Written by AbangNara | February 17th, 2011

Dalam banyak-banyak benda di dunia ini, benda yang paling merisaukan Abang Nara ialah kereta Myvi comel Abang Nara rosak di tengah jalan waktu tengah malam. Kena pulak tempat tue sebelah dengan kubur atau tempat tak banyak kereta lalu-lalang. Seram sejuk dibuatnya. Tiba-tiba semalam Abang Nara tertengok website MilkADeal ada buat offer TERBAIK untuk jadi member AAM.

aam

Hanya RM65 (harga asal RM100) untuk mendapatkan basic memberrship AAM daripada MilkADeal. Apa kelebihan kalau kita amik membership AAM nie?

  • The lowest ever membership fee from a reliable, reputable, established Motoring FRIEND!
  • It’s safe to be prepared & equipped with the AAM Basic Card
  • 24-Hour Breakdown Assistance
  • This is a nationwide deal
  • Free Towing & Minor on the spot repair Service in the Free Breakdown Zones
  • Outside Breakdown Zone claim up to RM200
  • Free Battery Delivery Service
  • Vehicle Inspection & Valuation Service
  • Get updated on motoring news with Drive Magazine

So buat sesiapa yang tak ada AAM membership kad lagi, memang Abang Nara galakkan beli membership AAM dari website MilkADeal. Tak payah kena bayar ratus-ratus lagi kalau kereta anda kena tow. Semuanya AAM akan setelkan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to Kereta Rosak Di Tengah Malam? Tak Perlu Risau Dengan AAM

  1. student bandung says:

    niceeee

    0
    0
  2. TREX says:

    pembohong insurans smua ni..nak duit yo..

    0
    0
    • singa tido says:

      sapo keto problem,tipon trex ni,
      dia bleyn repair…
      tak do hal.
      tak gitu der?

      0
      0
    • ghadisk says:

      ek eleh…
      asal AAM je insurans… tu MAA laa…
      utk makluman semua AAM tu bkan insurans la…
      dia kompeni yg mnyediakn servis bantuan kerosakan kenderaan…
      lain kali klau xtau jgn main redah je ye…

      0
      0
  3. ayu says:

    woo.. baca separuh je title ni dah wat otak terpesong sekejap… adehh.. nk kena basuh otak i ni… -_-
    igtkan abg nara dah join operasi membersihkan ‘kereta rosak’..

    0
    0
  4. GilaStats says:

    Benda2 cam ni kalau xder apa2 berlaku mmg rs rugi, tapi malang xberbau – kalau dh terjadi br terasa perlunya ada cover….

    0
    0
  5. matjoe says:

    biasa kalau accdent ader jer tow truck datang

    0
    0
    • ghadisk says:

      kene bayo kaw2 punya!
      pdan muke!
      hahaha!
      actually klau accident refer la kat ins yg u amek utk kete tu…
      klau jd ahli AAM dia leh tlg gak…
      walaupun dia sbanrnye more to BREAKDOWN SERVICE….

      0
      0
  6. mr ahads says:

    apa apa pun bergantung kepada terma dan syarat.jgn main beli dan sain je.dpt info yg menyeluruh berkenaan berkenaan pakej aam atau insuran yg dibeli.pihak yg berkenaan tidak menipu tetapi kita yg tidak peka dengan kandungan polisi yg kita beli.apa terma dan syaratnya kena ambik tahu.seperti aam hanya penama sahaja yg boleh dibantu sekiranya menggunakan kenderaan yg berdaftar tersebut.kalau guna kereta lain minta maaf.begitu juga kalau org lain yg bawa kereta yg berdaftar tersebut.mtk maaf.

    harap maklum

    0
    0
  7. mat kedah says:

    benda ni bagus jika kereta lama tapi kereta baru susah nak rosak. lagipun syarikat2 insurans pun ada tawar perkhidmatan seperti towing percuma, hantar bateri percuma, kalau kerosakkan kecil repair free dan macam2 lain seperti aam tawar dengan syarat beli 1st party coverage

    0
    0
    • mr ahads says:

      tak semua insuran tawarkan pekara yg berkenaan.apa-apa pun lihat pada terma dan syaratnya dahulu.kereta baru pun boleh rosak sebab tu ada tempoh waranti penggunaannya.

      nasihat saya ialah,sentiasa prihatin dgn kenderaan kita.kalau nak berjln jauh pastikan service 2 minggu awal.baru ada kesan buruk baiknya selepas service.

      0
      0
  8. Piston Pecah says:

    bagus gak…sediakan payung sebelum hujan

    0
    0
  9. mr ahads says:

    apa tujuan kita beli insuran.insuran tugasnya ialah memberi perlindungan kos pembaikan kenderaan kita selepas kemalangan dan bukannya kerosakan.penundaan kereta rosak tu cuma faedah sampingan daripada sesetengah pihak insuran sebagai daya penarik untuk kita beli produk mereka.jgn kita salah anggap beli insuran terus wajib dpt free towing bila kereta rosak.

    insuran untuk kemalangan dan bukannya untuk kereta rosak.harap maklum

    0
    0
  10. yoi says:

    sapa nk maklumat lebih leh tgk kt website die… http://milkadeal.com/r/6552

    0
    0
  11. ghadisk says:

    walaupon xde org tnye…
    kta nk bgtau gak…
    hahaha!
    sbeno2nye kta ex staff AAM…
    klau kete breakdown mmg bley diharap la…
    2x tayar kete pancit pon…
    call je diorg genti dtg…
    apatah lg kta rosak…

    0
    0