Written by AbangNara | September 25th, 2011

Salah satu smartphone idaman Abang Nara tak lain tak bukan ialah Samsung Galaxy S II. Ramai review cakap SGS II ini ialah the best smartphone ever made. Suatu hari nanti, confirm Abang Nara akan beli untuk memastikan sendiri ke”best”annya. Untuk hari ini, Abang Nara nak share kekreatifan game di microsite Samsung Galaxy S II.

samsung galaxy sII

Lepas korang klik link microsite Samsung Galaxy S II, sila tekan link “Play Now”. Nanti screen seperti di bawah akan keluar. Bersiap sedia untuk merasakan keterujaan yang amat hebat.

samsung galaxy sII

Nampak tak arrow warna merah tue ? Kat situ anda boleh isi apa-apa action yang anda mahukan berlaku di dalam video di atas. Contohnya marilah kita meletakkan “bite” sebagai action yang dimahukan.

samsung galaxy sII

Dan nanti video seorang lelaki kacak menggigit Samsung Galaxy S II akan keluar. So korang kena jadi kreatif untuk melihat action-action yang comel. Cuba korang letak “scratch”, “sex”, “love”, “cry” atau apa-apa sahaja yang terfikir di otak korang. Confirm anda akan teruja dengan video yang bakal keluar.

So tunggu apa lagi? Lawat microsite Samsung Galaxy S II sekarang jugak dan try be as creative as you guys can.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 responses to Kreatif Gila Game Microsite Samsung Galaxy S II Nie

  1. ad says:

    huuhuh nak nak nak nak

    0

    0
  2. wfn says:

    ako tgk owner page ni makin lama makin tamak dgn iklan2 mcm ni… bila ako buka page ni.. asal info nak menjahanamkan duit orang.. terus ako close.. tgk banner ad kt sebelah ni..berlambak lambak.. dari benda lucah hingga benda2 nk jahanam kan orang.. nara ko tgk page mcm BLOGSERIUS.. page iklan sgt minimun.. =) itu the real blogger.. =)

    0

    0
  3. shah says:

    samsung mkin cnggih…

    abg nara!!.. blanje sebuah… hehe

    0

    0
  4. topiJerami90 says:

    Samsung memang sangat kreatif…ipad pun da nak kalah nie

    Rahsia sebenar kenapa kucing sangat comel diketahui

    0

    0
  5. abu says:

    smsung memng hebak kalau pasal android banding dengan yg lain..sebb dia yang dtng dahulu..

    tp syng sbb dia release cepat sangt, samsung galaxy s plus release beberapa bulan je selepas galaxy s.. ni release pulak yg terbaru.. mmg tension la pengguna galaxy yg sebelum ni..hahahaha..

    0

    0
  6. N.I.A says:

    G Note lagi mantap r…release nov ni..

    0

    0
  7. wowo HEBAT!!!….skrg saya pun mgunakan produk samsung^^

    0

    0
  8. Myana says:

    yeay!!
    dis week my samsung SII smpai.. heehhehe
    tq abg nara 4 de advertisment

    0

    0
  9. babe says:

    MOTIVE?????! Ape yg bestnye Samsung nieh? Sekadar bleh tulis merepek n video tuh buat? Le tertipu gak aku dgn KEKAGUMAN tot si Nara ni. Baekkk pnya promo. Ingt leh kalah kan Iphone

    0

    0
  10. zainisam samah says:

    Bangganya aku jadi pemilik SGS2. p/s : tgh surfing tahap kelajuan gaban di skrin 4.3 inch super amoled plus yg benar2 vivid dan sexy

    0

    0
  11. zainisam samah says:

    Kpd babe..jgn bandingkan dgn iphone kerna kerna iphone taklah smartphone sgt psl function dia tiada..sy katakan ini kerana sy mmpunyai iphone4 dan sgs2. bagi seorang surfer tegar mcm sy dan abf nara kami mmerlukan screen ug besar, internet laju yg dpt memaikan flash dan screen super clear mcm super amoled plus. file transfer yg mudah tanpa perlu melalui itunes. antara fungsi lain yg smart sangat adalah berupaya memainkan video avi,mkv,rmvb,mp4 dll dgn laju. mata sy pun bukan terang sangat jd sgs2 sesuai kerna tak perlu pinch n zoom sangat lastly mmbuka application sgtlah pantas sekelip mata ja dah buka .sd . lastly

    0

    0
  12. zainisam samah says:

    * pmbetulan..maksud sy iphone4 byk function tiada * p/s : skrg ni sy jdkan hp ke2 utk action saja hehe dan utk main games kerna apple appstore masih memenangi android market dr segi jumlah apps

    0

    0
  13. Dropped Leave says:

    Bosan la SG2, overhype je lebih. Macam yang diorang hype kan Galaxy Tab better than iPad. Hampeh je, interface tak lawa. Sebab org rasa SGII better sebab diorg tak explore semua function iPhone kot

    0

    0