Written by AbangNara | August 25th, 2015

Ditangkap khalwat buat kali kedua, Putri Mardiana nampaknya memandang ringan kes khalwat yang melanda dirinya apabila tidak hadir ke mahkamah tanpa alasan yang munasabah. Akibatnya, hakim Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur semalam telah pun mengeluarkan waran tangkap terhadap Putri Mardiana dan juga penjaminnya,Waran tangkap ini dikeluarkan untuk perbicaraan atas tuduhan berkhalwat pada 14 Disember tahun lalu.

waran tangkap putri mardiana

Untuk makluman, Putri Mardiana sebelum ini mendakwa yang kes khalwatnya ini tidak akan dibawa ke mahkamah. Malah Putri Mardiana memaklumkan yang dirinya dan Ejump tidak bersalah, sebaliknya tangkapan itu dirancang oleh isteri Ejump. Hmmm. Nampaknya apa yang dikatakan oleh Putri Mardiana adalah tidak benar dan palsu semata-mata. Waran tangkap sudah dikeluarkan. Jadi diharap Putri Mardiana tidak melarikan diri.

putri mardiana

Sama-sama kita nantikan perkembangan kes ini. Kalau betul berada di pihak yang benar, mengapa perlu tidak menghadirkan diri ke mahkamah? Berani kerana benar, takut kerana salah. Tak gitu? Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to Kes Khalwat, Putri Mardiana Dikenakan Waran Tangkap

  1. ontahapo_apo says:

    Hmm.. ntah apa2.. dah sedap2 taknak ngaku pulak…

    0

    0
  2. Anonymous says:

    apa lah.. memalukn btol.. pasni jgn plak ckp kna waran tgkap tu rncngan bini pakwe ko plak..

    0

    0
  3. amek ko bitch! says:

    Bagus! Rasakan la bitch.

    0

    0
  4. Lovelyvic says:

    Musim artis sendu buat hal….

    0

    0
  5. Biskut says:

    pasni bg alasan waran tangkap tu dikeluarkan atas arahan bini ejump pulak yer…

    0

    0
  6. kiahpropa says:

    Hahaha pasni dia update status kat fb PUTRI MARDIANA ZAINAL ABIDIN siap set public post

    “Saya percaya waran tangkap ini dikeluarkan adalah rancangan jahat bekas teman lelaki saya & isteri boipren so called project engineer saya”

    Pastu konco2 dia pun komen lah siap kesian sbb teraniaya sume..padehallll? Apa punya spesis janda gersang lah kau ni wahai mardiana bitch?

    0

    0
    • evogedik says:

      Pasni keluar la status feeling pompuan suci murni..tp pdhal perangai mcm perempuab murahan..post public tp komen tak berani plak open to public

      0

      0
  7. zaza says:

    mintk tolong kpd hanes suraya dn farah mendoza supaya tlg rakan seperjuangan korang ni dr ditangkap polis. kebajikan ahli kelab perampas suami org haruslah dijaga.

    0

    0
  8. Apani says:

    Kenapa tak menikah je…nak hauk pergi bilik hotel ke mandi kolam air panas ke tepi pantai ke tak de siapa kisah dah.

    0

    0
  9. mawar says:

    sumbat jer lah pompuan x tau malu ni dlm penjara

    0

    0
  10. perempuan sundal & jantan penyapub says:

    Mardiana kopek hitam basi..
    ejump peliaq busuk layu ditasik ayaq acaq..
    tunggu masa ja depa nii..
    2 ekor lahanat ni serious nk kena tabuh..

    0

    0
  11. nyonya mansor says:

    Boleh masuk maharaja lawak mega ni..aq x pernah nengok cerita lawak camni..mana ko dpt idea ek….

    0

    0
  12. El says:

    Taubat lerrrr

    0

    0