Written by AbangNara | June 10th, 2014

Walaupun belum diketahui kebenarannya, sedikit sebanyak kontroversi yang melanda Ayu Raudhah dan Zaquan Adha sejak semalam telah menjejaskan reputasi mereka berdua. Iyerlah, secara mata kasarnya, Ayu Raudhah dah cun melecun, menawan jelita dan tak masuk akal untuk dicurangi. Rasanya ramai lelaki di luar sana yang berputih mata apabila Zaquan berjaya menjadikan Ayu isterinya. Tak gitu?

ayu raudhah

Namun apabila kontroversi ini berlaku, macam-macam komen yang telah diterima oleh Ayu Raudhah menerusi akaun Instagramnya. Sedikit sebanyak buruk juga nama pelakon ini. Kata Ayu menerusi Mstar Online:-

Di Instagram milik saya, ada orang memberi komen yang antaranya seperti, ‘kesian, muka cantik pun suami cari lain’. Gosip ini sedikit sebanyak memburukkan reputasi kami. Mujurlah saya seorang yang berfikiran waras dan tidak terburu-buru apabila mendapat tahu gosip ini

ayu raudhah
Tak apalah Ayu. Reputasi suatu hari nanti boleh pulih kembali. Yang penting rumahtangga anda berdua kena dipastikan tidak goyah kerana kontroversi sebegini. Anda lebih mengenali suami anda, jangan dengar dan percaya cakap orang lain. Mereka tidak tahu apa yang telah anda berdua lalui selama ini. Teruskan percaya pada suami dan teruskan bertabah dengan dugaan ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to Kontroversi Suami Curang Jejas Reputasi Ayu Raudhah

  1. Baby AA says:

    Bahana media social…jaga suami anda…

    0

    0
    • Olga says:

      wanita2 melayu x pandai bikin oral seks….terus suami cari lain.
      pikirkan….

      0

      0
      • Datin Semah says:

        sedangkan Erra Fazira pon cerai, inikan pulak ko muka kampung ni wei.

        0

        0
        • RITA says:

          wanita cantik x semestinya bahagia…oh by the way, cantik sgt ke ko? tudung pun mcm tudung Zaharah je.

          0

          0
        • raja bomoh says:

          saya selaku bomoh handalan…sedia memberikan khidmat saya…call me ya.
          hehehee

          0

          0
        • coki says:

          cantik je xgune kalau malas bile lelaki suruh isap…mungkin taste zaquan pan-pan asia gitewwzz dah lew lawa putih mix then suruh itu ini pon lincah n ganaz aumm ekekkee

          0

          0
        • Bedah says:

          Alaa… budak2 bola memang kaki pusing betina..
          Apa nak hairan…

          0

          0
        • Joyah Kepoh says:

          tumpang tanya…betul ke dulu ada gossip yg mengatakan Zaquan ni meminati golongan2 dua alam bergelar mak nyah?
          minta pencerahan….

          0

          0
        • FakTa PerKahwinan says:

          zaman sekrang jantan tak tengok rupa la dik. perempuan mana yg pandai melayan dan memberikan layanan terbaik diranjang serta memuaskan kehendak nafsu syahwat, pasti akan disimpan dan dijadikan skandal ketika si isteri tua sibuk menguruskan rumahtangga.

          0

          0
        • R I T A says:

          syok syok….jom kita berpesta…goyang inul…ewah…ewah…
          goyang ke kiri…ke kanan…tanda kegembiraan. ewah….goyang..pusing…tonggek.
          oh..happy nya rasa.

          0

          0
        • Luvely Lily Black says:

          ayu bersiap sedia la ngn sepasang jubah hitam ngn cermin mata hitam ye..

          lalalala

          0

          0
        • Fasha Donia says:

          zaman sekarang, wanita hodoh pun kena tinggal…wanita cantik pun kena tinggal. bukan jaminan la rupa paras.

          0

          0
        • Neelofa says:

          suka ati dia la nk curang,
          bukan msalah korang pun..

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          berdosa betul korang ni,
          main2 fitnah, ntah betul ke tak nara ni..

          0

          0
        • eny says:

          padan muka ko ayu rodah.. dulu ko buat rita…atas dunia lagi ko dapat balasan.. ni baru bunga bunga kontervesi ayu rodah oiiiiiiii…kena lepas ni talak jatuh atas ko mahu satu malaya gelakkan ko.. puiiii

          0

          0
        • Didi says:

          Ni kalau betul ni, Siap sedialah nanti ayu raudhah jadi heidi fernandez(temptation of wife) Mengamuk tak tentu pasal.

          0

          0
        • diva says:

          dunia akhir zaman kaaaan.. wanita berkongsi suami.. takutlah.. nauzubilahiminzalik..

          0

          0
        • ketam batu says:

          nanti ayu akan block 1000 follower

          0

          0
        • menyampah dgn ko says:

          Datin semah..ko ni busybody jer keje ko yek

          0

          0
      • Botak says:

        Sama mcm si Lisdawati…suami dia gatal…tetap nak backing si suami cakap suami dia kononya baik, warak & setia. Padahal kat luar, masyallah, suami punyalah gatal cam beruk tengok bunga. Bodoh betul perempuan2 melayu cenggini. Kaw2 kena tipu dek suami.

        0

        0
      • kajung says:

        terkesima cik kajung membaca komen hg olga oiiiiiiiiiii

        0

        0
        • Olga says:

          dalam Islam tidak melarang oral seks.
          dan para suami 99% gemar oral seks.
          itu fakta tapi malangnya wanita2 melayu amat bodoh dalam isu ini.

          0

          0
      • joe-li says:

        Olga. Aku sokong kau. Memang pompuan kebanyakannya bebal x reti main. Jantan memang suka oral seks tak kira pak lebai ke. ketayap ke, atau yang kaki tonggang ke. sama aje. Pompuan luar lagi terror bab ni. Betina melayu macam kayu mati atas katil . Bodoh tak reti2 . Bila laki carik lain, menyalak macam anjing betina tersepit. Bab mengumpat mengata dengki , nombor satu! Tengok aje majoriti kat BN ni. siapa lagi kalau bukan depa2 ni.
        Tak payah nak malu2 sopan bagai atas katil, bukan orang lain, laki sendiri! .

        0

        0
    • Mak Jemah says:

      Dah terpangpang gambar suami ko tersengeh mcm kerang busuk buat video call. apa lagi, call lah Rita, minta tolong dia kemas barang2 suami you tu. Opssss….

      0

      0
      • Toyah World says:

        bahana mengambil pil pemutih yg berlebihan..suami tetap gatal n carik lain !

        0

        0
      • cerry berry says:

        Mak jemah tolong jangan kaitkan rita dalam hal ni dia xsalah pun dia bahagia dengan anak2 dia sekarang ni kang xpasal2 naik hantu pulak rita bila mention nama dia..

        0

        0
    • cik siti says:

      Sampai tahap itu Zaquan dan Ayu mahu melihat kemusnahan rumah tangga saya. Mereka tidak fikir, Aidil meninggalkan anak-anak yang masih kecil? Sanggup mereka nak memutuskan kasih sayang bapa dan anak-anak. Mereka tidak seharusnya campur tangan, Aidil sudah cukup matang dan boleh berfikir baik buru tindakannya. Saya kesal, perbuatan Zaquan dan Ayu menjadi batu api dalam menghuru-harakan rumah tangga saya – Rita

      [Beautiful Nara, January, 15 2012]

      0

      0
    • Anonymous says:

      Padan muka kau raudhah dulu ko sibuk kacau rita rudani pnye hal…karma…semoga kau sedar

      0

      0
      • rita si penipu says:

        x pernah pon sebnrnye dgr ayu raudhah kluar kan kenyataan sblum ni… rita ni je yg suka menuduh mungkin dengki sbb dia bukn menantu pilihan…aku mmg x suka dgn perilaku rita sblum ni suka mengaibkan suami bak kata aidil rita bkn sja pandai blakon di layar kt realiti hidup pon blakon alal2 menantu teraniaya dan isteri yg di zalimi…

        0

        0
  2. lerrr aku nihhh says:

    Rita cun melecunpun kena tinggal. Aihhhhhh, tak boleh ler kata muka cun x kena curang

    0

    0
  3. peeiiii says:

    lelaki yg straight memang gitew

    0

    0
  4. su says:

    sedangkan nora danish pon kne tinggal…ini kan pulak engko yang berwajah kemelayuan sebenar..

    0

    0
    • Hahahaa says:

      Rosnah Mat Aris pun bercerai jugak….motif statement cam tu?

      0

      0
    • Fasha Sendat says:

      Nora Danish tu ketot….payudara dia hanya sebesar buah oren tak cukup baja…Jejai x puas. Ngerti?

      0

      0
      • jalak lenteng says:

        Adoi lawak baca komen korang hahaahha. Kalau tension baca lah beautiful nara ye tak. Hahaha

        0

        0
  5. sutun kurita says:

    Buat x tau je la ngn spesis tu Ayu…ade je spesis yg dengki nengok orang lain bahagia..mula la meroyan..dengki la tu.. ko lawa..cun melecun…

    0

    0
  6. Bedah Pungkor says:

    lepas ni ayu akan pakai rambut palsu…dan juga bulu mata palsu ala cik ta…mungkin?

    0

    0
  7. mak jemah says:

    Pndai pulak ckp reputasi tercemar..yg hang laki bini dlu duk heboh citer psl rita tu,xpkir lak reputasi si rita time tu..ni smue karma..what u give,u get back!!

    0

    0
  8. Rayma dearla says:

    TEMBELANG DAH PECAH !!!

    0

    0
  9. gamaknya says:

    cun adlh 1 bonus…xmenjamin kebahagian rumah tge…hrp muke je cun tp xpndai jge laki n kelakuan pn xbole gak…xslhkan ayu tp kdg2 nsb seseorg xbole nk bace..hanya Tuhan je yg tahu ape sbb nye…yg laki tu pn xabis2 nk ngetest market…bajet ensem…player girl je la top..player ball…hampehh…xbole bla…!!

    0

    0
    • ayu rodah says:

      Kesimpulannya…

      Nafsu lelaki xpenah cukup walaupun dah ada yang halal kat rumah tetap nak makan luar!!!

      Walau secantik mana pun isteri (pandai masak,jaga makan pakai) tetap nafsu syaitan untuk menggoda sang suami untuk makan luar sentiasa ada jadi sang isteri sentiasa beringat sebelum kena…

      0

      0
  10. sentap says:

    kalau cantek pon dicurangi, apetah lagi yg x cantek kan. ape la sgt ade pd rupe. janji sedap mate memandang suda. muke cantek, perangai cm HS mungkin zaquan carik agaknyer. aishh.. pelik. bnd halal dpn mate kot. bnd haram jgak d idam2 kan..

    0

    0
    • Anonymous says:

      rupa paras bkn lah jaminan kebahagiaan rumah tgga…ape y pntg dlm rumahtgga adalah tggjwb..klu dh mmg tak sedar diri tu dh kahwin dan ade anak mmg gitu lah..sbb tu laa org kate klu nk kawen cari y BERAGAMA..at least die tau kahwin bkn semata-mata krn NAFSU..inilah klu kawen sbb nfsu..bl nafsu tak puas,carik lain…huahuahua….

      0

      0
  11. mimi says:

    tu la….dulu kenakan rita

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Bahana pakai pemutih keterlaluan agaknya. Memang la putih tapi tak nampak natural. Kalau kembar dia sendiri pun miang suka layan pompuan lain, apa kurangnya suami Ayu. Tanya la pada Rita macam mana rasanya bila suami curang. Dulu kan Ayu juga yang kutuk Rita macam2. Ni la dikatakan karma.

    0

    0
    • ayu podah says:

      setakat cantik x jamin suami akan setia dan hrgai kita…mcm laki aku pun sama,,aku sibuk dok pilih barang2 lain kat pasaraya@shopping centre dia sibok dok main mata NGAN betina lain…mmg dASar jantan perangai cam berukk!! ssh nk pecaya kat jantan2 cmni la…sume same je…

      0

      0
  13. Rokiah says:

    Tula..
    Dulu dua ekoq ni sebok pasal rumahtangga orang lain..
    Jaga rumah tangga sendiri dulu weii!!
    Si adha ni macam perasan hensem sangat, menggatal.

    0

    0
  14. Kak Rita says:

    Sama mcm kes kembarnya si aidil tu. Masuk anak nombor 2, mula la nak main kayu 3. Hmmmm…. mana tumpahnya kuah kalau x ke nasi. Mungkin ini hukum karma. Kalau ayu raudhah pernah terlibat dengan kes rita rudaini & aidil zafuan, dia dh terima balasannya…

    0

    0
  15. mamamia says:

    Kekuatan & jaminan perkahwinan bukan tetletak pd rupa isteri yg cantik. Stop making such statement yg kurang bijak. Esp zaman skrg. Kemudahan godaan ada dimana mana. Bukan saja suami, si isteri pun tergoda klu tiap tiap hari godaan depan mata.

    0

    0
  16. Zakuan mana pergi telo ko apasal diam seribu bahasa. Apasal ayu je yg keluar statement. Dulu sibuk bertikam lidah ngan Rita pantang tersentuh sikit. Kak Ruzi taknak backup Adik kesayangan ke? Dulu sanggup berputih mata nak singkir kan x adult ipar. Takpe lah Kak Ruzi u tunggu lah giliran u pulak. Buat baik dibalas baik dan jgn sesekali buat benda yg tak baik. Sesungguhnya Kifarah tu pasti.

    0

    0
  17. diandra says:

    6×3 = 18!!!

    Bini cun melecun, bukan faktor kesetiaan. Suami kalau nk curang, x kisah la bini ratu cantik dunia sekali pun…kalau gatal tetap gatal. Dia nk curang bukan kira, cantik, sexy… tp aku rasa mcm iye je jantan ni gatai…. mungkin la zakuan bukan gatal nk tambah bini, tp jenis yg suke play-play kotttt…. saje nk gedik2 gn pompn lain blkg isteri.. ramai sgt jantan serupa ni… Zaman skg, Bersepah jantan perangai cmni… Cuma lelaki je yg x ramai skg ni.

    Sbb tula pentingnye, kalau dh kawen buat cara dh kawen.Ingat tggjawab sbg suami atau isteri.Sbg bapa dan ibu.
    Tolong LUPAkan dan TINGGALkan semua perangai masa muda remaja zaman bujang2 dulu.. Dulu mmgla perkara biasa kalau gedik2, main mata, bermanja dgn laki pompuan sana cni, dating, chatting, teman tapi mesra or wat so ever lahhh.. Tapi bila dah kawen, Ramai yg masih lagi simpan perangai lama cmtu. Dunia oh dunia….

    0

    0
  18. Kek dahnye says:

    banyak nye mulut puaka kat atas ni .. mcm korang sume tu cantik , mcm korng sume tu dah berkahwin , mcm korang sume tu bahagia ngan suami korang .. banyak yg mendoakan yg xbaik , ingatlah bende ni pun leh jadik kat kehidupan kite jugak ..

    0

    0
  19. Farah Lorenza says:

    Semoga rumahtgga kalian tidak goyah dengan provok dr para pengikut kalian.. Istiqamah la, mgkin Allah sedang menguji.. Jgn ambik serius dgn kata nista lg kesat yg cuba utk menguji kesabaran kalian.. Yg paling terpenting adalah kita menjaga hubungan kita dgn Allah, insyaAllah, Allah pasti menjaga kita.. Yakin la, bkn kerana hebatnya di ranjang atau canteqnya seseorg itu yg membuat rumhtgga bhgia.. Tp kerana adanya rahmat Allah dlm keluarga mereka.. Maka hidupkn la perintah Allah dlm keluarga kita, mudah-mudahan Allah menjaga kalian.. Ayu Raudhah & Zaquan Adha serius mmg sgt cantik & hensem.. Pasangan bahagia, sama cantik sama padan.. Sudh pasti bnyk yg iri hati..

    0

    0
    • ... says:

      satuju.

      part yang iri hati tu disebabkan pasangan itu sendiri yang suka berlebih2.. menunjuk2.. pada umum.. bikin orang meluat. apa pon..all the best to this cuople.

      0

      0
    • Bedah says:

      Diaorg baca ker nasihat uols nie? Ko rase??

      0

      0
  20. ... says:

    MAT YO JUGA YG SETIA PADA ISTERI NYA YANG NAMA APA NTAH POMPUAN TUH… ‘AKU TAK BODOH..DAYUS’ EHHH ?? …

    0

    0
    • aku says:

      i like !
      kena jd mcm bini mat yo
      baru tak kena tinggal
      ko rasa dgn bini dia yg mcm naga tu …brani ke mat yo carik lain…hahahahaha!

      0

      0
  21. anon says:

    Huuh….pakai bedak 5 inci, nampak puteh mcm mayat, pd hal dia ni gelap je kan. A a aku setuju dgn 2,3 pengomen kat sini….tanya je lah kakak kamu tu.Dia kan pakai susuk, siap berjampi lagi everytime nak mekap, so mintalah tips dari dia mcm mana nak jaga laki.
    Tapi tulah dulu kan dia ni sebok sngt duk ngutuk rita, skrg giliran dia pulaklah terima habuan. Pemain2 bola ni bkn blh percaya sngt, ramai yg playboy….

    0

    0
  22. Sha says:

    ape kene mngene klau bini secantik mane pun confirm lelaki tak cari lain?? sumenyer same jer la…bini cantik ker…bini tak cantik ker…kebarangkalian c suami menggatal memang cerah la…tak payah la korang sume nak buat statement yang bini dah cantik cun melecun tapi suami cari lain plak…nonsense lah!!

    0

    0
  23. xde keje kat ofis says:

    baca metro semalam wanita malaysia yang ramai curang.sebenarnye lelaki yang ramai curang sebetol-betolnye….btol kan??

    0

    0
  24. nora kempis says:

    hohohoho…. yang perempuan je dapat karma… yang jantan tu menggatal xpulek diberi karma? apesal balasan tu harus dapat kat org pompuan jerk? masa aidil dulu pon bukan ayu rodah sorg p hangkut barang member tu… si jantan ni pon sama…. aiiii lelaki yang sedap je korang dapat…. yang perit sume pompuan yang kena…. phuiiiii!!!!

    0

    0
  25. Zac says:

    Apa yg penting kerjasama …

    0

    0
  26. Teh says:

    Menantu pilihan kan kut nak buat macam tu? Dulu perasaan rita ada ko korang kisah?Tiba pula giliran hang, keluarga mentua u x tlg ke? Kita lihat sejauh mana
    apa2 pun jadi tauladan, jgn suka sibuk pasal rmh tangga org. Jadilah
    penasihat yg baik dunia & akhirat, bukan penasihat 25%. Musnah
    dunia & akhirat….

    0

    0
  27. mak jemah says:

    Sibuk jaga tepi kain orang lain , kain sendiri yang terlondeh :D

    0

    0
  28. Popot says:

    whatever it is, itu semua adalah suratan takdir. Hadap jer lahhhh… nak hide camner lagi kalau muka tu dah masok newsssssss…… nasik dah jadi bubur… makan bubur jerlahhh……

    0

    0
  29. jee says:

    ape skalipun, kesian pada Rita & Ayu.. penangan kembar berdua ni..

    0

    0
  30. hukum karma says:

    Artis yg cantik semua kawin kene cerai. Dulu mengata rita. Nahh skrg masa ayu telah tiba. Xapa..Ayu kalau dah kene cerai nnti. Saya sedia jadi suami ayu dan bapa kepada anak ayu. Saya xajar ayu utk oral sex. Tapi saya bawa ayu ke jannah. InsyaAllah…

    0

    0
  31. MakCik Kalsum says:

    sabar lah ayu dan zaquan.. ada rahmat di sebalik dugaan ini..percaya lah. Yang bertepuk tangan dan berjoget gembira … sementara aje.. dah lesu berhenti lah dia. buang masa percuma.

    0

    0
  32. aku says:

    patut la JDT slalu kalah!!
    soh practise btol2…dia main pompuan plak.
    tak FOKUS!!!

    0

    0
  33. […] Kontroversi Suami Curang Jejas Reputasi Ayu Raudhah (64) […]

    0

    0
  34. aih says:

    sebenarnya ada ramai perempuan2 melayu luar sana yang tidak pandai hisap batang suaminya…
    ini la akibatnya… tabah ye ayu..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko kahwin sbb seks ke ape??bkn sbb pompuan xpndai hisap batang..kkdg de laki jenis x ske pompuan hisap batang..die ske jilat pompuan punya..itu ko kne tau…

      0

      0
  35. MAK EMBUN says:

    minta pencerahan.ada statement ke yang ayu raudhah mengata kat rita. korang semua tak payah masuk campurla hal rumah tangga orang. kalau fitnah jatuh dosa korang.

    0

    0
  36. ... says:

    wahai segelitir2 pengomen disini… bawa la mengucap bila menaip.. sedap nya PADANKAN muka orang… amboii.. jejaga lidah/hati/lisan/tangan kita jangan esok lusa the things berbalik kepada anda..adik beradik anda..anak cucu anda.

    saya sangat takut baca komen2 dan tuduhan2 ganas anda.

    maaf kalau terasa.. saya cuma ingin mengingati anda semua termasuk diri saya sendiri …

    0

    0
  37. Mak minah says:

    Uols. Dasyat betul mulutkan. Jaga sket perkataab keluar dari mulut tu. Bercakap ke menulis ke perbuatan ke. Jaga adab ye uols.

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Tau tak pe kan kata2 lebih berbisa dari mata pedang…
    U ols tak gi sekolah ke????

    0

    0
  39. SOKONG HUDUD says:

    buat ayu apa yg bole saya katakan….hidup tu umpama roda,renungkanlah….

    #nara,,kecantikan bukan motif penceraian..ayat kamu tu bialah la profesional sikit

    0

    0
  40. Anonymous says:

    sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri..adat laa tu rumah tangga…ko ni zaquan memalukan lelaki macho lagi setia cam aku ni haa….y ko g layan betina murahan tu buat pe..aku dh ckp ngn ko jgn lyn,ko degil…tgk pe dh jadi??aku suruh ko fokus ‘MAIN’ bola bkn ‘MAIN’ pompuan…adoooiii..

    0

    0
  41. MAXMORA says:

    ayu kan artis paling cantik..tak boleh compare lah dgn budak2 instag. tu

    0

    0
  42. 5/6+8-9 says:

    rasanya takde kaitan dgn reputasi pun..reputasi apa yg ayu ni pegang? reputasi bergaduh sesama bekas ipar?? itu je kot yg byk didengar..selain itu, ada ke?? pelik la..

    0

    0
  43. shazaza says:

    – lelaki kacak mmg sukar dipercayai kerana byk godaan, klu xde iman mmg jd mcmni..

    – kes ni sma trjadi kat sy, ya mmg sdp mata memandang, tp kesakitan akibat sikap berfoya2 mmg azab..

    – jaga mcmna sekalipn dr smua segi, org kata perutnya, batinnya, kprluannya, kasih syg, turut perintahnya, penampilan n kecantikan diri, klu dh tabiat smua itu xmmberi apa2 mkna… yg haram juga dipuja dan dikejarkn..

    hmmm itulah lelaki kacak….

    0

    0
  44. missbusytpbetul says:

    Dia ni memang buaya. aku tak tipu. Dia pegi main bola kt trenggnu, dia akn cari awek ganu. klau dia main bola kt kedah, dia akn cari awek kt kdah utk teman hiburkan hati dia. Dia akn cari awek2 cun dlm akaun ig, twitter or apa2 ja lman sosial dia and dia akn msj ajak jumpe. Serious memang buaya.

    0

    0
  45. jebon jongos says:

    Anak rita lagi comel dari anak ayu ni. Anak ayu ikut muka ayu sebijik pesek aje. Anak rita ala-ala mix gitu. Bukan cantik pun ayu rodok ni.

    0

    0
  46. Siti embun says:

    Ayu roda! Haahhh padan muka dgn engko! Aq mmg mnyampah sgt ngan perangai ko mse kes rita. Skrg amek kau! Amek sedas! Mampos kau! Tuhan balas kaw2

    0

    0
  47. aku kacak says:

    Aku faham situasi lelaki kacak… mmg byk godaan.. tarikan dari gadis-gadis… aku pun susah nk handle~ haihh..

    0

    0
  48. laslala says:

    Padan muka

    0

    0
  49. Abang nari says:

    Dulu buntingkan anak org…skg apa pulak.
    Tgk dlm crime n investigation twin evil..kembar mmg ada naluri utk melakukan yang sama..krn dorg pernh attach together..bila sorg miang, sorg lagi pon akan ikut….huhu karmalu buntingkan anak dara org…sekarang apa pulak..tgk twin evil dlm crime n investigation…sience mmg ada buktikan kembar mmg ada chemistry utk melakukan perkara y sama kern naluri dorg attach together…sorg miang, sorg lagi pon akn ikut..huhu..karma

    0

    0
  50. jahanam nam says:

    benggong mu nih… habis ko fikir org cantik jer layak bahagia??? cantik sgt ke ko? cantik luaran tak guna… lelaki kalau dah gatal … gatal gak… ko kena ingat kembar laki ko pun tinggal bodoh je anak bini..rita kemain body .. slim tinggi lagikan pulak ko yg gemuk…

    ayu ingat… dulu ko buat org now sekejapan jer nak dapat balasan… sekian
    oh ya … maaf kalau ko ni d kira cantik…mmg patut lah laki ko cari lain… dalaman buruk tak guna… – tak puas ati betul aku – ko tasa ko lawa? cantik?

    0

    0
  51. ikan says:

    Olga ko ni x habis2 komen pasal oral seks kat semua gosip cerai. kalau sbb tu je laki nak ceraikan then memang elok la cerai dari stay dengan akal pendek macam tu.. anyway, lelaki cari lain bukan sbb bini x cantik pun, muka cantik badan solid pun kalau laki dah nak cari lain, die buat jugak. bukan masalah cantik tp masalah dah dapat, challenge completed, so cari challenge baru lak.

    0

    0
  52. ichi says:

    ramainyeeee retisss…..saya suka anda semua hahahahaha

    0

    0
  53. olga GRO sendu says:

    aku rasakan si olga ni gro sendu lah. Sebab tu dia suka sangat dengan bab-bab ilmu hisap ni. Tak pun pondan siam ko olga oiiii!!. Jangan ingat ko tu bagus sgt setannn!!

    0

    0
  54. cikimau says:

    sape ckp cntik x bole dicurangi ? aku ni pown cantik jer… berbuih2 org ckp aku ni comel mcm anak patung, mcm korean look.. tp tetap gak laki aku cari org lain… siap bwak blik org lain lg kt umh mak dia… mak dia marah pown wat pekak jer. sbb aku pjj … last2 adik ipar aku yg pecah lobang.. So ktorg cerai.. bila aku nikah utk kali ke2, laki aku biasa jer… x ensem pown mcm yg 1st.. tp rupa2nya ayat power… kantoi ber ‘we chat” ber “line” ngn betina lain. siap tukar2 pic x pakai bju lg.. aku tnya elok2, nak kawin ker ? lau nk kawin lg satu wat cara btol.. jgn buat mcm nie.. dia jwb 1 pown x terlayan inikan pula 2.. aku ckp lau mcm tu jom kite g mahkamah , fail cerai so dia bole nikah ngn mana2 perempuan yg dia rasakan lg baik… tp bermati2an dia x nak malu katanya bercerai berai. Aku ckp lg abis masa nak buat salah, kenapa x fikir malu… berbulan jugalah x berckp sgt smpi sakit ati aku ni ilang .. tp alhmadulillah, lepas kes tu byk sgt perubahan dia aku tgk. yg pnting kite kene pndai utk menangani masalah… setiap masalah ada punca dan sebab… so cari ape punca dan sebab.. br bole diselesaikan…

    0

    0
  55. indah kerr says:

    ayo rodoh ni bukn santek sgt kt luo tu…hadik aku yg koje part time leps spm kt tesco semban tu,nampak dek wan gan ayu rodoh ni…gile ko aritu ayu rodoh,gan tudung bawal serabai nye,mekap nan hadoo harus le gupe pon mcm org bangu tdo..cantik lagi RR tnpa mekap…kensss…btw dek wan ni dr dolu mmg playboy gile2 pon noxs…standard charterd lah tu..nsb ko leh ayu rodoh

    0

    0
  56. […] Kontroversi Suami Curang Jejas Reputasi Ayu Raudhah (98) […]

    0

    0
  57. […] Kontroversi Suami Curang Jejas Reputasi Ayu Raudhah (98) […]

    0

    0
  58. Bulat says:

    Lihatlah penderitaan org lain barulah kita dpt melihat dlm diri kita.
    Jgn mudah tersenyum pd derita org lain.
    Senua itu bukan milik kita, andainya suami kita tidak terlibat
    dan blh diselamatkan berusahalah. Jgn berpura kerana syg, tapi
    dalaman yg menderita. Jika dia syg anda maka dia akan hindari diri dr fitnah dunia.
    Nampaknya dia lemah mudah terperdaya? Jaga maruah suami elok tapi jgn menyokong kejahatannya….

    0

    0
  59. Yahoo! says:

    Nampaknya pencuci wanita “Sumber Ayu merapatkan keintiman” suami isteri kurang berkesan..Kene gugur dari jadi duta lah nampaknya…Tabahlah..

    0

    0
  60. […] Kontroversi Suami Curang Jejas Reputasi Ayu Raudhah (108) […]

    0

    0
  61. […] sumber (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

    0

    0