Written by serenity | March 20th, 2013

Mungkin ramai yang telah mengenali Keith Foo, pelakon berbangsa cina kelahiran Negeri Sembilan yang juga merupakan pelakon yang terkenal di Indonesia. Kebelakangan ini Keith banyak menumpukan untuk membina kerjaya di Malaysia dan kemahirannya berbahasa Indonesia membolehkan dia membawa watak lelaki seberang dengan baik.

Sejak sekian lama juga Keith diketahui bercinta dengan pelakon Indonesia Tyas Mirasih, namun baru-baru ini hubungan cinta mereka telah putus. Ada yang menyatakan terdapat seorang pelakon lelaki Malaysia yang merapati Tyas waktu aktres Indonesia itu bekerja di Malaysia baru-baru ini, dan ada juga desas-desus yang menyatakan Keith berpisah dengan Tyas kerana Nur Fathia, yang berlakon dengannya dalam drama ‘Dalam Setiap Sujud’ yang ditayangkan di TV9. Fathia juga dikatakan telah menolak lamaran cinta seorang kerabat diraja kerana sukakan Keith.

Bagaimanapun, Keith menafikan dakwaan itu, dan menganggap gosip sebagai lumrah dunia artis.

Fathia seorang wanita yang berbakat dan cantik tetapi itu tidak bererti kami bercinta kerana hubungan itu sekadar kawan sahaja.

Besar kemungkinan Keith akan berjaya mencipta nama di Malaysia yang merupakan tanahairnya, namun ingin sekali kami menyaksikan dia membawa watak lelaki Malaysia. Takkan nak bawa watak lelaki seberang saja, tak gitu?
Tambahan pula Keith ada rupa dan bakat dalam bidang lakonan. Keith ada menyatakan yang dia tidak memikirkan tentang teman wanita dan mahu menumpukan sepenuh perhatian pada kerjayanya yang baru bertapak di Malaysia.

Namun mengenai Fathia, kalau dua-dua single, nak berpacaran pun apa salahnya ya tak? Kredit info pada mStar Online. Lagi empat gambar Keith dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar pada Twitter Keith Foo.

p/s: Hangat betul butik zawara, semua kawan-kawan abang nara dah jadi peminat setia butik zawara, Jom sama-sama tampil bergaya dan sopan dengan koleksi exclusive dari zawara. Kualiti macam jenama antarabangsa tapi harga murahnya!!! KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to Keith Foo Nafi Putus Cinta Dengan Aktres Indonesia Kerana Nur Fathia

  1. aku benci kontoversi.. says:

    1st..hahaha

    0

    0
  2. Pertama says:

    aku first ~

    0

    0
    • Mariah Kari says:

      hahaha…kau lambat la lembu….tetiba plak ada gambar amanda imani rosak mood pepagi ni tgk gambar dia….

      0

      0
      • Olga says:

        mamat ni muka mcm Spongebob.
        petak 4 segi! harharhar…

        0

        0
      • lembu says:

        apesal seru nama aku pagi2 ni? nak tidur kejap pun tak boleh! hish! mooooooo~

        0

        0
        • maggi kari slurrpppp says:

          lembu letih yer tido siang2..malam2 jom kita pegi rumah irfan roslan nak..?? kita buat 10 round

          0

          0
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        hensemnye!!!
        meh la jemput2 datang ke rumah cham.. irfan roslan pun ada.. boleh sama2 berjimba-jimba… bleh lawan sape paling banyak jerk off dlm masa 1 jam…

        0

        0
        • kak pah says:

          kak cham ooiiii pagi dah berjimba2…

          0

          0
        • kak cham ni… 24 jam online
          tak tido kewww….

          0

          0
        • Anonymous says:

          kak cham ni tak habis2 sebut pasal ‘jerk off’ sejak dari entry si irfan roslan tu.. nampak sgt kak cham ni bapok, sian makcik dlm gambar yg jd profile pic kak cham tu.. mangsa penyamaran kak cham..

          0

          0
        • maggi kari slurrpppp says:

          .jom fahrin ahmad full kita pergi rumah irfan roslan malam ni..dia kata ada party, boleh lah kita cap cap 10 round

          0

          0
        • kak timah says:

          nick kak cham ni bapok tua xsedar diri

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kak cham sila jgn lucah!kesian gambar latar pelakon yg k.cham guna tu,tak pasal2 menjejaskan maruah dia!sila tukar kpd pic k.cham yg original

          0

          0
      • Lembu Gemok says:

        oiiii mariah kari..ko sebut nama aku apsal? erkk..keith..takyah buat hansem sgt laaaaa…cam adik2 pon ada aku tgk!!!

        0

        0
        • biri biri pink kurus kering says:

          mcm mana ko tgk keith tu mcm adik2, aku tgk keith tu mcm abang2…bior lah keith nak buat hensem pun..dah nama lelaki

          0

          0
  3. aku benci kontoversi.. says:

    1st…

    0

    0
  4. minah says:

    first!!!!hahaha

    0

    0
  5. coki2 says:

    hmmmm gosip murahan… next..

    0

    0
  6. Chibi Maruko Chan says:

    First !

    0

    0
  7. orang says:

    LAST~

    0

    0
  8. Sha says:

    laaaa saya 2nd….

    0

    0
  9. miss mong says:

    ala..klu sama2 suka pn apa salahnya..

    0

    0
  10. hahas says:

    asek lupa je dia ni malaysian….
    selalu tertanya2 kenapa lah artis seberang asek brlakon kt m’sia..rupe2nye malaysian….hehehehe

    0

    0
  11. Anonymous says:

    keith foo ni yg berlakon ngan dewi persik citer hantu tu kan? yg bab beromen. gi cek you tube

    0

    0
  12. I luv u pani ! says:

    aku pernah jumpe ngan fathia ni kat klcc 2 tahun lepas, die ni mmg cantik and peramah,
    and simple jek mase aku jmpe aritu tak mcm atis pun, die kai sporty attire maybe pas jogging kot, tp die mmg natural beauty

    0

    0
    • Armin V says:

      I like neutral beauty, so leh la kenal kan kat i… sape2 yg berminat, plss text me ok…

      0

      0
  13. enter name says:

    ini semua POYO..gosip bercinta ngan org tu..ngan org ni..padahal nak jual nama kat msia supaya cepat glemer..ni stategi semua ni..bukan betul pun gosip2 ni.. kalau xkerana gosip ni..tobat aku tak kenal sape mamat ni..

    0

    0
  14. daun says:

    Bkn ke keith foo ni pernah bercinta ngan artis malaysia satu ketika dulu?rasanya dia ni ex intan ladyana!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    ex intan kevin zahri lah

    0

    0
  16. GadisSunti Murahan says:

    First…lastly

    0

    0
  17. […] Keith Foo Nafi Putus Cinta Dengan Aktres Indonesia Kerana Nur Fathia (50) […]

    0

    0