Written by AbangNara | June 26th, 2014

Ah pelik. Minggu lalu menafikan yang dirinya bakal bertunang dengan Kim Raymond, tup-tup hari ini Abang Nara terperasan satu status daripada pereka fesyen terkenal iaitu Alia Bastaman mengenai pertunangan Keith Foo dan kekasihnya itu. Mana satu yang betul nie? Takkanlah Keith Foo sendiri tak tahu yang dirinya nak bertunang? Atau ini hanya gimik untuk mencari publisiti semata-mata?
keith foo sudah bertunangBerkongsi gambar Keith Foo mencium manja Kim Raymond menerusi akaun Instagramnya, Alia Bastaman telah mengucapkan tahniah atas pertunangan. Tulis Alia Bastaman:-

Kim and Keith are engaged! Congratulations to KL’s most gorgeous couple. We can’t wait for the big day you guys!

keith foo dan kekasih

Apa pun tahniah diucapkan kepada Keith dan Kim sekiranya benar-benar sudah bertunang. Agak pelik juga sebab sebelum ini beria-ia Keith Foo membuat penafian. Mungkin ada penjelasan untuk semua ini. Sama-samalah kita nantikan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to Keith Foo Dan Kim Raymond Sudah Bertunang?

  1. FAKEZURA DUTA PRODUK LOW CLASS says:

    Dia ni keling ke cina? mak kompius la. cakap belit mcm keling tapi muka cina. sape yg merana? ziela jalil la jugok.

    0

    0
    • Biolah dia says:

      dia chindian lah

      0

      0
      • bedahriakberlakikokesyen says:

        congrats!! ramai lettew yg kecewa

        0

        0
      • miss ynwa says:

        kturunan k mmg ckp mcm k ponnnnnn ,,belit2….anyway takyaaa nak poyooo
        sgt nafi2 konon,,, da tunang tu mengaku je aahh tak hadap pon la aku dgn engko….betina garik jew yg tgila sgt dgn ko (not ur fiance, but ur fans) puihhhk jgn nk poyo ok?

        0

        0
        • bedahkayakorangmiskin says:

          ok lettew, dr yg tgila kat u semua mat rempit.. tgk cam kak bedah, berlakikan kokesyen, baru la ade kellesss… korang ni semua low class ahhhh

          0

          0
    • Ritu vs Aya says:

      Malaysia negara Islam. Kami menolak sekeras2nyer tingkah laku yg menunjukkan contoh x baik pd masyarakat khususnyer golongan remaja. Jgn ikot negara barat, nak bogel pon boleh! Sila respect agama rasmi negara ni

      0

      0
      • Kak Bedah Jiran Keith Foo says:

        Kak Ritu, maaf ye kalau Akak nak tegur sikit. Sejujurnya Malaysia ni bukan lah negara Islam 100%. Sila buka Perlembagaan Persekutuan and baca.
        Tapi akak still setuju dengan pendapat engko, tingkah laku yang tak baik tak elok dipublish pada masyarakat. Nara pun satu, engko ni sesuka hati je copy paste gambor dekat Insta orang.

        0

        0
  2. hehe says:

    mungkin dia nak surprise je tu. acah-acah tak jadi lepas tu jadi.

    0

    0
  3. saya abby says:

    Yg pasti bkn islam..
    tatoo kemain beso kat blkg badan tu

    0

    0
  4. sentap says:

    oh bertunang je pon.. bia la dye. tak sape kesah pon..huhuhu

    0

    0
  5. neelofa cun says:

    x bape nk minat..next plss….

    0

    0
  6. Ni komen aku says:

    Sembang…..

    0

    0
  7. pu3deJa says:

    Xpe..tunang je pon.. dia nak mgaku ke x…ada ku kesahhh??

    0

    0
  8. pzzzz says:

    XPAYAH NK PELIK SGTLA NARA!!!! sape kesah dia nk btunang ke kawin ke terjun lombong sekalipun..nara je dok minat dia.

    0

    0
    • tudung paridah macam badut sarkas says:

      btul tu..nara bodo je minat kt dia..wei lpas ni xpyah la promote muke si raksasa ni dh la bibir mulut mcm gergaji besi,igt hnsem ke?heran la aku..yarkk!geli aku

      0

      0
  9. khairunnisa says:

    and who is keith foo?? kim raymond?? sapa ni?? adoi laa..sesekali bukak blog gossip dan aku blur..hahaha..pelakon ke penyanyi diorang ni?? dato siti yg aku tak pernah minat tu pun aku tahu lagi sbb asyik muka dia aje keluar paper dulu..yg ni langsung tak tahu..dengar pun tak pernah.

    0

    0
    • der says:

      kat rumah kau ni takde tv ke? haha.. kesian..

      0

      0
      • mek jah says:

        kau ni der, mungkin khairunnisa tu jenis bukan kaki artist mcm kau..dan mungkin dia jenis selalu busy, tak mcm kau..org2 sebok ni mana la tahu pasal artist..dan kalau pun rumah dia ada 3-4 TV pun tapi jenis yg tak tgk channel melayu, mmg la dia tak kenal siapa keith foo dgn tunang dia tu..alahaii..bersangka baik kan senang..jgn la berfikiran mcm budak sekolah baru nak kenal dunia..eh, silap2 ko mmg masih sekolah tak? jadi luas2 kan akal fikiran tu..tak semua org sama mcm kau..

        0

        0
  10. lynn says:

    Congratulations to Keith Foo& Kim Raymond …GOd Bless U

    0

    0
  11. melayu perkasa says:

    gambar cium!!!!

    takder melayu nak buat kecoh ke mcm che ta post gambar cium dgn zain..

    0

    0
  12. GigiKuning says:

    dia xpe la non-muslim..nak buat apa pon lantak dia lah…
    yg ko Islam ni, bercuti ngn laki org, tapi bilik asing2..propa sgt! yeww..

    0

    0
  13. khu ching says:

    yg penting, tebal..wow!!nyum2

    0

    0
  14. nok gebuzzz says:

    pelik btol la….ritu bukan main menafikan,alih2 tunang…poyo btol la….ni la kalau dah perasan fofular sgt la tuh!!!

    0

    0
  15. umno bagus says:

    tentu dah lama bocor perempuan ni

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Keith too bukan main large menafikan….tut tut bertunang..lawn kale be honest

    0

    0