Written by AbangNara | February 16th, 2009

gambar lisa surihani

Pelakon wanita kedua yang paling kami minati selepas Scha Al-Yahya, Lisa Surihani sememangnya fotogenik di dalam gambar. Kalau tak percaya anda boleh baca artikel-artikel kami sebelum ini yang memuatkan koleksi-koleksi gambar cantik Lisa Surihani:-

Untuk koleksi gambar-gambar Lisa Surihani kali ini, kami telah berjaya menyeludup masuk ke Facebook peminat Lisa Surihani dan mengambil beberapa keping gambar yang mantap.

Baca artikel sepenuhnya untuk melihat lebih banyak gambar-gambar posing manja, comel dan seksi Lisa Surihani.

gambar lisa surihani

gambar lisa surihani

gambar lisa surihani

gambar lisa surihani

122 responses to Koleksi Gambar Comel Lisa Surihani Yang Menawan Hati

  1. Kuaci says:

    gmbr bj merah tu mmg sweet siot..

    0
    0
  2. syamsul says:

    kalau bogel, mesti comel awek ini.

    0
    0
  3. as_henry says:

    awak memang lawa.. semoga kecantikan diri awak x disia2kan..
    kecantikan dari allah swt..

    0
    0
  4. dorothy says:

    uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  5. larasapura says:

    muka awk mcm sy he2

    0
    0
  6. flower says:

    ko mmg lawa ler..

    0
    0
  7. ni says:

    sopan….comel…x jemu la tgk muke dia nih

    0
    0
  8. ila says:

    lisa mmg comel gile…

    0
    0
  9. NurfashaSandha Hasan says:

    LAWA LG AKU. SERIOUSLY.

    0
    0
  10. Anonymous says:

    lisa ni comel la..aku minat giler kat dia…

    0
    0
  11. ilah says:

    Ai..cmeyyynye die…ayu jer..:)

    0
    0
  12. liverpool says:

    mmg lawa la lisa nie..
    kn bgus klau die jdi awek aku..
    smph x cri laen woi..

    0
    0
  13. iskandar says:

    erm………….will you become my friend?????

    0
    0
  14. eyzza says:

    mcm pretty zinta n diana daniele muka nyer ehe cute laaaa

    0
    0
  15. bungeflower says:

    canteet…

    0
    0
  16. lisa..lisa..semua cantik..tapi satu buruk..perangai..lo..lak..
    he..he…he…jangan marah lisa..farid main2 je…aku sengaja comment kau ni lisa jgn marah..he..he..he…

    0
    0
  17. ???? says:

    aku nak kawin ngan kau lisa….tak payah lah..boyfriend kau..aku kan ade::::

    0
    0
  18. alpha says:

    lawa gila!! ishh…

    0
    0
  19. asit says:

    gue syg banget sma kmu lisa..sori…hehehehe…

    0
    0
  20. sarahfina says:

    cantik la kakak lisa ni so sweet

    0
    0
  21. raja farah says:

    comel ga eh kau ni aku
    kan tak ada gambar comel
    dan manja
    rupa-rupanya
    ada jugak aku tak ada pun gambar
    manja comel la kau ni lisa
    sama macam adik sedara aku
    so niss
    aku jeles la lisa
    surihani
    nak je aku cekek kau tau

    0
    0
  22. farid kamil says:

    isa..lisa..semua cantik..tapi satu buruk..perangai..lo..lak..
    he..he…he…jangan marah lisa..farid main2 je…aku sengaja comment kau ni lisa jgn marah..he..he..he…

    0
    0
    • hana says:

      alaahhh… mcm ar ko ni betol2 farid kamil..!!!!!! ko x malu ke kat farid kamil???? law dia baca dia mesti gelakk…! waaahhaahaa!!!!!!!!!

      0
      0
  23. Piston Pecah says:

    oh…lisa surihani..
    nampak suci je dari jauh…
    baru 23 thn ek??tapi matured sgt…

    P/s : nape dia tak penah masuk dalam mimpi aku ek?

    0
    0
  24. affa says:

    wahai beauiful nara, camne u leh letak dia kat 2nd place…. wutever la…. yg penting dia tetap no 1 pada i…. minat sgt kat dia……

    0
    0
  25. haz says:

    comenye dy

    0
    0
  26. Anonymous says:

    muka awk cute la….

    0
    0
  27. ina says:

    xdinafikan lisa mmg da pakej tok jd sorank arts…
    tp lakonan dia kna improve ckit la……
    bru la lngkp……

    0
    0
  28. mixed_juicy88 says:

    cute sgt.mke xjemu dpandang.aq sbgai org pompuan pown tpgun tgk dye apatah ag org laki kan.an an an…..

    0
    0
  29. mixed_juicy88 says:

    cute!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  30. secret admire says:

    awak mmg cantik tpi kalau bertudung lagi cantik…saya lagi minat kat awak..semoga hati awak terbuka untuk menutup aurat…amin….

    0
    0
  31. fath says:

    pic akq lisa cute2 ar

    0
    0
  32. danny says:

    awek aku dulu ,,adela skit2 suam2 kuku muka mcam lisa ni,
    lisa ni lawa,cntik ,jelita,blajo tinggi,org pun tinggi,
    semayang cukup tak 5 waktu?.

    kalu ckup bgusla,
    kalu tak ckup,kena ckup2kan,

    0
    0
  33. amin says:

    klau pkai tdung lg lawa…jgn pakai tdung jea…mksudnyer pakaian dsisi islam…………jujur aq ckap lawa

    0
    0
  34. athirah says:

    comelnye anak…..bila pakai baju kurung

    0
    0
  35. intan diana says:

    u so cute,beaty.i memang peminat kak lisa?i luve u so much.muax=D……

    0
    0
  36. chem says:

    pehhhh..cun gle lisa pakai ju kurung

    0
    0
  37. luffy says:

    hye lisa,, will u marry me.. haha

    0
    0
  38. hana says:

    akak lisa nie comel cngt6 au.. hana ske cngt tngk akak.. hana nk ambk akak jdi akak hana bley…??? hehehe

    0
    0
  39. jannah says:

    comelnye!!!!!!
    memg cute la k.lisa nie

    0
    0
  40. lisa ni mmg cute miut….untungla sapa dapat die ni…

    0
    0
  41. acab says:

    kalau lah jodoh saya dengan lisa kan best…..
    hehehe berangan jela….

    0
    0
  42. Angel says:

    Lisa so cute & beautiful.Good luck,Lisa

    0
    0
  43. Linie says:

    Semoga Lisa boleh pergi lebih jauh dalam industri Malaysia

    0
    0
  44. ain says:

    isshh…lisa nih..cumel nyer…lawo2x..hhuhu..trbaik arghh…i luv u lisa!!!!!!!(sbgai arts ksyngn)

    0
    0
  45. boys says:

    wkpe cntik lau x beriman, dedah sana dedah sini, pegang sana pegang sini, baek ke tu…….

    0
    0
  46. blossomss says:

    cantiknyerr akk niee..

    0
    0
  47. suhaili sue says:

    heheheh……comel la dye muke cute cangat.saya minat sangat kat lisa lagipown lisa x macam artis lain harap kan muka ja lawa tapi x boleh harap.macam lisa saya suka sbb lisa x ego dan bersifat selfish lisa baik sangat

    0
    0
  48. Opz! says:

    ERMM….QU LBIH SUKE DIE PAKAI BJU KURUNG TU…NAMPAK SWEET JE…..

    0
    0
  49. ana sofea says:

    lisa mmg cantik laaaaaaaaaa. aku suka mase dia pakai baju kurung tu la.eeeeeeeeeeeee cutelaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  50. kokeng says:

    EH ..MATA ANA SOFEA NGAN MATA SAYA SAMALAH ..BOLEH JADI PERUNDING FESYEN LA ..

    0
    0
  51. siti syazwani says:

    k.lisa adalah org yg paling cantek kt dalam dunia nie…
    tak sabar rasenye nak jumpe ngan k.lisa…

    0
    0
  52. eddy says:

    santik bana taw…..

    0
    0
  53. wani mazuin says:

    Akak saya suka la ngan akak..baju akak yang warna merah tu lawa la..good luck

    0
    0
  54. JEJAKA ENCEM says:

    CANTEK GLER MINAH 2…KLAW 2 AWEK AQ DA SAH2 KOWG JLESZ..DIA MILIKKU BKN MILIKMU..EHEK.

    0
    0
    • nurul izzati says:

      ko nie die dh ade nme ko panggil minah..pastu prasam plak tuuu…….die bukan milik sape2 kecuali milik yg Maha Esa……..you no…kan aku speaking english…..

      0
      0
    • nurul izzati says:

      ko nie die dh ade name ko panggil minah…die bukan milik ko tapi milik yg Maha Esa……….

      0
      0
  55. Jade Wygle says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  56. porno izle says:

    Totally digg your website thanks a lot for the info

    0
    0
  57. Hana Haig says:

    I agree along with your put up. Nevertheless, do you’ve any sources I can cite for my paper?

    0
    0
  58. peminat mulia says:

    cantikk, subhanallah.., tp syng sosial…… insyaallh, dpt hidyh 1 hr nanti dn djdhkn dgn orng2 yng beriman… mace aku, heihei…..

    0
    0
  59. anis kecil says:

    cantik tapi saya cantik tak

    0
    0
  60. hani says:

    kakak cute sangat nak jadi macam kakak juga

    0
    0
  61. hani says:

    cute sangat kakak pakai baju kurung macam puteri cute gile kak kita chat nak tak

    0
    0
  62. aqif says:

    kak lisa memeng lawa gle la………..
    <3

    0
    0
  63. alang says:

    kak lisa cantik tau boleh tak jumpa

    0
    0
  64. t0k3ycHiQa says:

    . . . wah!cNtiknya aQak Lisa SuriHani n3y. . . com3l. . . cut3 g. . . .j3l3s Nya h3h3h3h3. . . klau aQ cNtik,com3l n cut3 cam aQak kan,aQ b3rsyukur Ngan ALLAH SWT. . . ALHAMDULILLAH AMIN. . .

    0
    0
  65. jefry says:

    dia ni memang comel pun….miss u lisa,hehehe

    0
    0
  66. nur atiqah95 says:

    comelnye kak lisa…

    0
    0
  67. tak tahu says:

    abg nara suka kat Lisa ke ? asyik2 Lisa je . hehehehehehhehehehehhehehe . saya pun suka kat Lisa .

    0
    0
  68. hamba allah says:

    yg pkai bj pink itam n merah 2 kiut la.nape sy nk add kak lisa dlm FB asyik x dpt je……….NAPEEEEEEEEEEE

    0
    0
  69. nurul izzati says:

    sape la tu yg menyama jadi farid kamil…tak malu…ha kak lisa ramai bet0l ye peminat…patotlah glamor…bole adik tanye?

    0
    0
  70. comel betol la kak lisa ngan mia….mia berape umor ?akak umor 11 thn mia pulak?……byeeee…………………

    0
    0
  71. Inger Hocutt says:

    Advantageously, the particular post is really the maximum on that laudable area. To be sure in your conclusions and often will thirstily look forward to great revisions. Solely declaring thanks a lot will not only turn out to be good, to the very good quality on your penning. I’ll immediately get your own feed to settle up-to-date with all upgrades. Remarkable do the job and far success in the business enterprise business!

    0
    0
  72. Bosnian Serb genocide suspect Ratko Mladic dismissed as obnoxious charges against him Friday during his first appearance at a war crimes judicature.

    0
    0
  73. nur eyqa says:

    so00 cute u lisa!!!i like u..

    0
    0
  74. Ula Vinsel says:

    I’m having a tiny problem I cant subscribe your feed, I’m using google reader fyi.

    0
    0
  75. Usually I do not learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very nice post.

    0
    0
  76. tiesha says:

    cmel nyer gmbar lisa surihani pkai baju warna merah

    0
    0
  77. The insightful recent articles keep me coming here several times over. Thanks so much.

    0
    0
  78. Angla Kulick says:

    I enjoyed the post :)

    0
    0
  79. Oh my goodness! a tremendous post dude. Thanks On the other hand I am experiencing issue with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there everyone acquiring equivalent rss drawback? Any person who knows kindly respond. Thnkx

    0
    0
  80. TRIGYY says:

    lisa cantek… wink wink

    0
    0