Written by serenity | August 11th, 2015

Isteri mana yang tak angin jika suaminya dikaitkan dengan wanita lain, ya tak? Mungkin itu juga yang berlaku pada Almy Nadia apabila memuat naik satu status Instagram memerli pelakon wanita yang dikatakan digoda oleh suaminya Fizz Fairuz, iaitu Fara Mendoza.

Menurut Almy, Fara ialah seorang artis baru yang tidak banyak job dan mahu job. Secara sinis, dia meminta penerbit drama mengambil Fara berlakon dalam drama mereka.
 photo fara1.jpg

almynadia86 Assalammualaikum semua selamat petang.. Hujan lebat petang nih ribut.. Hihihihihi apa2 pun sy gelak dulu.gelak sambil golek2 ngan anak .. Menikmati hari yg sejuk nih… Ok dah habis intro meh kami nak viralkan benda nih pulak.. Jom semua kita “FOLLOW ARTIS BAHARU INI” kesian this girl tak ramai FOLLOWER.. Pd DIRECTOR2 PRODUSER2 diluar sana please ambil ARTIS BAHARU ini berlakon.. Kesian this girl tak bnyk job.. This girl nak job.. Pls pls.. Kesian la kan dia.. #hahahahahhahaahahhaahhaha#kauigtkaubolehlps#kauigtkaubesarsgt #jgnkacauumahtanggaaku #jgncuba2 @ayang_abbas @fizzfairuz   3min

Bagaimanapun, mungkin atas sebab tertentu, Almy telah memadam status yang dimuat naik olehnya itu.

Fara yang juga pelakon di bawah naungan Metrowealth mendakwa mempunyai bukti bahawa lelaki yang berbual dengannya di WeChat sememangnya Fizz. Setakat ini, bukti tersebut masih belum dikeluarkan oleh beliau.

Mungkin kini terdapat seribu kekesalan buat Fara kerana mendedahkan screenshot perbualannya dengan lelaki yang menggunakan nama Fizz Fairuz itu kepada umum, namun nasi sudah menjadi bubur. Sebagai pelakon baru, dia sepatutnya bertindak lebih bijak kerana kariernya baru saja bermula.

Diharap selepas ini Fara akan mengambil tindakan yang terbaik untuk membersihkan namanya.

Welcome to Malaysia..Our liaison officer currently in KLIA picking up our international group..Can you feel the fever My MasksFest 2015?? We’re so happy!!!welcoming them to Malaysia!!!!!

Posted by Malaysia International Mask Festival on Tuesday, 11 August 2015

75 responses to Kesian Fara Mendoza Tak Banyak Job, Dia Nak Job – Almy Nadia

  1. homi sapien says:

    Lelaki atau wanita… Berapa setia pun tak boleh percaya 100%,perlu ada syak dlm 5% sekalipun…jd jgn jd bodoh porak perandakan rumah tangga org pdhal klu kau niat nk hentikan prangai si laki tu apsal tak ckp pd bininye in private.bini pula tak tau laki kau tu salah ke betul tak payah backup sgt. Nanti jadi satu2 hal,kau jugak malu.. Orang yang diam tu lg bijak kadang2

    0

    0
    • anon2015 says:

      yer la. aku teringat cikgu sekolah aku pesan, dalam 100 % kepercayaan, at least 1 % tu utk rasa was-was…barulah kita lebih bersedia….dan si almy ni, tak payah la nak perli memerli….selesai la secara personal, kenapa nak canang kat media social, wartawan suka spin cerita…elok2 nak baik, lagi parah….retis ohh retis….

      0

      0
      • Anonymous says:

        Jgn yakin sgt almy…
        sometimes… silence is golden…:-).

        0

        0
        • amoi says:

          kan..stuju sgt…jgn yakin sgt almy..kene beringat, xleh caya 100%..tmbh2 laki ko tu artis..ramai plak pompuan hot2…body mantap..jgn duk perli bagai, sekali mmg si fizz buat perangai..ko jgk yg malu almy oi…

          (tapi si fizz ni mcm xleh caya je :P )

          0

          0
        • Anonymous says:

          Apa kata, Almy dok diam je jgn kluar statement mcm ni, nmpk mcm desperate sgt nak pertahan laki..kalo laki x melayan, xde la keluar conversation dia berdua mcm tu…

          0

          0
      • Anonymous says:

        kalau berul fizz fairuz tu cuba nak menggatal..npe tak pompon tu tujukkan bukti nyata yg tulis tu fizz fairuz yg sebenar..orang boleh bikin cerita letak nama sapa2 hanya nak menjatuhkan orang lain..cuba kalau laki kau di tuduh dgn bukti samar2..kau boleh terima??

        0

        0
      • gigi emas says:

        Cerai je selesai semua masalah……..kalau dah curang sekali pasti akan curang lagi……lagi satu, lepas beranak tu, jagale sikit badan, cuba gi gym dan dapatkan badan yg langsing….kalau2 tak buat apa2, sure mamat tu cari yg lain….ingat2 lah para2 isteri, sekarang ni ramai minah2 yg desprate

        0

        0
      • Anonymous says:

        agaknya macam mana ya muka die kalau x pakai make up.. mesti seram..

        0

        0
    • Rakyat marhaen says:

      ALMY..PLIS JGN STRAIGHT SANGAT..PATUTNYA SYUKUR SEBAB DIA BAGITAU HAL NI..SO U BOLEH TAU PERANGAI FIZZ..NAK TAU BETUL KE ITU FIZ YG REAL SENANG JER…THAT GIRL CKP FIZ ADA BAGI SCREENSHOT AKAUN DIA KAN..TAKANLA PLAK ORG LAIN BOLEH SCREENSHOT AKAUN LAKI U..DAN OF COZ LA U PUN TAU KALAU ITU AKAUN BANK LAKI U..MINTAK GMBR SCREENSHOT AKAUN BANK TU..THEN PASTU U’LL FIND OUT LAKI U ATAU PMPUAN TU YG TIPU.SEE..EASY.DONT EVER TRUST 100%..KENA SUSPICIOUS CKIT.GOODLAK

      0

      0
  2. Farah mendoza buruk says:

    Eee tak lawaaa

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      muka dia macm klantan kan ??

      0

      0
    • Anonymous says:

      muka fake sangat. too much make-up, make-up tebal se-inci, coloured contact lens nak besarkan mata, rambut dye blond but still you dont look good. langsung tak attractive……..sori yg ikhlas

      0

      0
    • Fara buldozer says:

      seriously mmg hodoh lg buruk minah ni. 1st time tgk gambar dia, dlm hati tdetik “mcm pelacur”. pelakon rupanya! kurang job smp minta org belanja. hahaha.. yg si fizz tue pun menggatal, nasib la kau!

      0

      0
      • Pmp ke Laki? says:

        aku plk tgk dia mcm bapok! hahahahaha.. btw, nape pelik sgt nama & muka dia? org apa dia ni?

        0

        0
      • fara mendoza buruk says:

        noks, yg dislike komen ko ni mesti si minah murahan tu. gigih dislike komen2, nampak sgt takda job! hahaha..

        0

        0
  3. minah jambu sayang nenek says:

    dia nak blow job gak nye cian dia..

    0

    0
  4. chlorise says:

    Hahaha kan da famous!!! Padan muke u puik!
    Nk sangat job sampai malukan diri sdri. Hahaha

    0

    0
  5. Azwana Alia Belum Berpunya... says:

    rembes gak kekadang nengok si fizz nih…sedap gak

    0

    0
    • fizzkalaubetulcuranglah says:

      wakakaka hnsem ke si fizz ni?? xde taste langsung la u ni. adoiiii muka fizz takat boleh jd plakon sampingan (aka pokok hiasan) je ada hati nk jadi playboy! sedar sket fizz oi almy tu klau kuruskan bdn jauh lebih cun dari betina ni n boleh cari better dari u fizz. sekarang dgn bdn brisi almy pun almy still cun so better u jgn layan setan yg tgh kaburkan mata u bagi nmpk betina ni cun. setan dok gelak je! haram tu memang best cause setan said so!

      0

      0
  6. Lara says:

    ek eleee ko Almy.. laki kau duk menyantap body pompuan lain yang “mantop”, ko golek golek lagi ngan anak, pastu gelak2kan orang pulak Tak sokong pun apa yang si mendoza ni buat, tapi u jangan la nak gelakkan sangat pompuan tu, kang diambik betul2 handbag yang laki u offer nak belikan tu.. haaa baru ternganga u :p

    0

    0
  7. Linzy Longkang says:

    tak sangka almy nadia ni bole tahan gak mulut laser dia

    0

    0
    • Anonymous says:

      mulut dia tak lazer..yg Lzer pompan gila tulah…memang patut pun disindir..cari publisiti murahan..

      0

      0
      • azsxdfcgvhjk says:

        kelantan? xada langsung. muka jawa ada lah. ni mesti bf u minat pmpn klntn tu benci sgt dgn org kltan

        0

        0
  8. mak jemass says:

    almy..tu lanko x jaga badan…dah bagai di pam pam now laki ko dah pndg pompuan lain body montoppp ko nak golek2 lg?? gelakkkkkk lg…..baik ko jaga badan ko nyahh

    0

    0
    • Anonymous says:

      sibuk pasal badan tu knp? kalau nk menggatal tak badan..kadang2 yg badan gebu yg best..ini semua bukan pasal badan ini pasal sakit hati bila lihat rmrntgga orang lain.bahagia..memang pompan ni nak joblah..nak femes instant
      .

      0

      0
    • July says:

      org lepas bersalin ada tempoh masa nak lose weight. jgn sibuk tgk model cepat kurus, kau expect semua org mcm tu

      0

      0
    • Anonymous says:

      nampak sangat ko ni andartu kan

      ke pompan jadian?

      0

      0
  9. akusedardiri says:

    Abg Nara apa lg…..klu cter pasal lakibini goyah2, laju je update…byk episod…ni rasa cam baru season 1….betol2….mesti ada rasa cemburu….tipu klu xde rasa cemburu…xde ke abg joe nih???…. Heeee suh la abg joe g NGURAT pompuan nih dh dia xde JOB…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    JGN NK DITUJUKAN PEREMPUAN TU JE..LAKI KO TU NK KENE TGK JUGAK..PEREMPUAN TU MMG LA GATAL..LAKI KO TK GATAL?
    PUAN ALMY..PIKIR LOGIK LA YE..KALO POMPUAN TU NK CREATE STORY BUAT FAKE ACCOUNT APEHAL SI FIZZ FAIRUZ PLAK..BAIK AMBIK ACTOR YG LAGI HOT AND KAYA.. A.AZIZ KE…SHAMSUL YUSOF KE..
    BILA JADI MCM NI JGN POMPUAN JE YG NK DISERANG…LAKI SENDIRI TU DULU YG KENE CURAH AIR PANAS…HAHAHA
    HURM MCM TU LA RETIS…MIANG TK NK NGAKU..BILA DAH TERSEBAR BARU LA NK GELABAH..
    ALMY..CEPAT2 LA SLIM DOWN YE….SBB DA KEMBANG SGT TU..MANA LA LAKI TK MELELEH TGK BODY MANTOP CAM POMPUAN TU

    0

    0
    • Anonymous says:

      asyik2 suruh almy kuruskan badan..naik muak aku baca..kau ingat senang nak kuruskan badan lepas beranak?? ini buakn pasal badanlah.ini pasal hati yg nak berubah..kurus macm mana pun kalau suami dia nak cari lain..memang boleh..tapi aku tak caya fizz fairuz buat gitu dan almy pun bukannya gemik sangt macm adiba nor??

      0

      0
      • Anonymous says:

        nk seribu daya.. tk nk seribu dalih…berapa % lelaki tk kisah wife dia mok..cite sikit…
        before nk sambung..u almy yek?
        cuba tgk cik Ta…bole je langsing blk..sekejap je kot…ziana zain..erra fazira..habis pantang slim sudah..
        mmg la isu utama bkn la sebab saiz badan..kalo dah syg tu syg jugak kan…tp da menjadi kelaziman..lelaki suka yg indah…
        jgn la jadikan alasan..”ala dia dah jd laki aku..dia syg aku..tk kisah lah gemuk pun..penampilan tk nk jaga..bila laki pandang pompuan lain da meroyan tk tentu hala..
        kak mah ni..anak 4..da 4 series pun still berusaha keras jaga badan ok..

        0

        0
        • aku says:

          kan kak mah….saya rmai kwn2 yg tk jga penampilan…laki dorg sbuk la nk cri lain.berapa kerat la suami yg redha je tgok isterinya tk jga penampilan, gemuk??….patut tk yh perli2 org…kita muhasabah diri dlu…tgok suami kita dlu…suami dia mmg ada rekod curang kot sblm nih…

          0

          0
  11. Anonymous says:

    padan muko kau pompan perasan..nak naikkan nama cubalah cara lain eh..tunjuk gambar bogel ke…sebarkan video sex kau ke..konon2 di aniaya..itu lagi hebat..

    0

    0
  12. Che Sue says:

    Dari kes lama yg Fizz ni pernah bertunang ngan isteri org mcm xley nk percaya 100% je….

    0

    0
  13. sotong hitam says:

    jgn ckp pompantu takde job, sekali die blow job laki hang, baru hang tau!!

    0

    0
  14. boneka says:

    ntah pe2 la minah ni??cukop2 la nama dh mendoza..konon nama mat saleh..mat saleh la sgt…klu dh melayu tu melayu je la..ko ni betina jenis pe eh..elok rumh tga org tu kukuh..ko p goyangkn..david teo xbg ko job ke cm ne..ke muka n body ko yg cntik tu xleh market kn kau??then sbb tu ko guna kn altenatif kontroversi murahan ni semurah maruah kau tuk popularkn diri kau..insaf2 la..klu ye pon bnda ni betol..xperlu kau nk screen shot dan ltk at ig..common on la, jge la sket aib org lain..ko x pk ke dia de ank bini..klu ye nk publisiti murahan,xyh la buat cmni..mjatuhkn air muka kau je..kau tu pelakon baru..baru ke????pe filem yg kau berlakon eh??xpernah lak aku nmpk..ke kau ni slh satu mangsa mig..hahhahaa…cian kau..bwe2 la pki bju yg tutup ketiak kau tu..ketiak kau tu sebusuk nama kau kot..kepam..oppsss…maaf..jgn cr pasal dgn pelakon senior klu kau nk hidup lama dlm industri..chow

    0

    0
  15. sotong kelabu says:

    ntah pe2 la minah ni??cukop2 la nama dh mendoza..konon nama mat saleh..mat saleh la sgt…klu dh melayu tu melayu je la..ko ni betina jenis pe eh..elok rumh tga org tu kukuh..ko p goyangkn..david teo xbg ko job ke cm ne..ke muka n body ko yg cntik tu xleh market kn kau??then sbb tu ko guna kn altenatif kontroversi murahan ni semurah maruah kau tuk popularkn diri kau..insaf2 la..klu ye pon bnda ni betol..xperlu kau nk screen shot dan ltk at ig..common on la, jge la sket aib org lain..ko x pk ke dia de ank bini..klu ye nk publisiti murahan,xyh la buat cmni..mjatuhkn air muka kau je..kau tu pelakon baru..baru ke????pe filem yg kau berlakon eh??xpernah lak aku nmpk..ke kau ni slh satu mangsa mig..hahhahaa…cian kau..bwe2 la pki bju yg tutup ketiak kau tu..ketiak kau tu sebusuk nama kau kot..kepam..oppsss…maaf..jgn cr pasal dgn pelakon senior klu kau nk hidup lama dlm industri..chow

    0

    0
  16. aini says:

    mmg apa yg fara buat tu x patut tp almy pn sepatutnya jgn gah sgt nk backup suami sbb takut nnti almy juga yg terduduk….masa tu nnti siapa yg malu…almy ni cara berckp pn mcm kurang bijak sbb aku prnh dgr dia ditemuramah stesen radio dulu…cara dia brckp membuatkn aku geleng kpla…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Ingat kes Fauzi Nawawi dulu..Bile org tuduh die playboy..Lisdawati rilek jek sebab die percaya suami die..yang penting die diam jek.so,..

    0

    0
  18. Mimi says:

    Almy jangan nak over confident sangat.
    Take this as a wake up call dear.
    U can call her and clear the whole things up tak perlu perli-perli,
    Looking at her, I tak heran lah kalau dia caras fizz betul betul if u keep insulting her macam tu.

    0

    0
  19. Nonem says:

    tak silap minah ni ada related dgn akak ramlah ram… muka ada iras2 tp dia ni mcm bimbo. takde rupa selebriti hahahahahahahaa

    0

    0
  20. aihh says:

    kepada nadia.. sila jaga body you.. laki ni senang jer nak tackle.. ‘pancut’ je senjata dia.. aman dunia… yang penting, sila makan jamu untuk ‘ketatkan’ mana yang patut.. dan be naughty and wild at bed… baru laki tak cari lain..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    ko kene kurus kan badan almy… fizz dah `main’ ngan betine dahhh.. fizz dah buat takkan nak ngaku.. bodohla kan..

    0

    0
  22. lady says:

    hahahhahahaha…nk tumpang gelak dgn almy jgk la…jgn yakin sgt suami awk tu ”baik2”…kang btl2, terduduk awk….bertepuk sblh tgn xkan berbunyi…better keep silence n siasat suami awk tu…byeee

    0

    0
  23. Anonymous says:

    sblm kawin, kurus cantik lg kn FF leh wat hal.. ini kn pula.. skrg..
    fikir2 kn la ye..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    TAHNIAH ALMY U DAH BAGI LESEN PADA SUAMI YOU UNTUK CURANG

    0

    0
  25. jejai says:

    walaupn aku laki tp aku pn rsa xbleh percaya ngan fiz ni…dulu masa almy berkwn dulo2 pn fiz penah tinggalkan dia sbb pempuan lain yg lbh vogue dr dia….so x mustahil prangai lama tu dtg balik walaupn dh nikah…. senang cite pd aku fiz ni jenis tak tahu bersyukur tuhan dh bg dia yg baik

    0

    0
  26. fiza says:

    kesian ko… kena bodoh dgn laki ko

    0

    0
  27. matilanakkk says:

    ALMY MEMPERTAHANKAN SUAMI DIA LAH. SUKAHATI DIA LAH NAK PERTAHANKAN SUAMI DIA. DARI DIA DENGAR CAKAP ORANG DAN THEN TERUS NAK MELATAH. DIA PERTAHAN LAKI DIA SEBAB DIA NAK JADI ISTERI SOLEHAH. SEORANG ISTERI YANG BAIK AKAN BACK UP LAKI DIA EVEN DIA TAHU LAKI DIA BUAT SALAH. RESPECT ALMY.
    YANG POMPUAN NI SATU HAL. NI POMPUAN KE BETINA? MUKA DAH NAMPAK MACAM PELACUR. LULZ.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Ha ha ha back up suami buat keje maksiat bagus sangat le tu…..

    0

    0
  29. anon says:

    Kalau dia tak create controversy ni takde org yg kenal dia. Skrg ni akhir zaman, layan suami org pun nak dibanggakan. Kalau satu hari nanti dia kawin and perempuan lain melayan laki dia, baru dia rase mcm mana. Yg jantan tu mmglah gatal, kalau ade peluang, dia tak tolak. Mmg miang. Tapi sebagai perempuan, kenapa sanggup lukakan hati perempuan lain.
    Tapi kesian kat almy berlakikan buaya darat, species fauzi nawawi…

    0

    0
  30. KT Pari says:

    Ape pulak seribu kekesalan sb mendedahkan hal ni, dia mesti berbangga sb skrg dah dikenali diseluruh M’sia. selama ni org tak pernah dengar pun nama dia……cis, betina gatal…..memalukan je.

    0

    0
  31. zikry haikal says:

    aku rase si almy ni nak sindir laki dy tp indirectly.. tp pape pun aku x sokong almy keluarkan statement cenggitu seolah2 fizz fairuz ni rekod bersih from flirting dgn pompuan lain.. kalu fizz xpnh buat onar sblum ni, boleh laa almy nk gelak guling2 atas karpet sekalipun tp ni dah sah sah fizz tu laki yg xbrape nk boleh caye,,, jd, aku harap amy just remain silent dlu dari keluarkan sbrg kenyataan… its important my darling utk membezakan maruah seorg isteri dgn seorg perempuan penggoda

    0

    0
  32. Almy Team says:

    Dear Almy Nadia,

    Harap kau baca ni. Lantak la org nak kata pasal badan kau sbb aku pas beranak pun turun slow2. Yg mengata tu tak pernah beranak tak kawin lagi mmg sedap mulut nak cakap.

    Dear Fara,

    Kau bajet kau beradik dengan dayana mendoza ke. Muka dah la tak cantik. Sikit pun tak.

    0

    0
  33. megat terawis says:

    aku folo pempuan ni since kes dia ngan peniaga online kat IG naik kat kamibencikakitipuonline. dok order memacam pastu mintak free. as bayaran dia akan review IG peniaga online tu. kau ingat kau pemessss??? haha.. barang2 dia pakai be it henbeg ke kasut or baju sume tu tak ori pun. hasil ihsan peniaga IG mengharap review online dari dia. ada la satu kasut branded , coach je pun org bagi, tak tau la skendel ke boipren ke kawan ker ntah yg belikan. geng2 harus la pakai lambo, walaupun diri sendiri hanya mampu memandu Viva. lepak pn acah2 hot dia sorang kekunun a rose among the bees. hahaha. aku syak screenshot tu bukan real FF mayb ada org menyamar nak troll dia. da perangai suka mintak-mintak barang free kan ? kesiannnn.. screenshot bank details tu boleh jer edit bukan susah pn. sume ni da advanced skrang ni dik oiii

    0

    0
  34. Ikhlas says:

    Dear Almy… jangan bongkak dek. Kalau dia leh ckp xkenal Mendoza nie skrng, tak mustahil dia xkenal Almy isteri dia gak 1 hari nanti kalau betul2 terjadi.. Masa tu nak cakap apa?? Nak keluarkan sttmnt kena bijak yer… :)

    0

    0
  35. AA says:

    Almy jgn le confident sangat, jaga2 sikit…kita tak tau hati orang walaupun dah jadi suami kita. Kena ada sikit rasa curiga.
    Almy kata dia gemuk sebab kena makan banyak sbb susukan baby. Sebenarnya , susukan baby adalah cara terbaik untuk kuruskan badan dengan cepat. Yang penting, makan makanan berkhasiat bukan makan makanan yang menggemukkan. Tu Almy kena belajar sikit, jangan main tibai je semua.
    Lastly, bukan ke Almy ni dulu takde job jugak sebab tu dulu dia jual karipap?…

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Macam iras Ramlah Ram la… kalu xpkai mke up cmne la…. pakai bju n amik gmbr pn cm gitu lelaki mana yg xmelayan…. kalu hati xada iman cmtu la..layan la ..kot2 btul murah pmpuan tu kan…dh nmpak kt situ..
    Tp Almy xyah ckp di media diam je…mcm Lisdawati ckp lah mcm2 laki dia tukan ,dia senyap je… pengajaran gak tu ada hikmahnya…..sabar.. piker positif je lah…

    0

    0
  37. adudu says:

    dia tahu suami dia pun salah & melayan…
    tp for fara, dia perlu do something untuk prove as isteri yg dia tak tergugat pun dengan gangguan fara. thats all.
    bukan bermakna almy trust him 100%.

    0

    0
  38. missgosipnara says:

    bg dia job blowjob seswai sgt dgn muka..da mcm pornstar..haihhhhhh nk kata bimbo pn xboleh sbb muka x lawa pn..

    0

    0
  39. mawar says:

    almy patut belajar ngan kak lisdawati..dia selalu kena ujian mcm ne…

    0

    0
  40. cik terkujat says:

    salam almy..
    at first dulu2 zaman ff btunang lain lps tu ngaku kna bomoh tu sy simpati sgt kat AN…n smlm lps baca stmt FM tu pun masi simpati…tp lps dgr radio suam2 panas rcgn suku jam bsama AN trus rasa klu betul la mmg wechat tu FF punya…sebodoh2 FM bodoh lg AN…sbb kedengaran riak sgt mhina FM..kena ingt..klu pun FF sekadar nak mainkan FM..FM bkn isteri dia..tp AN sbg isteri dia yg dicurangi berulangkali…di mana nilai maruah AN skrg ni? mcm xde value lgsg..so better ko siasat dulu betul2 n sila fikirkan harga diri sendiri sblm backing lelaki yg blm tentu jaga harga diri ko ye AN…

    0

    0
  41. FC says:

    Sorry Almy…but I’m inclined to believe this girl whoever she is, than your hubby….

    0

    0
  42. mendosa says:

    fara mendosa ni nk kan blow job ..huhuhu … tu yg membirah sangap ..

    0

    0
  43. aku says:

    klu urut brape sejammmm

    0

    0
  44. shaqilla says:

    wait what?dia artis ke?!

    0

    0
  45. mar says:

    Almy xpernah belajar dr kesilapan…check blk sejarah suami…jgn terlalu sombong..dah hentam tau lak delete..mcm kes adik dia ari tu la…abes org kena hentam..lepas tu malu sendiri

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Almy ni perangai dia macam budak tak berpelajaran. Muka comei bukak tp bila aje mulut habis. Jantan mana boleh percaya. Yang tua kerepot tu pun nak terkeluar biji mata tengok perempuan.

    0

    0