Written by AbangNara | July 22nd, 2010

kris dayanti

Cis dulu beria cakap tak ada apa-apa ngan si Raul nie. Tup-tup rilek jer bercium depan wartawan semua. Cium mulut lagi. Kris Dayanti memang poyo. Menyampah la pulak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

230 responses to Kris Dayanti Nie Serious Poyo Tak Hingat

  1. sawo matang says:

    Mcm ni ke rupa seorang yang bergelar hajah….,kalau dah gatal sangat kawin la cepat2 memalukan org islam je.kalau boleh jgn panggil dia bt show kat sini lagi menyampah aku….

    • Cik Nurul says:

      by the way..betul ke ini gambar t’latest?kadang2..gambar2 lama pun ttp nak di upload..huhuhu

      • aku laa says:

        ni pic baru rasenyer.. sbb ni mase si raul ni tention ms berdepan ngan kes nk cerai ngan wife die… depan2 wartawan lg ni..

      • nobody says:

        cik nurul, nih gamba baru la..masuk paper lagik.. masa ditemuramah oleh media indonesia.. tak tau lak kan kalu media malaysia nih dapat berita basi..huhu

        • Min ah says:

          What the ……??
          serius buruk giler gambar nih …
          and depan media?
          LOL~ kalo aku dah lame muntah hijau tgk aksi nih.. huuuiiii…. maut lah ..

        • manjalara says:

          si raul ni nak buktikan dia betul2 cintakan kris, sbb tu dia berani kiss depan wartawan,kris mesti syok abis dia dah dapat rahul

      • gilo says:

        pic baru ke lama ke, tu tetap dia…

      • skudaskudip says:

        pic baru ke, pic lame ke.. klu dah buat macam tu.. ape kejadahnya…

      • huda says:

        gambar ni baru..aku blaja kt jakarta..skrg diorg nye rancangan gosip2, pagi petang siang malam cite pasal ni..

      • ah beng says:

        ko ni nurul..pa lh yg tu xleh nk pikir gmbr lame ke gmbr baru…apa daaa

    • miss_pinky says:

      artis sane mane kuat agama.
      huh.
      serius wa da xsuka kris dayanti,good bye.

      • JersiNo20 says:

        ek’eleh.. gelojoh siot jantan tuh!!

        • btgblues says:

          Miss pinky…jangan salah tembak…tak semua artis sane tak tahu/kuat agama….renung-renugkan lah

        • aku says:

          artis mesia pun sma jew…xda beza nyer..cme lum brni wat dpt wrtwan…tp x smue…dlm 30% ade kot…uwekkkk…

        • futuremg says:

          nie baru kat depan wartawan, kat belakang wartawan tah haper tah diorg buat…kawen jerk lar kalo dah gersang…

        • apek tua tak sedar diri says:

          WOW..SUPPORT INDON NMPK??bertapa ramai rkyat malaysia yg masih buta mata terhadap kelakuan rakyat indon,di indon siap ada lg facebook “i hate malingsia”(skrg dh dipdm) ats sbb tertentu,anda msih buta hati shinggakan tidk mydari bertapa rkyat indon racist terhadat rakyat mlsia,khussunya melayu,filem or lgu kita tidk diterima disana..tp kita msih sokong lgu.artis dn filem diorag,bertapa butanya hati rkyat malysia,kita dituduh permpk kepulauan dn kebudyaan mereka,bndera kita dibakar disana,dan kes sweeping malaysia!!!buta lgi kah anda!!

        • Yup..Agree…itula kan.. kerna srg abes sume kene…

        • huda says:

          kdg2 org msia tatau diorg muke nmpk cam org melayu, tp sbnrnye kristian..contohnye org batak, muke diorg cam org melayu sket2.tp tula, susah nk bezakan kristian ke Islam..tp KD sndr penah ngaku dia tak reti baca al-quran..pastu aritu, nk amik hati anak dia, belikan anjing 2 ekor..bersyukur kite kt msia dpt blaja agama bagus2..

        • cermin mata says:

          hahahaa macam xpernah nampak betina

      • jin_jin says:

        artis kat sini kuat agama ke???mcm mana pula ngan artis kita yg rampas suami org….teguk air setan…dadah…tak pikir ke??

    • FASHION says:

      camni ni ke prangai kwn bek si dato tu..huhuhuhu..pk2 kan lah..

    • nanaTHeWitch says:

      bodo la….

    • OTTAWA says:

      DENGAR GOBLOK 2 ORANG NI AKAN DISOAL SIASAT OLEH POLIS INDONESIA. PADAN MUKA.

      • huda says:

        aah..sbb diorg ada undang-undang anti-pornografi.benda2 camni termasuklah..sbb tu inul dh takleh nk perform on stage~

    • Anonymous says:

      mmg pompuan ni xsdr diri la…
      xtakot pd ALLAH..
      dia ingat ni mat salleh ke??
      puii….
      aku mmg anti pompuan mcm ni..

    • cermin mata says:

      p buat umrah buat memalukan je klau buat benda ni semua

  2. ghadisk says:

    alamak ai!!!
    abes laaa…
    Islam ke x minah ni…???
    Ooopss!!!

    • cici says:

      macam haram tol laaa die ni punye perangai! mcm mane die ley lepas masuk mAlaysiaa ni? hantar die balik hendon tu!

    • Kak Nam says:

      makin menci plak aku ngan KD ni… mmg patut la anang ceraikan dia…

    • ye ke? says:

      nape mesti nak persoalkan sama ada KD itu islam atau x?? nampak sangat nak mengata org bukan islam tu teruk..kenyataannya orang islam lebih banyak “KES” gosip sini sana.. tau tak GHADISK!?

  3. miss a says:

    i yg 1st ye??hehe..
    ntah apa2 la si KD ni…smoga dibrikan Hidayah, krna ssguhnya Hidayah itu milik Allah S.W.T…

  4. basshunter says:

    aku pon da nyampah ngn kd ni…ckp cm keling…..mmg poyo ar ko!

    • miss_hujan says:

      ye ar… Poyo tahap tenuk dah ., tu yang sangapp dah nampak nyer…

    • oren says:

      ni la best friend Tok T

      • futuremg says:

        kecian org2 keling, asal cakp menipu jerk dikaitkan dgn diorg…org indon pon pandai menipu gak,..contoh len Si Nirmala Bonat yg belasah diri sendiri…

        • Kak Nam says:

          nirmala kan kena dera.. mana ada org yg gila nak cederakan diri sendiri…

        • futuremg says:

          nirmala tuh sbonaeh dia dera diri dia sendiri..dia tuh psycho sebonaeh, tp sbb kes tuh dak dikomen olh Sharizat Jalil + melibatkan hbgn diplomasi antara Indonesia-Malaysia, so hakim consider public interest more than the actual rule of law

        • apek tua tak sedar diri says:

          bertapa ramai rkyat malaysia yg masih buta mata terhadap kelakuan rakyat indon,di indon siap ada lg facebook “i hate malingsia”(skrg dh dipdm) ats sbb tertentu,anda msih buta hati shinggakan tidk mydari bertapa rkyat indon racist terhadat rakyat mlsia,khussunya melayu,filem or lgu kita tidk diterima disana..tp kita msih sokong lgu.artis dn filem diorag,bertapa butanya hati rkyat malysia,kita dituduh permpk kepulauan dn kebudyaan mereka,bndera kita dibakar disana,dan kes sweeping malaysia!!!buta lgi kah anda!!

        • huda says:

          susah nk jumpa org indon yg jujur..diorg sanggup buat ape je utk dpt duit n teruskan hidup..benda2 yg kite tak terbayangkan skalipn..sbb kemiskinan hidup buat diorg jd jahat (tambah2 klo pengetahuan agama cetek)

  5. pizza says:

    Nampak sangat dapat haji tak mabrur….

  6. Ryta says:

    Kesian KD…dahla janda, tapi tak reti nak jaga maruah diri sebagai seorang wanita muslimah dan juga title “janda” yg masyarakat selalu pandang serong tu! Bukan semua janda itu jahat, tapi kalau dah cenggini la perangainya….mmgla jadik bahan kutukan orang! Lu pikirla sendiri wahai Hajjah Kris Dayanti…..

    • BumbleBee says:

      esok2 jgn kawan baik die pun sewenang-wenangnya comolot depan khalayak…sudahhhh~

      • futuremg says:

        siapakah gerangan kawan baek yg dkatakannya itu?..Nabi pesan kan, kalo nak tau saper org tuh tgklah dgn saper dia berkawan…hmmmmm, make sense?..

    • queen b says:

      kawan baik dia tu HAJJAH SITI NURHALIJAH penyanyi fofular malaysia tuuhh… jangan memain. dua-dua sesat, sorang comolot walaupun belum kahwin, sorang pakai tudung saji siput rambut bertenggek besar baik punya atas kepala. haaiiihh donia donia

  7. basshunter says:

    kd sangap..tu yg smp sanggup kiss dpn org tu..ampeh punye pomp

    • Kak Nam says:

      depan org pun nak comolot ka? tak tau malu!!!!!! depan org ramai nak buat x senonoh!!!! jadinya, mmg betul la apa yg anak KD nampak. bukan omongan semata2… aku benci la KD ni…. benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  8. natts says:

    mmg tak suka KD ni… so lagi buat aku tak suka… eeeiiii, buruk perangai.

  9. budu says:

    wat malu ja…inikah yg dinamakan org islam…dh la 2 dh jd hajjah pon wat perangai lagu nie ,hormatlah sikit perasaan isteri raol 2…..subanallah…

  10. shahs says:

    benci aku ngn KD nih!! pasan x muka dia skang dh laen sesangat..muka plastik! cam muka bapok pon ade..aku rasa muka asal dia lg cun dr skang nih

  11. emilda says:

    mmg patut anang tu ceraikan die ngn talak 3..
    tgk la perangai..so kite da tau perangai die mmg pompuan jenis mcm ni…haihh…buat2 la tobat cik KD oii..

  12. man says:

    subhanAllah!!!!!!!!!!!!!!! boikot trus lagu dia……sorry

    • nama saya says:

      subhanallah tu maksudnya maha suci allah. jadi kita dah guna salah term kat sini, subhanallah dan masya allah hanya untuk benda yang baik2^^. term yang sesuai adalah astaghfirullah..

      sekadar peringatan bersama^___^

  13. Lil' Princess says:

    X senonoh btl, tau la awk tu janda…sy lg suka dgr lagu rossa dri lagu kedi ni.

  14. abangnara says:

    gambar nie diorang amik betul2 masa sidang akhbar. tetiba konon poyo nak beramah mesra depan wartwaan semua. nyampah i

    • natts says:

      BN, tu sengaja buat..konon2 nak buktikan pada dunia.yg diorg ni mmg xleh dipisahkan lagi…mmg loving kapel gitu…chiiitttt!!!… malukan agama, tittle yg di pegang.(Hajjah)..

    • Norulhuda says:

      mmg menyampah gilerz!!!!…

      • oren says:

        apa kata Dato’ CT…best friend dia tu kan..

        • nobody says:

          CT pon geleng kepala daaa…. paling tak pon CT ckp “Itu hal peribadi beliau, Siti tak boleh komen”..hehe

        • OTTAWA says:

          TOK T PUN GITU GAK CIUM2 PIPI CIUM2 DAHI DEPAN MEDIA PASAL NAK TUNJUK BAHAGIA LA KONON.
          TU KAN BESPREN DIA
          MEMANG LA TOK T XLEH KOMEN
          SEBAB DIA PUN
          PERAMPAS LAKI ORANG

        • cici says:

          at least ct da kawennn…biaq pi la die nak ciom depan sape~ janda hajjah ni belum kwen lg!

        • sakit mata says:

          aku pun stujulah…ct tak perlu lah tunjuk intim depan public….bukan budaya kita…cukup setakat cium tgn…full stop!

          p/s nak cium lebih2 tu buat kat rumah je…itupun nak diajar

        • gilo says:

          CT yg suroh…

        • PunkSai says:

          emang bener kata2 OTTAWA dan sakit mata tu… aku stuju banget kok..!!

    • secret says:

      abg nara ni letak gambar cm ni knp??
      memalukan kaum hawa btl lah….
      dia mmang x malu
      aku lg nyampah tahap kritkel dh..

      • Kak Nam says:

        mmg patut letak. supaya kita laknat org yg x tau adab, halal haram…. boikot jer… hey… x kuasa aku….

  15. otayzzz says:

    Ape yg KD cube buat sebenarnye??? Adakah KD cemburu dgn kemesraan Anang dgn kekasihnye or nk buktikan kat Anang yang ade lelaki lain selain Anang yg sgt cintakan KD?? X malu ke anak2 sendiri and anak Raul tgk?? Gambar itu kah yang dinamakan bukti cinta?? ai KD nk jadi budak x matang mcm para remaja skrg ker… buktikan cinta dgn seks??? Hellloo kak hajah kris dayanti… buktikan cinta dgn nikah… bukan seks !!!! tak terpk ke KD… kalo raul boleh buat mcm ni kat bini die… besok raul jumpe ppuan lain… die boleh buat bende yg sama kat KD??? btol2 dah buta kerana cinta… kesiannnnn…

    • BumbleBee says:

      dier pun x baik sbb curang ngan anang…so sekufu laa tu kalo diorg jd kawen…

      pempuan baik utk laki yg baik…vice versa~

    • nobody says:

      dia bukan kantoi ngn anak nya sendiri sedang bermesra dengan Raul dalam bilik tidur dia dan Anang dulu? tuh yg kene cerai talak 3 kann?

  16. elya says:

    xminat ngn KD ni.. Geli aku tgk gedik! Aku minat rossa sora power,best dri dia ni..

  17. x.not.x says:

    menyampah!!!tok sa panggil lagi minah ni dtg malaysia nyanyi.meluat aku tgk!

  18. putry sarah adlyeeyana says:

    chessssss…x tau maluuu.menyampah aku..boikot dia nie..patotla kena cerai talak 3….

  19. miey says:

    muka dia dh lain.kan wt plastic surgery whole body kat thailand hr 2.emm….

    • huda says:

      btul..dlm biografi dia, dia ngaku dia buat breast implant kt thailand (aku pegi baca kt gramedia..takde keje..wakaka)..gigi dia dulu pn tak teratur.skrg cantik jer..pastu dia mmg pengguna setia botox..

  20. Zaza Muhammad says:

    mak aji oh mak aji…. semoga dia diberi hidayah Allah…
    harap2 diaorg ni nikah dah…harap2 le…

    • huda says:

      dia takleh kawin lg dgn atha tu..mmg dr segi agama dh sah cerai..tp dr segi hukum, blom rasmi bercerai lg

  21. msmifa says:

    hm…x tawu lah apa nak dikata…adalah saya sangat tidak suka apa ke nama minah nie??KD :S SENGAL tahap gaban!

  22. cath zee says:

    eee…sangap ar janda niee…mmg tadek maruah pun….jantan si raul tu suka jerkkk

  23. Norulhuda says:

    eeeii bedak tebal!!

  24. apa2 ajer says:

    Cam busuk jer mulut jantan tuhh… eiii geli gelemannyerrr… sampai penyek n terjongket idung KD tu dinyonyotnyer… ptuih.. ptuih.. ptuih..

  25. fikir says:

    sok2 jgn ada artis mesia yg brani wat camni plak, sudah.. yg mungkar tu mmg slalu wat dh, cuma depan press je blum brani lagi..

  26. mys abby says:

    nyampah…tak yah la nk pggl kd ni dtg cni lg…
    interview dia pon klu leh takyah…tp wartawan kt m’sia ni suka cter2 mcm ni..makin hangat jadinye….

  27. wak luuu says:

    bezanya dia kaya .. so janda terhormatlah.. cuba dia ni cium cam ni kat bus stop/.. memg kena penyapu.. tinggalkan suami kerana jantan lain.. tup2 tuhan dah tarik perasaan malu dlam diri… hajjah sekarang dah tak macam hajjah dulu.. hajjah sekarng x mau pakai tudung dah…suka plok gedik2 dpn org..

    • SWEET says:

      HAJJAH LA NIH X PAKAI TUDUNG TERGEDIK2 TERLALAK2 JUAL SUARA PAKAI BAJU KETAT CAM IKAN DUYUNG DEPAN ORG RAMAI. TERCIUM2 LAKI DEPAN ORG RAMAI. CONTOH YG BAIK KE?????

  28. wak luuu says:

    dua org tua x sedar diri.. hahaha.. ingat kan gadis belasan tahun.. rupanya dah 40an.. still nyot2 dpn org.. dah le tak kwen…

  29. tomtom bak says:

    cite ni sahihla..leh tgk kt vivanews.com..inilah.com..indon punya web!..nak masuk FB..”say no to kris dayanti”..
    kan BN? mhmm…xder kredit ke..

  30. mutiara says:

    budussss…hoi KD gilo ko apo????ramadan nk dekat boleh pulak ko cium2 gni…bole plak citi kawan dgn ko

  31. milixs says:

    bn tanya ct tnya ct..haha

  32. milixs says:

    kesian..smg dia mendapat hidayah

  33. exa says:

    rakusnya..sampai terjuih2 bibir

  34. ME says:

    bia betik bestfren si CT nie,dia jeles kot tgk CT leh manja2 dgn dato’ k dia pun nk rasa la gak kebahagiaan tue sekali lg,so dia wtla perangai xsenonoh dia dpn org,katanya “xkisah pe org nk ckp jnji dia bahagia” tuela ayat artis,xkirala kt mana pun,klu non muslim xpela nie terang2 dh…harap2 CT leh trn padang nasihatkn bestfren dia tue,malu siot!!

  35. Kasih says:

    bila wang ringgit yg menjd taruhan, maka cinta dan maruah pun bole dibeli… ni bkn cinta sejati atau cinta mati, tp cinta berahi demi wang ringgit si raul tu…

    kot ye pun mmg dh xbleh dipisahkan xyah lah nk tnjuk kemesraan sebegini dpn org.. KD tu islam, bergelar Hajjah plak tu, dimana ltk nya sifat malu sbg seorg wanita dan ibu??

    ingt lg masa KD msk Asia Bagus, kulit ital legam, muka serabai giler mmg xlawa lngsng, bl menang juara, trus ubah smp putih cam nie idung terletak elak… adoiiii insaf2 lah KD…

  36. amboi pakai main lagi depa

  37. zzz says:

    haha org indon biase ar beb,

    • aduhai dunia says:

      beb..nie bkn mslh biase ke luar biase..nie mslh bw nm islam…Islam bkn kenal indon ke melayu ke..cina ke..Islam is universal.

  38. emma akma says:

    salam abg nara….

    nk menyampuk ckit nie….teruknyer kris dayanti….xpadan gan gelaran hajjah…..

  39. Amina says:

    First kiss atau dh byk kali kiss ni? Nmpk asyik skali org becinta ni x ingat dunia. Mcm dia bedua je dlm dunia. Ah asyik, asyik, asyik…

  40. lin says:

    eeee mcm cium boneka mekap je.mekap 8layers

  41. gempak10 says:

    jantan tuh macam cium mikel jasen jer.. op’s terlebeh sudah!!

  42. bedol says:

    “teringat lagu KU TUNGGU JANDA MU..”…HIHI

  43. bikin apa itu dong says:

    ibu kd, enggak ingat tuhan ka waduh waduh….jelasnya ibu kan orang islam, mana bisa cium gitu dengan pak raul sedang masih belum nikah….haram hukumnya bu….

  44. geli aku tengok…patutla KD kena cerai…mmg tepat tindakan Anang

  45. Nor Hanis says:

    belum tentu kawen lg ni da berani comolot…

  46. hanie says:

    salam cik nurul..gambar ni baru keluar kat berita indon tadi… depa bt press conference… kris dengan si cut ni mmg poyo..bek lagi luna dah tau salah dok ja diam2..ni si cut dah salah nak sabit orang ini la..itu la…

  47. hanie says:

    ni pendapat aku ngan kawan-kawan satu umahla..tgk kriss kat tv pakai baju longgar sungguh..selalunya ketat tak hengat…macam berisi ja..pendapat ja…kang fitnah pulak..huhu..

  48. beautiful nala says:

    Bergosip secara berhemah lah sangat

  49. lulu says:

    kris dayanti …mmmm dari mekap die ,style die , lagu die, attitiude die …semua aku xsuka ….out of my list ….hu hu hu …

  50. betty says:

    peragai CT nurhaliza pun mcm dia jgk perampas suami org… kata Hajah… hajah apa mcm nie… betullah kata anaknya… dia nmpk mak dia msk blk dgn lelaki nie, dh main lah nie, artis indon, mcm peterpon jgk lah nie…patutlah negara diorg dilanda tsunami, xlama lg kena tsunami lg lah nie…

    • wak luuu says:

      kat mana2 pun sama….. kita ingatilah sesama kt.. baca paper lo.. bukan artis je pndai gini… org cam andai.. so kita beringat lah…. Allah huakbarr

      • zaihas says:

        Datuk Ct pun mcm tu ka? aku baca buku psl kisah Dtk Ct dan Dtk K….lain pula…konon nya Dtk K dan bekas isterinya dah lama retak dan tak lama kemudian bercerai…mgkn jg kerana Dtk K tergila-gilakan ct dan ct pun bagi respon baik….maka terjadilah….tp lama menjadi rahsia….hehehe..soal hati ni susah nak cakap…kes Kris dayanti ni….over acting dan x maruah…dpn publik pun buat….

  51. so what says:

    minah tue x sedar diri..bcinte ngalahkan anak remaja..uweeeeeekkkkk…

  52. noor says:

    KD… memang x minat…dia baru msuk islam sblm kawin ngan anang..tp si Raul tu islam ker?? jgan la kahwin ngan bukan islam.. takut akidahmu tergadai nanti…

  53. [email protected] says:

    geli lak aku tengk….

  54. wak luuu says:

    boikot artis indonesia….

  55. puteriaquarius81 says:

    kesiaaaaaannnnnnnn… ngokkkk

  56. miss x says:

    gedik!! dpn public pun nk buat camni…dahla laki ni tak sah lg cerai ngan wife dia…tak malu langsung si KD ni. at least jagala maruah anda sbg perempuan n maruah isteri laki tu sama…cium dpn khalayak ramai, takkan ulamak2 indon tak ambil tindakan kot…dah sah ada bukti ni…patutla anak dia nak stay ngan Anang.malu kot ada mak perangai camni

  57. gee says:

    eiiii…tak sukelah…aritu bknmain lagi sampai nangis wat pc ngan wartawan kater nyesal coz kenal ngan si jantan tu sebab masih suami org tapi sekarang bukan main lagi terang2….depan2 bercium…eeeiiiii!!! subhanallah..memang lidah bercabang betullah si KD ni…tak gunenya ada title hajjah tu….apa rasa anak2 dia tengok…

  58. wdy says:

    Artis indon mmg lah mcm tu, standard dah cium2 diorg ni..tgk shj episode berapa minggu lepas Indonesia Idol, Bila awek baru anang si Syahrini dijemput naik pentas… anang jadi juri indonesia idol, lepas dua2 nyanyi, boleh pulak satu dewan sorak suruh diorg bercium..APAHAL????? tak caya? korang tgk sendiri:

  59. msmifa says:

    KD OOOOiiiiii murah harga kasut aku murah lagi harga diri LU!

  60. Rockers says:

    Mmg pic latest lah, kat news hari ini pun baru keluar pasal dia bercium dibibir depan wartawan tapi tak tenjok picture dialah. Biarkan org2 mcm nie, ini lah kwn baik DCT, org yg mati2an tak admit ada affair tapi selalu mmg ada affair punya. so apa yang dilihat anak dia itu mungkin btl

  61. pening says:

    moga mereka2 ni diberi hidayah oleh Allah…sedihnya bila artis..x kiralah artis luar atau dlm Malaysia yg terus hanyut dgn dunia ciptaan ‘mereka’ ni…sama2lah kita mendoakan mereka & memohon kpdNya agar terikut jejak sebegini..sedihnya…

  62. pening says:

    *sorry…sama2lah kita mendoakan mereka & memohon kpdNya agar x terikut jejak sebegini..sedihnya…

  63. kikucomel says:

    KD n CT SAMA PATERN JEW..sebab tu CT akn jwb “biarkanlah dia dgn hdp dia sbb aku pun sm gok..”..hehe

    • SWEET says:

      KAHKAHKAH AKU SOKONG

      BSIKKAN LAGU ( KD CT )

      SAMA2 JADI PERAMPAS LAKI ORANG
      CERAI JE BINI DATUK2
      TERUS JE KAHWIN

      DAH X PIKIR HATI EX WIFE DATUK2
      DULU AKU KESIAN
      EX WIFE DATUK K TENGKU Z
      MENANGIS TERISAK-ISAK BILA
      DATUK K UMUM NAK KAHWIN
      DGN TOK T
      AKU PUN TUMPANG NANGIS GAK
      SEDIH
      KESIAN TENGKU Z

    • Poohhdahh.. says:

      Aku dari dulu mmg tak minat langsung kat 2 org nie.. Poohhdahh..

  64. zarak says:

    yg jantan gelojoh max..yg betine dh gatal max..padan sgt la tu..wait 4 another krisporn lak..hohoho..

  65. siZukA says:

    tebaLnyE makeUp….

  66. yah says:

    org x ingat dosa mmg mcm ni.sma la dgn kakak dia.ko tunggu je azab neraka..

  67. yah says:

    hensem lg anang dri mamat tu.tp ye la..biar x hensem janji duit byk tu yg kris dayanti nak

  68. RS says:

    Mantan istri penyanyi, pencipta lagu, dan produser Anang Hermansyah itu berciuman dengan kekasihnya, Raul Lemos.

    Peristiwa itu terjadi ketika KD berusaha menenangkan pria asal Timor Leste itu karena mulai naik pitam ketika sebuah tabloid nasional mengabarkan bahwa ia pernah meminta suaka politik.

    Mengetahui kekasihnya naik pitam, KD berusaha menenangkan. Ia tiba-tiba saja mencubit pipi Raul yang berada di sampingnya. Sejurus kemudian, KD mendaratkan kecupan di bibir Raul.

    bukan jantan tu yg cium, betina ni yg gatal cium jantan tu.

  69. Zaza Muhammad says:

    kes ni kat Indon kan..agak2 klu lam Malaysia leh tangkap kan kan kan kan…
    hmm xsangka laks undang2 Indon tak strict… sedey nye..

  70. gaga says:

    paling mnyampah ngan si KD nie..poyo x hengatt..masa ada laki mengatal..muka dh mcm tepung gomak..yg silap org kite ni je..telalu mengagungkan mereka2 nie..

  71. awek_cuns says:

    Huh?? terserlah ‘kecantikan’ perangainya….xpelah KD ko nye pasal lah…tapi aku mmg dah lama dah xsuke ngan org Indon ni…mmg dah lama xminat ngan artis indon ni…biasalah…nama pun Indon..so feel pun mmg sesuai la dgn Indon… dah macam desperado dah pompuan Indon ni..xkesahh arr…ikut suke ko lah…

  72. dpn public tu….mmg xtau malu ke die ni…ish2

  73. izah rosli says:

    apalah yang KD fikirkan tentang waktu itu..itu maknanyer tak menghormati tetamu…you are diva beb!!..menjatuhkan martabat betul lah…dun think wad u doing is right..Nama tu jaga sikit…hampeh betul lah!!!

  74. gosipgurl_fea says:

    Anang lagi hensem dari bf baru dia ni…

  75. Reena says:

    Tak pernah suka or minat dia…lagi menyampah bila dia bff ct..memang bff tul..dua2 kaki cilok..sorang berahsia-rahsiaan..sorang terang2an..elok sgt lah tu.

  76. capri says:

    betul2.. tak tahu la nape ct nak sgt kawan dgn minah curang mcm ni. tak suka KD! perasan hot.

  77. gaaa says:

    astaghfirullahal’azim……

  78. ct says:

    mmg patut pun anang ceraikan dia,dia 2 pun bknnya baik sgt pun….dh g haji,tp wat perangai…..lbh baik x yah g,kalo perangai dh mcm setan…..aku lgsung x minat dia…..

  79. vilma valdez says:

    tak heran… kan dia kembar CT Nurhaliza!!!!!

  80. noname says:

    astaghfirullahalazim…..

  81. Syita says:

    da hajah pown nak wat dose dpn owg ramai…x malu gaknye anak2 dy y kcik ag tu tgk….KD x malu, tp aq malu!!!

  82. pete says:

    pergi masuk facebook ‘SAY NO TO KRISDAYANTI’
    da ramai yang kritik……

  83. Cit says:

    Kalau depan wartawan pon berani cium mulut, agak2 apa la yang diorang dah buat di belakang wartawan? semasa berdua2an?

  84. mizz says:

    mari selamatkan simplysiti kita…!!!!!!

  85. OTTAWA says:

    BOIKOT NO KD. JGN BENARKAN BESPREN TOK T TU NYANYI KAT MALAYSIA. DASAR HAJJAH X TAU MALU.

  86. OTTAWA says:

    BISIKAN LAGU
    KD…..CT
    PORAHHHHHH

    SAY NO TO KD
    BOIKOT JGN BAGI DIA MASUK MALAYSIA
    NYANYI DGN BESPREN DIA
    MENYAMPAH

  87. mizz intan says:

    gler berani!ork indon ni ader agama cam tak ader aga ma…atleat org tahu skrg siapa salah…anang or Kd

  88. ecah says:

    Ptt la ank2 die p0n xnk ngn die..Insap2 la KD..

  89. kawin la cepat2….makin lama makin ramai yg naik meluat

  90. fifie says:

    awak busuk……………ha..ha..ha…

  91. zaihas says:

    kalau dpn media pun cam tu…apa tah lagi di belakang…aku ini wanita biasa ….hehehe..artis indonesia mmg parah2 lah tapi org malaysia suka dgn artis2 di sana banding di sini….

  92. fett says:

    woi tak malu ke? cium2 pulak depan orang, ingat ini Hollywood ke?

  93. anyss says:

    menyampahnyer btol aku tgk KD nih..bodoh..tolol..!! klu yer pn nk kwen sbar2 la dlu..tgu kes c raul 2 setel…ni gelojoh tahap gaban..!!!
    ade kuarge yg harmony d tglkan..nk cri jantan kaya raya..memg nmpk sgt mata duitan..mst c raul ni akan mnyesal dpt KD yg ilang pedoman nih..Pmpuan curang cmni nk wt bini??? hahaha…kesian la kt ko raul.. muka dia bkn cantik sgt pon..muka plastik jer..bini ko lg cantik..
    ape2 pn…aku meluat..menyampah n fedup ngn KD ni..
    BOIKOT KD!!!

  94. RuledRulez says:

    Astaga.
    dia nih tak abeh2 dgn kontroversi ..
    Anang tuh dah kire baik sgt..
    gi tggl wat gape..
    vudus la KD nih ..

  95. SCREW YOU!! says:

    pompuan xsdr diri la..
    dia ingat dia mkin muda ke??
    dia xtakot pd Allah la..
    aku mmg anti bitch mcm ni…

  96. awek KL says:

    kalu depan public pun dah buat mcm ni..di belakang??? and the best part is..ulama indonesia ckp..ini bkn bidang kuasa mereka utk ambil tindakan..Patut la byk sgt bencana kat indonesia…M’sia pun nak ikut sama ke??…

  97. TABUAN says:

    Di perlukan 4 saksi jika seorang itu di tuduh penzina..
    SEKARANG HAMPIR JUTAAN ORANG MENYAKSI CIUMAN MULUT ANTARA KD & RAUL…

    Dan sekiranya jika mereka suami isteri yg sah pun tidak pantas orang Islam ciuman mulut dihadapan khalayak ramai.
    : (

    Dekni serupa kawan baik dia tu…
    dua dua perempuan perosak rumahtangga orang,
    sanggup mengambil hak kaum sendiri..

    Ni lah dikatakan: BESTFRENS !

    cuma beza?

    si dekni bercium mulut di khalayak ramai depan wartwan,
    takde perasaan malu

    yg si dektu pulak.. waktu buat pengumuman perkahwinan dia..
    depan wartawan, malu malu kucing…

    padahal punya padahal…

    dlm hati… YABBADABADABADOOOOOOO !!!!

    :D

    • SWEET says:

      PORAAAAHHHH

      KD CT KD CT KD CT KD CT KD CT KD CT KD CT

      PERASMPAS LAKI ORANG

      TETAPI 2 X 5
      SERUPA JUGA AKHIRNYA
      BESPREN

      YABEDA BEDOOOOO

  98. malaysian says:

    mmg patot sgt2 dulu anang ceraikan die..kalu camni la rupanya prgai kd nih,maknanye mmg btol la die yg curang dgn anang…
    so malaysian, pls la jgn jdkan die ni n other indonesian artis idol anda yek…sungguh tidak bagus!!!
    jahat2 jugak,tp perlu ke nak tayang2???

  99. manjalara says:

    aku dah menyampah dgn dia ni, dari dulu buat hal kat anang, tak kesian kat anak2, dato’ ct tak bagi apa2 komen ke sbb kris kawan baik dia???

  100. Bengang Tengok says:

    Kalu ya pun nak bukti cinta bukan buat mcm tu ….
    Patut la kena cerai …memang layak pun ..Ingat la KD mcm mana hang buat tunggu la plk lepas ne apa hang dapat …TUHAN TU MAHA ADIL…Aku puji Anang kau seorang suami yang tahu nilai ….

  101. hampehampagastar says:

    adeyyyy…….awat r p buat depan org tu…wat r jejauh..aiyakkk…telebey suda!!!

  102. aku rase antar Anang dgn Raul ni,Anang lagi hensem

    cuma Raul ni bnyk duit je

    tulah kelemahan wanita kalau nk tau

    bile nmpk duit je,mula la curang dgn laki

  103. i am KD kot says:

    i cantik kan.. buat apa kisah u all semua.. i mmg x sabar nak kawen dengan raul.. dulu dia dapat free je.. sekarang i nak kawen.. so tua2 tak payah menyanyi dah.. leh tido dalam duit.. huh

  104. anyss says:

    myb leh tdo ngn duit..tp duit xleh bawak mati pon…ko nk menonnggeng ker ko pnya pasal la KD..aku pn dh x eran dh..memg dasar banjingan punya pompuan..Murahan…!!!!

  105. Nina says:

    Hahahahaha…GF anag lagi lawa dari KD kan?? Sbb tu KD nak buat dia pun heppy ngan tua kutuk raul ni..

  106. KD sux says:

    Cett!! msia..tlg lah..jgn bawa KD ni berkolaborasi di msia lg..muka cam bapok..smua palsu..sama je ngan best fren dia tue..yg lagu skg ntah apa2..

    • BumbleBee says:

      tul laa..lagu dier skang ntah ape je best fren dier tu. Lagu2 yg nyanyi duet ngan KD lg hampeh… aritu aku dengar satu single bru selepas single amarah… yuckkss.. x sedap langsung~

  107. serius tengok lama2 gambar kat atas ni naik geli lak

    xtau nape….hehehe

  108. uwek! says:

    eewww.. geli aku.. cium mamat mcm ni nak termuntah! selera!

  109. Dina Islamiah says:

    kalau perempuan ini dah tua, badan dah lemah, kerepop, bongkok tiga, agaknya anak2 dia nak ke jaga dia ek?
    Kpd semua media elektronik seluruh Malaysia, tolong beri kerjasama ‘JANGAN PUTAR LAGU EMBA KD’… benci tul.
    Skrg ni dia berada di awang-awangan…tai gigi pun rasa coklat.

  110. Muslimah says:

    klu ye pun nk cr pengganti, crlh yg terbaik. hmmmmmmmmmm…. nm pn raul,cm nm mat saleh, pttlh x malu.harap kawan baik kd nie nasihat lh kd nie bebanyak….

  111. ladyorange says:

    ish30..teruknyer..huhuhuhu..

  112. […] Say No To Kris Dayanti Sudah Melebihi 100 Ribu OrangShareWow. Tak sampai seminggu Facebook Say No To Kris Dayanti dicipta, orang yang “like” Facebook tersebut sudah mencecah lebih dari 100 ribu orang. […]

  113. lililili says:

    eiii….rs nye mcm hensem lg anang kn..?? tp kalu da suka yek, nk kate ape…huhh..geli meluat loya rs ngok aksi deorg..i hate KD ..!

  114. little_lady says:

    KD bongok…!!

  115. yang says:

    kalau kat depan blh bercium..belakang apatah lagi…memang dunia nak kiamat…macam perempuan murahan…

  116. mcm2 says:

    ish, tak baik korang mengata tok t, kite tak boleh samakan KD dgn tok t, dok pun lain2 tmpt, artis kat sini pun apa kurangnye gi berbulan madu ke bali walau belum kawin , cuma tak nampak aksi yg mrk buat kat sana je, beza nya kd ni terus terang tunjuk dirinya wat dosa

  117. cicakkubeng.... says:

    AKU MEMANG ANTI INDON!!!!!!!

  118. wanabe_girlz80 says:

    ahaks….cian…
    apepn KD n CT xde beza pn
    aris tetap artis..
    pasal tittle hajah 2 x leh pakay…x layak utk KD

  119. yula says:

    tak bole blah..
    cam haram

  120. geli lak tengok lame2….hehe

  121. PunkSai says:

    Mcm pernah ku lihat gambar nie.. tapiiii.. dimana yea..? Oh ye.. gambar orang utan di zoo negara.. takde perbezaan.. cuma yg di zoo tu tak berakal..

  122. hamba ALLAH says:

    Seluruh Masyarakat Indonesia akan ditimpa malapetaka akibat apa yang telah dilakukan oleh perempuan jahanam ini!

    • PunkSai says:

      Kalau tsunami nanti.. at least kita tahu nak salahkan siapa… kah..kah..kah..

      • aku says:

        jgn la doakan yg tak baik pada insan lain, mrk yg tinggal di Indonesia dan lain2 negara pun ada yg beragama Islam, kan kite diajar doakan yg baik sahaja, kite berharap pihak Agama di sana menasihati artis 2 mereka2 sbb da byk sgt kejadian terlampau disana

        • aku says:

          diharap Ustaz2 kat Msia pun turun padang nasihat artis2 kite yg g minum arak dan wat maksiat kat club/hotel , seidh tgk takde penguatkuasaan , org beragama Islam begitu mudah meneguk arak , tp apa yg penguatkuasaan negara kite lakukan? tgk je artis senang2 lepas ?

  123. geli bile tengok aksi mereka berdua ni….

  124. ehem says:

    tk perlu ckp artis…org biase pun bersepah cium2 mulut dpn public…tk kire muda atau tua….so ini semua terpulang diri masing2 sama ada malu atau tk malu jer…..depan2 akud ulu 2 org budak remaja melayu bercium-ciuman….dh gersang sgt…org tgh sedap2 tgk bola kat kdi mamak, diorg brani nak buat mcm tu…so tk ley nak ckp artis ke ape ke…semua sama je kalo iman dn pegangan agama tk kuat…….

  125. markonah haron says:

    tu la jgn agong2 kan endon sgt,,nyampah tul..kat stesen tv berlambak siarkan rancangan endon tak kire la stesen berbayau ke tak berbayau ke..sume dorang jerk..kat stesen dorang tu melambak ke siarkan rancangan kite..aku tak suke …markonah hate endon..huh!!

  126. Admiring the effort and time you place into your blog and detailed data you offer! I’ll bookmark your blog and have my youngsters examine up right here often. Thumbs up!

  127. Leatha Zugg says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

  128. porno izle says:

    Hey site owner, I like blogengine.net but why did you chose it? I mean it’s so neat with the random avatars and draws people in, but what speficially made you want to install it?

  129. tasya says:

    still cium cm org belajar nk bercium..

  130. NSI says:

    eeee….bibir raul tu tebal mcm negro..mcm mulut busuk je..kekeke

  131. agnes says:

    dah lah……….jagan asikkkk jelous kat indonesia……….HEEMMM ;):):)kita semua umat islam…byk2 kita bdoa agar semua kemungkaran di muka bumi ini berakhir…amin….

  132. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I’ll try and check back more often. How frequently you update your web site?

  133. Pretty good post. I merely came across your blog and wished to mention that I have really enjoyed browsing your site posts. No matter the reason I’ll be subscribing in your feed i we do hope you write again immediately!

  134. Theo Sinning says:

    I like this blog it’s a master piece! Glad I found this on google.

  135. You made some respectable points there. I regarded on the web for the problem and located most individuals will go together with together with your website.