Written by AbangNara | January 21st, 2015

Amboi, amboi, amboi. Macam The Kardashians la pulak kalau rancangan realiti untuk keluarga Maembong ini berjalan seperti yang dirancangkan. Memang bijak sangat pemilihan yang dilakukan oleh stesen tv. Keluarga Maembong memang dikenali ramai terutamanya Emma, Chacha, Shikin dan Yaya. Untuk makluman, adik beradik keluarga Maembong ini ada 11 orang kesemuanya. Fuh, memang meriah kalau nak buat rakaman nanti.

Daripada apa yang diura-urakan, nama rancangan realiti ini sekiranya bakal dipertontonkan ialah The Maembongs. Namun ini semua masih dalam perancangan dan perangkaan. Tak tahu jadi lagi ke tak. Kalau betul-betul jadi kenyataan, Abang Nara harap ayah mereka iaitu Ismail Embong akan turut sama terlibat. Menarik juga kalau lihat perwatakan Ismail Embong yang kebelakangan ini sering mengeluarkan kenyataan kontroversi berkenaan anak-anaknya.

Paling penting, jangan lupa rakamkan kehebatan The Maembongs melukis terutamanya Emma Maembong. Bakat seni yang mengalir di dalam darah mereka harus dipertontonkan. Fuh~~ Tiba-tiba Abang Nara rasa tak sabar dan berdoa agar program realiti ini menjadi kenyataan. Barulah dapat up close and personal dengan The Maembongs. Mesti kebabom punya. Sama-samalah kita nantikan. Sumber Kosmo.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to Keluarga Maembong Bakal Ada Rancangan Realiti Sendiri?

  1. kemek says:

    kepala hotak ko la nara..kemain ko agung2 kan budak sekolah tk abis ni..baik aku tgk hagemaru drpd tgk keluarga derang ni..pffttt

    0

    0
  2. Olga says:

    sape jantan berdiri belakng ujung plg kanan tu?
    meletopssss sangat!
    kalau nak buat reality show iols hrp dorang fokus lebih kat jantan tu!1 yg lain2 termasuk ikam kembong, pokok keembong & mael lambong x payh ada pun xpe!

    0

    0
  3. Mat K says:

    K lah.

    0

    0
  4. damia says:

    Gud idea…..sokong….

    0

    0
  5. si comel says:

    Yg mana 1 oku main turun naik lif? kenapa muka yaya terpesong dari yg lain..

    0

    0
  6. kesi says:

    Kesian pakcik maembong..nk kene tanggung dosa anak2nya yg xmenjaga aurat

    0

    0
  7. ninin me says:

    Allah….aurat ank2 Maembonggg

    0

    0
  8. katak itam says:

    ok lagi lagi maembong ni dari yang Nasir Sisters feeling2 Kardashians sister tuuu.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Aiyoooo…tidakkkk…cukupla dengan keluarga si Chef Anis tu..tak bleh tahan…

    0

    0
  10. perut kembong! says:

    Gedik & gila glamour adik bradik ni! pd hal msg2 ke laut jer blakon

    0

    0
  11. Chipsmore says:

    ape benda yg menarik sgt about family die ni smpai nk buat cerita..? kardashian tu lain lah..dorang kayo rayo nokhorom…ni mende ni wey?

    0

    0
  12. bilakakjemahmenulis says:

    Jap. dorang sapa? business apa dorang buat sampai nak ada realiti tv sendiri? sape weiii

    0

    0
  13. Anonymous says:

    cheap deal. cheap publicity. cheap people. cheap life.

    0

    0
  14. kompius says:

    ramai bebeno anak pakcik mambong ni, mmg sume jd retis ke?

    0

    0
  15. inayy says:

    Hari tu beriya benor bapa diorang ni berbahas tentang isu kesederhanaan mengikut ajaran islam dalam segala hal tapi bab-bab wajib ni tak pulak nampanya.

    0

    0
  16. josh says:

    Kulit anak2 mix ni mmg lawa semacam je. Pakai pulak baju kaler biru gelap mcm tu, mmg cantek… Ok ape salahnya ade rancangan psl dia org…. Nak tengok jugak kesah org melayu, asek2 kesah omputeh je…

    0

    0
  17. Tapak Kasut Sulaiman says:

    Abis tu yg ko tlis pkataan -pale hotak ko- tu adab dr mna? Msuk kelas didikan iblis ye?

    0

    0
  18. Kelas Mengaji Mengaku Iblis says:

    Hahaha….iblis rpanye. Ksian ek, mak ayah dh elok htr pi klas mgaji tp ank ttp ikut prangai iblis. Iman mmg tk dpt diwarisi….blm lg tgok rpa ny br bc tlisan dh nmpak jht ny. Mmg ptut tapakkn jerr mka buruk dia.

    0

    0
  19. kurik says:

    Takyah nk busuk ati sgt.. dah org tv nk buat program psl family maembong, nk dengki sgt kenapa. Bukannya guna duit ngko pon buat program ni. Ko tak suka tak bermakna org lain pun tak suka. Diorang nk gedik ke, giler glam ke, suka ati diorang le. Dah takkan nk buat realiti program psl family ko yg sah2 jiran tetangga je kenal tak mcm family maembong semalaysia kenal. Aku pun bkn minat emma ke, chacha ke, chichi chuchu ke tp takde la aku nk sakit ati tak pasal2.

    0

    0
    • Laila Delaila says:

      Elehhh ni mesti binti Makkembong ni. Kannnn?

      0

      0
      • kurik says:

        Gila psiko ko ni.. aku ni langsong takde kena mengena dgn makkembong ke maembong ke makkerel ke.. so kalau bukan haters maksudnya itu dari family maembong la? Gila punya pemikiran!

        0

        0
  20. arnold says:

    pfft!

    0

    0
  21. Linzy Longkang says:

    wahhh berduyun2 nyer anak maembong nih, seme puteh qu puteh cam albino pon ada, kire dasyat gak mak dorang mat saleh masa muda sebok dorang dalam bilik ekkk

    0

    0
  22. nenekjebat says:

    abang nara ..agak2 kluar siaran mana ASTROK ke ? or channel ultamen TIGA or SEVEN

    0

    0
  23. Lela Manja says:

    Yang popularnya sorang, yang lain2 tu pulak menempel. Popular pun sebab bercinta dengan orang popular.

    Kim K wannabe sangat.
    Emma Maembong Pukishian..

    0

    0
  24. melati says:

    Kelakar ….Femes ker dia????puuii

    0

    0
  25. just sayin says:

    Aku…aku lagi suka nak tengok family neelopak kuts. Oh, tak boleh. Sbb nanti takut fakezura ingat neelopak suka tiru dia. #mohonjanganbash

    0

    0
  26. Haters Embong says:

    Menyampahnya aku tengoj adik beradik dia ni, semua gedik bajet cantik! Pls lah malaysia, adik beradik dia semua batak nk kejar jadi artis sian noo bapak dia. Ramai tu dia nk kene tanggung dosa.

    0

    0
  27. caca says:

    Takyah nak bullshit sangat lah sampai nak buat rancangan tv. Alahai. Dah macam cerita Fazura pulak. Takyah nak ikut kebaratan sangat lah. Penting sangat ke kau sampai nak orang tau kisah hidup kau dalam seminggu? Tolong lah Malaysia. Jangan nak membazir masa buat rancangan bodoh bodoh macam ni. Tak bagi faedah.

    0

    0