Written by serenity | December 30th, 2011

Seperti yang kita semua maklum, malam ini akan berlangsung finale pertandingan Maharaja Lawak Mega yang akan menyaksikan kumpulan-kumpulan seperti OSBON, Boboi, Saehu dan Syok berentap. Beberapa hari lalu kami telah memulakan undian yang menampilkan dua kumpulan favourite yang dijangka akan menjuarai program ini iaitu OSBON dan Boboi. Apakah keputusan undian rasmi kotak undi BeautifulNara.com?

Jumlah yang telah mengundi ialah 13, 627 orang dengan 7, 511 orang atau 55.12% dari jumlah keseluruhan berpihak kepada OSBON, manakala 6, 116 orang atau 44.88 % lagi menyatakan Boboi akan memegang takhta juara. Dengan pelbagai perkembangan dan isu terbaru yang telah muncul sebelum finale berlangsung, keputusan malam ini boleh jadi apa-apa saja. Manalah tahu nanti, Saehu atau Syok pula yang menang. Apa-apa pun, jangan lupa menonton finale Maharaja Lawak Mega malam ini, seperti biasa di rangkaian 132, Astro Warna jam 10.00 malam untuk mendapatkan keputusan rasmi dari pihak Astro. May the best comedians win!

***

Kalau dulu anda biasanya berpoco-poco, mengapa tidak bertukar angin? Jangan lepaskan peluang untuk menyertai Program Senam Seni esok, mulai jam 7.00 pagi di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur bersempena Karnival Ambang 2012. Senam Seni ialah satu bentuk senaman yang diolah dari gerak tari tarian-tarian tradisional di Malaysia. Badan sihat, minda cerdas, hidup bahagia!

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 responses to Keputusan Undi Juara Maharaja Lawak Mega 2011 BeautifulNara.com

  1. saya suka OSBON says:

    YEAYYYYYYYYYYYYYYYYYY
    OSBONNNNNNNNN

    0

    0
    • JIRAN MAK TONGGEK says:

      JOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZAN

      0

      0
      • nak jugek says:

        JOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZAN

        JOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZAN

        JOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZAN

        JOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZAN

        JOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZANJOZAN

        0

        0
        • Selitone Cold says:

          SELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONESELITONE

          Hahahahah….!!! mudah cakaplah… Yang mendapat undi terbanyak daripada juri dan pengundi akan menang… Chaiyok OSBON..!!!!

          0

          0
        • aaa says:

          jooohaaannn&aabbbooooonnnnn….TERBAIK…

          0

          0
      • saya suka OSBON says:

        ko ni salah channel ke ape

        0

        0
  2. boboi tacing says:

    undi chek wan xleh ke..

    0

    0
  3. cuella says:

    cm na leh, osbon nk menang…aku leh suka boboi..

    0

    0
    • aurelia says:

      Lawak Boboi lebih matang. Banyak penceritaan yang baru. OSBON harapkan Abon jer.. dan kisah yang sama saja. Boboi shud win!

      Tapi 70% on jury kan… Welll….. Semua ni propa jerk… dorang dah tahu winner awal2 pun kot…

      ASTRO biasaklaa…

      0

      0
      • senduk kayu says:

        ni mesti afdlin shauki ni..terima jela kekalahan kau tu..bosan tengok lawak boboyot tu..bosan

        0

        0
  4. honeydew says:

    osbon!!

    0

    0
  5. huhuhu says:

    Sape menang MLM ? ? ?

    0

    0
  6. aku abon.... says:

    mesti la osbon yg menang…caya la…
    aku sokong osbon….

    0

    0
  7. giler ketawa says:

    boiboiiiiiiiiii xsedappppppppppp

    osbon bagussssssss

    atok aku ketawa sampai terkencing2…
    nenek aku ketawa sampai terkentut2…

    hahhahaha wakakakaakakak

    0

    0
  8. layankn aje says:

    1st-osbon
    2nd-boboyot
    3rd-saehu
    4th-syok
    tahiah u ollzz~~ bkn snang nk wt lwk okeh~

    0

    0
  9. John Jenin says:

    Tahniah! Osbon Juara. Sememangnya diorang layak mengikut persembahan mlm ni. Os kini hyanya seorang pemandu teksi dan Abon pula comedian lama yg hampir tenggelam dek pelawak2 seangkatan dgn Jozan. At least ini rezeki tahun baru utk mereka dan semoga akan menyinar selepas kemenangan ini.

    BoBoi kalah masa last ‘tang corner’ sblm garisan penamat. Seahu dan Syok hanya pelengkap majlis. The real duel is between BoBoi dan OsBon..

    Shah Alam..Peace YooOO!!..”Tanjat Maimoonnn!”… ;)

    0

    0
  10. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged 2011, BeautifulNara.com, Juara, Keputusan, LAWAK, […]

    0

    0
  11. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    HAPPY NEW YEARRRRRRRRRRRRR LOV U OLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!

    0

    0
  12. Assalam… Bagi aku yg patut menang adalah Boboi. Sebab lawak dia mengunakan bahasa malaysia standard. Tu yg aku gelak2 stiap kali Boboi buat persembahan. Osbon???? Org gelak but aku tak gelak sebab aku tak paham sgt bahasa/slang dier. Penyampaian pun laju skit dan x clear. I’m Bruneian sbb tu x paham. Jgn mare peminat Osbon :)

    Tapi dari segi lain, aku setuju sgt Osbon menang. Harap2 diorang ni akan murah rezki dan lebih menonjol di media massa selepas menang MLM nie…

    0

    0