Written by AbangNara | June 2nd, 2011

mizz nina and frens

Siapa sini tak kenal Mizz Nina? Ada ke yang tak kenal penyanyi wanita yang bakal menjadi isteri Noh Hujan dan famous tahap gaban dengan lagu “What You Waiting For” ini? Kalau anda tak kenal, bermakna anda memang manusia yang tidak mengikuti perkembangan dunia hiburan. Abang Nara pun tak tahu macam mana korang boleh tersesat kat blog nie. Misteri sungguh.

mizz nina and frens

Berita baik untuk rakyat jelata Kota Kinabalu. Mizz Nina dan kawan-kawannya bakal membuat konsert hebat di Kota Kinabalu pada 4 Jun (Sabtu) ini. Konsert ini dinamakan konsert “Mizz Nina and Frens” kerana penyanyi-penyanyi yang terlibat kesemuanya adalah kawan Mizz Nina semenjak dia berada di Teh Tarik Crew lagi. Antara yang bakal membuat persembahan ialah Joe Flizzow, Altimet, DJ Fuzz, DJ Cza, Sona One, Pop Shuvit, Stylustiks dan juga rapper dari USA, Theo Martins. Awesome kan?

mizz nina and frens

Jadi untuk penduduk-penduduk Kota Kinabalu, tandakan tarikh 4 Jun ini bertempat di SAZARICE SABAH MEGA CARNIVAL, LIKAS SPORTS COMPLEX bermula jam 7 petang sehingga 12 malam, Mizz Nina dan kawan-kawannya bakal menggegarkan tempat tinggal anda. Abang Nara berani jamin korang akan enjoy gila-gila punya. Selamat berhibur ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to Konsert Mizz Nina Dan Kawan-Kawan Live Di Kota Kinabalu

  1. Muak says:

    konsert konsert konserttt!!!….hadoiiiii…ROSAK!!

    0

    0
  2. siti nurhalipan says:

    Tau xpe..xmenjana ilmu langsung…tu la semangat 1malaysia….habis ank2 1 malaysia leka dgn hiburan je…….!!!!!

    0

    0
    • anti-prejudice says:

      ade ke kat poster tu paksa org dtg?yg smua anak2 bangsa harus dtg?tak kan? nk ckp tu, pkai otak le sikit..org mcm ni la cenderung nk timbulkn huru-hara, tetiba nk kaitkn propaganda politik pula..better g beri komen kat blog politik..ridiculous how pple nowadays can simply banter words, right? amazing! =)

      0

      0
  3. fyna says:

    untung org sabah…
    ;)

    0

    0
  4. kimberlyexeria says:

    cer la pomotkan ceramah agame ke..huhuhuh

    0

    0
  5. Cahaya Riang says:

    Apa kejadahnya semua ni!! apa faedah dan manfaat yg blh didapati dr konsert ini?? ce cerita sikit…….

    0

    0
  6. sue says:

    saoer pompuan baju ungu itu???
    mmg trend eh pakai selendang rupe itu n baju gtu..
    mcm gud2 jek muke tepong komaknyer itu..

    0

    0
  7. alamayaku says:

    hah? pakejadahnye ayat Bangnara ni :

    “Kalau anda tak kenal, bermakna anda memang manusia yang tidak mengikuti perkembangan dunia hiburan. Abang Nara pun tak tahu macam mana korang boleh tersesat kat blog nie. Misteri sungguh.”

    erghhh….. ayat cam hampagas ah bang… haish!

    0

    0
  8. alamayaku says:

    hah? pakejadahnye ayat Bangnara ni :

    “Kalau anda tak kenal, bermakna anda memang manusia yang tidak mengikuti perkembangan dunia hiburan. Abang Nara pun tak tahu macam mana korang boleh tersesat kat blog nie. Misteri sungguh.”

    erghhh….. ayat cam hampagas ah bang… haish! Bang nara nye trademark kan ‘berhemah’.. haiya

    0

    0
  9. googly says:

    bila nk wat kt KL pulak?? jauh sgt ler sabah. nk g!!

    0

    0
  10. wasabi says:

    owhhh…ni ke miz nina???..
    mmang x kenal.

    0

    0
  11. Aku Pun Islam Gak says:

    Eleh biarlah nara buat post pasal konsert ni. Nasib baik abg nara pomotkan kosert ni kalau tak, takde sape tau.

    Abg nara mmg bagus! Tak memilih. mcm ni la blogger yg kita nak. Peka dgn apa yg jadi kat Msia.

    P/s: tak guna jadi islam yg keje mengutuk je.

    0

    0
  12. Melayu Yg Tak Shallow says:

    Bodoh gila komen-komen ilmu ni. Memang takde ilmu kot. Nak ilmu pegi universiti lah. Dah nama pun konsert. Jadi islam / melayu jangan bangang sangat lah. Buat malu agama / bangsa je.

    0

    0
  13. Sakrai says:

    kalau dah masuk pun blog gosip,ilmu2 kejadahnya bab1nye? layan sudah,tak nak baca skip aje.

    0

    0
  14. pen merah says:

    BODOHNYA STATMENT “ANTI PREJUDICE” KESIANNYA LAH KO NIH..CETEK PENGETAHUAN…..KESIAN!!!!

    0

    0
  15. fifi says:

    belabih la ko nara!!!sikit2 awesome..tu je la beberapa path pkataan english yg ko tau…

    0

    0
  16. Bosnian Serbian race murder suspect Ratko Mladic dismissed as obnoxious charges against him Friday during his first appearance at a war crimes court .

    0

    0