Written by AbangNara | December 13th, 2013

Akhirnya teka-teki mengenai keputusan siasatan kes skandal dengan isteri orang yang melibatkan Adi Putra terjawab jua. Adi, isteri, ahli keluarga dan para peminatnya boleh menarik nafas lega apabila pihak polis mengklasifikasikan kes tersebut sebagai “no further action” atau tiada tindakan lanjut. Senang cerita, Adi Putra didapati tidak bersalah.

adi putra

Bercakap di sidang media yang diadakan di PWTC malam semalam, Adi Putra memohon agar tidak lagi dikaitkan dengan kes tersebut. Sekiranya ada pihak yang terus mahu memburukkan keadaan, Adi akan mengambil tindakan mahkamah. Kata Adi:-

Pihak peguam saya telah menerima keputusan rasmi daripada pihak polis pada 2 Disember lalu berhubung keputusan hasil siasatan di bawah Seksyen 509 Kanun Keseksaan dan kes ini diklasifikasikan sebagai tiada tindakan selanjutnya. Ini jelas bermaksud tiada apa-apa pertuduhan ke atas diri saya dan ia telah selesai.

Saya tidak teragak-agak sekiranya ada pihak yang menggunakan media cetak atau elektronik semata-mata untuk merosakkan kerjaya saya selepas ini. Ini adalah pengakhiran daripada saya dan sekiranya masih ada perkara berbangkit yang cuba memburukkan saya, saya tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan

adi putra

Tahniah diucapkan kepada Adi Putra atas berita gembira ini. Namun Abang Nara dimaklumkan bahawa si wanita yang terlibat di dalam kes ini akan turut membuat sidang media pada hari ini. Tidak pasti pula apa yang akan disampaikan ketika itu. Namun daripada keputusan yang telah diberi oleh pihak polis, ini jelas satu kemenangan buat Adi Putra. Semoga kita semua boleh tutup buku mengenai kes ini dan “move on“.

P.S: Proton akan keluarkan Proton Hibrid hujung tahun 2014

Baca Yang Ini Pulak:-

64 responses to Kes Skandal Dengan Isteri Orang Digugurkan, Tiada Pertuduhan Ke Atas Adi Putra

  1. Anonymous says:

    Yeayy no 1! Alhamdulillah. Move on :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 14
    • kamariah says:

      setiap yg berlaku ade hikmahnya…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • kikilala says:

        dapat malu free la si perempuan tu. adi tak dapat, habuk pun tarakkk.
        tahniah kepada anda! haha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 5
        • Olga says:

          zaman sekarang ni dgn ada nye duit & kedudukan, undang2 pon boleh jentik pakai jari. ape ade hal.. so kalau betul Adi x berslaah. apa kata pompuan tu sbarkan la gambar bebird tu. masyarakat nak tengok juga.. Adi xde hak nak marah dh sbb dia ckp tu buka dia punya kan.. kan..kan..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 6
        • Jaapar Onn says:

          …cerita Linda Onn nak kawin dgn kerabat tak de ker?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
      • Special Branches says:

        Lepas dari kes jenayah je..sbb PDRM rasa ni kes peribadi. Dari segi maruah dan agama, memang ko dah kantoiiii! Ko sebut nak saman2 org, berani ke??! Agi mrk suka, de tempat leh bongkar segala rahsia dan bukti2 yg ada. Mrk sbenarnye de simpan bukti2 lbh kukuh..kalau2 masuk mahkamah. Yg cite dan tunjuk kat media hanya separuh je. Kalau berani, saman lah mrk sekrg??! Bini ko pun sorok belakang realiti. Tak mngkin cite ni semata2 rekaan..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 6
    • Olga says:

      AKU XPERCAYA LAH CKP SI ADI NI,TGOK MUKA PON DAH TAU JENIS GATAL,XPE KITE TGOK PULAK PRESS CONFERENCE DARI NOORAIDA PLAK MLM NI

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
      • d says:

        bertepuk sebelah tangan tak berbunyi….. nasib kau lah nooraida.. aku tak de la sokong ape yg si adi ni buat..tp dah biasa dah jumpe lelaki2 gatal ni..yg xleh blah kalau pompuan yg gatal…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • sweetfazira211@gmail.com says:

        pompuan sundal mmg x malu menjatuhkan maruah sendiri , sanggup tunjuk gambar puki kat org Nampak sgt noraida perempuan x de maruah

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  2. tudung coklat kacamata says:

    Alhamdulillah.. Selamat didunia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 3
  3. mizz cerry says:

    Terus terang cakap terus xminat mamat nih walaupun lakonan kau mantap tapi lakonan di luar dunia glamor kau lagi mantap…syabas, xtahu la kalau2 aida si bini dia bahagia ataupun buat2 bahagia dapat laki macam ni…yg salah tetap salah bertepuk sebelah tangan xkan berbunyi…
    ok la bye…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 7
    • lynn says:

      mantap ke lakonan dia? aku cuma suka dia berlakon jadi jai. yg lain aku geli tengok especially kalau cerita cinta. macam kayu sangat dia cakap.

      kebenaran akan terbongkar jugak nanti. buat masa ni je kau selamat adi.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
  4. Mimi says:

    Tiada pertuduhan means pertuduhan digugurkan or what?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  5. CHETOT says:

    Hok aloh adi oi…ko ingt ktorg ni buta ke….kunun pas press conference ingt sume bende da setel la ye…aku mcm was2 la knape plak kes ni no further action…i smell sumthing fishy right here…huhu xpelah adi…walaupon ko da trlepas kat dunia ni..kami ni mseh was2 dgn diri kau…ko balik jela singapore ye….Malaysia xperlukan pelakon yg xberakhlak mcm ko…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 5
    • Anon says:

      kn..mcm ade bau2 ikan gitu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
    • pemerhatibebas says:

      aku ada nmpk yang lately adi baik dengan sorang vvip ni n dia bergaul ngn kerabat vvip ni jugak..kat instagram la..aku tak tau..aku tgk gmbr je..aku tak kata pape..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  6. NEELOFFAketiakberdaki says:

    “tiada tindakan selanjutnya”..$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
  7. ZSRCW says:

    WOW….No further action ke atau gugur kes?? adi…VVIP mana yg ko jumpa tu ye sampai bolee gugurkan kes….huh….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
  8. Aiks says:

    Aida pasni ko dah boleh pergi SlimWorld…jaga balik badan macam zaman dulu. Pastu kalau ada harta, jangan buat akaun bersama/kongsi. Berjaga-jaga takut pisang berbuah dua kali. Mesej ini ditujukan pd rakan wanita pembaca BN juga.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      aku rase adi putra ni mmg sweet talker orgnyer. sbb tu la aida ni ape laki dye buat still pertahankan laki dia. even ade bukti sekalipun.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  9. sha says:

    mcm ada rasa pelik kat kes ini…..tapi ALLAH maha mengetahui

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
  10. yat amira says:

    syukur la … semua da selesai…tutup buku..jadikan ini semua pengajaran

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  11. nurin says:

    Benda yang lepas..
    tak yah lar dibuka aib orang lain
    jangan lar juga dibuka aib sendiri
    jadikan pengajaran

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
  12. Anonymous says:

    dah sudah.. kesian family perempuan tu..
    maruah mcm dipijak2 jer.
    keadilan mahkamah dunia sekarang makin diragui
    aku rasa suami perempuan tu masih waras n macam mne
    dia dpt contact no adi if si adi x pernah buat ape2.
    teruih kurang minat ngan dia ni. pandai lakon.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 4
    • mimiloma says:

      Aku setuju 50% dari pandangan ko tu..tapi kena ingt pompuan tu pon sbnr nye xde manner..klu dah bini orang yg layan jantan lain kenapa..ni bukan kes maruah di pijak tapi disendiri relakan maruah nye di pijak orang..PEACE

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        itu aku setuju.. aku x maksudkan maruah perempuan tu.. perempuan tu off course perangai garik. tengok dye post gambar2 kat social web dia sudah. maruah suami dia la kesian. dah la bini curang. buat report, kene gugur kes pulak.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
    • SERI says:

      mcm dayus jew somi pempuan tu, cm ader y x kena jew…!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. palak sakit says:

    ishh..polis sekarang x boleh harap..x pandai nk siasat…lega lar hati si adi putra ni yerr.. gugurkan kes..pandai kau main cerita mcm lakonan kau..dasar laki gatal, miang..x sedar diri dah ade bini..huh…ko tetap salah lar di mata kita org…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 15
  14. damai says:

    Apalah korang nie. dah mmg dia x salah, meroyan aja org2 nie. kalau hang baca statement prmp itu mmg ada yg x logik lah.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 14
  15. dhiah says:

    suka ayat “move on” tu…..anyway i salute to wife adi putra ni….i x kenal dia tp sebagai wanita dan isteri dia telah menang dalam byk aspek…yg terlibat adalah suami tapi dia yg dihina, dicaci sampai pasal xada anak pun dia dihina mcm2, dicaci macam2 seolah2 apa kekurangan dia sekarang adalah pilihan dia sedangkan manusia itu lupa bahawa itu adalah KUASA ALLAH yg mana kita tiada pilihan utk menidakkannya…dihina oleh manusia yg juga x sempurna…tapi dia tetap berdiri teguh sabar, tenang dan tawakal di belakang suami dan tetap mempertahankan aib suami ….contoh isteri yg baik….kemenangan ini adalah sebenarnya kemenangan untuk AIDA …TAHNIAH!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 2
  16. Aku pelat says:

    Kes ni belum tutup lagi…kul 3 ptg ni pompuan yang dikaitkan dgn adi putra plak akan wat press conference…kita tunggu berita selanjutnya petang ni…zassss

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  17. Anonymous says:

    “No further action” boleh juga bermaksud…
    1. Memang tiada kes untuk dilanjutkan, atau
    2. Adi telah bertemu dengan suami perempuan tersebut untuk membuat “out of court settlement”, atau
    3. memang ada unsur penggunaan kuasa luar bagi menamatkan kes, atau
    4. seribu satu macam maksud lain…..
    But…whatever it was,
    sang suami wanita itu tak mungkin dpt nombor telefon peribadi Adi semudah itu unless memang ada dlm simpanan wanita tersebut.
    Dan….bertepuk sebelah tangan…setakat hingga hari ini…tak pernah berbunyi!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • dhiah says:

      sy rasa sebab tepuk dua belah tangan dan berbunyi la tu sebab tu ianya diklasifikasikan sebagai “tak ada kes” kot…lainlah kalau dipaksa etc…suka sama suka….ibarat sorang kata “hai” yg sorang lagi “hoi”….pasal no talipon dalam simpanan tu…anything can happen….jika no dato ct pun org boleh dapat inikan pulak no adi putra….kalau x layan masakan no talipon tu di “save” dalam hp…mesti layan dan ada “niat” lain la tu…..sy wanita dan sy paling x suka “wanita curang” …kalau rumahtangga x bahagia atau didera suami etc itu lain tapi nampak mcm bahagia sebab sekarang ni dia “team” dgn suami dia utk highlight kes ini pada public dan suami dia pun nampak syg bangatttt kt dia…so x tau la sebab apa sebenarnya dia melayan….takkan taksub sangat pada artis sampai tahap mcm tu sekali kut sanggup masuk neraka…lg satu ramai yg kata pasal “pertahankan maruah” ….bukan ke yg bgtau satu dunia adalah suami dia sendiri dan dia sendiri …so consider dia sendiri yg buka aib sendiri….kalau nk dikatakan nk pertahankan maruah dia should blame husband dia yg “open” maruah dia…..tak gitu???? bukan adi yg open maruah dia pun……tapi tindakan dia sekarang seems mcm adi yg open maruah dia dan seems dia dipaksa oleh adi putra utk layan adi…mmmmm….dah pernah jumpa ke? tak penah kannn….setakat sms dan whatsapp?? …pasal pic “anu dalam botol” tu…confirm ke itu adi punya?? bukan photoshop atau pic org lain yg berlambak kt internet tu?? sy rasa adi x segila tu kot….yg lagi memeranjatkan sy ialah seorang isteri walau minat gila kat artis pun takkan sampai sanggup tunjuk gambar “peribadi” kt lelaki lain yg bukan muhrim…hilang akal ke????? ini ke yg dikatakan sayangkan rumahtangga dan wajar ke adi je yg dipersalahkan dalam hal ini….harus diingat lelaki boleh nikah 4 tapi wanita hanya 1 shj…so x payahlah dipanjangkan lagi..cukup2 lah tu….move on je la….tutup buku dan buka buku baru….belajar dari kesilapan masing2…menunding jari satu sama lain x akan selesai masalah…makin akan panjang….dan keruhkan keadaan…peace no war!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
    • duit says:

      kalau ada duit dan kuasa kat dunia ni… org yang sebenar-benarnya salah boleh selamat dr kesalahan…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  18. Anonymous says:

    Gossip terbaru….
    Linda Onn akan bernikah dengan seorang Kerabat Johor pada 27hb Disember 2013 ini di kediaman beliau.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  19. Tanya Sama Pokok says:

    Dalam lagu bangau oh bangau, siapa sebenarnya yang bersalah atau punca setiap satu masalah tu berlaku? Jeng, jeng, jeng… jawapannya: yang bersalah ialah
    K-A-T-A-K!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  20. Anonymous says:

    tadi pagi aku ad tengok gak kt tv n aku x perasan ad adi putra..nmpk bini dia..aku ingtkan si enot..tpi rupa2nya bini adi putra…..penampilan y sgt mengecewakan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
  21. Anonymous says:

    Patut la Linda Onn lambat kawin…tunggu kerabat rupanya. Bujang ke…duda ke….atau suami orang..?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  22. shar says:

    wahhh dah besar dah baby… comel

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  23. dhia says:

    ok.. mn tau lps ni pompuan yg dah terlajak malu tu dpt tawaran jd duta produk apa2,ke..jd pelakon ke…hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  24. volkswagen..das auto says:

    ni maksudnya takde kes..tu sebab dapat NFA (No Further Action)..bila takde kes, maksudnya takde la dakwaan dibuat oleh polis kepada adi..kalau perempuan tu tak puas hati, boleh ambil tindakan sivil di mahkamah…aku tgh fikir what kind of claim & what wud be the items in the claim itself..tapi mcm tak kuat je nak buktikan..haha..yg jelas bakal memalukan kedua2 pihak apabila gambar2 alat sulit keduanya dipertontonkan & surely jadi bahan jenaka dalam mahkamah nanti..itu sudah pasti! hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  25. syed says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 19
    • syed kedondong says:

      Syed….pertama adi putra ini bukan orang malaysia…so dia tak payah ikut undang undang malaysia…lepas tu ko yakin ker undang undang perkhawinan poligami kena ada keizinan isteri pertama? Tak perlu okey…..harap faham

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • ilya says:

      kalau x tahan pun xkan la sampai bini org pun nak…baghal!!! kalo ikut hukum tunang org pun x bole kacau ….ini plak bni org

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • syed says:

      maybe laki ko xpenah mtk kawin lagi kot, sbb selagi ko x sign borg, susah bukan main. sbb tu siamlah jawabnya.bini org pn, pompuan jg xreti jaga maruah.xkan nk salah laki kot????????????????

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  26. ac n mizal says:

    Nfa bermaksud insufficient evidence to charge a suspect…tindakan ni biasanya diambil oleh polis sekiranya hasil siasatan mrk tk dpt membuktikan wujudnya kes terhadap suspek utk dibawa ke mahkamah…nfa byk berlaku dlm kes2 melibatkan moraliti dan bkn bermaksud suspek tdk bersalah cuma kekurangan bukti utk didakwa…kiranya kurang bukti fakta atau kekurangan dasar undang2 utk tindakan lanjut…isu2 yg melibatkan moraliti agak susah utk dibuktikan dlm undang2 berbanding isu2 crime atau sivil…kalau jabatan agama masuk campur maybe isu lain dh…:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
    • ac n mizal says:

      if ada bukti2 baru blh reopened kes semula…tu gunanya nfa…bkn bermaksud selama2nya selamat….:)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
      • ac n mizal says:

        kes adi adalah dikategorikan sbg sexting krn tidak melibatkan sentuhan fizikal dan hanya berlaku melalui mobile phone shj…niat,adakah wujudnya unsur paksaan atau duress,consent between 2 adult,age of majority,adakah terdapat perkongsian diantara pihak2 samada adakah melibatkan pihak ketiga dll adalah antara unsur2 yang dipertimbangkan sblm diputuskan wujudnya kes atau tidak..perbualan lucah merupakan satu kesalahan dr segi moral dan agama namun dr segi undang2 ‘where is the harm’ yg wujud dlm kes ini?sekiranya terjadi spt kes yb elizabeth wong maka blh didakwa atas kesalahan harassment dll kerana tidak terdpt unsur consent antara dua2 pihak…if pihak jakim atau yg sama dgnnya siasat mungkin outcome berbeza…:)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
        • aku says:

          Betul tu. Lgpun sblm pegawai tu bt keputusan nfa, dia kena rujuk kpd atasan dia lg n dpp utk minta nasihat keputusan kes. Bkn senang2 terus letak nfa. :-)

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • ayraa says:

      ooo gitu.. terima kasih atas penerangan..
      saje tnye, anda polis atau lawyer?

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • mia says:

      conversation history dlm phone pn x ley trace ke? ke psl aku terlebih tngok cite csi.. hihi..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Mr Q says:

      @ayraa

      dari gaya ‘ac n mizal’,attorney la ni..tapi kalau bukan attorney,must be somebody yang suka baca pasal law..hahah a.k.a knowledgeable person..
      aku suka baca komen2, sebab kadang2 professional (engineer,arkitek,lawyer n etc) pun masuk baca n komen.
      komen diorang lagi best sebab positif and tahu banyak benda.
      dan dari komen,orang boleh tahu baik hati budi,personality..;)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  27. maya says:

    ramai yg kata pasal “mempertahankan maruah”….persoalannya siapa yang menjatuhkan maruah siapa? bukan adi putra yg membuka aib juga bukan isteri adi putra yg menbongkar aib ini…tapi??? suami wanita itu sendiri dan wanita itu sendiri…..so kenapa adi yg dipersalahkan dan dikatakan memijak maruah wanita itu?? tuduhan itu harus ditunding kepada mereka sendiri iaitu suami dan wanita itu sendiri…dh kantoi baru nk kata pasal “maruah”…..sepatutnya dari awal lg harus menjaga maruah….isteri org x boleh curang…kena tahu fakta itu dan sedar diri iaitu “aku isteri org” …..bukan bila dh kantoi baru nk highlight pasal maruah…isteri yg even ada simpan perasaan pada lelaki lain pun dh kira dosa inikan pula sampai bertukar pic peribadi….neraka lah jawapnya…sepatutnya si suami hukum isteri sendiri bukan hukum pihak ketiga…jika dulu isteri benar2 ikhlas nikah sebab cinta dan sayang bukan sebab lain sudah pasti walaupun prince charming lalu depan mata sekalipun hati tetap akan teguh dan x akan goyah…pasal no talipon adi dlm simpanan…pelik kerana jika x berminat why “save” no dlm hp??? dlm hal ini x boleh disalahkan adi 100% (kalau betul) sebab tepuk sebelah tangan x akan bunyi….suka sama suka la tu..bila kes ini diklasifikasikan sebagai NFA so xda yg pelik pun sebab lainlah kalau dia dipaksa hingga diculik atau mungkin dirogol sure ada kes tapi setakat kalau suka sama suka yg biasa2 je dan berhubung pun hanya melalui sms dan whatsapp selain tukar2 pic….apa yg peliknya sampai harus dihebahkan satu dunia??????? yg hebahkan pun suami sendiri sedangkan wife dia tak di”cuit” pun…mmmmm…x faham…Allah dah baik tutup aib kita tapi kenapa sendiri pegi open…so ibarat baling taik terkena muka sendiri la jawapnya….jadi jika syg isteri tahap gaban…didiklah isteri dan selalu2lah sedarkan isteri tu tentang kedudukannya yg bukan setakat bini org tapi mak org..ajar dan galakkan bini tentang agama lagi baik dari biar bini mengedik di fb / twitter…….memaafkan lagi baik dari makin menambahkan dosa yg dh sedia berlambak tu….move on la dan tutup buku lama open buku baru….akui kesilapan sendiri jgn ego…perbaiki diri sendiri dari asyik berbalah di media cetak mahupun elektronik…peace no war!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  28. cantiknara says:

    takder kes sbb tak bertepuk sebelah tangan. masing2 rela memberi dan menerima gambar2 18sx masing2 tanpa paksaan. kalu dah rela, buat per ader kes? gugurlah. lainlah kalu AP ni yang paksa2 pompuan ni atau dia menganggu hidup pompuan ni TANPA KERELAAN perempuan tu. macam gangguan seksual jugakla. kalu satu pihak suka, satu pihak tak mau, maka wujudlah kes tu. tapi kalu dua2 gedik menggatai, ia bukan lagi satu kes tapi suka same suka. whatever the result is, harm is done. pompuan tu tak boleh nak kutuk AP jugak, sbb dia sendiri pun tempah bala. boleh pulak nak pusing citer. dah ko pun samer gataiiii, terima jerlah.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  29. xtau sape says:

    Hmm beruntungnya adi. Terlepas mcm tu je. Tapi aku pelik jugak ngn pompuan ni. Sebab walaupon laki dia mengamuk sakan kat media & dia pon dah bg statement 2-3minggu lepas psl adi ngorat dia. Tapi aku tgk elok je kat instagram. Bercuti, berpelok ngn husband. Mcm xde ape yg berlaku.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  30. eina says:

    alhamdulillah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. sha says:

    Aku tak percaya lahhhh…. why why why…..
    Dah jelas2 ada pic whatapp tu….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  32. SERI says:

    cm dayus jewr somi pempuan gatal tu, cm munguk jewr!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


6 × 7 =