Written by AbangNara | September 27th, 2012

Pasti ramai yang tertanya-tanya sama ada Khairul Fahmi yang popular dengan nama Apek sudah menemui cinta baru selepas gagal dalam percintaan sebelum ini. Walaupun sebelum ini dikatakan mempunyai hubungan dengan Leuniey Natasha, Apek menafikan yang mereka berdua bercinta. Hanya sekadar kawan biasa.

apek dan leuniey bercinta

Sebentar tadi, menerusi Instagram, Apek telah pun mengupload gambarnya bersama Leuniey seperti di atas dengan caption “US”. Tambah menarik apabila Leuniey turut sama mengupload gambar dengan caption yang sama menerusi akaun Instagramnya pulak. Adakah mereka berdua kini sudah sah menjadi pasangan kekasih?

apek dan leuniey bercinta

Pastinya ramai gadis-gadis di luar sana yang kecewa dengan berita ini. Namun Abang Nara gembira kerana di mata ini Apek dan Leuniey memang sama cantik sama padan.  Diharap selepas ini tiada lagi kontroversi yang melanda Apek sekaligus Apek dapat fokus terhadap kerjayanya. Semoga hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin.

P.S: Bisnes kad lutsinar.

197 responses to Khairul Fahmi Apek Dan Leuniey Kini Sah Bercinta?

  1. sakura says:

    cunnn

    0
    0
  2. oh gituew kew? says:

    Kecewaaa sanngggaatttt (tangan ke bahu, mata ke atar, lidah tkeluar)
    Apa2 je lerw!

    0
    0
  3. Anonymous says:

    hahaha padan muke Dalia Teck. dulu merampas. skarang dirampas.
    tp plg loser skali mesti la KFCM. pondan.

    0
    0
  4. linn says:

    Amboi apek.cepat and pantas !

    0
    0
  5. rosehaa says:

    Haaaaa ni baru la padan…hensem & cantik, best je tgk, klu nk compare ngn si jejari gemuk yg perasan nk mampos tu..huhu

    0
    0
  6. Fie fie says:

    Asal diorg suka sgt PUBLISITI MURAHAN?…..so cheeepppp….

    0
    0
  7. pizza says:

    Nampak sepadan. Senang la nak balik raya kalau ada jodoh.

    0
    0
  8. duniayangsementara says:

    tukaq2 gegurl apek ne…ingat bagos ka???dimana agama mu??

    0
    0
  9. AK says:

    tukar pasangan macam tukar baju @.@
    hope kekal lah ye apex

    0
    0
    • Anonymous says:

      Dah xde jodoh yg lalu msti la cri baru..xkan nk lpas ptuslpas tu dah xnak cri pnggnti..kita ni pmpuan pun sama jg..dah ptus msti cri lain yg lebi baik..x masuk akal la ayat ‘tukar2 pmpuan’…stahu sy apek xde usung lain2 pmpuan pun..xkan la dah xde jodoh dgn yg lama,mesti kna duk diam sbb nk kena itu jg yg kita nk kawen..doa yg elok2 dah la..

      0
      0
    • alaahai AK. manis bertudung tapi sedap menuduh tanpa tahu cerita sebenar. kenapa tak tenangkan dahlia tech? dia kan mangsa

      0
      0
  10. temanpengganti says:

    mcm ni org kata high taste? cantik tu mmg la cantik.tp kalu dia pandai masak, sopan santun, lemah lembut, hormat org tua & yg penting sekali sentiasa mengikut perintah Allah SWT, mcmtu barula high taste. kalu setakat cantik rupa je bersepahhhh dah sekarang ni..

    0
    0
  11. shiro says:

    wak lu~~~elokla apek ngn amoi..

    0
    0
  12. Anonymous says:

    kcewa? haha..klw btoi brcinta, bgos la…hrap kkl ke jnjng plamin..jgn jdi mcm sblum2 nie…

    0
    0
  13. sayang kak senduk says:

    ngaku jugak!!apek lidah pendek!

    0
    0
  14. poruman says:

    memang cantik bakal kekasih apek ni.. tahniah kalau mmg benar

    0
    0
  15. sayang kak senduk says:

    ngaku jugak!!dasar apek lidah pendek!

    0
    0
    • Anonymous says:

      Engko sebenarnya menghina ciptaan Allah..
      Dah Allah ciptakan dia dgn lidah pendek nk buat cmna..
      Ko tu dah smpurna??

      0
      0
  16. AdamMuflis says:

    Culture shock lebih mamat kelantan ni. Yg perempuan muka2 benjol sana sini apa kes? Benjol asli ke tu? :p kbye

    0
    0
  17. maisarah says:

    harap kekal.. walaupun ramai gadis2 kat luar sana frust menonggeng,haha

    0
    0
  18. amy says:

    apa2 je la apek janji bahagia…kalau rasa x ngam cari lain~senang je

    0
    0
  19. dody says:

    xkecewa pun~

    0
    0
  20. is says:

    yang kita tahu elia,dahlia,leuneiyy..yang kita xtahu apapun gud luck apek teruskan pencarian semoga jumpa cinta sejati aminn~

    0
    0
  21. Jema says:

    KakLong @ Leuniey couple dgn apek rupenye…Kawen aritu make up dgn Leuniey..Mmg cunnnn n lemah lembut gitu!!!

    0
    0
  22. dedi aliash says:

    beberapa bulan akan datang tajuk artikel akan berbunyik……………..
    “KAMI DAH BERPISAH.TIADA KAITAN DENGAN ORANG KETIGA”-APEK/LEUNIEY

    0
    0
  23. Sakura says:

    Yang penting die wangi….

    ~~~~

    0
    0
  24. ok je says:

    ok je

    0
    0
  25. Reena says:

    Oklah yg ni drpd yg before..

    0
    0
  26. tudungsaji says:

    dorang memang dah bertunang la..

    0
    0
  27. apek says:

    u all kenapa? i suka la muka2 mcm amoi2 sejak fames ni

    0
    0
  28. kak ti says:

    meluatnyer….asyik citer mamat ni jer…..prestasi atas pdg ntah hape2 jer skrg nie…

    0
    0
  29. doo..doo.. says:

    tak minat cerita org kelantan mcm diorg berdua ni. euwww!!!

    0
    0
  30. mak jemahh says:

    “Pastinya ramai gadis2 diluar sana yg kecewa dgn berita ini.” Kecewa???? Haktuiihhh!!!!!! hokk aloohhh hensem ke mamat mkn budu ni???

    0
    0
  31. Tudung periuk says:

    Nak jealous mendernyer. Kalo Apek ni persis David Beckham ke, Lionel Messi ke, Cristiano Ronaldo ke, tu mmg patut ramai giler yg jealous. Stakat gigi bersepah ni, kat celah2 KL berlambak kot. And please, stop publish anything about soccer player. Kalo nak publish psl carrer, its ok because we wanted to know about their progress but not of their stupid social / personal life. Its nothing. Aku rasa lepas ni blog2 gosip dah boleh publish psl coach plak. Peter Butler ke, Bojan Hodak ke, bla bla bla……

    0
    0
  32. Jojoana says:

    I will be jealous if he is David Beckham/ Lionel Messi / Cristiano Ronaldo. But with that smelly looking teeth. Oh no!! He might be good on the field, but not on the entertainment gossip field. Stop publish about his stupid social / personal life. Its boringgg~~

    0
    0
  33. Anonymous says:

    Apek ni kan… Name je org kelantan… Tapi cari awek sume org seksi2 atau tak tutup aurat.. Ex tunang dulu pun asalnya tak pakai tudung gak kan… Bukan ape.. Bile kite dengar otg pantai timur lagi2 kelantan mesti la kita ingat baik budi pekerti and rasanya semua org nak cari isteri solehah… Kan? Kalau dia jadi kahwin, bukan ke suami menanggung segala dosa isteri.. Walllahualam.

    0
    0
  34. budi says:

    KAKI PEREMPUAN rupanya..

    0
    0
  35. nida says:

    Akhil hayy – waheeda, Apex – liuney (ntah cam mane ntah eja), Memey – Norman, you are all the same! My respect are no longer for you.

    0
    0
  36. Penghuni Alam says:

    duduk rapat2 mcm dah semacam ku nengok couple nih!!!! hrmmmmmmmmmmmmmmm………………………….

    0
    0
  37. Fara says:

    Aku pelik dengan perempuan, sudah tahu lelaki jenis begitu masih mau try nasib. Jangan frust pula lepas ni.

    0
    0
  38. nor says:

    apex dasar buaya jantan…dh ada gf sorang yg cun melecun ni jaga la elok2…ni tak still mata keranjang nak juga poya2 dgn ppuan lain…i bukan fitnah ok…i dpt dr sumber sahih…
    hari jumaat tk baik i tipu…

    0
    0
  39. kucing garong says:

    eeeeee luni ni harap cntik je.. tapi bile ckp, kelantan abis… english terabur sokmo…….
    tgk kat insta kalu die post bhse english.. keLaut!!!!!!!!

    0
    0
  40. Shida says:

    suke tgk mereka berdua ni… sgt pdn…
    leuniey cntik gile…
    apex n leuniey x sabar nk tgk u guys ke jinjang pelamin…

    Cheers! zossssssss!

    0
    0
  41. Makcik Yong says:

    Aku ingat aku sorang jer pasan gigi Si Liu liu ni kecik mcm gigi ikang..

    0
    0
    • ali says:

      salah ke Allah cipta gigi dia tak sama dengan gigi engkau?

      0
      0
    • ali says:

      salah ke kalau Allah ciptakan gigi dia tak sama macam engkau? dah takde idea nak tulis ape ke? aku bet muka kau macam miss universe. tapi sayang mulut longkang.

      0
      0
  42. uweekkkk! says:

    jelessss? tak koser i..apex u nnti jgn lak ckp kena PAKSA declare status ‘bf/gf’ tue, main bola ke laut, nk poplarkan drik dgn gosip bangang murahn gne..apa?dh xde keja len ker? cehhhh…kukus~gril~panggang!!! shedappp chef michael..

    0
    0
  43. no name says:

    aku tak leh terima if kelantanese dengan kelantanese ni ber ‘i’ ‘u’

    kahkahkah

    0
    0
  44. Sweet32 says:

    Muke diaorg iras! Ade jodoh.. Kawin cepat2.. Tp pd aku mereka2 ni enjoy dulu la sbb jgn jd cam laki rita rudaini! Bile dah ade ank buat ank org cam sampah. Time nak gune dtg, time x nak buang! Sudah2 la pemain bola buat kontroversi pasal perkahwinan! Fokus pd bidang sukan tu dulu!

    0
    0
  45. kiah prop says:

    elia jejariruncing gigit jari wehhhhhhhhhhhhhhhhhh….

    tgk insta kakak die ade satu gmbr pertikai kan si leuniey ni dgn apex..

    nmpk sgt satu fmly x bole lupe kan apex..

    MOVE ON la sgtttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    smpai kemaruk wat teaser nk kwin.. pdhl tu kakak hering yg kwin.. eh kwin ke??? akakakkakaka nikah pun pkai baju mak.. curlasssssss..

    0
    0
    • Keira says:

      I tak follow Apex, Leuniey, Elia, Daliaa or whoever just to judge their past. We have name for that, called ‘Stalker’.

      0
      0
  46. dehhhh macha…mengaku juga ahhhh…
    ckap xserupa bikin,itu mcm ar lidah buaya jg!!
    dehhhhhh macha dulu ckap separuh mau mati
    tara ngaku itu perempuan u punya
    girlpen….
    apa pun itu tara boleh juga…
    saya ckap betol macha,banyak rugi sapa dpt wak…
    esok2 kena tinggal plak!!

    #pssssstttt : esok2 da kwen x mengaku juga….tau2 1 tahun
    baru buat itu pc bg tau sudah nikah….kesian haaaaa itu perempuan..
    rugi2 sapa dpt awk macha!!

    0
    0
  47. weiiiii kau org ini pasal ini jantan kebret
    pun mau gadoh ka…
    blik masak tengahari lg bagus…
    citttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!

    0
    0
  48. @ says:

    makin cun si leuniey ni

    0
    0
    • jeles ke you allsss says:

      cun ber botoks… memey lah….. aku botoks pun cun gak nanti….kalah lunie ni…..hahahaha…tul x?cuma nak kena tunggu laki byk duit mcm apekx dtg support…wuhuuuuuhhhh!!!

      0
      0
  49. longan says:

    cantik sungguh pasangan ni…sama cantik sama padan.

    0
    0
  50. aji noh moto says:

    cerita peribadi lebih banyak dari cerita prestasi sukan..
    sebenarnya encik apek neh nak jadi artis ke nak jadi atlit?

    0
    0
  51. waduh….shiapa ini apek?leuniey?
    shapa?shapa?panasaran mau tau dong…
    mau kata ganteng enggak lor…
    ganteng lg herman tino..
    tp bukan kaki tino ya…
    gue enggak paham lor…
    gambar nya di ambil kayaknya seperti
    suami istri…..
    tp………….blom sah lg ya…
    masyaallah…

    0
    0
  52. lantakpilah says:

    dosa kering hari jumaat.

    0
    0
  53. Adieq says:

    emm carilah wanita yang beragama..wanita beragama n solehah layak dijadikan isteri..semua manusia x sempurna n diberi peluang untuk berubah..jika mereka ada jodoh,Apek jadilah suami yg soleh n bimbing isteri ke jalan Allah..InsyaAllah bahagia rumahtangga dunia n akhirat..

    0
    0
  54. Anonymous says:

    ha…ha…ha……..;o

    0
    0
  55. adik says:

    Firsttttttttttttttt

    0
    0
  56. melodyzzzzzz says:

    ada aq kesah……………….x kecewa langsung la abg nara…

    0
    0
  57. beta draconis says:

    tak po pek..mulo2 berkawan biasa, lopeh tu berkaseh, lopeh tu bertunang dan strusnya bernikah..mudah mudahan

    0
    0
  58. lawak statement abang NARA says:

    hahaha.. lawakla la statement Abang NARA, ” Ramai gadis yang kecewa”, What!!! aku tak kecewa pun..ada apa kat apek nie.. kontroversi jea lebih,… wakakaka

    0
    0
  59. rynna says:

    lantak ko la apex nak bercinta dengan si A B C D Z sekalipun, selagi ko x kawen slagi 2 la org bercerita pasal ko.. apa lagey pinang la si launey ni cepat, jgn lepas2 ni kelua statement “kami cuma kawan biasa” sudey la yee

    0
    0
  60. sepadan sgt diorang berdua
    kalo dpt anak mesti comel2

    0
    0
  61. Prince Noob says:

    watever la kfcm 100 plus… jgn lepas ni prestasi merudum dah

    0
    0
  62. Budget 2013: Ya harga rokok tak naik !!!!!! says:

    elok la..sorang buaya..sorang lagi giler glamer!

    0
    0
  63. dia ni keeee???? says:

    muka bengkak2.. dagu lonjong pipi kembong.. botox ke???muda2 da cucuk botox..eyuwww please lah..nak cantik pun tak beragak..putih sgt ke pakai karme beauty care tu??semua kena kencing..hahahaha…tu cucuk botox hutang ke cash??apek jadi banker ke??dorang bercinta ke dah bertunang??abg nara ce tanya betul2….

    0
    0
    • tidak ku sangka cempedak jadi nangka.. says:

      betul ke?? makkk aihhhh….patut larh muka cantik..skarang sudah ku taukkk…

      0
      0
  64. adoooo says:

    muka bengkak sgt… dagu lonjong pipi kembong. tak puas dgn kejadian Allah.. semua kena kencing dgn product karme dia tur.. dia cucuk botox lah muka tu…nk cantik la katekan…xnak kalah..cucuk botox pun hutang buat apa…apex banker terrrbaikkkkkkkk!!!!! lollll…..

    0
    0
  65. puiiii.... says:

    lpasni nampak prmpuan lagi cantik dr minah ni,dia tukar lagi awek….betul ke tak apeks? ??cerita penuh dgn cerita bkn2…bangga ke jd bahan bualan org??dah tak ada air muka… maruah mane brader????

    0
    0
  66. jejariruncingmacamlangsuirdahliatetottetkentotlunitunesbotoks says:

    dasar playboy!!!

    0
    0
  67. sarah sojies says:

    leuniey ni aku knl sgt lah….satu skul dulu time form 5…dulu xder la benjol2 muke die ni,sakng bukan men lg..sytlo la sgt sombong jumoa wt xau jer,artis la katekan..dulu klas ujong je bebe

    0
    0
    • sedih lah ko ni leuniey.... says:

      kelas ujong???huwmmm….Ini namanya fake beauty without brain….pipi benjol2 tu nak pegi maner????kakakaakakkakaaka….

      0
      0
  68. truestorylunieynaiklori says:

    pasangan sadis apexs and luniey..butik pun mak punye kecoh ckp dia punye!!terpahape…luniey muka ko mmg cantik,tapi ko tak bersyukur dgn ape yg allah dah bg kat ko…dah terbukti yg korangg ni bercinta dr luniey putus tunang..free2 dapt publisiti murahan..SEDIH BEB!!mak dgn anak sama je, cucuk tang sane cucuk tang sini…dah mcm tokti..hehehehe…jange maroh deh..apek jantan murahan di pasaran sekarang 2012..pahtu ada hati nak challenge aaron aziz…hahahaha..apex jd lah pak sanggup dgn keluarga si benjol tu..tak lama lagi apex tinggal spender Armani sahaja..tade duit nnty jual balik spender tu. tsk tsk.

    0
    0
  69. gengmasjidkgbaru says:

    aku yg lelaki pun naik meluat dgn mamat ni.sekali dua ok lg.tiga pat lime enam tujuh kali paham2 sendiri arr….memalukan kaum adam…..Ya allahhhhh…

    0
    0
  70. nurul nazira says:

    benci la aku dgn mamat ni…mne satu pilihan mu apek..malu pon org kelntn jgk tp aku malu nk ngaku kau org klntn…org klntn x gile popular mcm kau…ni la org melayu sikit2 lupa daratan…masa mula2 main bola dlu nmpk cgt muka rendah diri tp skarg mne hilangnyer rendah dri ko…bela la wei

    0
    0
  71. nurul nazira says:

    benci la aku dgn mamat ni…mne satu pilihan mu apek..aku pon org kelntn jgk tp aku malu nk ngaku kau org klntn…org klntn x gile popular mcm kau…ni la org melayu sikit2 lupa daratan…masa mula2 main bola dlu nmpk cgt muka rendah diri tp skarg mne hilangnyer rendah dri ko…bela la wei

    0
    0
  72. Anonymous says:

    arghhhhhhhhhh!!!!!!!!! frust menonggengnya!!! *dalam keadaan tertonggeng*…tengah pk nak terjun jambatan mana ni? sedehnya….apek……hukhukhuk…

    ceh! kalau nara igt ramai yg frust menonggeng..sorry ler…wat geli geli boley ler…

    0
    0
  73. kainputih says:

    pemain bola sepak malaysia ni x kemana pun…
    contoh dah ade.. rmai yg melingkup dr berjaya…
    sok si apek ni dah x femes xde duit x laku, pompuan ni pun angkat kaki lambung r…
    xde ape daa… ciittt poodaaaaaaaaa….

    0
    0
  74. pondsberjaya says:

    u olsss…. prempuan ni gile glamor, muka keras….ubat cucuk terlebih…kalah makkkk!!huahahahahahahaha….-gelak meroyan- fail muka cantik gedik tapi speaking kelantan…kesian kau kan noks, mangsa abg gagah perkasa..tapi sorry lah bukan taste mak….takde duit buat lah cara takde duit dik oiiiii……memalukan je lah….

    0
    0
  75. Amikko says:

    Aku Kenal sgt ngn leuniey n family dia… Family diorg penipu besar! Berlagak ngan duit penipuan… Dh brape ramai org tertipu ngan pakej perkahwinan family diorg ni… Mak bapak si leuniey ni eksen jer lebih tp duit xde pon… Business dh nk bankrupt sebab banyak menipu…sudah2 la tu menipu n mkn duit org.. Senyum la sikit leuniey oi xpyh la sombong sgt… Muka bkn cantik pon.. Harapkan botox hutang je… So hutang bile nk bayor????

    0
    0
  76. kekasihgelapapex says:

    UMUR 22 TAHUN DAH CUCUK BOTOX??? What the hell man…. DAH TUA NNTI LAGI HODOH MUKA TU… dekat boobs n butt taknak cucuk jgk ke?? apex jangan cucuk botox jgk ye….berdosa besar mengubah ciptaan Allah….

    0
    0
  77. syu says:

    sape lueniey nih……….?????????????????????????

    0
    0
    • jiranpakcikko says:

      Perempuan gila glamer! Takkan tak tau kot….. Baru cerita bercinta dgn apex dah dan2 keluar magazine… Perempuan kampung mane entah tiba2 pose maut…. Daaaaa….. Muka fake! Aku tahu dia ni pegi cucuk botok dekat clinic mana… Hutang pulak tu! Bodoh nyeeeeee… Nak cantik punye pasal,sanggup berhutang…pasni kemaruk sgt nak cucuk duit takde, gadai lah nody tu… Kate kau cantik sgttttt khannnnnn…..

      0
      0
  78. waniey says:

    ” Adakah mereka berdua kini sudah sah menjadi pasangan kekasih?”
    Kalo sah jadi laki bini tak pa la jugak.. ayat x ingat2.. haha..

    0
    0
  79. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    EEmm minah jambu suka apek ngan lueniey sama2 cantek n padan pon dorang berdua ni……eh tapi betol ke lueniey ni cocok botox ? muka dia dh cantek2 jambu cocok botox lagi ke? tk puas ke rupa yg ada sekarang ni? cocok cocok sekali tuhan kasi muka tu hodoh baru tau…

    0
    0
  80. tengok bola kel vs felda kat tv1 says:

    Leuniey ni org kg sy..suke tgk die dr kecik lg sbb die mmg comel..
    bg sape yg main ckp je cucuk botox tu,msti korang jeles kn..
    tak pasal2 dpt dosa kn..kalau nk diorg jd baik,tlg la doakan diorg..bukan kutuk….peace..

    0
    0
  81. tak bernama says:

    apek ni muka boleh la kater hensem… tapi biler dengar suara, terusss turn off!!

    0
    0
  82. ape dah jadi dgn anak jati kelantan skarey ni???? malu lah sikit muka tu weh!!!hokalohhh says:

    Apek PIMP lunie GOLD DIGGER elok lah dua manusia ni.. Lunie dgn apek tahu tak gold digger, pimp tu ape???ohhhh lupe pulak….xpe2 carik dlm kamus edisi ke-4! Wakakakaka…

    0
    0
      • Whateverrrrrr...... says:

        Cakap pun tak betul… Ingat semua orang nak faham bahasa ko je ke??? Aku tahu tak semua orang kelantan mcm ko ni… Jangan nak culture shock sgt… Tapi kebanyakkan aku jumpa org kelantan semua tak ok… Mulut dah la busuk… Laser pulak tu… Cakap mcam tak sedar diri… Korang ni memburukkan lg nama negeri korang…. Geli jek aku… Klau rumah cantik2 tapi hutang buat apa… Barang2 dlm rumah pun hutang…. haishhh bikin malu… Tu la nama nya org tak mampu tp berlagak kaya!!

        0
        0
      • I putih sebab pakai product karme gagagagaga says:

        kau ni cakap bahasa ape??? cakap pun tak betul…sengallll…kalau dah tak paham buat lah cara tak paham….muka botox cakap berterabur…hahaha..kesian orang tertipu dgn KECANTAIKAN lunie kelate tu…wagagagagagaga…..

        0
        0
  83. diba says:

    alhamdulillah la klu apex dh ade pasangan..smoge hubungan mreka kekal ke akhir hayat.kmi hnya mmpu berdoa kebahagiaan mreka..insyaallah :)

    0
    0
  84. sakit mata tengok says:

    Tak yah la nak main pompuan sana sini apek..tumpukan main bola tu..prestasi makin hampeh..dulu suka gak tengok now dah menyampah tak de citer lain kalau pasal mamat ni..pompuan, pompuan, pompuan…

    0
    0
  85. gula2 says:

    elok dh la tu player dgn playgirl…x lama putus ler nnt…kbai

    0
    0
  86. Mimilawa says:

    This guy is a jerk!

    0
    0
  87. Joe says:

    Bro…kasi adjust gigi la, baru berapa sgt…nak glamer gigi mesti cantik…tom cruise pun adjust…ramai lagi yg adjust…kasi adjust la

    0
    0
  88. DekMi says:

    Nak pulak pompuan ni dgn si apek ni, c*n*k pendek kot ….
    Hahahaha

    0
    0
  89. Anonymous says:

    apa la masalah korang ngan apek ni..mcm dia hutang ngan korag xpenah byr…biarkanlah dia dgn urusan dia..xperlu la kita dok pot pet pot pet menambah dosa yg sedia ada

    0
    0
  90. gusi pink says:

    cakap x kisah tp kutuk berjela2….sakit ati ke cemburu ni? kuwang3x

    0
    0
  91. budu dgn muka ko dah sebati says:

    sape yg bodoh bangang nak jeles dgn apex ni??? jutawan malaysia ke? tak kannn… hahahaha….kemaruk! lunie je yg kemaruk dan hadap dgn apex. wakakakakakaka… org lain dah naik bosannnn…..sorry lah apex…ko dah xde peminat..haters bersepah la..sbb perangai bodoh kau yg bertubi2 tu…org penipu dah nampak kebodohannya.. sekian…

    0
    0
  92. guy says:

    hahahaha … jackpot laaa apek … dapat yang kulut tulus mulus .. jgn awal2 dah rasmi sudah .. tahniah kepada mangsa yang seterusnya … next!

    0
    0
  93. zamila junior says:

    tahniah buat leuniey n apex…smoga hbgn korang bkekalan hgga akhir hayat…xpayah la duk pk or ambik peduli pasal owg nk kte ape k….jnji hati bersih…biase la owg…lbh ckit msti jelez….da xdpt kt diowg kn…tah bpe la diowg dpt
    ngn dk mgumpat n mgata kat owgg….spatutnya same2 la mdoakn kbhgiaan diowg bkn nk mjatuhkan diowg sme…mcm la lau da kutuk2 harta apex jatuh kt u all…..skali lg tahniah leuniey…..alng sntiase skong dr blakang

    0
    0
  94. mimi says:

    Saya doakan yg baik2 buat Khairul Fahmi dan Leuniey. Semuga diberi kekuatan untuk mengharungi dugaan dan dipanjangkan jodoh, Amin.

    0
    0
  95. I love this blog. It is like a secret getaway where I always discover something that interests and amazes me.

    0
    0
  96. the renowned Marcel Proust alleged that the true journey of discovery is not consisted of seeking new landscapes,
    but in having new eyes. Thanks for openning my eyes and offering me new vision.

    0
    0