Written by serenity | September 22nd, 2011

Khairul Fahmi Che Mat atau Apex telah membuktikan petang semalam yang dia tidak terganggu dengan kontroversi yang melanda dirinya dengan menampilkan persembahan cemerlang dalam perlawanan menentang Jepun untuk kelayakan Olimpik, sehingga ada yang menggelar persembahan “Khairul Fahmi Che Mat vs. 11 Japanese”.

Begitulah luahan hati Apex, persembahan cemerlang Apex diakui oleh beliau sendiri adalah kerana motivasi dari orang yang disayanginya.

Seperti biasa, kami berdiri teguh di belakang Apex dan akan sentiasa menyokongnya.

EDIT:

Lagi tweets agung untuk Dalia dari Apex kredit juliez (sudah dipadam oleh Apex):

Yang perempuan tu semua, kalau BF kamu tweets ayat begini berbunga juga kan? Jangan malu-malu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

256 responses to Khairul Fahmi Che Mat Jiwang Di Twitter

  1. mart says:

    Dahlia ke??Apex da mcm player Jepun da aku tgk..

    0

    0
    • Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

      Lantak korang ke nak bercinta ke nak ape ker..!! tak dernyer harga minya mentah dunia turun kalau korang kawen punnn… Gaji aku camtu jugak…

      0

      0
      • Gadis Angkat Besi says:

        Sedih la ahli2 sukan cam ni….macam mana nak menang kalu sket2 teringat awek, pompuan..mandi pun tak basah. Duduk dalam kelmabu je lah hai..

        Malaysia boleh? Malaysia meleleh…

        0

        0
        • aleesya girl says:

          ahli sukan pom manusia jgk ade hati & perasaan ..

          0

          0
        • lukaku says:

          pom..pom girl bole??? hahah~

          0

          0
        • Geli Akak says:

          alahai…feeling.

          buat malu ahli sukan negara je lah ni. letih la lelaki Melayu macam ni…over.

          0

          0
        • The Secret Life of Elia says:

          Kalau dah getik sangat si Mamat tue..kawin je lah. Banyak lobang ‘gol’ dia buleh jaga…kan uols?

          whooopSssssssss!

          0

          0
        • manusia says:

          bila laki melayu romantik skit ada plak yg xsuka tp kalu korean boy yg romantik ada plak ckp ” susala nak jmpa laki melayu yang seromntik ini ” Hakaka

          0

          0
        • Kak Munah Jual Periuk says:

          ini bukan ‘romantik’..ini kes air dah naik kepala @ gersang!

          0

          0
        • kebenaran sebenar says:

          ini btol kebenaran tentang si apex. elia. dahlia

          http://akugileglamour.blogspot.com/

          0

          0
        • Kurus says:

          hakahahahakaha.. tk terasa dah dekat sejam baca velog.. sori jejari i tak runcing…uolllzzzz….

          mulanya aku ingatkan saper la anak gajah tu.. rupanya..hakahakaha..

          korang bacalah blog yang ‘kebenaran sebenar’ kasik kt atas tu..muehehehe.. adoii

          0

          0
        • kfc says:

          Biarlah dia nak jiwang etc. If that what it’ll take to make him perform the way he did last nite, oh man.. bring 10,000 of dahlia teck to him now! Haha gud job bro.

          Ps: haters! Guys I know u want to b in his boots n ladies I know u want somebody like him to b with u just kidding all. *_^

          0

          0
        • ex-askar waltaniah says:

          Orang pergi ke Darfur, Afghanistan berkhidmat untuk negara jadi askar tak feeling macam tu pon.

          Ni lah athelit lembek mental. Patutlah Malaysia asyik tercorot je banyak sukan.

          0

          0
        • Mariah Curry says:

          Oh puhleeeezzzzzeeee, not my taste at all !!!

          ***close coffin***

          0

          0
        • bunga says:

          setuju ngn gadis angkat besi…kesian kat ayah ibu yg melahirkan dan membesarkan….jarang sgt dgr ayat..”ayah & ibu saya yg beri motivasi kepada saya untuk terus berjaya”…huhuhuhuuuuu

          0

          0
        • Untuk 18 tahun keatas says:

          ….sebabnya ayah ibu tak kasi macam apa pompuan tu kasi..

          paham2 je lah…..tuuuuuuutttttttttttt !!!!!

          0

          0
      • bosan says:

        boring la ko nie. xde modal lain ke. asek pasal gaji ko je. semua entry pon ko komen pasal gaji ko. dah2, tuka lawak pulak.
        cemane gaji ko nak naek, asek curi tulang kat sini je.

        0

        0
        • Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

          Ngko ingat bidan macam aku ni gaji banyak?
          Ingat bidan tradisional yang guna menderem macam aku ni tak der saingan ke? Ngko ingat aku tak jaki berdendam tengok cik-cik misi baju puteh naik moto masuk kampung curi customer aku?

          Kalau aku nak melawak pasal gaji aku, dah lama aku kaya dapat upah jadi Pak Lawak dari Nara.

          0

          0
        • Suci says:

          Ntah nye manjang nk memoyo ngan lawak yg stupid tu org kt sini pn x nk ambik tau la pasal gaji ko banyak mana. kalau sekali ko pakai mmg nampak lawak laa tapi kalau dh ko duk recycle jek lawak gaji ko ari2 kt sini jadi mcm gampang dh lawak ko tu..

          0

          0
      • kau kelakar lorrhh says:

        terbaikkk lorh

        0

        0
      • zila says:

        Betol 2…ikut suka dia la nak bercinta ke x….perkara normal..kang suka org laki jadi gay pulak…susah kalo ada org dengki…yang penting apex main bagus..dia nak bercinta ngn sape lantak dia….xder susahnye….

        0

        0
      • Aoepun, jaga gawang elok2 dahle :D
        Semoga bahagia :)

        0

        0
      • Ouch says:

        Kerana perempuan lah..jatuhnya kekuasan seorang lelaki..

        1)Tiger Woods
        2)Charlie Sheen
        3)John F Kennedy
        4)Ghejis Khan
        5) Norman Hakim

        0

        0
      • chicken says:

        yeah laa…lantak la nak meroyan ker cintun ke janji tak malu kan nama Msia….seriously he saved Msia’s name….kalau tak maybe dah 10 goal masuk hari tu….n Msian players tak effort to even challenge the Japangs!

        0

        0
      • MZ2WRV says:

        LANTAK KO LA APEK, MEMANG KO APEK..DOWH..MENYAMPAH BETUL TGK MUKA KO..TK MINUM KONON..KENCING KUAT..TK RUGI PON KO JEJARI RUNCING..

        0

        0
    • papa says:

      kui kui!! ader yg menangis pukul tilam malam ni ..

      0

      0
      • Rajagopal says:

        Betul..macam mana nak maju..sket2 awek. Kawin je lah…bela ikan keli lagi bagos. Penat la..dia ingat dia David Beckham pun tak tulis teringat kat Victoria.

        0

        0
        • Dutch Lady says:

          BERITA TERKINI: PEMAIN BOLASEPAK NEGARA DI JEPUN…merintih dalam Twitter; lapar susu !

          Zzzzzz….

          0

          0
        • unik says:

          yang penting apex main bagos….soal dia nak bercinta ikut suka dia la..nak ingat kat awek dia ke apa ke…….itu hal peribadi dia..ikut suka dia laa….kalau org lain amek tahu hal peribadi kita pon marah kan…:) jadi kita tumpu dia pemain malaysia cukup la…baru maju sukan negara…

          0

          0
        • Adventurous says:

          Dia sendiri yang dedahkan peribadi dia bukan orang yang korek kuar dari mulut dia pun……

          0

          0
    • mart says:

      WEYYY!!AKU XCAYE LAA APEX CAMNI..ARRGGGHHH!TENSEN2..BTL KE TWEETER DIE NEY??MELEBEY PLAK NAMPAK NEYY!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • da princess says:

      rasa2nyer malam tadi jejari runcing sokong jepun ke haraimau malaya? heee

      0

      0
    • Lulu Rahman says:

      hahaha , i likeeee apex ng dalia . yesyesyes !

      0

      0
    • Elia says:

      Kembalilah kepada ku……abang sayang..abang melayang…

      0

      0
    • tingtong says:

      GIVE la apek. bkn gift, okeh? hehe

      0

      0
    • luqman hakim says:

      memang teruklah perangai dia ni.mcm mana nak menang.berenti je kawin terus bagi peluang kat org lain.mengabis kan duit kerjaan je byr gaji.kesian tunang dia dulu mcm tu je putus.pantang bs\etul aku jantan mcm ni.

      0

      0
  2. yummy says:

    aduhai apex~

    0

    0
  3. sebenarnya baca jugak tadi, nak tercirit juga rasanya HAAHAAA tapi betulke dia punya akaun? bukan kah dia buta it LOL

    0

    0
    • alfonso says:

      a ah la budak cute, dulu beria2 si jejari runcing dok kabor yg MIA ni xreti IT2 nih..konpius di situ!!

      0

      0
    • kfc says:

      Lol exgf ckp buta IT or dia yg x tau kot ex bf dia celik IT. just imagine if apex had those accts when he was with his ex. Kang x pasal2 kena duk layan ngan exgf nye fb,twitter,sms lagi bbm lagi email lg, blog lg, Penat nak layan yeee if x layan sure call exbf syg u x reply pun my fb wallstatus etc .. Yang I dah @apex mentioned @twitter u nape x reply my twit. Lol chaos! Bbm lak yang pls letak status ur exgf is ur inspiration yea haha tu yg sy raseee he he he

      0

      0
      • kenshin says:

        aku rasa kfc ni cam dahlia sengal je, firasat aku kuat mehhh hahaha kau g main jauh2 bleh? x yah nak puji diri sendiri, ape itu “my love gift me extra..” mcm celake english kau, berterabur adoiii lahhhhh

        0

        0
  4. Chantek says:

    perit.. tp kita kena doakan yg terbaik utk kebahagiaan org lain… itu lebih baik dr asyik mencaci kehidupan org lain..

    0

    0
  5. amoi says:

    BUUUUUWEEEEEEKKKKKKKKKK….da bape bulan nih…..bace tentang apex je mual…aptb!

    0

    0
  6. minah PG says:

    sweetnyerrr, suke tgk apek happy skrg… ngan jejari dlu takde camni pong….. ermmm…. pd cik jejari, lu pk laa sendiri…..

    0

    0
    • tingtong says:

      ntah2, si teck tu yg tulis sume status tuh.haha.english pn brterabor.jiwang pkai bhsa kg sudh.korg brdua pn 1 kg. nk i, u la pulek. geli ak dgor.

      0

      0
  7. pompuan pernah putus tunang says:

    tahniah apex!! wa salute lu punya performance atas padang.. mmg world class!!

    apa pun, aku bersyukur aku bukan elia.. gila babi, boleh meroyan kot baru putus x berapa lama, luka x sembuh lagi, apex dah kemain berjiwang bercintan.. pehhhh!!!

    0

    0
  8. Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

    Takdernyer gaji aku naik kalau korang kawen punn… Harga mentah minyak dunia macam tu jugak… LANTAK KORANG lerr….

    0

    0
    • bosan says:

      boring la ko nie. xde modal lain ke. asek pasal gaji ko je. semua entry pon ko komen pasal gaji ko. dah2, tuka lawak pulak.
      cemane gaji ko nak naek, asek curi tulang kat sini je

      0

      0
  9. amoi says:

    (OoO) BUWEEEEKKKKK…..muntah lagi…..

    0

    0
  10. nadia says:

    betul ke tu acct dye sbb sblm ni pon dye ade acc sosial network tp x penah nmpk jiwang cam tuh or ade org yg perasan buat acc utk apek sndr. curious

    0

    0
  11. cik bubu says:

    dengan cik jejari die buta it lg. tp die gak duk cite kt paper..elia pon pnh jd sumber inspirasi die gak. ala tgh hangat bercinta mmg la sume indah.. padahal dulu pon apex ade gak kecoh pasal hbgn dorg tp org xnmpk. nmpk elia je yg cite kt blog.padahal pe yg elia cite tu pon pe yg kuar kt paper.. huhu.. yg pntg ko men bagus. psl si dalia tetek tu mls nk amik taw!

    0

    0
  12. jim says:

    padan muka elia

    0

    0
  13. i likeee says:

    br la nmpk apex ni ceria bercinta.. kalo dl, apex snyp je.. cik jejari yg byk bunyi.. gd lck apex!

    0

    0
    • cun says:

      dulu dia diam dan elia yg citer sebab dulu dia tak cintan dgn elia.. dia cintan dgn org len.. sure ladia kena cover ayat.. kang ada kekasih gelap merajuk.. duniaaa…

      0

      0
  14. bosan d ofis says:

    bosan3..

    0

    0
  15. mayo says:

    mcm account fake je! ayat dia guna tu xmacam orang profesional.

    0

    0
    • puffer says:

      kalau takat umur 22-23 tahun apekebenda nak pakai ayat profesional..kerjaya dia yelah boleh puji professional..tp brain??…

      0

      0
  16. yaya says:

    skrg,,da npk spe yg slh..good job abg nara..asyk elia je yg kna..ermm..smga awk tbh elia..

    0

    0
  17. Apek dah macam muka Bruce Lee aku tengok hahahaha….apa2 pun kena puji apek sebab cemerlang game semalam….nie mesti dia rindu kat Dahlia kekekeke suka hati ko le apek janji ko hepi….

    0

    0
  18. pakcik salleh says:

    hoh ye la tu pahmi wei….bercinte je pandai…main bola bolos jugak…bo bo la pahmi..oi…time syg mmg indah..bile putus hal dlm kain pon abis terkeluo…nok termuntoh pokcik sini..

    0

    0
  19. benci says:

    apex ni bkn nk bersyukur kt ALLAH ke ape.. ni duk kate si pempuan tu jugk yg jd sumber inspirasi. ni sume dtg dr ALLAH. bkn sebb org sokong ke ape.. mmg jahil

    0

    0
  20. bintang says:

    apek mcm tayang bahagia kat elia je….. memg keje korg ni asik menayang je kot masa bercinta…..

    0

    0
  21. sue says:

    ceh!! jantan….ni bkn laki ea..tp jantannnnnnnn

    0

    0
  22. SS says:

    bnda bru mmg r wangi… sudh2 r incik apex oii..meluat aku… awek knon… tnpa dia ssh nk perform knon… dasar jntan xsdar d untung.. memalukn dri sndri je r ko nie… hadoiii… si betina pn sma je… gelli r..

    0

    0
    • uwweeekkk says:

      sian aku kat elia.. luka belum terubat lg.. kalo aku meraung ni.. aduhai apex sudah2 la tu.. ko kan dah menang.. dasar player kot..

      0

      0
    • cemuih says:

      betol tu!! meluat plak aku.. sorry buat u sedeh?!!! weeekkkk!!! ko skang dah dpt yg baru bergetah, kemain lg x nak tgk die sedeh.. yg bekas ko tu punyer sedeh ade ko pikir? gentleman ah sikit.. dahlia plak yg diam jer.. fahmi ni plak lebih2.. telebih amek hormon ker?

      0

      0
  23. ermmm says:

    aduhai apex.. xyah la nak tunjuk2 sgt kot ko tu tgh bahagia.. org kenal ko as a malaysian keeper.. so better org kenal ko sbb kecermerlangan ko.. dr dok jiwang2 bercinta.. mcm nak bg tau 1 dunia.. meluat aku baca.. esok lusa kalo putus abis 1 dunia jugak ko aibkan psgn ko.. apex ke elia ke sama je la.. bercinta bkn main die la raja.. dia la ratu.. putus abis semua xelok kuar.., cehhh… silent is better.. simpan la secret percintaan tu utk diri sendiri sudah…

    0

    0
    • lalala says:

      Bang nara la salah…dari ramai org xtahu dah jadi ramai yg tahu…..suka sgt sibuk hal org kan Bang nara…dosa tiap2 hari…..keje duk amek tahu hal org……bukak aib org….apa nak jadi la ngn org2 melayu nie….kalau sebarkan kebaikan org pon bgs jugak..lagi suka nak tgk….

      0

      0
      • lini says:

        eleh, tapi ko pun baca gak kan? siap sampai comment orang pun ko baca.
        kalau ko tak suka tak payah lah buka beautifulnara ni.

        0

        0
  24. anakku izzati says:

    ni mcm ex-bf aku dlu je,,ms ngn aku buta IT, da bercinta ngn org lain bijak IT la pulak..tertekan ke bercinta ngn aku dlu??..haha..lantak ko la..aku pn da kawen..

    0

    0
  25. apekny0nya says:

    hurm..apek ni kn..alau angau 2 sumenye indah..tp bile dh break-up sumenye d anggap sbg 1 kecilapan..dr segi pr0fessi0nal k0 dlm b0la aku respect..tp dr segi attitude k0 aku kureng..k0 ni dlu bradeq angkt je..skrg mcm hampeh..dh glam0r mule la nk plih awek2 cun..

    0

    0
    • blacktie says:

      tau takpe.. time susah ngan orang len..dah senang.. ngan orang len.. owh.. begitulah jantan.. har har har..

      0

      0
  26. Hanie... says:

    bolok mu apex.. patut malaysia kalah… hahahah…

    0

    0
  27. Hyemi says:

    apex boloks.. go go nippon… huh.. kal nk bercinta sakan gi maen jauh2…

    0

    0
  28. Deeamy2008 says:

    ni la manusia yg munafik, ckp x serupa bikin, adik angkat la, anak angkat la, ckp terus terang dri awl2 kan bagus ni nak jdik norman n memey no 2 la ni…kalu hati da gelap pompuan pakai cawat pun x per janji muka cun……

    0

    0
  29. frachaotic says:

    i love u apek.hehehe..

    0

    0
  30. lu pikir lah says:

    memangla bola tu bolos kat gawang ko.. dah xde maknenye ko jage gawang tu.. sbb ko buat jahat kat orng… buat jahat di balas jahat. faham2la maksud nie ok!

    0

    0
  31. tibit2 says:

    da tau sekarang lagi kontroversi, lagi nk update status mcm tu . apex da pndai expose terlebey mcm ex tunang die dulu lar . xperlu nk terlalu terang terangan sgt, bole bikin masalah lain pulak nnt . even da putus tunang pown, bnyak lgi hati nak jage …

    0

    0
  32. suarapeople says:

    apek tetap terbaek!!!!!!! go apek go apek!

    0

    0
  33. senyum selalu says:

    apolah korang nie? sebuk2 hal cintan2 si apek nie… lantak pi lah dgn kisah cintan die.. hak peribadi die.. xpayah nk masuk campur ckp die plaboy ke ape ke.. itu hak die. die manusia cam korang gak.. korang yg xtau citer ape2 pasal hal peribadi die just TUTUP MULUT. ape yg penting, performance si apek ni skit pun xterjejas dgn hal2 peribadi die ke cintan2 die ke.. gud job to apek.. lau bukan die yg jd keeper tok MALAYSIA semalam, kompen mlysia jadi lauk untuk jepun ! teruskan usaha. apek manusia biasa, die nk bercinta dgn sape die punyer pasal. asalkan xganggu kerjaya die sikit pun… wallllahhhh..:))

    0

    0
    • mawar berduri says:

      hoi senyum selalu…yg ko sibuk tu apasal…biar la diorg nak kata apa pun tu hak diorg..dah boleh komen,komen la…ko jg diri ko sudah la…yang ko dok sokong2 apex tu apa ko dapat??apex ajak ko kuaq dinner ke tiap2 mlm???apex dok tolong cuci bontot ko ke pas ko berak…walawey…

      0

      0
      • zamri says:

        Ntahla…hal org suka sgt diorg menyibuk…menyibuk hal diorg marah…..ish3….sebab tu org melayu mundur..suka menjatuhkan sesama sendiri..kalo org cina ker, india ker, maunye gelak….pelik aku…kawan nie pemain bola sepak…org dk shoot hal peribadi dia…inilah org malaysia punya perangai suka busy body benda yg xpatot….yg kena tinggal tu org lain..tapi org lain yg memekak….lol….mesti ramai kan yg dislike komen aku…ade aku kesah..hahaha…dari peminat bola sepak….

        0

        0
    • non says:

      Hello.. sbb kes dia jahat dengan ex tunang dia tu la kerjaya dia merosot..
      ko tengok lately nie bagus sngat ke dia maen?? asik kne bolos je.. lu pikir la sendiri k..

      0

      0
  34. meeradriana says:

    aku memang agak menyampah dgn citer² peribadi apek ni tapi kalau atas padang memang dia yg terbaik..
    tapi jgnlah famous disebabkan publisiti yg boleh menyebabkan keluarga malu.. ;)

    0

    0
  35. NenekPenne says:

    kesian elia…
    langsung laa si ah peck ni tak jaga sensitivity bekas tunang….

    0

    0
  36. standard says:

    standard ar player bola kaki pompuan..sepanjang hidup aku knai player bola ni semua kaki betina..ada sorang ja x iaitu kawan aku..tu pon dia wakil kg ja..kg senai sejengkal..welldone my fren.

    0

    0
  37. yumm says:

    bagus apex…inilah yg dinamakan LELAKI..main bola pandai main pompuan pon pandai..caya sama luu..

    0

    0
  38. HoNeY bEe says:

    patotla bola jepun bleh melepasi tiang gol Malaysia… ni la gara2nya…

    frust aku Malaysia kalah…

    aduhaiii…

    0

    0
  39. APTB says:

    good job apex lau tak kerana ko jd keeper, agaknye malaysia bolos 10-0, tabik spring incik apex!!!!!! ahaks

    p/s ‘: pasni tk yah nk bertunang bagai trus kawin je tau…membazir duit jer pas tu putus tunang..;P

    0

    0
  40. cikrosewangi says:

    dulu elia tu sumber inspirasi die…skang awek baru lak….pasni ntah sape lak…nape la ko x ckp yg ko besyukur kt Allah sbb kurniakan ko bakat n beri ko kesihatan yg baik tuk perform bagus for negara…kan lg bagus……klu bukan rezeki ko….sejuta awek ko bg semangat pun blum tentu ko leh perform dgn bagus…better ko thanx to Allah la….

    0

    0
  41. naida says:

    padan muka ko apek poyo lagi aku sayang malaysia tapi aku nyampah dgn poyo ko 2

    0

    0
  42. aku says:

    cemerlang la sangat ko maen kan…. maen x ingat Tuhan.. ingat pompuan, tu pasal kalah! budus!

    0

    0
  43. ape2ajerla~ says:

    bagusla….express la feeling tu lebih2 ek…perubahan yg sgt bagus encik apex….biar 1 dunia tahu ko tgh bahgia skrg…sok2 putus di tgh jln pun kabo la 1 dunia gak….publisiti tu penting~ :P

    0

    0
  44. asam says:

    apek mane ade account tu sume….kowang tertipuu..

    0

    0
  45. Anez says:

    i agree with aku.. igt tuhan lbh afdal dri igt pmpuan…. 2 yg kalah 2…tah pe2 r…

    0

    0
  46. terang bulan says:

    diaorg ni.. da mcm xde hp nk sms ke.. mms ke.. video call ke.. jiwang2 pun nk publish kasi 1 malaysia tgk ke?.. apa da..

    0

    0
  47. misz glamour says:

    kaduk dah naik junjung…~~~~ plizzzz laaa kenyataan nak termuntahh plakss.. uwekssssssss…
    langit tak selalunya cerahhh~~~

    0

    0
  48. sz_nutty says:

    apex pernah ngaku buta it, now dah terlobih pulak.. die bt ke org lain yg buat?

    0

    0
  49. sw33tdarling says:

    tulus dan jujur lah apex ni… bila bercinta dengan JR, terang2 dia tak segan silu bersidai kat blog minah tu.. now, dia pun tak segan silu plak luah perasaan dia kat Dahlia. Patut korang2 ni kena respect laa kat dia… Aku respect laa lelaki yang berani luah perasaan cam ni..

    orang yg kutuk2 tu, korang sebenarnya jeles jer… yang lelaki tu, ada bran nak luah camtu kat tweeter, balik2 bg alasan geli la, bkn mat bunga la walhal sebenarnya korang tak cukup berani nak buat macam tu, betul tak?

    0

    0
    • uweeekkkss says:

      hello sw33tdarling : bkn jeles tp meluat la hai… aku sebagai perempuan faham perasaan elia.. dan simpati dgn die.. xde masa eh nak jeles2 bagai.. cuma xsuka die publish2 mcm tu.. bila dah putus.. pasal xpulang cincin pun heboh 1 malaysia.. perlu ke???? commenter2 hanye meluahkan apa yg dierog rasa.. so apa ko kisah???? wahahaha

      0

      0
      • yuyu says:

        Meluat xyah baca…tu yg masalah..dah meluat g baca…aiyaaa….pelik2 punya org….dari xde pasal cari pasal…nak nambah dosa…

        0

        0
    • rooney macaroni says:

      x payah la dok respect sgt…hal2 perasaan ni simpan sendiri2 sudah.x pyh nak heboh…lain la kalau dah kawen, tu mmg respect la sebab x segan silu tunjuk syg kt bini….setakat awek/bf ape la sgt…..belum tentu kawen…..

      0

      0
      • kenshin says:

        betul3, aku sokong, mngikut research aku sbgai lelaki sejati, couple yg jnis suka mnunjuk2 cam gini x lama wei, bukan aku mndoa kan yg x elok, ye lah, korg duk tnjuk2 mcm ni, bukan semua suka, kang ada lah yg sngaja or x sngaja terdoa mnda2 yg x elok, kan lebih elok low profile, bersederhana lam sgala hal,, trust me

        0

        0
      • uweekkkss says:

        setuju sgt.. gedik2 nak publish perasan cintan cinton konon… nak tunjuk romantik xperlu la smpai mcm tu.. byk lg cara nak tunjuk romantik @ loving2 ni.. low profile lg org respect.. tak yah ar nak tayang sgt.. nak cr publisiti lbh.. die atlit.. kalo artis xpe la jugak.. tentu2 artis suka publisiti.. atlit ni biar la org kenal sbb kehandalan die.. benda2 mcm ni xperlu la….

        0

        0
  50. smile :) says:

    like ur style laa apex..jg gol smlm..hu3!!!!!gudluck and jgn cepat melatah ok??????

    0

    0
  51. aku,akulah jua says:

    aikk,bukan adik angkat je ke?ke dah terangkat?

    0

    0
  52. hehehe says:

    apek nie coz jg pintu gol jer 2 yg dia blh jd playboy…dia x pyh nak lari2 satu padang…..walaupun aku x sk safee sali pindah ke pasukan indon tu tp… x pnh dgr pun citer psl gf n tunang dia…dia x de gf atau tunang ke?atau aku yg tercicir keteapi nie…

    0

    0
    • hahaha says:

      safee sali tu dah kawen dah beranak penak dah pun. x pyh kecoh2 mcm mamat ni. tweet mcm x igt Allah. Kalau Allah nak tarik balik skill dia tu anytime je. sebok nak gebang awek baru support dia itu ini.. ko tgk player epl yg islam sblm msk pdg sume baca doa dulu

      ntah2 awek dia si dahlia teck tu yg tweetkan sume ni. x pun ahkak tu kottt

      0

      0
      • jon says:

        pasal safee sali x hensem la dol…x mcm apek..oh apek….mata sepet mu kuingat slalu

        0

        0
        • huhuhu says:

          mana ko tau safee sali x hensem. penah tgk pakai smart2 x? aku kursus kawen sekali dgn dia dgn bini dia. smart wei dia. body pun mantap walaupun ketinggian biasa2 aje. laki bini ok. x sombong angkuh riak. humble je orgnya

          0

          0
        • jon says:

          errr aku tgk kt tibi die tak ensem….nk wat cane beb….ko pon ckp die pendek kn…humble pon kalau tak hensem x gune gak….amek gamba tak lawa…

          0

          0
  53. ijan says:

    terkejut jugak tengok apek tweet mcm ni kt twitter dia.. cepat je dah dpt pengganti.. kejap je dah berubah hati.. kesian pulak dkt elia tu hah.. haihh..

    0

    0
  54. Bro 10 Inci says:

    huh dh agak dah citer2 apek nih… aritu kata nafi, skrg 1msia dia heboh… well, it’s his life, not my concern…

    0

    0
  55. zarin says:

    dah x minat ah-peck …. huhuhu

    0

    0
  56. chichi says:

    congrate la apex..btw,apex nk couple dgn sape pun,up to him la..mybe dalia sumber inspirasi apex utk perform better,kn bagus cmtu..aku support je as long as prestasi apex ok..ksian elia,but kalau xde jodoh xkn nk pakse2,gtu?open mind people..:)

    0

    0
  57. pasu bunga says:

    ORG TGH PANAS BERCINTA MEMANG MACAM TU…DAH LAMA2 KAPEL NANTI..ERMM TAK TAU LAR JDI CAMNE..MELUAT SEYYYHHH…..TP SOORY LAR YE EN. APEX….APA YG ANDA DPT SEMUA NI ADLH DRP ALLAH S.W.T. BUKAN DRP YOUR LOVELY AWEKS..OKEYZZ……KURANG SUKA DGN STATEMENT ANDA!! BTW..PERMAINAN JEPUN VS MALAYSIA..BAGI SAYA..OKEY2 JER..TAK LAR HEBAT SANGAT..SEPATUTNYA KITA AMBIK SEMAMGAT ORG JEPUN YG BERMAIN UNTUK NEGARA BUKAN UNTUK DIRI SENDIRI….KERANA KEBANYAKAN PLAYER BOLA KITA BERMAIN SEMATA MATA KERANA DUIT DAN POPULARITI..SEMATA2..APABILA KITA BERADA DI TEMPAT YG ATAS..JGN INGAT KITA AKN KEKAL SELAMA LAMANYA..INI KUASA ALLAH S.W.T..TIADA YG MUSTAHIL BAGI-NYA…..SY NAMPAK SALAH SEORG WIRA MALAYSIA YG BERMAIN UNTUK NEGARA IALAH AZIZUL HASNI..KERANA WALAUPUN ADA SATU ACCIDENT YG BELIAU TERTUSUK KAYU DI BETIS TP TETAP INGIN MENERUSKAN PERTANDINGAN..INILAH YG DIPANGGIL HERO MALAYSIA…….. ^_^

    0

    0
    • jon says:

      beb, button caps lock stuck ke? beb…mane lu tau jepun main utk negara bkn pasal duet? lu tau ke gaji diorang brape, lu tau ke gaji player malaysia brape? ikot sedap tgn je tulis, heh nk bagi nasihat…yg lu dgn slambenye memfitnah player malaysia tu lu x takot ngan tuhan ke~~
      …fyi, lps azizulhasni accident die jatuh la dol, pastu die kene angkut pakai stretcher, celah mane die tetap ingin meneruskan pertandingan ni? get ur fact right la beb….
      pfffttt…

      0

      0
  58. fifi says:

    dl bcinta ngn elia xleh nk post jiwang2 ni..ye la, tkt nt kekasih gelap merajuk ke meradang ke…skrg ni line dh clear, tue yg jiwang tlebey tue….aksi apex kt pdang bola mmg salute la..tp bab2 cintan ni apex kureng….dl menafikan…tp skrg melebih2 lak…nasib la ko terer jd keeper..klo x, meluat tgk…wish 2 d bez in ur career…ur luv?no idea…..

    0

    0
  59. hehehe says:

    ooo safee sali dah kawin ada anak tp bgs la kan dia ada stamina main bola…ingtkan msh bujang…aku sokong safee sali lar…walaupun ati aku skt dia pegi kat pasukan indon tu tp dia x de kontrovesi pe pun…mcm nie la bgs…br la pro namanye…mungkin adik angkat yg kfcm ckp tu ialah adk yg diangkat2 masa m**n…huhuhu(lawak jer yer)

    0

    0
  60. maria says:

    Hurmm adakah benar2 apex salah? adakah benar2 elia btl? or sebaliknya…..hanya Allah dan mereka je yg tahu….kita xddk sekali pon ngn diorg…..mulut manusia ni mcm2 andaian…..kdg2 perempuan tu perangai buruk sbb tue laki tinggalkan..pastue bila kena tinggal duk buat crita sedih….selalu org akan simpati ngn pompuan laaa…. saya pernah menangani kes mcmni….wktu berlaku kes cmni…perempuan ckp dia kena tipu la….mcm2 lagi….tapi bila diselidik…perangai perempuan tue sendiri teruk…sebab tue laki cari lain..kes mcm nie dah banyak berlaku…cerai pon banyak berlaku kes cmnie…perempuan perangai xelok bila laki cari lain…kita senang2 aibkan lelaki…..sebab perempuan ni mudah mendapat simpati dgn kelembutan mereka..sng crita bila brlaku benda cmni slalu yg kna aib llaki…laki jrg bukak aib pompuan…saya walaupun seorang prempuan..tapi disebabkan dh bnyk brlku kes yg ditngani byk disbbkan prempuan..saya jadi simpati jugak dgn org laki…..org akan nmpak salah laki smua..sdgkan tdk tahu citer sebenar..dunia akhr zmn skg dh byk pelik2…Astagfirulhal’azim…..

    0

    0
    • uweekkkss says:

      hallooo maria… org bkb citer pasal apex salah ke.. elia salah ke.. xde org kisah eh benda tu semua.. yg tau sapa salah hanye dieorg & Allah je.. tp xyah la nak outstanding sgt pasal cinta2 ni.. better low profile.. simpan kisah cinta utk diri sendiri sudah.. ini heboh 1 malaysia.. pastu putus pun heboh 1 mlaysia.. kuar paper sana sini.. mengaibkan 1 sama lain.. die kata die.. die kata die.. bagus ka itu mcm?????

      0

      0
  61. bella says:

    apex the best..mu nak gewe ko lantok mu la janji mu bahagio..kalau ikut ore mampuh..banayk dengki..kalau wei orang lain jaga buke 2-0 takut 20-0…tengok kesan pada kelante kalau mu takdop..elia dulu pun sebb kepoh sanagt dok tayang cerito..loni Hampehhh…bagus jugak mu putus…cari hak sepadan hak mu raso boleh jago perasaan mung…

    0

    0
  62. lela says:

    Media la pnya kerja ngn wartawan2….kwn nie bidang dia pasal bola sepak..pehal la pulak duk kacau tepi kain org….duk jaja hal perobadi dia….aiseh….

    0

    0
  63. omomo says:

    kan dh tb0kti skarang neh yg k0 memg ade affair ngan p0mpuan len…tulaaaa, len kli cbe tr0s-trang ajee….x yah nk bslind0ng, hip0krit plus ann0ying k0 tau x….uurrggghh!!!nyampah aku

    0

    0
  64. zaia says:

    memandangkan situasi sekarang,saya mencadangkan di sini agar nafsu fahmi berjiwang di twitter dikurangkan,berjiwang saja melalui sms..berdua saja tau lebih baik,jika ingin berkongsi bersama ramai,bukan ini masanya..ih ih ih…
    kecuali jika niat itu nak bagi tayang2 percintaan yang entah suci ke tidak itu,nak tunjuk betapa dalia meransang nafsu permainan anda,atau mungkin juga nak meransang kemurkaan toh cik seri beliau Elia,itu tidak tau nak cakap apa la..oleh itu,cover sikit kerana kamu public figure dan sedang menghadapi kacau bilau dalam arena percintaan yang dikecohkan pada umum,masa ini tidak sesuai berlebih2 tunjuk jiwangnya di tiwwiterrr,nanti boleh saja kamu yang tertekan sendiri dengan cemuhan orang.hu hu hu..

    0

    0
  65. name aku says:

    alaaa.lg2 apek.ikt la apek ngn sape pn.elia over.dahlia plk gedik.mmg ssuai lah 2…nasib ko la apek.jnj prmance ko bgs kt padg.personal ko xyh nk bgtau org laen.xde faedh nye kt org laen…bile dh glemer dh lupa org yg support mse ko kt bwh dlu..btw,,ak rse ahkak puaka 2 dahlia la sbb sume post duk kutuk elia.hmm..gengster gk ko ni dahlia kn..cm memey dh.hohoho

    0

    0
  66. weehoo says:

    aku x kisah la apek janji kau tangkap bola tu ketat2.kalau awek xde jgn mengade nk turun prestasi plak.lempang kang.

    0

    0
  67. oia says:

    hehe panas membara lagi la si jejariruncing tu..

    0

    0
  68. luqman hakim says:

    memang tak gunalah jantan ni.sebab tu asyik kalah je.berentilah kawin ganti dgn org lain.abis kan duit k’jaan je utk byr gaji.sian tunang dia dulu putus mcm tu je.

    0

    0
    • sita says:

      Confius aku….walaupun aku xminat si apex nie….tapi betol ke dia yg tulis? cam lain mcm jer bunyinye…..nengok2 ada org tlong postkan….hiks….

      0

      0
  69. lisa says:

    ai..senangnyeee org skg ni nk berubah ati..sekelip mte blh syg org lain..syg btol2 ke syg buat2 ni hoiii!! dahlia cicak kobeng, xyah perasan lebih, APEK PELAT ni saje nk tunjuk kat haters die..die ni jenis yg lagi orang ngate lagi nak tunjuk.ramai dh aku jmpe jns org cmni.syg sang buaya lame mane la sangattttt..

    0

    0
  70. bosan gle doh gosip niiiii

    0

    0
  71. kambing getis says:

    ingatkan perempuan je yg tak reti kawal perasaan dalam fb/tweeter. rupanya sama je.. insan cam apex ni la yg membuktikannya. x reti2 ke nak call/sms/mms sendiri. dr org suka terus nyampah. pe barang guna tweeter. cam sangkak!

    0

    0
  72. Anti Dahlia says:

    Abg nara, nnt siasat nie betul ke twitter acc si Dahlia tu? Dorang ckp mmg dia ada acc twitter baru tp dia private kan. Konon nak privacy la tu.. Katanya ramai yg kene delete dr friend list dia sbb dok maki hamun dia.. Lps tu dia follow konon artis yg level2 mcm dia je.

    http://twitter.com/#!/DaliaHoney

    0

    0
  73. Anti Dahlia says:

    Dahlia pun buat acc baru..tp private

    http://twitter.com/#!/DaliaHoney

    0

    0
  74. mawar berduri says:

    pernah terbaca blog elia..dia ckp takot nak berkenalan dgn c apex ni coz kebnyakkan pemain bola sepak ni kaki pompuan..last2 dah terbukti..

    0

    0
  75. shahrul says:

    tweeting since 17 sept 2011, tweets: 30
    followers: dah 2640. pas ni lg2 bertambah la dh masuk beautifulnara :D

    0

    0
  76. zaza says:

    Ramainyer sibuk pasal hal apex nie ye…….apa la salahnyer kalo kta tgk bakat yg dia ada…..rasa2 dye jelah penjaga gol yg nampak bgos cket..kalo hrp yg lain..mawnye kena bantai 10-0…..alahai org ramai yg ckp pon belum tentu baik kn….apex xkacau pon org lain…tapi org lain yg saket hati..bgosnyer rakyat malaysia….hik3….

    0

    0
  77. meluat gan APEX says:

    PUIHH!!!! SIAL JE PAGAI!!!!!! awek ko la sgt memberi tenaga EXTRA!! PUIHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PLAYER X GUNA!!! XINGAT LANGSUNG NK MINTAK MAAF KAT RAKYAT MALAYSIA!!! PUIHHHH!!!!!!

    0

    0
  78. akuXkesah says:

    xkesah aku ngn hal ngko apek..aku peminat setia bola sepak, fanatic fan of Harimau Malaya..aku xminat sal hal personal ko..putus tunang ke, cerai ke, 2 setel sendiri.y penting main best, perform 100% atas padang, 2da lebih dri cukup..player hebat cam john terry, rooney, a.cole pon besa kna bnda camni, tpi dorg professional, men tetap best..jgn ko men cam hampeh, masuk kutip kad merah, baik men telor la..haha..

    0

    0
  79. naina says:

    eh dia kata dia tak bercinta dgn dahlia tu.. kononnya macam adik dgn abang.. tapi gambar siap berpegang tangan lagi.. sekarang dah terbukti yang diorang bercinta.. da la apex ngaku je kan senang.. to dahlia: kau rampas tunang orang nanti kau akan terkena balik.. to apex: kau main2 kan tunang kau nanti dahlia pulak akan main kau balik.

    0

    0
  80. elia kaki kikis says:

    ramainya perempuan loser bekap elia kat sini. -_-

    0

    0
    • Farah says:

      awak dh cukup sempurnake nk ckp owg len loser?perempuan y awak ckp loser tu sebenarnya tak suka pada penipuan tu sbb lah dorang marah..pesanan saya buat kfcm,sekarang ni awak diatas,nnti sampai satu masa awak di bawah pada ketika itu,adakah dahlia tu still nk kt awak?kfm,adakah awak still ingat parents anda y susah payah jg anda?kepada parents anda lah anda perlu berterima kasih bukan kekasih kesayangan anda..

      0

      0
      • danial says:

        Ntah2 elia tu yang buat perangai….pastu tunjuk buat citer sedyh….yg nampak buruk mmg la org laki….kebanyakkan prempuan mmg sllu cmtue…tension haku….perangai buruk pastu tunjuk baik depan org….duk bruk-brukkan laki…mne laki xcari laen….org pompuan mmg senang dapat simpati dgn kelembutan diorg…org laki gak yg sllu diburukkan….haih….

        0

        0
        • MARKONAH says:

          AKU SKONG….HAHAHAHA…ELIA 2 BERIYA2 JEW LEBEYY…CANANG2 SANE SINI…AKU XSKONG SPE2 LA..TP CARA ELIA 2 POYO SGT…

          0

          0
      • bola sepak says:

        Pelik bin ajaib la mnusia2…ikt ska dye la nak couple ngan sape pon..bukan susahkan org lain…kta pon menyampah org kacau hal kta….apa yg penting dia player prosfesional main bola power….dia pnya hal pribadi stu sen pon aku xheran…lantak dye la…hal dye settle sndri…yg pentng xder kena mengena ngn aku…pasni hrp2 dye main btl2 lwn syria….main mcm ayam mmg nak kena lempang ngn aku…ahakssss…..

        0

        0
  81. yana says:

    ajernyer gampang deme nie….ptuiiii!!!!…bowink…

    0

    0
  82. lol says:

    abang nara…sy dgr twitter ni mcm fake la..byk da prove kate bkn kfcm yg sbnar

    0

    0
  83. hek eleh says:

    TAKDE MAKNENYER APEK NK ADE TWITTER!WATDAHEL..HAHAHA..APE LA KORG NI SEMUA!

    DAH LA EJA ‘GIFT’ BUKANNYER ‘GIVE’..ADOISS..#FAIL!

    OTAK KOSONG..EEEEE

    NTAH2 DALIA TU YG TWEET NI SUME..ELIA KE DALIA KE SUME MENYAMPAH..

    0

    0
  84. laila says:

    hey… sweet apee… dia tweet mcm tu kat awek dia.. at least dari lelaki lain majoritinya tak berani nak tunjuk dia sayang awek die… takut jatuh saham laaa.. nampak lembik laa.. aku suka kot ada bf romantik mcm tu.. kalau yang tak suka tu mmg la jealous sbb bf korang tak buat mcm tu kan.. kan?

    0

    0
  85. miss wawa says:

    akhirnye terangkat juga dahlia dgn si apek!

    0

    0
  86. yaya says:

    cakap x serupa bikin. kate dah putus ikut adat tp TIPU.
    dahlia teck hanya adik angkat pun TIPU..
    entah2 yg bertweet ni pun TIPU..
    sesungguhnya KHAIRUL FAHMI CHE MAT seorang PENIPU n PEMBOHONG
    skrng d ats leh le sayang2, bila d bwh nti bayang pun x de

    0

    0
  87. DJB says:

    Nak termuntah tengok tweets c apek… dlu cakap sekadar adik angkat. sekarang bukan main lagi. lelaki jenis tak guna betul dia ni. patutla malaysia tecorot jer selalu. SKANDAL ja lebih. MEMALUKAN betul.

    0

    0
    • malaya says:

      Org laen maen cam kayu salahkan apex….agak2 la….org stupid pon leh nengok dy yg selamatkan maruah malaysia…hrp org laen mampos malaysia kena malu….cool la cket…psl menci kt dy kes ni..hbes yg lain kna buta…lantak dy la hal personal dy….org laen plk ssh…lwk la org malaysia nie…hal org suka sgt mnyibuk…zasssss

      0

      0
  88. maia says:

    Abang Apeeeex…… boleh kami tau mcmana bentuk extra power & energy yang diberikan kak Dahlia tue…..

    0

    0
  89. maia says:

    Abang Apeeex…. boleh kami tau mcmana rupa bentuk extra power & energy yg telah diberikan oleh Kak Dahlia…

    0

    0
  90. mindfreak says:

    xfaham tol..ape la yg org dok kecoh sgt sal apek ni…biarla dia ngn life dia yg baru..kalo lelaki tetap lah lelaki namanye…yg perempuan pun xkurang gak prangainye….kalo xlayan xkan menjadi nye….apela yg ade pade apek ni..biasa je aku tgk..smpai perempuan nk marah2 sgt….muka cm komunis jer…sbb dia popular kot?????kalo dia keeper futsal je mesti org xamek taw sal dia nak curang ke nak ape ke.ala baru brtunang je kalo da kawen xtaw ler cm ner..yg si dalia tu xyah happy sgt..tgk la nnt apek mesti ade awek laen lak nnt biasa la saham tgh naek la katekan.ape guna ade adik angkat tp xangkat dia langsung..so alang2 skg ni angkat jela dalia tu jd aweks dia.pape pun to apek all the best la ngn relation korg brdua..to elia da single name da naek cmfirm dpt org baru nnt mcm ina naim ngn mawi dulu..so xyah risau2 la mesti akan popular nya..salam..adios amigosss… chaw..

    0

    0
  91. aku aje says:

    alah twitter tu sebanarnya dalia sendirik yang tulis. kakkakaka

    0

    0
  92. student bandung says:

    macam menyampah bila baca tapi sebabkan he did a very good job, malas aa nk ckp lebih2..keep up the good performance apek!

    0

    0
  93. spender apek says:

    waluwey binaweyyy hahahahaha apek dh kene lendir baekkk mmg lah sumber inspirasi… mcm kau sorg jek brcinta! poooodahhh! ko pun kejar glam gak pek oii…

    cari wrtwan sane2 sini suh pgl wat intrvw, amik gmbr.. ko dgn kwn ko zamir tu pun suke cari popularity! get a life laaa sucker!!!!!!!! dgn elia dlu ko bole main dgn pmpuan lain, ape lg dgn dalia.. senang2 jekk kene balik hahahaha karma akn jemput kau apek hahahaha!

    0

    0
  94. AKU says:

    rasa mcm bkn apex yg tulis ni…budak dahlia yg tulis ni…aku rasa apex x la sebodoh ni nak war2 kan….nampak cara ayat pun tau dah…ni ayat pompuan…

    0

    0
  95. didi says:

    pelik aaa,,,napa nara ni asyik nk cari aib apek ja,,bia la dia nk bjewang ke nk bcinta ke,,asal dia main cemerlang dan menyumbang utk negara,,ko ada sumbang apa tuk negara nara?????soal hati xleh paksa2,,klu dia go on dgn elia gedix tu tp hati xbhagia kan susah dia nk fokus main bola,,,ko kecoh la nara hal dia,,lantak dia la,,asal dia perform bagus dlm game,,ko tu dasar kaki bangku nk jeles kat apek kan,,ni la melayu dengki sama melayu..hati busuk

    0

    0
    • eddie says:

      betul2 gua setuju..kalo performnce apek down memang ni suma salah ko la nara bangang..biar la dia dengan life dia…yg penting dia harumkan nama malaysia dan x kecewakan rakyat malaysia…kalo apek baca blog murahan ko yg slalu dok menjaja kisah org len ni mesti dia terguris and sakit hati punya…
      nak wat buat duit dalam blog pun agak2 la wei…cari la dengan cara yg halal..jangan jatuhkan aib org lain

      0

      0
      • nak hack says:

        kalau aku reti hack, dah hack dah blog ni.. bagi ada gambar admin je ngan iklan nuff dia tu dalam blog ni..x habis2 duk jaja aib orang..

        0

        0
  96. fira says:

    kan senang klu mengaku awk tu ngn dalia dr awal lg..ney lg mau sorok..puuuiiiii!

    0

    0
  97. AQUE says:

    sial punyer jantan, aku pelik betul,laki ni senang betul lupe ngan orang yg penah sama sama susah dulu. sumpah aku sakit hati. ok x pe, ini mase kau. mungkin kau x penah rasa sedih pedih. ntah ape benda ntah aku melalut dh ni. geramlah!

    0

    0
  98. aquarius says:

    die pon ade hati dan prasaan.. yg nak marah2 pon watpe? janji die main bagus..hak die la nk bcinte dgn sape pon. doakan yg terbaik sudeyyy..

    0

    0
  99. Kak Limah says:

    Biarlah Fahmi tu nak bercinta.. korang ni .. macam lah korang tu baik2 semuanya.. korang pun sama gak.. bercinta putus tu perkara biasa..lainlah bila dah berkahwin beranak pinak masih nak mengatal.

    Cmonlah everyone.. give him a break.. dia pun manusia biasa.. masih muda.. sesiapa yang mengata Fahmi tu.. tengok muka sendiri kat cermin.. korang pun mesti ada main kayu tiga gak.. ada perasaan kat awek atau balak yang lebih cun/ lebih hensem.. jangan pandai mengutuk jer.. kalau korang kat tempat dia pun korang mesti buat benda yang sama..

    0

    0
  100. basshunter says:

    kesian gak kt budak elia…mase kapel dgn apex dlu x pnh mamat ni post kat wall ayat2 cmni…
    bile dgn si teck2, byk plak ayat2 jiwang dia post…jiwang terlebih2.. patut la main mcm $***#^^%%!!

    0

    0
  101. Elia Tulen says:

    Ok Ok Ok..i mengaku i LOSER! Dahlia u win…he perform better when u r with him! I gemuk, I tak cantik, i tak sexy langsung, i tak up to date, i tak pandai jaga hati dia, I over emo…etc. Wekkkk…pemain2 Jepun pun hensem kan? Rupa mrk sbijik macam Apex..hehehe suka suka..

    0

    0
  102. aku insan terluka says:

    ciannya aku kat elia…ntah lah pa perasaannya lpas bca smua ni…aduuuiiii aku yg rsa nak nangesssss..sobsobsobbbb!!!

    0

    0
    • zamarul says:

      Lagipon elia over sgt la…smua nk citer….bila dah jd cmni kan malu…..sbb tu org kata bertunang biar senyap…kahwin baru heboh….

      0

      0
  103. chicha says:

    dulu x ngaku ada pihak ke3 punca pisah…. hanya adik angkat laaa…. bla… bla… skrg… rindu, miss u… smua ada…. tu laa.. kbenaran terbukti… nyampah aku…..

    0

    0
  104. liza1979 says:

    entahlah… xtau sape betul sape salah sebenarnye.. tp ai tetap jd x suka dia after that kes! kes ni ekceli berlaku dlm famili ai jugak.. so that y i x suka! kalau betul pompuan salah at least adat tu jgnlah main sepak2 je.. anak org tu bukan anak patung! sblm2 ni pandai pulak ikut adat.. apa dah malu ke?

    0

    0
    • sue83 says:

      betul! aku x kisah lah si Apex ni nak couple ngan sesape pun, sbb jodoh,ajal n maut semua di tgn Tuhan. Tp bila dia ptuskan tunang dgn cara cm tu, hilang respect kt dia!! Hormatlah maruah org lain wlupun kita dh x suka kt org tu. En. Apex oi,ko kena ingat ko ada saudara prmpuan & akan dtg ko akan ada anak prmpuan,klu kena kes cm ni kt diorg..ape ko rasa?
      Ape2 pun, aku doakan ko bahagia Apex n brjaya dlm bola sepak..

      0

      0
  105. hahaha says:

    rasa mcm bkn si apex tu punye twitter jekk…lain mcm jer feeling nyer tuh…huhuhuh

    0

    0
  106. gila bola says:

    Alahai org2 yg kutuk apex kt cni bajet bgos la sgt…..korang pon lbey kureng sme jew….mcm le baik sgt nak mgata kat org….kena kat diri sendiri bwu haru….mengata kat org no 1…diri sndiri xnk tgk…

    0

    0
  107. ~ S0 sweet laaa apEx niE….
    aah dulu apEx ngan X-T p0wn dia say mcm nie skrg t0k DT apeX say mcm niE…tErus tErang…mEmang pEdih lau X-T tahu tp semua mesti tErima dgn rEdha sbb bkn milik kita dn mesti mEnd0akan kEbahagian dia bukan mengukut mencaci…tak bAik…
    bila mEndoakan kesejahtEraan dan kEbahagian 0rang insyaallah Tuhan akan MembErikan HADIAH yg istimEwa utk kita…pERcayaLAh

    0

    0
  108. amoi says:

    kesian eila. dlu. bukan main la eila bawak die kesana kesini. jd driver dia. tak pernah pun die tulis mcm ni. apex apex./

    0

    0
  109. ANTI CURANG says:

    amboi si apek ni main bola sebab dalia tetek ke,sebab negara??? juta2 rakyat msia yg bagi sokongan kat die ni tak hargai langsung ye…
    asyik cakap dahlia sorg sumber inspirasi…kecik ati rakyat msia & keluargenye!! choiiiiiii

    0

    0
    • nak hack says:

      aku x kecik hati pun..biar la siapa pun sumber inspirasi dia.. kalau dia kata mak,ayah dia sumber ko nak kata camtu gak ke?

      juta2 rakyat msia yg bagi sokongan kat die ni tak hargai langsung ye…Hahaha..

      0

      0
  110. x suka 2-2 says:

    nk muntah darah bleh x??xpyah menunjuk sgtlah.gelimat ok!!!

    0

    0
  111. spender apek says:

    SAPA2 KWN YG ADE DI KOTA KINABALU… APEK N DALIA TGH BRCUTI D KOTA KINABALU.. APA LG SNAP LA GMBR… WAHHHH APEK MNDPAT HABUAN DRI DAHLIA SB KALAH DGN JEPUN KE?

    0

    0
  112. zass says:

    Salah Elia jugak. Dia yang ajar Apex cara2 expresi cinta melalui social network. Nak jugak heboh kat semua org yang mereka bercinta…intan payung…manja….

    0

    0
  113. akulahpompuanittew says:

    mcm siallll!!!!kalo Apex yg update twitter ni mcm ni, konpem la dia mmg kena mandrem dgn dahlia tetek tu…!!sebagai seorang lelaki yg gagah, aku x percaya dia smp begini jadi jiwangnya terlebih sudah dg DT!!!kor dah terkena ke apek smp jadi gini??bkn nya DT tu hebat sgt smp kor jiwang karat mcm ni…!!??baik kor gi berubat!!aku cakap je….diri kor, kor yg tanggung!! ataupun aku rasa si DT tu yg update status ni nak bagi Elia meroyan!!! tapi kalo betul la kor dlm keadaan normal, x de kena mandrem dan kor mmg gila cintan kat DT, at least have a heart la man, dulu dgn elia gini gak kor syg dia…baru je kor tggl dia, takkan sanggup kor tunjuk curang kor mcm ni apexxxx!!kesian la sket kat budak tu, kor manusia kan apex??smp hati kor buat mcm ni..adik angkat yg kor kata dulu x besalah, kor buktikan skrg curang kor…failed la kor apex..!!failed!!!kor lupa kuarga kor yg bagi semangat kat kor??Kuasa Allah menolong kor??semuanya dahlia la sekarang??hadoiii..menyesal aku sokong gila2 kor dulu..aku ingat kor baik..rupanya hampeh!!!

    0

    0
  114. x suke dia says:

    eleh dulu elia y duk jaja..skang si pahmi tetek lak duk jaja..diam2 ckup la bkn x org kat mesia ni x tau y awk 2 berscandl ngan di dhlia tetek smpai pts tunang…say tq kat awek jer..kat mak pak y slme ni beranakkan, bg mkn, sekolah, hntr ko p traning bola 2 xder ke??

    0

    0
  115. PLEASELAAAA says:

    aku pon xske sgt elia tu sbb style ala2 kampungan..TAPIIII cubalah korg pikir sket..if si fahmi ni xfaymes mcm dia faymes skang,korg ingat si dalia tetek tu nak ke kat dia???

    kata dh kenal lamaa tp awat bru skang mengedik nk kat dia??pdhal si elia tu dgn dia time xde sape kenal ok!dr duduk kat bangku tgk org main now jd keeper terkenal elia tu support dia..korg cuba la ltk tempat korg kat diri dia..xbaek kot asyik slhkan dia je…

    apek ni mmg laa typical guy..ade yg lg kurus & cantik nk kat dia,trus dump elia..ish2..jantan jenis ape tuh??CUBA JWB SKET!!

    naseb baek terer jaga gawang..if not confirm LAGI ORG MENYAMPAH!hak tuiiii

    dasar buaya+penipuuuuuuuu

    0

    0
    • Tolong la says:

      Tu la, xpaham kenapa org nk kata elia tu pisau cukur sgala bagai..kalo dia pisau cukur knpe dia nk layan apek yg time 2 xde hapa.. baik dia stay dgn ex-bf dia yg kononnye setia dan dh keje tu.

      Bila dh berjaya bleh plak dump gf dia dan melayan adik angkat (kononnye..) yg dh kenal lama..kata xde hapa, ni yg ber hunn – hunn ni mende?

      Ni la punca asyik kalah je skrg, sbb dia ni dh cm lupa nk bersyukur dh gayanye..

      0

      0
  116. miss wawa says:

    handsome ke apex?mcm muka samseng aje!!

    0

    0
  117. langkah mayatnya dulu !!! says:

    menyampah lak aku bca tweet2 mamat ni. dlu time ngn elia xde pla tweet2 jiwang nk mampos mcm ni. smlm tgk mamat ni dtemubual dlm buletin utama tv3 (if i’m nt mistaken la) the way he talking mcm nenek2 yg xda gigi ;) very funny :D

    0

    0
  118. mizlyna says:

    pedulik hape aku.. extra energy konon dasar lelaki buaya.. satgi putus cinta energy len lak mai…ko xfhm hukum islam yg ane ek? susah sgt nk fhm ke?? yg segala yg ko kecapi skrg atas izinNya.. mak pak ko dok doakn ko.. ko dok sebok psl awek ko je… sia2 dok minat kt hang dlu..even skill ko hebat but im prefer quality of attitude compare to wht ever u doing..

    0

    0
  119. rio says:

    Apex apex…. org lain bercinta juga…nak show off pun tgh bercinta, sikit2 sudah….

    0

    0
    • nak hack says:

      apek tak show off pun kat merata-rata..
      ni semua kes orang terlebih menyibuk hal orang la duk prin twiter tempek merata..xdak orng buat camtu xdak la orang duk cemuh apek tu..

      tambah2 admin nara tu.. jaja aib orang je x habis..rasa2 mcm mn la status rezeki dia dengan hasil jaja aib orang ni,,

      0

      0
  120. rudy says:

    La APEXS ni…kata dulu dahlia tu adik…ni dah jadi hunnn…bukan ker kalau bercinta dengan adik sumbang mahram namanya?

    0

    0
  121. ahkak kau says:

    biasenye ape yg ditanggung elia akn terkena pada apex sedikit..bkn la kate balas dendam..tp hidup ini berpusing..semase apex dan elia bercinta..elia lebih excited..tp dlm hal ni..nmpknye apex yg over..akn dtg tok diri apex bile dia meninggalkn seseorg dlm keabaian dan kesedihan yg terlalu sgt… ade peratus untuk dia akan datang..tp kita doakan yg terbaik tok hamba2 ALLAH ini ye…

    0

    0
  122. ala………… apa nk heran ngan APEX ni… biaq p la dia nk jiwang ka apa ka??? ada mata kita tgk. ada telinga dia dgr.. hanya dia yg tahu… pasal elia, abg sedia mggantikn tpt apex tu… bkn power sgt pun…

    0

    0
  123. nan ado says:

    ko dah pam dahlia tu terus dpt extra power ekk?

    0

    0
  124. hohoho says:

    Hahaha.. Khairul fahmi, ko ni kt twitter leh dok jiwang n lancar je dok luah feel.. Tp klu ckp kt tv haram xphm ko ckp… Piching lari la.. Hahaha.. Kechek kelate je la.. Hhaha.. Org tgh mabuk cinta.. Tggu la nnti dan2 kate xde jodoh.. Kehkehkeh.. Khairul fahmi sudah2 memperbodohkan diri sendiri.. Org gelakkn lu je la..

    0

    0
  125. gosok periuk says:

    MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA

    0

    0
  126. bee says:

    hebatlah nara..td dengar berita kat radio pasal ni..radio pn petik dari beautifulnara..bravo2~

    0

    0
  127. jon says:

    hmmm which one to pick……
    -one hot actress or one crazy paranoid blogger with pointy fingers……hihiihihiihi….well done apek…u’ve chosen the right pill…

    0

    0
  128. berryka says:

    gile menyampah ngan ayat si apex nie..dlu ngan elia siap sbut name pnuh elia kat srat khabr..time 2 elia la sgale2 nye..yg bg smgt la n bla bla bla..time 2 ku dh myampah tp dat time elia da 1st girl so ku fham la tp ble msuk yg 2nd ni otak ku mule pk yg apex ni owg yg mdah jtuh cinta n mluah kn cinta..mrhnye cinta ko kn.. next time klu jmpe gurl yg bley kua kai G-string jerk cferm apex akn ckp kau la ratu ati ku..hampeh!!!

    0

    0
  129. ant says:

    bila baca ni aku terfikir tb2….knp ye ad wanita2 kt luar sana yg berhati BUSUK….wlpn cantik tp knp hati diorg xdpt nilai n paham perasaan org lain yg sama wanita mcm diorg…dlm konteks hiburan ni aku ambik contohlh, MEMEY,UQASHA,DAHLIA TEK,etc,,,diorg semua dh tahu org yg dia kacau tu dh ad pasangan tp knp still ckp blh jatuh cinta lg???CINTA???go to hell lh kt cinta korg tu…tuhan akan bayar cash….sooner or later mst ad pembalasan…

    0

    0
    • elia gemok says:

      kalau takda dahlia kau yakin ke fahmi takkan putus tunang? fahmi bukan putus tunang dengan elia pasal dahlia, tapi sebab elia tu kaki kikis, suka kontrol aset apek dan burukkan kakak fahmi dekat fahmi. bukan sebab dahlia.

      0

      0
  130. maia says:

    Abang Apexx ingat dahlia sorg aje kecewa sbb gawang bolos ??????? Kitaorg pun kaciwa taw…. minta maaf la dgn kitaorg jugak….

    0

    0
  131. PeminatHarimauMalaya says:

    Lantaklah dia nk becinta ngn sesape pun janji kt padang dia lebih hangat daripada biasa..~~

    0

    0
  132. nurin says:

    dlu mati2 apex nie ckp takde owank ke2…si jejari ckp apex mmg ada owank len…now see…sapa yg ada owank len…pelik btoi la…dh tunang bru nk wat prangai…masa bercinta dlu xnak wat prangai…si dahlia 2 pown sibuk la duk himpit tunang owank…aduiiiii…bala2…

    0

    0
  133. amid says:

    kita sebagai umat islam..elakkan dri mencaci org lain…bahasa mencerminkan diri kita…setiap jodoh sudah ditentukan allah..org baik..maka baik lah jodoh dia..setiap yg terjadi pasti bersebab..dan allah tidak akan menganiayai hamba2 dia..sepatutnye kita bersyukur jika perkara mcm ni berlaku after kawin..lagi besar dugaan utk ex dia…doakan agar kedua2 mendpt kebahagiaan dunia n akhirat…

    0

    0
  134. tasya.. says:

    dia pun manusia gak… isu dia putus tunang tu.. hal peribadi dia.. dia ada hak nk b.tunang ke kwin ke dng sapa2 dia rasa bersesuaian… smuanya ada hikmah… buat mereka b.tiga…. mana tau elia akn dpt yg lebih baik.. dri apek…

    0

    0
  135. suka tengok says:

    dulu tak nak amik english education. bengong.

    0

    0
  136. lady says:

    dalia give me extra power to perform well?? waaa…lain mcm je ayat dye…..dalia to bg power ape erk??? hahahaha

    0

    0
  137. sape2 je lh says:

    dulu ckp xde pe2 pn dgn c dahlia ni..ckp dh anggap cm adik dh..tp skrg pe cer???adoi!!!xleh caya mana2 pihak lh..

    0

    0
  138. benzitaqae says:

    what the teck!!!! i’m kelantanese n i hate kfcm! ngeeeeeeee

    0

    0
  139. Alinkii says:

    ni dahlia teck ntah2 taip sendiri..wuwuwu…

    0

    0
  140. ajino says:

    hum…apesal bile aku bace..rase semacam jer…meluat siot! aku rase nie bukan mamat nie y twitt…myb budak pempuan tu y twitt gune acc apek…well, sbb tu nampak “lbh…gediks…”…tp klu btl tu ayt mamat tu….ahhahah…beik ko brenti main n kwin la wei….bg jln kt org lain plak…
    klu btl si dahlia tu taip sendiri..stu je aku nk pesan: aku xpikir y die nia menantu pilihan…seksi btl bdak nie…dh xcukup kain aku tgk…”seindah hiasan adalah wanitah solehah tau…” solehah tu xbrmaksud ko pakai jubah labuh…..tp biarlah ade pegangan agame n buat y tuahn surauh…ish2..lgpun mokcik2 kelate slalunyo nk natu hok sejuk mato ngelih…comey rupo buak gapo kalu peranga xcomey…hahahah..ko guno?

    0

    0
  141. ajino says:

    hum…apesal bile aku bace..rase semacam jer…meluat siot! aku rase nie bukan mamat nie y twitt…myb budak pempuan tu y twitt gune acc apek…well, sbb tu nampak “lbh…gediks…”…tp klu btl tu ayt mamat tu….ahhahah…beik ko brenti main n kwin la wei….bg jln kt org lain plak…
    klu btl si dahlia tu taip sendiri..stu je aku nk ckp..aku xpikir y die nie bukan menantu pilihan…seksi btl bdak nie…dh xcukup kain aku tgk…”seindah hiasan adalah wanitah solehah tau…” solehah tu xbrmaksud ko pakai jubah labuh…..tp biarlah ade pegangan agame n buat y tuhan suruh…ish2..lgpun mokcik2 kelate slalunyo nk natu hok sejuk mato ngelih…comey rupo buak gapo kalu peranga xcomey…hahahah..ko guno?

    0

    0
  142. manusia says:

    diorg ni rajin date kt sunway pyramid…hubungan cm ‘adik abang’ la sgt…

    MAJULAH SUKAN NEGARA

    0

    0
  143. ayu says:

    untuk pengetahuan korang…Memang dalia ngan apex takde pape hubungan sebelum ni..tapi bila kes elia n family duk meroyan malukan dalia n apex..dorang jadi rapat n betul2 kapel…hamek kau…padan muka elia n family…weh pikir logik laa takkan senang2 nak putus tunang…apex dah lama tahan kot ngan perangai ngade2 si elia tu…apex pendam je slama ni ngan apa yg elia buat. skali meletup kebaaaboommm…padan muka ko elia….aku sokong dalia n apex…semoga berbahagia ke akhir hayat.

    0

    0
  144. qwerty says:

    ak pelik, xleh ke pilih yg sopan mate memandang sikit… yg x bagi dosa free kt kaum kite (wahai lelaki). carila yg blh membantu kte dunia akhirat… bkn yg capub ngan blog n seksi gile raban… bia la yg sejuk mati hati kte memandang… insyaAllah cinta dunia akhirt hendaknyee

    0

    0
  145. bangsa aku says:

    hahahaha(izinkan aku gelak terlebih dulu)..apa ke bangang la blogger nie ngan orang2 y komen kat sini..sumer berlagak baik..pok pek pok pek cakap org nie org 2 salah..kelakar ar..aku gelak je baca komen2 kat sini..kerja org Melayu, dari dulu sampai skang, mengeji org je keje, macam korang sume nie level malaikat cakap org nie butulll, org nie salaaa..hahahaha..nie la sebab bangsa aku susah nak maju..lau org len baca, mesti dorg gelak..dah xda keje len ke bangsa melayu..tobatla..cermin diri dulu la seblom ckap org xbetol..unlike jgn x unlike..especially 2 blogger nie..haha

    0

    0
  146. anti apek says:

    apek mcm haram… awek cun ditinggalkan… awek yg same mcm haram tu yang digila-gilakan…. tk phm aku… betul la… Allah jadikan perempuan baik untuk lelaki yang baik… dan perempuan jahat untuk lelaki yang sama jahatnye……

    0

    0
  147. Lantak lah korang. minum kopi lagi bagus. Aku main Lawn Bowls jer. Malaysia’s ranking 2nd in Men, 7th in Women. Kan power tu. Tak ada orang yang tau kan.

    0

    0