Written by AbangNara | October 2nd, 2013

Abang Nara pasti ramai yang ternanti-nanti siapakah insan bertuah yang berjaya memenangi sebuah mesin basuh mini LG. Untuk anda yang tidak tahu, BeautifulNara dengan kerjasama dengan LG telah mengadakan satu peraduan mudah sempena pelancaran mesin baru terbaru ini.

lg mini

Daripada 1,000 lebih penyertaan yang diterima, akhirnya seorang pemenang telah berjaya Abang Nara pilih. Pemenangnya ialah Nuurhafeza Husin dari Masai, Johor. Slogan yang dihantar oleh Nuurhafeza ialah “Saya sangat mahukan LG Mini Washing Machine ini kerana memenanginya adalah satu HARAPAN, memilikinya merupakan satu IMPIAN, dapat menggunakannya menjadi IDAMAN, dan senyuman Si Manja itulah satu KEINDAHAN.

pemenang
Tahniah kepada Nuurhafeza kerana berjaya mendapatkan sebuah LG Mini Washing Machine. Pihak LG akan menghubungi anda untuk penghantaran. Selamat membasuh baju dengan mesin basuh baru. Kepada yang tidak berjaya, nantikan peraduan yang seterusnya di BeautifulNara. Anda boleh membaca review Abang Nara mengenai mesin basuh ini di sini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 responses to Keputusan Peraduan Mesin Basuh Mini LG

  1. mrsbong says:

    alaaaa saya xmenang ke?? xpe la mungkin bukan rezeki saya.. tapi yang penting pemenang nye orang Johor.. hehe.. tahniah buat pemenang..

    0

    0
    • Maria Mersadis says:

      Who cares ? Kat rumah I ibu mertua I yg tua kerepot yg tolong basuh kan baju weols . SO ?

      0

      0
    • NEEOLGA says:

      SLOGAN BIASA2 YANG XSEMENGGAH PON BOLEH MENANG???????MESTI ABG NARA NGN BINI DIA YG X SEMENGGAH TU YG PILIH KAN?????

      0

      0
  2. […] dengan LG telah mengadakan satu peraduan mudah sempena pelancaran mesin baru terbaru ini Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Basuh, Keputusan, Mesin, Mini, Peraduan. […]

    0

    0
  3. minah jembu merah biru pasti gerek says:

    tahniah hehe..boooooooooooooooooooooooooooooo siak !! hahahahahahahahaha !

    0

    0
  4. Nok-Nok-Nok says:

    Ermmmmmm.,

    Setelah diteliti dan dikaji dan di perah kepala otak Nok yg x brapa geliga ni., baru tau.. Si Nara buat peraduan ni nak carot korang semua yg bukak blog ni..!!
    Mesin basuh tu simbolik je nak basuh n cuci kepala otak yg suke bergosip..!! hahahahhahahahahh..

    Selamat mencuci pada yg menang..!! hehhhe

    0

    0
  5. pink says:

    byk contest si nara ni buat tp xde satu pun dia umumkn pemenang..
    cma contest ni aje…

    0

    0
  6. guli pecah says:

    apa pun…tahniah buat yg dh menang. yg tk mng leh cuba lagi…klu dh tk mng kita pun angaplah ia bukan rezeki kita. rezeki ada dimana-mana

    0

    0