Written by AbangNara | September 3rd, 2009

kris dayanti cerai

Nampaknya memang betullah khabar angin penceraian Anang dan Kris Dayanti adalah disebabkan orang ketiga. Yang tak confirm lagi sama ada memang betul Kris Dayanti bawak lelaki tue balik rumah dan berasmara kat dalam bilik kat rumah dia. Yang nie logik jugak sebab Anang cakap anak diorang sendiri yang bagitau perangai buruk Kris Dayanti nie kat Anang.

Itu yang sampai anak Kris Dayanti sendiri tak mahu jumpa dengan dia. Bukan sebab Anang tak kasik jumpa tapi memang anak dia yang tak mahu jumpa. Mungkin sebab malu, kecewa dan hampa kot tengok perangai mak dia. Mesti trauma anak Kris Dayanti sebab tengok mak dia masuk bilik dengan lelaki lain bukan dengan Anang.

Tapi kiranya Kris Dayanti nie jenis tak reti malu la jugak kan? Boleh selamba je bawak pakwe dia time anak-anak ada kat rumah. Nie mesti kes takder bajet nak pergi duduk hotel nie. Album banyak, lagu pun femes takkanlah nak buat projek kat hotel pun takder duit. Misteri sungguh.

Pengajaran dari kisah cerai Anang dan Kris Dayanti ialah susah jugak ada bini cun melecun nie. Ramai yang nak mengorat. Tambah-tambah pulak kalau si suami pun jenis sibuk tak ada masa untuk bini. Itu yang bini start carik lain tue. Apa pendapat anda?

606 responses to Kris Dayanti Cerai – Anak Sendiri Tak Mahu Jumpa

  1. syamiza says:

    1st…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Akak Leen says:

    EMH…MCM2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. syamiza says:

    kengkawan meh laa…. berborak kat sini…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. virgo says:

    morning guys….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. virgo says:

    ape lar KD nie…ada famili ok pon wat hal lg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      tu laa…
      semua ni dah ditentukan Allah virgo….
      manusia hanya mampu merancang jerr…..
      untung nasib kita pun belum tahu lagi…apa kesudahannya…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. syamiza says:

    mana yg lain2 nie?
    dah panggil ….tak masuk2 lagi kerr……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. virgo says:

    cian arr kt ank2….
    mgkin ada sbb nape ank2 KD xnk jmpa dgn die…
    ish…ish…sedih ar…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. new moon says:

    hush…mnjatuh imej sorg hajah jerk die ni..tp kt indon mmg plik kn…kawen blh campur2, islam tp blh comolot, blh mnum arak…plik2…so no wonder la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      bukan kat indon jerr….. kat msia ni pun dah ader bulan…….. dunia akhir zaman…… nak dekat kiamat dah ni….. mcm2 ader….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • new moon says:

        hahaha…mcm2 adaa..kt sini mmg dh jd satu pnykit dh pn…xabes2 ikt budaya org..ade skali aritu ade gig kt ktn, bdk2 bangang yg dress up ntah pape pn mai la..pkai kot la,pkai topi michael jkson la,yg kenet2 pn pkai kasut mcdonald mmg xhengat…yg pompuan pn same,rmbut satu kpale merah siap wat punk lg…skli tgk cam xmndi pn ade..kdg2 aku tpikir mk bpk diorg ni xtgk2 ank ke..yela kalo nk dpkir logik xkn la diorg blh kuar direct dri umah pkai gitu..xtau la kalo mk bpk diorg bg green light..tp ade ke org gitu yg wat pjam mate je ngan ank yg pkai baju xrupe mnusia?dunia…dunia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • virgo says:

      moon prasan x…byk bala yg brlaku kt sna…
      mgkin sbb die org x ksh sgt psl hal nie…
      yer laa..org islam bole kawin dgn bkn islam…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syamiza says:

        haah… letupan gunung berapi laa… tsunami laa… banjir laa… tu Allah nak suruh dorank sedar laa tu….. tapi x sedar2 gak…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • new moon says:

        betul2..smlm dh ade gmpa bumi..sblum2 ni pn dh byk bncana alam jd kt tmpt diorg..tp sket pn xigt nk tobat lg..hrp je negara asia yg ade pngikut islam teramai tp hampeh..memalukn jerk..dats y omputeh mmg xtggu lame nk jatuh kn kite..dh dpn mate die sndiri pn ade org islam yg goyah mcm org2 kt indon, mmg 1 pluang yg baik la utk diorg wat keje jht diorg tu….bg gmbran buruk ttg islam dgn care halus yg kdg2 kite xsdr…huuu…dh cam ustazah plop…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          wah pandai baby ni berkata2…
          heheheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • syamiza says:

          heheheh….. dah ader ketokohan jd cam ustajah…ekekeke…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          hahaha….tq2….tp ilmu xckup lg…ckp je blh la..hahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nha says:

          tp malangnya org2 kita kadang2 mengagung2kan diorang. bukannya pe, tgk jela kat tv tuh… rasenya hampir semua ada amik cerita indon. mcm takde pengarah berbakat lg malaysia ni agaknye. asal dlm cerita, mata tak terbeliak tak sah, tak terpekik terlolong tak sah.. tu ke yg org kita suka sgt??
          hishhh kalau nak hrpkan cerita je nmpk alim, tp in real life kahwin campur dibolehkan, mmg hampeh toll la..
          ni pulak nak bagi org gaji cuti sehari seminggu. makin naik muka la diorang. dah berapa byk kali diorang bakar bendera kita?? padan muka indon, daulat, Tuhan bg bala dgn gempa bumi.
          time kena tsunami siapa yg tolong? hutan diorang terbakar siapa yg offer tolong? kalau bukan sbb serumpun, takkan malaysia nak tolong. bukan nak ungkit tp harap2 diorang sedar.

          bukan nak ckp malaysia lagi bagus, tp pada aku, kalau kita tak bagus, negara kita pun agaknye same mundur mcm diorang.

          sorilah ye, emo di mlm ramadan ni. sedih betul tgk mentaliti saudara serumpun kita di sana yg agak rendah. lagi sedih bila masyarakat kita boleh mengagungkan sinetron2 yg tak masuk akal mereka.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      beser arr bulan…tu yg byk bala…arini ade lagi bala….Msia ni plak tunggu masa jer….sbb laa nih pun dh byk yg terikut2 budaya barat….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. hantupensil says:

    murning…huhuhu…
    eh mane org lain?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. damia zahra says:

    sedih tgk rumah tangga mcm neh..
    lbh2 lg biler c isteri yg unfaithfull ngan c suami…
    dpn anak lak tu?..
    aper nak jadi ler ngan c kd neh? huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      hmmmmm………… ntah laa…. mcm2…..
      dah tonggang langgang jadinyerr……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • new moon says:

        i dont wanna do this anymore….
        i dont wanna be the reason why…
        everytime i walked out the door…
        i see him dying little more inside…
        i dont wanna hurt him anymore..
        i dont wanna take away his life…
        i dont wanna be…a murderer…
        hahahahahaha……….betol ke lirik aku ni?hntam sajalah labu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Zaza Muhammad says:

    ohh pendapatan aku kurang bulan ni sbb budget raye hehehe…
    Pada pendapat aku aaa, kuatkan iman tu je. Mmg dah tugas suami kua cari rezeki, wlu cbuksekalipun aim suami nk cari nafkah utk isteri dan anak2. Isteri plak, klu suami dah bg greenlight keje, jgn le take advantage ‘mkn luar’. klu Isteri rasa terabai, bgtau aaa kat suami, suh dia slowkan sket kegiatan luar dia, atau g vacation ke… Communication penting. klu rase tegang, jumpalah kauselor atau authority. Walau secantik mana pun isteri, tp lu tatau jaga maruah sendiri, xde guna langsung. Sebab sebaik2 perhiasan di dunia ini adalah isteri yg solehah…. so kpd kaum isteri, tepuk dada tanye iman….
    Suami plak, jgn le terlalu cbuk mencari harta dunia sehingga mengabaikan tanggugjawb zahir dan batin isteri… diulangi zahir dan BATIN… so sendri mau ingat le….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      betul2… sokong…… 100%….
      haaaaa….. tu dierr…. kata2 org berpengalaman……
      wajib suami isteri tu saling penuh memenuhi kehendak bersama….. bukan pentingkan diri sendiri jerr……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • virgo says:

      emmmmmmm….ada benarnya kata2 ZM…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      yeahhh zaza..tul2..manyak btul..yg penting kasi tau hasben tu..give n take la kn?..hokhokhok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. LaLuNa says:

    assalamualaikummmmmmmmmmmm………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. syamiza says:

    ehhhh…….. selalu waktu2 mcm ni dah meriah…… maner g member yg lain niee? jgn2 dorang tak pasan ader page baru kat bwh iklan ogawa ni kott………
    antu…… bulan cuba korank seru dorangg…… ntah2 tido ;agi…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Zaza Muhammad says:

    opss…tmbh sket… psl ank ye tgk dia curang, bwk lelaki seme2 tu amoh aa komen. kang terlebey2 sedangkan kesahihan lum terbukti lai jadi plak fitnah. ANyway klu btul le, mmg KD do a very very very very very very biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigggggggggggggggggggg mistake. Wpun suami dia dah ceraikan dia, harap2 anang maafkan dia, kang x cium syurga beb curang ngan suami. KD pun kena bertaubat kpd Allah. Memula aku wase si Anang ni cam terburu2 je wak keputusan tp manelah kite tahu kebenarannye, kang klu dia delay2, jadi dayus plak erk… wallahualam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      kak, lelaki mana mampu tengok jer isteri curang depan mata…… tapi dlm kes nie…. kita kena tahu citer dari kdua belah pihak…. kang tak pasal2 kita menfitnah lak…. kalau betulpun kd tu salah….. harap anang tu ampunkan laaaa dosa kd……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. DelimaSaraa says:

    dunia-dunia!!! ish ish ish………..serabut betul….uh uh uh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      donia-donia…ish2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      ko serabut yer sara?..
      tudung ko pun da tak btul da tu hah..
      meh cni aku tlg betulkan..hokhokhok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        hai damia bucuk2……….

        aku rasakan si damia ni punca percerian anang ngan kris..sebab damia tercakap kat aku yg dia g indon g skodeng dayang…pastu dia gi cakap plak kat anak kris, apa nama dah..aku lupo lorr

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          muahahaha..shhhh..ko nih sara…
          aku bru blk dri jakarta neh…
          aku oferkn diri jd mariage kaunselor dowg..
          tgk dowg neh..mmg x der harapan…
          huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. tOmEii says:

    morng guys…..
    pesl KD bergmbr cmtu….
    2 kali tgk cm cacat….
    5 kali tgk br prsan die duk cmne,,,,huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      ko ngantuk lagi nih….
      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      morning……….
      haah td tengok pun cam pelik….. ingat mata ni yg kelabu….
      upernya… memang betul… pelik cara dier possing…..
      terkehel kaki kot…….
      ekekekkekeke

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      haaa……tgk kn dh mnjadi jmapi aku td..sorg dh mai…hahahha…..ni mate kne g servis ni….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. DelimaSaraa says:

    jd wahai lelaki2 sekelian carilah pompuan yag tak berapa lawa….lelaki lain tgk lari macm takutkan antuuu….jd selamat bini anda…

    tips no 2 :- cari bini gemokk ker, bila org tgk , uhhh hudohnyer….

    tips 3 :- carilah yg kuat akidah nya, kerana di situ terdaptnya ketaatan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jojio says:

      Aku pilih no 3, kalu no 1, sekali dengan aku tak balik umah….hihihihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      ader gak yg gemuk tu cute sara…… kekadang rupa paras bentuk badan tak kekal lama…….
      apa yg penting keserasian, kejujuran dan keikhlasan…..
      sebab tu laa Allah suh pilih jodoh yang beragama… nanti leh dia taat perintah Allah dan suaminya……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      kang hodoh sgt sush plak…
      baik cari yg sedap mata menmandang…
      huhuhuhuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        wakakaka………pyh bebenor jadi lawa ek….huh……dugaan syaitan tu byk sgtttt….

        tak pelah, nasib baik saraa ni dalam kategori sederhana jer….tak dek plak yg gilakan saraa sampai tunggu bawah umah….kira jenis pompuan bukan tarikan lorr sperti kris….

        wakakakaka…………….peapun, gemuk ke kurus ke sekeping ker, buncit ker, bersederhanalah…

        kuliah agama dari saraa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syamiza says:

        jgn laa cari yg tua bangka… gg bersepai…. agak2 laa…. cari la yg sedap mata memandang…… kalau yg lawa tapi asyik tempek bedak sejuk kat muka jer 24 jam tak guna gak…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu xkira cntik ke buruk ke….
          y pentg pergai tu y kna elok….
          kalu harp je cntk tp prgai bruk nk wtpekn…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          5 keadaan pompuan nak lawa sebab TAK LAWA….

          1. tempek bedak cam opera cina kat muka, tebal 5 inci stengah

          2. memalam pakai gam gajah, gam kasut dan sgalanya jenis gam supaya muka tegang…kalu terserempak memalam, antu raya masuk ICU..

          3. pakai baju fesyen rogolah aku dgan tambahan bling-bling jojolan di dada

          4. bubuh lipstik tonyoh2 like angelina tak ori…

          5. dan yg terakhir, suara di kecik2kan supaya semua tau dia pompuan lembut yang menggoda…

          adakah anda dlm katageori tersebut????

          (kenyataan di atas adalah ciptaan gila2 saraa semata2, tiada mengena dengan memana individu)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          ko masuk dalam kateogori mane sara…
          hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku dah lawa giler2 dh….sampai antu pun masuk IJN kalu tgk aku…wakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Jojio says:

    Mamat tu pakai jampi Mak Lampir kot…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      tak r, pakai jampi air liur…kasi lenok skit…hbs lah halal haram…………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. LaLuNa says:

    new moon..ayam golek kat peramu..??? ini tak boleh jadik..aku kene ke sana.. nnti aku nak ajak sape eh ke sana?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      nak itot…. ngeh..ngeh……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      ajak aku la…dh aku yg bgtau..hehe..ade kt2 ngan area santai tu..kalo ko dri bndar mmg nmpk ar khemah die baik pny ngadap jln…bgolek2 aym tu aku tgk smlm smpai nk tgolek kuar bjik mate aku…besh woo…org siap cue lg..mcm tggu tiket wyg plop aku tgk…hihihi…p ar try…tp mhl tau aym die..selok2 sgt bile nk byr bru la tkedu kjap..tp bbaloi ar..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • LaLuNa says:

        nnti aku try ajak skendel aku pg riki2 tmpat tu..usha rega gaji lom abes lagik nih..boleh kot beli ayam golek tu utk adik2 aku..hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • new moon says:

        moh miza..p book tiket bas cpt…huhu…..laluna amek ko kt terminal nti…haha….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • syamiza says:

          heheheh…. minggu ni ngan next week tak leh…. bebudak nak exam upsr…. jga peksa laarr…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syamiza says:

        uish…. baper hinggit? sekor ke sebelah jerk?
        kalau kat jb 8-12… ikut saiz ayam tu arr……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          murhny kalu kt tmpt aq 18 hengget sekor….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          tu ayam hape tu mhal gile…?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          oo…gitu ye…kt tmpt org tu sekor rm20…tkezot gk aku sbb area2 bndar smuanye rm18 je plg mhl..sblah tu standard ar rm9…tp kt tmpt org tu sebelah jd rm10…tp aku tgk2 org2 len blh je bli sape 3-4 ekor…huiii….dh bape hengget kt situ….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • syamiza says:

          tapi kan bulan….. kalau makanan tu sedap…. org biasenyer tak berkira sangat……
          duit kuar pun berbaloi……….. janji mulut dn perut puas hati……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          ayam belanda…hish ko ni hantu msti la aym daging yg mak2 beli wat msk kari tuh….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          hahaha….betol2…cam aku la…walopn agk tpesona ngan hrga yg die sebut tu…aku byr jela ngan hrpn bbaloi la mhl2 tu…hehehe…aym dh bgkus dh amek xkn xnk bayo plop…kalo xbayo 40ari 40mlm la bulan xkuar…hehehe…maluuu….tp mmg besh ar..ntah bg aku besh la..aku jrg mkn aym golek sbb ssh nk cri time2 bese n mhl lgpn…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        comel lak c new moon neh..hikhikhik

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. tOmEii says:

    laporny……
    sdar bgn shur…..
    sob…sob…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      sob…sob….sob…. tumpang nangis gak…… tak bgun sahur pg td…….
      kang tgh hari berdangdut laaa perut ni…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        saraa bangun tp tak lalu nak makan dah…..sian mama saraa……memang dh tak lalu..tak leh nak telan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • syamiza says:

          tu kena makan buah petai cicah budu… baru jalan….. ekekekekeke

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          yup….bubuh tempoyak skit…

          miza, pernah makan sotong ada pulut kat dlm tak??rsnyer manis

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • syamiza says:

          ketupat sotong…. huh sedap…… kuah dier bersantan dgn gula merah kan…… pberet tuh…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          erk…besh ke?sara ske ke?ayh aku suke la…aku tgk pn xlalu…yg kuah santan tu kn…sotong sumbat org pggil..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          haaaaa……….ktupat sotong…hish sotong sumbat plop….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          saraa try makan..tp tak berapa makan lar..sebab muak..abah saraa mkn banyak….best gak balik negeri ni..dah lama dok kat luar, macam gembira sgt2 balik negeri sara..hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. eclipse says:

    hai all…
    i’m coming…heheheh…
    bz sket ari ney…
    bt2 bz….(pdhal bgn lmbt td…tlajak lak tdo…huhuhu)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. violet says:

    salam…
    ade org x…
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. violet says:

    new moon ko td seru aku..
    aku ad ko lak xder…
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      saraa pun ada…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      dier ader….. kat atas g…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      haha….ni dh ade…huhuhu…jim kara-ke-o violet…sape2 nk join meh2…
      pilih lah aku jd pacar mu…
      yang pasti setia menemanimu….
      jangan kau salah pilih yang lain…..
      yang lain belum tentu.. setia….
      jadi pilihlah aku…..
      ewahhh….ha smbung…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        Setiap kali kumelihatmu
        Berganti pacar yang tak tentu
        Kali ini kucoba
        Tuk beranikan diri
        Mencoba ungkapkan
        Perasaan yang ada dihati…

        sambonggggggggggggggg

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          alamak…..errr……..
          kali ini…ku coba…
          utk mmberi lirik yg aku sndiri pn xtau….
          hahaha…jd plih la aku…huhu…yeke ni?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. violet says:

    korang2…
    naek gaji tak????
    emmm dh xder topic ni..
    hehw

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. damia zahra says:

    simpang malaikat ar..klu anak sendiri tanak jumpa parents dier..huhuhu
    da kiter yg kandungkn..biler bsr tanak lak juper kiter..
    sedey woooo…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. new moon says:

    zzzzzzzzzzzzzzz………………ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ…………………………zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz……………………………..ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ……………………………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. DelimaSaraa says:

    kawan2,

    apa pendapat kwn2 mengenai BN?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. new moon says:

    gajah lalu titi patah, lepas tu kambing pula lalu. Apa yang patah pulak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. damia zahra says:

    k lah kengkwn..nk get ready amek my son kat tadika japs..
    juper ptg neh kay…
    sara…ekau poie buek koje ekau tu..boss panggil da tu hah!!!~ hokhokhok
    tinggggg~~ menghilangkn diri japs…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ANneDeSilva says:

    ohopooiiii…
    morning semua….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. eclipse says:

    xsbr nya aku nak raya….!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. violet says:

    dalam daging ada kulit….
    new moon jwbbbbbbbbbbbbbb

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ANneDeSilva says:

    rancak bersembang..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. DelimaSaraa says:

    kawan2…

    saraa nak kongsi jerk :-

    siang berpuasa adalah MODAL
    malam beramal adalah UNTUNG..

    selamat beramal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. awekmas says:

    hai guys…wats up wats up…i asik kena tgl je dgn u all…semua pose ka daq arini…sila angkat tgn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. syamiza says:

    bulannnnnnnnn….. oooooooooo…. bulan………..
    1 teka teki jer kerr?
    ko kena bg hadiah…. baru laa org minat nak turut serta…..
    tgk kat bn ni…. kalau ader hadiah baru org ramai nak join……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. virgo says:

    tnsionnyer……tenet aku down jer ari nie…
    dh bpa kali restart pn cam 2 jgk………..
    eeeeeeeee….gerammmmmmmmmmmmmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. awekmas says:

    apa topik u al diz morning i pun nak join…arini free xdaq flight so leh lah chat dgn u al guys….kd ni i selalu jumpe…dlm kabin lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. eclipse says:

    sp nak duit raya?????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. awekmas says:

    ala virgo nape ni…sian kat u…i pun same jg ni…asik problem ja…nak kata xdaq line i dah duk kat beranda ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. awekmas says:

    ntah i x berapa kenal violet…lupa nak p tanya nama lgpun time tu selalu bz huhuhu…eclipse nk bg duit raye…wawawawa…i pun nak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      awek mas ooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….
      plz reply at d same box….
      penat kejo ko….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. new moon says:

    haaaa…ni teka teki bru…hahaha….kalo mkn rambutan buang kulit, kalo mkn kulit buang ape?hehehe…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. awekmas says:

    wawawa…umahnya celipse d mana…mana tau dpt p…tp so far i x penah lg mengata u all…hehehe terasa baik plak.violet kejo jgn x kejo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. awekmas says:

    eclipse …line i ni pose agaknya bak kata sara…i pun x tak tau..wawawa..beby ni byk teka teki na…kulit pa yg nk dibuang…i tau ada 1 kulit yg sekali ja kena buang…hehehe cuba teka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      awek mas……PLZ REPLY KAT BOX YG SAME…
      DEGIL TOL LA BDK NEY…
      NEY YG NAK MARAH NEY…HUHU..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        awek mas…
        u g kt name org yg u nk reply tu…
        jgn p kt bwh yg ada alamat e-mail tu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      awek mass……. kitorang penat kejar awak sorang….. tolong laaa reply at the same box….. please….. nanti terputus…. tak paham apa yg awekmas tulis…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. awekmas says:

    hahahaha…i plak bg teka teki…konfius konfius…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. eclipse says:

    AWEK MAS………………
    PLZ DUN OPEN NEW BOX!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. noury says:

    sekarang ni baik lelaki or perempuan sama jer..lebih2 lagi yang perasan cun memanjang..perasan perfect..x kiralah artis glamour atau x.atau org biasa..hehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. DelimaSaraa says:

    meh saraa teka,

    1. apa maksud CIMB bank

    2. Apa maksud BIMB

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. new moon says:

    haaa…meh aku hlgkn tensen korg…ni teka teki aku..kalo dpt jwp gk mmg hebat ar korg…surrender aku..
    bila pergi terbang, balik berenang…ape bndenye tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. awekmas says:

    i pun dah pening…sabar kwn2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. eclipse says:

    moon jwpn aku MATA KAIL…tol x??
    e…pnt aku tnye ko…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. DelimaSaraa says:

    PENGUMUMAN PENTING,

    SILALAH BERGOSIP SECARA BERHEMAH…….

    -pesanan dr saraa-

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      bukan dr bn ker…..
      ooooo sara kan keje ngan abg nara…..
      lupa plop….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        hahaha…miza ni jgn buat2 luper..saraa ni kak nara dh naikkan pangkat tau..jd penganalisis …

        takut tak??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. puteriaquarius81 says:

    salam…
    morning u allzzz
    wah berteki-tekuk pg ni ek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. syamiza says:

    bulan soklan lain plak…. yg td tu eclipse dah jawab….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. violet says:

    korang test jwb ni…
    antu law taw diam..

    ATAS BULU
    BWH BULU..(hehe)
    BILE CUCUK BERAIR…

    muhahahahaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. hantupensil says:

    3 kepala, 6 mata, 8 kaki. Apakah ia??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. eclipse says:

    banyak2 binatang…binatang ape keluar haid?hahahaha…
    sng jer…gerenti sume dpt jwb….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. puteriaquarius81 says:

    get ready…
    matanya merah, jalannya mengundur, badannya ijau, jalannya mengundur, taiknya plak kelabu asap.. apakah ia? hoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. puteriaquarius81 says:

    ahmad bin abu.. kambing bin apa?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. violet says:

    antu kasi jwpn soalan aku…
    pnt aku ketawa ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0