Written by AbangNara | September 3rd, 2009

kris dayanti cerai

Nampaknya memang betullah khabar angin penceraian Anang dan Kris Dayanti adalah disebabkan orang ketiga. Yang tak confirm lagi sama ada memang betul Kris Dayanti bawak lelaki tue balik rumah dan berasmara kat dalam bilik kat rumah dia. Yang nie logik jugak sebab Anang cakap anak diorang sendiri yang bagitau perangai buruk Kris Dayanti nie kat Anang.

Itu yang sampai anak Kris Dayanti sendiri tak mahu jumpa dengan dia. Bukan sebab Anang tak kasik jumpa tapi memang anak dia yang tak mahu jumpa. Mungkin sebab malu, kecewa dan hampa kot tengok perangai mak dia. Mesti trauma anak Kris Dayanti sebab tengok mak dia masuk bilik dengan lelaki lain bukan dengan Anang.

Tapi kiranya Kris Dayanti nie jenis tak reti malu la jugak kan? Boleh selamba je bawak pakwe dia time anak-anak ada kat rumah. Nie mesti kes takder bajet nak pergi duduk hotel nie. Album banyak, lagu pun femes takkanlah nak buat projek kat hotel pun takder duit. Misteri sungguh.

Pengajaran dari kisah cerai Anang dan Kris Dayanti ialah susah jugak ada bini cun melecun nie. Ramai yang nak mengorat. Tambah-tambah pulak kalau si suami pun jenis sibuk tak ada masa untuk bini. Itu yang bini start carik lain tue. Apa pendapat anda?

606 responses to Kris Dayanti Cerai – Anak Sendiri Tak Mahu Jumpa

  1. syamiza says:

    1st…..

    0
    0
  2. Akak Leen says:

    EMH…MCM2…

    0
    0
  3. syamiza says:

    kengkawan meh laa…. berborak kat sini…..

    0
    0
  4. virgo says:

    morning guys….

    0
    0
  5. virgo says:

    ape lar KD nie…ada famili ok pon wat hal lg…

    0
    0
    • syamiza says:

      tu laa…
      semua ni dah ditentukan Allah virgo….
      manusia hanya mampu merancang jerr…..
      untung nasib kita pun belum tahu lagi…apa kesudahannya…..

      0
      0
  6. syamiza says:

    mana yg lain2 nie?
    dah panggil ….tak masuk2 lagi kerr……

    0
    0
  7. virgo says:

    cian arr kt ank2….
    mgkin ada sbb nape ank2 KD xnk jmpa dgn die…
    ish…ish…sedih ar…….

    0
    0
  8. new moon says:

    hush…mnjatuh imej sorg hajah jerk die ni..tp kt indon mmg plik kn…kawen blh campur2, islam tp blh comolot, blh mnum arak…plik2…so no wonder la…

    0
    0
    • syamiza says:

      bukan kat indon jerr….. kat msia ni pun dah ader bulan…….. dunia akhir zaman…… nak dekat kiamat dah ni….. mcm2 ader….

      0
      0
      • new moon says:

        hahaha…mcm2 adaa..kt sini mmg dh jd satu pnykit dh pn…xabes2 ikt budaya org..ade skali aritu ade gig kt ktn, bdk2 bangang yg dress up ntah pape pn mai la..pkai kot la,pkai topi michael jkson la,yg kenet2 pn pkai kasut mcdonald mmg xhengat…yg pompuan pn same,rmbut satu kpale merah siap wat punk lg…skli tgk cam xmndi pn ade..kdg2 aku tpikir mk bpk diorg ni xtgk2 ank ke..yela kalo nk dpkir logik xkn la diorg blh kuar direct dri umah pkai gitu..xtau la kalo mk bpk diorg bg green light..tp ade ke org gitu yg wat pjam mate je ngan ank yg pkai baju xrupe mnusia?dunia…dunia…

        0
        0
    • virgo says:

      moon prasan x…byk bala yg brlaku kt sna…
      mgkin sbb die org x ksh sgt psl hal nie…
      yer laa..org islam bole kawin dgn bkn islam…

      0
      0
      • syamiza says:

        haah… letupan gunung berapi laa… tsunami laa… banjir laa… tu Allah nak suruh dorank sedar laa tu….. tapi x sedar2 gak…..

        0
        0
      • new moon says:

        betul2..smlm dh ade gmpa bumi..sblum2 ni pn dh byk bncana alam jd kt tmpt diorg..tp sket pn xigt nk tobat lg..hrp je negara asia yg ade pngikut islam teramai tp hampeh..memalukn jerk..dats y omputeh mmg xtggu lame nk jatuh kn kite..dh dpn mate die sndiri pn ade org islam yg goyah mcm org2 kt indon, mmg 1 pluang yg baik la utk diorg wat keje jht diorg tu….bg gmbran buruk ttg islam dgn care halus yg kdg2 kite xsdr…huuu…dh cam ustazah plop…

        0
        0
        • hantupensil says:

          wah pandai baby ni berkata2…
          heheheh

          0
          0
        • syamiza says:

          heheheh….. dah ader ketokohan jd cam ustajah…ekekeke…

          0
          0
        • new moon says:

          hahaha….tq2….tp ilmu xckup lg…ckp je blh la..hahaha…

          0
          0
        • nha says:

          tp malangnya org2 kita kadang2 mengagung2kan diorang. bukannya pe, tgk jela kat tv tuh… rasenya hampir semua ada amik cerita indon. mcm takde pengarah berbakat lg malaysia ni agaknye. asal dlm cerita, mata tak terbeliak tak sah, tak terpekik terlolong tak sah.. tu ke yg org kita suka sgt??
          hishhh kalau nak hrpkan cerita je nmpk alim, tp in real life kahwin campur dibolehkan, mmg hampeh toll la..
          ni pulak nak bagi org gaji cuti sehari seminggu. makin naik muka la diorang. dah berapa byk kali diorang bakar bendera kita?? padan muka indon, daulat, Tuhan bg bala dgn gempa bumi.
          time kena tsunami siapa yg tolong? hutan diorang terbakar siapa yg offer tolong? kalau bukan sbb serumpun, takkan malaysia nak tolong. bukan nak ungkit tp harap2 diorang sedar.

          bukan nak ckp malaysia lagi bagus, tp pada aku, kalau kita tak bagus, negara kita pun agaknye same mundur mcm diorang.

          sorilah ye, emo di mlm ramadan ni. sedih betul tgk mentaliti saudara serumpun kita di sana yg agak rendah. lagi sedih bila masyarakat kita boleh mengagungkan sinetron2 yg tak masuk akal mereka.

          0
          0
    • BumBLeBee says:

      beser arr bulan…tu yg byk bala…arini ade lagi bala….Msia ni plak tunggu masa jer….sbb laa nih pun dh byk yg terikut2 budaya barat….

      0
      0
  9. hantupensil says:

    murning…huhuhu…
    eh mane org lain?

    0
    0
  10. damia zahra says:

    sedih tgk rumah tangga mcm neh..
    lbh2 lg biler c isteri yg unfaithfull ngan c suami…
    dpn anak lak tu?..
    aper nak jadi ler ngan c kd neh? huhuhu

    0
    0
    • syamiza says:

      hmmmmm………… ntah laa…. mcm2…..
      dah tonggang langgang jadinyerr……

      0
      0
      • new moon says:

        i dont wanna do this anymore….
        i dont wanna be the reason why…
        everytime i walked out the door…
        i see him dying little more inside…
        i dont wanna hurt him anymore..
        i dont wanna take away his life…
        i dont wanna be…a murderer…
        hahahahahaha……….betol ke lirik aku ni?hntam sajalah labu…

        0
        0
  11. Zaza Muhammad says:

    ohh pendapatan aku kurang bulan ni sbb budget raye hehehe…
    Pada pendapat aku aaa, kuatkan iman tu je. Mmg dah tugas suami kua cari rezeki, wlu cbuksekalipun aim suami nk cari nafkah utk isteri dan anak2. Isteri plak, klu suami dah bg greenlight keje, jgn le take advantage ‘mkn luar’. klu Isteri rasa terabai, bgtau aaa kat suami, suh dia slowkan sket kegiatan luar dia, atau g vacation ke… Communication penting. klu rase tegang, jumpalah kauselor atau authority. Walau secantik mana pun isteri, tp lu tatau jaga maruah sendiri, xde guna langsung. Sebab sebaik2 perhiasan di dunia ini adalah isteri yg solehah…. so kpd kaum isteri, tepuk dada tanye iman….
    Suami plak, jgn le terlalu cbuk mencari harta dunia sehingga mengabaikan tanggugjawb zahir dan batin isteri… diulangi zahir dan BATIN… so sendri mau ingat le….

    0
    0
    • syamiza says:

      betul2… sokong…… 100%….
      haaaaa….. tu dierr…. kata2 org berpengalaman……
      wajib suami isteri tu saling penuh memenuhi kehendak bersama….. bukan pentingkan diri sendiri jerr……

      0
      0
    • virgo says:

      emmmmmmm….ada benarnya kata2 ZM…

      0
      0
    • damia zahra says:

      yeahhh zaza..tul2..manyak btul..yg penting kasi tau hasben tu..give n take la kn?..hokhokhok

      0
      0
  12. LaLuNa says:

    assalamualaikummmmmmmmmmmm………………

    0
    0
  13. syamiza says:

    ehhhh…….. selalu waktu2 mcm ni dah meriah…… maner g member yg lain niee? jgn2 dorang tak pasan ader page baru kat bwh iklan ogawa ni kott………
    antu…… bulan cuba korank seru dorangg…… ntah2 tido ;agi…..

    0
    0
  14. Zaza Muhammad says:

    opss…tmbh sket… psl ank ye tgk dia curang, bwk lelaki seme2 tu amoh aa komen. kang terlebey2 sedangkan kesahihan lum terbukti lai jadi plak fitnah. ANyway klu btul le, mmg KD do a very very very very very very biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggggggggggggg mistake. Wpun suami dia dah ceraikan dia, harap2 anang maafkan dia, kang x cium syurga beb curang ngan suami. KD pun kena bertaubat kpd Allah. Memula aku wase si Anang ni cam terburu2 je wak keputusan tp manelah kite tahu kebenarannye, kang klu dia delay2, jadi dayus plak erk… wallahualam

    0
    0
    • syamiza says:

      kak, lelaki mana mampu tengok jer isteri curang depan mata…… tapi dlm kes nie…. kita kena tahu citer dari kdua belah pihak…. kang tak pasal2 kita menfitnah lak…. kalau betulpun kd tu salah….. harap anang tu ampunkan laaaa dosa kd……

      0
      0
  15. DelimaSaraa says:

    dunia-dunia!!! ish ish ish………..serabut betul….uh uh uh….

    0
    0
  16. tOmEii says:

    morng guys…..
    pesl KD bergmbr cmtu….
    2 kali tgk cm cacat….
    5 kali tgk br prsan die duk cmne,,,,huhu

    0
    0
  17. DelimaSaraa says:

    jd wahai lelaki2 sekelian carilah pompuan yag tak berapa lawa….lelaki lain tgk lari macm takutkan antuuu….jd selamat bini anda…

    tips no 2 :- cari bini gemokk ker, bila org tgk , uhhh hudohnyer….

    tips 3 :- carilah yg kuat akidah nya, kerana di situ terdaptnya ketaatan….

    0
    0
    • Jojio says:

      Aku pilih no 3, kalu no 1, sekali dengan aku tak balik umah….hihihihi

      0
      0
    • syamiza says:

      ader gak yg gemuk tu cute sara…… kekadang rupa paras bentuk badan tak kekal lama…….
      apa yg penting keserasian, kejujuran dan keikhlasan…..
      sebab tu laa Allah suh pilih jodoh yang beragama… nanti leh dia taat perintah Allah dan suaminya……

      0
      0
    • hantupensil says:

      kang hodoh sgt sush plak…
      baik cari yg sedap mata menmandang…
      huhuhuhuh

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        wakakaka………pyh bebenor jadi lawa ek….huh……dugaan syaitan tu byk sgtttt….

        tak pelah, nasib baik saraa ni dalam kategori sederhana jer….tak dek plak yg gilakan saraa sampai tunggu bawah umah….kira jenis pompuan bukan tarikan lorr sperti kris….

        wakakakaka…………….peapun, gemuk ke kurus ke sekeping ker, buncit ker, bersederhanalah…

        kuliah agama dari saraa

        0
        0
      • syamiza says:

        jgn laa cari yg tua bangka… gg bersepai…. agak2 laa…. cari la yg sedap mata memandang…… kalau yg lawa tapi asyik tempek bedak sejuk kat muka jer 24 jam tak guna gak…..

        0
        0
        • tOmEii says:

          huhu xkira cntik ke buruk ke….
          y pentg pergai tu y kna elok….
          kalu harp je cntk tp prgai bruk nk wtpekn…huhu

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          5 keadaan pompuan nak lawa sebab TAK LAWA….

          1. tempek bedak cam opera cina kat muka, tebal 5 inci stengah

          2. memalam pakai gam gajah, gam kasut dan sgalanya jenis gam supaya muka tegang…kalu terserempak memalam, antu raya masuk ICU..

          3. pakai baju fesyen rogolah aku dgan tambahan bling-bling jojolan di dada

          4. bubuh lipstik tonyoh2 like angelina tak ori…

          5. dan yg terakhir, suara di kecik2kan supaya semua tau dia pompuan lembut yang menggoda…

          adakah anda dlm katageori tersebut????

          (kenyataan di atas adalah ciptaan gila2 saraa semata2, tiada mengena dengan memana individu)

          0
          0
        • hantupensil says:

          ko masuk dalam kateogori mane sara…
          hehehe

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku dah lawa giler2 dh….sampai antu pun masuk IJN kalu tgk aku…wakakaka

          0
          0
  18. Jojio says:

    Mamat tu pakai jampi Mak Lampir kot…..

    0
    0
  19. LaLuNa says:

    new moon..ayam golek kat peramu..??? ini tak boleh jadik..aku kene ke sana.. nnti aku nak ajak sape eh ke sana?

    0
    0
    • syamiza says:

      nak itot…. ngeh..ngeh……

      0
      0
    • new moon says:

      ajak aku la…dh aku yg bgtau..hehe..ade kt2 ngan area santai tu..kalo ko dri bndar mmg nmpk ar khemah die baik pny ngadap jln…bgolek2 aym tu aku tgk smlm smpai nk tgolek kuar bjik mate aku…besh woo…org siap cue lg..mcm tggu tiket wyg plop aku tgk…hihihi…p ar try…tp mhl tau aym die..selok2 sgt bile nk byr bru la tkedu kjap..tp bbaloi ar..

      0
      0
      • LaLuNa says:

        nnti aku try ajak skendel aku pg riki2 tmpat tu..usha rega gaji lom abes lagik nih..boleh kot beli ayam golek tu utk adik2 aku..hahaha

        0
        0
      • new moon says:

        moh miza..p book tiket bas cpt…huhu…..laluna amek ko kt terminal nti…haha….

        0
        0
      • syamiza says:

        uish…. baper hinggit? sekor ke sebelah jerk?
        kalau kat jb 8-12… ikut saiz ayam tu arr……

        0
        0
        • tOmEii says:

          murhny kalu kt tmpt aq 18 hengget sekor….

          0
          0
        • hantupensil says:

          tu ayam hape tu mhal gile…?

          0
          0
        • new moon says:

          oo…gitu ye…kt tmpt org tu sekor rm20…tkezot gk aku sbb area2 bndar smuanye rm18 je plg mhl..sblah tu standard ar rm9…tp kt tmpt org tu sebelah jd rm10…tp aku tgk2 org2 len blh je bli sape 3-4 ekor…huiii….dh bape hengget kt situ….

          0
          0
        • syamiza says:

          tapi kan bulan….. kalau makanan tu sedap…. org biasenyer tak berkira sangat……
          duit kuar pun berbaloi……….. janji mulut dn perut puas hati……

          0
          0
        • new moon says:

          ayam belanda…hish ko ni hantu msti la aym daging yg mak2 beli wat msk kari tuh….

          0
          0
        • new moon says:

          hahaha….betol2…cam aku la…walopn agk tpesona ngan hrga yg die sebut tu…aku byr jela ngan hrpn bbaloi la mhl2 tu…hehehe…aym dh bgkus dh amek xkn xnk bayo plop…kalo xbayo 40ari 40mlm la bulan xkuar…hehehe…maluuu….tp mmg besh ar..ntah bg aku besh la..aku jrg mkn aym golek sbb ssh nk cri time2 bese n mhl lgpn…

          0
          0
      • damia zahra says:

        comel lak c new moon neh..hikhikhik

        0
        0
  20. tOmEii says:

    laporny……
    sdar bgn shur…..
    sob…sob…..

    0
    0
    • syamiza says:

      sob…sob….sob…. tumpang nangis gak…… tak bgun sahur pg td…….
      kang tgh hari berdangdut laaa perut ni…….

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        saraa bangun tp tak lalu nak makan dah…..sian mama saraa……memang dh tak lalu..tak leh nak telan

        0
        0
  21. eclipse says:

    hai all…
    i’m coming…heheheh…
    bz sket ari ney…
    bt2 bz….(pdhal bgn lmbt td…tlajak lak tdo…huhuhu)

    0
    0
  22. violet says:

    salam…
    ade org x…
    hehe

    0
    0
  23. violet says:

    new moon ko td seru aku..
    aku ad ko lak xder…
    huhu

    0
    0
  24. violet says:

    korang2…
    naek gaji tak????
    emmm dh xder topic ni..
    hehw

    0
    0
  25. damia zahra says:

    simpang malaikat ar..klu anak sendiri tanak jumpa parents dier..huhuhu
    da kiter yg kandungkn..biler bsr tanak lak juper kiter..
    sedey woooo…

    0
    0
  26. new moon says:

    zzzzzzzzzzzzzzz………………ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ…………………………zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz……………………………..ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ……………………………….

    0
    0
  27. DelimaSaraa says:

    kawan2,

    apa pendapat kwn2 mengenai BN?????

    0
    0
  28. new moon says:

    gajah lalu titi patah, lepas tu kambing pula lalu. Apa yang patah pulak?

    0
    0
  29. damia zahra says:

    k lah kengkwn..nk get ready amek my son kat tadika japs..
    juper ptg neh kay…
    sara…ekau poie buek koje ekau tu..boss panggil da tu hah!!!~ hokhokhok
    tinggggg~~ menghilangkn diri japs…

    0
    0
  30. ANneDeSilva says:

    ohopooiiii…
    morning semua….

    0
    0
  31. eclipse says:

    xsbr nya aku nak raya….!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  32. violet says:

    dalam daging ada kulit….
    new moon jwbbbbbbbbbbbbbb

    0
    0
  33. ANneDeSilva says:

    rancak bersembang..?

    0
    0
  34. DelimaSaraa says:

    kawan2…

    saraa nak kongsi jerk :-

    siang berpuasa adalah MODAL
    malam beramal adalah UNTUNG..

    selamat beramal

    0
    0
  35. awekmas says:

    hai guys…wats up wats up…i asik kena tgl je dgn u all…semua pose ka daq arini…sila angkat tgn..

    0
    0
  36. syamiza says:

    bulannnnnnnnn….. oooooooooo…. bulan………..
    1 teka teki jer kerr?
    ko kena bg hadiah…. baru laa org minat nak turut serta…..
    tgk kat bn ni…. kalau ader hadiah baru org ramai nak join……

    0
    0
  37. virgo says:

    tnsionnyer……tenet aku down jer ari nie…
    dh bpa kali restart pn cam 2 jgk………..
    eeeeeeeee….gerammmmmmmmmmmmmmmm

    0
    0
  38. awekmas says:

    apa topik u al diz morning i pun nak join…arini free xdaq flight so leh lah chat dgn u al guys….kd ni i selalu jumpe…dlm kabin lah…

    0
    0
  39. eclipse says:

    sp nak duit raya?????????

    0
    0
  40. awekmas says:

    ala virgo nape ni…sian kat u…i pun same jg ni…asik problem ja…nak kata xdaq line i dah duk kat beranda ni…

    0
    0
  41. awekmas says:

    ntah i x berapa kenal violet…lupa nak p tanya nama lgpun time tu selalu bz huhuhu…eclipse nk bg duit raye…wawawawa…i pun nak

    0
    0
  42. new moon says:

    haaaa…ni teka teki bru…hahaha….kalo mkn rambutan buang kulit, kalo mkn kulit buang ape?hehehe…..

    0
    0
  43. awekmas says:

    wawawa…umahnya celipse d mana…mana tau dpt p…tp so far i x penah lg mengata u all…hehehe terasa baik plak.violet kejo jgn x kejo

    0
    0
  44. awekmas says:

    eclipse …line i ni pose agaknya bak kata sara…i pun x tak tau..wawawa..beby ni byk teka teki na…kulit pa yg nk dibuang…i tau ada 1 kulit yg sekali ja kena buang…hehehe cuba teka…

    0
    0
    • eclipse says:

      awek mas……PLZ REPLY KAT BOX YG SAME…
      DEGIL TOL LA BDK NEY…
      NEY YG NAK MARAH NEY…HUHU..

      0
      0
    • syamiza says:

      awek mass……. kitorang penat kejar awak sorang….. tolong laaa reply at the same box….. please….. nanti terputus…. tak paham apa yg awekmas tulis…….

      0
      0
  45. awekmas says:

    hahahaha…i plak bg teka teki…konfius konfius…

    0
    0
  46. eclipse says:

    AWEK MAS………………
    PLZ DUN OPEN NEW BOX!!!!!!!!!!

    0
    0
  47. noury says:

    sekarang ni baik lelaki or perempuan sama jer..lebih2 lagi yang perasan cun memanjang..perasan perfect..x kiralah artis glamour atau x.atau org biasa..hehehhe

    0
    0
    • violet says:

      adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

      0
      0
  48. DelimaSaraa says:

    meh saraa teka,

    1. apa maksud CIMB bank

    2. Apa maksud BIMB

    0
    0
  49. new moon says:

    haaa…meh aku hlgkn tensen korg…ni teka teki aku..kalo dpt jwp gk mmg hebat ar korg…surrender aku..
    bila pergi terbang, balik berenang…ape bndenye tu?

    0
    0
  50. awekmas says:

    i pun dah pening…sabar kwn2

    0
    0
  51. eclipse says:

    moon jwpn aku MATA KAIL…tol x??
    e…pnt aku tnye ko…

    0
    0
  52. DelimaSaraa says:

    PENGUMUMAN PENTING,

    SILALAH BERGOSIP SECARA BERHEMAH…….

    -pesanan dr saraa-

    0
    0
  53. puteriaquarius81 says:

    salam…
    morning u allzzz
    wah berteki-tekuk pg ni ek..

    0
    0
  54. syamiza says:

    bulan soklan lain plak…. yg td tu eclipse dah jawab….

    0
    0
  55. violet says:

    korang test jwb ni…
    antu law taw diam..

    ATAS BULU
    BWH BULU..(hehe)
    BILE CUCUK BERAIR…

    muhahahahaaa

    0
    0
  56. hantupensil says:

    3 kepala, 6 mata, 8 kaki. Apakah ia??

    0
    0
  57. eclipse says:

    banyak2 binatang…binatang ape keluar haid?hahahaha…
    sng jer…gerenti sume dpt jwb….

    0
    0
  58. puteriaquarius81 says:

    get ready…
    matanya merah, jalannya mengundur, badannya ijau, jalannya mengundur, taiknya plak kelabu asap.. apakah ia? hoho

    0
    0
  59. puteriaquarius81 says:

    ahmad bin abu.. kambing bin apa?

    0
    0
  60. violet says:

    antu kasi jwpn soalan aku…
    pnt aku ketawa ni…

    0
    0
  61. eclipse says:

    Sebuah bas telah berhenti secara mendadak kerana hampir terlanggar
    seekor katak.apakah yang akan turun dahulu selepas pemandu itu behenti?
    jwb…jgn xjwb…
    tlalu mudah…heheheh…

    0
    0
  62. new moon says:

    hantu pe jwpn ko yg kepala 3 mata 6 td?

    0
    0
  63. puteriaquarius81 says:

    pantun cilok

    Kelantan…
    Make ikke cicoh budu
    Jange lupo tamboh satar
    Kelik rayo taksir laju
    Nanti rayo dale sepita

    Terengganu…
    Makang ubi jamang jepong
    Makang kepok cicah cuke
    Bulang pose mung bengong
    Bulang raye mung gile

    Pahang…
    Sepadan Pahang ada kasino
    Nasi dagang ikan patin
    Jange mu masam muko
    Raya makan rendang sadin

    Johor…
    Cegitu cegini awak suke
    Awak suke kite tak suke
    Esok luse hari raye
    Sama-sama bersuke rie

    Melaka…
    Hawau kau berak merate
    Kaki bengkak ulau patok
    Kalu balik naik kerete
    Jangan pandu kalau ngantok

    N. Sembilan…
    Masak lomak cili api
    Campo dongan daun turi
    Hari gayo kolumpo sopi
    Tingga penyamun dongan pencuri

    (org kolumpo jgn kocik ati!!)
    Selangor/K.Lumpur…
    Wa cakap lu wa tak tau
    Tapi wa tipu sama lu
    Raya jangan buat tak tau
    Angpau ada bagi gua dulu

    Perak…
    Gulai tempoyak ikan mayong
    Deroyan busok tebok tupai
    Pandu hemat ingat kampong
    Asal teman selamat sampai

    Kedah…
    Aloq Staq terketaq-ketaq
    Lapaq perut makan pau
    Macam mana tak ketaq
    Kena paksa bagi angpau

    Penang…
    Nasi kandaq kedai mamak
    Anak mami juai pesemboq
    Lepas raya usah dok triak
    Kalu ceti mai ikut dapoq

    Perlis…
    Padang besaq kecik aja
    Tempat siam lalu lalang
    Hari raya kita berbelanja
    Jangan sampai menambah utang

    0
    0
  64. DelimaSaraa says:

    wakakaka…………….

    0
    0
  65. violet says:

    binatang pe yg paling kurang ajar??

    0
    0
  66. eclipse says:

    Banyak2 burger, burger apa yg buat kite ketawe?
    amat mudah….konpom leh jwbnya…huhu…
    antu ko xpyh jwb…

    0
    0
  67. BumBLeBee says:

    dgn berbekalkan boxer, 3 org sahabat (Amad, Buang, Sani) terjun kedalam sungai yg cukup dalam.. kenape Boxer Sani langsung x basah??

    0
    0
  68. puteriaquarius81 says:

    Pada suatu hari, seorang doktor pakar jantung meninggal dunia. Untuk mengenang jasanya, keluarganya sepakat untuk membuatkan sebuah tugu peringatan dikuburnya berbentuk jantung. Upacara pengkebumian pun berjalan dengan lancar.
    Satu bulan kemudian, seorang doktor pakar mata pula meninggal dunia. Seperti yang sudah?, ahli keluarganya sepakat untuk membina sebuah tugu berbentuk mata dikuburnya bagi mengenang jasa beliau. Upacara pengkebumiaan beliau juga berjalan dengan lancar.
    Setelah selesai, para hadirin berangkat pulang, hanya tinggal seorang saja yang masih merenung sendirian di pinggir makam si doktor itu. Salah seorang doktor yang lain melihatnya dan segera menghampirinya.
    “Sudahlah, yang berlalu biarlah berlalu. Tak usah engkau fikirkan lagi ” kata si doktor.
    “Saya tidak tahu apa yang harus saya katakan kepadamu,” kata lelaki itu.
    “Mengapa pula, mana tahu mungkin saya dapat membantu” jawab si doktor itu.
    “Saya sedang memikirkan bagaimana pula upacara pengkebumian saya nanti” kata lelaki itu.
    “Mengapa pula ?” tanya doktor tersebut. “Saya seorang doktor pakar penyakit kelamin” jawap lelaki itu sugul…

    0
    0
  69. Zaza Muhammad says:

    hmmm cantik sgt ke KD….. masa ye menang Asia Bagus ari tu, xde aaa lawa sesgt… la ni je lawo sbb dia membotoxkan diri

    0
    0
  70. puteriaquarius81 says:

    Ada seorang wanita yang sarat mengandung dan nak bersalin, lalu suami dia bawa isteri tu ke hospital. Dia melalui ladang kopi dan lombong bijih timah. Lepas anak dia lahir, dinamakan Fatimah. Kenapa ?

    0
    0
  71. puteriaquarius81 says:

    Cium Isteri

    Pada suatu pagi, bertanya si isteri pada si suami:
    Isteri :Abang tengok jiran kita yg baru pindah tu?
    Suami :Kenapa?
    Isteri :Tiap pagi sebelum pergi kerja, suami dia akan cium isterinya. Bila pulang kerja, dia akan
    berikan isterinya sekuntum bunga mawar. Loving betullah mereka. Kenapa abang tak buat macam tu?
    Suami :Nak mampus… Mana abang kenal isteri dia?’

    0
    0
  72. new moon says:

    ala xde story bru ke….aku dh mantok mate….

    0
    0
    • tOmEii says:

      lol xabis lg story nie…..
      bsn gler…..

      0
      0
    • yula says:

      nk story pe aku pon bosan nie.chatting suma laki yg msk

      0
      0
    • puteriaquarius81 says:

      ngntok gak ni.. moh ler kita tdo moon cam bese.. hihi
      zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

      0
      0
      • new moon says:

        haa…..moh…..aku ade bwk comforter nih…..do dlm aircond ni best kalo dpt trik comforter…huhu…..

        0
        0
    • jetpejuang schikoi says:

      aku bukan nk cakap pe…aku ada terserempak tau dgn mas ni…time tu aku g klia anto member.aku tgk ada pramugarti ni asik dgn laptop je aku lalu aku tgk die tgh layan BN…name dia kat box tu…awekmas…so sahlah dia pojaang atiikuuu.aku nak tanya die ni…cun tu…eclipse aku pon suka gak kat ko…

      0
      0
      • eclipse says:

        huh…ko ney dh stewardess mst la cun…
        nak amik ati aku la tue ckp suke kat aku gak…pndi ko kan…hahahaha…
        xpela…nti aku ckp kat mas ko dh fall in luv dgn dia..huhu..

        0
        0
  73. new moon says:

    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz……………………………………………………ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ………………………………………………….zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz………………………………………………………….ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ……………………………………………………..

    0
    0
    • jetpejuang schikoi says:

      woit!bgn bgn bgn apo ni anak dare tido tghari..camne aku nak masuk meminang korunk..ish tgk meleleh air liur…siap ada peta lak tu new moon..mas o mas angau aku ni…woit eclipse tolonnn jampi jap

      0
      0
      • eclipse says:

        aduh….dh gilo bdk sorg ney…
        nti la…aku jmpe mas karang aku ckp kat dia ko dh sasau suke kat dia…
        trs dia reject ko…hahahaha…
        p/s:pstt…mas dh solo skrg…konpom ko ade chance…dia ckp dgn aku ari tue…

        0
        0
      • new moon says:

        hahhahaha…..aku kn baby…tido tghri tu bese la….kahkahkah…nti dh ade story aku bgn la..

        0
        0
  74. Zaza Muhammad says:

    hahahhha… meh aku bg satu teka teki yg mencabar minda….tp lama dah teka teki ni, aku trima email teka teki ni zaman blaja lu ….
    Sape dapat jawab memang terror……………………….
    Sekarang si ibu 21 tahun lebih tua dari anaknya. 6 tahun kemudian umur ibunya adalah 5 kali ganda umur anaknya.
    SOALAN:
    Bapanya sekarang berada di mana ?

    Silakan berpikir dan menjawab secara ilmiah/matematik, Sila buktikan bahawa kamu punya kemampuan untuk berpikir secara wajar…

    0
    0
  75. violet says:

    ya ibuk2..
    bapak2..
    g sebelah..
    raye uma awal……
    :)

    0
    0
  76. kiki says:

    aku mintak maaf tapi aku tak berapa pasti dengan kedudukan badan krisdayanti tu… awat aku nampak pinggang dia cem terseliuh? terlipat cemana ntah.. ke komputer aku yang weng?

    buleh sape sape explain tak?

    0
    0
  77. akuuu says:

    bUKAN PROB BINI CUN MLECUN.
    TP SUAMI YG DH BERBELAS TAHUN KAWIN NGAN ISTERI XRETI2 JUGAK NK DIDIK ISTERI SUH JD BAIK..MMG SALAH SUAMI JGK..

    DAH TUU…PILIH ISTERI YG XBAIK TU NAPE…SBNRNYA LAKI YG BAIK UTK PEMPUAN YG BAIK..DAN GITU LH SBALIKNYA

    0
    0
  78. hazarimi says:

    bukan semua yang ada title “Hajjah” tu sempurna..
    Tapi dlm kes KD ni, seolah dia mempersendakan agama…
    Astagaaaa…..

    0
    0
  79. pening says:

    Tu la kdg2 kemewahan / glamor mmbuatkan manusia cpt lupe diri….

    0
    0
  80. Jiman says:

    Memang patut le Krisdanti tu curang yek..suami dia muka macam…

    Gerai nasi padang kat depan umah aku mat Indon nie pun lagi handsome…

    0
    0
  81. pingkypanthers says:

    anak2 pun rasa jijik ngan perbuatan mak dia…
    aku prnah nengok rancangan pe tah kat tv sngapore dulu…
    si najip ali pngacara dia…
    masa tu dia wat lawatan kat umah kris dayanti ni..
    bapak besor giler umah die…
    pastu kat dlm umah dia siap ada satu ruangan khas tuk sembahyang…
    punyalah luas ruangan tu dh mcm surau…
    katanya si anang ni suka solat berjemaah ngan kluarga dia..
    sayangnya dpt bini yg camni…
    kesian anang…

    0
    0
  82. Trans says:

    hmm x paham ar dunia skunk..
    kalau lelaki curang dh biasa kita dgr..
    bab2 isteri curang kadang2 yg kita dgr..
    mgkn ramai agaknya cuma dowang bkn artis tu yg x kuar brita..

    0
    0
  83. alah… dah hidup artis… besa lah tu…

    0
    0
  84. saggitarius says:

    hammmpppeeehhhh

    0
    0
  85. Rin says:

    isteri akhir zaman.. isk iskk iskk

    0
    0
  86. […] cepat benar sih. baru aja tahun lepas cerai dengan Anang, tu pon dalam bulan 09 tuh. terus ada kuar statement nak kawin sama Pak Raul Lemos dalam tahun […]

    0
    0
  87. bangat says:

    Sebab itulah di indonesia ngak heran kalo selalu gempa bumi, bencana & mcm2 lagi.. sebab orang islam dah ngak reti apa itu dosa..tak lama lagi malaysia pun akan jadi mcm tu..sebab sekarang orang islam kat malaysia dah ngak reti apa itu dosa..

    0
    0
  88. aku serius says:

    pendapat saya BN, suami sibuk bukan tiket untuk isteri cari lain.. salah sangat2.

    0
    0