Written by AbangNara | September 4th, 2014

Nama Zul Ariffin memang mencanak-canak naik popularitinya selepas membintangi drama Rindu Awak 200% baru-baru ini. Abang Nara agak misteri juga mengapa Zul Ariffin agak lambat menjadi popular. Muka pun kacak, badan tough, bujang, senyuman manis dan yang pasti, lakonannya mencairkan hati para gadis. Mungkin sebelum ini tidak ada drama yang benar-benar menyerlahkan bakat Zul Ariffin. Apa pun, biar lambat asalkan popular jugak. Tak gitu?

zul ariffin

Walaupun drama Rindu Awak 200% telah tamat, namun nama Zul Ariffin masih menjadi bualan ramai terutama di kalangan gadis-gadis. Terbaru, sekeping gambar kakinya yang amat ‘sado’ telah menjadi topik hangat di Instagram. Ramai gadis-gadis yang melahirkan rasa ‘geram’ mereka dengan ke’tough’an kaki pelakon ini. Abang Nara yang lelaki nie pun rasa jeles. Itu baru kaki. Belum lengan, dada dan sebagainya.

zul ariffin

Ramai gadis-gadis yang memberi komen ‘tidak boleh tidur malam‘, ‘amboi sadonya‘ dan ‘i want to make him mine‘ apabila melihat ke’sado’an kaki Zul Ariffin. Dasyat sungguh penangan lelaki kacak ini. Abang Nara gelak-gelak je baca komen yang diberikan. Kelakar jugak peminat-peminat Zul Ariffin nie.

zul ariffinzul ariffin

Gadis-gadis tak apalah nak nakal-nakal sikit macam ini. Kalau anda seorang mak dan isteri, diharap anda mengawal perasaan nakal anda itu. Hehehe. Apa pun semoga populariti Zul Ariffin tidak akan jatuh selepas tamatnya drama Rindu Awak 200%. Kenalah terus berlakon dalam drama yang best-best. Kekalkan momentum yang sedia ada. Tak gitu? Lagi beberapa gambar si kacak Zul Ariffin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

sherry alhadadP.S: Akhirnya rahsia kecantikan wanita Korea terbongkar jua. Diimport dari bandar Gangnam, produk kecantikan Desert Oasis daripada Sonata World ini adalah halal, 100% semulajadi dan bebas daripada alkohol serta bahan kimia. Kini kulit wajah anda juga boleh jadi semulus pelakon-pelakon Korea di kaca TV. Layari www.sonataworld.com atau SMS/Whatsapp Encik Rustam di 0123206127/0165078325 untuk informasi lanjut.

zul ariffin
zul ariffin
zul ariffin
zul ariffin
zul ariffin
zul ariffin
zul ariffin
zul ariffin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to Ke’sado’an Kaki Zul Ariffin Jadi Bualan Hangat Di Kalangan Peminat

  1. blurkk says:

    meroyan la abby tengok zul ni digilai ramai… hehehe

    0

    0
    • ryu says:

      Geli kot.

      0

      0
      • Bedah x perlukan likes says:

        Eee… Kaki cam kaki gajah. Yucks…tu pun ramai bohsia2 dan betina2 garit tertawan. Lucu…bukan???

        0

        0
        • Melati says:

          kaki tak besar tal pe, biar zakar besar baru puas kan?

          0

          0
        • Abby says:

          I like big a dick more than thighs …next?

          0

          0
        • Arbakyah says:

          Senyum senget..entah2 telor pun senget jugak sbb main besi banyak sangat

          0

          0
        • Gundek Nara says:

          Farkkkk me pleaseeeeeeee!!!

          0

          0
        • Kiki Kamarudden says:

          Sebab peha boleh kasi besar…kemaluan tidak!!!!!

          0

          0
        • mekD says:

          tak perlu nak tayang sgt lah kaki ko tu. nanti ur mommy chicken meroyan pulak.diam2 sudah…

          0

          0
        • lynn says:

          kalau lah ada lelaki mcm Zill Faezrul tu betul2 wujud kan best. dah lah baik, penyabar, ugama pun bagus, handsome pulak tu. cair saya tengok dia dalam drama tu hahaha

          0

          0
        • Olga says:

          bagoslah zul ni.. pelakon mcm ni la yg patut diraikan.. pandai jga body.. x kalah dgn hero2 hollywood, amerika latin or bollywood.. hope lpd ni pengarah2 malaysia kena lah bijak selitkan scene zul shirtless ke, sex scene atas katil tanpa berbaju gitu! baru sia2 dia bela badan…

          boring tgok hero2 malaysia yg kering2 mcm izzue islam, bori mcm azlee khairi.. yuck!

          0

          0
        • amoi says:

          orang sado ni nak kaurkan urat2 dari badan dorg, dorg akan amik sejenis ubat yg khas utk bg urat keluar..itu yg saya tahu lah dari geng2 sado jgk..kalau saje2, urat2 agak sukar nak kuar gitu dgn ketaranya..zul ni bdn dia mmg osem dah..tp kaki dia mmg scary..hahaha

          0

          0
    • mutiara says:

      geli !!

      0

      0
    • Olga says:

      Yg komen sakan tu entah2 mak nyah. Bukan boleh harap pompuan2 zaman operate neh!

      0

      0
    • kak sherry pah says:

      Euwww….. cam pesakit untot fasa pertama je…. giler sape yg suker ni….
      serius geli mak…

      0

      0
  2. urmmm says:

    Lucah woi!

    0

    0
  3. gt says:

    eh jap..nape kaki dy cm pelik?pelik sgt la..aku x ase giler pon bile tgk..ewww..ngeri la tgk kaki dy..cm bukan kaki..

    0

    0
  4. zioe says:

    AURAT WEYYH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  5. QUEEN says:

    AURAT LELAKI DARI PUSAT KE LUTUT…
    TAKE NOTE YE ZUL ARIFFIN….

    0

    0
  6. hairul azreeng says:

    elehhh kaki captain hairul lg seksi laaaaaaa

    0

    0
  7. zul pnye jiran says:

    xminat ak dgn laki mcmnni .. ak bru tau ‘sado’ tu ape klu ak sebut jer la ‘peha’ xde nye sado ke gado bagai…. mcm baru tersado ak dr tido..patut la si gaya tu minat kek si zul rupanye psl ‘sado’ dia…urat timbul2 issshhhhhhh mimpi ngeri ak lps tgk itu ‘sado’……..bullppppppp!

    0

    0
  8. star says:

    Dia senyum macam captain america la..

    0

    0
  9. MENGANAGIDOP HAKU says:

    AK SUKA PART DIA PAKAI BAJU PILOT JEK..MMG HENSEM…TP PART KAKI MMG MINTAK KAKI…

    0

    0
  10. nok gebuzzz says:

    nape kaki mcm ada cacing jerk….eee…geli la!

    0

    0
  11. istanti says:

    Geliiiiii adalahhh

    0

    0
  12. yuhuu says:

    lorrr.. baru 2 hari lps kite puji dia.. hari dah over plk.. mmg laa artis2 nie x ley kene puji ckit. mula laa lupa diri.. aurat tu encil zul.. camne nak bentuk dgn su ann pillay ke arah Islam klu awak sdiri pun x bpe nak Islam.. Ermmmmm

    0

    0
    • zul aliping y terlebih sado says:

      islam tu tolak ke tepi y pntg betina2 kat luar sne meroyan bl aku tayang kan kaki aku y sado nii…hahaha…come on babeh…sape nk fuck boleh bg no yeah betina2…hahaha…

      0

      0
  13. Anonymous says:

    poyo laa…nk tunjuk kaki bagai…aurat…pompuan2 y komen kat ig die tu sume lucah2 belaka…astaghfirullah..ape nk jadi laa ngn manusia skrg ni..ptt laa makin berlambak anak luar nikah di buang sane sini..ahaaakkkzzz….

    0

    0
  14. Nera says:

    Laki main besi injek2 ni biasenye xde sperma. . .betul ke??

    0

    0
    • Anonymous says:

      hahaha…kurg sperm..sbb cucuk byk sgt nk bg bdn sado konon tp habuk pung tarakk..lbh baik bdn sado y ori lg bgs..sperm berlambak2..hahaha…

      0

      0
  15. Ustajah says:

    AURAT LELAKI DARI PUSAT KE LUTUT. SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZUL NI DAH DEDAH AURAT PUN STILL NAK BANGGA? INI KE LELAKI IMPIAN KORANG WAHAI WANITA? HAHA. KALAU PEREMPUAN TAK PAKAI TUDUNG KONON BUKA AURAT INI YANG LELAKI TUNJUK AURAT NAK KATA APA? NARA NI BIAS.

    0

    0
  16. Dictionary says:

    Kamus Dewan mendefinisikan “sado” sebagai kereta beroda dua (yg ditarik oleh kuda).

    0

    0
  17. i hate zul aripinn! says:

    ape tu sado??? ak x taw!!! someone pls explain…

    0

    0
  18. Joyah Bandar says:

    SADO = Sentot Anu Ditarik Otot. Opppsss.

    0

    0
  19. shaz says:

    dulu minat si zul ni masa dia berlakon cita nora elena…suka tgk dia…tp sejak 2 menjak jadi femes dlm 200% (x tgk pun cita ni, x minat lgsg…nak2 plak berpasang dgn ayda gediks tu), dh makin x suka dgn dia…dlu follow gak ig dia, tp skg dh unfollow sbb tgk gmbar yg dia upload tu ntah hape2…komen2 peminat dia lagi la nyampah bila baca…haish, ikut suka awak la zullll….u lost a fan already…..

    0

    0
    • xxx says:

      kisah pulak dia. dia hilang kau sorang, ramai lagi yang jadi fan dia

      0

      0
      • shaz says:

        En @ Pn @ Cik xxx, sy cuma bagi pendapat sy sja…sy x kisah pun klu dia x kisah, hihiii…terima kasih… ;-)

        0

        0
    • miss dombol says:

      mak setuju dgn ko nok..mak mmg xgemar dgn zul ni dt 1st die masuk industri seni sampah malaysia kita ni.kerjanya mencanang badan dekat pompan2 tua aka abby abadi & gayatri…die hinggat die hensem sgt la tu cam artis kpop la sgt sejak drama die meletop…

      0

      0
  20. Arnold Swazanegger says:

    Very tak natural….main inject kot? Nak kasi muscle naik cepat…

    0

    0
  21. KEAN…..OPAH HANGGGGG…..

    1

    0
  22. Mirai Suenaga says:

    Untung lorh kak gayah… demmmmm

    0

    0
  23. PAEH NGET NGOT says:

    OMG!!! kaki urat-urat gitu kau.. lain kali seluar tu boleh lah angkat lagi tinggi. bia nmpak urat satu badan tuh..

    0

    0
  24. anon says:

    Kenapa kaki dia berurat2? Geli je tengok. Bukan lawa pun. Kalau artis perempuan free hair, kene tegor sb tak tutup aurat. Yg si zul ni menayang peha tu tak pe pulak. Hmm….abby dulu dah pernah raba & main pun dgn zul ni.

    0

    0
  25. Krios says:

    1) drama baru habis tu bukan yg terbaik menyerlahkan watak dia sebagai suami. aku rasa watak dia sebagai suami dalam drama “debunga lalang” lagi menyerlah skit dari 200% tu. cuma drama tu tak top sb dulu tunjuk pukul 4pm. or sb heroin dia nur khiriah je, xcun2 n muda2 mcm pelakon skrg,

    2) aurat laki tu weh, sia2 watak alim bagai kalau tak ada kesedaran pasal benda2 dosa pahala ni. semoga ko dpt hidayah zul

    0

    0
    • hmm says:

      More towards varicose vein jer.. lagi satu mmg mamat nie tak tau aurat lelaki sampai ke mana agaknya.. bukan aurat lelaki dari pusat ke bawah lutut???????siapa yg memuja sangat tu bawa 2x ler bertaubat..
      Nie la dia ummat di hujung zaman..

      0

      0
    • shaz says:

      setuju….watak zul dlm debunga lalang antara yg terbaik….

      0

      0
  26. mami mamu says:

    Apasal teringat Buzz Lightyear dalam cerita Toy Story? Oh ya his square jaw maked him look like Buzz.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Konon budget pelakon banglawood kot

    0

    0
  28. lala says:

    Good.. Zul tak skip leg day!! Hehe

    0

    0
  29. Bimbarabimbim says:

    Ni bukannye sado…ni kembong. Nk kaki cantek wat la barbell leg squat lebih sket…jgn jd malas.

    0

    0
  30. jiransebelah says:

    geli gila woiiiiiiiii!!..dah laa geli..aurat pulak tu!..kau jet2 alim kemain dalam rindu awak 200%..padahal ilmu fekah yg simple ni pun kau buat xnampak…memang lah zul ni seorang pelakon terbaik,sbb mmg semua ilmu agama tu hanya wujud dalam lakonan j!..

    0

    0
  31. ewweww says:

    eeeewww gelinyer…. sapa yang suke sangat nih?
    body ok… tapi tang kaki tu ntah pape2…dah macam sakit untut dah…
    tak suke orang yang over build body…. sket2 sudey…

    0

    0
  32. intan nur azzura says:

    hotnya kaki dia.berurat urat.akak suka

    0

    0
  33. […] Ke’sado’an Kaki Zul Ariffin Jadi Bualan Hangat Di Kalangan Peminat (60) […]

    0

    0
  34. TipahKompang says:

    Ikut skrip cerita Bila Hati Telah Retak lakonan Rubiah Suparman dan dialog yang diucapkan oleh Rokiah Syafie “Bukan kata pangkat je besar, HENTAKNYA pun besar”….

    0

    0
  35. Azizah Alias says:

    AURAT TU…

    0

    0
  36. Anonymous says:

    kacukan Melayu dgn Mat Saleh tentulah handsome..seingat akulah belum ada hero kacukan Melayu dgn mat saleh dlm industri filem kita kalu pempuan adalah macam Diyana Yusuf, Maya karin,susan lancaster dsb…ada juga kacukan MS yg belakon tapi setakat pelakon tambahan je atau belakon satu dua filem je pas tu hilang..

    0

    0
  37. wahab lempoyang says:

    sebenonya gambo peha zul yg montel tu bukanlah gambo sebeno…takkan peha beso sangat kalah Malik Nor pun tak sebeso itu..sebenarnya gambar ini dah dipalsukan..faham2lah zaman teknologi canggih apa benda yg orang tak bleh buat dan palsukan…tak caya tanya zul…dia pun ngeri lihat..tak mungkin dia leh benarkan orang ambil gambarnya sebegitu..dia pun tahu adat susila dan nilai agama yg mesti dijaga..

    0

    0
  38. man trompet says:

    Spatutnya abang sado Zul Arifin layak menang artis lelaki top top meletup memandangkan penonton drma cinta 200% lebih 4 juta..mungkin peminatnya tak mengundi kot..mudahmudahan dia menang di anugerah ABPBH nanti!

    0

    0
  39. XXX says:

    HAROMMMMMMMMMMMMMMMM

    0

    0