Written by AbangNara | September 27th, 2012

Pasti ramai yang tertanya-tanya sama ada Khairul Fahmi yang popular dengan nama Apek sudah menemui cinta baru selepas gagal dalam percintaan sebelum ini. Walaupun sebelum ini dikatakan mempunyai hubungan dengan Leuniey Natasha, Apek menafikan yang mereka berdua bercinta. Hanya sekadar kawan biasa.

apek dan leuniey bercinta

Sebentar tadi, menerusi Instagram, Apek telah pun mengupload gambarnya bersama Leuniey seperti di atas dengan caption “US”. Tambah menarik apabila Leuniey turut sama mengupload gambar dengan caption yang sama menerusi akaun Instagramnya pulak. Adakah mereka berdua kini sudah sah menjadi pasangan kekasih?

apek dan leuniey bercinta

Pastinya ramai gadis-gadis di luar sana yang kecewa dengan berita ini. Namun Abang Nara gembira kerana di mata ini Apek dan Leuniey memang sama cantik sama padan.  Diharap selepas ini tiada lagi kontroversi yang melanda Apek sekaligus Apek dapat fokus terhadap kerjayanya. Semoga hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin.

P.S: Bisnes kad lutsinar.

Baca Yang Ini Pulak:-

197 responses to Khairul Fahmi Apek Dan Leuniey Kini Sah Bercinta?

  1. sakura says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 70
    • Kak Melah says:

      sedikit pun tak kecewa…selamat jalan romeo

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 216 Thumb down 13
      • Kbye says:

        Jgn jadi seperti Aidil Zakuan pt2 dah le …silap-silap 4 kali je jumpa anak2 setahun.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 140 Thumb down 13
      • anakayam says:

        pls stop la nk cerita psl pemain bola sepak lebih2…bukannye rimas tp esok esok pemain bola sepak blagak pastu prestasi permainan jadi terukkk….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 141 Thumb down 13
      • tepuk tangan says:

        3 bulan je…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 100 Thumb down 10
      • Miss Kutilyoyo says:

        mangsa yg ke berape neh?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 141 Thumb down 12
      • Abang Macho says:

        statistik ini diambil dalam tempoh sebulan.. terbukti lelaki suka t*t*k
        ya! kalau diberi peluang, aku juga takkan mensia-siakan peluang untuk melihat t*t*k wanita yang sengaja mendedahkan tuttt tuttt nya itu. kah kah kah.. kebanyakan perempuan mungkin tidak sedar hakikat ini.. sebab itulah jangan ambil mudah dalam pemakaian seharian..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 24
      • Eh Tak Kuasa la says:

        Poyo nya dia!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 5
      • Ahmad Dhaud says:

        Hooolahhh mat kelate ni.. bercinta jer.. belum tentu nikahnya lg dh sibuk canang sana sini.. tiang gol ni mmg suka kn publisiti.. si leuniey ni plak terhegeh2 nk tumpang sekaki.. alamat kaki bangku la ko leuniey oiiiiiiiiiiii…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 12
      • Yuna Home coming konsert balik Malaysia kerana tak laku di USA says:

        sebijik memey …kakkaahahahahaa

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 4
      • mungkin tektek luniey sedap kan pek??? bonjol mcm pipi dan dagu cucuk dia opppppppppssss

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 10
      • Nafsu Oh Nafsu says:

        jalannnnnnn, semua si sepet ni nak sapu, asalkan pakai skirt !

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 0
      • Kau Tak Power Kot says:

        perempuan silih berganti..kawin masih tak jadi-jadi…boring.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 103 Thumb down 0
      • Not My Taste says:

        ***tak suker lelaki gigi macam Jaws***

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 3
      • KBye says:

        ****sedikit pun tidak merasa kerugian****

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 1
      • Mari Kita Kupas says:

        SPM ader?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 0
      • mari kita kupas...ubi kentang says:

        spm tarak….seluar dalam yg berpeluh ada la..kekekekekekeh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 2
      • kak joy says:

        untung jd pemain bola ni kan? sekali petik je..beratur awek dtg..yg hilang pasti akan berganti..tp kfcm ni mcm xde perasaan je,ptus cinta xsampai setahun..dah ada berganti..ko xpernah rs kecewa /frust tertonggeng ke? ingat2 lah apek,di masa muda ni semua manis/wangi..ko pun tgh famous amos..tggu ler time ko dah xlaku, masa tu ko akan rasa apa itu erti setia,erti sayang,mana intan,mana kaca…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 1
      • melahxkisahlanyah says:

        betul kak melah.langsung x kecewa.meluat ada r ngan jantan ni..bajet hot sgt ler tewww…auuwww…remaja rasa bile tulis euww gni.haha.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 2
      • Siti Nubaila Binti Kamarudin Al-Khunsa Juburia says:

        Gadis..pakai buang!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 2
      • KAK MELAH BIJAK says:

        YA YA!!! HIDUP KAK MELAH….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
      • Melayu Oh Melayu Jagan Lena Dibuai Glamer says:

        prestasi main perempuan melonjak
        pretasi main bola ……….menjunam!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 1
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 24
      • Dr Cinta says:

        Surat terbuka kepada Apek,

        Sila perbetulkan gigi anda terlebih dahulu sebelum keluar date……Majulah Sukan Untuk Negara!

        Sekian,
        Dr. Cinta..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 3
      • Oh Tidak says:

        Malu la kalu couple jadi makwe si buaya ni. Nanti orang cakap ‘mangsa’ pemuas nafsu Apek yg ke 17. Geli……..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 4
      • Akak Takut Penyakit Kelamin says:

        entah haper2 si apek ni, semua jenis betina dia dah angkut. tak takut penyakit ke ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 3
      • Pakar Motivasi Menekankan.... says:

        PLEASE LA, JANTAN2 MACAM GINI KAURANG NAK BUAT SUAMI? MASUK 30 AN..HABIS LA KARIER BOLASEPAK DIA. DAH LA TU PANTANG TENGOK DAHI LICIN. PASTU KAURANG NAK BUAT APA? JUAL CENDOL? JADI MACAM RITA RUDANI? TURUN NAIK MAKAMAH SYARIAH?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 4
      • David Beckham says:

        tu la apek, kan dah kena marah dengan rakyat M’sia. aku yg bukan islam ni pun tak seterok kau. cheers..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 3
      • Christiano Ronaldo says:

        memang betul pun. baru menang Suzuki AFF Cup sekali dah nak perasan. macam ni busuk perangai mcmmana Melayu nak maju?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 21
      • Belacan bin Jering says:

        ……memang sesuai la sangat. kalau kentut dlm bilik masing2 dah serasi dengan bau budu! Ahakssssss

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 3
      • Cerita Jamban Buruk says:

        Uh oh uh oh uh oh….ada aku kesah?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • Kasihan says:

        risau akan nasib yg bakal menimpa si perempuan itu. sudahku tahu jalan cerita cinta nafsu, glamer, paras rupa dan duniawi mereka.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
      • Amat Mendukacitakan says:

        Apek ni aku rasa dah ‘jauh’ hanyutnya.
        Tak sedarkah yg dia sedikit sebanyak telah menconteng arang ke muka orang tua yg membersarkannya dan dirinya sendiri?
        Masyallah…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
      • Habis Madu Sepah DiBuang says:

        Tunggu sajalah beberapa bulan lagi. Tajuk gossipnya akan berbunyi —-”Saya & Leuniey sudah putus (tidak ada apa-apa ikatan lagi hanya sekadar kawan)”

        :(

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
      • cinta bagi dirimu tak ubah bagaikan menukar baju

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • Zed Zeidi says:

      ~~~~nasihat kepada semua lelaki yang baca blog ni, sila berhati-hati dengan perempuan cantik. kebanyakannya cantik tapi bangang! cukuplah sekadar manis dipandang tapi baik budi perkerti, taat pd suami dan beriman~~~~~~~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 127 Thumb down 12
    • Eh please says:

      Geli je nak kecewa bagaiiii -__-’

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 12
    • Haaaa Haaaa Haimmmm says:

      leuniey @ kfcm : “kami baru sahaja bercinta beberapa bulan. kami mulai rapat setelah gosip yang melanda kami berdua, lebih2 lagi apabila digandingkan bersama untuk iklan simplysiti mengeratkan lagi hubungan kami”

      blurhhhhhh ~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 13
    • Ya setuju says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 43
    • Gebu Sedap says:

      kesian pompuan tu jd mangsa… hakhaks..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 12
      • lalola says:

        alah,,,yg pompuan tu terhegeh2 ngan dia ni apahal,,
        sebelum ini tunjuk bukti xbercinta,,
        sekarang 2-2 haaaaanyut,,xde beza lerrrrrrr

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Kiah says:

      bila nk buat versi mobile nie?berat nk loding.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
    • AKU RASA AWEK UKM YG ROTIKAYA PUBLISH LG CANTIK, PANDAI DAN YG PENTING WANGI DR BETINA FAKE NI… MUKA ASLI KE TU??? MCM PONDAN DAH AKU TENGOK… ANYWAY APEK,,, AWEK UKM KASI AKU BOLEH???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 9
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      selisih malaikat 44 la nak kecewa dek kerana jantan kentot ni! hot sangatkah dia ni? HELL NO! Rozaimi Abd Rahman tetap d hati kak cham!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 10
    • He is a playa says:

      Tak rugi pun..ni semua mangsa kerakusan apek.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 5
    • kalau korg perasan, si leuniey ni amik gambar mesti tak tunjuk gigi sbb gigi dia kecil2. mcm gigi palsu pun ada. cuba tgk kat instagram dia kuikuikui

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 5
    • Anonymous says:

      tak meroyan la aku kalo setakat apek ni. Kalo messi, mebi ye aku akan meroyan. lolololololol.
      Eleeehhh, sebab dia penjaga gol je orang terhegeh-hegeh nak. Padahal lelaki camni brainless. Ohohohoho!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
    • Ya Ampun says:

      maksiat je lebih; kawin nya tidak. Kblahhhhhhh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
    • LISA RAY says:

      Apek2, k0 melengkapkan pemain bola adalah playboy, perempuan sekadar teman saja bukan nak dijadikan isteri..contoh lagi 1 si Farizal Marlias n si Kembar… Main bola setakat 2 je la, lau x mesti dpt offer luar negara.. x sedih n x kecewa psl awek baru 2, just Apek jgn sedih2 la lau prestasi makin hambar..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • ana lulu says:

      Bosan.. asyik cerita permain bola sepak je… tak aidil.. zakuan… tak zakuan apek.. pasto nazmi…. orang yg men bola sepak ni semua playboy… ada y muka x encem.. main pon x seberapa tapi playboy….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • esman oblaili says:

      pemain bola malaysia bila popular sikit mula la kufur nikmat..
      harap apek lebih hati2 pas ni.. dulu kes skandal pon bukan org snang2 nak lupa..semoga kekal ke jinjang pelamin…amin

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
    • THEY’RE GETTING MARRIED END OF THIS YEAR. DAN KITA TENGOK BERAPA LAMA MEREKA BERTAHAN. HAKHAKHAK SUDDENLY AKU TERINGAT KISAH MAHSIH2. ENTAH2 BETUL KOT APA YG DIA CKP DLU YG LEUNIEY PUTUS TUNANG SBB GILAKAN FAHMI??? SBB SKRG NI BERCINTA, MAK DIA DUK DENY2. NOW MMG DH CONFIRM NAK KAWIN. MESTI SI MAHSIH2 (HISHAM EX TUNANG LEUNIEY) TAHU PERANGAI SEBENAR LEUNIEY… PEK READY LERR KO NAK KENA TINGGAL NATI PEK

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • leung nai says:

      Abg nara..tlong prbetulkan statement “ramai gadis diluar sana yang kecewa dgn berita ini” kpd statement “ramai gadis diluar sana pastinya berasa selamat maruah dan harga diri” hehehehe peace.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  2. oh gituew kew? says:

    Kecewaaa sanngggaatttt (tangan ke bahu, mata ke atar, lidah tkeluar)
    Apa2 je lerw!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 8
  3. Anonymous says:

    hahaha padan muke Dalia Teck. dulu merampas. skarang dirampas.
    tp plg loser skali mesti la KFCM. pondan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 15
  4. linn says:

    Amboi apek.cepat and pantas !

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
  5. rosehaa says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 75
  6. Fie fie says:

    Asal diorg suka sgt PUBLISITI MURAHAN?…..so cheeepppp….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 16
  7. pizza says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 22
  8. duniayangsementara says:

    tukaq2 gegurl apek ne…ingat bagos ka???dimana agama mu??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 13
  9. AK says:

    tukar pasangan macam tukar baju @.@
    hope kekal lah ye apex

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 19
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 30
    • alaahai AK. manis bertudung tapi sedap menuduh tanpa tahu cerita sebenar. kenapa tak tenangkan dahlia tech? dia kan mangsa

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  10. temanpengganti says:

    mcm ni org kata high taste? cantik tu mmg la cantik.tp kalu dia pandai masak, sopan santun, lemah lembut, hormat org tua & yg penting sekali sentiasa mengikut perintah Allah SWT, mcmtu barula high taste. kalu setakat cantik rupa je bersepahhhh dah sekarang ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 12
  11. shiro says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 21
  12. Anonymous says:

    kcewa? haha..klw btoi brcinta, bgos la…hrap kkl ke jnjng plamin..jgn jdi mcm sblum2 nie…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 13
  13. sayang kak senduk says:

    ngaku jugak!!apek lidah pendek!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
  14. poruman says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 26
  15. sayang kak senduk says:

    ngaku jugak!!dasar apek lidah pendek!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 11
    • Anonymous says:

      Engko sebenarnya menghina ciptaan Allah..
      Dah Allah ciptakan dia dgn lidah pendek nk buat cmna..
      Ko tu dah smpurna??

      Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 14
  16. AdamMuflis says:

    Culture shock lebih mamat kelantan ni. Yg perempuan muka2 benjol sana sini apa kes? Benjol asli ke tu? :p kbye

    Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 13
  17. maisarah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 49
  18. amy says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 15
  19. dody says:

    xkecewa pun~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 9
  20. is says:

    yang kita tahu elia,dahlia,leuneiyy..yang kita xtahu apapun gud luck apek teruskan pencarian semoga jumpa cinta sejati aminn~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 14
  21. Jema says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 29
  22. dedi aliash says:

    beberapa bulan akan datang tajuk artikel akan berbunyik……………..
    “KAMI DAH BERPISAH.TIADA KAITAN DENGAN ORANG KETIGA”-APEK/LEUNIEY

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 5
  23. Sakura says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 20
  24. ok je says:

    ok je

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 13
  25. Reena says:

    Oklah yg ni drpd yg before..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 12
  26. tudungsaji says:

    dorang memang dah bertunang la..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  27. apek says:

    u all kenapa? i suka la muka2 mcm amoi2 sejak fames ni

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
  28. kak ti says:

    meluatnyer….asyik citer mamat ni jer…..prestasi atas pdg ntah hape2 jer skrg nie…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  29. doo..doo.. says:

    tak minat cerita org kelantan mcm diorg berdua ni. euwww!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 10
  30. mak jemahh says:

    “Pastinya ramai gadis2 diluar sana yg kecewa dgn berita ini.” Kecewa???? Haktuiihhh!!!!!! hokk aloohhh hensem ke mamat mkn budu ni???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
  31. Tudung periuk says:

    Nak jealous mendernyer. Kalo Apek ni persis David Beckham ke, Lionel Messi ke, Cristiano Ronaldo ke, tu mmg patut ramai giler yg jealous. Stakat gigi bersepah ni, kat celah2 KL berlambak kot. And please, stop publish anything about soccer player. Kalo nak publish psl carrer, its ok because we wanted to know about their progress but not of their stupid social / personal life. Its nothing. Aku rasa lepas ni blog2 gosip dah boleh publish psl coach plak. Peter Butler ke, Bojan Hodak ke, bla bla bla……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
  32. Jojoana says:

    I will be jealous if he is David Beckham/ Lionel Messi / Cristiano Ronaldo. But with that smelly looking teeth. Oh no!! He might be good on the field, but not on the entertainment gossip field. Stop publish about his stupid social / personal life. Its boringgg~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  33. Anonymous says:

    Apek ni kan… Name je org kelantan… Tapi cari awek sume org seksi2 atau tak tutup aurat.. Ex tunang dulu pun asalnya tak pakai tudung gak kan… Bukan ape.. Bile kite dengar otg pantai timur lagi2 kelantan mesti la kita ingat baik budi pekerti and rasanya semua org nak cari isteri solehah… Kan? Kalau dia jadi kahwin, bukan ke suami menanggung segala dosa isteri.. Walllahualam.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
    • tony says:

      org laki kelantan baik sgt ke nak cr bakal bini yg baik budi pekerti? pompuan kelantan?? aku reject awal-awal la.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 27 Thumb down 22
  34. budi says:

    KAKI PEREMPUAN rupanya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  35. nida says:

    Akhil hayy – waheeda, Apex – liuney (ntah cam mane ntah eja), Memey – Norman, you are all the same! My respect are no longer for you.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
  36. Penghuni Alam says:

    duduk rapat2 mcm dah semacam ku nengok couple nih!!!! hrmmmmmmmmmmmmmmm………………………….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  37. Fara says:

    Aku pelik dengan perempuan, sudah tahu lelaki jenis begitu masih mau try nasib. Jangan frust pula lepas ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  38. nor says:

    apex dasar buaya jantan…dh ada gf sorang yg cun melecun ni jaga la elok2…ni tak still mata keranjang nak juga poya2 dgn ppuan lain…i bukan fitnah ok…i dpt dr sumber sahih…
    hari jumaat tk baik i tipu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  39. kucing garong says:

    eeeeee luni ni harap cntik je.. tapi bile ckp, kelantan abis… english terabur sokmo…….
    tgk kat insta kalu die post bhse english.. keLaut!!!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
  40. Shida says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 29
  41. Makcik Yong says:

    Aku ingat aku sorang jer pasan gigi Si Liu liu ni kecik mcm gigi ikang..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • ali says:

      salah ke Allah cipta gigi dia tak sama dengan gigi engkau?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • ali says:

      salah ke kalau Allah ciptakan gigi dia tak sama macam engkau? dah takde idea nak tulis ape ke? aku bet muka kau macam miss universe. tapi sayang mulut longkang.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  42. uweekkkk! says:

    jelessss? tak koser i..apex u nnti jgn lak ckp kena PAKSA declare status ‘bf/gf’ tue, main bola ke laut, nk poplarkan drik dgn gosip bangang murahn gne..apa?dh xde keja len ker? cehhhh…kukus~gril~panggang!!! shedappp chef michael..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  43. no name says:

    aku tak leh terima if kelantanese dengan kelantanese ni ber ‘i’ ‘u’

    kahkahkah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 2
  44. Sweet32 says:

    Muke diaorg iras! Ade jodoh.. Kawin cepat2.. Tp pd aku mereka2 ni enjoy dulu la sbb jgn jd cam laki rita rudaini! Bile dah ade ank buat ank org cam sampah. Time nak gune dtg, time x nak buang! Sudah2 la pemain bola buat kontroversi pasal perkahwinan! Fokus pd bidang sukan tu dulu!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  45. kiah prop says:

    elia jejariruncing gigit jari wehhhhhhhhhhhhhhhhhh….

    tgk insta kakak die ade satu gmbr pertikai kan si leuniey ni dgn apex..

    nmpk sgt satu fmly x bole lupe kan apex..

    MOVE ON la sgtttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    smpai kemaruk wat teaser nk kwin.. pdhl tu kakak hering yg kwin.. eh kwin ke??? akakakkakaka nikah pun pkai baju mak.. curlasssssss..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 13
    • Keira says:

      I tak follow Apex, Leuniey, Elia, Daliaa or whoever just to judge their past. We have name for that, called ‘Stalker’.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  46. dehhhh macha…mengaku juga ahhhh…
    ckap xserupa bikin,itu mcm ar lidah buaya jg!!
    dehhhhhh macha dulu ckap separuh mau mati
    tara ngaku itu perempuan u punya
    girlpen….
    apa pun itu tara boleh juga…
    saya ckap betol macha,banyak rugi sapa dpt wak…
    esok2 kena tinggal plak!!

    #pssssstttt : esok2 da kwen x mengaku juga….tau2 1 tahun
    baru buat itu pc bg tau sudah nikah….kesian haaaaa itu perempuan..
    rugi2 sapa dpt awk macha!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  47. weiiiii kau org ini pasal ini jantan kebret
    pun mau gadoh ka…
    blik masak tengahari lg bagus…
    citttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  48. @ says:

    makin cun si leuniey ni

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
    • jeles ke you allsss says:

      cun ber botoks… memey lah….. aku botoks pun cun gak nanti….kalah lunie ni…..hahahaha…tul x?cuma nak kena tunggu laki byk duit mcm apekx dtg support…wuhuuuuuhhhh!!!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  49. longan says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 17
  50. aji noh moto says:

    cerita peribadi lebih banyak dari cerita prestasi sukan..
    sebenarnya encik apek neh nak jadi artis ke nak jadi atlit?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  51. waduh….shiapa ini apek?leuniey?
    shapa?shapa?panasaran mau tau dong…
    mau kata ganteng enggak lor…
    ganteng lg herman tino..
    tp bukan kaki tino ya…
    gue enggak paham lor…
    gambar nya di ambil kayaknya seperti
    suami istri…..
    tp………….blom sah lg ya…
    masyaallah…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  52. lantakpilah says:

    dosa kering hari jumaat.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  53. Adieq says:

    emm carilah wanita yang beragama..wanita beragama n solehah layak dijadikan isteri..semua manusia x sempurna n diberi peluang untuk berubah..jika mereka ada jodoh,Apek jadilah suami yg soleh n bimbing isteri ke jalan Allah..InsyaAllah bahagia rumahtangga dunia n akhirat..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  54. Anonymous says:

    ha…ha…ha……..;o

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  55. adik says:

    Firsttttttttttttttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 9
  56. melodyzzzzzz says:

    ada aq kesah……………….x kecewa langsung la abg nara…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  57. beta draconis says:

    tak po pek..mulo2 berkawan biasa, lopeh tu berkaseh, lopeh tu bertunang dan strusnya bernikah..mudah mudahan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  58. lawak statement abang NARA says:

    hahaha.. lawakla la statement Abang NARA, ” Ramai gadis yang kecewa”, What!!! aku tak kecewa pun..ada apa kat apek nie.. kontroversi jea lebih,… wakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  59. rynna says:

    lantak ko la apex nak bercinta dengan si A B C D Z sekalipun, selagi ko x kawen slagi 2 la org bercerita pasal ko.. apa lagey pinang la si launey ni cepat, jgn lepas2 ni kelua statement “kami cuma kawan biasa” sudey la yee

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  60. sepadan sgt diorang berdua
    kalo dpt anak mesti comel2

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  61. Prince Noob says:

    watever la kfcm 100 plus… jgn lepas ni prestasi merudum dah

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  62. Budget 2013: Ya harga rokok tak naik !!!!!! says:

    elok la..sorang buaya..sorang lagi giler glamer!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  63. dia ni keeee???? says:

    muka bengkak2.. dagu lonjong pipi kembong.. botox ke???muda2 da cucuk botox..eyuwww please lah..nak cantik pun tak beragak..putih sgt ke pakai karme beauty care tu??semua kena kencing..hahahaha…tu cucuk botox hutang ke cash??apek jadi banker ke??dorang bercinta ke dah bertunang??abg nara ce tanya betul2….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • tidak ku sangka cempedak jadi nangka.. says:

      betul ke?? makkk aihhhh….patut larh muka cantik..skarang sudah ku taukkk…

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  64. adoooo says:

    muka bengkak sgt… dagu lonjong pipi kembong. tak puas dgn kejadian Allah.. semua kena kencing dgn product karme dia tur.. dia cucuk botox lah muka tu…nk cantik la katekan…xnak kalah..cucuk botox pun hutang buat apa…apex banker terrrbaikkkkkkkk!!!!! lollll…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  65. puiiii.... says:

    lpasni nampak prmpuan lagi cantik dr minah ni,dia tukar lagi awek….betul ke tak apeks? ??cerita penuh dgn cerita bkn2…bangga ke jd bahan bualan org??dah tak ada air muka… maruah mane brader????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  66. jejariruncingmacamlangsuirdahliatetottetkentotlunitunesbotoks says:

    dasar playboy!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  67. sarah sojies says:

    leuniey ni aku knl sgt lah….satu skul dulu time form 5…dulu xder la benjol2 muke die ni,sakng bukan men lg..sytlo la sgt sombong jumoa wt xau jer,artis la katekan..dulu klas ujong je bebe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
    • sedih lah ko ni leuniey.... says:

      kelas ujong???huwmmm….Ini namanya fake beauty without brain….pipi benjol2 tu nak pegi maner????kakakaakakkakaaka….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  68. truestorylunieynaiklori says:

    pasangan sadis apexs and luniey..butik pun mak punye kecoh ckp dia punye!!terpahape…luniey muka ko mmg cantik,tapi ko tak bersyukur dgn ape yg allah dah bg kat ko…dah terbukti yg korangg ni bercinta dr luniey putus tunang..free2 dapt publisiti murahan..SEDIH BEB!!mak dgn anak sama je, cucuk tang sane cucuk tang sini…dah mcm tokti..hehehehe…jange maroh deh..apek jantan murahan di pasaran sekarang 2012..pahtu ada hati nak challenge aaron aziz…hahahaha..apex jd lah pak sanggup dgn keluarga si benjol tu..tak lama lagi apex tinggal spender Armani sahaja..tade duit nnty jual balik spender tu. tsk tsk.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  69. gengmasjidkgbaru says:

    aku yg lelaki pun naik meluat dgn mamat ni.sekali dua ok lg.tiga pat lime enam tujuh kali paham2 sendiri arr….memalukan kaum adam…..Ya allahhhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  70. nurul nazira says:

    benci la aku dgn mamat ni…mne satu pilihan mu apek..malu pon org kelntn jgk tp aku malu nk ngaku kau org klntn…org klntn x gile popular mcm kau…ni la org melayu sikit2 lupa daratan…masa mula2 main bola dlu nmpk cgt muka rendah diri tp skarg mne hilangnyer rendah dri ko…bela la wei

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  71. nurul nazira says:

    benci la aku dgn mamat ni…mne satu pilihan mu apek..aku pon org kelntn jgk tp aku malu nk ngaku kau org klntn…org klntn x gile popular mcm kau…ni la org melayu sikit2 lupa daratan…masa mula2 main bola dlu nmpk cgt muka rendah diri tp skarg mne hilangnyer rendah dri ko…bela la wei

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  72. Anonymous says:

    arghhhhhhhhhh!!!!!!!!! frust menonggengnya!!! *dalam keadaan tertonggeng*…tengah pk nak terjun jambatan mana ni? sedehnya….apek……hukhukhuk…

    ceh! kalau nara igt ramai yg frust menonggeng..sorry ler…wat geli geli boley ler…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  73. kainputih says:

    pemain bola sepak malaysia ni x kemana pun…
    contoh dah ade.. rmai yg melingkup dr berjaya…
    sok si apek ni dah x femes xde duit x laku, pompuan ni pun angkat kaki lambung r…
    xde ape daa… ciittt poodaaaaaaaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  74. pondsberjaya says:

    u olsss…. prempuan ni gile glamor, muka keras….ubat cucuk terlebih…kalah makkkk!!huahahahahahahaha….-gelak meroyan- fail muka cantik gedik tapi speaking kelantan…kesian kau kan noks, mangsa abg gagah perkasa..tapi sorry lah bukan taste mak….takde duit buat lah cara takde duit dik oiiiii……memalukan je lah….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  75. Amikko says:

    Aku Kenal sgt ngn leuniey n family dia… Family diorg penipu besar! Berlagak ngan duit penipuan… Dh brape ramai org tertipu ngan pakej perkahwinan family diorg ni… Mak bapak si leuniey ni eksen jer lebih tp duit xde pon… Business dh nk bankrupt sebab banyak menipu…sudah2 la tu menipu n mkn duit org.. Senyum la sikit leuniey oi xpyh la sombong sgt… Muka bkn cantik pon.. Harapkan botox hutang je… So hutang bile nk bayor????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  76. kekasihgelapapex says:

    UMUR 22 TAHUN DAH CUCUK BOTOX??? What the hell man…. DAH TUA NNTI LAGI HODOH MUKA TU… dekat boobs n butt taknak cucuk jgk ke?? apex jangan cucuk botox jgk ye….berdosa besar mengubah ciptaan Allah….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  77. syu says:

    sape lueniey nih……….?????????????????????????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • jiranpakcikko says:

      Perempuan gila glamer! Takkan tak tau kot….. Baru cerita bercinta dgn apex dah dan2 keluar magazine… Perempuan kampung mane entah tiba2 pose maut…. Daaaaa….. Muka fake! Aku tahu dia ni pegi cucuk botok dekat clinic mana… Hutang pulak tu! Bodoh nyeeeeee… Nak cantik punye pasal,sanggup berhutang…pasni kemaruk sgt nak cucuk duit takde, gadai lah nody tu… Kate kau cantik sgttttt khannnnnn…..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  78. waniey says:

    ” Adakah mereka berdua kini sudah sah menjadi pasangan kekasih?”
    Kalo sah jadi laki bini tak pa la jugak.. ayat x ingat2.. haha..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  79. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    EEmm minah jambu suka apek ngan lueniey sama2 cantek n padan pon dorang berdua ni……eh tapi betol ke lueniey ni cocok botox ? muka dia dh cantek2 jambu cocok botox lagi ke? tk puas ke rupa yg ada sekarang ni? cocok cocok sekali tuhan kasi muka tu hodoh baru tau…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  80. tengok bola kel vs felda kat tv1 says:

    Leuniey ni org kg sy..suke tgk die dr kecik lg sbb die mmg comel..
    bg sape yg main ckp je cucuk botox tu,msti korang jeles kn..
    tak pasal2 dpt dosa kn..kalau nk diorg jd baik,tlg la doakan diorg..bukan kutuk….peace..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
  81. tak bernama says:

    apek ni muka boleh la kater hensem… tapi biler dengar suara, terusss turn off!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  82. ape dah jadi dgn anak jati kelantan skarey ni???? malu lah sikit muka tu weh!!!hokalohhh says:

    Apek PIMP lunie GOLD DIGGER elok lah dua manusia ni.. Lunie dgn apek tahu tak gold digger, pimp tu ape???ohhhh lupe pulak….xpe2 carik dlm kamus edisi ke-4! Wakakakaka…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
      • Whateverrrrrr...... says:

        Cakap pun tak betul… Ingat semua orang nak faham bahasa ko je ke??? Aku tahu tak semua orang kelantan mcm ko ni… Jangan nak culture shock sgt… Tapi kebanyakkan aku jumpa org kelantan semua tak ok… Mulut dah la busuk… Laser pulak tu… Cakap mcam tak sedar diri… Korang ni memburukkan lg nama negeri korang…. Geli jek aku… Klau rumah cantik2 tapi hutang buat apa… Barang2 dlm rumah pun hutang…. haishhh bikin malu… Tu la nama nya org tak mampu tp berlagak kaya!!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
      • I putih sebab pakai product karme gagagagaga says:

        kau ni cakap bahasa ape??? cakap pun tak betul…sengallll…kalau dah tak paham buat lah cara tak paham….muka botox cakap berterabur…hahaha..kesian orang tertipu dgn KECANTAIKAN lunie kelate tu…wagagagagagaga…..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  83. diba says:

    alhamdulillah la klu apex dh ade pasangan..smoge hubungan mreka kekal ke akhir hayat.kmi hnya mmpu berdoa kebahagiaan mreka..insyaallah :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  84. sakit mata tengok says:

    Tak yah la nak main pompuan sana sini apek..tumpukan main bola tu..prestasi makin hampeh..dulu suka gak tengok now dah menyampah tak de citer lain kalau pasal mamat ni..pompuan, pompuan, pompuan…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  85. gula2 says:

    elok dh la tu player dgn playgirl…x lama putus ler nnt…kbai

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  86. Mimilawa says:

    This guy is a jerk!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  87. Joe says:

    Bro…kasi adjust gigi la, baru berapa sgt…nak glamer gigi mesti cantik…tom cruise pun adjust…ramai lagi yg adjust…kasi adjust la

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  88. DekMi says:

    Nak pulak pompuan ni dgn si apek ni, c*n*k pendek kot ….
    Hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  89. Anonymous says:

    apa la masalah korang ngan apek ni..mcm dia hutang ngan korag xpenah byr…biarkanlah dia dgn urusan dia..xperlu la kita dok pot pet pot pet menambah dosa yg sedia ada

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  90. gusi pink says:

    cakap x kisah tp kutuk berjela2….sakit ati ke cemburu ni? kuwang3x

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  91. budu dgn muka ko dah sebati says:

    sape yg bodoh bangang nak jeles dgn apex ni??? jutawan malaysia ke? tak kannn… hahahaha….kemaruk! lunie je yg kemaruk dan hadap dgn apex. wakakakakakaka… org lain dah naik bosannnn…..sorry lah apex…ko dah xde peminat..haters bersepah la..sbb perangai bodoh kau yg bertubi2 tu…org penipu dah nampak kebodohannya.. sekian…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  92. guy says:

    hahahaha … jackpot laaa apek … dapat yang kulut tulus mulus .. jgn awal2 dah rasmi sudah .. tahniah kepada mangsa yang seterusnya … next!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  93. zamila junior says:

    tahniah buat leuniey n apex…smoga hbgn korang bkekalan hgga akhir hayat…xpayah la duk pk or ambik peduli pasal owg nk kte ape k….jnji hati bersih…biase la owg…lbh ckit msti jelez….da xdpt kt diowg kn…tah bpe la diowg dpt
    ngn dk mgumpat n mgata kat owgg….spatutnya same2 la mdoakn kbhgiaan diowg bkn nk mjatuhkan diowg sme…mcm la lau da kutuk2 harta apex jatuh kt u all…..skali lg tahniah leuniey…..alng sntiase skong dr blakang

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  94. mimi says:

    Saya doakan yg baik2 buat Khairul Fahmi dan Leuniey. Semuga diberi kekuatan untuk mengharungi dugaan dan dipanjangkan jodoh, Amin.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  95. I love this blog. It is like a secret getaway where I always discover something that interests and amazes me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. the renowned Marcel Proust alleged that the true journey of discovery is not consisted of seeking new landscapes,
    but in having new eyes. Thanks for openning my eyes and offering me new vision.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0