Written by AbangNara | May 24th, 2014

Sebentar lagi, tepat jam 9 malam, Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2013 akan ditayangkan menerusi TV3. Pastinya jutaan rakyat Malaysia sedang menanti di hadapan kaca televisyen untuk menyaksikan majlis anugerah penuh berprestij ini. Abang Nara yakin para selebriti yang tercalon untuk Top 5 sedang berdebar-debar menunggu pengumuman keputusan malam ini.

keputusan terkini abpbh2013

Sama-samalah kita nantikan malam ini untuk melihat siapakah yang bakal bergelar Bintang Paling Popular Berita Harian 2013. Abang Nara akan kongsikan keputusan terkini di sini untuk tatapan anda. Untuk komentar lebih lanjut, boleh LIKE Facebook BeautifulNara dan juga follow twitter @beautifulnara.

Keputusan Terkini ABPBH2013:-

1. Artis Baru Lelaki Popular - Achey
2. Artis Duo/Berkumpulan Popular – Stacy & Akim
3. Artis Komedi Wanita Popular – Jihan
4. Chef Selebriti Paling Popular – Chef Wan
5. Gandingan Serasi Di Layar – Zara Zya & Azlee Khairi
6. Pelakon TV Lelaki Popular – Shah Iskandar
7. Penyampai Radio Wanita Popular – Fara Fauzana
8. Artis Berpengaruh di Laman Sosial – Datuk Siti Nurhaliza
9. Penyampai Radio Lelaki Popular – Johan
10. Pengacara TV Wanita Popular – Neelofa.
11. Watak Jahat Dalam Drama/Filem Popular – Sofi Jikan
12. Artis Komedi Lelaki Popular – Jepp
13. Pelakon TV Wanita Popular – Siti Saleha
14. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Dato’ Rahim Razali
15. Pelakon Filem Wanita Popular – Siti Saleha
16. Penyanyi Lelaki Popular – Hafiz
17. Pelakon Filem Lelaki Popular – Aaron Aziz
18. Penyanyi Wanita Popular - Stacy
19. Artis Lelaki Stailo – Awal Ashaari
20. Aksi YouTube Paling Popular – Mat Luthfi
21. Anugerah Bintang Paling Popular – Aaron Aziz

65 responses to Keputusan Terkini Siaran Langsung ABPBH2013

  1. Mimikopa says:

    Alahai…ingat first.

    0

    0
    • Ritu vs Aya says:

      Artis pmpuan lumba2 tunjuk perot sapa paling kempis and dada sapa paling ketat. Subhanallah, move on sangattttttttt

      0

      0
      • fukeklaut says:

        Ha…komen gini lah aku tunggu. Stok2 ustazah yg hari2 bc blog gosip.

        0

        0
        • Zek says:

          Alamak hafiz yang selalu nyanyi lagu lembik menang la pulak. Booo

          0

          0
        • Noks says:

          Anugerah perampas paling popular takde ke? Next time kena wujudkan anugerah macam tu, hadiahnya bagi telur busuk sebakul.

          0

          0
        • Olga says:

          Padan Muka Zizan x menang 1 pun!
          Tu lah lain kali jgn berlagak sgt duk show off mcm ko sorang je ada awek berdarah kokesen!
          Aku bajet mesti Emma akan tinggalkan Zizan sbb los ni Zizan akan jatuh merudum!

          0

          0
        • Merami says:

          Yesss!! Matluthfi menang!!

          0

          0
        • diva says:

          tahniah semua pemenang. kita tengah tunggu tweet dari zed zaidi. mana p hilang tah dia tak pulak timbul2.. sentap keww?

          perkara / sesuatu yang mengganggu mata aku tadi :

          1. shiro – peerghh boring! bagus ambil sepahtu tadi
          2. baju dyg nurfaizah – dah bagus dah baju panjang tapi kenapa buat tingkap kat atas dada eh?
          3. baju nabila huda – pakai baju amy kot?
          4. fafau – tiap taun menang. dah boleh agak. boring
          5. pekin – errrr speechless i taw. rambuttttt
          6. masa aaron dpt ab paling popular, ada ke patut shiro ajak selfie depan vvip tu? cubalah belajar hormat sikit. dah membelakangi pulak tu. kenapa tak ajak selfie sekali?
          7. tegar? – tak patut buat persembahan kat abpbh. abg nara pun hairan kan abg kan?
          8 dan seterusnya malas nak sambung. tido lagi baik

          0

          0
        • pink no power ranger says:

          hajat neelofa utk membeli surat khabar satu lori dah tercapai agaknya. undi sendiri ye lofa? ker abg nara tolong undi?

          0

          0
        • aku says:

          bukan ade artis wanita stailo ke? manenye. ttb laki je ade.

          0

          0
        • K.A.A says:

          x suka stacy menang..

          0

          0
        • Bedah says:

          hahahahahhaa.. zizang langsung tak lekat satu pon..

          0

          0
      • Hambar says:

        Nape aku rasa mcm ada x kena je ABPBH kali ni… Ape eh?? Mcm x smooth je, boleh masa ngah on air ada org leh nk lalu depan kamera.. What the fish?? Hambar plak tu… Byk yg undi diri sendiri ni… Si fara tu dah dekat sepuloh kali tukar baju, si shiro tu dr awal sampai akhir tak tukar2..

        0

        0
    • Kak Nananera says:

      Sendu je tgok pemenangnye.

      Fara fauzana mgkin dh boleh tarik diri.
      Hebat Jepp leh kalahkn Zizan.
      Shah Iskandar.. Ye.. Ak bru pas google nme die dan bru tau yg tu die. Muke kenal nme xtau.

      0

      0
      • diva says:

        mana shilalat eh? nak juga tengok reaksi mereka. lagi2 yang pernah meroyan kat BN ni.. kah kah kah

        0

        0
    • pokbi says:

      hambar la jugak, tapi okla tak stress sebab takde lagu yang memekak2 sakit telinga

      0

      0
    • NomuDeNomuq says:

      Kempunan lg la Zizan.
      Rse cam x betui je undi ni. Yg betui2 popular taun lps x mng pon.
      Siti Saleha sampai due2 die mng.

      0

      0
    • ayam jepon says:

      SO BORING !! NASIB BAIK JEP MENANG !! JIJAN SILA GI NONGGEK JE LA KO NGN CINTA HATI KO YG GEDIK MENGADA TU !!
      HAHAHA

      0

      0
    • Olga says:

      ARTIS WANITA STAILO YANA SAMSUDIN N PENGACARA TV LELAKI POPULAR DATO AC MIZAL MANA???????NAMPAK SANGAT NARA NI COPY KT SINARA HARIAN YG BIOL SELALU SALAH FAKTA ARTIKEL TU

      0

      0
    • Olga says:

      ARTIS WANITA STAILO YANA SAMSUDIN N PENGACARA TV LELAKI POPULAR DATO AC MIZAL MANA???????NAMPAK SANGAT NARA NI COPY KT SINAR HARIAN YG BIOLL SELALU SALAH FAKTA ARTIKEL TU

      0

      0
    • keling says:

      deyy Tambi.. mn xde pon artis baru wanita dlm list tu

      0

      0
  2. ana says:

    Zizan comfirm menang ni…

    0

    0
  3. kiah propa says:

    Kiah rasa setiap persembahan dgn penyampai ade je yg x kena. Tidor dl

    0

    0
  4. bosan says:

    Bosanla anugerah.abph kali ni…penyampai borink..persembahan pun sama.tidur dulu

    0

    0
  5. mamamu says:

    Tang mane plak shah iskandar tu popular?? Ke aku yg x tgk tv…tp apapun,menyampah btol la dgn artis yg wat2 muke terkojut tu bilo monang…koya lah der

    0

    0
  6. shiro says:

    Neelofa???? Erkkk sapa undi ni wey

    0

    0
  7. Thenijanija says:

    Boringlah… baik layan bola.. la la la~~

    0

    0
  8. Kias fansuri says:

    Aiseh. Wa sampai taktau ada abpbh ini malam. Apapun, x men memang best! *tiba tiba*

    0

    0
  9. HukAloh says:

    Shah Iskandar tu sape dia? Kejap, aku google.

    0

    0
  10. suka mat luthfi says:

    yes..mat luthfi mng..mmg aq ska mat luthfi mng drpd gwiyomi si Nora 2 mng

    0

    0
  11. rahsia says:

    abg nara, tu bukan gmbar ezlisa loy ke? ke salah? kalau betul. bukan kawan tu dh pkai tudung ke? xelok la tnjuk gmbr ceggitu nye haaaa. :D

    0

    0
  12. cik nee says:

    ABP kali ni paling hambar laa…setiap ms ade je yg xkena…hall xde org…stadium gk penuh..haha

    0

    0
    • ADAH AKIFF says:

      tk ade org . tu, sebab semalam. ade bola. diorg gi tengok bola agaknya tu.

      0

      0
  13. nuyu says:

    Mane anugerah artis wanita stailo?

    0

    0
  14. Lalalaaaaa says:

    Sape menang artis baru wanita n pengacara tv lelaki fofular?

    0

    0
  15. Kak Siti says:

    Bagi pendapat kak siti… Kalau dr segi popular, mmg si Neelofa popular. Cuma, kak siti rase die x byk peminat je.

    0

    0
  16. kanda says:

    Paling menyampah gan jeehan raja lawak…muka xlawa…lawak xseberapa…over je lebih…aku kalau jeehan jd dj ..aku tukar chenal radio…xsanggup nak dengar…berbulu lubang telinga…mcm mn bolih menang pon xtahu lah…si bodoh mana yg undi tu…nak muntah…

    0

    0
  17. kanda says:

    Uwekkkkk….nyampah gan jeehan raja lawak…muka buruk…lawak bodoh…org gila mana yg gundi pon xtahu…..uwekkkkkkkkkkkkk…..

    0

    0
  18. shah_iskandar? says:

    Yay Stacy menang! Aku kagum dgan artis yg bermula dari susah dari keluarga payah dan berjuang.. Kurang kontroversi.. Tahniah.. Talent come first.. X yah nangis2 kt youube..

    0

    0
  19. kanda says:

    Anugerah yg paling bodoh sepanjang tahun…jeehan ….

    0

    0
    • MELATI says:

      Yang bodoh nya Bapak ko kanda sebab lahirkan ko hahahahahaha

      0

      0
    • MELATI says:

      Syukur pader Tuhan org2 Mlaysia tak Undi mamat yg dressing cam Bangla cari krje tu iaitu Zizan….pasni Astro mesti batal kan kontrak dia…dan kalau Skop production masih simpan Zizan pelakon KL Gangter ..aku boikot Skop production..

      0

      0
  20. benci fazura says:

    padan muka kawww fazura, haaa haritu kemain ckp sapa neelofa,ni now dia dh jd big name.. huhu

    0

    0
  21. HantuKuburanCina says:

    Baru tau ada anugerah ni..tahniah johan..im always listening to morning ERA kat dalam kubur aku..sampai jiran sebelah aku..india pun cakap..this johan so funny..I Like kata dia…zizan cukup la tu makan kit kat..kitaorang tak suka makan coklat..sebab kitkat tak da kat kubur nie..kalau ada maybe i will try to eat jugak la..

    0

    0
  22. Mimikopa says:

    Mmg aku first rupanya…tahniah pada semua yg mng…

    0

    0
  23. ss pelakon film fofular? says:

    SS blkon film Ape eah? mmmmmmmmm…

    0

    0
  24. Jumbo Gajah Biru says:

    Sian Nora Danish x menang woi..pnt dia show off
    Aku serius x knl beberapa pmng esp Siti Saleha

    0

    0
  25. Anonymous says:

    seriously , aq tak pena tengok filem ke drama ke lakonan siti salehah ni .. asal bole menang ish ish ish .. sungguh tak sgka . patut bg kat fasha sandha dgn lisa surihani .. btw, shah iskandar tahniah . I suka u kt andai itu takdirnya .. mm fafau rasa’y u da bole tarik diri kut ye .. bosan ler asyk kau je menang ..mm napa aq rasa abpbh kali ni suram je kerusi pun byk ksong .. mcm kurg smbutan .. pengacara pn nta pa2x la ..

    0

    0
  26. Sitizoner says:

    Yeaaaa Siti Nurhaliza menang. Jangan jeles. :p

    0

    0
  27. mieraaiskandar says:

    selepas siti nurhaliza tarik diri dengan undian 300k lebih , lepas tu undian ABPBH tak sampai 100k pun.. and till now kenapa ABPBH masih calonkan siti? motif?? motif ABPBH gunakan siti untuk melakukan promosi dorang. Apa2 pun siti nurhaliza tetap the best. the classy lady!!

    0

    0
  28. Nora D says:

    sejak siti nurhaliza tarik diri..undian abp x cecah pun 100k..apesal ek?pastu makin suram jek..zaman siti dulu mesti smpi 200k or 300k..confuse lak skrg nie da x gempak.

    0

    0
  29. Jihan says:

    Dato’ AC Mizal tertinggal. Tp btul la, sendu btul kali ni

    0

    0
  30. cokodok says:

    pelakon komedi wanita popular-JIHAN…
    who’s achey??x kenal pun..

    0

    0
  31. Wan Z says:

    Congrats!!!!!! Baru la betul…….

    0

    0
  32. anti zara zya says:

    sudah-sudahlah korang dgn hero-heroin LOVE YOU MR ARROGANT tu.
    Apa yang best sgt dgn diorang? buat korang kuat berangan adalah.

    0

    0
  33. ctoz says:

    korang ni apelah.. mmg agk slow sbb masih bersedih dan tema mengenang MH370 kn.. ok la tu xla huha lupa daratan.. tp tu lah xsemua sedar hal2 kematian ni.. n xsesuai vt al-fatihah tp pompan melalak nyanyi…hmm

    0

    0
  34. hurm says:

    bukan ke zizan ade menang 1?

    0

    0
  35. Anonymous says:

    kate anugerah paling populer, tapi yang menang rata rata tak hebat mane berlakon ataupon ape, undi diri sendiri ke????

    0

    0
  36. sicantik says:

    HAHAHHAAA..thn ni mmg xbest lgsg la abph ni..mmg suram gle..
    mcm ade smthng yg x bpe nk power sgt..mybe pengacara xpn prsembhan i dont know..
    org yg spatotnye mng tp xmng..ksian nye..pe2 pn my ct ade mng k….cayalahhhhh..
    tp frust nape fazura xmng for stailo..yana lak yg mng..si hidung plastik!!!!arghhhh..!!!!!

    0

    0
  37. You could definitely see your sskills in the work you write.
    The wworld hopes for even more passionate writers
    such as you who aren’t afraid to say how they believe.
    At all times follow your heart.

    0

    0