Written by Bella | March 26th, 2016

Semalam video Lydiawati yang sudah hilang sabar dan bertindak untuk memukul seorang pengkid menjadi viral di media sosial. Ramai yang tertanya-tanya apakah yang terjadi sehingga Lydiawati bertindak sebegitu?

Lydiawati kemudian  menjelaskan beliau sudah tidak tahan lagi  di ganggu oleh pengkid berkenaan yang menghantar ratusan mesej lucah setiap hari. Malah, pengkid itu mendakwa beliau merupakan kerabat diraja Brunei dan menawarkan pelbagai hadiah mewah buat Lydiwati.

Terbaru, difahamkah Lydiawati telah dipanggil oleh pihak polis semalam bagi memberikan keterangan lanjut berhubung kes berkenaan di Ibu Pejabat Polis Daerah Ampang.

Aktres itu hadir kira-kira jam 6 petang di balai polis dan dibenarkan pulang selepas pihak polis merakam kenyataan beliau.

Kalau sudah hari-hari terima mesej lucah dan menjadi tempat untuk memuaskan nafsu seorang pengkid, memang ia mencabar kesabaran sesiapa pun, lebih-lebih lagi jika kita di ugut dan sebagainya. Hati-hati  juga kepada mereka di luar sana jangan terpedaya dengan kata-kata manis mereka.

21 responses to Kes Belasah Pengkid : Lydiawati Sudah Beri Keterangan Pada Polis

  1. Anonymous says:

    Pengkid ni… buat jadi jantan macam mana pun, tetap ada rupa pompuannya. Masa muda memang hampak handsome tapi bila dah tua esok, tetap rupa makcik makcik juga. Takde rupa pakcik pakcik… sama kes dgn pondan juga…
    Tapi dlm kes ni…pengkid ni memang tak handsome…. lihat je dlm gbr tu… tu rupa makcik dah beranak 4…hahahaha

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ye tangan dah berkedut2 ada hati nak cekak pinggang mcm mat sado! Muka tetap kemakcik an… klu tolak terus terhumban…taubatlah ye…kesian

      0

      0
      • Anonymous says:

        Pengkid kurang ajar mmg patut dibelasah aja. Nak jadi jantan sangat…ko rasa kan. Ada pengkid baik dan sopan tapi yg ni jenis x makan saman.

        0

        0
    • BooSook says:

      Pengkid ni berlagak jantan camna pun tiap bulan tetap bocor, kena terkial-kial nak tukar pad jugak ….Tak bleh bayngkan betapa ‘macho’ nya Azalina tukar pad..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Mm.o.
    J

    0

    0
  3. Anonymous says:

    byk pengkid mental. pernah jumpa. perasan lelaki

    0

    0
  4. melati says:

    kalau saya jadi ko Lisda..! saya belasah Dato Aliff tu,,, mata dia dh spero ….Amelina dia lantik jadi Duta untuk Rambut product dia…….aku tgk Amelina & kaki nya pun aku nk muntah hijau, inikan tgk Rambut Amelina …..??? mungkin dikelahiran lain pun saya tk henti2 muntah tgk Amelina & kaki nya.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Apa yg pengkid ni blh buat gan makcik Lisda ni ???
    Nk puaskan napsu seks ke?
    Ni la akibat taksub pat retis .

    0

    0
  6. Man CHoi says:

    Kena dengar cerita dari dua belah pihak. Dengar cerita tu pasangan cinta Lidyawati. Habis manis sepah dibuang. Habis duit Tomboy tu, kena buanglah jawapnya. Ikut lojik akal, bagaimana dia tau numbor Lidya, tahu rumah, tahu anak2, boleh pergi ketempat tu ? Kenapa selepas 2 tahun baru nak mengamuk kunun ? Orang biasanya kalau kena kacau, kena hantar mesej yang tak diundang, tak tunggu sampai 2 minggu pun mesti report Polis. Ini 2 tahun ? Artis ni pun jenis gila glamor.

    0

    0
    • Man leman says:

      Baik ajar budak matematik dari bazir masa spekulate benda macam ni..haish

      0

      0
    • dabur says:

      Malang betul nasib orang pmpuan ni kan? Dah bertukar jadik pengkid pun tetap ‘habis madu sepah dibuang’ ingatkan istilah tu untuk pompuan tulen yg jadik mangsa lelaki buaya darat jek..hehehe

      0

      0
    • xlayan says:

      aku pun pernah gak kena kacau camni tp xlayan…so org yg gila s** tu akan stop…ada logik gak komen ko yg kena dgr statement dua2 pihak…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Setuju ?

      0

      0
  7. Eh says:

    Aku rasa si pengkid tu mesti suka dipukul2. mcm turn on gitu atau die mmg layan bdsm

    0

    0