Written by Bella | September 4th, 2015

Susulan daripada dakwaan pengasas Jamu Susuk Dara yang menuduh Diana Rafar cuba menjenama semula produknya, ramai peminat Diana sudah tampil dan memberitahu bahawa ia satu tuduhan yang salah kerana telah menggunakan produk keluaran keluarga penyanyi tersebut sejak turun-temurun.

Produk keluarga Diana, sebelum ini dikenali sebagai Jamu Dara Semula dan kini dinamakan kembali dengan nama Abkara Secret Capsule.

Itulah, kata orang sebelum nak menuduh itu eloklah siasat terlebih dahulu jangan nanti diri sendiri yang malu. Tak pasal-pasal nama Diana Rafar terjejas, itulah kalau cepat sangat melatah dan membuat penilian sendiri.

Harap cepat-cepatlah selesaikan kes ini agar tiada lagi nama mana-mana pihak yang tercalar hanya kerana salah faham kecil.

10 responses to Kisah Sebenar Disebalik Kes Diana Rafar Dituduh “Rebrand” Produk Jamu Susuk Dara

  1. adudu says:

    ramai sangat dah buat produk kesihatan & kecantikan. cuma famous & tak famous je. larat ke nak pegi claim satu per satu produk yg rebranding tu engkau punyeeeee.

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Bagus jugak ada org meroyan mcm ni…
      Akhirnya org yg kena maki n fitnah dapat menikmati keberhasilan…
      Mcm Azwan maki Me’Nate ngan peminat pmpn tu…
      Akhirnya dua2 dpt manfaat… Azwan dapat maki hamun org..
      Sama la mcm kes ni nanti..

      0

      0
      • Anonymous says:

        rsenye DR kena bertime kaceh (maceyy) kt org tu sebab tlg pomotkan produk die..huhu.

        tu lah menggelupur nak pasang lawyer nak saman2.
        check lah dulu.
        sekali turun temurun ko..
        die just rebranding produk die sendri je..

        siapa yg malu : mereka dan keluarga mereka ;p

        0

        0
  2. nok gebuzzz says:

    salah satu cara nak glamour n ambil kesempatan,lariskan produk la tuh!!

    0

    0
  3. fida jamu a says:

    Saya stokis Jamu susuk dara
    Jom berjsd
    Insta:fidajamususukdara

    0

    0
  4. Kak Leha says:

    Kak Leha tak bkenan dgn cara pengasas jamu susuk dara, kasar & nampak tak educated. Kalau marah sekalipun, cuba lah bertanya & siasat dulu sebelum jatuhkan hukuman. Nie tak pasal2 malu sendiri.

    0

    0
  5. nana says:

    dengarnya mmg attitude owner jamu susuk dara begitu.eh bukan sama jugak ke tampal brand name

    0

    0
  6. zaza says:

    mmg sokong sgt bila tgok artis bukak bisness. yelah, bila dh xde job nnti mcm mana…kalaw sakit xkan nk merayu mintk derma kt melodi..?

    0

    0
  7. mok Jah benot says:

    Produk ni kalau mak jah pakai boleh ke kasi Ketat semula ???
    Abg Harun tu da lama gigit Jari ..
    Asal malam aje dia suka korek korek tapak tangan Mak jah…
    Hehehhe

    0

    0