Written by AbangNara | January 26th, 2014

Sebentar lagi, kira-kira jam 9 malam, Anugerah Juara Lagu ke 28 akan berlangsung dari Stadium Putra, Bukit Jalil. Para peminat muzik tanah air boleh menyaksikan majlis ini secara langsung di TV3 atau laman web www.anugerahjuaralagu.com. Yang pasti, semua pihak kini ternanti-nanti persembahan hebat daripada 12 finalis yang akan berentap hebat malam ini.

keputusan terkini ajl28

Untuk menyegarkan kembali ingatan anda, berikut ialah 12 lagu yang bakal didendangkan di AJL28.

1. Penglipurlara = Hazama feat The Penglipurlara
2. Takkan Terpisah = Black
3. Bahagiamu Deritaku = Hafiz
4. Aku Pelat = Salam Musik
5. In Love With You = Noh Salleh feat Aizat Amdan
6. Bosan = Stacy
7. Kalau Aku Kaya = Altimet feat Awi Rafael
8. Hanya Aku = Hyper Act
9. Tanda Tanya = Azlan And The Typewriter
10. Sahabat = Najwa Latif feat Sleeq feat Syamkamarul
11. Ikut Rentakku = Jaclyn Victor
12. Kau Yang Terindah = Alyah

Abang Nara akan memberikan komen mengenai AJL28 di akaun Twitter BeautifulNara dan juga Facebook BeautifulNara. Jangan lupa follow dan LIKE untuk turut sama memberi maklumbalas anda. Keputusan terkini akan dikemaskini sepantas mungkin untuk tatapan anda. Buat semua peserta, good luck and all the best Abang Nara ucapkan.

P.S: Ramalan keputusan AJL28 boleh dibaca di sini

21 responses to Keputusan Terkini Siaran Langsung AJL28

  1. Bozo says:

    Opening yg bosan… Tapi bila start pertandingan (Aku Pelat), baru bernafas…

    0

    0
    • hyde says:

      cameraman AJL ni mmg tak penah g sekolah ea?? dr dulu amek shot memang fail!! geram pulak aku! penat aku teka 5 orang yg nyanyi ngn jac td. pastu amik sekerat-sekerat badan org. adibah noor nampak tangan je. dress scha sampai ke sudah tak nampa. amik shot jauh2, belakang, pastu shok sendiri! sakit ati betul… dr dulu sampai skunk takde pembaharuan. kata anugerah berprestij?? puiii!!

      0

      0
  2. Bozo says:

    Pengacara yg hampeh…

    0

    0
  3. jujur says:

    jujur aku kata,opening langsung xbest..pengacara pun xbest..lagu2 plak bkn semua best..mcm hyper act,hafiz n ada la 2,3 lagu ag aku rasa ok sikit..tapi kebanyakan lagu mcm xbest je..ni pendapat peribadi aku..tak tahu la korang semua..huhuhuh..

    0

    0
    • macam2 says:

      Ko pandai buat lagu ke? cuba list sikit lagu-lagu, lirik-lirik yg ko pernah buat dan anugerah sekali. Kalau nak kritik, biar kita ada ilmu tentang tu.

      0

      0
  4. Dinzly says:

    AG macam syok sendiri je…
    buat lawak mcm tak kena..
    scha and AG pulak mcm takde chemistry..
    lagu2 yg masuk pun kebykannya tak best pun..
    hopefully Hafiz menang!

    0

    0
  5. soyabudi says:

    membosankan. bukan macam anugerah juara lagu tapi macam rancangan muzik muzik biasa. tak macam bila ally iskandar, faizal ismail dan cheryl samad jadi pengacara tahun sebelumnya

    0

    0
  6. mel says:

    harap sangat aliyah menang!!!

    0

    0
  7. wuzzy says:

    ziana zain is the only singer in malaysia yang tiap2 tahun without fail buat persembahan di ajl.. memang kelazzzz and meletop! mmg kelazzz tahap diva & showmanship zz.

    0

    0
  8. pening arrr says:

    Cop3..ini anugerah juara lagu ke juara artis..penyanyi over exited sampai lupe pemenang sebenar komposer & penulis liri..kesian juara sebenar x langsung di beri peluang berucap..malah duk tepi je..adoooooiiiii

    0

    0
    • iza says:

      Setuju..patutnye ketiga2 kne berucap aku suke AJL yg dulu2 lbih br tumpuan kt komposer n penulis lirik

      0

      0
  9. ni laa yg org dok kata kerana lembu sapi dapat nama…lalallala~~

    0

    0
  10. nok gebuzzz says:

    opening lagu kureng…..
    penutup mmg best,happening giler…
    puas hati ngan yg menang…
    yg penting jac menang vokal terbaek!!

    0

    0
  11. […] Keputusan Terkini Siaran Langsung AJL28 (18) […]

    0

    0