Written by AbangNara | April 20th, 2009

keputusan

Saat yang ditunggu-tunggu telah tiba. Di sini kami ingin mengumumkan pemenang bagi pertandingan pengkomen terbanyak di BeautifulNara. Sebelum itu kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang telah sudi turut serta dalam pertandingan ini.

Senarai pemenangnya ialah:-

  1. Flower – 2682 komen
  2. Ain – 2024 komen
  3. Hanz – 899 komen

Kepada mereka-mereka yang di atas, sila hantarkan butiran bank Maybank anda kepada kami di borakartis @ gmail.com untuk tujuan pemberian hadiah. Sila gunakan email semasa anda membuat komen ketika menghantar email kepada kami untuk tujuan pengesahan.

Kepada budakgenius, Neokunam, fiza224, ni dan mereka-mereka yang turut aktif memberi komen, terima kasih kami ucapkan. Mungkin lain kali pertandingan yang lebih kurang serupa akan terus kami anjurkan untuk anda semua.

Teruskan menyokong kami di BeautifulNara untuk menjadi blog hiburan Malaysia yang tersempoi. Teruskan bergosip secara berhemah di BeautifulNara.com.

45 responses to Keputusan Pertandingan Di BeautifulNara

  1. aku says:

    tahniah flower..leh r blanje ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Anonymous says:

    salam..
    tq beautifulnara..
    lurve u beautifulnara..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. singa ganaz says:

    chayok chayok!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. pocongcomei says:

    uitsss flower.. tahniah!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. pocongcomei says:

    ain pom tahniah gak!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ain says:

    tq beautifulnara..terharu!hukhuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. lalalala.... says:

    congrate tuk sume yg mng ek…peace…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. admin says:

    no problem.nanti jgn lupa antar details bank ek.guna email yang guna kat sini.malam nt balik umah i akan bagi hadiah.enjoy~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      admin..ain xdak akaun maybank cmna plak..guna akaun maybank org ln blh ka??
      ibu ain..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BudaKHenSemTaiKUcinG says:

        AIN..

        Kalu ko xde akaun maybank,
        Ko guna aku nye pon boleh,
        tapi 50/50 la..
        Key..
        hahahaha…

        p/s:Kak nara,lain kali kalu stakat bagi komen “hahahahaha” tak payah kira ar kak,buang karen..hehehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. rozy says:

    wah..tahniah..sume yang menang..tak sia2..korang berborak2 kat sini..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. hanz says:

    hadoyai..hanz dah lame x mengomen kat nara nie… xsangka menang nombor 3…huhuh…thanks…
    kepada ain dan bunga…tahniah…korang mmg power dalam ngomen..hahaha..

    ***anyway..hanz xde akaun maybank la…CIMB leh???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. dzury says:

    flower congrats……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. […] Tora datang lagi dengan permainan ~~~. Eh silap. Kami datang lagi dengan pertandingan di BeautifulNara. Mesti ramai yang tak puas hati lepas gagal memenangi hadiah wang tunai untuk pertandingan komen terbanyak dulu. […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0