Written by AbangNara | November 20th, 2014

Maka ramailah gadis-gadis di luar sana yang mengalirkan air mata apabila membaca mengenai perancangan aktor kacak, Keith Foo ini. Telah pun melangsungkan pertunangannya dengan kekasih hati, Kim Raymond baru-baru ini, Keith Foo memaklumkan yang dirinya merancang untuk bergelar suami pada tahun hadapan. Untuk makluman, Keith Foo akan berusia 32 tahun pada 2015.

keith foo

Selalunya selebriti akan takut berbicara mengenai perkahwinan kerana risau mengenai populariti yang akan menurun. Namun Keith Foo melahirkan rasa yakin yang peminat sekarang lebih bijak. Kata Keith Foo:-

Umur semakin meningkat dan rasanya saya tidak perlu menunggu lebih lama untuk bertukar status. Perancangan telah dibuat dan saya harap semuanya berjalan lancar.

Sekarang peminat menilai kita dari sudut kebolehan dan bakat lakonan, bukan kerana rupa semata-mata. Ramai artis yang sudah berkahwin masih mencipta populariti dan nama dalam bidang diceburi.

Saya yakin, jika itu yang menjadi pilihan peminat, saya akan terus diterima dalam industri ini.

keith foo

Sementara itu, Keith Foo khabarnya akan membeli sebuah kereta Nissan GTR selepas mendapat kebenaran daripada tunangnya. Fuh~~ Makin bergayalah Keith Foo selepas ini. Muka dahlah kacak, bawak pulak Nissan GTR. Memang makin terserlahlah kemachoan dan kekacakan Keith Foo nanti.

keith foo

Apa pun semoga perancangan Keith Foo dan tunangnya, Kim Raymond berjalan lancar. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar pasangan sama cantik sama padan ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: BH Petrol perkenal Euro 5 diesel


keith foo
keith foo
keith foo
keith foo
keith foo

keith foo

22 responses to Keith Foo Rancang Kahwin Tahun Depan

  1. Kalau aku kaya says:

    :o :( :P

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Aik, bukan haritu dia deny bertunang ke?

    0

    0
  3. pipt enggang says:

    tak sama cantik, tak sama padann.

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    tahniah

    0

    0
  5. […] Umur semakin meningkat dan rasanya saya tidak perlu menunggu lebih lama untuk bertukar …read more […]

    0

    0
  6. mama says:

    lupa pakai seluaq kaaa…

    0

    0
  7. Mirai Suenaga says:

    yang posing dekat adidas tu…

    0

    0
  8. Malmsteen says:

    “Apa pun semoga perancangan Keith Foo dan tunangnya, Kim Raymond berjalan lancar. Sama-samalah kita doakan.”

    pada pada la NARA oi. nak mintak kami doakan org mcm ni.. kalo ko mintak kita doakan dia terbukak hati nak convert ke jln yg lebih baik takpe gak..!! Puiii!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    pompuan muka hodoh dan kulit gelap untung. biasanya dapat lelaki hensem dan kulit putih. mcm saya ni cantik tp laki x hensem. cuma duit dia je yg banyak

    0

    0
    • hati yg kecewa says:

      awak xpe laki duit byk,mcm sye laki sye xkye dan blm mampu lg utk menanggung sye wlupon sye seorg….xlme lg sye akn mjadi ibu,tp sye kne bkerja keras utk membantu suami sye utk cari duit agar hidup kami akn dtg xssh lg2 kehadiran org baru…..tp sye ttp bersyukur,sye bahagie dgn die…..wlupon xkye mcm artis2 skg ni,tp diela penyeri hdp sye………

      0

      0
  10. Oh La La says:

    Awek die tu anak org kaya…segalanya petik hujung jari

    0

    0
  11. Anonymous says:

    bang Naraaaaaaaaa oiiii…. x tgk btul2 ke… mane sama cantik sama padan…. x langsung kk…. mata aku ni dr awal2 pic dlu da tgk gf si Keith Foo ni…. biase je grupenye..

    0

    0
  12. aku yg tgk aku yg nampak says:

    bang Naraaaaaaaaa oiiii…. x tgk btul2 ke… mane sama cantik sama padan…. x langsung kk…. mata aku ni dr awal2 pic dlu da tgk gf si Keith Foo ni…. biase je grupenye..

    0

    0
  13. aku yg tgk aku yg nampak says:

    bang Naraaaaaaaaa oiiii…. x tgk btul2 ke… mane sama cantik sama padan…. x langsung kk…. mata aku ni dr awal2 pic dlu da tgk gf si Keith Foo ni…. biase je grupenye…….

    0

    0
  14. kelkatu says:

    Buruknya rupa gf dia, tapi biasalah selalunya setiap pasangan, sorg lawa & sorang tak lawa, jarang je yg sama2 lawa…….mcm ariel & wawa.

    0

    0
  15. aku says:

    gf dia muka sebab..muka bangun lambat & suka membuta nie!

    0

    0
  16. Jenab says:

    Tak cantik , tapi kim ni natural beauty , cantik tanpa secalit make up .. retis lain tu make up 3 4 inci ..

    0

    0
  17. ashisho says:

    gmbr kim pakai bju putih da sebijik syamsul yusof ..hihi…

    0

    0