Written by AbangNara | December 16th, 2009

[note]Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru. Konsert Ne-Yo di Kuala Lumpur dibawakan khas oleh Xpax. Untuk maklumat lanjut, layari laman promo konsert Ne-Yo.[/note]

ne-yo in KL

Korang kenal tak mamat yang macho semacam kat atas tue? Renungan mata dia tajam tue beb. Itulah Ne-Yo, artis berbakat dari Amerika Syarikat yang telah mencairkan jutaan hati para wanita dengan kemachoan dan bakatnya dalam nyanyian.

Susah nak percaya kan kemachoan mamat nie? Meh korang try dengan lagu feveret kami dari Ne-Yo yang bertajuk Mad. Lirik dan melodi dia memang mantap beb. Memang sangat-sangat sesuai untuk couple-couple yang selalu bergaduh tanpa sebab. Cuba korang layan sikit video dia kat bawah nie. Jangan tangkap leleh udah la.

Dah habis feel dah? Dah mula terpikat ngan Ne-Yo tak? Kalau tetiba terasa teruja nak dengan Ne-Yo secara live, inilah peluang anda. Xpax akan membawa Ne-Yo ke Kuala Lumpur untuk satu konsert yang mantap dan hebat.

  • Tarikh: 7 Januari 2010
  • Tempat: Sunway Lagoon Surf Beach

ne-yo live in KL

Untuk pengguna-pengguna Xpax, tiket yang sepatutnya berharga RM140 bakal dijual dengan harga RM90 sahaja untuk anda. Caranya mudah saje iaitu anda kena taip REGNEYO, hantar SMS ke 28881 dan topup kredit Xpax anda RM50. Berbaloi kan?

xpax neyo ticket

Untuk mereka yang gunakan pakej U.O.X./S.O.X. pulak, anda cuma perlu taip REGFREETIX dan hantar SMS ke 228881. Selepas tue reload RM30 untuk dapatkan 2 tiket dengan harga cuma RM158. Memang sangat murah dan terlampau berbaloi-baloi kan?

Semua tiket-tiket boleh diredeem kat outlet-outlet yang join. Kalau korang tak tau nak redeem tiket kat mana, boleh telefon Tiket Hotline kat 03-7725 1177 @ 03-7725 1166. Nak lagi senang pergi je terus website Tiket Hotline. Pastikan anda redeem secepat mungkin sebab tiket dijual atas konsep siapa cepat dia dapat.

ne-yo

Dan jika sememangnya anda peminat kipas susah nak mati Ne-Yo, pastikan anda sentiasa melayari laman web ChannelX sebab banyak download-download yang berkaitan dengan Ne-Yo akan diupdate kat situ. Kami rasa akan ada caller ring tone, mp3, wallpaper dan banyak lagilah.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman promo Ne-Yo yang dikuasakan oleh Xpax. Ada X ada Segalanya.

[jetpack-related-posts]

462 responses to Konsert Ne-Yo Di Kuala Lumpur, Dibawakan Khas Oleh Xpax

  1. BumbleBee says:

    esok2 x jadi lagi..

    0

    0
  2. Nishikido Ryo-chan says:

    huhu..
    neyo x mnat…

    0

    0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    steady…

    0

    0
  4. petra@dubies says:

    X TAU NAK KOMEN….

    0

    0
  5. hantupensil says:

    pasni mesti mamat2 aprika kt melesia nih laku gile..
    hahaha

    0

    0
  6. Nishikido Ryo-chan says:

    test…………..
    test………………

    0

    0
  7. AG JUNIOR says:

    AG bg msj kat sblh, sume lari ke sini plak..
    hah, bg emel korg sume kat dlm box ni

    meh2..

    0

    0
  8. Nishikido Ryo-chan says:

    to all my frens in BN :

    anna_sakurashana@yahoo.com.my

    0

    0
  9. aMmey says:

    huhu…
    adk bradik tiger woodsss.

    0

    0
  10. fifie says:

    xyahla bukak cite psl mamat nih.x best
    korg pon sure xde idea nk ckp psl mamat nih kan..
    anyone nk bukak topic?silekan.. :)

    0

    0
  11. Nishikido Ryo-chan says:

    testtttyttttttttttttt…………

    kmbeng pnyer pc………

    0

    0
  12. chik_wann says:

    pun tak tau nak komen…
    tumpang lalu je…

    0

    0
  13. Nishikido Ryo-chan says:

    ag antu gan sper tu…
    volet……..
    dh add aq blum…

    0

    0
  14. petra@dubies says:

    LAGU BARU DARI KAK ZIANA……
    TUK KORANG SEMUA…..

    LIRIK NI AKU SORANG JE YANG ADER… HEHHEHE

    Ziana Zain – Pawana

    Pawana ku hadir kini
    Mendekati batas usang
    Ku terasa salju cinta lalu
    Dalam titis2 hujan
    Bagaimana aku harus menghalusi jiwa
    Untuk terus idup dalam nafas cuci
    Terpasa aku terbang jauh lagi

    Terkadang aku jatuh dan menangis
    Terkadang aku rebah tak daya berdiri
    Ku gentas bungawan di perantauan
    Membalut jala luka hati
    Melindungi dari resah yang menghujan

    Pawana ku hadir kini
    Mendekati batas usang
    Ku terasa salju cinta lalu
    Dalam titis2 hujan
    Bagaimana aku harus menghalusi jiwa
    Untuk terus idup dalam nafas cuci
    Terpasa aku terbang jauh lagi

    Terkadang aku jatuh dan menangis
    Terkadang aku rebah tak daya berdiri
    Ku gentas bungawan di perantauna
    Membalut jala luka hati
    Melindungi dari resah yang menghujan

    Di saat pilu lar itu kasih…
    Aku gagahi melangkah
    Selagi dirahmati
    Aku menahan harapan…………..

    Terkadang aku jatuh dan menangis
    Terkadang aku rebah tak daya berdiri
    Ku gentas bungawan di perantauan
    Membalut jala luka hati
    Melindungi dari resah yang menghujan
    Oooooooooooooo………..

    0

    0
  15. Nishikido Ryo-chan says:

    ag dri tdi aq duk bgi emel jer…
    hang x nmpak lgi ker???????

    0

    0
  16. AG JUNIOR says:

    mane tempat yang seronok tuk dilawati kat m’sia nih?
    AG nak g b’cuti2 m’sia

    0

    0
  17. petra@dubies says:

    x tau nak komen ape le kat umah ni….

    kan komen kan orang cakap aku bikin panas jer

    0

    0
  18. blackberry00 says:

    pet….

    dari pic baru ko ni….
    nak tanyer ko ni TERUNA lagi ker…

    0

    0
  19. Nishikido Ryo-chan says:

    korg smua klu nk tgok gmbr aq kt mepes gan frenster jer…
    kt tmpat laen xder gmbr…

    0

    0
  20. pEnArI pOcO2 says:

    huaaaaaaarrrrrrggggggg…
    sedapnyer baru bgun tido…
    dah nk tido balik nih…
    ngantukkkkkkkkkkk…

    0

    0
  21. Nishikido Ryo-chan says:

    mne volet tdi???
    snyap trus…

    0

    0
  22. violet says:

    yes..
    nk lik dh..

    0

    0
  23. AG JUNIOR says:

    tanye je ye..
    kalo AG nak g Tambun, perak..
    pas tu terus ke cameron highlands..
    jauh xperjlnn?

    0

    0
  24. petra@dubies says:

    akak VIO muda lagi 23

    0

    0
  25. Nishikido Ryo-chan says:

    mgntuk la plak…

    0

    0
  26. aMmey says:

    xda page baru ker……..

    0

    0
  27. violet says:

    emm…
    apa nih.
    dr td mamat africa nih jer

    topic plis

    0

    0
  28. blackberry00 says:

    aq dh emel kat kak nara psl nak g bn gathering…

    takdak respons pun..???

    0

    0
  29. blackberry00 says:

    tukar topic jap…

    topicnyerrrr….

    artis mane yg tdo selalu keluar air liur basi..?????

    0

    0
  30. tOmEii says:

    bosan……..

    0

    0
  31. petra@dubies says:

    aku bagi teka teki kat korang le

    Kampung apa yang paling banyak hantu di Malaysia?

    0

    0
  32. petra@dubies says:

    Binatang apa yang paling seksi?

    0

    0
  33. tOmEii says:

    soklan aq plak…
    mulut sape pling jht dlm bn nie….

    0

    0
  34. petra@dubies says:

    4 orang awek cun berpayung dengan satu payung tapi nape tak basah langsung??

    0

    0
  35. ladybird says:

    assalammualaikum….. ada org x?

    0

    0
  36. petra@dubies says:

    Kangkang peluk, kangkag peluk, bila dah dekat climax pegang buah?

    0

    0
  37. pEnArI pOcO2 says:

    ooo…
    aku xder korang bteka teki yerk…
    aku lak, taik per yg sinonim ngan kek…?
    jawab mudah jerk…

    0

    0
  38. Nishikido Ryo-chan says:

    syer dh tkar nme yg kbrapa dh x igat….

    0

    0
  39. pEnArI pOcO2 says:

    errrm…
    mlm nih nak g diner kawin kawan aku…
    nk pakai bju per yerk…
    dier tuh non-muslim…
    diner kat otel…

    0

    0
  40. petra@dubies says:

    TUK KORANG SEMUA

    Beginilah akibatnya orang Malaysia menterjemahkan istilah-istilah Komputer.

    Istilah:
    Hardware: barang keras
    Software: barang lembut
    Joystick: batang bahagia
    Plug and Play: cucuk dan main
    Port: lubang
    Server: pelayan
    Client= pelanggan

    Contoh:
    “That server gives a plug and play service to the clients using either hardware or software joystick. The joystick goes into the port of the client.”

    Translated:
    “Pelayan itu memberi pelanggannya layanan cucuk dan main dengan mempergunakan batang bahagia jenis keras atau lembut. Batang bahagia
    itu dimasukkan ke dalam lubang pelanggan.”

    0

    0
  41. pEnArI pOcO2 says:

    kak lady, pet dah jauh mengelamun tuh…
    jom kita mengata dier balik cam dulu2…
    dier dah asyik melucah skrg nih…
    jom…

    0

    0
  42. ladybird says:

    weiya ape jwpn gajah td?

    0

    0
  43. petra@dubies says:

    dah2 tukar topik…..

    korang cuti lama ni p mana

    0

    0
  44. AG JUNIOR says:

    sume2..AG nak balik dulu..
    sume2 jgn benti lenyek2 si pet..
    sok pg jumpa lg..

    sakit la ko pet…

    0

    0
  45. petra@dubies says:

    mana kak lady…. lama x juper kak lady kat cni…..

    heheheh…..

    ari ni jer aku leh chat gan korang… besok aku ader meting ler…kol 9.00 n petang kener p PWTC lak….

    isnin lak aku leh juper korang

    0

    0
  46. pEnArI pOcO2 says:

    kakakakaka…
    dasat lar ko nih pet…
    dah p check tok mudim dulu…
    hahahahaha….

    0

    0
  47. ladybird says:

    antu suke org seksi mcm NEK JAH… ari 2 antu wat pngakuan

    0

    0
  48. petra@dubies says:

    aku ati kental xkesah korang nak cakap aper….

    tapi BLACK buat fitnah aku minat nek JAH

    0

    0
  49. Nishikido Ryo-chan says:

    wei pet sok ko nk pi pwtc kan…
    jmper aq kt sne…
    haha…

    0

    0
  50. petra@dubies says:

    aku x tau nak reply komen yang mana satu ni… pening2

    0

    0
  51. pEnArI pOcO2 says:

    aiiikkkk…
    antu cam der xperience ngan nek jah nmpk…
    huhuhu…

    0

    0
  52. aMmey says:

    BYE,,,,,,
    sape nk ikut aku blik…
    hihi

    0

    0
  53. pEnArI pOcO2 says:

    hehehehehe…
    hari ini dlm sejarah…
    atau…
    hari ini disejarahkan…
    kakakakakaka…

    0

    0
  54. blackberry00 says:

    TOPIK HANGAT ARINI….

    GOSIP NEK JAH NGN PET…

    TAK SANGKA KOMEN DAH CECAH 357 RESPONS…

    MEMANG PENANGAN BETOLLAH COUPLE 2 ORG NIH…

    BYE……………….. C U ALL 2MORO!!!

    0

    0
  55. lanToK LeW says:

    awekcun….ko p mana aaaa???? lama tol ko menghilangkan diri….rindu lak aku kat ko…..

    0

    0
  56. anNeDeSiLva says:

    hye kawan2..
    im back….

    0

    0
  57. anNeDeSiLva says:

    anne masuk korg kuar??

    0

    0
  58. anNeDeSiLva says:

    mana korg nieee?????????????//

    0

    0
  59. ladybird says:

    weiya.. poco org srwk ke?

    0

    0
  60. lanToK LeW says:

    nape kowang jarang on9???? ke aku yg jarang on9???sorry td beruk aku wt hal…huhuhuh tension….dala aku tension rini…..

    0

    0
  61. anNeDeSiLva says:

    anne masuk sume dh balik..
    patot ketua masuk anak buah sambot..
    ni tak rupanya sambut diri sndri…huhuhuhu

    0

    0
  62. weiya says:

    sila lah kat myspace weiya

    0

    0
  63. lanToK LeW says:

    uhuk3….

    0

    0
  64. weiya says:

    ade org lg tak

    0

    0
  65. chik_wann says:

    assalamualaikum…
    morning all…

    0

    0
  66. petra@dubies says:

    kak nara buat le cter baru….
    pasal zizie nak kawin 2…..

    ada yang cakap dia nak kawin….

    n ader yang kata bung moktar yang nak kawin gan dia… hehheheh

    tp bung moktar cakap dia x cukup ensem tok ZZ (bukan Ziana ZAiN)

    0

    0
  67. Maya Karin says:

    confirm kna pg ni..minat giler neyo ni

    0

    0