Written by AbangNara | January 9th, 2011

siaran langsung ajl25

First thing first, buat mereka-mereka yang duduk di oversea, sila pergi ke link ini untuk melihat siaran langsung AJL25. Pihak TV3 akan buat live streaming bermula jam 7.30 untuk Red Carpet AJL25. Dan untuk anda semua, kami akan updatekan keputusan penuh terkini AJL25 dan pemenang AJL25 secara live sambil mengunyah keropok di depan TV bermula jam 9 nanti.

Pastikan anda bersama kami untuk ulasan AJL25 yang terkini dan termantap. Kami juga akan updatekan gambar-gambar red carpet AJL25 secepat mungkin untuk tatapan anda. Untuk anda yang nak berinteraksi kat Facebook BeautifulNara, sila klik link ini.

ULASAN AJL25:

1 Hebat gila suara Nash ngan Fransica Peter. Terbaik dari ladang

2. Persembahan pembukaan yang mantap. Orang old school memang bagus.

3. Cheryl Samad nie dari dulu pakai baju jenis-jenis gini (kata ibu kami)

4. Wow. Yuna nampak oren. Kami suka. Vokal mantap. Terbaik.

5. FBI buat lawak tak menjadi. Hmmm.

6. Oh kami suka dengan Tomok punya baju, persembahan dan aura. Marvelous

7. Tiba-tiba terfikir bakal adakah kaitan AJL25 dengan illuminati?

8. Gile ah suara Lan nie. Mantap gila. Memang hebat time vokal nyanyi A.P.I

9. Shahir ada rupanya. Ingatkan sakit lagi. Good luck Shahir.

10. Haa. Kami suka Shahir punya persembahan. Simple je. Tak ada penari-penari. Baju pun putih dan suci.

11. Aduh, vokal Shahir macam kureng jer. Boleh pergi lagi mantap nie.\

12. Kenapa suara Black pun agak down malam ini? Adakah kerana sound system?

13, Black pandai bola. Kalau tak wakil Selangor

14. Suara Hafiz AF terbaik

15. Fuh. Terbaik ah tembakan tue. Konsep menarik.

16. Tak faham motif Anna Raffali nyanyi dalam sangkar.

17. Faizal Tahirrrrrrrrrrrrrr !!!! Ok memang mantap.

18. Konsep persembahan FT menusuk ke jiwa kami.

19. Vokal terbaik setakat ini ialah FT.

20. Adira nie kami pernah jumpa sekali. Kecik molek je orangnya. Cute.

21. Mantap gile Adira tarik.

22. Persembahan Bunkface @ vokal Sam lagi bagus berbanding AJL24. Tahniah Sam.

23.  Terasa macam Black tak all out pulak untuk lagu nie. Dia boleh buat lagi power nie sebenarnya.

24. Ok semua orang tunggu Hanyut dari Faizal Tahir. Tengok camner.

25. Pergh FT terbaik dari ladang. Confirm menang.

26. Stacy go Stacy. Ok baju macam Chun Li

27. Shadap not shadap (diam tak diam). Lawak terbaik AJL25

28. Mencari Konklusi dari Hujan. Biasa-biasa ajer kot.

29. Gile ah suara Kak Ziana Zain.

30. Datuk Siti boleh menang persembahan terbaik AJL25.

163 responses to Keputusan Terkini & Siaran Langsung AJL25 (Anugerah Juara Lagu 25)

  1. gosipgurl_fea says:

    wow.. malam ni!

  2. rindu Malaysia says:

    uhhh thnxs!!! tertanye2 kwn dr siang td kat mane nk tgk live.. thnxs abg nara!!

  3. Ryta says:

    Jeng..jeng…jeng…
    Tungguuuuuuuuuuuu….saper yang menang malam ni….
    Apa2pun, good luck to all….

  4. Ulat Sutera says:

    tgk jgn x tgk…pastkn dr anda melekat d dpn tv anda..hehe

  5. abcde says:

    siapa lah yg menang ek….

  6. esparanza says:

    anak pak tahir!!!!!!! xD

  7. sonia says:

    fuyooo…org duduk oversea pun layan rancangan sampah macam ni…kurang ke entetenmen disana ..mesti oversea di indon ni, takpun nun afrika sana..kahkahkah

    • gosipgurl_fea says:

      x support AJL ? you bukan org malaysia kah?

    • intanizani says:

      dah tahu rancangan sampah lagi mau drop komen kat sini..

    • xam says:

      kalo da dok oversea memang akan camni la..dulu aku kat oversea pun camtu..time memang kat malaysia x amek kisah, pas duduk sana baru terhegeh2 nak tau everything psl malaysia..balik cuti kejap kat malaysia pun terus tiba2 rajin nak tgk movie melayu hehe padahal sebelum tu xnak tgk pun filem mlayu huhu…

      *melainkn kalo org x sedar diri, dok oversea smp lupe tnh air sndiri. peace (^_^)Y

      • rindu Malaysia says:

        same la.. dulu dok MY rase tak heran.. skrg rindu nk tgk citer melayu.. lawak kampung melayu.. sumer rase rindu,..

        • anak Malaysia says:

          betul tu walupn skrg ni tgl oversea tp x la smpi lupa diri…tntg Malaysia suma aku ambik berat…tgk Piala Suzuki..tgk Juara Lagu..walaupun hanya dr on9 sj tapi memang puas hati..sekurang-kurangnya terubat rasa rindu…

          jadila anak jati Malaysia….

        • Maktok says:

          tgk x tilawah al Quran dulu, imam uda, akademi alQuran. kalo tgh Alhamdullillah….. Amin…..! hehe.. jgn mara…

      • sonia says:

        ala…kalau dah org kampung tu, kampung juga lah, hantarlah ke bulan/ kebintang kejora.sekalipun …sambal belacan juga yg dicarinya..

        • mys abby says:

          ko tu bukan asal kampung ker..??
          nenek moyang ko??
          mak bapak ko..??
          ko takde kne mengena ngn kampung ker…???
          statement ko tu yg mcm sampah….
          tak sedar diri…

        • sonia says:

          me , kampung?….oh yes nun ulu jempol mari ..saya sgt suka tempoyak tapi saya juga suka keju bila dieropah, saya suka kimchi bila dikorea, bila di jepun pula saya gemar sushi….asal kampung tak bermakna selera tu tak boleh di ubah….ya ms abby….kalau masuk kandang kambing ngembek, kalau termasuk kandang rimau..cabut lari…pandai2 lah nak hidup….life itself is a skill….

        • mys abby says:

          “asal kampung tak bermakna selera tu tak boleh di ubah”..
          yela…selera mmg takleh di ubah..
          tp adab tu mmg kne berubah mengikut tempat jgk ke…??
          atau mmg adab u dr dulu mcm ni..??
          hahaaa…

        • lalalililulu says:

          hoiii SONIA..kKO BOLEH BLAH X?NYAH KO DR BERI KOMEN KAT SINI..MELUAT PLAK AKU DGN KO NI..ORG BC KOMEN KAT SINI NAK SUKA2 TP BILA BC KOMEN KO RASA GATAL TANGAN NAK MELEMPANG KO

    • maktok says:

      haha sampah n membinasakan……
      kalo dulu ada unsur iluminati. mlm nie ade unsur pa lak ek????

    • Lynn says:

      alahh… dah tuh knp sebok kt sini. pegi la main jauh2

      • kam says:

        eh2… mara lak die. sini bukan AJL. bio le nk main kat sini pon. byk lg bende nk bace kat BN nie, terlanjur layan BN, ape salahnye komen kat isu ni egak kan. hahahha….

    • mmmmm says:

      ko ni nape??????sian2 mulut ko tu mcm longkang!!!!!!dh x ske jgn berbunyi la!!!!shut up la……..ko tu aku rse ko duk kt hutan tu la psal mulut x leh nk cover………sian2 laen kali pegi belaja psal adab yek……..nnti x la owg kate owg planet mn la sesat kt bumi nie……ishishish………

      • cermin says:

        hahaha… nk suruh owang belajar psal adab tp diri sendiri x beradap. cermin skit diri…
        budi bahasa budaya kita.. *nyanyi gaya dato’ siti*

  8. peace says:

    la dh owang yg dok obesi tu owg mlaysia…mst la da dklngn depa tgk..

  9. natts says:

    Faizal tahir terbaik dari ladang!

    • gosipgurl_fea says:

      aku tertanya2 apa maksud terbaik dari ladang and kilang itu? :( pelik ja bunyanya

      • aku says:

        maksudnya segar tak diperam..
        kalau dari ladang terus ke pelanggan tanpa masuk peti sejuk ke hapa ke..
        kalau dari kilang keluar terus ke pasaran taklah perap bebulan..
        heheheheh..

      • heheheh statement ‘terbaik dari ladang’ tu asalnya dari iklan susu tepung aaa kih3x..

    • IT vs SC says:

      FT terbaik dari ladang. hahaha… low klas giler FT kan…
      org skarang gune terbaik dari Makmal laaa… betape hinanya nilai FT dimatamu. (mmg hina pon). kakakakakaka

      • januari says:

        ape yg wat ko cakap die hina? ko tu lagi hina , nk kutuk2 org.. die bukan ade wat org ngadung ke.. buang bayi ke. minum arak ke.. hey, sian org cam ko ni. klu x minat FT pun, tak yah la nk ckp HINA. aku pun tak minat sgt, xder la smpai nk kutuks2

        • IT vs SC says:

          hahha.. sume yg terlbat dlm menganjurkan maksiat adalah hina selagi x bertaubat. dh terang2 dlm al quran. bukan aku memandai meng’hina’ kan diorg. ko mmg x layak bg dia status Hina, hanya allah je layak.. Out, nk p makan tutti fruity. lalalalalala…

      • hehe says:

        mcm kau bgs sgt..

  10. ESZOL says:

    TAK SABAR NAK TGOK ARTIS2 SEXY BUAT MODAL MLANCAP BUDAK2

    HAHAHAHAHA

  11. aleesya says:

    ala…yang duk oversea mesti budak2 pandai…biarlah diorang nak layan pon…setahun sekali kan…

  12. hmmm update je.. mase ni masih kat opis. tgk result dah le… semoge xde perkara yg tak diingini berlaku dah le so kpd yg tgk live kat sana nun, beringatlah, jgn over excited sbb slalu suke membawa duk….. yg dok depan tv, enjoy lah bersama family..

  13. kuchai says:

    Menunggu bilalah semangat yg sama berkobar2 n menyala2 mase pertandingan tilawah al-Quran. Abg nara pon satu, time Prtndingan tilawah, xde la plak nk update. hurmmmmmm.
    ~apaila tonsei~

  14. http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

    7.30 time maghrib… mesti pas masuk red carpet… semua artis duk sibuk cari surau…..

  15. ngokngek says:

    bosanyer yuna….

  16. memen says:

    ta ske rmbut tomok !

  17. hijau says:

    tak bley pon aku nak live streaming…tolong2 huhu…

  18. akira says:

    same la x leh live streaming huhuh tolongggggggggg

  19. saje komen says:

    tomok cadang nk wat ala2 rain.. jadila.. RAINMOK..

  20. Auta says:

    same..xdpt jgk

  21. Auta says:

    BN…jgn le gune word “old skool”…xbest..old generation proper ckit…

  22. chantek says:

    mana streamingnyer

  23. haha says:

    BN, nape x cakap psembahan M.NASIR? mantap ape? huhu

    anyway lagu shahir kacau la ade pompuan ni cakap2..spoil gileeeeeeeee

  24. siput sedut ajl says:

    Shahir patut kena lempang ngan wartawan bkn ngan pompuan tue..huhu!

  25. mawar says:

    ala…sore shahir kureng la…

  26. kambing hitam says:

    mcm ilang seri jer AJL ni…
    Cheryl samad tak cukup kain ke?
    hehe…
    baju melambangkan agama la..

  27. mlankolia81 says:

    shahir cam krg bmaya je.. i mean dia nmpk pucat smcm je.. truk ke sakit dia tu.. Minah yg kuar ms psmbhn shahir td 2 nasha aziz ke ek?

  28. chucho says:

    shahir mmg sepoi laa mlam ney…vokal x mantap!!
    TOMOK mmg the best….loike…loike…<3
    BLACK mmg mantop jooo…
    ANA RAF N FAIZAL TAHIR….SURPEP arr….

  29. ejanAdin says:

    black macam simpan je…haha..oh yea~~~
    sofia jane plak lepas ne… =)

  30. Cermin says:

    Tomok dh gaya Adam Lembert. stereotype bagai…… go find yr own imej pls….. like A.P.I nye perfoemence.

  31. lalalililulu says:

    terkejot aku bdak hafiz ni…

  32. siput sedut ajl says:

    apiz krinting nie mengejutkan aku je..ingatkan betoi kena tembak tadi…hampeh tol! tah ke mane2 jantung aku tadi…

  33. Bell says:

    Performance Hafiz mmg GEMPAK!!!

  34. ejanAdin says:

    anna rafali..xbesh r…sorry r weh…the worst kot so far..
    sorry.. ='(

    p/s; tp sy mnat die…cis…overconfident ne

  35. mlankolia81 says:

    Asal cam xjelas je sebutan ana rafalli ms dia nyanyi ek.. Lgu dia best tp xleh nk feel sbb krg jelas.. Technical problem kut…

    • lalalililulu says:

      ha ah la..nape si ana rafalli ni cm xbest je…sangkar 2 mcm semak kan pandangan je..

    • wawa says:

      dulu ada peminat tegur dlm fesbuk dia kata suara dia kurang jelas bila nyanyi. peminat tu mintak supaya lenkali nyanyi biar la dengar sebutir2 perkataan tu supaya senang nk feel. tp last2 abang2 ana yg admin kt fb tu hentam peminat tu balik kata tu ana punya stail bla,bla,bla. adeiii…tkleh tegur sket habis abang2 sumer backup.

  36. ejanAdin says:

    the best gimik so far la; faizal tahir…

    :thumbs up:

  37. ip says:

    FT wa caya lu……

  38. siput sedut ajl says:

    Faizal Tahir..wa caya lu,lu caya wa tak?

  39. ladyorange says:

    nape FT peluk2 fatimah tu..huhuhuhu..walopun alasan anggap anak..macam tak manis ler..nasib pak ajis tuka tempat last minit tu..kalo tak pelok wat kali ke 3..huhuhu…sori peminat FT

  40. saya says:

    frust ckit tgk persembahan shahir. patotnye die blh wat yg lebih baik. pape hal tetap best :)

  41. limautebal says:

    faizal tahir memang mantap!!!!

  42. jintan manis says:

    Semak ah..semua nak gimmick lebih2..xde identiti sendiri..rindu kategori irama msia

  43. Shamira says:

    spe mng?

  44. siput sedut ajl says:

    pasal pe semua gimik dlm pagar je mlm nie?pagar kecik,beso semua ade…

  45. Maimoon says:

    Ft sah2 tiru mj. Nasib baik vokal mantap klo x harus kne kutuk

  46. ejanAdin says:

    comel baju stACY…hehe~~
    kiut…nge nge~~

  47. lalalililulu says:

    perfomance stacy cm biasa yg dia buat so bleh agak step2 dia..

  48. zai says:

    sy rase, hafiz n faizal tahir yg terbaek.!!hafiz nyanyi suara mcm dlm radio tu.gimik pun best!

    • lalalililulu says:

      gimik c hafiz 2 buat kering darah ku..alih2 tgok da klam kbot dlm gelap..ingatkan dia pgsan sbb kan dia br lpas eksident kan…

    • mlankolia81 says:

      yesyesyes!!! stakat ni abg pejal (lagu slmt mlm) n adek apiz yg plg ok! esp hafiz suara sejibik cam dlm radio n tv.. yg laen2 2 cam ada lari le ckit…

    • kak nam says:

      sebijik kan???? sedap…..

  49. zai says:

    wakakakaka!shut up no shut up.hehehehe

  50. ejanAdin says:

    rasanye;
    FT..Yuna..hafiz..

    rasa2 r kot..

  51. murni says:

    Entahlah..aku rasa, AJL kali ni overdo la persembahan dia. Hanyut tadi tu pun over sgt lah. Sbb kebanyakannya terlalu over, persembahan yg simple n sweet mcm Selamat Malam & Cinta Sempurna nmpak menenangkan dan menarik. Pendapat aku lah.

  52. lalalililulu says:

    ni imej baru sharifah aini ke?

  53. _T_T says:

    hidung syarifah aini sangat berbeza..dagu pon sama..

  54. dr shahir says:

    nak je aku sepak perempuan yg sepak shahir tadi, kurang ajau bettull…dah lah shahir tu sakit…bukan sikit2 punya sepak..bunyi dushhh….adusss

  55. Maimoon says:

    Kpe kak pah pki tudong? Burok

  56. ex utm says:

    ni lah manusia akhir akhir zaman terlalu mengangkat dunia hiburan…. dunia akhir zaman….. salah satu tanda2 kiamat hampir tiba… renungkanlah

  57. mama says:

    apsl rambut siti cam 2??huhuuh

  58. chenta e niya.. says:

    makin hilang selendang ko ye sitiiiii
    perghh lawa gila ziana zainnnn

  59. _T_T says:

    siti tudung mcm tu je..mcm x pakai je…kak pah ok sikit..pakai gak tutup keseluruhan rambut..ish2 siti nie..

  60. mlankolia81 says:

    wahai org2 kg.. dgr cni, ada 1 pgumuman weii.. atuk ct dh 99.9% free hair.. kalo camni baek bukak je trus.. pkai lagu 2 bknnya ttp aurat pun.. lg mhina agama islam adale.. mcm main2 plak dh jdnya.. nk kata jahil, skrg sah2 rmai dh artis yg ttup aurat btl2 leh je cr mkn dlm industri ni…

    • kak nam says:

      hahahhahah…. kan….

    • ms bloom says:

      la..komen2 cmni tok ti tak ambik pusing…pro tok ti mesti ckp dah pesen nak wat cmne???mkn kutuk tok ti mkn murah rezeki….xup date n so on…xgitu?harap2 1 day tok ti btl2 terbuka hati nak pakai..

  61. nory says:

    Go Go Siti…..
    akhirnye rase berbaloi berjaga tgk AJL tahun ni!!!!!

  62. ayra says:

    watching the end performances by all the big names, we can clearly see the quality gap (in music industry) between yesteryears and now. it’s kinda sad.

  63. esparanza says:

    sitiiii!!!!!!!!!!!!!!! last2 siti yg menang. haha. best gila siti. pukul habis semua

  64. akira says:

    bez prsmbahan ct

  65. haha says:

    yg kendong siti td laki ke pmpuan? x nmpk a

  66. kak nam says:

    my fren yg gi tgk di bkt jalil cakap sound system terok… berdengung2…….

  67. Nurul says:

    kak ZZ hebat sgt, awesome gile…

  68. ha ha…aku rasa psembahan pembuka ngan penutup je yg best mlm ni…
    calon2 ajl…hampeh…
    tu la kualiti org lame…
    yg nmpak bagus cume ft-hanyut ,adira ngn hafiz je…
    apepun aku puji thn ni punye phargaan kt org lama..
    otai2 bwk lagu sedap2….kalo x mesti boring thn ni punye ajl….

  69. chenta e niya.. says:

    x best langsung ana rafali menang… x best langsung ajl tahun n…

  70. lepat says:

    . FBI buat lawak tak menjadi. Hmmm.

    hei bangang bodo nara media communication….aku hack karang blog ni…..

    tak reti tengok cakap bukan2….kalo aku jumpa kat luar aku tumbuk ajer korang sumer….

    unsur freemason masih menular di AJL..nak ubah pemikiran orang islam di malaysia….madness screen saver masa stacy perfome tu bagus kalo jadikan karpet kat rumah..boleh sama kan macam dalam setiap gereja yang ade kat rumah ni…..

    • esparanza says:

      tegur elok2 la bro..

    • gosipgurl_fea says:

      en lepat> jangan cakap pasal agama jika anda tergolong dalam golongan pendek akal.
      kenapa saya ckp mcmni, saya boleh assume dari cara anda merepek. fikir dulu sebelum anda taip and publish . nasib ini bukan luar internet.if so, buat malu aja nak cover muka handsome you tu. jangan cakap pasal hacking ya, pls, kalau anda buat org fikir anda memang tak cerdik. ah ya, >>> Freemasons ni ada dimana2 aja. mybe dirumah you pun ada? inilah masalah org mcm anda, nak berjuang tak kena dengan tempat . lagi menunjukkan kebodohan sendiri.

      • lepat says:

        KEREK KAU BETINA SIAL…SOKONG SANGAT LA AJL TU…BIAR JADI PANDUAN HIDUP KAU SEKELUARGA….
        NAK PIKIR BUAT APER..DAH TERANG..KAU YANG TERGOONG DALAM GOLONGAN MACAM SAMPAH NI

        blog sampah…sokong fb buat aper..ikut sunah la..apesal mati kebosanan..hidup keluarga ko berpandukan facebook ker..bodoh punya bangsa aku ni…

        dah tak reti nak beza cara barat tu bagus ke tak,,betul la dalam kitab al-quran cakap bil DAJAL muncul nanti orang akan cakap dia baik..n akan ikut dia..orang macam ko yang bodoh ni la salah sorang nyer….

        KALO ADE UMAT YANG NAK PERBETULKAN KORANG HINA LA CACI MAKI LA….

        • lolyat gang says:

          so ko ni la jenis umat islam yg x terpedaya dgn dajal eh ?

          konon nak perbetulkan org
          tp mulakan ayat ko dgn panggil dia ‘betina sial’

          sedih nabi tgk umat dia mcm ko ni
          konon nk jd baik dan alim,tp still buat bende jahat

    • lolyat gang says:

      lepat bodoh
      bdk islam paranoid

      • lepat says:

        abeh kau aper..budak tiga line ker..eh sial kalo ko budak 3 line pon aku boleh tikam kau la..ramai mana pun korang mampus jugak nanti…

        • lolyat gang says:

          tgk la perangai lepat ni
          nak tikam sesame umat
          ini ke yg islam ajar ?

          da la paranoid,pastu nk bunuh org islam sendiri

          umat islam paranoid mcm ko lah yg akan menyebabkan ramai pengganas dan terorist

          islam x perlu umat mcm ko

  71. shizuka says:

    kami kat rumah sewa semangat tengok ajl tahun ni…psaningan sengit la katakan…,….time tengok ajl kami semua suka , bsorak lebih2 lagi bplack n ft buat persembahan……sampai teka mana satu dah yang angkat kejuaraan…..bila keputusn juara di umumkan .pkataan kluar dr mulut kami ” eeeee…dia yang menang?”… diam n terus masuk tidur…hampeh sangat2…..

  72. lolyat gang says:

    tp AJL kali ni mmg boring

    edisi last year still the best

  73. ajuera says:

    ak gelak terguling-guling bila FBI cakap “shadap not shadap” tu..terbaik ah FBI. sempoi jerk!hehehe

  74. ms bloom says:

    wow..persembahan NASH mmeng memukau habis…meleleh airmata kami sekeluarga bila dia nyanyi lagu pada syurga dwajah mu…lagu ni seakan2 “memakan”diri nya dan Arwah Dato’ Sosilawati..anyway AJL mmg sentiasa da Surprise and gimik…10stars…..

  75. budi says:

    hahha NARA excited nk FT menang..maaf la kali ni FT tak menang..lagu dia tak brp nak sedap..
    Tukar pengacara je tahun depan..Ally Iskandar tak payah jd Pengacara AJL la..bosannnnnn

  76. lollipop says:

    ct tu xpyh nk tkinja2 lg dah tua,jgn leka zuriat xde..

  77. papa porno says:

    tahun ni punya tak best langsung..meleret2 skrip pengacara nya..lagi tak best bab result!!! hahaha…announce je ana who terus papa tutup tv masuk tido..wakakak

  78. kepala_pusing says:

    cuba lg tahun hadapan!!!

  79. Reena says:

    Baju oren kak pah memang tak hengat..class gak style tudung dia pakai..harap kak pah kekalkan setelah bergelar hajjah..

  80. amirul says:

    persembahan siti,ziana zain dan kak pah mmg ade clasz…….suare siti mendayu-dayu…..

  81. hyde says:

    artis bnyak bergantung pd gimik atas pentas. semua berlumba2 nak nwat gimik terbaik. alakadar dah la tp mantap. dek sbb gimik, psmbhan band fav aku api jd tak happening. lagu rancak tapi noh ngn Lan nmpak cam tak bermaya sbb nak pnuhi tema and gimik psembahan puny pasal… nasib baik suara lan jd penyelamat. lagu diorang tu happening pasal semangat tp tak bersemangat btul aku tegok…tak puas ati btul..
    yuna- simple and memukau no gimmik tp mempamerkn kbolehan dier sbg musician tp syang lgu dier bwat aku ngntuk…(tp pmint dier of cos ske)
    shahir- suara nasha bingit.. spoil psembahan shahir… tp adengn tampar tue mmg bes.. terkejut aku…klu la aku kt tempt nasha…
    tomok- tak original.. ader tiru2 artis luar sket…lgu dier pun tak la mesmerize sngt.. camane leh terlepas masuk?
    ana- aku ske dier ni.. bju kurung+bawak gtar= so stail…lagu sdap n unik tp tang sangkar tu tak ble blah…nyanyian pun out.. sangkar tu mmbataskan pergerakan dier. kmera pu susah nk fokus kat muka. aku nak tengok muka dier bukan nak tengok sangkar..
    hafiz- gimik tak menjadi.. pd aku laa.. tak berdebar langsung time dier konon kna tembak n jatuh.. klu ikut logik if it’s truly happen, tv 3 da cut siaran trus.. ni tak, kamera siap pusing2 lagi atas diorang yg kononya ‘cemas’ kt pentas tu.. so unreal.. then kte tahu it was fake and gimmick.. anyway suara hafiz best tp da bosan dgn stail lagu2 ajai…
    yang lain? aku tak tengok… lepas MUH n black nyanyi aku trus tutup tv so it is not fair klu aku ulas. apekata korng yang tengok plak ulas. don’t bias. juz ltakkn dri korang sbg audience pada mlm tuh.. FT punye gimmik camane? ..