Written by AbangNara | March 5th, 2015

Cepat sungguh masa berlalu. 2015 sudah pun masuk bulan Mac. Tup-tup 2,3 bulan lagi bulan Ramadhan akan menjelma. Selepas itu Syawal akan tiba. Kalau tak melaram di Hari Raya Aidilftri memang tak sah la kan? Lebih-lebih lagi jika anda seorang wanita. Seperti tahun-tahun sebelum ini, pereka fesyen terkemuka Malaysia, Rizalman bakal tampil dengan koleksi Hari Raya Aidilfitri yang pasti akan membuatkan anda teruja tahap tinggi.
rizalman hari raya 2015 Terima kasih kepada Zalora kerana telah memberikan ekslusif ‘sneak peek’ koleksi Hari Raya 2015 Rizalman kepada para pembaca BeautifulNara. Kalau tak silap Abang Nara, tempahan untuk koleksi ini akan dibuka pada penghujung bulan Mei ini dengan jumlah yang amat terhad. Siapa cepat dialah yang akan dapat. Jangan menangis kalau tiba-tiba dah habis stok. Jom kita tengok beberapa rekaan terkini Rizalman khas buat pengguna setia Zalora.

rizalman hari raya 2015

rizalman hari raya 2015

rizalman hari raya 2015

rizalman hari raya 2015

rizalman hari raya 2015Cantik kan? Memukau kan? Tak sabar nak beli kan? Hehehe. Abang Nara faham perasaan anda. Sabar ye!!! Belum lagi open untuk pembelian. Ini semua teaser sahaja. Orang kata bakar line!!! Sampai masa pembelian dibuka nanti, Abang Nara akan bagitau korang semua. Jangan risau. Namun buat masa ini, banyak lagi baju-baju, tudung-tudung, jubah-jubah dan macam-macam lagi yang tak kurang cantiknya sedang dijual di Zalora.

rizalman hari raya 2015

Jangan lupa untuk gunakan kod voucher 20% yang dikhaskan untuk pembaca BeautifulNara. Tiada minimum pembelian yang diperlukan. Beli harga RM50 pun boleh guna voucher ini. Untuk Zalora MarketPlace pula ada 15% diskaun. Best kan? Itulah untungnya jadi pembaca BeautifulNara. Abang Nara akan sentiasa membawakan yang terbaik khas untuk anda yang sentiasa menyokong diri ini selama ini.

rizalman hari raya 2015

Selamat membeli-belah di www.zalora.com.my. Kalau ada yang tak faham dan sebagainya, boleh tulis di ruangan komen. Abang Nara akan reply secepat mungkin.

19 responses to Koleksi Terbaru Rizalman Untuk Hari Raya 2015 Ini Pasti Membuatkan Anda Teruja

  1. sempoi forever says:

    xteruja punnn..cantek tang mne tahhh

    0

    0
    • APE DAA says:

      btol la…tak tau la cantik tang mane..kalau pkai raya ni macam tak kena je..model pun cam aneh…takde tarikan langsung..

      *jgn pk baju raya je,puasa pun kalau ada tebuk,kena ganti…

      0

      0
    • minah jambu tk suka hipokrit says:

      baju hari raya cngini ” kalau untok pakai nk buat show boleh lah ..lain la kalau gi rumah teebuka kt gedong besar or hotel exclusive..emmmm kalau balek kampong nk pakai macm gini meeeeemang tk sesuai ..jangan marah lah ye terima khasehh aje thank u..

      0

      0
    • minah becok class gitcheww says:

      EWWW. X cantik pun. Harga pun mesti mahal. Cam baju kelawar je ak tgk. Boleh ke wat raya? Rizalman ni cam gay la?

      0

      0
  2. alamanda says:

    artis2 bole la pakai mcm ni gi open house.. takpun yg betul2 stylo.. klu org bukan artis pakai mcm ni pegi open house mau nye kena gelakkk… over sangat aihhh…

    0

    0
  3. cikikaka says:

    macam baju raya tahun lepas yg nora danish design je.. black n white..
    raya2 buat la kaler mengaum sikit.

    0

    0
  4. Mak Jem says:

    hakak lg suka klu pesen yg ada jati diri melayu & klasik.

    0

    0
  5. suka komen says:

    apa ka peliknya baju raya mcm ni.. mcm dah nak raya kat negara omputih plak..
    rsa tak sesuai artis pkai baju mcm ni.. apa lagi bg yg muslim yg smbut hari raya.. rsanya elok buat baju kurung yg lagi moden bbanding baju yg mcm ala2 duyung sesat ni…. iskkk tak bkenan plak design mcm ni…

    0

    0
  6. ko says:

    mak aaik glamor nyee baju, retis leh lee pakai. kalau rakyat marhain yg pakai sure duk dlm umah jew & tak wat kerja lee coz baju tuu chantek sgt & tak sesuai tuk si pemakai tuk buat kerja

    0

    0
  7. rora says:

    baju mcm gampang . rosak tradisi malaysia dan org melayu ! hell u know ?

    0

    0
  8. nok gebuzzz says:

    mak aii!!ni bukan baju raya…ni baju nak g majlis boley la…..tak dan la nak pakai…..

    0

    0
  9. Oldschool says:

    Klu sy nk bli ..kne GST x?

    0

    0
  10. Anonymous says:

    baju kurung melayu biasa lagi lawa dari baju diatas tu

    0

    0
  11. mak jemah says:

    sorry to say la but zaman skrg style baju kurung terlalu over sgt. abis di ubah suai nye baju kurung utk zaman millenium. so da x nmpk seperti baju kurung seperti zaman mak2 kite dimana lebih cantik dan x terdedah auratnye(yg bertudung la)..even yg x bertudung pakai skali pon still nmpk cantik. so rasenye x perlu baju kurung zaman skrg letak nama “baju kurung”

    0

    0
  12. zabedah zabit says:

    manusia mana nak pakai cenggitu beraya dgn adik beradik ,mertua bagai..
    pelik..

    maybe alien ok lah kot pakai.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    pereka fesyen pun pelik…koleksi pun makin pelik…baik jual kat pasaran antarabangsa….ko tayang kat org msia pun x semua yg pakai…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Xcntik

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Cam nk gi majlis tari menari…nk raye bkn ni pilihan terbaik…mmg x baik pun untuk dipakai mase raya…pe punye designer lh…

    0

    0
  16. bella says:

    wowwww..vogue.. ;)

    0

    0