Written by AbangNara | May 24th, 2011

intrend mei 2011

Bila melihat wajah Kilafairy di atas, terus tak sabar rasa nak tengok filem Karak yang akan keluar kat pawagam minggu ini. Nak tengok adakah lakonan Kilafairy sehebat pose manjanya. Abang Nara tengok trailer Karak macam seram tak hingat punya. Untuk pengetahuan, Abang Nara hanya perasan Kilafairy dan Marsha sahaja di dalam cover di atas. 4 orang lagi tue sapa ek?

zouk cafe

Berita baik untuk anda yang suka pergi The Gardens, kini Zouk Cafe bukan sahaja menawarkan makanan Asian untuk anda, tetapi mereka telah bergabung untuk memberikan tawaran harga yang mantap untuk anda. Hanya RM20 (harga asal RM42.90) untuk burger lazat di bawah bersama dengan air soft drink free flow. Menarik kan?

zouk cafe

Kalau anda tak terasa nak makan burger, mungkin anda berminat dengan set afternoon tea yang bermula dengan RM35 sahaja. Kalau dah stress buat kerja memang terbaik duduk lepak-lepak di Zouk Cafe untuk menghilangkan tekanan dalam diri. Menu afternoon tea Zouk Cafe pun nampak macam lazat je.

zouk cafe

Dapatkan tawaran istimewa Zouk Cafe ini hanya daripada MilkADeal.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to Kilafairy Nampak Meletup Dalam Cover InTrend Mei 2011

  1. cik ayin says:

    suka kila..cun :)

    0

    0
  2. cik ayin says:

    suka killa..cun :)

    0

    0
  3. oppa says:

    siti saleha, pelakon cita buta dalam hani(ade dlm jangan tidur lagi ari tu)..pastu yg kiri skali tu nmpak mcm tiz zaqyah..antara kila ngan marsha tu xtau sape..

    0

    0
  4. no name says:

    ade tiz zakyah, tasha shila, fathia n siti saleha .

    0

    0
  5. i am xoxo says:

    xsabo gak nk tgk karak.cambest je…. kila umo 19 muke cam 35. kesian…

    0

    0
  6. xw says:

    yang antara kila dengan marsha muke dia macam vanessa hudgens lah. tapi bukan lah saya nak kate itu vanessa hudgens. muka dia MACAM/IRAS je.

    0

    0
  7. yang says:

    tiz ngan pelakon hani n cikgu lam cita gemilang…wiwit!!

    0

    0
  8. Min says:

    kilaferi neh femes sbb pa?…xpernah tgk lakonan dia pun sblm neh.. kt drama tv xda pon…film yg taw dia berlakon bru nk ditygkn….itu je laahh..tp pasal pa diberi publisiti berlebihan sgt….musykil btoi laa…..kalau artis yang lain dlm cover intrend tuh nampak gak laa berlakon kt drama tv dan iklan..tp kilaferi xpnh pon nmpk…hmmm

    0

    0
    • alon says:

      sbb dia suka menonggek dan menetek!
      hahah… tgk muka serupa apa ja…
      ada benda len ke yg nk meletop bang nara?
      ops! wakakaka
      nampak plastik sgt.

      0

      0
  9. sm says:

    nape rambut tiz camtu.. nmpk pelik.. hihihi.. apa yg cantiknya kila tu ek..

    0

    0
  10. awan-fantasia.blogspot.com/2011/05/kelakar-dua-sahabat.html says:

    xstyle2….xpakai tudung n bukak aurat..dia dosa peminat dosa^_^

    0

    0
  11. Amier says:

    Wah!! Cantik2 belaka gadis dalam cover page majalah diatas kalaulah aku dapat bergambar aku memilih posisi bertinggung sambil kepala melanggut keatas.

    0

    0
  12. hehe says:

    perasan x kilafairy kalau pose mesti nk tonggek punggung n mendada….seolah2 mcm dlm keadaan stress/ kejang badan (xtaw perkataan yg bleh mengambarkn keadaan dia)..artis lain tgk pose natural je cm enjoy n santai je….xda nk mendada2 tertonggek2 bagai…rimas tgk dia cm terseksa jaa dia duk bertahan dgn pose cm tuh…

    0

    0
  13. chek yan says:

    Ermm…semua covergirl2 ni cun2 belaka….cover intrend june 2011 pun meletop gak…farid kamil and scha alyahya..yang kelakarnya farid kamil nampak lagi ‘jelita’ dari sang dewi Scha…penangan photoshop agaknya

    0

    0
  14. zass says:

    aik? terbalik plk.. yg name Islam sume pakai skirt pendek.. si marsha yg non-muslim ni plk pakai skirt labuh

    0

    0
    • ct says:

      cuba tgk btl2 tiz zaqyah ngan marsha la pakai skirt labuh,yg lain 2 br btl pakai skirt pendek…….apa nk buat,dh dorang ni smua miskin ngan kain………jom kita sedekah kan kain 10 ela kat dorang nk x?kesian2………miskin sgt……….

      0

      0
  15. ct says:

    cuba tgk btl2,tiz zaqyah ngan marsha la pakai skirt labuh,yg lain 2 br btl pakai skirt pendek……..apa nk buat,dh dorang ni miskin ngan kain…………..kesian2……….

    0

    0
  16. saye says:

    DARI KIRI KE KANAN : TIZ ZAKIAH, KILA FAIRY, TASHA SHILA (cite GEMILANG), MARSHA (AF), NUR FATHIA (watak sibuta dlm cite HANI), SITI SALEHA (cite NORA ELENA)

    0

    0
  17. jane says:

    muka kila tu dah macam muka martisha dalam adam’s family….scaryyyyyyy….

    0

    0
  18. ctm says:

    terjumpa Kila kat Sunway Pyramid semalam… I am happy she is pretty in the magazine.. thats all that I can say.. tapi saya minat dia.. Too bad, dia galak sangat bersembang sampai tak pandang kiri kanan dah.. Kalau dia pandang, surely I akan tegur..

    0

    0
  19. miss nona says:

    semua nampak happy je.. kila je masih pose mendada dan tonggek dan menjuihkan bibir tuh.. aku tak penah nampa dia pose sengeh happy..agaknya tak lawa kot kalau dia sengeh?

    0

    0
  20. naufalhaziq says:

    Abg Nara, burger yg abg nara promote tu halal ke status nye?Kalo boleh sblm dok promote, siasat la dlu status halal dia..bab2 makan ni jgn pandang ringan sbb dia jd darah daging. Byk mkn benda yg syubhah la yg mnyebabkan kita liat utk beribadat. Jgn sbb nak kejar komisyen, ramai org Islam yg termakan benda2 haram nanti..skadar peringatan

    0

    0
  21. sue says:

    pose yang paling natural adalah marsha..yang lain semua macam patung lilin…

    0

    0
  22. BumbleBee says:

    dari kiri:-
    1) tiz zaqyah: awat rmbut cmtuh? mcm salah parting jer :P
    2) kila fairy: anak jutawan ke minah ni? product xde promosi melampau…(aku tau die anak rohana jalil..tp mcm over expose plak)..
    3) tasha shilla: mcm ‘terkejut’ jer posing…kerasss
    4) marsha: sempoi…and natural (posing jerlaa…tang muka mmg touch-up photoshop)
    5) fathia: nganga2 laa plak…
    6) siti saleha: nama manis…gaya skirt laa plak. Tak padan tul…muka die ni ade iras2 bini shahril arsat(bekas pemain bola) … ape ntah nama tp pelakon gak dulu…

    0

    0
  23. jon jenin says:

    tizz,kila,tasya,marsha,fathia,saleha…dlu gua minat si fathia ni brlakon dlm nur kasih..tp pas tdung tercabut nmpk plk lurah2 kt dada..dh xminat r…tuan cntik…syg 1000x syg…

    0

    0
  24. cun! says:

    kadang2 bodoh jgk ek abg nara ni… punye la teror bergosip, yang lain2 tu pun xkenal!? ape dah… tutup jela blog ni!!!!! sakit ati i

    0

    0
    • gfhhhh says:

      alamak hai so bodoh la this comment. abang nara sarcasm je kot. mustahil dio tak konal. tul tak bg nara?????

      0

      0
  25. xxxxxxxxxx says:

    erk apesal cik cun plak yg sakit hati? awak salah sorg yg ada dlm gmbr tu ke?? :P nara xkenal sbb xfemes la!! hahahha

    0

    0
  26. nobody says:

    sume cantik2 :) tp syg….. sendirik mau hengat la!! :d

    0

    0
  27. cik kiah pokpek says:

    aq nengok da mcm alien jew muke c kila 2….mule2 ingtkan dia lg tua dr aq..muke umo 30an..rupe2 baru pas abes skola…ek leh…bile da umo 30 nanti agak2 mesti muke mcm kak nita sarawak.bibir dgn boobs je lbey..yg lain hampeh!

    0

    0
  28. hahaha says:

    ish.biasa je tgk muka kila.cantik lagi marsha, fathia ngan saleha.nape abg nara xabis2 promote kila ni?

    0

    0
  29. secret says:

    aisey. ada tiz zakiah ker?
    agak tergelam la.

    napa perlu pakai baju seksi the meksi sangat ek?
    tolong promot baju ek.

    Majalah Intrend ni memang bermasalah ker ?

    tak abis2 nak menggalakkan artis pakai baju tak cukup kain. konfius. diorang dapat duit banyak dari pahala ek. itu ek yang dikejar ek? relax2 sudah lah.konfius.

    Dah tiba masanya semua syarikat berasaskan industri hiburan kewujudkan SOCIAL RESPONSIBLE COMUNITY. hhmmm……

    Buku baik punya, dowh

    0

    0
  30. bkz says:

    bio btl abg nara nih xkenal bdk2 diats…meh sini chek nk habaq mai…emm tiz,kila,uhh lupa nme dia ni..plkon sahara tu,marsya,fateeha,siti saleha..peace….smua xlawa..hehe…fateeha jew ok skit…spupu kpda fara deba tv9…huuuuuuu

    0

    0
  31. mak bedah says:

    abg nara ni saje ke atau mmg pelupa(baik mkn kismis bebyk)..baru beberape ari lps ada artikle psl c tasha shilla tu…tiz mgkn pyh nk cam cz rambut die..nmpk no wig…tp xberkenan la ngn c kila tu…berlagak adult sgt padahal umo xcecah 20 lg…usia muda biar la lagak tu muda..gedik2 manja sopan cm c marsha and the rest tu gitu..ni asal tgk gambo bajet seksi cm amik gambo majalah GLAM..msti nk mendada n menonggek..yg lain rilek je pose..natural..cun gak..sonok tgk stok sume senyum gigi…bkn stok senyum jongket bibir….

    0

    0
  32. cun! says:

    hai ritu abg nara baru jek keluarkan cite pasal tasya shila… xkn pon dah xknl… XXXXXXXXX nmpk sgt xikut PERKEMBANGAN ZAMAN!… sebok2 nk mengomen plak!!

    0

    0
  33. Dumb says:

    kadang2 aku meluat baca statement Nara nih..asik duk puji kila fairy aje..kalau ada lisa surihani lg laa gedik xhengat..

    0

    0
  34. Mai says:

    ahaha…abg nara berat sebelahla. puji yg mana die suke, keji yg mana die xsuke…tp nak buat camno, blog die. suke hati die lah nk komen apa kan…tp yg pelik bin ajaibnya, punyalah teror bergosip tp muke2 di atas pon xkenal…isk3…kite2 yg xteror ni pon tau sapa2 yg di atas tu….abg nara buat2 bodo kot sbb nk menunjukkan die suke abis kt ank rohana jalil tu kot…

    0

    0
  35. melayu says:

    tetiba tergerak hati nak komen, i wonder yang komen kutuk2 kat sini ni how they look like in real world.
    But for sure kebanyakan yang komen2 kat sini pun semua budjet baik2 belaka.. kalau sangat baik and alim sangat tu apsal nak buka laman2 web macam ni.. kenapa tak beribadah je tambah pahala korang dari tambah dosa kutuk2 orang.

    semua orang tak perfect apatah lagi artis2 ni. i xde la minat sangat artis2 dalam cover mag ni.. tapi xda la nak kutuk2, itu cara dorang mebcari rezeki. kalau korang kata cari rezeki sbg artis ni haram la xberkat la semua tapi kenapa korang layan jugak cerita2 kat tv tu..?

    fikir2 kan la..

    0

    0
  36. huhu says:

    kila & siti saleha memang cantik! :)

    0

    0
  37. greenfingers says:

    Si kila ni muka dia busukla.. ntah nape xtau.. senarai artis2 muka busuk dlm malaysia mcm ning baizura, aleeza kassim n segolongan camtula.. artis2 pompuan malaysia cam lisa surihani, n siti saleha ni ok je.. xtau nk tafsirkan muka busuk tu cmna..slalunya yg muka busuk ni kaki clubbing n kaki rokok.. adakah perangai mempengaruhi muka??

    0

    0
  38. Fizz says:

    apa yg cunnyerrrr,cam PLASTIK jer aku tgk,bibir cam kena ,penumbuk,cm kena gigit sarang tebuan @_@

    0

    0
  39. kirana says:

    aku heran gak mcmne nara bleh xknl dorg ni..ko bkn ke rjn tgk artis2 cun n meletop ni nara…aku tgk killa 2 xla cun mne pn…cun g siti saleha…even blum belakon filem tp dh byk x dh kuar tv….

    0

    0
  40. jaja olie says:

    mule2 tiz zaqyah,pastu kilafairy(tah pape je name glamer),pastu tasha shila..marsha..nur fathia..siti saleha…

    0

    0
  41. tokio says:

    bpok bsor buntut kilafairy

    0

    0