu dah 20 tahun kahwin, tapi kehidupan kakak angkat saya itu sentiasa makan hati berulam jantung. Semuanya diluahkan kepada saya. Oleh sebab itu, nasihat saya elakkan berkahwin dgn orang panas baran kerana tindakannya tidak dapat kita jangka. Ingat, kita nak berkongsi lama hidup dgn dia. Jangan sia2kan hidup kita melayan orang sebegitu…. merugikan masa kerana dalam dunia ini, kita mahu menikmati kegembiraan dan keceriaan sebanyak mungkin. Jangan biarkan atau relakan orang panas baran merampas keceriaan dan kegembiraan hidup kita itu… Buatlah sembahyang istikharah untuk dapatkan petunjuk… Percayalah, Allah itu Maha Penyayang…

    0

    0
  62. layar_lara says:

    salam..

    sekadar nk berkongsi.. panas baran tu datangnya dari hati yg dikuasai syaitan.. sbb tu sifat syaitan yg nk menyesatkan anak adam.. org2 yg panas baran ni slalunya dikaitkan dgn iman yg lemah, stresss, dan perangai semulajadi selain faktor2 luaran.. ape2 pn mmg sikap ini akan membuatkn ssorg yg rapat dengannya dalam dilema, ketakutan @ byk memendam rasa.. dlm hidup kita ni, kita pilih la yg lebih byk bersabar dr panas baran, dan klu bleh pilih la yg beriman.. mgkn ade sbb2 tertentu ND Lala suruh Sheila fokus pd kariernya sbb dlm ms yg sm dia nk menilai sape yg terbaik utk anaknya.. sblm berkahwin la ND Lala mempunyai kuasa, bila dh kawin esok2, jatuh sepenuhnya pd Sharnaaz.. sbb ppuan ni kdg2 akalnya cetek, lbih nmpk pd rupa paras berbanding kebaikan hati.. bila menilai melalui mata zahir, mmg akan tertutup la mata hati.. dan soal perkahwinan pula bkn soal main2, fokus utamanya utk mentarbiah isteri n anak2 serta memberi didikan di dunia n akhirat. apa2 pn, kita hya mampu merancang, sejauh mn perancangan kita, perancangan Allah jua la yg terbaik utk kita sbnrnya.. menyayangi x smestinya memiliki.. ND Lala sbg seorg ayah yg berpengalaman, pasti menilai yg terbaik utk khdpn anaknya.. Buat Shiela plak, jodoh yg terbaik dtgnya dr Allah, so buatlah istikharah sbb kita memohon petunjuk drNya.. klu kita pilih ssorg yg penyabar, yg ada ilmu duniawi & ukhrawi,.. insyaAllah, berbahagialah kita utk selama-lamanya.. tu janji Allah.. Wallahu`alam..

    0

    0
  63. pedagangIT says:

    shila…
    dari shila OIAM abg jaga … shila .
    abg dapat rasa ini time paling sedih shila…
    setiap perkara pasti ada hikmah .. baca dari atas
    tgk semua sayang shila…

    keluarkan Semangat … fokus untuk sesuatu yang lebih
    kehadapan… jangan ikut perasaan.

    0

    0
  64. Dlm kubur pi la tunjuk baran says:

    Shanaz ni mmg belum tau langit tinggi rendah.. kalau aku jadi hafiz tu mmg nahas la dia masuk hospital aku kerjakan.. dia ingat dia sorang saja ke yg ada tenaga lelaki suka suki nak cekik or pukul org.. mmg bodoh la shiela ni mmg bakal nak kena belasah la bila dah kawen nanti..Nd lala sendiri tak suka dgn shanaz ni mmg ada lah sebabnya krn org tua itu mengentahui semuanya.. hanya si shiela ni je yg tak faham atau buat buat tak faham..

    0

    0
  65. AngryBird says:

    Biar la si sharnaaz ni nak cekik sape pon .. bukan nye die cekik korang pon .. best la die belakon dalam ruby tu :)

    0

    0