Written by AbangNara | March 10th, 2011

nora danish

Kebosanan tiada kerja menyebabkan Abang Nara menyelongkar Facebook Nora Danish. Teruja sungguh diri ini dengan kecomelan dan kesucian wajah Nora Danish. Terfikir macam mana orang secantik ini masih boleh single sehingga kini. Mungkinkah Nora Danish masih fobia dengan kegagalan perkahwinan pertamanya? Atau dia sedang menunggu seorang putera raja turun dari kayangan? (aceh ayat sasterawan negara la pulak).

Kalau dah comel macam Nora Danish, pegang katak pun nampak comel kan? Disebabkan tiada info terbaru yang boleh dikongsi, maka marilah hilangkan stress anda di ofis dengan menatap kecantikan wajah seorang insan yang bernama Nora Danish. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Patung bayi ini tersangatlah “real”.

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

nora danish

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to Kenapa Nora Danish Pegang Katak Pun Nampak Cute Sangat?

  1. sue says:

    comel n sexy ooo pix die ni

    n anak die tu comel mcm cine

    0
    0
  2. periuk belanga says:

    comelnya……katak itew

    0
    0
  3. pink says:

    nora danish ttp gorjes di mata ku!..
    mmg kiut miut~

    0
    0
  4. Iyo Laa.. says:

    Mmg cantik..anak pun comel..bertuah btul dia..

    0
    0
  5. tranzerkid says:

    cute sioott nora danish~

    0
    0
  6. comei says:

    nape gambo cekci dkgsi?
    nora ni pnyayang org nye..mg cpt jdh.jgn dkenang bnda yg lepas.hdp msti dtrskan ye N.D..

    0
    0
  7. bungakejora :) says:

    anugerah tuhan…:)

    0
    0
  8. TAURUS says:

    comenyeeeeeeeeee katak itu……….

    0
    0
  9. lolyat gang says:

    ske tgk gamba2 dia dlm bilik tdo tu
    menggoda

    0
    0
  10. daku insap says:

    sumpah ND ni sgt coooommmeeelllllll…..

    aku sungguh suka melihat kecomelan wajah die….

    rase sayang kn tgk muke ND ni…innocent giteww……

    comell…comelll…. eeee geraammm!!!

    0
    0
  11. no_na says:

    comel!!!!

    0
    0
  12. shaa says:

    ND TAK ADA FACEBOOK LAHH

    0
    0
  13. kaki_g0ssip! says:

    1) DY CUTE MCM KATAK TU.
    2) LEHER B’LAPIS MCM ORG ADE SKT TONSIL.. :)
    3) IN MY PERSONAL OPINION, FASHA IS MUCH PRETTIER THAN HER. FASHA JELITA, DIA NI JUST CUTE JE!

    P/S : HRP2 XDE FANS ND YG MEROYAN BACA STATEMENT AKU #3 TU.. KIHKIHKIH. PEACE :>

    0
    0
    • dun says:

      dont worry la..kitorang tak meroyan lah…kitorang tak busuk hati cam ko..its ok..you can give your honest opinion anytime…

      0
      0
      • kaki_g0ssip! says:

        EH2 KATA X ROYAN TP KOMEN MCM ROYAN JE? SIAP CKP AKU BUSUK HATI LG.. X ROYAN KE NAMANYE 2? HUHUHU.. RELAX LA.. MASING2 ADE PANDANGAN SNDR KN.. X SLH KN AKU BG PERSONAL OPINION..

        0
        0
        • bipbipbieha says:

          pandangan aku plak…fasha GEDIK..bukan lawa pon..PLASTIK lebay…jgn emo yer peminat fasha…comel sgt NORA DANISH nie..ahai…..kite kan ade pandangan masing2..xgitu kaki_gossip..kihkihkih…..

          0
          0
        • yanz says:

          ko ni sajer nak buat kecoh kan…kalau itu personal opinion ko, mmg kena la ngan hati ko..org kata, kalau hati busuk, ayat kita pun sama…

          0
          0
    • Sari Pati says:

      ko mesti kaki gadoh kan??!! haha
      setuju ngan ko lah camtu…
      Fingers crossed for you…

      0
      0
    • apa fasha sanda???? jelita lagi aku…

      0
      0
    • dewi says:

      Yer ke kaki gossip? Kami tak tanya pun…..

      0
      0
    • sha says:

      better be cute than pretty..igt cntik jelita tahan lama ke..x pn..lg2 klu ati busuk..wajah cute, ati baik..air muka npk brsih..even da tua pn akn maintain cute…tp even mrk cute n jelita..stil kne tggl ngn jejai yg muka….sbr jela..

      0
      0
    • teddycomey says:

      kaki gosip ni msti adik bradik pasha sendat kn..jelite penye si sendat tu..muka sopak ngan jerawat..klu kt tv bkn main tebal lgik mekap nk ttup sopak muka dia..wakakaka…sma mgerutu je mcm kulit katak..wakakaka!!jgn mrh eh kaki gosip..my opnion jek..jgn meroyan ek….kihkihkihhh..peace no war..wawawa!

      0
      0
  14. jabun says:

    comey nye katak2 itu..kuikuikui..

    0
    0
  15. Piston Pecah says:

    dah dia dikurniakan anugerah begitu kan…

    0
    0
  16. bai says:

    haaa dah comei buat la camna pun tatappp comei! hehe

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    0
    0
  17. jelita~~ says:

    wow rambut Ryqal ganas gitu! kecik2 lagi dah di gayakan. Nora..ko x geli ke pegang katak tu? e….. gelilah

    0
    0
  18. apisv2 says:

    paling tak pon dia blaja pegang katak dulu..

    0
    0
  19. mmm says:

    hmmm .. kdg2 tercedera rase emosi baca bn ni .. sana gaduh sini gaduh .Komen tu biarlah berhemah .. jgn la sampai caci maki .Kita ni semua dah besar panjang .. jgn la jadi budak2 ..klau x suka diam saja sudah la ..

    0
    0
    • gulipecah says:

      stuju ngn u mm..depa atas tu suma start nak bertekak sesama sdri..aduiiii…hello my frez…open ur mind open ur heart..jgn nak cari gaduh je…ckp biar berlapis biar tak de yg terasa..leave them both alone..we have no right to judge them.. THE END..

      0
      0
      • ef..bee..ai says:

        setuju ngan mm dan gulipecah.ada manusia yg tujuannya kat sini sengaja nak provoke komen org dan mengaku perfect. cari kebencian dan dosa sendiri..QADAM.

        0
        0
    • msmifa says:

      betOl….setUju ngat dgn mmm

      0
      0
  20. alcatraz77 says:

    memang rugi lah si jejai tu… lepas tengok pic ni kompom dia gila talak hehe….

    0
    0
    • aku-laki says:

      nak rugi apa weh..dia dah ‘dapat’ pon..huhu.ko hado?laki selalu untung,pompuan selalu rugi.pandai2 lah korang pompuan jaga diri..

      0
      0
  21. Omg says:

    Sekali imbas certain pic nampak Mcm Victoria beckham pun ade…

    0
    0
  22. abu says:

    erk..kalo compare nora danish ngan katak tu, memanglah nora danish lagi nampak cute!adeh..

    0
    0
  23. sisio says:

    comel nora danish. cantik pun ye juga. umur dah dekat 30, dah ber-anak satu tapi kiut mengalahkan anak dara muda belia

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      memang muda kn si nora ni ! dia nampak macm minah student ……ape kate kau sisio???

      0
      0
      • me PELIK says:

        tah la.aku rasa posting ni sangat membosankan kan. apa yang best sangat artis2 ni..tengok sudah la.xyah ni tiru2 n sibok2 pasal diorang. bukan diorang leh bg kita makan pun
        yang laki2 bercita2 nak kat artis..xyah la..sedar la diri tu yeee

        0
        0
  24. ira says:

    mcm muka diana amir pun ada…nora cute je but fasha jelita beb..

    0
    0
  25. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    pompan kalau dh jambu dia pegang ape pn cantek ….macm nora ni dia pegang kodok pn look cute …. minah jambu tak suka lah pegang2 kodok ni geli…..minah jambu suka pegang ikan besar …lu pikir lah sendiri lah ye …terima khaseh ……….

    0
    0
    • ef..bee..ai says:

      minah pun jambu …pasal ngadap pc aje!

      0
      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        i lov u ef..bee………minah jambu mengadap pc 24jam ni pasal minah jambu tunggu nk dapat kn 1st komen! sampai sekarang tk dapat2 lagi ! sampai semut2 minah jambu nye bontot ni dudok je…………….

        0
        0
  26. leng says:

    cantiknye muka ND…anak dia comellah..

    0
    0
  27. (-_-") says:

    cute lg katak dr nd..
    tang idung sama dgn diana amir.

    0
    0
  28. Kaiser Chips says:

    haha..sayang binatang rupanya…Plez Bergambar Utk PETA Nora!…

    0
    0
  29. annagurl says:

    dia mmg dah comei…dari iklan maxis dulu…mcm org jepun. ingat org jepun atau mix rupanya org malaysia…

    0
    0
  30. xde sluor says:

    tang gambo dia bibir bukak sket2 tuh…pehhh…teruja aku!!! xtahaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    0
    0
  31. Myra Dolce says:

    rambut anak die sangat hot…nyam2

    0
    0
  32. student bandung says:

    sexy daaa..

    0
    0
  33. chempaka says:

    dia mmg insan terpilih cntk yg Allah kasi kat dia. suka tgok cerita putera katak ari tu.mula2 mcm kartun je,tp oklah.sesuai utk seisi keluarga

    0
    0
  34. juice says:

    pelik la..aritu juice penah bace dlm paper yg akaun facebook dora danish tu bkn yg dia punya..entry pun copy bulat2 dr twitter nora….tp gambar dlm tu mmg cam personal..camne ek…

    0
    0
  35. Breaking Benjamin says:

    M.I.L.F!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  36. ted mosby says:

    biase je nd ni dah ar gedik x btempat nyampah aku….rmai gi awek hot dri die….

    0
    0
  37. jabun says:

    dd lau berkemban lagi comey..kuikuikui.

    0
    0
  38. MisZ NoNi says:

    Ye, memang dia comel., Time dia keluar disko kat Changkat Bukit Bintang bertemankan jantan pun comel jugak.. Mmg comel.. Kita Enjoy!!

    0
    0
  39. Clipkertas says:

    so sweeeettttttttt…..
    bile tgk pic Rayqal ngan mama die,,
    mmg cun ND nie, cun gile..!!

    0
    0
  40. janatrafik says:

    cantiknya nora danish…
    betuah bdan sapa jd pasanganya..

    0
    0
  41. fa says:

    ada anak dah…xkawin sekarang pn xpe syok jaga baby..tapi kene la kawin juga..nanti sunyi la ND

    0
    0
  42. fa says:

    ada anak dah…xkawin sekarang pn xpe syok jaga baby..

    0
    0
  43. pesal aku nmpk cam katak tu cam senyum je hehehe…

    0
    0
  44. shah says:

    ADA IRAS2 VICTORIA SPICE GIRL

    0
    0
  45. apa-apa jer says:

    dia memang dah dianugerah kan menjadi seorg insan yg cantik..so dia uat memek muka ker..tak mekup ker..baru bgun tidur ker..tetap comel n cantik….. anugerah ALLAH SWT berikan..kene pandai jaga nora..

    0
    0
  46. Tok K says:

    meh jd bini tok no 4

    0
    0
  47. usop usin says:

    asik puji muka lawo jer…tp pakaian hampehhh!

    0
    0
  48. bawahlicin says:

    memang pun. katak tu nampak cute sangat bila nora danish pegang.

    0
    0
  49. memang super cute! adesss

    0
    0
  50. vnhgvhjvhn says:

    x abes2 ngan entri perempuan….

    0
    0
  51. xoxo says:

    xyah nk pelik klu muke cantik tp still single..kwn2 lelaki aku salu ckp..klu muke cantik tp perangai teruk,mulut mnjawab cam murai..lelaki mane yg tahan nk wat bini…..

    0
    0
  52. mrs arriffin says:

    aku,husband and ank2 still suka fasha sandha ….x berape minatlah nd mcm plastic je perangai die ni …

    0
    0
  53. Amier says:

    Hai..pegang katak plak…ada maksud tersirat ni.Cuba tepuk-tepuk sikit katak tu jadi membengkak tak?

    0
    0
  54. ahmadhaikal says:

    emm..aku harap dia berubah jadi lebih baik nanti..

    0
    0
  55. Sedare Merong says:

    artis janda mane yg ley dibuat contoh?

    0
    0
  56. mollyleeyana says:

    comel nora nih.. sgt loike!!!

    0
    0
  57. Cubadak says:

    Haaaaa aku tau pasaipa… Janda pegang apa pon nampak comey… Sebabtu kedai janda laku…. Huahuahuahua

    0
    0
  58. Az... says:

    eii..x geli ker pgang ktak,,??

    0
    0
  59. There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

    0
    0