Written by Bella | December 31st, 2015

Kami rasa ramai yang tidak boleh lupa mengenai isu KimK yang melibatkan aktres Nur Fazura yang sehingga kini masih lagi menjadi kritikan dan bahan lawak ramai di media sosial.

Walaupun semuanya berpunca daripada salah faham beliau sendiri, Fazura tetap dengan pendirian beliau yang enggan tampil memohon maaf secara terbuka kepada Vii Narza.

Malah beliau juga dalam kenyataan terbaru kepada Harian Metro  berkata, beliau tidak mahu lagi memikirkan hal tersebut dan menyifatkan ia sebagai perkara yang remeh.

Hidup saya terlalu sibuk dengan pelbagai komitmen kerja tahun ini jadi saya tiada masa hendak memikirkan hal remeh-temeh begitu.  Saya anggap hal itu sudah selesai dan tidak ada apa hendak diceritakan lagi. Saya tidak ambil tahu dan malas hendak komen untuk kes itu.

Buat Fazura, setiap orang mempunyai pandangan berbeza dalam isu Kimk dan mereka berhak untuk berbicara mengikut pendapat mereka.

Saya malas hendak fikirkan hal itu lagi. Biasalah masing-masing ada pendapat tersendiri dalam hal itu. Itu laman sosial dan sesiapa pun berhak untuk bercakap dan menyuarakan pandangan.

Sesiapa pun boleh bercakap apa saja. Namun, saya tahu apa yang saya buat dan fikirkan. Niat saya hanya Allah saja yang tahu dalam kes itu.

Boleh kata jiwa Fazura ini memang kental ek?Meskipun sudah teruk dikritik beliau masih lagi tenang menghadapi semuanya..Heh..

Sumber Berita: Harian Metro

90 responses to Kes KimK : Nur Fazura Enggan Ambil Tahu Dan Malas Fikir Tentang Hal Itu Lagi

  1. pajora says:

    so yg kes video tu mcm mna pulak pajora oi….

    0

    0
    • Insan Biasa says:

      Taktau nak kata tu video tu fazura ke tak ? Macam yer dan macam tak. Takut nak menuduh. Tapi errrrr video tu.

      0

      0
      • born to be wild says:

        nak tanya ….. lelaki melayu memang x cabut ker bulu anu ?
        kalau lelaki french bersih jer tau…… kenapa yg melayu sah2 islam x jaga kebersihan ??

        0

        0
      • Anonymous says:

        Takpe lah fazura..suka hati kau laa..Allah memang Maha Mengetahui.

        0

        0
      • minah jambu gerek says:

        tkan fazura nk buat bnde2 yg macm tuuu kalau dia nk buat dh lama dh dia kaya raya banyak duit berkoyan2…kenape semua ni suka sangat menuduh bende yg belom tau sahih Nye…bukti Nye ? hahahaha kate fitnah tu lagi hebat dari membunuh tapi kenape orang2 ni semua suka main fitnah2 huhu cian..

        0

        0
        • Anonymous says:

          TENGOK TELINGA DIA SAMA 100%…ITU BUKTI KUKUH…MANUSIA LAIN…LAIN RUPA.
          PANDAI2LAH MENILAI

          0

          0
      • ehem ehem ehem says:

        best relationship partner for atas ranjang…
        aries + scorpio
        taurus + sagittarius
        gemini + capricorn
        cancer +libra
        leo + pisces
        virgo + aquarius

        0

        0
      • Anonymous says:

        Telinga dia 100% sama..tak caya cuba chek…bukan nk menuduh..its a facts..ok..ear lope dia sama sngt…itu bukti kukuh…

        0

        0
    • jemila says:

      rasa mcm fazura
      kening dia mcm sama
      perempuan dlm video tu pun nampak moden
      like dis Fazura lah

      0

      0
      • Shhh says:

        Betul ke tu dia..jgn buat fitnah…kena ingat ramai je org muka sama skrg..lgi2 ramai lelaki skrg nk jdi ppn..mgkin barangkali org lain…rajin btul org melayu g tgk video tu semata2 nk tahu sapa dalam video tu…bertaubatlah…dn satu kalo dia tak nak mintak maaf ..biarlah dia merangkak mencarai Vii Narza tu..aku tak sokong fazura pun dn aku pun tak sokong Vii Narza tu jugak..

        0

        0
      • emm says:

        jgn rasa2..tuduhan zina berat..dh cukup pahala ke

        0

        0
        • Anonymous says:

          Telinga dia 100% sama..tak caya cuba chek…bukan nk menuduh..its a facts..ok..ear lope dia sama sngt…itu bukti kukuh…lihat

          0

          0
    • Corse 848 says:

      Bila kepala dok pikir benda kuning..blue..lpas tu x ngaku salah..dah malukan girls tu..bleh ckp bnda remeh plak..nnti org mesej guna sgkatan pki (pakai) ingat puki..Brt (berat) ingat burit..

      0

      0
    • KimK says:

      Isu kimk tak nak d perbesarkan so minta maaf la kan. Jangan keras kepala sangat oi fakezura. Memalukan lah. Malas nak layan la.

      0

      0
    • Anonymous says:

      follower dia berkurang lagi kah?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Malas nak fikir ke…dah takut pasal video ‘fazura blowjob tumblr’ tu

      1

      0
  2. Anonymous says:

    keras hati betul dia ni

    0

    0
  3. kakakjejarimanis says:

    orang tanak tau dah pasal kimk. maybe org nak tau psl video tu hahahahha

    1

    0
    • LL says:

      Video apa ni?adakah aku tertinggal bas??

      0

      0
    • not a fan says:

      sy bkn peminat Fazura, dan tak ingin pun backup mna2 pihak.

      mula2 sy tgk video tu mmg fikir Fazura. apatah video tu sendiri
      title “mcm Fazura jee”

      then sy google pic Fazura tanpa mekap

      seriously telinga pmpuan dlm video tu dgn Fazura : BERBEZA

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko mesti pajura kan..
        beria back up dia… kat rotikaya pon ade…
        hahahhaahahahahahahah…..

        0

        0
    • not a fan says:

      bandingkan pic Fazura tnpa mekap dgn pmpuan dlm video

      MEMANG BERBEZA

      sy perasan video tu mcm time Fazura 4/5 thn dulu

      telinga Fazura agak memanjang beza dgn pmpuan dlm video

      pmpuan dlm video tak ada eyebag sedangkan

      Fazura tnpa mekap mmg jelas mata Fazura agak cekung + eyebag

      0

      0
    • not a fan says:

      korang x pelik, knp time berzina still x bukak bra and underwear

      klau nk burukkan seseorg knp x bogel terus, kenapa

      sbb pelakon dlm video tu bkn pelakon porn

      sama juga kes video fitnah Ustaz Azhar, lelaki (menyamar UAI) tak berbogel
      badan dia ditutup dgn blanket

      apatah kes Fazura ni mcm dirancang ja… why after Fazura menang ffm27
      gosip kimK and video luncah ni terus viral

      kita ada otak, kita blh fikir

      0

      0
    • not a fan says:

      korang x pelik, knp time berzina bra n underwear x bukak

      klau nk burukkan seseorg, knp x bogel terus

      sbb pmpuan dlm video tu bkn pelakon porn

      sama juga kes video fitnah Ustaz Azhar , lelaki (penyamar UAI) x berbogel, badan dia ditutup dgn blanket

      apatah kes ni mcm dirancang.. why after Fazura menang ffm27 , terus gosip kimK gosip video luncah ni viral

      kita ada otak , kita boleh fikir :)

      0

      0
    • not a fan says:

      YANG PALING TAK LOGIC

      tak mungkin artis yg jaga penampilan dr hjung rmbut hingga hjung kaki

      artis yg every week pegi facial, treatment, spa bgai

      puting nya hitam legam

      so nmpak sgt pnyamaran pmpuan dlm video tu tak menjadi

      0

      0
  4. Anonymous says:

    semoga diberi hidayah

    0

    0
  5. i support u Fazura ! remember people will judge u by your action not your intention . u may have a heart of gold but so does a hard boiled egg :)

    0

    0
  6. mamaia says:

    ego gilak. org yg xpro fesyen pon tau skali sebut kimK tu apa.nasebla ko tak jadi kawen dgn tmj. klu x mmg diva kekwat lg la.good job tmj!

    0

    0
  7. xanadu says:

    dahla buat salah, pastu x mintak maap.
    bimbo btol #kimK sorang ni

    0

    0
  8. bukan nak backup fazura yer says:

    video lucah plsu la bdo oi mata ngn idung sah beza gler xhbz2 korg ni nk wt fitnah

    0

    0
    • Loyah buruk says:

      Bukti dah cukup kukuh …… that video, tt face, the action …… yr words against the many tt hv seen the video ???? Seriously, she wldnt be so stupid to admit???? Law of the jungle…… what goes around, comes around.

      1

      0
    • hihu says:

      nak kita semua percaya and maafkan hal KimK suruh dia tunjuk puting dia. kita nilai sama sama. semua setuju?

      0

      0
  9. Tuan Hakim says:

    Bagaimana pula dengan kes video lucah anda Cik Fazura? Susuk muka itu persis wajah anda. Saya yakin Yang Arif! Wanita itu memang Fazura.

    1

    0
    • emm says:

      jgn main2 ngn tuduhn zina..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Bukan tuduh…kalau kita tak lakukan sesuatu. Kita kira subahat…lihat bukti kukuh..hidung mulut especially telinga..cuba google tgk telinga dia..takkan semua tipu..cuba pakai akal..kalau gitu orng tu senang 2 boleh lepas..

        1

        0
  10. MariaMariana says:

    Saya malas hendak fikirkan hal itu lagi. Biasalah masing-masing ada pendapat tersendiri dalam hal itu. Itu laman sosial dan sesiapa pun berhak untuk bercakap dan menyuarakan pandangan.
    Sesiapa pun boleh bercakap apa saja. Namun, saya tahu apa yang saya buat dan fikirkan. Niat saya hanya Allah saja yang tahu dalam kes itu.

    Daripada ayat die ni, sah2 die ni munafik.
    Kalau boleh menyuarakan pendapat, kenapa ko bash minah bertudung tu.

    0

    0
  11. malas aku nk layan says:

    orang komen pasal konon2 video fazura tu sah2 orang yang sama. loser!!! motippp kau nak orang semua siasat video tu yang sah2 bukan fazura

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Biasa la tu… retis no class mcm pazbulus ni mana nak akui kesilapan diri… dia ni aku tgk nk jd ala2 classy tp tak menjadi. Facing up to fazura lah, fazbulous la, house of doll lah… semua nama syok sendiri. Takat hidung kembang then buat nose job kecutkan idung tu takyah verangan nk classy2 sgt… very the fake. Puihh… menyampah. Vii narza tu aku suka tgk muka cute.. baby face.

    0

    0
  13. nok gebuzzz says:

    ego nyer………….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    What’s so hard to simply own up and apologize? Your fans will love you much more for that. This is simply a case of pure arrogance and acting high n mighty!

    0

    0
  15. melur mewangi says:

    booooooooooooooo ego tinggi melangit. patut lah tmj tinggalkan ko then kahwin dgn si khalida tu. patut ah si jarith sopiah reject ko jadi menantuu……puihhh

    0

    0
  16. Sepupu kimK says:

    Remeh konon..dia seniri yg mula hal kimK dah malu boleh plak xnak mintak maaf..sori fazura you are so remeh..not interested to watch any of your movies..ego..ugly manners..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    jangan tengok langit petang… macam kita buat dengan hamis suraya… boikot itu saja cara mengajar pelakon yang ego

    0

    0
  18. Anonymous says:

    normal la… bimbo

    0

    0
  19. Anonymous says:

    bukan video lucah die dh lme ke??nape br skrg nk heboh…dl fazura lain,skrg nmpk lain maybe sbb byk cucuk sne,sni kot…hehehe…

    0

    0
  20. Shhh says:

    Org kita ni mmg rajin nak cari bahan nk buat fitnah..rajin plak g tonton video mcm tu nk sahkan video tu fazura ke tak..org2 mcm ni mmg loser dn krg kasih sayang..org yg stat srh tgk video tu mgkin org selalu tgk video blue..pastu srh org lain g tgk video tu sekali..org2 mcm ni pun sibuk nk tambah lgi dosa…nmpk org2 mcm ni mmg tak da kja…hanya nk takbur fitnah..kalo tak hidup tak terteram..fitnah tu dh jadi darah daging dia makanan dia.…aku dh ilang minat ngan faz tpi bukan bermakna aku hentam dia.. dn satu kalo dia tak nak mintak maaf ..biarlah dia merangkak mencarai Vii Narza tu.. aku pun tak sokong Vii Narza tu

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ni confirm fazura. Mesti kau tgh malu kan? Thats why da tak update ig. Lari la kau jauh2. Tk pyh nk ckp kau busy ke apa. Kau tu bk popular pun. Perasan je lebih

      0

      0
  21. faztererbj says:

    xnkla kate sah tp aku agak yakin yg video blowjob tu video fazura .. bertabahlah pajura . be nice to people , lower your ego .. jgn sombong sgt kelak org korek semua buruk awak ..

    1

    0
  22. Fzorai says:

    nak minta maaf pun susah ke fazura oii.
    hebat sgt mu sampai tiada rasa perasaan nk minta maaf.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    xpe faz , pasni pki tudung n jual tudung mcm neelopa k , kompem org cop angel terus

    0

    0
  24. Anonymous says:

    ok now start pikir betul x fazura dlm klip makan eskrem tu…yg laki tu sapa pula..putera kah?

    1

    0
  25. melati says:

    saya pun dh nak amik tahu pasal Pajura ni lagi…..dh tua …..dh sebiji mcm tukang masak Tom Yam..

    0

    0
  26. melati says:

    Saya pun dh malas amik tahu pasal Pajura ni. dh tua…badan pun sebiji Tukang Masak Tom Yam..

    0

    0
  27. singa ganaz says:

    Nak tanye nickname anonymous 2 poco2 ke?? Aku singa ganaz

    0

    0
  28. lapan pulo says:

    Yang sebok follow IG retis tu ngape? Dapat pahala ke? Sama je

    0

    0
  29. Miss Laser says:

    BIMBO will always be a BIMBO. It’s so cliche. Malay artists always use the name of Allah to cover up their kimK attitude and to look good. Those Muslim followers n her die hard fans, who supposed to be ur idol? This BIMBO or ur prophet?

    0

    0
    • divaboom says:

      words describe who org tu…ko yg BIMBO sgt….suluh diri tu kit…jaga tepi kain org!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Hbis kau masuk blog ni bkn tgh sibuk psl orang lain? Plastik

        0

        0
        • Miss Laser says:

          Haha…divaboom ni must be her die hard fans or else nyah2 yg jd pengikut setia dia…dah jd public figure,she must know she catches everyone attention.kalau tak,pergi dok dlm gua sana.

          0

          0
  30. Fazura tgh sembunyi says:

    Fazura try so hard untuk menegakkan benang yg basah. Tgok dari atas komen yg backup fazura lebih kurang same je. Fazura tgh takut lahtuuuuu. Kau siapa nk orang dengki kau? Nk kata jutawan TAK. Filem2 kau layak letak kt pawagam tamil je. Video tu mmg tk edit pun. Boleh beza lah video edit ke tak. Tak payah la nk acah2 komen ” aku bkn fans fazura ” basi dah weh artis komen kt blog nara ni.

    0

    0
    • Entah says:

      Teruk sangat ke filem tamil sampai ko nak buat perbandingan mcm tu? -,-

      0

      0
      • Anonymous says:

        allooo brother

        pls dont insult tamil movies hokeyyy..these movies grossed millioms in ticket sales and. have u watched rajnikanth movie? ada anyone complained coming out from the cinema??

        dont compare with this sterotype movie tht u dont need to watch many. tgk satu sudah mcm tgk semua. malu kita tgk our own movie. buck up people

        0

        0
  31. dina says:

    boikot her next movie… people like her doesnt deserve fans support at all… shes fake and a low class…. ignore her…

    0

    0
  32. helo says:

    helo

    0

    0
  33. makcik sg. derhaka says:

    pening la nakkk baca kisah Kim K ni. sooooo yesterday. Next!!

    0

    0
  34. kembayau says:

    semoga kita tak tergolong dari kalangan hambaNya yang suka menyebarkan fitnah…

    bab kimK rasanya tak perlu dipanjangkan, keterbukaan di laman maya tentu banyak mengundang kesilapan, cuma bezanya fazura celebriti. klo dia org biasa dh pasti bendatu jd small matter.
    bak kata fazura dia defend kawannya. dia upload tentu rasa bersalahnya lebih tinggi bila ada peminat yg cemuh kwnnya.

    yg yang tak boleh move on, put urself in viinarza place, ada hikmah disebalik semua ini. dia jugak tak membetulkan keadaan bila fazura marah, jd kenapa ada pulak tuntutan maaf yg dipaksa2 bila kedua2 pihak dh carry on…

    ni dh 2016, delete everything.

    0

    0
  35. Anonymous says:

    miss fake…low class bitch!

    0

    0
    • Anonymous says:

      dulu zarina zainudin kena gam…pasal tunjuk pepek….skg fazura hisap batang terang2..apa tindakan yg nak diambil? takkan setakat tak ngaku lepas gitu2 je..artis lain lain pun boleh buat sewenang2 wenangnya .ya tak? patut artis kena tunjuk contak yg baik

      0

      0
  36. Usupadora says:

    Macam kimK je aku tengok…

    And I don’t mean Kim K. *if ya know what I mean.

    1

    0
  37. Miss Fake says:

    Hidungggggg Buaatttttt dulu bolattttttt kembang setaman jer..

    1

    0