Written by Bella | September 26th, 2016

Baru-baru ini foto Atikah Suhaime bersama kekasih baharunya Sherzod Yusuf sudah mula tersebar di Internet. Ramai yang ingin tahu apa pula yang terjadi dengan hubungan cinta Atikah bersama kekasih juruterbangnya yang sebelum ini cukup hangat diperkatakan.

Menurut ruangan Miss J di akhbar Utusan Mingguan, Atikah dan kekasih juruterbangnya itu sudah pun memutuskan hubungan percintaan mereka,  selepas lelaki itu kecewa dengan kontroversi foto bogel Atikah bersama Idris Khan yang cukup mendapat perhatian ramai.

Menurut sumber Miss J, beliau tidak sangka Atikah yang sering berlagak baik dan polos boleh melakukan sesuatu perkara yang tidak senonoh dan menjatuhkan maruahnya.

Lebih malang lagi, lelaki itu sudah mempunyai rencana untuk melamar Atikah menjadi isterinya tetapi selepas foto bogel itu tersebar, lelaki berkenaan terus membatalkan niatnya itu.

Difahamkan, Atikah sebelum ini memang susah untuk berpegangan tangan dengan kekasihnya apatah lagi membuatkan perkara yang lebih lagi.

Ermm, sejujurnya teman lelaki mana yang tidak terperanjat jika kekasih yang disangka cukup baik tiba-tiba dikatikan dengan kontroversi yang tidak senonoh. Bukan mudah hendak terima hakikat apatah lagi foto-foto yang tersebar akan kekal berada di Internet seumur hidup. Memang malu ..

Sumber Berita : Utusan Malaysia

42 responses to Kekasih Juruterbang Tinggalkan Atikah Suhaime Selepas Foto Bogel Tersebar?

  1. what a life!!! says:

    what goes around comes around..dulu ade gf baik tinggalkan sebab retis sendu ni..nasib baik sedar awal..kalau dah jadi bini…..KESIAN!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kasihan you guys tak tahu cerita.. Gf dia yg tinggalkan sbb tak tahan perangai gatal lah.. Dulu afham ni pernah flirt dgn i and i tak tahu dia ada tiara.. One day tiara approach i, i punya panic minta maaf tp tiara bgus la tak dgr cerita sebelah pihak.. She cool about it she said “takpe ini bukan kali pertama, i pun da tawar hati”.. Tiara tak bgtau afham pun yg dia tahu about me sbb afham takda cari i.. I now berkwn baik pula dgn tiara she made a right decision la buang afham ni.. Now tgk karma you afham.. Pity you and your family..

      0

      0
      • Senyum Kambeng says:

        David Teoh cakap suruh Interpol siasat siapa dalang. Yg aku pelik, penyebar ko nk siasat. Si pembuat maksiat terlepas. Mcm isu 1MDB..yg pecah amanah perut buncit goyang kaki. Yg mberi maklumat disoal. Apalah bangang Malaysia skg?!

        2

        0
        • Alejandro says:

          Lawak kau ni kambeng. Isu 1mdb dah settle ler. Betul la siapa yg menuduh, dia la yg kena bagi bukti tuduhan dia tu. Ada ker patut yg dituduh kena buktikan yg dia tidak bersalah? Cth, aku tuduh kau bunuh altantuya. Adakah kau yg kena buktikan yg kau tak bersalah, atau aku yg kena bagi bukti yg menunjukkan kau bunuh altantuya? Faham ker tidak kau ni kambeng?

          0

          0
        • Enter my name says:

          bodoh si alejandro ni, ape maksud ko kes imdb dah setle?
          dgn jual harta bnda dalam malaysia ko pikir dah bleh setle? slalu sgt tgok tv3 ngn utusan, gini ar jadinye. sesekali ko tgok yg bukan pro-pm ko pny blog ke, pastu baru ko compare and pastu fikir,
          ko tawu tak akan datang anak cucu ko yang terbeban. tu pon klu ko kawen lah.
          kau nk acah2 bagos nak jilat pm ko tu jgn kat sini. MELUAT

          1

          0
      • Nurgayah says:

        Jom boikot filem Volkswagen Kuning …keluaran Apek yg menghina Pramlee -Metrowealth yg tak menjana otak anak2 melayu itew!

        0

        0
      • Layola says:

        Yg kelakor si Atikah ni ckp..”saya x boleh komen. Serahkan pada pihak pengurusan.”
        Hish, maruah kau dah tercemar teruk masih nk serah pd pengurusan? David Teoh pun dah suruh Interpol siasat siapa yg sebar. So betul la dia dlm gambar tu. Pasal si pilot tu..kalu aku pun humbankn saja. Buah yg telah ditebuk tupai..boleh dijamah tapi lama2 akan membusuk juga.

        0

        0
  2. love says:

    Bodoh atikah. sanggup ko tggalkan pilot tu semata2 nakkan si model yang x berduit tu? kita tunggu berapa lama hubungan tu boleh tahan. Pilot tu dh la handsome kaya lak tu.

    0

    0
  3. ikan bilis says:

    ye dok ni?bukan ke masa dgn pilot ni ade gosip bg masuk umah jgk ke? hahahaha..jahatnya aku

    0

    0
    • Anonymous says:

      Betul3! Masuk rumah boifren tp x ngaku. Ckp x tahu pn umah spe kat cyberjaya. Bila tnya rumah bf kt mna jawap no komen. Kena inteview lg sekali jawap sy pegi memasak je kt rumah boifren sy. Fak u penipu lidah ular bercabang.

      0

      0
  4. Kak Jah haro says:

    Akak da tngk da video tu..
    Mmg ada la iras si Atikah tu, tngh bertengek ..
    Tapi muka Jantan tu takde la mcm si Idris khan…

    0

    1
  5. nok gebuzzz says:

    mana satu bf dia ni??blom setaon ramai btol hapdate ngan jantan…

    0

    0
  6. Vroom says:

    Pelacur jalang mcm ni mmg x sesuai jdkan isteri. Utk pnyedap boleh la.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Kita blum tau sama ada vid itu betul ke tidak..kalau salah dah jadi fitnah. Sebaik2nya jgn spekulasi ye.

    0

    0
    • olipan says:

      ada bersepah dalam internet lah. sebijik muka. dengan si deris tu pun sama sebijik. ok katalah pelanduk dua serupa. kalau ada 7 orang pelanduk dua serupa kat dunia ni, apa kebarangkalian pelanduk dua serupa tikah dan deris boleh duduk sebilik selfie bersama?

      takpe la atikah, benda dah jadi, tak payah masuk showbiz dah, pergi pakai tudung join usrah sana!

      0

      0
  8. Ee says:

    Tak pnah plak aku tgk juruterbang kecik kontot mcmni haha

    0

    0
  9. Badang says:

    Aku sokong atikah dia nak main dgn siapa dia punya pasal laaa kau org sibuk ngapa

    0

    0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      betol tu badang ! badan dia ..dia punye suka la nak kasi sape sondol tol tak..dosa tangung sendiri lah tol tak lov u atika u sabar aje ok..orang yg sebar gambar u tu tkan bahagia n hepi dengan perbuatan dia yg jahat itu..n dia tidak akan di beri rezeki n senang dengan perbuatan dia yg tk bagos itu..

      0

      0
  10. Anonymous says:

    Sudah2lah buka aib org wahai abg nara… Ni semua nak satu dunia tau keburukan org lain…

    0

    0
    • None says:

      Kalau tak bg dia bukak cite macam ni buat apa dia bukak page ni. Baik bukak page pasal agama. Dan bukan page ni je yg pasal bukak aib artis2 banyak lagi yg lain. page roti kaya tu bukan?

      0

      0
  11. bukan fan tiara says:

    Aku pelik betul kenapa tiap kali isu ni naik.. Pasti berduyun ja agungkan sangat nama si Tiara Fazlin ni.. Nak jatuhkan nama si Afham padahal dia sikit tak pernah burukkan pasal Tiara tu kat sesiapa.. Adat bila dah clash perempuan memang suka brukkan lelaki sampai x habis, kalau tgokkan kenapa anonymous juga berani nak komen sini ungkit benda lama x habis2? Sudah2 la sapa ntah asik komen sini konco2 Tiara ke Tiara sendri ni huh? Kalau nak bercerta sangat pkaila akaun Fb asli.. tak perlu nak jatuhkan maruah orang yang dah x de kena mngena.. Bukan sekali, tiap kali posts camni ja bukan main ya gigih nak bercerita bnda sama yang beratkan satu pihak.. Sapa2 yang tak tahu full stories sila kunci mulut tu.. Bagusla korang bagi saham akhirat kat afham tu ye sedap ja memfitnah dan sebar.. Good luck la di Padang Mahsyar

    0

    1
    • Anonymous says:

      aku pn pelik tp ms dorang together rmai yg menyokong,, sweet kapel sama padan,, sbb aku follow tiara tu lama da sejak awal dia buat blog,, tadek lngsung yg mngutuk,, smua doa dorang kawin cepat, puji2 lg,, mngkin peminat tiara n afham kecewa kot dorang tak together,, pdhal tiara dgn afham dua2 da ada life sendiri,, da move on,, tiara pn da ade bf lain,, yg org lain x move on lagik ni ape pasai???? move on la korang! tiara dgn afham mmg x kan kawin! lol

      0

      0
    • shes a bitch i call her karma says:

      Tiara Fazlin tue mmg ramai org sayanglah. kalo x pecaya pegi buka fb beautifulnara, cari link gosip nie n baca comment fb. situ semua real people bkn anonymous. akaun Fb asli semunya. smua sayang tiara n happy tiara skang with better prince charming. she x perlu konco pun people mmg love her. org ada mata lah org blh nmpk siapa yg bmasalah. entah2 awk ni afham, jeles org x backup awk. nasib la, perangai sndiri yg buruk siapa nk backup????

      0

      0
  12. Joyah says:

    betul tu, tiara da ada bf lain la. jgn kaitkan tiara dgn pilot ni lg la korang. tak up to date betul, dia baru wish birthday arituh. merecik hawau! hensem berganda dri pilot ni nyum nyum joyah restu!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Faizal Hadi tu mmg handsome. kenal sbb dia tu ex Hanis Zalikha. Bijak pun bijak, buat degree di USA sblum jadi pilot.

      Mungkin Faizal Hadi kenal Tiara Fazlin from blog agaknya sbb ex dia pun blogger kan. i berkenan pula bila tahu si Faizal dgn Tiara skrang. nmpak mcm low profile wlaupun dua2 kerjaya hebat ermmm not bad.

      0

      0
      • . says:

        Ckp psl FH ni. Ingat lagi dulu sepadan je tgk FH & HZ. Muka seiras

        0

        0
      • aaakulahhh says:

        org kaya jek…pakai pakaian elok kemas…terus semua ckp handsome..walaupun sbnrnya x handsome pn…cuma OK jek…
        korang ni over lelebih sbb org berduit…x buncit…terus korang cpt handsome..mmg la low standard…

        jenis cm korang ni la yg ramai..tu yg BUNG Mokhtar pn leh dpt zizie.
        sbb ramai kat malaysia mata duitan. Bitches

        0

        0
  13. slutty atikah says:

    Memang sah gamba tu betul! Tgk interview atikah sebelum ni pnya la mengelak!! pihak pengurusan!! pengurusan!! david teo bapak ayam kau ke???? gamba kau, kau defend la sndiri!!!

    0

    0
  14. Mak mandin says:

    Aku x paham betul la, apa pekdahnye sibuk berbahas pasal budak ni bogel ke idak. X pyh offer dia apa2 job la lepas ni. Dia buat ke idak ke nama dia tetap dah busuk pun, so harm is done. Lagipun kalau dia dah x de dalam industri ni pun bukan nya ada kesan apa2, stakat berlakon kayu aku x pernah ingat pun dia main watak apa. Furthermore she’s just a Singaporean, dia boleh balik berlakon kat tempat dia yg only 4 kerat je melayu tu. Orang singapore kan open minded, modern.. stakat dedah2, bogel2, main tenggek2 tu makanan je bagi diorang. Jadi x de hal si tikah ni nk muncul cam biasa kat tv diorang tu (in case k8rang risau dia x de job dah lps ni). For all we know, this girl is history here. Bye2 atikah.. you can go back to ur kiasu homeland now.

    0

    0
  15. I love Islam says:

    Blogger ni tak abis2 nak aibkan org..kalu kita lindungi aib org Allah akn lindungi aib kita juga..whether the story is true or not ..tak perlu nak war2kan satu Malaysia…kita ni insan yg lemah, slalu buat kesilapan dan hanya kpd Allah kita kembali..semoga Allah melindungi aib kita semua org Islam aamiinnn

    0

    0
  16. Ceasar Looong says:

    I have the look, kind with people, and great body (been working out inside n outside of aircraft) how come cannot get girl like this?

    0

    0
  17. Savid says:

    Alaaa dia ni SO (second officer) je. Not even first officer or captain. Pilot pun baru stahun lebih je. Most people call him “gaya je lebih”.

    0

    0
    • Hudson says:

      Yes. In other word, poyo. Nama mamat ni pn naik kt tempat aku malindo. Gaya mcm dia sorang pilot plg hebat dlm malaysia ni.

      0

      0