Written by Bella | October 18th, 2016

Sebuah akhbar pada hari Ahad lepas ada melaporkan berita bahawa pelakon Kilafairy kini sedang intim dengan seorang jejaka Arab.

Menurut laporan berkenaan, Kilafairy dan jejaka berkenaan tampak cukup mesra bersama ketika memasuki sebuah kedai yang beroperasi 24 jam di Wisma Central Jalan Ampang, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Namun, berita itu tidak benar dan Kilafairy  menerusi laman Twitternya  menafikan beliau sedang bercinta dengan jejaka Arab.

Malah, Kilafairy juga mengatakan beliau tidak pernah menjejakkan kaki di Wisma Central . Pelakon itu berharap agar peminatnya tidak tertipu dengan berita yang disebarkan.

Kadang-kadang kemesraan antara seorang lelaki dan wanita itu tidak memberi makna bahawa mereka sedang bercinta.

14 responses to Kilafairy Nafi Sedang Intim Dengan Jejaka Arab

  1. Anonymous says:

    who???

    3

    0
  2. Anonymous says:

    Pelanduk dua serupa la tu.. muka cmni mmg bsepah…

    17

    0
  3. Lo says:

    Gosip ttg dia nie xde sapa nak tahu… suara x sedap.berlakon tu gitu2 je

    4

    0
  4. melati says:

    cukup lah Arab kaki temberang same lew 2×5…wakakakakaaa..

    2

    0
  5. peahpink says:

    dah asik edit aje mukanya…kan dah sama mcm awek arab…cer letak gambo sebenar…hahahaha

    4

    0
    • tetek ku besar sexy says:

      haritu aku komen kat ig dia ku kata pesal muka dalam cerita lain dlm gambo lain , gigih dia block aku nokkkk

      12

      0
  6. minyak senyonyong says:

    Cukup2 la fitnah lelaki arab derma 2.6 billion kat najib. Ni nak kaple dgn retis malaysia pulak. Semak betul la. Minyak masak nak naik bulan depan ni. Pikir2 la.

    1

    3
  7. ayoyoyo says:

    speaking ke laut! aduhaiiii…. dr sibuk mengedit muka yg ntah apa2, baik la ko improve kan basic english tu. sian!

    9

    1
  8. Anonymous says:

    Awek touch and go…

    2

    0
  9. X says:

    Pak Arab mana pulak nie?Abang Bangla bersepah.muka awak kan ada iras2 Bangla.Mesti laku punya.Bangla pasar borong banyak yang rajin kerja.sesuai lah ngan awak.

    3

    0
  10. mokpokang says:

    silap org kot..pondan kot tu

    2

    0
  11. N says:

    fitna tu bunyi macam Arob pulak aku rasa.

    1

    0
  12. sentap says:

    cam ada tak kena kat bibir tu..ori ke buat…angelina jolie tak jadi…mak lak muka muda belia…anak beranak muka plastik…cuma bakat ko ok la berlakon x kayu…

    1

    0