Written by AbangNara | June 23rd, 2014

Ya begitulah kehidupan seorang pelakon. Walaupun sudah bercerai dan masih dalam tempoh edah, mahu tak mahu kerana tuntutan kerja, terpaksa juga melakukan promosi untuk drama yang dilakonkan. Ramai yang mengkritik Izreen Azminda kerana sering berkongsi gambar aksi mesranya bersama Amar Baharin menerusi akaun Instagram, namun itu semua dilakukan Izreen kerana ingin mempromosikan drama Kerana Terpaksa Aku Relakan.

izreen dan amar baharin

Kalau Abang Nara tak tahu mereka berlakon bersama, pasti dah anggap ada ‘something special’ sedang berlaku antara Izreen dan Amar. Kata Izreen menerusi Pancaindera:-

Saya tahu ramai yang mempersoalkan perkara tersebut. Tapi gambar antara saya dan Amar Baharin hanyalah untuk tujuan promosi drama bersiri Kerana Terpaksa Aku Relakan yang sedang ditayangkan di kaca televisyen.

Gambar-gambar itu hanya untuk menarik perhatian peminat untuk menonton. Tak lebih pun daripada itu. Sebab itu saya anggap apa sahaja komen negatif peminat tidak menjejaskan apa-apa.

Mereka kena tahu mengapa saya buat macam itu dan bukannya menghentam semata-mata. Saya terikat dengan kontrak tak mungkin saya akan duduk di rumah sepanjang tempoh edah.

Bagaimanapun penggambaran drama tersebut sudah pun berakhir dan selepas ini saya boleh kurangkan sedikit aktiviti luar.

izreen dan amar baharin

Inilah asam garam menjadi seorang pelakon. Memang sukar. Tak buat promosi langgar kontrak, buat promosi dikatakan tak menghormati tempoh edah. Ditelan mati emak, diluah mati ayah. Namun Abang Nara pasti Izreen Azminda telah mengambil keputusan yang terbaik buat dirinya. Jangan lepas ini tiba-tiba umum bercinta dengan Amar Baharin sudahlah. Memang parah kalau terjadi begitu. Hehehe. Lagi beberapa gambar mereka berdua dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

bestbuyworldP.S: Malaysia kini dilanda musim panas atau kalau dah bahasa omputihnya, ‘it’s summer time’. Sediakan diri anda dengan produk kecantikan kulit, spek mata hitam dan macam-macam lagi aksesori menarik daripada BestBuyWorld Malaysia. Harga murah, produk menarik dan paling penting, dapat cepat apabila beli. Informasi lanjut boleh LIKE Facebook BestBuyWorld Malaysia.

izreen dan amar baharin

izreen dan amar baharin
izreen dan amar baharin
izreen dan amar baharin

izreen dan amar baharin
izreen dan amar baharin

izreen dan amar baharin

izreen dan amar baharin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

65 responses to Kongsi Gambar Mesra Bersama Amar Baharin, Izreen Azminda Nafi Tak Hormat Edah

  1. cikiboom says:

    takde org komen ke, 1st! haha

    0

    0
    • Anonymous says:

      1st ni dah tak x orang main la dik. so last 5 years ago. x dpt hadiah pun. :(

      0

      0
      • diva says:

        indah & tajul razinnnnnn mwah mwah mwaaaaaahhh *why bother why bother why bother?*

        0

        0
        • diva says:

          indah & tajul razin.. kite jumpe malam nanti ek? tak sabo laaa

          0

          0
        • aku la.. says:

          wah diva… sebijik diva AA… hehe

          0

          0
        • Olga says:

          hidong amar baharin ni kembang gile… cemana boleh jd hero ni?

          0

          0
        • amoi says:

          time dia ada suami, xde plak suami dia larang dia supaya jgn berpelok pegang dgn lelaki lain…bila dlm tempoh edah, nak srh hormat plak…x faham betul aku..dah terang2 x leh buat suma tu dalam agama..knp time edah je perlu hormat????masa ada suami, x perlu hormat suami ke???dulu pon suami pon x kesah..dah tu??????????

          0

          0
    • gatal says:

      AWW !! IZREEN ” MUKA PUTIH TANGAN HITAM ”
      BACA DENGAN LOGAT TERLAJAK LARIS !! BHAHAHAH

      0

      0
    • lolol says:

      npe tgk mke laki tu mcm budak bru lepas spm ek?xbest la die blakon…

      0

      0
    • lina says:

      Hai Amar Baharin dan Izreen Amanda… awak ni fan saya sebab awak handsome dan cantik dan guys aku peminat korang…. sms awak nanti aku suka Kerana Terpaksa Aku Relakan.

      0

      0
  2. sue says:

    ada marketing committee kan for each film? let them do the job.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Sweet <3

    0

    0
  4. aumm says:

    Sweet <3

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    suke tgk watak indah n zin dlm cite kerna terpaksa kurelakan…

    0

    0
  6. ikan kekek mak iloi iloi says:

    balik kerja terus tido, takda masa nak negok tb… ada masa kiterrr nengoklah yer cerita awak berdueeeee.. InsyaAllah… mesti best kan…..heheheheheheheheheheheheh

    0

    0
  7. ZEN says:

    Suka izreen dlm citer ni best sgt..#indahhalina

    0

    0
  8. liz says:

    muka seiras….. sgt serasi

    0

    0
  9. qaisha rich says:

    jgn peduli sgt ape yg org nk kata.yg penting diri sendiri …
    go indah gooo…. Allah tu ada,biasalah selebriti memamg akn lalui benda2 gini.nk xnk kena jugak hadap….sabar yee indah harlina :)

    0

    0
    • mambang air says:

      aku suka cite ni… aku mmg peminat si izreen..tp bila bca sttement dia ‘Saya terikat dengan kontrak tak mungkin saya akan duduk di rumah sepanjang tempoh edah” …aku rasa mcm smething wrong la… aku bknnya alim .. xla nk jd ustazah kan.. tp kontrak yg ko da “sign mati” ngn Allah mcmana? xsuka la sttement melalut mcmni…kan lg baik diam je..

      0

      0
  10. alo says:

    ok la tu.

    0

    0
  11. anon says:

    Citer ni memang best tapi tak sanggup tengok part sedih bila Indah kena tinggal dengan Abg Zen……berkorban untuk Fahin

    0

    0
  12. pelik says:

    emmm..wah pelik plk kt thread ni ramai plk yg suke..biase gmbr mcm ni lame dh kna hentam..btw sy pn suke indah dan abg zen….

    0

    0
  13. pretty says:

    criter ni best !!!

    0

    0
  14. ms. coriander says:

    Apa korang fikir dia fikir bab2 e’dah ni? kalau dia fikir & hormat hal e’dah ni… xdenya pic gini keluar derr…

    0

    0
  15. xxx says:

    Cite best tp kali nie si izreen nie berlakun terover gediklah pulak tgk.

    0

    0
    • Anonymous says:

      jadi bukan aku sorang lah yang perasan ekkk.
      sebab ramai yang suka, cuma aku yang kurengg suka watak indah tu

      0

      0
  16. anon says:

    Mamat ni pakai mekap 3 inci tebal mengalahkan yg perempuan. Alah ape kesah nya edah ke tak pun, bukan nya dia org nak rujuk pun… Kalau dah amik keputusan nak bercerai, nak rujuk wat ape lagi. Tak paham aku. Kalau masih ade perasaan syg, kenapa perlu bercerai??? Kalau aku jadi dia pun, peduli ape pd edah, kene cerai lagi ade hasil… Kalau aku jadi dia pun, aku tak pandang dah pd ex aku. Seblm bercerai tak nak pikir abih2, lepas cerai baru sebok nak rujuk…

    0

    0
  17. suria petang says:

    biar gambar berbicara…

    dari jelingan mata masing2 menyimpan seribu rase…

    kau rase??? ahhaha

    0

    0
  18. dreamer says:

    Peduli ape pd edah??? kalau dah bercerai tu, bercerai je lah. Yg penting sebelum bercerai, kena pikir berkali2.
    Anyway, muka dia org seakan2, mcm adek beradek pulak.

    0

    0
  19. Lara says:

    I tak pernah nampak gambar ni sebelum ni sebab tak pernah tinjau insta deme, tapi tetap tonton jer drama nyer, memang best drama mereka ni.. so tak perlu la kot promosi murahan yang boleh mengundang petnah ni sumer.

    0

    0
  20. erinne says:

    indah dan zin…bagai pinang dibelah dua..sgt sepadan..dari gambar2 tu, nmpk izreen dan amar macam dorg betul2 fall in love..sweet couple..

    0

    0
  21. emy says:

    Cite ni best.semua pelakon kena dgn watak msg2..hero ngan heroin npk serasi je…pd yg x suka tu..x boleh ckp apa la..

    0

    0
  22. Farah says:

    Tgk gmbr Boleh rase dorg dah jatuh cinta……muke pon nak same.

    0

    0
  23. Izz says:

    Comel nyaaaaa *mata bersinar*

    0

    0
  24. izreenazminda fan says:

    So over reacting for those people yg hanya tahu condemn n critic without any fair justification,,,dh tertulis izreen akan cerai dgn suami dia, n talak berlaku pun masa drama ni still shooting, so what do u expect people?????takkan balik dri court n then terus kunci pintu rumah,duduk senyapkan diri sampai tempoh edah abis,,x logik la kan,kekadang manusia ni suka buat judgement sendiri n mmg suka speculate macam2..but for me,,dasar jeles n dengki je sebenarnye tu kot..but still masih ada yg mendoakan kebahagiaan izreen tu alhamdulillah,,mana tahu dia bertemu jodoh yg lebih baik because i do believe that Sometimes we have to be with somebody else first before we realize we are actually meant to be with someone else..n 1 more thing,manusia ni bukan maksum,adakalanya tergelincir jua,,so get a life peeps..!!!!peace,no offense

    0

    0
  25. pzzzz says:

    sebab Indah & zen, aku dh terbeli novel dia semalam.hahahaa…..suke cara Indah yg kalut2 tu.sweettttt!

    0

    0
  26. rapunzel says:

    cerita kerana terpaksa aku relakan ni best!!! huhu

    0

    0
  27. botak says:

    izreen,ko kawin je lah ngan si jambu ni….serasi sangat~

    0

    0
  28. zz says:

    kemain korang back up si izreen ni yer. kalo che ta da kena bambu da amik gambo camni

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Citer ni buat ramai org2 angau dan senyum sendiri depan TV, kalu betul2 diorg ni bercinta apa salahnya Nara oiiii

    0

    0
  30. Sally says:

    Mmg suka la citer Indah & Zin nie…..suka sgt. Event Indah Harlina dlm novel diff ngan Indah dlm citer nie….tp still sweeeeet. Tajul Razin pun mmc kena je ngan Amar

    0

    0
  31. Indahzuera says:

    suke….suke….. Nampak serasi

    0

    0
  32. qierah says:

    kcian akak izreen…bykan bsbr akak,Biaselh mulut owg mmg xleh nk ttp…sy ttp peminat akak n akan sokong kjyaan akak…adt lh manusia yg de hasad dengki.Pe2 cite ktar mmg best…sweet je lakonan akak…sy doakan kbhgian akak n adrian…

    0

    0
  33. echa says:

    Izreen nie ada bakal lakonan yg sgt bagus berbanding pelakon perempuan yg lain….nie mase dia kottt citer KTAR bukak mata org kat bakat dia…. makin cantik n kurus, amar nie pon mcm suke kat izreen jer….. kalo betol…. ramai yang suke hehehhe

    0

    0
  34. Al-Masyaqqah Tajlibul – Kaedah ini membawa maksud bahawa islam menganjurkan “kekecualian” kepada manusia apabila mereka mereka berhadapan dengan sesuatu situasi yang terdesak. Diantara kekecualian yang dianjurkan oleh islam adalah, ia memberi kelonggaran atau membenarkan pemilihan alternatif lain dengan kepayahan, kesukaran atau kesusahan.

    ???? ???? ??? ????? ?? ???? ??? ?????
    Firman Allah SWT maksudnya : “Allah menghendaki kamu beroleh kemudahan dan Ia tidak menghendaki kamu menanggung kesukaran.” (Surah al-Baqarah ayat 185)

    Dalilnya :“Allah menghendaki kamu beroleh kemudahan dan Dia tidak menghendaki kamu menanggung kesukaran”
    “Dan Dia tidak menjadikan kamu menanggung sesuatu keberatan dan susah payah dalam perkara agama”
    “Sesungguhnya Allah telah mensyariatkan agama islam, maka dijadikannya mudah dan tidak menyusahkan dan Dia tidak menjadikannya sempit”.

    Sesuatu perkara apabila tersepit dan memerlukan tindakan segera. Sebagai contoh : “Diharuskan perempuan yang beriddah keluar rumah apabila keadaan mendesak seperti bekerja untuk menyara hidup”.

    0

    0
  35. kucing gemok says:

    Habis tu knp block org yg bg komen…sbg pelakon kna la terima komen org lain utk jd lbh baik

    0

    0
    • liz says:

      Instagram dia…lantak dia lah nak block ker x…yg x suke2 xyah lah follow dia…. kadang2 bukan nak nasihat pon…nak memalukan dia… puas hati ker cari kesalahan org… kite nie baik sgtt ker!!! xder kesalahan lgsg

      0

      0
      • kucing gemok says:

        Honestly lah, sy ni minat citer ni n izreen skali..sy cuma tegur dia jgn slalu sgt upload gmbr b’sntuhan mcm ni sbb bleh timbulkan ftnah..bkan nk jd ustazah pun..komen sbg peminat yg sygkan dia..tp dia trus block sy x smpai 5 minit sy komen gmbr dia. Bleh je promote citer ni dgn upload gmbr ngn plakon2 lain mcm dian p.ramlee ke kwn baik dia tu ke..

        0

        0
        • kucing gemok says:

          Lg 1sy tulis utk jd lbh baik mksudnye utk jd pelakon yg lbh profesional, skill acting yg lbh baik…suma manusia ada klmhn sndr..lain kli cik liz ni bc btul2 bg fhm btul2 baru komen ye..xde niat pun nk cr kslhn dia…

          0

          0
  36. hamba allah says:

    Hai izreen pandai bawak watak,, n sweet sgt korg..
    if bercinta btl2 pun ape salah nye,, dh sesuai sgt…
    mana lah tahu kali ni jodoh korg ke..
    pape pun tahniah,, cerita ktar memang best sgt2…

    0

    0
  37. bla bla bla says:

    tak suka izreen dalam cerita ni. muka tak sesuai blakon watak sweet2. watak marah n pompuan gadoh jek sesuai

    0

    0
  38. nisah says:

    suka tengok 2 org dlm watak itu mmg serasi. kalau dah jodoh lepas ni apa salahnya.

    0

    0
  39. jaja says:

    Abg nara ni mmg suka nk mgata org la…kn lebih baik diam je dri kita sibuk hal org lain..berdosa tu!!klau dh mmg jodoh dia dgn si amar ni pun pa salah nya..kita ni hanya boleh merancang tpi tuhan yg menentukn …ingat tu…amin.ps:i mmg peminat u two..

    0

    0
  40. […] Kongsi Gambar Mesra Bersama Amar Baharin, Izreen Azminda Nafi Tak Hormat Edah (55) […]

    0

    0
  41. melah says:

    Sape yg kenal izreen je tahu yg dia mmg kuang ajar…tak reti hormat family suami….kuang ajar punya betina…jgn lebih sangat lah izreen azminda perangai mcm babun!!!!!!!!

    0

    0
  42. nur azrin natasya says:

    abg amar baharin dan kak izreen amat sesuai jdi psagan bahagia

    0

    0
  43. […] Kongsi Gambar Mesra Bersama Amar Baharin, Izreen Azminda Nafi Tak Hormat Edah (59) […]

    0

    0
  44. […] Kerana Terpaksa Aku Relakan (KTAR) sudah lama tamat. Sebelum ini gambar-gambar mesra Amar Baharin dan Izreen Azminda ‘terpaksa’ dikongsikan di Instagram mereka untuk tujuan promosi drama tersebut. Namun nampak gayanya walaupun drama […]

    0

    0
  45. […] Kerana Terpaksa Aku Relakan (KTAR) sudah lama tamat. Sebelum ini gambar-gambar mesra Amar Baharin dan Izreen Azminda ‘terpaksa’ dikongsikan di Instagram mereka untuk tujuan promosi drama tersebut. Namun nampak gayanya walaupun drama […]

    0

    0
  46. […] Kongsi Gambar Mesra Bersama Amar Baharin, Izreen Azminda Nafi Tak Hormat Edah (63) […]

    0

    0