Written by AbangNara | October 12th, 2017

Hari ini, filem Tombiruo yang diadaptasi daripada novel karya Ramlee Awang Murshid mula ditayangkan di pawagam. Filem ini menampilkan pelakon-pelakon hebat seperti Zul Ariffin, Farid Kamil, Nabila Huda, M. Nasir dan ramai lagi. Sebagai salah satu cara mempromosikan filem lakonannya ini, Zul Ariffin telah memuatnaik sekeping gambar dirinya tanpa berbaju, sekaligus menampakkan ke’sado’an badannya di Instagram.

zul ariffin

Ternyata gambar ini membuatkan para peminat wanita Zul Ariffin tidak dapat duduk diam. Ramai yang menelan air liur. Silap-silap ada yang meletup ovarinya. Memang ‘perfect’ sungguh badan Zul Ariffin. Tak terlalu sado, tak kurus sangat, just nice je. Banyak komen-komen yang ditulis di gambar ini menyatakan rasa kagum dengan tubuh badan Zul Ariffin.

zul ariffin

zul ariffin

zul ariffin

zul ariffin

Apa pun jangan lepaskan peluang untuk melihat filem Tombiruo yang sudah pun mula ditayangkan di pawagam hari ini. Di dalam filem ini kebanyakan penampilan Zul Ariffin adalah tanpa baju. Jadi anda akan dapat ‘menikmati’ ke’sado’an badannya sepenuh hati. Berdasarkan review yang Abang Nara baca, memang filem Tombirou ini adalah salah satu filem wajib tonton 2017.

zul ariffin

Selamat menonton diucapkan. Tunjukkan sokongan anda buat filem tempatan.

55 responses to Kongsi Gambar Sado Di Instagram, Zul Ariffin Buat Ovari Peminat Wanita Meletup

  1. r says:

    ovari meletup meninggallah

    21

    0
    • miamore says:

      oh woww…so tasty…i mean my lunch just now.

      8

      1
    • Aku says:

      Melampau sangat merepek nya kau ni nara. Budak baru nak up komen meletup ovari, kau pun nak ikut? Ko ingat perempuan ni kalau tengok lelaki sado ke seksi ke, ovari boleh keluarkan telur banyak2 eh? Dia keluar ikut cycle la. Tak sama macam lelaki yang boleh keluar tiba2, bila2 masa kalau tengok awek cun n seksi. Perumpamaan tu bagi lah yang bijak sikit, sopan dan tak melampau.

      27

      0
      • telur ayam keperluan nutrisi kita says:

        ayam kan bertelur keluar banyak telur kan.. hasilnya telur ayam tu yang kita makan setiap hari.. telur rebus.. telur dadar.. telur mata kerbau.. telur hancur.. telur tiga suku.. telur mentah pun ada yang sanggup telan demi muscle sado gitu.. yang pasti telur ayam ada banyak khasiatnya..

        1

        0
      • pewiittt slanga zaman bila tu says:

        ovari meletup ni slanga jer.. relevan buat masa ini jer.. aku tak rasa tahun 2050 nanti generasi TN50 nanti guna istilah ovari meletup.. mungkin akan ada istilah yang kita tak terfikir pun nanti.. haha

        0

        0
      • Anonymous says:

        mmg tajuk yg amat bodoh!!!

        2

        0
    • Aku says:

      Melampau sangat lah kau ni nara nak tulis macam tu. Ovari meletup? Ko ikut komen budah baru nak up tu dah kenapa?
      Kau ingat perempuan ni kalau nampak lelaki sado ke seksi, boleh ovari tu keluar telur banyak2 ke? Semua ikut cycle beb. Bukan macam lelaki yang pantang tengok perempuan cun n seksi, boleh keluar anytime anywhere.
      Nak buat gempak pun jangan sampai maruah kaum lain. Banyak lagi yang kau boleh guna. Jantung ke, hati ke, mata ke. Tapi kenapa ovari??? Kenapa bahagian tu? Sila la guna ayat sopan dan guna otak.

      5

      0
      • kang lpf reject filem ni pulak says:

        kongsi gambar sado di instagaram, zul ariffin buat kucing betina meraung nak mengawan.. gimana? ayat ini berkias bijak sopan tak melampau guna otak ke?

        1

        1
    • XYZ says:

      Tajuk gosip paling bodoh pernah aku baca. Nara, please la sebelum petik mana2 perkataan bombastic, at least study dulu la apa maksudnya.

      7

      0
      • nara says:

        NARA MANUSIA YANG PALING BANGANG…AKU RASA TELOQ NARA YG MELETUP BILA TENGOK ZUL……SURE NARA URAT BATNG KECIK NOEK DIA…………………….NARA HANG PI REPAIR GIGI HANG DOLU KEHHHHHHHHHHHHHH MUNTAH AKU NENGOK!!

        3

        0
  2. Pekerja Gomen says:

    Yang meletop ovari tu semuanya lelaki…
    Problemnya… sejak bila kunyit ada ovari..
    Oh lupa… sajat pun ada darah period kan?

    13

    0
    • michaelangelo's david says:

      kongsi gambar sado di instagram, zul ariffin buat PROSTAT peminat lelaki meletup.. dushh kebaboommm.. haha

      14

      0
    • bulu ketiak bulu kaki bulu roma says:

      zul ariffin shave ataupun wax bulu badan ke?? clean sungguh takde seurat bulu dada dan bulu perut pun.. selalunya baka caucasian ni ada bulu badan..

      4

      0
  3. apa itu tetek, cikgu? *murid tanya says:

    patiya tayang tetek. zul ariffin pun tayang tetek.. dah kenapa semua nak tayang tetek ni.. ishh ishh ishhh.. tetek pulak umpan korang ye nak pancing ikan di laut ye..

    3

    0
    • anak murid nak dapat straight A says:

      cikgu cikgu.. apa beza tetek dengan titik.. jap nak fokus ni.. titik ni tanda baca bulat-bulat kecik kan macam ni –> …. titik bertindih macam ni kan –> :
      koma pun ada banyak makna kan.. koma macam ni –> , ataupun koma orang yang terbaring tidur tak sedarkan diri tapi masih hidup jantung berdegup kan..

      0

      0
      • wekkkkkkk says:

        kalau sebut titik..lidah dlm mulut je bergerak.
        kalau sebut tetek..lidah dlm mulut bergerak di ikuti bibir bwh bergerak.
        cuba buat.

        0

        1
        • itu olang manyak baik wooo says:

          ada orang tu pelat sebutan titik dan tetek.. macam pelat sebutan r dengan l.. tapi lama-lama practice boleh je kan keluarkan bunyi yang membezakannya..

          0

          0
  4. wekkkkkkk says:

    Ejim, ejim, kenapa penunggu rimba x mau pakai baju, nyamuk byk la..dlm tu.

    1

    1
  5. Anonymous says:

    aku makin benci istilah2 bangang bbnu ni..ovari meletup?? tolonglah..stiap kali tengok mamat kacak, ovari meletup, max dua kali tgk mandul terus!!

    5

    0
  6. Anak Ponduluo says:

    bukan meletop la, hanya terkumat-kamit mcm kerang nk buka ke nk tutup. Kejap buka kejap tutup.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Caption elok elok sikit admin bangang

    3

    0
  8. Anonymous says:

    penulisan macam orang takde agama…. tak payah la nak tarik pembaca dgn ayat yg terlalu sensual… macam semua perempuan yg tengok gambar zul ni takde iman…Agama dah ajar….jaga mata…

    6

    0
    • wekkkkkkk says:

      ntah, mcm kita ni x ada iman, kata meletop lah. Padahal hari2 je tgok kat HBO, MAX, FOX MOVIES, FX, 108, 251 etc byk je kalau nk tgok hari2. Tgok biasa je mana ada mcm nk pecah ovari. Apa la.

      4

      0
    • pemikiran kolot memang camni says:

      dah datang dah ustaz berdakwah untuk mempengaruhi dunia hiburan.. nak tengok dunia hiburan terkongkong dan terbelenggu ler tu ikut fahaman ortodoks.. liberal sikit je label penghuni neraka.. agaknya dah mimpi dapat tiket masuk syurga kot.. tu yang sesedap hati menghina orang tu.

      0

      3
  9. dari says:

    Bodoh Tajuk ni… ingat semua pompuan ni lemah iman? jaga lah penggunaan ayat untuk penulisan artikel.,..jangan terlalu sensual

    2

    0
  10. yang Perihatin says:

    Sy rasa admin perlu menggunakan tajuk yang lebih beradab lagi. Tak patut guna tajuk macam nih untuk menarik perhatian pembaca. Kadang2 tengok tajuk admin nih melampau sangat.

    2

    0
  11. sapa2 je says:

    caption paling bodoh… mcm lah semua pompuan tergedik tengok zul ripin tu… sampai nak kata ovari meletup… murah sgt ke pompuan kt msia ni? kok ya pun ada rasa keterujaan tp toksahlah buh caption ovari lak…. siyes murah caption kau ni nara…. sok org jd kan amalan caption kau ni.. pandai2 lah kau jawab …

    6

    0
    • zul ariffin diintai team hollywood says:

      zul arifin ni sombong kekwat dah feeling macam pelakon hollywood gred a dah menang best actor oscar award gitu.. ada ke ovari peminat wanita meletup lepas tengok gambar sado zul ariffin ni?? lainlah macam brad pitt ke salman khan ke.. itu level international kan satu dunia kenal..

      6

      0
  12. GG says:

    Ovari bini nara lah yg melatop kahkahkah padan muka nara nak sgt2 buat tajuk mcm2 pysco nara ni ….

    3

    0
  13. anak nogori says:

    tak teruja lansung

    5

    0
  14. ceritaku... says:

    apa benda yg buat OVARI MELETUP…aku geli tgk adalah…pelakon kekwat dia nih tak peeeeeeeee laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..

    3

    0
  15. Anonymous says:

    setakat mcm ni aku tak meletop lagi…….kalau mcm john cena kut lah….

    1

    0
  16. Anonymous says:

    Wah..penuhlh spital satu m’sia lps ni..x ckup katil..Dr.sakit puan krkurangan..kelam kabut ni ..ramai sgt msuk wad lps tgk gmbar Zul Aripin nih..kagum Ovari Meletup!! Tup..tup….

    3

    0
  17. Anonymous says:

    Kenapa nara macam bangang sangat tulis tajuk macam tu? Ingat elok? Pffffffftttttt

    2

    0
  18. Pebenda says:

    Kenapa mcm bangang sangat tajuk yg nara tulis tu? Ingat gempak? Ingat elok sangat? Pffftttttt

    2

    0
  19. peminatzulripin says:

    Bodoh nara ni, kalau bini dia mengaku ovari meletup tengok zul ripin, apa agaknya reaksi dia, yela, nara kan dah la xhensem, xsado mcm zul ripin

    2

    0
  20. serene says:

    Hmm…..honestly, l’ll take fattah amin over him any day. To me fattah is a perfect package……zul ripin, not so.

    3

    4
  21. ohyeah.. says:

    aku tenguk gambo sado ni mcm aku buat speed reading. sepintas lalu..only the upper torso yg exposed. apa ada?

    seriously , aku lebih suka rugged men..no hercules for me kerana terlalu fake.

    8

    0
  22. Kick buttowski says:

    Better tgk badan ronaldo. Itu baru perfect. Tak la mcm badan steroid. Ok bye

    6

    0
  23. HateNara says:

    Nara, hasil rezeki yang macam ni ke ekau suap ke mulut keluarga ekau?

    1

    0
  24. ladygagap says:

    xdela xmeletop ovari,cume teringat parodi Meletop,zul arifin buat keje jahat dengan Atu Zero,berak dalam hutan kahkahkah…

    1

    0
  25. Anonymous says:

    ORANG YANG GILA SEKS JER OVARI MELETOP…..

    1

    1
  26. HUH says:

    TAJUK TU TOLONG JANGAN NAK MENJATUHKAN MARTABAT KAUM WANITA YE. INGAT APA, TENGOK LAKI SADO, PEREMPUAN HADAP SANGAT KE SAMPAT MELETUP OVARI??

    2

    0
  27. Penggemar filem melayu berkualiti says:

    Yeay dah tengok movie ni semalam. i kasi 7/10. Regardless, tentu imagination masa baca novel ni melangkaui penghasilan filem ni sendiri. Ada kelemahan kecil yang boleh dibaiki tapi dari segi cinematography nya mmg cantik.

    Fight scenes mmg nampak seakan ‘real’. Cuma hubungan emosi antara amiruddin dgn ejim tu sangat sedikit, so bila scene fight kemuncak antara diorg, kurang feel sikit rasanya. Wan Suraya, wataknya tak terlalu berat, Farid Kamil lakonannya for me menjadi, memang nampak mcm ‘lelaki yang kehilangan’, Ejim, dah pakai topeng, memang tak nampak la emosi nya. Tapi bila dia berlari semua tu kita dapat rasa ‘kegagahan’ penunggu rimba.

    Penggemar novel RAM…Tengokla movie ni!

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Nara nie bangsa najis ke?Tak de ayat lain ke nak guna.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Ovari bini nara yg meletup kan?Cuba buat tajuk ovari bini Nara yg meletup.agak2 best tak tajuk tu?Atau ovari bini nara meletup keluar larva lendir,lagi jelas.semua paham.baru ramai org berpusu2 nak baca nara punya blog.Hanat!

    0

    0

Leave a Comment

Optional