Written by AbangNara | May 29th, 2015

Oh yeah!!! Akhirnya yang dinanti-nanti sudah tiba. Zalora sudah pun melancarkan koleksi baju raya mereka. Abang Nara yang lelaki ini pun terpesona tengok, inikan korang yang perempuan. Semuanya cantik-cantik. Ada koleksi Jovian Mandagie, ada koleksi Zalia dan paling awesome, sudah tentulah koleksi Rizalman yang dilancarkan hari ini. Namun sebelum korang buat pembelian, sila hafal voucher diskaun special untuk pembaca BeautifulNara di bawah.

zalora raya

Sila pastikan anda menggunakan voucher “BNARA22” di www.zalora.com.my dan “BNARA15MP” di Zalora MarketPlace. Abang Nara dah berjaya pujuk boss-boss Zalora untuk bagi korang special diskaun nie. Kalau tak bersyukur jugak tak tahulah. Ok meh kita layan gambar-gambar koleksi baju raya Zalora. Confirm mata meleleh punya.

1. Koleksi Hari Raya ZALIA.

zalora raya
zalora raya
zalora raya
zalora raya

2. Koleksi Hari Raya Jovian.zalora rayazalora rayazalora raya

2. Koleksi Hari Raya Rizalman.(ini kena terus beli kat website ZALORA)

zalora raya
zalora raya
zalora raya
zalora raya

Cantik-cantik semuanya kan? Berdarah mata tengok kan? Nasihat Abang Nara, silalah cepat beli/pre order. Kalau lambat, takut out of stock. Setiap tahun memang sambutan hangat tahap gaban untuk koleksi Hari Raya Zalora. Terlambat sikit je memang habis. Ingat pesanan Abang Nara. gunakan voucher “BNARA22” di www.zalora.com.my dan “BNARA15MP” di Zalora MarketPlace. Selamat membeli!!!

UPDATE: Untuk koleksi Rizalman, voucher kod di atas tidak boleh digunakan. Namun korang masih boleh beli macam biasa. Selamat bershopping!!!

32 responses to Koleksi Baju Raya Zalora Ini Pasti Akan Buat Mata Anda Terjegil

  1. melati says:

    Macam sambut Deepavalli plak..

    0

    0
  2. Shhh says:

    baju kurung biasa juga paling selesa..lagipun kita tak mampu nak pakai mahal2 ni..kalo beli pun takat pakai nak g function leh lah..

    0

    0
  3. Miss Bunga says:

    X laa smpai mata aku berdarah tgk baju2 nie over kau nara..HAHA! gilaa ke ape baju raya smpai RM500 lebih bukn nye artis..setakat balik kampung pergi sembayng raya leps tue p kubur xkn la nak pkai baju mcm nie.. HAHAHAH !

    0

    0
    • Shhh says:

      betul tu..biasanya lepas balik kubur mesti nak pakai t shirt ngan kain batik.sebab nak kena kemas balik lepas makan..nak kuar g umah org pun tenghaari je

      0

      0
    • Nina says:

      Takdela semua rm500.baju rizalman biru gambar last sekali tu harga rm297 okla tu pattern kain pun cantik.tapi fit baju sendat2.aku badan cute ni pun size L kalau ikut ukuran dia huhu

      0

      0
  4. BUNGA KEMBANG PAGI says:

    SAYA TAK BOLEH PAKAI MCM NIE…KAMI ORG KAMPUNG AJE..

    0

    0
  5. ulat buku says:

    abg nara mane de perkataan tercegil.. terjegil lahhhhh

    0

    0
  6. Nora Majidin says:

    Rsnya kebanyakan design lbh kpd utk event.

    0

    0
  7. anon says:

    Kalau yg kurus2 ni pakai pun da tersembul dpn belakang, agk nya mcm mna plak rupa typical2 bdan melayu yg sihat2 ni

    0

    0
  8. nina says:

    Baju2 ini di design untuk figure model je. Bukan lah untuk orang kebanyakan. Kalau orang yang petite pakai dah sah tak molek. Get real laa Jovian

    0

    0
  9. Anonymous says:

    xlawa mana pun…lawa lg bju2 kt kenanga wholesale

    0

    0
  10. SERI says:

    Terjegil bijik mata bukan sebab baju lawa.. terjegil mata sebab harga mahal doh..

    0

    0
  11. pencinta baju kurung says:

    Dah hilang kemelayuannya dan tradisional kalau berpakaian mcm nie.. lebih selesa berbaju kurung….. nak sprint kena kejar monyet pun boleh kalau pakai baju kurung.. kalau pki mcm nie.. mmg jalan mcm jln orang jepun pakai kimono.. terkepit2 jalan..

    tak kuasa der..

    0

    0
  12. Jemah says:

    Jemah lbh suka baju kurung biasa. kt ni jenis ddk dapur, buat keja rmh sendiri.

    0

    0
  13. zabedah zabit says:

    maapla..bedah pakai baju raya tahun lepas je..taknak membazir.

    0

    0
  14. Stapler Biru says:

    Alahhhhh..da terang2 baju2 designer ni mmg utk org2 pompuan yg tak masuk dapur…yang rumah ada air-cond..yang keje2 rumah bibik buat..sesuai jugak lah ngn regenya sbb kain pon high quality..kalau kita ni nk balik kampong..mampu cmne pon nk beli baju ni..klu rasa tak ssuai tak yah la beli..tgk je dah ler…byk nauuu komen2 tak membina..

    0

    0
  15. Orang Melayu says:

    Akak lagi suka berkemban mcm puteri gunung ledang ala ala Raden majapahit. Ringkas and Santai…. I like…

    0

    0
  16. nilamsari says:

    Penat2 puasa dan buat ibadah2 ramadhan sebulan…tetibe time raya pakai mcm ni???? Sakit otak ke???

    0

    0
  17. lea says:

    smpai bila promo BNARA22 ni bang?

    0

    0
  18. Zaia says:

    Lawak gile komen2 dlm nie hahahhaha..

    0

    0
  19. cik mek molek says:

    Pkai kat model tinggi ,cntik mmg sume bajuuuuu nmpk cntik.

    Tp klau kita yg biasa ni pkai. hahahahahaha la jawabnyaaa

    *sedar diri

    0

    0
  20. Anonymous says:

    No need talk much if you cant even afford to buy one. Thanks!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    No need to talk much if you can’t afford to buy one. Thanks !

    0

    0
  22. insan prihatin says:

    ntah apa2 punye pesen skrg ni..hari raya kut..da x reti beza hari konsert ngan hari raya ke..sabojela malaysia..x de jati diri betol(sesetengah rakyat malaysia aja).. haih geram pulak ase..

    0

    0
  23. Aisyu Jemah says:

    Saya Muslimah tk mo pkai baju ketat2..sendad2..tk mo..tk mo..tk mo..no no no…pepagi raya masih pkai baju kelawo lg…huahahaha..lg best berangin2..kihkihkih..????????

    0

    0
  24. Anonymous says:

    baju raya macam setan… jagalah maruah bangsa

    0

    0