Written by AbangNara | November 14th, 2008

Berikut ialah dialog antara Norman Hakim dan Memey Suhaiza semasa penggunaan tuala lembab:-

Norman: Memey, kenapa abang tengok u berpeluh nie darling?
Memey:  Tak taulah bang, aircond dah pasang tapi memey still berpeluh lagi. Don’t know why la abang.
Norman: Ish, peliknya. Selalu time abg bersama dengan akak Abby, abang yang berpeluh. Akak Abby setitik peluh pun tak ada keluar.
Memey: Tak taulah bang. Maybe sebab Memey teruja dengan kumis abang kot. Nampak macho dan gagah kumis abang tue.
Norman: Abang dah agak sayang akan teruja. Itu yang abang saje simpan kumis nie. Akak Abby tak suka kat kumis abang nie. Demi Memey, abang sanggup kena leter ngan dia.
Memey: Oh Abang Norman Hakimku…
Norman: Oh Memeyku. Meh abang lapkan dengan tuala nie.

(dialog seterusnya tidak dapat dirakamkan kerana rengekan Memey yang melampau)

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to Kisah Tuala Lembab Norman Hakim Dan Memey Suhaiza

  1. kastor says:

    takder sambungan ke kisah nie.cam ada sambungan jer

    0
    0
    • anti memey/norman says:

      gatal r…geli geleman aku nengok si memey neh

      0
      0
      • anti 22 says:

        hmm btl3…gtl gla kn…perampas.. ngan cra buat benda yg tak senonoh… pa lr nak jadi org zman skrg..d dunia ne mcm 2 or 3 aja kot prmpn and lelki..org sdh b’rmh tngga,sibuk2 pula ne 1 org nak pergi ganggu.. tak tenang tgk org bhgia hmmmmm..so sapa yg mkn lada dia yg t’rsa pedas,…jadi fikir2 kn lr..

        0
        0
  2. rose says:

    baru lepas wat projek besar….mandi, tu yg tuala lembab..lg pun share tuala dgn NH.pasti romentik giler kan..kang nak solat isyak lak..kena la mandi junub..memey momok da biase mandi mlm..nak peluk2 bau busuk tak best..

    0
    0
    • borneo says:

      apa perasaan memey kalau suatu hari nanti memey jadi istri tetiba datang satu prempuan rampas suami memey…..????? pastu, suami pun tergila2kan prempuan tu? apa perasaan memey masa tu ek?

      0
      0
  3. uji says:

    tulah. mesti ada sambungan citer ni.

    0
    0
  4. DEBAB! says:

    aku nak tunggu laa sambungan citer nie..

    0
    0
  5. Irene says:

    Aku ingat apela tadi.. Hampeh tul!!

    0
    0
  6. kak Elon says:

    nak tunggu sambungan citer die ye kengkawan…sampai die tua pun x de sambungan dia.hehehe

    0
    0
  7. ieda says:

    aper barang pakai tuala basah…
    lain kali jngan pakai aper2 tau….
    baru best>>>>.
    hahahaha>>>.

    0
    0
  8. amy says:

    asey…ntah btul ke x…. Allah sj yg tau.. dosa tau kita mgupat pasal org tpi xtau sjauh mana ksahihannya…. Hanya Allah dan diri dorng ja tau…isy3x

    0
    0
  9. mota says:

    sokong gak ckp amy tu tapi ttp curiga ngn artis maain tarukjer.dunia
    glamor maaa

    0
    0
  10. Anonymous says:

    momok 2 ekorq ni mmg toyol la. korang ni baru lagi kot. beezybowdy, ko kat mana? cam ada anak beranak memek jer kat sini

    0
    0
  11. amput says:

    ba wau ra ya ta

    0
    0
  12. cendawan says:

    ye la 2………beruk 2 ekor ni bukan leh caya sangat…kalo korang kat luar sana yang pecaya kat cite 2 ekor beruk 2….huh…korang pun bodo cam dorang..

    0
    0
  13. Normey says:

    Norman dan Memey boleh ambil tindkan saman jais tuh..

    ade ke patut serbu diorg kt ofis berdasarkan “aduan pihak tertentu”..

    sepatutnye serbu gak couple2 kt disko

    (ni point of view norman time awal2 bg pejelasan)

    Jahil sungguh inspektor nih

    0
    0
    • anti normey says:

      ye ker law dh slah 2 xyh ar nk cri slah owg laen trima jew tkdir allah pndai bt pndai tnggung ar

      0
      0
  14. bearbiru says:

    kihkihkih…tgh seeedap…biasa la…
    apa nk heran…

    0
    0
  15. Anonymous says:

    apa petua supaya banyak air

    0
    0
  16. bUDakgEnIus says:

    Korang nie,kalau bab nak cite hal dalam kelambu org mmg expert!…Tapi aku pon same jugak!hahaha…..
    Biasanya suami istri,guna tuala lembab lepas mandi,wat preparation utk “bersenam”…biasala beb,sape nak lalalala kalu bau badan mcm bau tayar lori!SENGAL……

    0
    0
  17. ni says:

    klu dh salah akan terbukti jugak satu hari nnti
    kite just wait n see jek la

    0
    0
  18. tuit says:

    a’a tol tu ni

    0
    0
  19. flower says:

    geli la aku nengok..

    0
    0
  20. flower says:

    adoi..
    insaf2 la..

    0
    0
  21. lala87bpgurl says:

    hahaha…dialog tu ntahper2…lawakla…

    0
    0
  22. shin says:

    lawak r korg ni…

    0
    0
  23. smallest gurlz says:

    tol ker dialog?? ish!! x sngker ar memey 2 bohsia..

    0
    0
  24. Pukulan KO says:

    Betul ker dialog tuh @ rekaan smate2.??

    0
    0
  25. Chepit Berinti says:

    Kalo dialog aku len skett..skema cen Orang Utan ngayat jerr…

    0
    0
  26. awat norman hakim dan memey gatal??????

    0
    0
  27. tekong says:

    hari2 aku bukak nara nie…kot2 ada sambungan dialog nie…adusss…mana nie…

    0
    0
  28. ekal says:

    Macam rekaan je dialog tu, betul Ke?

    0
    0
  29. min says:

    Tuala Basah untuk apa??

    0
    0
  30. porno izle says:

    Hi. I just noticed that your site looks like it has a few code errors at the very top of your website’s page. I’m not sure if everybody is getting this same problem when browsing your site? I am employing a totally different browser than most people, referred to as Opera, so that is what might be causing it? I just wanted to make sure you know. Thanks for posting some great postings and I’ll try to return back with a completely different browser to check things out!

    0
    0
  31. Legalsounds says:

    I wanted to thank you for this interesting I definitely loved every little bit of it. I have you bookmarked your site to look at the latest stuff you post.

    0
    0
  32. Crystal Ivey says:

    The moment I found this was like wow. Thank you for putting your effort in making this site.

    0
    0
  33. Some times its a pain in the ass to read what website owners wrote but this web site is really user genial ! .

    0
    0
  34. stromanbieter says:

    betina nie memang perampas… banyak lagi jantan lain yang boleh kau amik…kenapa laki orang juga kau pilih….memang tak ada perasaan betul…. dah la dapat bekas orang….

    0
    0
  35. Lady Gaga has revealed she will certainly tour once more , at the start up of the following year because she misses her fans.

    0
    0