Written by AbangNara | February 17th, 2015

Tidak dapat dinafikan yang kekasih Nora Danish, Nedim Nazri yang turut dikenali sebagai BossNed mempunyai pengikutnya yang tersendiri di laman sosial. Gaya hidupnya yang bergaya, tampak mewah dan penuh santai sememangnya menjadi idola kepada ribuan pengikutnya. Awek pula cun melecun. Kalau orang putih kata ‘what a perfect life‘.

boss ned nedim nazri

Kepopularitian Nedim terbukti apabila namanya tersenarai sebagai finalis kategori Online ABPBH2014. Lebih menarik Nedim akan bersaing dengan Mat Luthfi, Wak Doyok, Felixia Yeap serta Faiz Dickie untuk kategori Selebriti Popular. Fuh!!! Sengit sungguh calon Top 5 kategori ini. Sukar nak buat pilihan. Kalau Abang Nara mungkin akan undi Mat Luthfi kot sebab kelakar.

mat luthfi

Apa pun Top 5 untuk kategori-kategori lain pun cukup hebat pencalonannya. Hanya undian anda yang akan menentukan pemenangnya. Berikut ialah senarai Top 5 untuk kategori Online ABPBH2014:-

Personaliti Popular

1. Bossned
2. Faiz Dickie
3. Felicia Yeap
4. Mat Lutfi
5. Wak Doyok

Artis Paling Kontroversi

1. Hanez Suraya
2. Nabila Huda
3. Nora Danish
4. Rozita Che Wan
5. Sharnaaz Ahmad

Pasangan Selebriti Romantis

1. Awal Ashaari dan Scha Alyahya
2. Johan dan Ozzlyn
3. Lisa Surihani dan Yusry
4. Mizz Nina dan Noh Salleh
5. Zahiril Adzim dan Shera Aiyob

Baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat kategori-kategori lain:-

Artis Lelaki Stailo

1. Keith Foo
2. Nazim Othman
3. Shukri Yahya
4. Zizan Razak
5. Zul Ariffin

Artis Wanita Stailo

1. Datuk Siti Nurhaliza
2. Emma Maembong
3. Fazura
4. Neelofa
5. Nora Danish

Gandingan Serasi Di Layar

1. Adi Putra dan Zara Zya
2. Amar Baharin dan Izreen Azminda
3. Atikah Suhaimie dan Syafiq Kyle
4. Sharnaaz Ahmad dan Nelydia Senrose
5. Zul Ariffin dan Ayda Jebat

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to Kekasih Nora Danish, Nedim Nazri Tercalon Kategori Personaliti Popular Untuk Top 5 Online ABPBH2014

  1. joey graceffa says:

    nedim? nak muntah

    0

    0
    • Gigi palsu nora danish tercabut says:

      Nedim??????

      Tercalon untuk:

      A) Lelaki bajet hensem/bagus/poyo
      B) Lelaki suka usung perempuan merata-rata
      C) Lelaki suka perabih harta untuk jolly dengan kawan-kawan
      D) Lelaki paling suka kontrol macho konon2 perasan artis hollywood

      Sape la yang masukkan nama dia ni?? Artis ke dia ni???? Wtf xpaham aku, mana ustajah abby xtercalon untuk artis paling kontroversi ke?

      0

      0
  2. Anonymous says:

    bile nak kawin? usung ke sana kesini mcm dah laki bini

    0

    0
  3. Anonymous says:

    geli betol aku tgk couple ni dkt ig..

    0

    0
  4. Gatal Bijik says:

    “What a perfect life”?? Lebih baik lah hidup tak perfek drpada idup macam ni.. Dia ingat orang kagum tengok dia,padahallll…..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nedim kat uk study culinary..tak mcm anak org kaya lain study business…asal bole g UK tak kisah la belajar apapon janji oversea..

      0

      0
      • doraemon says:

        Salah ke dia kalau nak study culinary kalau dah itu minatnya. Ingat org yang study business tu bagus sangat ke. Business study semua org boleh study. At least culinary dia ada skill campak kat mana-mana pun boleh hidup.

        0

        0
  5. Naik Heran says:

    Nara : ‘what a perfect life‘………

    Me : What a joke?????!!!!!!!….heran..heran…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    org yg calon ni mmh BANGGANG? mcmana nedim blh msk list? dan mcmana che ta dan zain tak masuk pasangan romantis? ergggggghhhhh!!!!

    0

    0
  7. ina says:

    artis paling kontroversi bg la hanez suraya 2. huhu

    0

    0
  8. liz says:

    mat lutfi tu lebih kepada berdakwah or menasihati so best gak kalau dia menang
    faiz dickie- selain kelakar, pun bnyk menasihati dan ada sumbangan jugak dlm masyarakat.

    aku rasa rakyat Malaysia bijak buat pilihan..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Artis Paling Kontroversi pun nak bg award ke?!!..mengarut!!

    0

    0
  10. Biskut says:

    hakikatnya, kalo kita ni pun berharta n kaya mcm nedim ni, tak mustahil kita pun akan sperti dia.

    0

    0
    • icing says:

      please lah. harap kan poket bapak je tebal. anak pak lah anak mahathir pun anak org kaya jugak. tapi penuh kemachoan. macho bukan sebarang macho, kacak dan penuh aura seorang gentleman..kekasih nora sekadar aura biawak.

      0

      0
      • wadoyok says:

        Bapak dah la kahwin 3. Tahun lepas kahwin yg ketiga dgn Haflin S fashionista tu. Nak sebaya anak tiri dgn mak tiri. Be prepared la nora oi… ko sdg bermain dgn bapak segala player… salute isteri pertama DSNA. Mcm mana tah dia bersabor dgn laki dia… Btw, isteri ketiga boleh ke ek pakai gelaran datin sri? Kenapa haflin tu pakai gelaran datin sri? Minah ni ada sejarah psycho sikit. Dulu bf lama dump dia siap merayu panjat gate umah mak bapak laki tu ckp nk bunuh diri bagai. Uish byk na aku tau nih. Simpan dulu ar citer ni…

        0

        0
  11. haha says:

    personaliti fofula angkut janda kehulu kehilir.

    0

    0
  12. HATI WANITA says:

    Memang la si Hames Suraya tu kontroversi.tapi x yah dok undi dia.menyampah meluat.rampas laki orang pun bleh dapat anugerah ke?? galak la dia buat kontroversi menyakitkan hati orang je lepas ni sebab ada anugerah untuk dia.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    MEREPEK!!

    0

    0
  14. Kiah Propa says:

    I tak minat u Nedim, sorryyyyy

    0

    0
  15. noraaa says:

    setiap kali aku tgk mamat ni aku pitam sbb muka indon bajet hensem. hmmm, klu ko bkn anak menteri poket tebal mana la nora nk tgk. eh tlg la, mmg muka sgt ehhhhh??? zul ariffin plssss!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Siapa yang loaded tu boleh la undi diri sendiri. Sure menang. Sebab tu la orang yang tak popular pun boleh menang. Ada duit semua boleh dapat.

    0

    0
  17. haktuih says:

    popular kepala hotak dia.

    0

    0
  18. annnnooonyyymouss says:

    wowowowww.. faiz dickie tercalon weh !! lpas ni mesti bnyak villagepeople yang undiiii !! aihh.. persaingan sengit ni antara matluthfi dgn faizdickie.. dua2 ada die-hard fans..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    menghabiskan duit beli surat khabar dan undi diorang semua ni… nk tergelak mommy ada kategori kontroversi…lepas ni kategori artis tak cukup pakaian, artis suam2 kuku kaki tangan, kategori rampas merampas laki orang

    0

    0